17. januar 2019

Jalving cit. Geoffrey Cain (d. ’19) om 68’ernes pubertære had: “De er børn, der aldrig er blevet voksne”

Geoffrey Cain er ikke landskendt i mediemæssig forstand, men hans bog Ondskabens Ikon (2000; og Gensyn med Ondskabens Ikon, 2006) var med til at gøre mig nationalkonservativ. Jeg gik på universitetet, og bogens righoldige dokumentation udstillede de dobbelte standarder, så ingen kunne være i tvivl. Cain sov ind natten til søndag på Gentofte Hospital. Æret være hans minde. Mikael Jalvings mindeord kan læses på JP.dk – Hvil i fred, Geoffrey.

“Glistrup, Kjærsgaard, Camre, Krarup, Langballe, Fogh, Trump, Vermund, navne og ansigter kommer og går. Kun hadet er konstant. Hvorfor er det især dem, der priser deres eget menneskesyn, som går rundt og hader nogen hele tiden?

Svaret er indlysende: fordi den negative opbyggelighed gør dem selv lækre, fordi hadet positionerer dem i midten af alt godt (og tilmed gavner deres karrierer), fordi godheden og avantgardismen løfter dem op mod Gud. Netop fordi de moderne humanister ikke tror på Kristus, vil de være som ham, det sagde allerede digteren Søren Ulrik Thomsen. Attraktionen er med andre ord kolossal.

Den humanisme, der engang var et erhverv, er af samme grund endt som religionserstatning, det er faktisk en rigtig trist historie. Geoffrey Cain så det og koblede religionserstatningen til hadet til Vesten og et bestemt årstal:

68’ernes had stammer fra deres ulyst overfor deres eget samfund, deres egne rødder og i mange tilfælde deres egen far og mor. Ja, det er noget så enkelt som had til far og mor, et pubertært had som 68’erne – trods deres magt og vælde – aldrig har formået at lægge fra sig. De er børn, der aldrig er blevet voksne. De er blevet hængende i barnealderen, og derfor er de – ligesom børn – blottet for selverkendelse, men desto bedre til at mobbe ligesom skolebørn er gode til at mobbe. Ikke fordi de nødvendigvis er onde, men de mangler blot den medfølelse, der burde komme med den modenhed, de aldrig fik.'”

(Geoffrey Cain og Gensyn med Ondskabens Ikon, 2006; Foto: NewSpeek)

Oploadet Kl. 10:56 af Kim Møller — Direkte link31 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/98004/trackback

31 Comments »

 1. Mon der findes politisk korrekte svinehunde i himlen?

  Hvil i fred. Tak for indsatsen.

  Kommentar by Bastardo — 17. januar 2019 @ 11:24

 2. For den ondskabsfulde venstrefløj er broccoli og kartofler vigtigere end voldtagne og myrdede danske kvinder og mænd.
  2100% er nu overrepræsentationen i voldtægtsstatistikken for de rødes kulturberigende fup-flygtninge fra Syrien – det er mere end 20 gange jf. den seneste opgørelse fra Danmarks Statistik!

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 17. januar 2019 @ 12:10

 3. Fornægter man sin frelser, Kristus, er man nødsaget til at frelse sig selv i selvretfærdighedens navn—og for at dulme den nagende samvittighed. Fornægter man Gud må man ophøje sig selv til himlen i håbet om udødelighed—Babel.

  Lærer man ikke at ære og respektere sine forældre, hvordan skulle man så kunne ære og respektere Gud; eller nogen menneskelig autoritet for den sags skyld.

  Men opdragelse, ligesom demografi, er overladt til skæbnen og den hviler i Den Almægtiges hånd. Det nytter ikke at pege fingre i bedrevidende selvretfærdighed, for det løser ikke problemet. Som det er profeteret, sådan skal det ske; menneskehedens skæbne er beseglet.

  Mørket besidder ikke selverkendelse og selvreflektion, hvis det gjorde ville det oplyses og blive til lys. Derfor står det skrevet:

  ‘For enhver, som øver ondt, hader lyset og kommer ikke til lyset, for at hans gerninger ikke skal afsløres. Men den, der gør sandheden, kommer til lyset, for at det skal blive åbenbart, at hans gerninger er gjort i Gud.’

  ‘men alting kommer for dagen, når det afsløres af lyset. For alt, hvad der kommer for dagen, er lys.’

  Mennesket er dog, nødvendigvis, ondskabsfuldt af natur:

  ‘Der er ingen retfærdig,
  ikke en eneste.
  Der er ingen forstandig,
  ingen, der søger Gud.
  De er alle kommet på afveje,
  alle er fordærvede;
  ingen gør godt,
  ikke en eneste.’

  Kommentar by Fjotteland — 17. januar 2019 @ 12:22

 4. KOMMUNISTERNE/RØDNAZISTERNE/de radikale/skabsradikale og de falske “borgerlige” socialister her i Danmark er ikke en snus bedre end kommunister osv. i andre lande. De er magtsyge, hykleriske, grådige, tyranniske og vil ensrette borgerne med tvang og vold. Tillige er de ateister og nihilister og har ingen respekt for fædrelandet, kulturen, mændene og familierne. De er blevet skadet i deres opvækst og pga. den hjernevaskende ideologi som den røde, brune og sorte socialisme er, går de ind for perversiteter af alle arter og endog tortur og massemord. de er dog gode til at holde sammen, og skaffe hinanden fede pamperjobs.

  Det har de demonstreret i alle de lande hvor de fik magt til at bestemme befolkningens skæbne. Hver eneste gang ender de røde, brune og sorte regimer i elendighed og rædsel. Hvor de gudløse råder, lider folket.

  Nu hvor valget nærmer sig, påstår alle partierne at de vil gøre en masse godt for danskerne, og mange gode og fornuftige løfter gives. Men det er stort set hykleri, bedrag og valgflæsk altsammen. De gamle partier vil ikke det danske folk noget godt. DE VIL TVÆRTIMOD UDNYTTE OS, SVIGTE OS, FORDRIVE OS, UDSKIFTE OS OG UDRYDDE OS!!!

  Men hvordan er det dog kommet dertil at vores egen regering, vores egne partier og vores egne journalister ser på deres egne landsmænd med fjendtlige øjne, og betragter danskerne som stemmekvæg, malkekvæg og slagtekvæg. Hvordan er det dog kommet så vidt, at de forærer vores land, byer, kvinder, velfærd, penge, skoler, boliger, sundhedsvæsen og hele kultur væk til invaderende, krævende, utaknemmelige, agressive, voldelige, fanatiske, erobringslystne og kulturfremmede hærskarer af arabere og negre. Plus at de vil afskaffe folkestyret og privatlivet samt indføre statsCENSUR. Mere herom om lidt.

  Kommentar by Ole Jensen — 17. januar 2019 @ 13:53

 5. Et andet kendetegn ved De Gode og De Anstændige er deres evindelige trang til at udstille deres egen godhed. Se mig! Jeg har doneret penge til de sultne børn i Afrika. Se mig! Jeg har hentet en græsk gadehund hjem til Danmark. Se mig! Se mig, som den farisær, jeg er.

  Afskyr den slags idioter. Afskyr deres falskhed.

  Kommentar by Hr. Snusk — 17. januar 2019 @ 13:55

 6. # fjotteland, kl. 12.22: Det er vist indbyggerne i Sodoma og Gomorra du taler om. Der var dog enkelte undtagelser, som fik lov til at undslippe.
  Der er stor forskel på mennesker, og det passer jo slet ikke at alle er ondskabsfulde. Hvis det var rigtigt, kunne alt jo også være lige meget. Nej, nogle mennesker er både kloge, gode, venlige, hjælpsomme, modige, retfærdige, gavmilde, uselviske og velmenende. Og modstandere af løgn og hykleri der fremmer barbari og ondskab. Så selvom det er noget sludder at alle mennesker grundlæggende er gode, så er det også forkert at de alle er onde. Så op med humøret, der findes faktisk mange ordentlige og gode mennesker rundt om.

  Kommentar by Ole Jensen — 17. januar 2019 @ 14:05

 7. HVORDAN ER DET KOMMET SÅ VIDT, at Danmark risikerer at ende som Sverige, Libanon og Balkan?

  Ja, det har jo været en proces der har strakt sig over flere årtier. De radikale har undergravet alt i over 1OO år. Og i tresserne fik de og deres røde medløbere vind i sejlene. Man startede med at ANGRIBE OG HETZE KERNEFAMILIERNE i radio og tv og dameblade. Man rakkede ned på husmødre og forsørgere.Man satte skatterne og priserne i vejret, så der skulle to indtægter til at forsørge en familie. Man opløste og splittede familierne med rød propaganda om at skilsmisser var lykkelige og positive, om at mændene var hustyranner, patriarker og ligusterfascister, mens “husmødre” var latterlige, dumme og gammeldags. Man priste den “frie” abort i høje toner, og løj om tingenes rette sammenhæng. Forældre blev mistænkeliggjort under mange påskud. Børnene blev i utallige tilfælde trukket væk fra deres far og mor og over på støvede, urolige, støjende og smittefarlige institutioner, hvor de kunne blive påvirket og opdraget af staten og dens repræsentanter. Børn og forældre blev gjort retsløse af bl.a. feministernes skilsmisse-bureaukrati, som syntes at børn helst skal være FADERLØSE. Der blev også begået overgreb, svindel og magtmisbrug i mange sager, hvor børn på et tyndt, tyndt grundlag blev tvangsanbragt langt væk fra hjemmet, forældre og søskende. Og på det seneste har de radikale fået medhold af andre partier i at det er en god idé med 25 forskellige slags familier og plads til homofiles adoption af spædbørn osv.

  I skolerne fortsatte indoktrineringen med røde “sandheder”. Og mange uddannelser påvirkede eleverne og de studerende med propaganda. Og den røde 5. kolonne har infiltreret DR, journalisthøjskolen, tv2, partierne, papiraviserne og meget mere.

  Langsomt er Danmark ved at blive forvandlet til en total galeanstalt i stil med Sverige. Det er på tide at træde hårdt på bremsepedalen.

  En ond og åndsformørket minoritet på få procent kan ødelægge ethvert samfund indefra. Det bør majoriteten ikke finde sig i. Passivitet er vejen til undergang og folkedrab.

  Stem de gamle partier ud på lossepladsen.

  Kommentar by Ole Jensen — 17. januar 2019 @ 14:42

 8. @14:05

  Nogle mennesker rummer, trods alt, mere godhed i sig end andre, men som det står skrevet:

  ‘Sandelig siger jeg jer: Blandt kvindefødte er der ikke fremstået nogen større end Johannes Døber. Men den mindste i Himmeriget er større end han.’

  Menneskers retfærdighed er ikke perfekt, ikke et eneste menneskes, men deres mangel på uskyld og selverkendelse forhindrer dem i at se det; for selv den mindste surdej breder sig til den fylder det hele legeme. Kalder du det sludder, erklærer du Jesus Kristus for en løgner og en bedrager—og tillige din egen Skaber.

  ‘Hvis det var rigtigt, kunne alt jo også være ligemeget’

  Nej, for du har en frelser i Kristus; hvor du fejler var og er han perfekt, så du ved troen kan genopstå i hans retfærdighed.

  Kommentar by Fjotteland — 17. januar 2019 @ 14:43

 9. Jeg kommer til at savne Geoff, og jeg er nok en af de sidste, som har haft besøg af ham; jeg havde besøg af ham i december, hvor han medbragte kager. Jeg varmede dem, snegle, og det resulterede i smeltet chokolade, som Geoff på een eller anden måde fik sig indsmurt godt og grundigt i, til stor moro for mig! Han endte med at sige, at nu blev han vist nødt til at gå ud og vaske sig. Altid sjov, ham Geoff, og jeg har tit været færdig af grin over hans jokes og fortællinger!

  Geoff var et sjældent geni! Han var en sproglig begavelse uden lige og mage, han kunne tegne og male meget professionelt, han kunne skrive som ingen andre, og han kunne få de selvglade venstrefløjsere og antisemitter til at se rødt. Men de kunne aldrig vinde en ordkamp imod ham, og han var så totalt genial til at tvære dem ud. På en underfundig og ofte genialt humoristisk måde – det syntes de naturligvis ikke.

  Han har også skrevet teaterstykker og musik, og han var vist ganske god til musik. I sin pure ungdom kendte han John Lennon fra the Beatles.

  Vi havde aftalt, at vi skulle ud at gå tur med en hund, som jeg passer. Det skrev han om flere gange i december, at han så gerne ville.

  Geoff var en god ven siden 2002, og jeg må sige, at Danmark har mistet en meget stor skribent og en intellektuel kapacitet udover det sædvanlige. Geoff var desuden et nærmest omvandrende leksikon, og hvad den mand kunne huske var helt vildt!

  Desuden var han empatisk og elskede dyr, så han og jeg sendte ofte sjove dyrevideoer til hinanden. Hold fast, hvor er det træls, at han er væk!

  Kommentar by Kuffar — 17. januar 2019 @ 15:05

 10. @ 8 Godt skrevet, Fjotteland! Jeg er enig. Det, som mange mennesker ikke forstår, det er, at vi er udødelige, uanset hvor meget mange ønsker at tro, at det er vi ikke.

  En anden ting er, at djævelen på en måde fik pant i os, da han narrede Eva til at spise af den forbudte frugt, og fra den pant kan kun Jesus Kristus løskøbe os, ved at vi tror.

  Vejen til Helvede er bred og stærkt befærdet, men vejen til Himmelen er smal.

  Kommentar by Kuffar — 17. januar 2019 @ 15:10

 11. Tak Jalving og Kuffar! Geoffrey Cain var en af de viseste og mest kultiverede kritikere af islam og kulturradikalismen. Hans bog “Gensyn med ondskabens icon” ligger her på bordet ved siden af mig. Det er tid at læse den igen. En af de store er gået til de evige jagtmarker. Massemedierne er tavse – skam jer!

  Kommentar by Tim Pallis — 17. januar 2019 @ 15:57

 12. Det er trist, at vi må undvære hans læserbreve mod den politiske korrekthed. Jeg har haft fornøjelsen ved at tale med Geoffrey Cain et par gange, ære være hans minde.

  Kommentar by Menig 442 — 17. januar 2019 @ 16:00

 13. Hvorfor hader venstrefløjen alle der ikke deler deres “menneskesyn”

  Jeg har ventet på ,at svarer på det spørgsmål.
  Det er fordi kommunismen bygger grundliggende på mellemøstlige principper og idealer.
  Skyld og skam. Du/I mener/tror ikke det samme som jeg/os, de rene/ de gode. Derfor er du skyldig og skal skamme dig. Meeen det er ikke nok, du skal også betale aflad/blodpenge/skat. Ellers så skal du bankes på plads, i Danmark er det for det meste verbalt. Men i andre dele af verden er det bogstavelig talt.
  Det er det de lever af (afpresning). Derfor kan du aldrig lave aftaler med kommunister eller muslimer. Eller få dem til at undskylde eller indrømme, bare en af deres utallige fejl.

  Da de dermed risikere, at miste deres indtægtskilde.
  De overholder aldrig nogen aftaler, med mindre det gavner dem økonomisk. Og de sætter sig kun ved forhandlingsbordet. Hvis de er fysik/militært underlegne. Ellers bestemmer de med rå magt, der er ingen diskution.

  Eksempel.
  Du er hvid, derfor er du automatisk racist.
  Meningen er at sabotere diskutionen med racist- trumfkortet.
  Fælden er så, at du skal begynde at undskylde og forklare, at du ihvertfald ikke er rascist.
  Men når man undskylder, så har man allerede bøjet sig. Og erkendt at man er rascist.
  Ellers er der jo ingen grund til at undskylde.

  Det er bare retoriske tricks. Islam og kommunisterne/alle røde rykker sig aldrig en millimeter. Det eneste der virker overfor dem er bestikkelse/penge eller rå magt.

  Hvem tror for alvor på at kvinderne i saudi-Arabien får flere rettigheder end deres mandlige familiemedlemmer tillader?

  Eller Nordkorea skrotter deres atomvåben?
  Hint de bliver gemt hos deres asiatiske/kommunistiske brødre kineserne og kan flyttes tilbage til Nordkorea på et par timer.

  Eller Marokko aftalen vil få flere afviste asylsøgere hjem.???

  Det er spild af tid, kræfter, og penge. At diskutere med dem. Hver gang.
  De ønsker ingen løsninger. Kun at belære om kommunisme eller Islam.

  Kommentar by XXXXX — 17. januar 2019 @ 16:06

 14. Ja, det er sørgeligt at vi har mistet Cain. En god, klog og ærlig mand. Hans små læserbreve havde en høj kvalitet. Medierne har vist aldrig givet ham to sider i en avis, eller ordentlig sendetid? Den slags giver man kun til Uffe Elbæk og lignende tosser og hårdkogte kommunister.

  24/7 ejes vist af den gamle tidligere konservative avis Berlingske, der dog har omdannet radio 24/7 til Venstres, de rødes og indvandringsindustriens propaganda-organ under Lisbeth Knudsens ledelse. (?)

  Kommentar by Ole Jensen — 17. januar 2019 @ 16:24

 15. PS til 14.42: Det skal lige med, at de radikale kommunister også AFSKAFFEDE morgensangen i skolerne, og samtidig afskaffede historieundervisningen og forringede sagligheden i flere fag. Kommunister foretrækker nemlig historieløse borgere, der ikke véd for meget. Verdenshistorien fortæller jo også om fascisternes forbrydelser i mange lande. Sangskatten indeholder meget om fædrelandet, danskheden, historien og kristendommen, så den skulle også skjules. Og hvis uddannelsernes saglige krav og indhold blev forringet, kunne man jo presse flere uegnede elever ind i de skoler, hvor man kunne manipulere dem. At der så blev flere ingeniører, læger og forskere osv. som ikke kunne leve op til de tidligere standarder, så man stort på.

  Kommunisme er kynisme, korruption, hjernevask og tåbelighed.

  Kommentar by Ole Jensen — 17. januar 2019 @ 16:42

 16. Æret være hans minde. Han var en god mand.

  Kommentar by Danskeren — 17. januar 2019 @ 17:00

 17. Det er en rigtig god blog Jalving har skrevet, til ære for Geoffrey Cain.
  Og Jalving formår her virkelig, at udstille “elitens” idioti. Morten Uhrskov har d.d. også en blog på JP, der ger går samme vej. Vi må håbe og bidrage til, at vandviddet adresseres og kommer mere og mere frem i rampelyset, så det efter hånden bliver legal tale, til logisk efterfølgelse.

  Kommentar by M.S. Carstens — 17. januar 2019 @ 17:00

 18. Det rette svar til en der beskylder en dansker for racisme er: det er jo en retorik som anvendes af kommunister og radikale. Er du kommunist eller radikal? Eller er du bare et propaganda-offer?

  Kommentar by tp — 17. januar 2019 @ 17:09

 19. Æret være dit minde. Du var rundt regnet den bedste læserbrevsskribent jeg har kendt. Hjertelig tak for din indsats. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 17. januar 2019 @ 17:23

 20. Ære være Geoffrey Cain, så sørgeligt, at han ikke er her mere. Med alle hans læserbreve var han en sand kæmper for fædrelandet.

  Kommentar by IES — 17. januar 2019 @ 19:13

 21. Tit kan man kun ærgre sig over, at man har brugt en stor del af sit liv på en ret frugtesløs kamp imod indlysende idioti, og endda kun fået utak derfor. Men så husker man de markante personligheder og hædersmænd, man har lært at kende undervejs i kampen, hvilket bringer regnskabet i plus. Og blandt disse personligheder og hædersmænd er det for mig svært at komme i tanke om en mere fornem end Geoffrey Cain.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 17. januar 2019 @ 19:29

 22. Måske Geoffrey Cain nu får lejlighed til at sætte tingene på plads overfor blandt andre Tøger Seidenfaden?

  Det var et af de store træer i skoven der faldt…

  Kommentar by Revisoren — 17. januar 2019 @ 19:50

 23. Ja, det kan godt virke som om vi er inde i en forgæves kamp mod idioti og ondskab. Men net-aviserne plus JP-Jalving er vel oppe på tilsammen 2O-3O.OOO daglige læsere. (??) Som sikkert taler med andre om hvad der er ved at ske med Danmark. Så ytringsfriheden er endnu ikke lukket ned. Men stadig er det måske ikke nok, når DR og TV2 vel når ud til 2-3 millioner pr. dag. Bør der ikke uddeles flyveblade og pjecer til postkasserne med opfordringer til at se Uriasposten, Snaphanen og black pigeon/you tube osv. ang. Merkel og Europas mulige undergang….?!!

  Kommentar by tp — 17. januar 2019 @ 19:53

 24. @ 11 – selv tak, Tim Pallis :-)

  Jeg har lidt mere at fortælle om Geoff, som jeg er sikker på, at han ville syntes var okay at fortælle: For mange år siden, dengang i de go’e, gamle dage, hvor man sendte læserbreve og debatindlæg i kuverter med frimærker på, da havde Geoff fået et af sine mange debatindlæg om islam eller indvandring i en større avis. Så fandt han på, at han ville ’støtte sig selv’, og det gjorde han ved at opfinde et laangt og vanskeligt arabisk navn, som skulle forestille at være en frafalden muslim, der var helt enig med Geoff! Jeg kunne fortælle flere historier, men jeg synes, at denne var så sjov, så den deler jeg.

  For noget tid siden (november, såvidt jeg husker) ringede Geoff og fortalte, at hans kæreste igennem næsten 20 år havde været indlagt. Jeg spurgte, hvor hun var nu. “Hun ligger i kapellet”, sagde han. Det var meget chokerende, og de er altså døde begge to inden for et par måneder.

  Geoff var erklæret ateist, men da jeg sagde til ham, at jeg gerne ville have ham med i kirke (ikke at der er mange gode og sande kirker i dette land længere!), så ville han gerne. Det nåede vi dog ikke. Det er heller ikke det at gå i kirke, som frelser sjæle, men det kan dog hjælpe, såfremt præsten er en troende, og ikke en djævelens lakaj i forklædning, som Luther kunne have sagt. Da han var indlagt, sagde jeg til ham, at jeg bad for ham, og det blev han rørt over, kunne jeg fornemme. Han indtalte på min svarer nogle dage efter nytår, at han ikke havde det så godt, så han aflyste alle besøg på hospitalet. Derefter blev hans mobil slukket, og jeg fik aldrig talt med ham igen.

  På en måde har jeg lyst til at benytte anledningen her til at advare folk, for jeg – og mange evangeliske kristne mener – at det virkeligt lakker mod enden! Der er så mange ting, der går i opfyldelse, både fra Esajas, Jeremias, Jesu egne udsagn, og Johannes Åbenbaring, og jeg tror, vi står over for en giga-katastrofe (måske atombombe mod USA), som vil ændre verden på et splitsekund og få Antikrist til at stå frem. Dyrets mærke, osv osv.

  Jeg synes, at folk burde interessere sig for sine sjæle. Verden er mere, end du kan se med dine blotte øjne…

  Hør fx David Wilkerson tale om Helvede her – https://www.youtube.com/watch?v=rO_fXWD9Vzw

  Wilkerson skrev “Korset og springkniven”, og han oprettede kirken på Times Square i New York, hvor jeg faktisk selv engang har hørt ham. Han reddede mange bandemedlemmer, prostituerede og andre miserable skæbner fra både gaden og fra Helvede.

  Kommentar by Kuffar — 17. januar 2019 @ 22:36

 25. jf @ 24 – det med den ‘arabiske’ skribent skulle forstås sådan, at han fik endnu et debatindlæg offentliggjort, blot med et vanvittigt arabisk navn.. enormt sjovt fundet på.

  Her er en præst, som vi er mange, der savner (på højde med Luther!), og som desværre døde i 2016. Der findes mange prædikener af ham. https://www.youtube.com/watch?v=l6tqvVO9X6U&feature=youtu.be

  Den slags præster findes ikke mere i Danmark….

  Kommentar by Kuffar — 17. januar 2019 @ 22:42

 26. Se denne video fra Hedgehog, og bliv rystet.. https://www.youtube.com/watch?v=cEn121MSaMc&t=252s – ikke lige dét, man får serveret på News.

  Jeg har ikke stor interesse politik længere, for situationen på globalt plan går mod ragnarok, og det er uopretteligt! Det er mange år siden, vi ‘crossed the point of no return’.

  Kommentar by Kuffar — 17. januar 2019 @ 22:54

 27. Geoffrey Cain foranledige jeg kom med i en e-mail kreds for en del år siden. Med diverse gode indlæg fra både ham som andre var det en fornøjelse. Han var god at gå tur med, som jeg gjorde sjældne gange fra foredrag mod stationen.
  Han er allerede savnet.

  Kommentar by Peter Buch — 17. januar 2019 @ 22:58

 28. Suk. Træerne falder i skoven. Man vinder nok ikke over islam med fornufts alene, der skal modtog til. Og også derfor slagter islam løs på kristne overalt. https://www.forfulgt.dk/world-watch-list-2019 røde humanister nyder det. O

  Kommentar by Nudenok — 17. januar 2019 @ 23:12

 29. Geoffrey Cain var en herlig fyr. Hvil i fred, Geoffrey.

  Kommentar by Rasmus — 19. januar 2019 @ 09:47

 30. Geoffs bekendtskab var en stor inspiration for mig som debattør. Desuden var det Geoff som sammen med ganske få andre i 1990erne forhindrede danske medier i at lukke helt af for islamkritik som det skete i Sverige. Uden Geoffs forudgående indsats ville en stor del af de debatindlæg som jeg har fået bragt siden 2004/5 sandsynligvis være blevet arkiveret lodret. Tak Geoff, for at holde døren åben for os andre, og kæmp endelig videre hvorfra du nu er!

  Kommentar by Michael Thestrup — 21. januar 2019 @ 19:52

 31. Kuffar:

  Tak for dine smukke minder.

  Er der nogen kirker eller nulevende præster, som du vil anbefale?

  Kommentar by Sådan er det jo — 21. januar 2019 @ 21:29

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper