21. januar 2019

TV2 fodrer anti-Trump-narrativet med fake news: “Teenagere med Trump-kasketter omringer indfødt”

For et par uger siden bragte Ekstra Bladet en historie fra USA med overskriften ‘Sort mand anholdt for drab på syvårig’, og det tragikomiske ved sagen er, at det kun blev en historie, fordi mediet et par dage forinden havde oplyst at politiet eftersøgte en ‘hvid mand i 30’erne, og at mordet var ‘racerelateret’. Der begås i omegnen af 50 drab om dagen i USA, og det er irrelevant for danske medier, medmindre det passer ind i anti-Trump-narrativet.

Søndag gav TV2 Nyhederne endnu et eksempel. Unge drenge med MAGA-kasketter omringer indianer under en demonstration i Washington, og udsætter den ældre Vietnam-veteran for ‘utøjlet had’. Historien var næsten for god til at være sand, og ganske rigtigt. Den ældre mand blev ikke omringet. Han vælger (i selskab med meningsfæller), bevidst at stille sig ind i midten af en større gruppe skoleelever, og forsøger at piske stemningen op ved demonstrativt at tromme få centimeter fra teenagedrenges ansigter. Til sidst lykkedes det ham at få et skænderi i gang.

Blandt råbene til drengene var: ‘You white people go back to Europe… This is not your land!’. Andre råbte ‘faggots’ efter dem. Videoen nederst er selvforklarende.

Den danske udgave af forløbet er skrevet af Thomas Østerlin Koch, som jeg i 2010 omtalte her på siden som grundlægger af ‘Ytringssvineri.dk’. Siden er slettet nu, men formålet var at dokumentere misbrug af ytringfsfrihed skråstreg fremmedhad i Facebook-gruppen ‘Nej til moskéer i Danmark!’.

Verden ifølge TV2 Nyhederne – Teenagere med Trump-kasketter omringer indfødt amerikaner i Washington.

“Adskillige videoer af en gruppe teenagere, som omringer en ældre indfødt amerikaner, florerer på nettet. … For at opbløde den anspændte situation begyndte den ældre indfødte amerikaner Nathan Phillips at messe til en takfast rytme, som han spillede på sin tromme.

Imens stimlede en større gruppe af unge amerikanere sammen omkring de to. Mange af dem bar Trump-kasketter med budskabet: ‘Gør Amerika stort igen’.

– Jeg var skræmt, fortæller den indfødte amerikaner Nathan Phillips til CNN:

– Jeg bryder mig ikke om ordet had. Jeg kan ikke engang lide at udtale det, men det var utøjlet had, det var som en storm.”

(Thomas Østerlin Koch, TV2 Nyhederne, 20. januar 2019)

Video-dokumentation.

Screencap.

(Nathan Phillips konfronterer yngre katolske skoledrenge, TV2 Nyhederne, 20. januar 2019)

Øjenvidne

“I am a student at Covington Catholic and was present at the occurrence. Here is what truly happened … In the midst of our cheers, we were approached by a group of adults led by Nathan Phillips, with Phillips beating his drum. They forced their way into the center of our group. We initially thought this was a cultural display since he was beating along to our cheers and so we clapped to the beat. … However, after multiple minutes of Mr. Phililps beating his drum directly in the face of my friend (mere centimeters from his nose), we became confused and started wondering what was happening. It was not until later that we discovered they would incriminate us as a publicity stunt. … To reiterate, we did not partake in any physical or verbal abuse … After that initial occurrence, we were then verbally assaulted by four or five African-American men who called us ‘faggots’ and berated one of our African-American students for being friends with us. The truth needs to come out. I pray that you read this…” (Indlæg til WKRC-TV, 20. januar 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/98090/trackback

36 Comments »

 1. Hold nu kæft hvor er det pinligt at være vidne til dansk MSM! Løgn på løgn på løgn. Ingen skam i livet. Hvorfor er det så vigtigt for danske “journalister” at vi skal hade Trump?

  Jeg så historien på Red Elephants:

  https://m.youtube.com/watch?v=eGiVylLJeJQ&t=23s

  Kommentar by Hr. Snusk — 21. januar 2019 @ 03:55

 2. Det er nok underordnet hvem men er.
  Man bør være ret forsigtig når man nærmer sig katolske skoledrenge.
  Blandt andet.

  Blandt andet er her nævnt for at rumme alle andre, der ikke er- katolske skoledrenge.

  Kommentar by Peter Buch — 21. januar 2019 @ 04:41

 3. Det er bare total deroute for TV2, og jeg overvejer at opsige abonnementet at tv-pakken.

  Total low level tv.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 21. januar 2019 @ 06:42

 4. Anti-Trump-narrativet opfedet med fake news og tåbelige views virker, kan man konstatere. En meget stor del af befolkningen tror på det, og de, der er mere sandhedssøgende, er nødt til at formulere sig kryptisk i den hysteriske modvind a la: “Trump er godt nok forfærdelig, men lige hvad angår xx, så er det da meget fornuftigt.” osv.

  Vi kender det tilsvarende herhjemme konkret dokumenteret af Geoffrey Cain i Ondskabens ikon og Gensyn med ondskabens ikon.

  Kommentar by traveler — 21. januar 2019 @ 07:02

 5. De der bibelsvingende, homohadende negre til sidst i indslaget er for viderekomne :)

  Kommentar by DavidK — 21. januar 2019 @ 07:02

 6. Kommentar by Abdullah Terkelsen — 21. januar 2019 @ 06:42

  Jeg har det kun pga. min kone og den sport der stadigt kan ses der der.

  TV2 en rendyrket skandale!!!!!

  Kommentar by Black Watch — 21. januar 2019 @ 07:44

 7. Tak for linket til Red Elephants videoen Hr. Snusk.

  I øvrigt har jeg en del gange præsenteret uddrag fra FBI’s kriminalstatistikker på Uriasposten, og jeg kan i den forbindelse anbefale en anden meget recent video fra Red Elephants hvor Vince citerer tal fra disse statistikker mens han har de relevante FBI sider åben. En meget god video at have i mente når man bliver bedt om beviser for de amerikanske negres enorme overrepræsentation i mord og voldtægtsstatistikkerne.

  University of Georgia Student Shuts Down Professor

  The Red Elephants Vincent James – Offentliggjort den 17. jan. 2019

  https://www.youtube.com/watch?v=z1XvQHKfF9U

  Kommentar by Balder — 21. januar 2019 @ 08:36

 8. KOMMUNISME ER EN IDEOLOGI, EN GALSKAB som vender alt på hovedet, gør sort til hvidt, og ret til vrang. Den røde ideologi tiltrækker især to slags mennesker: først de pseudo-intellektuelle kynikere som er fulde af ord, floskler og reklamesnak, men som bruger ordene til korrupte, lyssky og fanatiske formål. Det er en relativt lille gruppe. Oveni kommer så den store gruppe: de nyttige idioter der véd for lidt, er historieløse, er indoktrinerede….. eller de er forvirrede og tænker ikke klart.

  En meget stor del af nutidens journalister er indoktrinerede, er historieløse, véd for lidt. Både i folkeskolen, på journalisthøjskolen og af kolleger er de blevet hjernevasket med at rød socialisme er vejen til alt muligt godt. Selvom det er vejen til et ødelagt, uretfærdigt, umenneskeligt og uciviliseret samfund.

  Skriver om medierne m.m. igen senere.

  Kommentar by Ole Jensen — 21. januar 2019 @ 08:37

 9. Her er en noget mere udtømmende tråd / debat, bla. med video fra en anden vinkel samt øjenvidneskildring / beskrivelse direkte fra en ven til drengen der nu udråbes til at være racist / Trump-tilhænger / “build the wall”-skriger:

  http://www.abovetopsecret.com/forum/thread1229880/pg1

  Kommentar by DavidK — 21. januar 2019 @ 08:44

 10. TV2 er kongen af fake news i Danmark

  Kommentar by JR — 21. januar 2019 @ 09:06

 11. @Ole Jensen

  Det er i den forbindelse også forbavsende og forstemmende hvor lille frafaldet ser ud til at være blandt disse journalister, på trods af de mange afsløringer omkring disse mediemonopolers åbenlyse (og hemmelige) dagsordener, og på trods af de mange mord og voldtægter som følger i multikulturideologiens blodige spor.

  I øvrigt har vågne observatører også fundet uregelmæssigheder i forbindelse med Gillettes nu berygtede video mod hvide mænd; det ser ud til at man kort efter den oprindelige lancering af denne hadpropaganda har lavet om på en lille sekvens, som kunne have været udlagt negativt for sorte mænd. Dette er angiveligt sket i samarbejde med YouTube, da det normalt ikke er muligt at slette og genoploade en YouTube video uden at statistikker osv. bliver nulstillet og videoen får en ny URL adresse.

  Jean-Francois Gariépy – Streamed live 8 hours ago

  “A part of the Gillette ad was censored, which made it even more anti-white. Who was behind this move? Did YouTube collaborate or was it a last minute decision by Gillette only?”

  The YouTuber who found the difference between the two versions: youtube.com/watch?v=QAJdSq16cnI

  Someone’s Hiding Something | SECRET GILLETTE AD SEGMENT, TPS #288
  youtube.com/watch?v=MEARs6rQo-g

  Kommentar by Balder — 21. januar 2019 @ 09:21

 12. Imponerende, at journalisten ved at alle de hvide på videoen er indvandret bare fordi de er hvide.

  Kommentar by Henrik — 21. januar 2019 @ 10:00

 13. JP bringer dagens vittighed kreeret af formanden for Dansk Journalistforbund, Lars Werge.
  “ De gule veste kan have nok så vigtige mål og visioner. Min støtte får de aldrig, når de angriber og overfalder pressen”.
  Ja guderne må vide, hvorfor de angriber pressen?

  Kommentar by Menig 442 — 21. januar 2019 @ 10:08

 14. Det er som om der er en udbredt anti-hvid bias i det amerikanske samfund.

  Kommentar by Helmuth Kohl — 21. januar 2019 @ 11:29

 15. Nu forstår jeg bedre, det er sgu da her, i dette selskab (jf. vedhæftede video) at vores egen danske “faggot” (Uffe Elbæk) henter inspiration – Skjuler Elbæk noget for os? – Er det vi ser, en amerikansk filial af Alternativet som afholder generalforsamling? Den politiske substans synes at være den samme, som den, der rumsterer inde i Elbæks hoved!?

  Kommentar by T. Flodur — 21. januar 2019 @ 11:47

 16. Fortsat fra O8.37….

  KAMPAGNEN MOD TRUMP ER BARE ENDNU EN HETZ- og løgnekampagne fra DRs og TV2s side.

  Da venstrefløjserne i USA, “Demokraterne”, til deres store forbavselse tabte valget, blev de sure, fornærmede og hævngerrige. Og lige siden har de dårlige tabere hetzet og mistænkeliggjort Trump alt hvad de kunne. Og de har fået støtte fra de europæiske venstrefløjsere pga. deres “åndelige” fællesskab.

  Det er en rigtig dum og kortsigtet kampagne, for hvis Europas medier optræder negativt og fjendtligt overfor USA, kan det ende med at USA mister sympati for Europa, som på flere måder har brug for USA. Specielt kan amerikanerne komme til at betragte Danmark som et land med et kommunistisk regime. En rød bananstat.

  Men den evindelige løgnagtighed i DR, TV2 og papiraviserne, skader også danskerne på mange andre måder. Men det er lang historie.

  Kommentar by Ole Jensen — 21. januar 2019 @ 11:55

 17. Det er også værd at huske på, at læderbøssen Jesper Steinmetz – muligvis Danmarks mest indædte Trump-hader – er ansat som “korrespondent” på TV2…

  Kommentar by Revisoren — 21. januar 2019 @ 12:10

 18. Trump på et pressemøde for et par dage siden.

  Journalist: Alexandria Ocasio-Cortez (demokrat/ kommunist vesnstrefløjens darling og store håb) Calls you a racist.

  Trump: who cares.?

  Kommentar by XXXXX — 21. januar 2019 @ 12:45

 19. Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by Bastardo — 21. januar 2019 @ 13:05

 20. TV2 har ændret i overskriften fra “omringer” til “i konfrontation med”.

  Løgnen blev alligevel for tyk.

  http://nyheder.tv2.dk/udland/2019-01-20-teenagere-med-trump-kasketter-i-konfrontation-med-indfoedt-amerikaner-i-washington?cid=_soco%3Atw%3A4%3Anews%3A%3A%3A

  Kommentar by M.P. — 21. januar 2019 @ 15:52

 21. Ja, jeg opdagede, at teksten var ændret, netop da jeg skulle finde den frem for at klage over den til TV2. Tak til Møller for en fremragende og lynhurtig afsløring af fuskeriet!

  Kommentar by Tankesite — 21. januar 2019 @ 16:11

 22. TV2 Fake News, og dumskerne elsker dem.

  Kommentar by Piphans — 21. januar 2019 @ 16:15

 23. Trump som statsminister i Danmark og Venstre og de konservative i fængsel hvor de høre til.

  Kommentar by Piphans — 21. januar 2019 @ 16:16

 24. […] der skulle være blevet “omringet” af aggressive Trump-tilhængere. Sent i nat bragte Uriasposten en meget veldokumenteret gendrivelse af den artikel, og da jeg her til eftermiddag skulle finde […]

  Pingback by Fake News i mainstreammedierne – tankesite — 21. januar 2019 @ 16:50

 25. TV2 har efterfølgende ændret overskriften og selve artiklen, så det nu fremstår som en sag med to forskellige, ligeværdige udlægninger – til trods for de videooptagelser som UOMTVISTELIGT beviser drengenes uskyld.
  Men TV2 beklager naturligvis overhovedet ikke deres første, dybt manipulerende version. Ligesom de naturligvis heler ikke nu erkender at sagen er helt oplagt: Det var den indfødte amerikaner som var aggressor, og hans ord om “utøjlet had, som en storm” simpelthen passer perfekt på hans egen ageren.
  Stakkels drenge. Stakkels USA.

  Kommentar by Thomas — 21. januar 2019 @ 17:18

 26. Prøv at forestille jer hvor slemme medierne var i alle de årtier hvor der aldrig var et modspil.

  Kommentar by Helmuth Kohl — 21. januar 2019 @ 20:05

 27. TV2 blev opsagt her i husstanden efter gårsdagens Presseloge på TV2 News, TV2 er virkelig kommet ud på et overdrev.

  Paul Joseph Watson har netop lavet et indslag om sagen på youtube:
  https://www.youtube.com/watch?v=uG5GqMJ4-6E&t=10s

  Kommentar by Jens — 21. januar 2019 @ 20:19

 28. “The white race is the cancer of history”-(((Susan Sonntag))) 1967.

  Og alle er vel klar over hvad man prøver at gøre ved kræft.

  NWO eliten med (((dem))) på toppen prøver simpelthen på at udslette os,hvide mennesker.

  Kommentar by dan.c — 21. januar 2019 @ 21:09

 29. De statsejede altdominerende TV-massemedier, DR og TV2, og alle dominerende MSM i øvrigt i Europa og Amerika, lyver med vilje. De deltager i det planlagte statskup mod den demokratisk valgte præsident.

  De fortier også at det Demokratiske Partis udenrigsminister Hillary Clinton og præsident Obama begik forfatningsmæssigt højforræderi, da de fik deres efterretningstjenste, FBI, til hemmeligt at telefonaflytte og på anden måde elektronisk overvåge deres politiske modstander under præsidentvalgkampen.

  Ikke omtalt i statsradiofonien, men på Hodjanernes Blog! Nyt eksempel på statsradiofoniens/MSM’s pro Hillary Clinton/Obama/det Demokratiske Parti bias og nyhedssvindel. De emails Judical Watch i USA med loven om aktindsigt har fået adgang til:

  “Dommer lader Judicial Watch gå videre i efterforskningen af Benghazi og Hillarys emails(…) viser, at Hillary Clinton var korrupt som Obamas udenrigsminister, fordi hun ubemærket belønnede dem, der havde bidraget til the Clinton Foundation med et officielt møde med regeringen. Den korruptionsmetode der blev kaldt pay-for-play.”

  fra 6:41/27:42 til 7.53/27:42 på
  https://youtu.be/KvOglLcbs8M

  De fortier også, at da Obama vandt præsidentvalgene i 2008 og 2012, brugte han facebook datamining med samme metoder som Cambridge Analytica. Det vidste mediekyndige allerede dengang. Der var sågar klip af de facebook it-folk, der styrede og bestemte det, hvor de sagde at de kun ville give den Demokratiske præsidentkandidat in casu Obama – og aldrig en republikansk præsidentkandidat! – denne unikke mulighed for at påvirke især de unge vælgere vha facebook. Løgnemedierne var dengang tavse om det, selvom det blev åbent fortalt i Newsweek! Det gjorde ikke indtryk. Formodentlig fordi det ansås for at være i en god sags tjeneste?

  Se f.eks her:”Facebook Allowed Obama Access To All User Data in the U.S. Carol Davidsen Admits

  https://www.youtube.com/watch?v=yMa1LOFlT2w

  Kommentar by A-mad — 21. januar 2019 @ 21:47

 30. Medierne er så indebrændte over Trump og hvad deraf følger. At man falder over hvad som helst. Og hører og ser det man vil. Og som vil passe ind i MSM’s narrativ.
  Det er patetisk, usselt og latterligt, at se en Schweinmetz stå og ryste over hele kroppen af ophidselse over – måske – at have fat i en lille flig, der kan vende udviklingen.
  Eftertiden vil vise lædersvansen and cohorts stå ligeså afklædte som Svin Auken efter hans 1.maj “tale”=rant og tilSVINing af Reagan, der endte SÅ2 langt ved siden af skiven, at det næsten – også kun næsten – er synd han ikke er her mere til offentlig spot og spe, når klippet vises.

  Kommentar by White knight — 21. januar 2019 @ 22:17

 31. #17. Alle bør kende til Operation Mockingbird, afsløringen af CIAs indblanding i presse og massemedier hvor man manipulerer eller stopper historier, med mange journalister på lønningslisten. Det foregår stadigvæk og den dybe stats fangarme rækker helt herover, formentlig helt til Dannevangs mest elendige nyhedsmedie på Kvægtorvet. TV2 (News) er indbegrebet af fake news herhjemme, løgn og latin fra morgen til aften om Trump, de er det danske svar på CNN og morer sig utvivlsomt lige nu over at højrefløjen foragter dem. Deres propaganda show på News om Trump, har naturligvis ingen Facebook side det tør man dog ikke, modstanden mod Trump skal helst være så ukritisk som muligt. Alle USAs allierede er i øvrigt med i det her, det gælder jo den gamle verdensorden som Trump ødelægger, så er alle globalisterne nødsaget til at gå sammen. I øvrigt, sjovt hvordan stavetjek på computeren sætter rød streg under Trump, næppe nogen tilfældighed. lol

  Kommentar by LarsB — 21. januar 2019 @ 23:30

 32. It’s OK to smirk :-)

  https://youtu.be/uG5GqMJ4-6E

  Kommentar by Hodja — 21. januar 2019 @ 23:57

 33. https://www.youtube.com/watch?v=caD0_pI431Q

  Kommentar by Piphans — 22. januar 2019 @ 23:00

 34. Nu er Asger Aamund kommer i bad standing i den såkaldte borgerlige avis Berlingske, fordi han fortsætter med at bakke op om Trump.

  Den eneste grund til at læse Berlingske er indlæg fra Aamund, Selsing og Mikkel Andersson.

  Resten er Politiken-light…

  Kommentar by Revisoren — 23. januar 2019 @ 02:44

 35. Revisoren 02:44. Jeg holder ikke længere Berlingeren, men fra deres email rundsendelse af starten af diverse artikler fra bladet i min inbox, har jeg det indtryk, at Asger Aamund og Groft Sagt panelet sælger avisen, mere end resten?

  Måske er det ligesom CNN, der tiltrak seere ved hele tiden at omtale Donald Trump og vise lange indslag fra hans valgmøder for ikke at miste de sidste seere?

  Måske sælger sandheder trods alt bedre end løgne? MSM har et dårligt image som ‘løgnemedier’. Et dårligt image som de trods alt ikke kan leve ret længe med?

  Kommentar by A-mad — 23. januar 2019 @ 09:44

 36. […] en fornuftig ung mand, der er ved at få sit liv smadret af en løgnekampagne, hvori  vore egne TV2-Nyheder mere end villigt deltog, og som efterhånden mere og mere utvetydigt viser sig at have været den […]

  Pingback by Venstrefløjens fake news og hate speech – tankesite — 26. januar 2019 @ 07:35

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper