18. januar 2019

Historiker: Højrepopulister truer demokratiet, ikke “Islams udbredelse eller… flygtningestrømme”

‘Fortæl mig hvorfor jeg ikke kan lide islamisk indvandring’, men forvent ikke andet end et skælmsk smil, hvis du konkluderer, at det bunder i irrationel angst for det ukendte fremmmede. Jeg ved ikke hvad Sasha Polakow-Suransky har taget, men det ville være receptpligtigt i Danmark. Djøfbladet har været en tur i London for at interviewe en amerikansk historiker, der mener Dansk Folkeparti er udtryk for ‘det radikale højre’. Et farligt højrepopulistisk parti, der opdagede (og jeg citerer referatet) “… et politisk tomrum og gik målrettet efter at udfylde det”. Det folkelige demokrati er en besværlig størrelse, når folket ikke kender sin plads.

Fra Djøfbladet – Forfatter: Dansk højrepopulisme er en politisk genistreg, der truer demokratiske værdier.

Den største trussel mod vores demokrati kommer hverken fra den voksende terrorisme, Islams udbredelse eller de tiltagende flygtningestrømme, sådan som dagens europæiske højrepopulister i stigende grad hævder. Den kommer i virkeligheden fra dem selv, mener den amerikanske historiker og forfatter Sasha Polakow-Suransky.

For ved at spille på frygten for de fremmede har populismen fået kørt angsten for global islamisering så meget ud af proportioner, at hele den politiske arena nu af sig selv indfører både udemokratisk og frihedsberøvende udlændingelovgivning og derfor nu er langsomt i gang med at underminere de værdier, der gør vores samfund frie.

Det gælder ikke mindst i Danmark, hvor højrepopulismen ifølge Polakow-Suransky har fået sin egen særlige variant, der forener kampen for velfærd og modstanden mod flygtninge og indvandrere i én og samme sag. …

Væksten i det radikale højre i Danmark er bl.a. speciel, fordi den er foregået langsomt over mange år… Hvilket er en afgørende forklaring på, hvorfor partiet i dag er blevet så toneangivende. Man har skridt for skridt formået at bevæge sig fra det ekstreme højre og ind i midten af den politiske debat med holdninger, der i starten ikke engang blev betragtet som stuerene, men i dag er totalt mainstream i dansk politik,’ siger Sasha Polakow-Suransky. …

Når det danske radikale højre er lykkedes særligt godt, skyldes det ifølge Polakow-Suransky en uhyre bevidst og klar valgstrategi fra Dansk Folkepartis side. Partiet opdagede tidligt et politisk tomrum og gik målrettet efter at udfylde det.

(Gene Wilder som Willy Wonka i Mel Stuarts Willy Wonka & the Chocolate Factory, 1971)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/98043/trackback

39 Comments »

 1. Man bliver så træt.
  1. De fatter bare ikke hvorfor at islam, en ideologi som eksplicit ønsker verdensherredømmet og totalitær, fascistisk sharialov overalt, er en trussel. Eller forstår det faktum at muslimsk indvandring ikke har været et positivt bekendtskab for Europa.
  2. De tror at vi, der der bare ønsker at bevare det vi kender mod negative forandringer, er en kæmpe, potentiel nazistisk/fascistisk trussel mod demokratiet.
  Hvor mange gange skal vi sige det? De VIL jo ikke forstå.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 18. januar 2019 @ 23:04

 2. ((( Sasha Polakow-Suransky))).Så fik vi lige sat på plads hvad der er for en.

  Kommentar by dan.c — 18. januar 2019 @ 23:16

 3. Historiker ? maaske mere forfatter

  Kommentar by dunk — 18. januar 2019 @ 23:27

 4. Endnu en sindssyg historieløse radigal knægt, Vestens nyttige idioter og undergang.

  Kommentar by LarsB — 18. januar 2019 @ 23:41

 5. Det er også smart at beskylde Danske Folkeparti for at være den farlige populistiske trussel, når (((Dansk Folkeparti))) og ((( Sasha Polakow-Suransky))) er to ansigter på samme sag.

  Dansk Folkeparti er dog langt mere farligt end alle disse individuelle samfundsundergravende (((mennesker))) tilsammen.

  Kommentar by Balder — 18. januar 2019 @ 23:52

 6. Dan og Balder, (((de))) vil os jo bare det bedste.

  Kommentar by Hr. Snusk — 19. januar 2019 @ 00:06

 7. Hvem fanden er Sasha Polakow-Suransky og hvad fanden rager det os danskere hvad den klovn mener.

  Sasha Polakow-Suransky er endnu en idiot som skulle have været med flyet den 11.09.2001.

  Kommentar by Piphans — 19. januar 2019 @ 00:34

 8. Han har næppe endnu løbet for livet på en strand i Marokko. Som undertegnede måtte gøre i 1975.

  Kommentar by Peter Buch — 19. januar 2019 @ 01:33

 9. det ville være receptpligtigt i Danmark…
  https://www.youtube.com/watch?v=nLsCC0LZxkY

  Kommentar by Peter Buch — 19. januar 2019 @ 01:53

 10. Sasha, er det ikke et kvindenavn? Er det ikke en feminist, eller evt. en feminiseret mandsling der taler her?

  EN RET STOR DEL AF DE RADIKALE og røde betonhoveder fatter ikke ret meget. Men mon ikke de fleste af dem bare er korrupte og ikke ønsker at forstå, fordi det kaster nemme jobs og gode penge af sig at spille dum.

  Det kan jo nærmest ikke lade sig gøre at de mange i R, S, SF, V og K m.fl. er så komplet snotdumme, at de ikke forstår at invasion, afrikanisering, islamisering og fremmed besættelse af Danmark er en kæmpetrussel mod vores kultur, økonomi, fred og sikkerhed. Især er det nemt at forstå, nu hvor vi véd hvordan islamisterne myrdede løs i Syrien, Irak, Marokko, Somalia, Congo, Sudan og andre arabiske og afrikanske lande. (ISIS/ISIL) Enhver kvik skoledreng på 1O år, enhver voksen med en IQ over 9O kan forstå at isslamisterne er agressive, grusomme og blodtørstige. Medmindre de har været udsat for hjernevask gennem flere år.

  Selv efter årtiers propaganda og indoktrinering er der masser af danskere som let kan gennemskue partiernes og mediernes løgne.

  Irrationel angst for det fremmede? Sikke noget nonsens. Det handler ikke om det fremmede i almindelighed, men om islamisme, løntrykkeri, mangel på boliger og smuldrende demokrati, velfærd og sundhed. Og frygten er da tværtimod RATIONEL. Sasha er en løgner og utroværdig manipulator.

  Det minder iøvrigt meget om partiernes valgsnak. Som da Lars Ulykke lovede straks-stop før valget i 2O15, og kort efter valget gik i gang med at importere titusindvis/hundredtusindvis af ekstra arabere og negre. Og nu op til næste valg, ønsker statsmedisteren pludselig at forbedre det sundhedsvæsen han ellers har smadret løs på i flere år. Venstres troværdighed er jo lig NUL, for alle som følger med i hvad der egentlig foregår i samfundet.

  Og nu har, Gud bedre det, Marokko-Lars været i Afrika for at skrive under på Merkels skrupskøre traktat, som 15-16 andre lande har forkastet og advaret imod. Og før og efter har Lars Quisling fået Ulla Tørnæs til at sende flere hundrede millioner kr. ned til diverse diktaturer i Afrika. Og andre ministre har han sat til at sælge ud af vores infrastruktur, (el-forsyningen osv.), eller har sat dem til at støtte u-danske og landsskadelige projekter med MILLIARDER.

  Og nu møder han så op med en underfinansieret redningsplan for sundhedsvæsnet. Man må tage sig til hovedet.

  S og K, R og DF mv. er dog ikke bedre. De forsøger sig også med valgflæsk i lange baner.

  Kommentar by Ole Jensen — 19. januar 2019 @ 02:01

 11. Som andre har påpeget, så tilhører (((Suransky))) de udvalgte, hvilket naturligvis får flere brikker til at falde på plads. Desuden har han vidst på et tidspunkt været en del af Soros Open Society. Altså en superglobalist til fingerspidserne.

  Kommentar by Jannik T — 19. januar 2019 @ 02:52

 12. Well, mange kalder sig historikere, uden at have den store viden om historiens gang. Hvem kan f.eks fortælle bedre om pengenes historie, end Mike Maloney? Og når vi snakker om højre og venstre i politik, skulle vi måske for overskuelighedens skyld hellere snakke om nationalister (egoister) og globalister, som som ofte også er egoister. men dog er ligeglade med- og endda i nogle tilfælde afsværger deres fædreland.
  Med lånte penge blev lande bygget. Og lande blev ødelagt da gælden skulle betales.
  Min yndlingsamerikaner bliver her interviewet af en anden amerikaner arbejdende for russia today:
  https://www.youtube.com/watch?v=XgJjcTvyTp0

  Kommentar by Nielsen — 19. januar 2019 @ 04:38

 13. >5 Balder
  Dit kendskab til kemi og fysik må kunne ligge på et meget lille sted. Jeg ved dette hører til i en anden tråd. Men de fleste af os kan huske, at du for nylig hævdede at atombomben og månelandingen i 71, 69 eller hvornår det nu var, ikke er virkelighed. Så er det jeg finder at din sølvpapirshat strammer i remmen. Ikke at jeg finder det forkert at gå med sølvpapirhat, men man bliver nødt til at kigge dybere i tingene når man kommer i tvivl. Vi er begge uden tvivl når det kommer til at politikere lyver når de åbner munden. Men jeg søger svarene, og du synes at have fundet dem.

  Kommentar by Nielsen — 19. januar 2019 @ 04:51

 14. DJØF-BLADET VRØVLER OG vender tingene på hovedet i propagandistisk øjemed. Det samme gør Ekstra-bladets bagside fredag den 18. januar. Hør engang:

  Inger Støjberg tager uskyldige nye danskere som gidsel i hysterisk forsøg på at tilfredsstille SVINEHUNDENE i DF og deres mere infame og hjerteløse udlændingepolitik.

  Jamen, de infame og hjerteløse, er det ikke de landsforræderiske radikale og røde som vil ødelægge Danmark og som vil ofre, plyndre, hetze, fordrive, udskifte og etnisk udrense/udrydde det danske folk, for at kunne fylde og besætte landet med utaknemmelige, krævende, agressive, voldelige og fanatiske arabere og afrikanere……??!!!

  EB kalder også DF for uhyrligt. Skribenten er anonym, men er vel en “svinehund” udlånt af Pollertiken. Eller er det P. Madsen selv?

  Kommentar by Ole Jensen — 19. januar 2019 @ 05:05

 15. Det har altid undret mig, at de samme folk som har så stor omsorg for at holde klodens temperaturstigning i ave, har intet imod at se på, hvordan de selv bliver udskiftet med folkeslag, der er bedøvende ligeglade med CO2 udslippet.

  Kommentar by Menig 442 — 19. januar 2019 @ 05:06

 16. Sasha er det russiske kælenavn for Alexander, ligesom Vanja er kælenavn for Ivan.

  Kommentar by Træt — 19. januar 2019 @ 05:24

 17. Sasha Polakow-Suransky er en hyperglobalistisk intellektuel og en af George Soros proselytter, se f. eks. https://en.wikipedia.org/wiki/Sasha_Polakow-Suransky . Læs også om Open Society, som han har forbindelse til (link under førnævnte link).
  Angående påstanden med henvisning til Dansk Folkeparti om, at ”Man har skridt for skridt formået at bevæge sig fra det ekstreme højre og ind i midten af den politiske debat med holdninger, der i starten ikke engang blev betragtet som stuerene, men i dag er totalt mainstream i dansk politik” så vil jeg nok tolke det omvendt.
  Dansk Folkeparti har åbenbart lidt så meget under prædikatet ”ikke stuerene” at man ikke har haft andet i hovedet lige siden, end for enhver pris at rette ind efter Poul Nyrups præmis for, hvad der er stuerent. I processen har man gjort sig selv til en del af problemet.

  Kommentar by JMR HH Jr — 19. januar 2019 @ 05:59

 18. Hen lyder som sådan én, der vil have sit eget toilet på alle offentlige steder, ligesom krænkenegere og kønsbimmelimmere

  En paranoidskider, så at sige..

  Nåh, så længe den holder munden lukket og nøjes med at have afføring på sin egen mødding, så gøder den kun sin egen skvalderkål.

  Kommentar by Hul igennem? — 19. januar 2019 @ 06:43

 19. De har vel fået en masse petrodollars og luksuslejlighed for den rapport :-) (Sort humor). Mage til afstumpet vås, overfor alle de ofre terror og krig Islam skaber (_Usekulær diktatorreligion med en Førerprofet) skal man lede længe efter. Støt SIAD. God lørdag morgen og god weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 19. januar 2019 @ 07:07

 20. Familjen flygtede under apartheid fra Sydafrika, af frygt for deres støtte til de sorte ville føre til indgriben fra styrets side. En bror har været leder af New Yorks skolesystem…
  https://en.wikipedia.org/wiki/Shael_Polakow-Suransky

  Nogle, her specifikt jøder, fatter bare ikke andres positive holdning til mure med mere…

  Kommentar by Peter Buch — 19. januar 2019 @ 08:14

 21. Satte dette i som kommentar i DJØF-bladet:
  Fraværet af sand, i min definition, borgerlig politisk repræsentation forekommer mig noget af det mest iøjnefaldende siden 1901. Siden Glistrup og følgere gennem en årrække forsøgte deres, indtil nyligt opståede Liberal Alliance og Nye Borgerlige i meget mindre målestok åbenbaredes er der- mig bekendt- ingen af de politiske aktører, der har foreslået blot, eller så meget som en 10% formindskelse af offentlige udgifter til uddannnelse, sundhed og det sociale system emplementeret i en folketingsperiode.
  Husk venligst:
  Basale demokratiske principper opstod og hævdedes eksistere i slavesamfund som det græske.

  implementeret…

  Kommentar by Peter Buch — 19. januar 2019 @ 08:20

 22. Er der nogen, der véd om mongolen hér bærer gult armbind med 3 sorte prikker?
  Ellers kan jeg anbefale et besøg hos Louis Nielsen. De kan sikkert også sælge klovnen en kikkert.
  Så er det bare at rette den stik øst. Skulle han være i tuvivl om hvor kamelen ligger begravet.
  Commy clown!

  Kommentar by White knight — 19. januar 2019 @ 08:46

 23. (Når partiet DF mente der var et tomrum i Dansk Politik, så var det nok derfor det blev skabt………DJØF idioter).

  Kommentar by Michael Unna — 19. januar 2019 @ 10:09

 24. Shit. Djøf folket er lige så meget psykisk sygdom som de røde. Det er dem der ikke kender deres plads. Fascister. De har aldrig boet midt i et islam kvarter. Ikke underligt at dk dør af Djøf.

  Kommentar by Nudenok — 19. januar 2019 @ 10:22

 25. # JMR HH Jr kl. O5.59…. Ja, det må indrømmes at DH har svigtet fælt og længe. Tullesen er et sølle skvat. Og resten af topledelsen er også blevet til levebrødspolitikere. Men STRAM KURS når nok ikke at stille op, NB kan også svigte…?? Hvorfor opstilles ikke lynhurtigt et nyt parti der vil have Danmark til at følge England væk fra EU, og som vil sætte en absolut stopper for afrikanisering og islamisering og migrant-kriminalitet mv. ???

  Kommentar by Ole Jensen — 19. januar 2019 @ 10:29

 26. Er det ikke ligegyldigt, hvad en venstreorienteret amerikansk journalist mener om Dansk Folkeparti? Det er som om, der har siddet en dansk venstreorienteret journalist og hvisket ham i øret, hvad han skal mene om Danmark og Dansk Folkeparti.

  Kommentar by Ole Madsen — 19. januar 2019 @ 10:40

 27. Og hvad med venstrepopulismen? Den er rabiat og nævnes aldrig. Han ved jo godt at Saudi bruger Mia. På islameuropa. At islam laver organiseret anti-integration. At islam myrder kristne. At sharia er voldsvanvid. Hvor mange penge har han fået af islam? Svindler. Så djøf er også islam. Dk er administreret af islam. Logikken breder sig mens invasionen buldrer derudaf. Umenneskelig, iskold, grådig, snobbet, hæslig adfærd. Tæsker danske unge systematisk…4

  Kommentar by Nudenok — 19. januar 2019 @ 10:40

 28. @ Ole Jensen. Det er ikke nok at tro at dk kan stå alene omgivet af islam. Det er jo netop islams modus operandi, at splitte og sprede og salami. Fuldstændigt som EU uhyret og dets hysteriske had mod det nationale. Snedigt udnyttet af islam. Så mange fronter som muligt.

  Lad os genopfriske. Hvor mange gange har islam prøvet at indtage Europa, for vores hvide jomfruer og alm grådighed? Jeg får det til Ca 1 gang per 100 år siden år 800. Nu igen. Så Dks frihedskamp er Europas frihedskamp. Frihedselskere foren jer… Mens invasionstoget skriger på skinnerne, med ekko fra dachau, og ingen sekular-muslimer yder modstand…

  Kommentar by Nudenok — 19. januar 2019 @ 11:06

 29. Den tåbelige kvinde siger: “Når det danske radikale højre er lykkedes særligt godt, skyldes det en uhyre bevidst og klar valgstrategi fra Dansk Folkepartis side. Partiet opdagede tidligt et politisk tomrum og gik målrettet efter at udfylde det”.

  Det kan jo også skyldes at Danmark har været for attraktivt mål for velfærdsjægere, og for let et mål for den muslimske ekspansionstrang, end mindre velstående, og mindre naive lande. Derfor er vi længere ad islamiseringens vej end så mange andre lande.

  Fjolset har misforstået meget: DF var ikke et levebrødsparti, der eksisterede før indvandringsproblemet. Det opstod som svar på indvandringsproblemet,

  Men spørgsmålet er om det radikale højre er nået ret langt i Danmark. Det er i hvert fald ikke nået så langt, at det er lykkedes at stoppe den muslimske overtagelse af vores land.

  Kommentar by JC — 19. januar 2019 @ 11:15

 30. Nå, jeg syntes navnet Sasha lød som et kvindenavn, Men det kan være det er en mand. Så er det en tåbelig, venstreorienteret mand.

  Kommentar by JC — 19. januar 2019 @ 11:21

 31. Nielsen 04:51

  Når du nu er så skråsikker omkring amerikanernes angivelige “månelandinger” og “menneskeskabte atomeksplosioner”, at du af den grund vil forsyne mig med sølvpapirshat, må jeg vel spørge hvor meget tid du selv har brugt på at undersøge det her… Men måske er det ikke noget genier som dig har behov for eller hvad? Det stod jo i avisen og blev vist live på TV ikke også Nielsen?

  I øvrigt fik jeg følgende karakterer i skolen: Folkeskolens 10. klasse regning/matematik (10,11), fysik/kemi (11), HF matematik-udvidet (11), fysik-udvidet (8)

  Tvivl omkring både månelandingerne og atombombers realitet forudsætter dog ikke store kundskaber til fysik eller kemi.

  Det kræver kun at man studerer diverse tekster og ser på nogle billeder og videooptagelser.

  Selvfølgelig er lidt elementær og især praktisk forståelse af fysik en god ting, og mere end denne elementære forståelse har man ikke brug for eksempelvis at betvivle at astro-nutserne’s “rygsække” skulle kunne indeholde nok ilt til at holde liv i et menneske i to timer, for ikke at tale om at de skulle kunne indeholde nok energi til at nedkøle astronutten fra + 100 – 200 celsius på solsiden og varme ham op fra minus 100 celsius således at han ville kunne overleve månens eller rummets ekstreme temperaturer.

  For det første vil det ikke kunne lade sig gøre med nutidens allerbedste teknik, og helt sikkert ville det ikke kunne lade sig gøre med den teknik der var til rådighed i tresserne!

  Nielsen, jeg klandrer hverken dig eller andre for at holde fast i at atombomber og menneskeskabte nukleare eksplosioner findes; denne propagandaløgn er simpelthen så dybt implanteret i de fleste fra de var helt små af, at det kræver næsten overmenneskelige egenskaber for at befri sig fra programmeringen.

  Men ved månelandingerne er der så mange beviser og indicier på at det hele er fake, og så mange udmærkede analyser er publiceret, at det kun kræver nogle få timer seriøst arbejde / læsning for at indse at det hele var fup.

  Desuden indrømmer NASA jo selv at man ikke kan komme til månen og i det hele taget ikke kan komme ud over et lavt kredsløb omkring jorden, i dag pga. den dræbende stråling i Van Allen Bælterne som omgiver jorden, og som holder denne stråling væk fra selve jorden.

  Desuden siger NASA selv at man ikke kan komme til månen i dag fordi “man har tabt alle data omkring måneprojekterne”, og at man desuden ved et uheld har slettet alle filmoptagelser som skulle være lavet på månen. Hvem der tror på sådanne forklaringer kan ikke nøjes med en sølvpapirshat, men må iføre sig en hel sølvpapirs rumdragt.

  Officielle videoer med NASA’s budskab / udtalelser er findes på YouTube – Se også en tale som en skamfuld Neil Armstrong holdt, hvor han prøver at fortælle folk mellem linjerne at det hele var løgn og bedrag.

  Men jeg vil ikke spilde mere tid på dovne mennesker som rundhåndet uddeler sølvpapirshætte uden at have brugt så meget som fem minutter på selv at undersøge sagen.

  Jeg har én gang før brugt en masse tid på at redpille dig omkring forskellige emner, og med en vis succes, men jeg bliver ikke ved med at give dig specialbehandling.

  Nå ja, hvor meget tid var det nu du har brugt på at undersøge disse påstande Nielsen?

  Kommentar by Balder — 19. januar 2019 @ 11:55

 32. Alle disse islamofile burde se videoen. De fatter ikke et hak hvad islam er for noget.

  Kommentar by Daniel — 19. januar 2019 @ 13:02

 33. Mange borgerlige/nationale/højreorienterede er ligeså hjernedøde som venstrefløjserne. Lige meget hvor tæt to datapunkter er på de hinanden er førstnævnte komplet ude af stand til at forbinde dem.

  Kommentar by Jake Sorensen — 19. januar 2019 @ 15:31

 34. Der er tilbud på staniol hos http://www.papirladen.dk

  4 ruller à 150 cm til kun 133,20 kroner.

  Køb rigeligt!

  Kommentar by Revisoren — 19. januar 2019 @ 16:00

 35. Kommentar by Balder — 19. januar 2019 @ 11:55

  Det er i grunden underligt, at du som (ny)nazist undsiger nazisten Wernher von Brauns enestående indsats for de bemandende månelandinger.

  Det er mærkeligt at tænke på, men den nazistiske arkitekt bag V-2-raketterne, som bombarderede Europas måske eneste egentlige demokrati, England, var den samme mand, som senere bragte os til månen.

  Den egentlige udfordring var at overvinde tyngdekraften. Det lod sig ikke gøre, før man opfandt totrinsraketten.

  Jeg bliver trist, når jeg læser de man jødehadende og nazistiske kommentarer på Uriasposten.

  Jeg mener, at islam er den største trussel mod fred, oplysning og udvikling på vores smukke planet. Det er uhyggeligt at være vidne til, hvordan underkastelse og social kontrol spredes i selv oplyste kredse i Nordeuropa.

  Det gælder vores frihed …

  Jeg mener at det må være muligt at samle humanister, borgerlige, kristne og nationalt sindede mod denne ondskabens ideologi.

  Og på samme tid ekskludere (ny)nazisterne, jødehaderne og konspirationsteoretikerne fra denne borgerlige humanistiske kamp mod mørkets kræfter.

  Kommentar by np — 19. januar 2019 @ 19:44

 36. # 35.

  Hvordan er vejret i Tel Aviv så idag?

  Lad mig forsikre dig at os nationale har ingen intention om at gå i krig mod hele klodens muhamedanere på vegne af zionismen.

  Som om Første og Anden Verdenskrig,begge skabt af det britiske oligarki og verdens-jødedommen ikke er nok,samt de sidste par årtiers krige der har skabt død og ødelæggelse,og ikke at forglemme enorme flygtninge strømme til Europa.

  Håber at alle er klar over at jøder/zionister er den indiskutabelt
  ledende kraft bag indvandring af muhamedanere og negre til Europa.

  Kommentar by dan.c — 19. januar 2019 @ 20:19

 37. En jødehader er en person, der har fundet ud af at jøder hader ham.

  Kommentar by Jake Sorensen — 19. januar 2019 @ 22:32

 38. 1834 fik de valgret, men ikke valgbarhed til Provinsialstænderne, og endelig ved grundloven af 1849 fuld politisk ligestilling. Den gammeldags jøde-ed fra 1747 blev allerede 1843 væsentlig ændret, og 1864 bortfaldt den særlige edsfæstelsesform.
  https://da.wikipedia.org/wiki/J%C3%B8dernes_historie.

  Nogle mener sikkert jøder også stod bag nerderlaget i 1864…

  Kommentar by Peter Buch — 19. januar 2019 @ 22:59

 39. Denne Sasha Polakow-Suransky aner da tydeligvis ikke hvad DF er! Han aner f.eks. tydelig vis ikke, at DF længst har nedgraderet sig selv, til nyttige idioter for de radikales mange tentakler i VLAK-regeringen. Og at klovnen promoveres af DJØF, viser da i sandhed, hvor langt ude på venstrefløjen de befinder sig.
  Det er sq skræmmende, i og med at der ikke findes en offentlig, skattebetalt, stilling, der ikke er underlagt mindst en eller flere fra DJØF i nærmeste ledelseslag!

  Kommentar by M.S. Carstens — 19. januar 2019 @ 23:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper