18. januar 2019

Om psykisk syge Mohamed, der huggede ungt par med økse: PET kendte ham ‘for militant islamisme’

Jeg har tidligere blogget om Mohamed Abdelkader Salem Al-Tamimi, men der var detaljen om at han var kendt for ‘militant islamisme’ ikke medtaget. Det fastholdes dog stadigt fra officielt hold, at drabsforsøget var umotiveret.

Fra EB.dk – Øksemand for syg til fængsel: 19-årigt par hugget ned på tankstation.

“Et par på 19 år overlevede med nød og næppe et voldsomt angreb med en økse på en Circle K tankstation i Birkerød i februar sidste år, og nu kræver politiet en 30-årig mand dømt til anbringelse på en psykiatrisk afdeling for drabsforsøget.

En mentalundersøgelse, der har fundet sted på Sikringsafdelingen i Slagelse på grund af mandens farlighed, viser, at han er psykisk syg.

PET kendte den i dag 30-årige, der stammer fra Irak, for militant islamisme… Økseangrebet på det tilfældige 19-årige par skete 17. februar sidste år cirka klokken 21.30. Ifølge tiltalen tildelte den 30-årige parret ‘adskillige slag på kroppen og i hovedet med en økse’.

… Motivet til økseangrebet er ikke klarlagt. Der er dog ikke noget som tyder på, at det er politisk, men snarere skal søges i den 30-åriges syge sind.”

(2013-foto Mohamed Abdelkader Salem Al-Tamimi via Nordsjællands Politi, 2018)

Oploadet Kl. 09:49 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/98034/trackback

25 Comments »

 1. Han er formentlig schizofren. Muslimske lande har verdens højeste forekomst af sindssyge, ikke mindst på grund af indavl.

  Muslim countries have highest rates of suicide, murder, rape and mental health problems

  https://www.thenational.ae/world/muslim-countries-have-highest-rates-of-suicide-murder-rape-and-mental-health-problems-1.618038

  De bør ikke belaste vores psykiatri, den har det ikke for godt i forvejen, men sendes hjem. Sverige har f.eks. denne bimlende gale tredobbelte morder siddende på ubestemt tid. Det er i sig selv vanvid.

  https://www.expressen.se/nyheter/brottscentralen/fangelsets-krafttag-mot-den-skrattande-mordaren/

  https://www.expressen.se/nyheter/brottscentralen/fangelsets-krafttag-mot-den-skrattande-mordaren/

  Kommentar by BB — 18. januar 2019 @ 10:14

 2. Staklen har jo blot gjort, som Satan har skrevet, at han skulle.
  Staklen har jo blot gjort, som religionsstifteren selv gjorde.

  – Jeg kommer lige til at tænke på:
  Mon ikke også religionsstifteren ville blive anbragt på Sikringsanstalten, hvis han levede i vor tid?

  Kommentar by Bastardo — 18. januar 2019 @ 10:27

 3. Syge sind!
  Er islam anerkendt som en sygdom nu?
  Kan muslimer slippe for Dom og gå fri nu, hvis de påberåber sig sygdom i gernings øjeblikket. Jeg er islamist, så jeg er syg. Jeg er immun.
  Sikken en verden.

  Kommentar by P — 18. januar 2019 @ 10:27

 4. SANDHEDEN er at den skøre, korrupte og hensynsløse stor-import af arabere og afrikanere har mangedoblet kriminaliteten. Hvad enten de er fanatiske islamister, almindelige kriminelle eller åndssvage/sindssyge, så er denne stor-import en alvorlig trussel mod vi danskeres liv, helbred, økonomi og ejendom.

  Kommentar by tp — 18. januar 2019 @ 10:28

 5. Nå for søren, han er blot psykisk syg. Hvilket leder til den indlysende konklusion, at Islam er en psykisk sygdom. Og næppe helbredelig.
  Se blot på muslimske lande, og lad os høre om blot ét af dem, der har overlevet og måske endda overvundet islam-syndromet. Økonomisk set ser jeg bort fra oliestaterne.

  Kommentar by Henrik Petersen — 18. januar 2019 @ 10:30

 6. Et stort og velfortjent tillykke til Venstre, de konservative og islam med sejren, desværre så tabte Danmark og danskerne.

  Fra der er et yndigt land til Shithole country på 40 år, det er virkelig imponerende.

  Kommentar by Piphans — 18. januar 2019 @ 10:38

 7. KRIMINALITETEN ER EKSPLODERET, både i Danmark, Sverige, Frankrig, Tyskland og England. Tusinder og atter tusinder af sagesløse borgere er ofre for araberes og negres kriminalitet. Se black pigeon om Merkel osv. på you tube.

  Kommentar by tp — 18. januar 2019 @ 10:47

 8. Som jeg (og andre?) påpegede dengang, var det et islamisk terrorangreb, som myndighederne alene tilskriver psykisk syge. Men det ene udelukker ikke det andet, hvis man tager islam alvorligt.

  Kommentar by traveler — 18. januar 2019 @ 11:14

 9. Og så bliver myndigheder og medier ved med at bilde folk ind at kriminaliteten er faldet. Men det er meningsløst at sige “kriminaliteten er faldet”. Man kan jo ikke slå alle kriminalitetsarter sammen”. Man er nødt til at at se på de enkelte og på de alvorligste kriminalitetsarter, hvis statistikker skal kunne bruges til noget fornuftigt. Det kan godt være at antallet af færdselsforseelser er faldet, men antallet af f.eks. personfarlig kriminalitet er sandsynligvis steget. Og hvis det ikke er, så skyldes det givetvis et stort mørketal, fordi politiet ikke registrerer alle sagerne pga. kapacitetsproblemer.

  Man kan i hvert fald ikke stole på myndighederne, politikerne, og de politiserende journalister. De har alle en interesse i at tale kriminalitetsproblemerne ned.

  Kommentar by JC — 18. januar 2019 @ 11:34

 10. @JC
  Jeps. Registreret kriminalitet hænger nøje sammen med politiets kapacitet. Er der fartkontrol på hvert gadehjørne, vil alle bilister få fartbøder. Er der ingen fartkontrol, kan medierne juble over, at bilisterne kører som englebasser.

  Kommentar by traveler — 18. januar 2019 @ 11:42

 11. PET kendte ham for militant islamisme! Men så burde han jo forlængst have været INTERNERET, eller effektivt udvist. Sagen viser at PET ikke havde styr på den potentielle terrorist. Alene i år vil 15OO dømte terrorister blive løsladt i Europa. (også herhjemme løslades farlige typer) Dem vil man kende og registrere, men man vil ikke have styr på dem. Hertil kommer flere tusinde andre fanatikere som man kender, men heller ikke har styr på. De radikale/skabsradikale og gak-gak humanisterne har sejret, og europæerne har tabt. Snart følger mange flere overfald og terror-aktioner. Med op til 3OO (evt. flere) dræbte pr. terroraktion.

  Øksemanden her bliver vel snart løsladt. Der er jo ikke noget minimums-åremål på hvor hurtigt han kan komme ud igen.

  Iøvrigt arbejder V, K, LA, R, S og DF på at sætte antallet af indvandrere fra Afrika og Arabien betydeligt i vejret. De vil udskifte os, de vil af med os, de er vores fjender. For dem er vi kun stemmekvæg.

  Ja, her går det godt, fru kammerherreinde.

  Kommentar by tp — 18. januar 2019 @ 11:49

 12. PS: I diverse andre lande gør man meget mere for at beskytte borgerne/befolkningen. Man bevogter grænserne effektivt, man begrænser den muslimske indvandring mest muligt, man internerer alle som mistænkes for at være islamister/potentielle terrorister. Vaneforbrydelser og mord på sagesløse straffes med mange års fængsel.

  Vores eget demokrati og retssystem er kørt i grøften.

  Kommentar by tp — 18. januar 2019 @ 12:00

 13. For noget andet. Angreb.
  Der kører åbenbart video med likvidering af den danske og norske kvinde rundt blandt skole børn.
  Spørgsmålet, er det blandt danske skoleelever, eller er det udenlandske elever, der udbreder dette?!

  Kommentar by P — 18. januar 2019 @ 12:12

 14. Jens Rohde udtaler: Det har intet som helst med Islam at gøre!

  Kommentar by Revisoren — 18. januar 2019 @ 12:47

 15. Det er danskernes skyld, vi er jo racister.

  Kommentar by eRacist — 18. januar 2019 @ 16:19

 16. Husk endelig at stemme på Jens Rohde. Han har det fint nede i Bruxelles.

  Kommentar by Bastardo — 18. januar 2019 @ 18:47

 17. Psykisk syg- Indavl og kneppeaffald.
  Formegen omgang med gedebukken eller vædderen.
  Muslimske nymfomaner findes også, her dog i udbredt grad, det er moderen jeg tænker på.

  Kommentar by Sindsro — 18. januar 2019 @ 19:28

 18. Jeg troede sgu, det var billedet på hans studiekort til Niels Bohr.
  Could ‘ave fooled me…

  Kommentar by White knight — 18. januar 2019 @ 22:43

 19. Nu er det jo heller ikke alle, der klarer cut’ed til pizzakok eller kebabteknikker.

  Kommentar by White knight — 18. januar 2019 @ 22:45

 20. Uha, de gale islamister må man jo helst ikke nævne overhovedet for de selvhadende og selvrefærdige kulturradikale.

  Kommentar by LarsB — 18. januar 2019 @ 23:43

 21. Det som muslim psykopaten Mohamed Abdelkader Salem Al-Tamimi koster os danskere i skattekroner kunne give masser af syge og ældre danskere et værdigt liv i stedet for det svineri det danske folketing giver dem.

  Kommentar by Piphans — 19. januar 2019 @ 00:38

 22. Hvis en muhammedaner begår et overfald eller mord er han ikke længere at betragte som muhammedaner, men som psykisk syg. Sådan er det bare. Vi skulle efter et par års medieopdragelse snart have lært det. Der er intet ondt i islam. Fat det dog (v) i højreorienterede ekstremister.

  Kommentar by Nielsen — 19. januar 2019 @ 04:59

 23. Det kan også være svært at skide i normalhøjdehåndvaske iført badesandaler.

  Kommentar by Hul igennem? — 19. januar 2019 @ 06:53

 24. Han skulle havde været skudt ned på stedet og sparet de danske skatte ydere for sagsbehandling når politiet har den informationer har.

  Kommentar by Jp — 19. januar 2019 @ 09:48

 25. Diagnosen er klar: Not So Sudden Jihad Syndrome (NSSJS).
  NSSJS er i slutfasen ligesom SJS, men tiden før det endelige angreb på ikke-muslimer strækker sig ved NSSJS over flere års voldelig kriminalitet (som også i dette tilfælde ofte med brug af knive) og anden dyssocial adfærd.
  Hvor omkvædet i MSM i forbindelse med SJS altid er “det var umuligt at forudsige”, “ingen havde set det komme”, “velintegreret”, “startet på uddannelse til kebabskærer” etc. etc., fokuseres der i stedet ved NSSJS på “svær opvækst”, “det er SAAAMfundets skyld”, “udsat”, “ingen reagerede på Mohammeds blå mærker”, “der er brug for flere penge til integrationsindsatsen” osv. osv.

  Kommentar by Hertz — 20. januar 2019 @ 03:37

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper