23. januar 2019

Mikkel A: “I forhold til både Alternativet og NSDAPs partiformænd finder man… bekymrende ligheder”

Torsdag hørte jeg undtagelsesvis P1 debatten, hvor Carolina Magdalena Maier blotlagde sin alternative virkelighed. Det var ifølge hende (mine ord), lidt nazistisk at tage udgangspunkt i nationalstaten. I panelet sad blandt andet Mikkel Andersson, og han havde en fest. De åbne døre blev sparket ind med træskostøvler.

Andersson opridser i Berlingske en række grunde til at det i virkeligheden er Alternativet, der manifesterer moderne nazisme. God humor, og nazi-kortet er jo nok det eneste sprog de forstår. Fra Berlingske.dk – Alternativets bekymrende fascistiske træk.

“Alternativet er et overordentligt grønt parti, der ønsker at være foregangsparti inden for klima- og naturbeskyttelse, og det lyder for nogle måske tilforladeligt. Her bør man dog være opmærksom på, at nazismen i høj grad opfattede sig som tilsvarende progressivt. I 1935 indførte Tyskland en af verdens første naturbeskyttelseslove og to år tidligere indførte man en omfattende dyreværnslov. …

I forhold til både Alternativet og NSDAPs partiformænd finder man også bekymrende lighederAdolf Hitler eksperimenterede i lange perioder med en livsstil helt uden eller med meget lidt kød, og præcis det samme har Uffe Elbæk gjort og sågar anbefalet.

… Alternativet ønsker desuden en sænkning af pensionsalderen for visse grupper, hvilket i foruroligende høj grad vækker mindelser om de italienske fascisters manifest fra 1919. Ikke nok med det. Alternativet har også udtrykt ønske om, at der kommer borgerrepræsentanter i virksomhedsbestyrelser, hvor fascisterne krævede arbejderne repræsenteret. Et tilfælde? Jeg tvivler.

Også i forhold til kunstens rolle i samfundet, er der foruroligende paralleller.. Ikke alene har Uffe Elbæk og Adolf Hitler begge en baggrund i kreative og kunstneriske miljøer i henholdsvis Aarhus og Wien, de betoner også kunstens store samfundsmæssige rolle og betydning for den enkelte borgers dannelse. Ja, de har endda begge organiseret store sportsbegivenheder.

… I lyset af Uffe Elbæks nyhedsbrev og den voldsomt dæmoniserende retorik heri, er det desværre svært ikke at se klare fællestræk her også.”

(Grafik: Hla Oo’s blog)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/98138/trackback

16 Comments »

 1. Kan berlingeren bruges til andet, end at pakke fisk ind i?

  Kommentar by Nielsen — 23. januar 2019 @ 02:46

 2. Den eneste grund til at læse den såkaldte borgerlige avis Berlingske er indlæggene fra Asger Aamund, Eva Selsing (mums) og Mikkel Andersson.

  Resten er Politiken-light.

  I øjeblikket forærer de abonnementer væk til 19 kroner om ugen.
  Måske er de belgiske ejere ved at indse, at de har købt en dødssejler…

  Kommentar by Revisoren — 23. januar 2019 @ 02:57

 3. Lad os bruge De Anstændiges våben mod dem selv – guilt by association. Perfekt Hr. Andersson 👍👍👍

  Kommentar by Hr. Snusk — 23. januar 2019 @ 04:23

 4. Uffe Elbæk og medløberne er en samling utopiske fantaster, halvskøre rødfascister og nihilistiske afvigere. De er helt klart folkefjendske og landsskadelige.

  Kommentar by Bent Nielsen — 23. januar 2019 @ 04:25

 5. Alternativet er heldigvis ved at afskaffe sig selv: http://fightthepowerwithfreespeech.blogspot.com/2019/01/sidste-nyt-fra-pakistanernativet.html?m=1

  Kommentar by Per — 23. januar 2019 @ 06:42

 6. Relateret post, de er VIRKELIG ved at afskaffe sig selv: https://fightthepowerwithfreespeech.blogspot.com/2019/01/uffe-elbk-og-alternativet-s.html?m=1

  Kommentar by Per — 23. januar 2019 @ 06:44

 7. Uffe Elbæk ligger i ske med hardcore islamister.

  Kommentar by Revisoren — 23. januar 2019 @ 06:51

 8. Ja det er underholdende at høre på Uffe Elbæk snakke om facismen i 30 erne, imens han selv har Jihadistsympatisører og en tidligere Hitz Buth Tahir subjekt i sit parti. Hvem gider at tage den mands mening og moral alvorligt? Hitler var god imod dyr, vegetar, og ikke ryger :-) :-) :-). Så Han må vel være undskyldt på Uffe Elbæks regning. Hvad Nazikortet angår til dem som er imod Islam, kan jeg kun grine. Med et ironisk smil – kan man sige det er dybt uretfærdigt overfor Nazisterne. Hitler holdt meget af Islam- oversat fra tysk: Ulykken for os Germanere er at vi har den forkerte religion. Muhammedanismen med dens selvopofrelse, ville passe meget bedre til os end kristendommens slappe tolerance– fra Albert Speers erindringer. (Hitlers chefarkitekt). Derudover sørgede han for at Stormuftien af Jerusalem -A Husseini- kunne have en penthouse lejlighed i Berlin, sammentidig med at hitler var hans protege.
  Samme had til Jøderne. Samme Førerprofetideal. Støt SIAD. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 23. januar 2019 @ 07:51

 9. I 1st Timotheus 4 vers 1-3 skrevet for næsten 2000 år siden skrives der bla. om den tid vi er i nu og om at være afholdende fra kød.

  Kommentar by Jp — 23. januar 2019 @ 08:24

 10. Hermann Göring var jo jæger og Reichjägermeister med stor passion og ligeledes med andre top nazister også. Heydrich bla. kom på et gods i nord Jylland en gang om året på fællesjagt. Hitler var vegetar med tillod stadig de folk han havde omkring sig at spise kød. Her tror jeg hvis homofrøen Uffe havde suveræn magt ville forbyde kød til forbrugerne.

  Kommentar by Jp — 23. januar 2019 @ 08:46

 11. . _>YallahPosten
  Fødekædens pipeline er : CNN->Shitzau->Pølsesnakketikken
  . ->Perkerlingske
  .Fætter DR raver bare rundt og flyver trojanske heste, der æder penge hurtigere end L.L Rasmussen kan vende vrangen ud på underbukserne.
  .Dansen om guldkalven-tinget er bare blevet sugerørenes socialkontor.
  .Og imens ruster nasse- og svindler-islamisterne sig til at overtage, med storartet hjælp fra Uffe Tårnspringer, Pernille Privatkapi og Østerauken.

  Kommentar by Hul igennem? — 23. januar 2019 @ 08:49

 12. I starten var der vel heller ikke ret mange som tog Hitler alvorligt. Det samme kan siges om Uffe Elbæk

  Kommentar by Gregers — 23. januar 2019 @ 09:03

 13. Om Hitler og muslimerne:
  “Et problem havde dog været, at i Hitlers ”Mein Kampf” var der en decideret antiarabisk passage, hvor Hitler hånede muslimernes hellige krig og kaldte dem for krøblinge. Da bogen skulle oversættes til arabisk, gik Hitler tøvende med til, at denne passage kunne udelades, og dermed blev Mein Kampf en stor bestseller i de muslimske lande.”
  https://www.fyens.dk/Fallback-FS/Nazislam/artikel/1743525.
  En af Hitlers yndlingsretter var for øvrigt ‘Ris med spejleæg’, det står så vidt jeg husker i Traudl Junges: Til den bitre ende.

  Kommentar by Glenn Madsen — 23. januar 2019 @ 11:37

 14. Vil ligge her skrive mindeord om de to (Saudi) arabiske kvinder. Der blev fundet i Hudsonfloden, sammenbundet. Der var ingen tegn på nogen forbrydelse, men de skulle have udtalt (Imens de var på flugt). De ville hellere dø end at vende tilbage til Saudi Arabien (Må de have nydt den frihed de nåede at opleve imens de var i live). Æret være Deres minde. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 23. januar 2019 @ 14:08

 15. Michael, jeg mødte for et par år siden en ung arabisk kvinde i München. Hun havde været på en tre-ugers tur i Europa med sin far. Hun havde oplevet at kunne socialisere med mænd og kvinder. At kunne ryge og drikke. Hun havde oplevet frihed, og hun glædede sig bestemt ikke til at skulle hjem. Jeg deltog sammen med mine kolleger på en produktmesse, og som sædvanlig blev aftenerne til druk og hygge i hotellets bar. Der var fodbold-VM (Tyskland, så det var i ’14), og hun havde sin sidste aften i frihed. Tænk på kontrasten til, hvad der ventede hende derhjemme…

  Kommentar by Hr. Snusk — 23. januar 2019 @ 16:44

 16. Kvinder har været at regne for dyr i Saudibarbarien gennem næsten ettusindefemtenhundrede år. Det ændrer sig aldrig. Og desværre udbreder uLøkke og hans kollaboratører tendensen i Danmark.

  Kommentar by Nielssen — 24. januar 2019 @ 09:35

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper