19. januar 2019

Børns Vilkår om konference mod negativ social kontrol i ‘minoritetsetniske og lukkede kristne miljøer’

Børns Vilkår advarer i disse dage mod ‘drabsvideoen fra Marrokko’, men i virkeligheden burde de vel advare mod Koran-tro islamister. Meget apropos, så afholder organisationen onsdag den 30. i denne måned en konference mod ‘negativ social kontrol’ med særlig henblik på ‘minoritetsetniske og lukkede kristne miljøer’.

Den konsekvente talen udenom er baseret på en simpel logik. For 99 procent af alle kristne i Danmark er det nemt at tage afstand fra negativ social kontrol, også selvom den foregår blandt trosfæller. For muslimer er det vi kalder negativ social kontrol en integreret del af identiteten for en stor del af herboende muslimer. Et direkte angreb på social kontrol indenfor ‘islamiske miljøer’, vil således blot forstærke modstanden mod integration.

For kristne er lukkethed en anomali, for muslimer er lukkethed normen. Isoleret set et godt argument mod indvandring fra islamiske lande. Flygtninge bliver til bosættere…

(Børns Vilkår annoncerer konference mod social kontrol; Foto: Bornsvilkar.dk Via Jaleh Tavakoli)

Oploadet Kl. 11:27 af Kim Møller — Direkte link24 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/98030/trackback

24 Comments »

 1. Den private forening, “børns vilkår”. Mette Gock har vel lovet dem penge for at lave noget yallahhurra og trampe lidt på troende kristne.
  Og det gør de så, og siger hvad de har lært at sige..

  Kommentar by Hul igennem? — 19. januar 2019 @ 12:00

 2. ..Ved eftertanke er det egentligt heller ikke ret meget vi har hørt fra den private hvidvinsklub “kvinfo” på det seneste, men mon ikke snart der også kommer noget yallahhurra fra dem, hvis vintågerne skulle lette lidt?

  Kommentar by Hul igennem? — 19. januar 2019 @ 12:02

 3. De håber at kunne glide under radaren, når de der betaler gildet går hjem.

  Kommentar by Bastardo — 19. januar 2019 @ 12:05

 4. Sommetider kunne også jeg godt tænke mig flere ord fra hr. Møllers side.
  For kristne er lukkethed en anomali, ja, meget generelt set, i nogle sammenhænge, til visse tider.

  De færreste, nominelt kristne, har nok som jeg engang ytret at man kunne sende live-tvoptagelser ud i æteren 24/7 af ens færden og ageren.
  Og gør det.

  Mem. var, og er de med voldgrave, rundkirker, konvojfærdsel og deslige, med en fremhævelse af sådanne tiltag, af den specifikke årsag ikke kristne?

  Kommentar by Peter Buch — 19. januar 2019 @ 13:05

 5. OFF topic: I mennesker og medier, P1, David Trads med tilståelse, alle jounalister er biast og prøver at fremme bestemte dagsordner. Han synes selvfølgelig at det er uproblematisk.

  Kommentar by FrafaldenModerat — 19. januar 2019 @ 13:43

 6. “BØRNS VILKÅR” ER EN LYSERØD FORENING SOM ER MEGET INTERESSERET I PENGE og offentlige tilskud, og de har da også pæne indtægter og høje lønninger.

  Men hvordan børnene har det, er de vist ret ligeglade med. For hvornår har foreningens topfigurer været ude at forsvare skilsmisse-børnene/de faderløse børn/de tvangsanbragte børn mod den hæslige kommunistiske familiepolitik? Mig bekendt aldrig. Eller hvornår har de kritiseret en social- og skilsmissepolitik som sender børn og unge ud i afsavn, stress, depression, hjemløshed og stofmisbrug? Hvornår har de udtalt bekymring over en indvandringspolitik som har ført til utallige overfald på danske børn og unge? Aldrig nogensinde. Men de kan godt lide at mistænkeliggøre forældre generelt ved beregnende brug af “børnetelefonen”.

  Kommentar by Bent Nielsen — 19. januar 2019 @ 14:34

 7. Og man, flertallet af danskerne fortsætter med at grave sig dybere og dybere ned mod sin egen udslettelse.

  Bevidste naive ignoranter (f.eks. børns vilkår) og realitetsfortrængende skønmalende feel good majoriteter begår kollektivt selvmord, da de ikke vil se og tage advarslerne om islam og muslimernes ødelæggende indflydelse alvorligt, men fortsætter ubekymret ud af vejen mod deres egen udslettelse!!!

  Kommentar by Black Watch — 19. januar 2019 @ 14:34

 8. Socialdemokratiet har åbenbart kort tid før valget alligevel fået kolde fødder, og begynder – ikke overraskende – at trække i land;

  Mathias Tesfaye til dagens Berlingske:

  “Radikal udlændingepolitik er ikke utopisk.” (artikel er bag betalingsmur)

  Alt er således ved det gamle…

  Kommentar by Revisoren — 19. januar 2019 @ 15:45

 9. Gad vide om hvordan pædofil klubben Børns Vilkår forholder sig til islams lystige svende når disse skære gravide kvinder op fordi de er kristne som min ven oplevede det i Syrien.

  Men pædo klubben Børns Vilkår er vel skide lige glade for de er vel også pumpet op med vores tvangsopkrævede skattekroner.

  Kommentar by Piphans — 19. januar 2019 @ 15:48

 10. Den islamofile redaktør Karen Bro jamrer sig i Ekstra Bladet over kirken, hvor man ikke vil have en kvindelig præst.

  Jeg har aldrig hørt sækken jamre sig over det totale fravær af kvindelige imamer i landets muhammedanske kaserner (moskéer).

  Kommentar by Revisoren — 19. januar 2019 @ 16:07

 11. Fint nok de tager emnet – Social kontrol- op. Især med alle de æresdrab og vold af kvinder i islamiske miljøer….for mig heller ikke et problem hvis de tager social kontrol op i kristne miljøer, selvom jeg mener det er at blæse et miniproblem op Der i forhold til hele Islams sociale kultur. Islams perverterede natur er langt langt langt værre.

  Kommentar by Michael Unna — 19. januar 2019 @ 17:01

 12. #6
  Lige så lidt som “kvinfo” har forsvaret almindelige kvinder.

  Kommentar by Hul igennem? — 19. januar 2019 @ 17:56

 13. Drømmer jeg eller… – Er det rigtigt, at der er mere end 80 (firsindstyve) administrative medarbejdere ansatte, i det, tilsyneladende, industrikonglomerat, som betegner sig: Børns Vilkår ?

  På hjemmesiden finder jeg titler som: Direktør, Visedirektør, Juridisk seniorrådgiver, Politisk konsulent, Digital Marketingspecialist, Corporate Relations Manager, Marketing- og Event-Koordinator, Teamleder for Bisidning, osv. osv.

  Pengemaskine er det første ord der falder mig ind! – Hvor er Børne- og socialminister Mai Mercado? – Hvem fører tilsyn med det her?

  Kommentar by T. Flodur — 19. januar 2019 @ 18:51

 14. Alle former for social kontrol skal italesættes. Muslimernes bliver også nævnt i medierne; det er sjovt nok bare for omfattende til, at det kan nævnes hver dag. Fuck religion. Videnskab er vejen frem.

  Kommentar by Leviathan — 19. januar 2019 @ 19:18

 15. Tænke sig, en TERROR-AKTION hvor fire unge danske mænd blev stukket ned med knivstik, skal tilsyneladende skjules/ties ihjel. Se snaphanen.

  Kommentar by Bent Nielsen — 19. januar 2019 @ 19:30

 16. Det er FORÆLDRENE der skal stilles til ansvar for enhver negativ kontrol, der udøves under dække af religion, såvel den Kristne Religion, som Fandens Religion.
  Jeg mener, at kristne forældre i Danmark, burde være væsentlig mere obs på, bevidste om og intelligente nok til at gennemskue, hvad DE udsætter deres børn for, når de færdes i diverse afarter af religionen. Modsat forældrene i Fandens Religion, der bogstavtro, efter Fandens Voldsmanual, alle udsætter deres børn for både fysisk og psykisk vold, stringt fulgt op af socialkontrol fra ALLE kanter i børnenes omgivelser, både ude og hjemme 24/7. Endda i stadig mere tiltagende grad, når det gælder pigerne. Men det er da BESTEMT også alvorlig og psykisk skadelig for drengene, når de af forældrene PÅLÆGGES (igen helt efter manualens påbud), at udøve socialkontrol mod deres søstre og endda også ofte PÅLÆGGE drengene, at udføre de fysisk- og psykisk skadende sanktioner.
  Men som typisk er i de radikale kredse, indvandreindustrien og andre feelgood organisationer, så er det de (ofte meget få) afsporede danskere, der skal fremhæves på DR, som værende “beviselige” eksempler på, at sligt skam er vildt udbredt blandt danskerne i almindelighed.
  Igen en svinestreg af format, at DR på denne måde udskammer flertallet af den voksne danske befolkning og samtid/fortsat er total tavse om uhyrlighederne inden for de flere hundredetusinder tilbedere af Fandens Religion, der lever, på vore regning, i DANMARK!

  PS.
  Her er det dog en meget oplagt anledning til, at svigtede fædre tager til orde. For hvis der er så mange, som jeg kan forstå der må være, så ville det da være helt på sin plads, at organisationer og DR drager de´t frem i lyset, for de mange børns skyld. Så her er der da en oplagt mulighed for, at bombardere DR og MSM med fakta og meninger om det skete.

  Kommentar by M.S. Carstens — 19. januar 2019 @ 22:07

 17. Flygtninge bliver til bosætter.. Netop. Islam har set at de røde giver køb på alt bare de fodrer deres grådighed. Og de røde har stor forretning i nationalbashing. Invasionen implementeres ved at bruge børn som gidsler.. Tik tak

  Kommentar by Nudenok — 19. januar 2019 @ 22:29

 18. DET ER DESVÆRRE ØNSKEDRØMME at forvente eller håbe på at politikerne og journalisterne vil vågne op inden det er for sent. Det vil de IKKE. De vil tværtimod accelerere importen af krævende og stridbare migranter, islamister og fanatikere. Det er jo hvad V, K, S, SF, R og DF har sagt JATAK til i Marokko. At to skandinaviske kvinder samtidig blev myrdet i Marokko, og få dage senere endnu en kvindelig turist, anfægter dem ikke. Og alle de gamle aviser plus DR og TV2 bakker jo op om de gamle partiers folkeudskiftning/folkemord. Danmark er på vej mod kollektivt selvmord eller påtvungen massedød. Vi har allerede til dels “svenske” tilstande, og om kort tid vil der være tale om regulære vanvidstilstande ligesom i Malmø og Gøteborg osv. Kommunismen har altid været skør, ond og blodtørstig, og det er den stadig. Det danske folk kan stadig redde det danske folk, men det vil næppe ske? I Frankrig, Polen, Ungarn, Belgien, England, Tyskland, Italien, Østrig og Grækenland har borgerne protesteret i gaderne, men danskerne foretrækker vist sofaen og lænestolen. Bl.a. fordi medierne skjuler hvad der er ved at ske med Danmark og danskerne.

  Kommentar by Bent Nielsen — 20. januar 2019 @ 00:06

 19. Enig. Delvis er det vel mediers ageren.
  https://jyllands-posten.dk/debat/breve/ECE11119116/her-er-historien-om-hvorfor-der-ingen-protesterende-gule-veste-er-i-danmark/

  Kommentar by Peter Buch — 20. januar 2019 @ 06:13

 20. Godhedsindustrien er en platform for det ekstreme venstre og ikke andet.

  Kommentar by Hagmann — 20. januar 2019 @ 07:44

 21. Ad 18
  Det er ikke rigtigt, DF frarådede Løkke at skrive imod og fik aftalen til afstemning i tinget, hvor kun DF stemte imod.

  Kommentar by Britta Due Andersen — 20. januar 2019 @ 10:08

 22. DF har reageret svagt og talentløst. Man burde have stillet Lars Løkke stolen for døren: Skriver du under, vil vi ikke længere støtte at du er statsminister. Det ville have udløst et valg, og have styrket DF. Nu har DF efterfølgende accepteret traktaten. Og har mistet troværdighed.

  Kommentar by Ole Jensen — 20. januar 2019 @ 12:14

 23. Britta mener vel skrive “under” og ikke “imod”?

  Kommentar by Ole Jensen — 20. januar 2019 @ 12:16

 24. Bent Nielsen, Ole Jensen osv.

  “Det er jo hvad V, K, S, SF, R og DF har sagt JATAK til i Marokko.”

  Du spreder fake news.

  Som Britta Due Andersen skriver: DF fik foranlediget en afstemning i Folketinget og stemte som det eneste parti imod Danmarks deltagelse i FN’s immigrationspagt.

  Kommentar by np — 20. januar 2019 @ 12:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper