20. januar 2019

Rasmus Paludan til intimiderende Daniel Khalaj: “Muhammed, hvorfor går du ikke bare din vej?”

I går bragte jeg et foto af en yngre udlænding, der intimiderede Rasmus Paludan ved Vestamager Station, kort efter partilederen var blevet overfaldet af to dansker. Navnet er Daniel Khalaj. Paludan 1 – Daniel 0.

(Daniel Khalaj, iraner der uden held forsøgte at intimidere Paludan, Amager, 18. januar 2019)

“Da politiet var kørt, ville Paludan og hans løbemakker påbegynde deres løbetur. Åbenbart havde den muslimske mand ventet på denne mulighed, idet han nu bagfra opsøgte Paludan og gik helt tæt på Paludan og forulempede ham, mens han filmede med sin mobil. Paludan reagerede ved at tænke: fint, så filmer jeg også dig! Og det gjorde han!

Pludselig syntes muslimen ikke, at det var sjovt længere.” (Stram Kurs på Youtube, 19. januar 2019)

Oploadet Kl. 09:13 af Kim Møller — Direkte link39 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/98082/trackback

39 Comments »

 1. Man siger, pennen er det mægtigste våben, men mobiltelefonen er det også – som også Tommy Robinson har vist. Afsløret, hr Khalaj

  https://www.facebook.com/daniel.khalaj.92

  Kommentar by BB — 20. januar 2019 @ 09:34

 2. Rasmus Paludan har helt sikkert ret i meget af det han siger, men jeg tror desværre at hans budskab går tabt i måden han formidler det på.

  Hvorfor ikke lave nogle mere faktuelle “programmer” hvor han kunne debatter med nogle enkelte af disse “gevinster” for DK. Eller hvis hvor fordrejet DR og TV2 fremstiller dagens DK, hver eneste dag kan man finde historier hvor man kan se hvad disse kulturberiger koster os, ikke bare økonomisk, men langt mere alvorligt kulturelt.

  Kommentar by Anders Nielsen — 20. januar 2019 @ 10:07

 3. @2 Anders Nielsen:

  Der kommer en dokumentarserie i 3 afsnit på DR2 om mig og partiet Stram Kurs. Første afsnit sendes efter planen den 29. januar 2019.

  Kommentar by Rasmus Paludan — 20. januar 2019 @ 10:29

 4. Den unge dame i baggrunden er da vist kommet i dårligt selskab?

  Kommentar by Hertz — 20. januar 2019 @ 11:39

 5. DET KAN MEGET nemt ende helt galt for Paludan, når han går rundt uden livvagter. Hvad dokumentaren angår, vil den sikkert give et fordrejet, overfladisk og forkert indtryk af STRAM KURS. Med krydsklipning og manipulation af lydsporet vil man kunne forvrænge alt hvad der siges.
  Vi kender jo DR-løgnefabrikken og dens metoder.

  Nu har Paludan jo demonstreret mange gange, vi har forstået budskabet, og nu må tiden være inde til at få samlet så mange vælgererklæringer at partiet kan være med ved valget. Vi danskere har ikke råd til at vente fire år mere, for Danmarks skæbnetime er begyndt. Den absolutte og uoprettelige storkatastrofe vil være uafvendelig om yderligere fire år. Alle fornuftige danskere bør hjælpe STRAM KURS og NB.

  Kommentar by tp — 20. januar 2019 @ 11:39

 6. Daniel? Det kan da ikke være rigtigt?
  Jeg ville gætte på muhammed- komplet m skodsko og kopiunderhylere.
  Hm, hvad hedder så den usikre ghettokvinde bag ham? Også bare en overmalet, udhejret tattodåse-krage.
  Det er fint at de går ud fra hashklubben for at trække frisk luft, det skulle de gøre noget mere, måske så tågerne lettede. Hvis de samtidigt øvede sig på normalopførsel ville det være endnu bedre- og Daniel, Christian, Frederik- hvad som helst, kunne læse lidt i bibelen om Daniel i løvekulen..

  Kommentar by Hul igennem? — 20. januar 2019 @ 11:41

 7. En ret flot feltmadras, hun er nok god at ligge på.

  1. Tak for denne information.

  2. Anders Nielsen
  Folk er ganske enkelt for dumme og konfliktsky, disse to ting medfører Sandnegerinvasion, en indvasiv art, som ikke skal være her.
  Jeg kan da lige fortælle: Første gang jeg så Paludan fik jeg en tanke: Hva satan er det for en banan, stå der og provokere.
  Men Men, Nysgerrigheden tog over, og fik mig til at lytte til hvad Rasmus sagde.
  Og løsningen på dette var: Rasmus har ret i det han siger, han kan styre sig og overtræder ikke loven, samtidig med skal han også beskyttes af loven med hans ytringsfriheden, for den er ukrænkelig.
  Hvorfor provokere: Jo, det er for at se om volden tager over og at ens ytringer kan fremsættes i ro og orden. Derved Kan enhver, næsten, se at fårene skilles fra bukkene.

  Det er en meget vigtig sag at kunne lytte. Vi er jo ikke “Høngetyper”alle sammen,
  kun de som ikke har fattet hvad det hele går ud på.

  3. Rasmus Paludan
  Tak det er hermed noteret
  For det vil jeg se

  Kommentar by Sindsro — 20. januar 2019 @ 11:50

 8. Rasmus udstiller om nogen Danmarks udfordring med disse individer. Tak for det Rasmus.! Og så er det i øvrigt ganske underholdende.

  Kommentar by Kaj — 20. januar 2019 @ 11:51

 9. Kommentar by tp — 20. januar 2019 @ 11:39

  “… og nu må tiden være inde til at få samlet så mange vælgererklæringer at partiet kan være med ved valget.”

  Har du selv skrevet under? …

  https://stramkurs.dk/vaelgererklaering/

  Kommentar by np — 20. januar 2019 @ 12:23

 10. @np 12:23: Der er 2958 danskere, der skrevet godkendte vælgererklæringer for Stram Kurs pr. 7. januar 2019 https://valg.oim.dk/valg/digitale-vaelgererklaeringer/.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 20. januar 2019 @ 13:25

 11. #Carlo 13:25

  Det er en lang liste af håbefulde. En tredjedel eller mere har end ikke én gyldig vælgererklæring.

  Det viser, at det er let nok at stifte et parti. Men en helt anden snak at komme i Folketinget.

  Nogle siger, at højrefløjen er ved at begå den samme fejltagelse som venstrefløjen i 70 og 80erne: man splitter sig op i små partier med stemmespild som resultat.

  Kommentar by np — 20. januar 2019 @ 14:05

 12. #3 Rasmus Paludan, jeg håber virkelig at du selv har sørget for, at optage alt ifm. optagelserne til den dokumentar. De røde lejesvende lyver og manipulerer. De vil med garanti ikke tegne er ærligt billede af, hvem du er og hvad du står for.

  Kommentar by Hr. Snusk — 20. januar 2019 @ 14:19

 13. Faldt over:
  http://www.globalprayerdigest.org/issue/day/khalaj-people/
  The Khalaj Turkic people of central Iran live northeast of the city of Arak. No known evangelical believers or churches exist among them. They have no access to biblical audio, print, or other Christian resources.
  Arab geographers mentioned the Khalaj people in the 9th and 10th centuries; they were listed among Turkic people of the Central Asian steppes. In Iran today there are an estimated 50,000 Khalaj people, and 100 percent of them are Muslim. They speak the Khalaj language which is also spoken in neighboring Azerbaijan.

  Kommentar by Peter Buch — 20. januar 2019 @ 15:06

 14. Ja, DR vil med garanti gøre meget for at stille STRAM KURS og Paludan i et så dårligt lys som muligt.

  I betragtning af at Venstre i Marrakech har lovet at indføre STATSCENSUR og at TRE-DOBLE eller FEM-DOBLE indvandringen, er der som aldrig før brug for nye og friske folk på borgen. De gamle partier har spillet fuldstændig fallit. De er ikke vores venner, men vores fjender. De vil udskifte os og på rødfascistisk vis udrense os. De disker op med valgflæsk i lange baner i denne tid, men der er tale om giftig og fordærvet flæsk.

  Derfor bør vi støtte de to nye partier, for uden nye, mere fornuftige og dansksindede politikere ender det rivende galt. Vores børn og unge er ikke længere sikre, hverken i gaderne, på vejene eller i skolerne. Selv i hjemmet er man ikke sikker mod indbrud, hjemmerøveri og påsat brand mv.

  Og man er begyndt at fortie både mord og terror. Velfærdskollaps og endnu større sundheds-skandaler m.m. er også på vej.

  Vælgere som ikke reagerer mod vanvid, magtmisbrug og politiske overgreb, vil ende med at blive plyndret, tyranniseret og terroriseret til døde. Det er nærmest en naturlov ifølge verdenshistorien.

  At STRAM KURS stadig mangler vælgererklæringer er meget slemt. Vi vælgere bør tage os sammen, og sørge for at de manglende erklæringer kommer i hus. Paludan har forstået at det nu gælder Danmarks eksistens og overlevelse. De gammelkendte politikere fører os jo direkte mod svenske tilstande. De har allerede sendt ulykke, elendighed og død ind i tusinder af danske hjem, og nu vil de FORVÆRRE situationen mange gange. Det kan ende i det rene ragnarok.

  Kommentar by tp — 20. januar 2019 @ 16:52

 15. Hov hov.
  Diverse med de korrekte meninger oplyser at en flygtning/indvandrer er en ven man endnu ikke har mødt.
  Den viste kulturberiger er et godt eksempel derpå.
  Han er nok bare genert og viser derfor ikke ansigtet.

  Kommentar by JEG ER ENIG, DET ER EN LUKKET FEST, SKRID HJEM. — 20. januar 2019 @ 18:00

 16. @9 np – Klaus Riskær Petersen 11000+ stemmer…hvad er det for en verden vi lever i

  Kommentar by Johnson — 20. januar 2019 @ 18:28

 17. I de fleste konfrontationer formår Paludan at styre sin ophidselse, så han ikke komplet taber hovedet. Men stadig kan argumentere med det usle brune affald. Hos dem, er der ikke noget med at kæmpe med “åben pande”.
  Men, som med det sorte AFAld, altid krysteragtigt formummet i samfundstaber dress coden; rød-hættetrøje og dynejakke.
  Og neeeeej! Om ikke også Mohammad Ben Ali Mustafa har købt sponserede underhylere(hvor pokker var det, jeg så de forrige gang?) for bistandshjælpen, der passer til resten af taber-uniformeringen.
  Skåååål!
  Og den billige iSlam-skeden han har på slæb, ligner DK-bundfaldets “gule rose” på en prik.
  Collateral damage udtænkt af en anden underbuksetrold: Marocco-Lars.
  Tak for lort Lars Tyndskid.

  Kommentar by White knight — 20. januar 2019 @ 18:33

 18. #Johnson, 18:28

  Jeg undrer mig også. Måske er det skuffede vælgere, som har stemt på Liberal Alliance og Anders Samuelsen? Måske er det nyrige, som ikke er kommet helt ærligt til deres Ferrari? …

  På den anden side: Klaus Riskær er det nærmeste, vi kommer Trump i Danmark. En “succesrig” forretningsmand, som via realityprogrammer er gået ind i politik.

  Desværre er Riskær ikke i overstemmelse med Trumps islam- og indvandrerkritiske linje. Riskær har vist sit udspring i Christiania og er et af blomsterbørnenes børn. Det er der flere af de nyliberale, som er. De er illoyale over for nationalstaten og den oprindelige befolkning.

  Men hvis der var en succesfuld dansk forretningsmand, som stillede op til Folketinget. OG som sagde: “Danmark først”. Lukkede grænserne for migranter fra den muslimske verden, og ellers var i sync med Trumps konservative, nationale verdensorden, så tror jeg, at jeg gerne ville stemme på ham.

  Dybest set handler det om at have en succesfuld høvding. Hvor har vi det i dag i den vestlige verden ud over i USA?

  Kommentar by np — 20. januar 2019 @ 19:25

 19. Ved hendes forældre godt at hun er sammen med Daniel Khalej? Er de gift med hinanden eller er de igang med noget muslimsk grisefy?

  Kommentar by Acharya Tuisto — 20. januar 2019 @ 19:29

 20. Jeg ved ikke, hvor meget man skal lægge i underbukserne. Men som bekendt var det Hugo Boss, som ekviperede det tyske nazistparti.

  Det skaber muligvis en form for tryghed for nutidens muslimer at gemme det mutillerede klokkeværk i det jødehadende herrefolks bomuld.

  På den anden side: alle, der kører VW og Porsche, er ikke nazister.

  Kommentar by np — 20. januar 2019 @ 19:42

 21. Saboteres stram kurs? Går man ind på deres hjemmeside, er der ingen adgang til at afgive en vælger-erklæring. Andre gange er der. Men til andre tider mangler der ligesom en side???

  Kommentar by tp — 20. januar 2019 @ 19:46

 22. Det som np forsøger at udtrykke, er vel at ikke alle som kører VW eller Porsche, er nazister.

  Kommentar by tp — 20. januar 2019 @ 19:51

 23. Rettelse: er der ofte ingen adgang…..

  Kommentar by tp — 20. januar 2019 @ 20:01

 24. MAN KAN VIST IKKE beskylde de franske for at være sløve, dorske og træge. I den tiende week-end i træk er millioner af gule veste igen på gaden i Frankrig. (og flere andre lande). De sympati-støttes af op til 75-8O% af befolkningerne. De udsættes for vandkanoner og tåregas i et omfang der viser at det franske demokrati ikke er velfungerende. Og det folkelige raseri synes kun at vokse pga. politiets unødvendigt hårde metoder. I forvejen var vreden stor, pga. sociale overgreb, EUs og Macrons diktater, masseindvandring og senest Merkels vanvittige og katastrofale Marrakech-pagt. I Belgien blev statsministeren væltet, og mon ikke Macronen og Merkel også falder hen ad vejen?

  Kommentar by tp — 20. januar 2019 @ 21:07

 25. En syg islamist aka muslim med ny burka mode.
  Var der for øvrigt ikke noget med at burka var blevet forbudt?

  Rasmus Paludan er guds gave til danskerne, men når ca. 80% af danskerne vil begå kollektivt selvmord så kan end ikke Rasmus Paludan redde vores os, Danmark er helt færdigt.

  Kommentar by Piphans — 20. januar 2019 @ 21:15

 26. 21. tp
  Stram Kurs hjemmesiden er ikke saboteret.
  https://stramkurs.dk/

  Følg menuen nederst og andensidst til højre vælgererklæring
  tryk på denne og der bedes om en email adresse.
  og så går det hele af sig selv.

  Har man en vælgererklæring andet steds, skal denne annuleres først

  Indenrigsministeriet give meddelse om både aktivering og annullering.

  Det skulle vidst ikke være så mange ben i det.
  Vh CN

  Kommentar by Sindsro — 20. januar 2019 @ 21:17

 27. Er det en abe?

  Kommentar by Revisoren — 20. januar 2019 @ 21:24

 28. SINDSSYG, ISLAMISTISK SOCIAL KONTROL, NÅR UNG, SEKULÆR MUSLIMA HENVENDER SIG TIL KOMMUNE FOR HJÆLP:

  Den 22. september 2017 henvendte en ung kvindelig borger, som du var myndighedssagsbehandler for, sig til socialfaglig koordinator [fornavn], og bad om ikke at skulle møde dig mere.

  Dette fordi den unge borger havde en oplevelse af, at du hver gang hun havde kontakt med dig, forsøgte at retlede hende i forhold til islam ved bl.a. ved at sige, at hun skal følge, hvad Allah siger og lægge sin tillid til Allah.

  Du hilste på hende på islamisk, kaldte hende søster, inviterede hende til foredrag om islam, som du afholder i din fritid, forsøgte at overtale hende til at tage tørklæde, som hun havde valgt at tage af, på igen. Du havde også tilsendt hende vers fra koranen.

  Den unge borger oplevede at få et islamisk foredrag fra dig til møderne frem for den objektive støtte, som hun havde brug for. Du satte den unge borger i kontakt med din ekskone, fordi din ekskone skulle snakke med hende om islam, og selvom den unge borger forsøgte at sige fra og sige, at hun ikke havde overskud, pressede du på.

  Hun fik en oplevelse af, at du hentydede til, at det ville være nemmere for hende at få en lejlighed, hvis hun mødtes med din ekskone, og tog derfor i moske med hende. Da den unge borger fandt ud af, at hun var gravid, og var nået frem til, at det ville være bedst for hende at få en abort, forsøgte du at overtale hende til ikke at få en abort. Du sagde til hende, at det ville være haram, og du satte hende igen op med din ekskone, som skulle tale med hende om dette.

  Den unge borger oplevede dette som enormt grænseoverskridende, følte sig presset og oplevede ikke at blive hjulpet ud fra sine behov, hvorfor hun sagde fra overfor dig.

  Herefter oplevede hun dig afvisende, hver gang hun forsøgte at kontakte dig, og du sagde flere gange til hende, at du ikke havde tid, og at der var andre, der har det meget værre end hende, og at du derfor prioriterede dette i stedet for.

  Da den unge borger bad om aktindsigt i sin egen sag, sagde du, at du havde travlt og ikke kunne overskue det.
  Og forbyd islam i Danmark:
  https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=206498&fbclid=IwAR14hfu-JTYsA3R1v69aBa3gCPTveA48_Lfs73kR_JGX_jPN7H_x59TcUkg

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 20. januar 2019 @ 21:38

 29. Hvad hedder gimpen?

  Kommentar by Winged Hussar — 20. januar 2019 @ 22:53

 30. @27 Revisoren
  Nope! Aben er Danmarks nye ejer takket være Venstre, de konservative, LA og deres vælgere.

  Kommentar by Piphans — 20. januar 2019 @ 23:20

 31. Fandens “”mandlige”” tilbedere er store i munden, dårlige til at formulere sig, frembrusende i flok, enkeltvis ligner de en vissen grøntsag (se i svømmehaller og på stranden), for feje til med åbent ansigt at stå ved hvad de mener og langt tilbagestående i et civiliseret samfund på alle parametre.
  Indvandremadrasserne må ligge længere nede på intelligens-skalaen, for hvad får dem ellers til, at føle sympati for/forelske sig i noget så´ lavtstående, af alle i Danmark?
  En ting har de helt klart meget af: Min dybeste afsky!

  Kommentar by M.S. Carstens — 20. januar 2019 @ 23:37

 32. Carlo Di Napoli II — 20. januar 2019 @ 21:38 :

  Mere her:
  http://www.danskekommuner.dk/Nyhedsarkiv/2019/Januar/18/Socialradgiver-bortvist-for-at-invitere-borgere-med-i-moske-Fik-afslag-pa-erstatning/

  Fandens tilbedere infiltrere sig hvor de kan. Jeg frygter, at kun få af dem afsløres.

  Kommentar by M.S. Carstens — 20. januar 2019 @ 23:43

 33. Blev i dag 18 Januar kl. 14.45 overfaldet ved Vestamager St. pga. min politik af Victor Brødbæk og Sebastian Kofod Mølgaard. Brødbæk skubbede, slog og sparkede, mens Mølgaard filmede. Ser nogle videoen, så giv mig besked, da deling også er ulovligt.

  Ovenstående er taget fra Twitter:
  https://twitter.com/rasmuspaludan?lang=da

  Kommentar by Sindsro — 21. januar 2019 @ 00:30

 34. np 19:25
  Riskær er vel tæt på at være DK’s allerstørste opportunist.
  En kynisk dybest set holdningsløs hul person. Den ros skal han ha’.
  Elsker det berømte s/hv klip med slumstormer-Klaus der ligner een fra “Børnemagt”, og skoser præcis den type mand, han selv er blevet. Klaus vil iklæde sig en hvilken som helst ham. Og antage hvilke som helst synspunkte. Hvis han ser fordele i det.
  Lykkeridder – Ridder Lykke?
  Snarere en gedigen vendekåbe. I bogstaveligste forstand.
  Uvederhæftigheden personificeret.
  Hvordan Helv… kan nogen have tillid til den mand?
  Hvis Klaus ser en personlig fordel i noget helt tredie. Så er det dét folk får.

  Kommentar by White knight — 21. januar 2019 @ 07:43

 35. Det havde “klædt” aben med at have det obligate “uni brow”.
  En slags sort muslim-bjælke – blot ovenover øjnene.
  Ville næsten have fuldendt abens maskering. Også kun næsten.

  Kommentar by White knight — 21. januar 2019 @ 07:53

 36. Rasmus Paludan er manden vi har brug for blandt rundbordspædagogerne i Christiansborg.

  Kommentar by Nielsen — 21. januar 2019 @ 10:02

 37. Sindsro 00:30
  “Chistia nitten” med hashånden Lukas G. er i familie med forsvareren til alle “nitterne”: Knud Fjolschak.
  ‘Nuff said.

  Kommentar by White knight — 21. januar 2019 @ 10:37

 38. 37. White knight
  https://da.wikipedia.org/wiki/Knud_Foldschack

  https://da.wikipedia.org/wiki/Lukas_Graham
  Tak for opl.

  Kommentar by Sindsro — 21. januar 2019 @ 11:46

 39. ..Det er efterhånden et ganske stort videobibliotek med diverse ikke så begavede ytringer og opførseler, R. Paludan har samlet..
  Jeg er sikker på at der er mange match med hash- vold- og trafiksyndere fra politiets registre, og sikkert også en hel masse, der passer på signalementer af forbrydere, fortrinsvis med lavkultur baggrund.

  Kommentar by Hul igennem? — 21. januar 2019 @ 18:13

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper