22. januar 2019

Amanda Sofia Margareta Lind, ny svensk kulturminister: 38-årig miljøaktivist med dreadlocks…

På mange måder er de mere ærlige i Sverige. Hvor vi i Danmark foregiver at have en rivaliserende højre- og venstrefløj, så melder de klart ud i Sverige. Målet er ikke realpolitiske ændringer, der tilgodeser de formuende eller de arbejdsløse på kort sigt, men erodering af den folkelige nationalstat over generationer. Når det vigtigste bliver at holde nationalsindede udenfor indflydelse, kan en socialdemokrat relativ uproblematisk føre borgerlig-liberal politik. Det handler om magten, og fastholdelse af status quo. Slow boiling før valget. Slow boiling efter valget.

Sveriges nye kulturminister hedder det gode svenske navn Amanda Sofia Margareta Lind, og er født i Uppsala, et par år før Oluf Palme blev statsminister for anden gang. Hun er formand for Miljøpartiet, og bærer dreadlocks – og er således et ganske fint symbol på Sveriges deroute. Man kan altid grine ad Sverige, men vi havde faktisk fjorten måneder med kulturminister Uffe Elbæk for få år siden. Som lemminger mod kanten, mens vi diskuterer tempoet.

“In the West, since gatherings of hippies became common in the 1970s, dreadlocks have gained particular popularity among predominantly caucasian, counterculture adherents such as hippies, crust punks, New Age travellers, goths and many members of the Rainbow Family. Many people from these cultures wear dreadlocks for similar reasons: symbolizing a rejection of government-controlled, mass-merchandising culture or to fit in with the people and crowd they want to be a part of…” (Wiki)

(Amanda Lind, ny svensk kulturminister; Foto: SR)

“Löfven har nu bidt hovedet af al skam og accepteret et regeringsgrundlag, som er lodret imod alt, hvad han gik til valg på. Nordisk mester i løftebrud. Tilmed lader den slatne socialdemokrat sig presse til i hele valgperioden at holde Vänsterpartiet (svarende til Enhedslisten i Danmark) uden for indflydelse. At holde regeringens parlamentariske grundlag helt udenfor er en del af det skriftlige regeringsgrundlag. At Vänsterpartiet alligevel undlader at stemme imod den nye regering – i stedet for at stemme rødt – er utroligt. … Man starter altså en regeringsperiode i Sverige med et flertal, hvis hovedmål er at holde partier, der repræsenterer 26 procent af de svenske vælgere, helt uden for indflydelse. …. Hvad kan vi lære af det? … At Danmark intet kan lære af fjolserne i Stockholm.” (Hans Engell, Ekstra Bladet, 20. januar 2019)

Oploadet Kl. 13:06 af Kim Møller — Direkte link62 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/98154/trackback

62 Comments »

 1. Fantastisk! Denne semi-kommunistiske hippie-kvinde, datter af en præst og en apoteker (ah, medicin til både krop og sjæl!), skal nok sørge for, at den svenske kultur-arv bliver respekteret og bevaret.

  Kommentar by Quark — 22. januar 2019 @ 13:13

 2. Når modkultur bliver main stream.

  Kommentar by Hr. Snusk — 22. januar 2019 @ 13:18

 3. Man skal høre sandheden fra børn og forhenværende konservative spritbilister…

  Kommentar by Revisoren — 22. januar 2019 @ 13:21

 4. Sveriges fremtid ER afgjort. 15-44 årige udlændinge er ved at være i flertal i mange kommuner – DET er fremtiden.
  Hvad der også er fremtiden er, når de rød-grønne opdager, at de intet har tilfælles med islam. Det bliver en reprise af Teheran 1979

  Kommentar by BB — 22. januar 2019 @ 13:29

 5. Ifølge Berlingske har rastafari-tøzen ligeledes udtrykt sympati for den tidligere boligminister i Løfvens forrige regering.

  Han måtte gå af efter det blev afsløret, at han havde kontakt til adskillige islamistiske bevægelser herunder De Grå Ulve.

  Hvornår får Uffe Elbæk i øvrigt dreadlocks?

  Kommentar by Revisoren — 22. januar 2019 @ 13:38

 6. Føj for helv… en freak.
  Jamen pøj pøj og velbekomme. Hvis det er dét Svensson og Jønsson vil ha’.
  Sverigstantinopel er lige til at lukke op….åååh, det er sandt. Det er det allerede.

  Kommentar by White knight — 22. januar 2019 @ 13:48

 7. Hun er racist – hendes frisure er udtryk for kulturappropriation

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 22. januar 2019 @ 14:18

 8. Den største opstandelse i svenske medier over Amanda Lind skyldtes dog en helt anden sag, nemlig at hun på de sociale medier har rost den tidligere boligminister i Löfvens tidligere regering, Mehmet Kaplan, og kaldt ham en »helt og pioner«.

  Kaplan måtte gå fra den svenske regering, fordi det kom frem, at han havde kontakt med de tyrkiske ekstremister De Grå Ulve og den islamistiske bevægelse Mili Görüs. Desuden havde han sammenlignet Israels behandling af palæstinenserne med Nazitysklands handlinger mod jøderne.
  https://www.berlingske.dk/aok/ny-svensk-minister-vaekker-vrede-med-rastafarihaar-og-hyldest-til-islamist

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 22. januar 2019 @ 14:19

 9. Nu mangler vi bare at høre fra Henrik Marstal. I 2018 skrev han følgende i Politiken
  om det at låne fra ikke previligerede kulturer “Når debatten om kulturel appropriation er vigtig, er det, fordi den er del af en løbende udredning om mere priviligerede befolkningsgruppers lukreren på mindre privilegerede kulturers fremtrædelsesform.”
  Amanda Linds dreadlocks/hair extension er da tyvstjålet fra de underpriviligerede afrikanere.
  Kom nu ind i kampen Henrik!

  Kommentar by BeCool — 22. januar 2019 @ 14:34

 10. Det ser ud som om den grænseløse teenager på 39 år, har et jerngitter rundt om sin egen grund derhjemme

  “Att bygga järnridå runt sin tomt men inte runt sitt land”

  http://katerinamagasin.se/miljopartistiskt-hyckleri-att-bygga-jarnrida-runt-sin-tomt-men-inte-runt-sitt-land/

  Kommentar by Snaphanen — 22. januar 2019 @ 14:36

 11. Børn af pastorer er som regel åndeligt forstyrrede. Det skyldes nok, at de er vokset op med Jesus, som familiens usynlige “ven”. Ham som bl.a.stiller ubetingede krav om at “vende den anden kind til”og om at give alt sit jordiske gods til de fattige.

  Og hvad er så virkeligheden i den pastorale tjenestebolig, med den lave husleje ? Egoisme, hykleri, havesyge, liderlighed, dømmesyge ingen flygtninge boende m.v. -ligesom hos alle os andre med ingen eller kun lunken tro. Pastorer udsættes også for alle mulige urimelige dødsfald og ulykker i menigheden – medens Napoleon, Hitler, Stalin,Poul Pot eller Anders Fogh m.v. ikke blev ramt af Herrens lysende bandstråle midt i deres ugerninger. Dette må skabe en vis tvivl og undren hos en kristelig forkynder.

  Gud må jo være død – ellers også er han uformående og har overladt detailstyringen til muhammedanerne og de træske jøder med alle deres åndsbollede leve- og spiseregler.

  Alle disse indtryk medfører nok hos det pastorale afkom en trang til nye religionserstatninger, såsom klimahysteri, kulturradikalisme, fribløderi, revolutionære bevægelser – eller “dreadlock look” med hashmisbrug. “Sådan er det jo!” sagde Margrethe Vestager (endnu et præsteafkom).

  Kommentar by MKM — 22. januar 2019 @ 14:46

 12. Pol Pot`ismen fejrer nye triumfer hver dag, mens vestens selvmordstog bare buldrer derudaf, i et stadig mere grundløst håb, om at lyset for enden af tunellen skulle være en åbning, og ikke det berømte, modkørende tog…..

  Kommentar by Henrik Larsen — 22. januar 2019 @ 14:47

 13. Goebbels var jo også en ganske ung minister for tiden, og erfaring (eller for den sags skyld fakta) er jo ikke det væsentligste, når det gælder om at få en ny religion på skinner, snarere stålsat overbevisning…

  Kommentar by Henrik Larsen — 22. januar 2019 @ 14:49

 14. #3:

  Enig.

  Du siger bare, hvad så ufatteligt få lader til at forstå, selvom hele Teheran “eventyret” nu afspilles i forholdsvis slow-motion for HELE den vestlige verden.

  Det er en ringe trøst, men på den konto er det bare uafviseligt, at venstrefløjen er æoner dummere end højrefløjen…

  Kommentar by Henrik Larsen — 22. januar 2019 @ 14:53

 15. @kim. Chrome siger at sitet ikke er sikkert?

  Kommentar by Helmuth Kohl — 22. januar 2019 @ 14:59

 16. #7 Jørgen og #9 BeCool, det er skam allerede sket.

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/ny-svensk-minister-skaber-debat-hylder-islamist-og-har-rastafarihaar/7485169

  “En anden kritik går på hendes valg af frisure. Grundlæggeren af menstruationsmuseet i Amsterdam, Linnea Celik, anklager Amanda Lind for at have en racistisk frisure.

  Linnea Celik
  @LinneaCelik
  @amandalind_ din frisyr är kulturell appropriering – typ blackface för håret.
  Hur tänker du jobba med att motverka rasism i kultursverige?

  Linnea Celik sammenligner Amanda Linds rastafarihår med, at man som hvid maler sig i ansigtet for at ligne en sort person. Noget der var meget populært i amerikanske revyer frem til midten af 1900-tallet.”

  Revolutionen æder sine egne børn.

  Kommentar by Hr. Snusk — 22. januar 2019 @ 15:22

 17. (Svensk politisk korrekt psykose :-))

  Kommentar by Michael Unna — 22. januar 2019 @ 15:22

 18. Kom til at tænke på denne søde lille video (kræver login):

  https://m.youtube.com/watch?v=_DjZWrSVt1w&lact=4&itct=CBgQpDAYCyITCPGjzObMgeACFRBesgodsx4KEDIGc2VhcmNoUhNBbnRpZmEgZ2lybCBwdW5jaGVk&csn=syhHXOeDNdfiyQXBtLnQCQ&has_verified=1

  Kommentar by Hr. Snusk — 22. januar 2019 @ 15:34

 19. https://m.youtube.com/watch?v=_DjZWrSVt1w

  Brug dette…

  Iøvrigt er den lille svensker både kultur-, demokrati- og idrætsminister.

  Kommentar by Hr. Snusk — 22. januar 2019 @ 15:37

 20. De taler om had, hatespeach og hadesider folk som rastafreakkosten her.
  Ingen, som i INGEN, er mere hadefulde overfor det bestående
  end hendes slags.
  Det bestående skal nedbrydes og smadres for enhver pris. Om så de skal indgå partnerskab med Djævelens “religion” for at nå målet.
  Der er ingen præmier for at gætte, hvem der er først i kranerne. Den dag det hele tipper over.
  Er sikker på hendes dreadlocks vil se mageløse ud i vinden.

  Kommentar by White knight — 22. januar 2019 @ 15:39

 21. #5
  Dreadful locks har Uffe allerede i numsen. Det er kommet af at køre rundt og rundt på stolen..

  Kommentar by Hul igennem? — 22. januar 2019 @ 15:43

 22. Når man ser hende, så ved man bare hvad hun står for. Kulturrelativisme, islamapologi, fri indvandring, had til vesten og den hvide mand. Og hende har de gjort til minister, Sverige er fucked med mindre SD får 51% ved næste valg.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 22. januar 2019 @ 15:59

 23. Man ser det i blikket på svenskere, en blanding af ligegyldighed og bedrevidende arrogance over situationen, den attitude går sjovt nok igen hos både høj som lav. Som var de bedøvet af stoffer, måske der virkelig puttes noget i vandet derovre, det kan man slet ikke udelukker længere. De mener vitterligt deres vej og metoder er det bedste, resten af verden er onde idioter, sådan tænker de i Sverige. Det er et klokkeklart eksempel på systematisk indoktrinering og ideologisk hjernevask fra barnsben af, sikkert derfor man ønsker så mange muslimer i landet, begge tænker grundlæggende fascistisk ens. Danmark har desværre ikke længere noget tilfælles med Sverige, de kunne idag ligeså godt være Kina.

  Kommentar by LarsB — 22. januar 2019 @ 16:12

 24. I øvrigt er rastafarikulturen kendt for at være ekstremt racistisk og kvindehadende. Hun er en selvmodsigelse af en anden verden.

  Kommentar by FrafaldenModerat — 22. januar 2019 @ 16:40

 25. Svenskerne går egen undergang i møde, åbenbart frivilligt.

  Kommentar by JEG ER ENIG, DET ER EN LUKKET FEST, SKRID HJEM. — 22. januar 2019 @ 16:57

 26. Fat mod drenge! – Typer som Amanda Lind, og ligesindede, er i økonomisk henseende helt hjernedøde. Om lidt er den svenske pengekasse tom, så slutter festen brat! – Hun vil aldrig (med eller uden dreadlocks) opfatte hvad der pludselig skete; ja lige bortset fra, at hun ret hurtigt vil opdage, at hun er tilbage i muddergrøften! – I øvrigt i fint selskab, med det feministiske sæbeoperette ensemble, som i disse år udgør svensk politik!?

  Kommentar by T. Flodur — 22. januar 2019 @ 17:28

 27. #26, Flodur: “Om lidt er den svenske pengekasse tom, så slutter festen brat!

  Og nazister og racister vil få skylden …De mest opvakte kan godt se hvor det bærer henad, rundt omkring i Europa, og fortællingen om antidemokratiske fascister osv er en slags helgardering – et blame game. Når det ramler kan de sige “Hvad sagde jeg”, og så naturligvis skifte ham og følge whatever trend der til den tid toner frem.

  Kommentar by DavidK — 22. januar 2019 @ 17:37

 28. # 16

  Menstruationsmuseet i Amsterdam?

  Det lyder bare helt enormt feministisk!

  Må jeg foreslå et museum for hæmorider og skedesvamp?

  Kommentar by Revisoren — 22. januar 2019 @ 17:44

 29. Fjolserne i Stockholm er lige en tand værre end fjolserne i København.

  Kommentar by Winged Hussar — 22. januar 2019 @ 17:48

 30. I øvrigt spøjst at se gårsdagens Deadline på DR2.

  Her forsvarede socialdemokraten Bjarne Corydon hårdnakket den nye svenske regering, mens den stærkt venstreorienterede Lars Trier Mogensen forsvarede Sverigesdemokraterne og andre “populister”, og kaldte dem et sundhedstegn og helt legitime.

  Den gamle højre/venstre-skala er åbenbart kørt på møddingen…

  Kommentar by Revisoren — 22. januar 2019 @ 17:52

 31. Revisoren 17:44
  Fabelagtig idé.
  Der er allerede tilsagn fra over Zkede Svampen om at komme til the grand opening, og klippe snoren over til tamponen.

  Kommentar by White knight — 22. januar 2019 @ 19:01

 32. Der er reelt ikke nogen højre-venstre fordeling; de forsøger alle at plyndre kassen.
  Main-stream , det er os.

  Kommentar by Hul igennem? — 22. januar 2019 @ 19:02

 33. Revisoren 17:44
  Fabelagtig idé.
  Der er allerede tilsagn fra over Zkede Svampe (i véd Olga’s mor) om at dukke op til the grand opening, og klippe snoren over til tamponen.

  Kommentar by White knight — 22. januar 2019 @ 19:03

 34. Corydon er jo købt og betalt af Goldman Sachs og Soros, som tjener på at smadre vesten.

  Kommentar by Træt — 22. januar 2019 @ 19:28

 35. Svensk politik er blevet et freakshow…

  Kommentar by Jp — 22. januar 2019 @ 19:31

 36. Hendes mand er en overlering fra Thy Lejren i 1970, der leget elg

  https://www.youtube.com/watch?v=wQ3auMClow0&fbclid=IwAR2p3_VAsL0v2K_9CqTuhsus3lohtrSjGk-FS3dmbqNjftajDt5gJNZZDNA

  https://www.facebook.com/bjornola.lind

  Kommentar by Snaphanen — 22. januar 2019 @ 19:37

 37. White Knight.

  Zkede Svampe også kendt som Zenia Røvsaft…

  https://politiken.dk/debat/profiler/zenia-stampe/art5046702/Pr%C3%A6sidentkandidat-med-r%C3%B8vsaft

  Kommentar by Hr. Snusk — 22. januar 2019 @ 19:44

 38. Sverige skal nok vise sig en dag at være svensk. Hvis ikke hun bukker under for flygtningene inden.

  Kommentar by Nielsen — 22. januar 2019 @ 19:48

 39. Sverige er et billede af Danmark 20-30 år ude i fremtiden, skræmmende.!!

  Kommentar by Kaj — 22. januar 2019 @ 20:03

 40. #36 Steen, hold kæft en loonie, ham elgen. 5 likes – 105 dislikes.

  Hvis ikke hende, deres nye kulturminister var så hjernevasket, så kunne hun med lethed finde en ordentlig mand. Hun er sgu ganske nuttet – dreadlocks eller ej.

  Kommentar by Hr. Snusk — 22. januar 2019 @ 20:24

 41. Umiddelbart ser Amanda Lind-tossen jo ret pæn og ufarlig ud, og bortset fra afrika-frisuren virker hun på fotoet ret normal. De fleste feminister, pladderhumanister, kommunister, kvindesagskvinder, ligestillingsfanatikere og landsforrædere er i det hele taget ret normale af udseende. Det er vel det som mange vælgere lader sig narre af, siden de stemmer på rødstrømper og politik-kvinder osv. For et tilforladeligt udseende dækker hos politikere ikke sjældent over betydelige mængder af dumhed og ondskab. Amanda Lind er en af dem som er med til at forråde svenskerne og føre dem mod statsbankerot, terror og barbari… selvom hun ser ret nydelig ud. Hun er sikkert snu nok på visse punkter, men antagelig på andre punkter dum som et bræt, og sandsynligvis både kynisk, løgnagtig, hyklerisk og korrupt, og ihvertfald er hendes slags en katastrofe for Sverige.

  Kommentar by Bent Nielsen — 22. januar 2019 @ 20:24

 42. Også her i Danmark er politik-kvinder af samme slags plus feminiserede mænd, ved at skabe katastrofale tilstande. De danskere vælgere er næsten lige så hjernevaskede som svenskerne, og Borgens partier nægter at tage ved lære af migranternes terror og guerilla-krig i Malmø, Gøteborg og mange andre af Sveriges byer. At de ignorerer alle erfaringer og advarsler, ses af at alle partierne har accepteret Merkels og EUs Marokko-traktat.

  Kommentar by Bent Nielsen — 22. januar 2019 @ 20:48

 43. 27 DavidK

  Jeg forstår din pointe; men deler ikke din tese – Feminismen er et grådigt, fejt, primitivt, udueligt fantasifoster, der bygger på misundelse og had – Den er, i sin grundsubstans modbydelig og destruktiv; den byder sig ikke til med idéer og fremdrift, derfor er den dømt til undergang!

  Feminismen har/har haft sin tid, snart bryder den sammen under sin egen vægt af talentløshed og grådighed! – Når tiden er moden (Læs: Meget snart) vil mændene træde i karakter; og når det sker, vil jeg fandengalemig nødig være feminist!?

  Kommentar by T. Flodur — 22. januar 2019 @ 21:29

 44. Hold nu kæft en kran. Nåh men så skal der ihvertfald deles skattekroner ud til højre og venstre…. eller nok kun til venstre.

  Kommentar by Flaskeposten — 22. januar 2019 @ 22:08

 45. Et tydelig eksempel på en Shariamadras.

  Kommentar by Sindsro — 22. januar 2019 @ 22:57

 46. Det er sku den grimmeste svensker jeg nogen side har set(bort set fra psykopaten Adolf Palme). Vi skal straks løslade Peter Madsen og give ham rådighed over samtlige af det dumske militærs ubåde(samt kongeskibet) så han kan tage den ækle svenskerso og hendes 10 millioner perker svenskere med på envejs jordomsejling.

  Kommentar by Piphans — 22. januar 2019 @ 23:08

 47. Snaphanen nævner også Engells ord.
  http://snaphanen.dk/2019/01/21/skraemmebilledet-sverige/#more-193093
  Kommenterede der:
  Samtidigt med det åh så sociale aspekt, glæden over at sidde med ved et bord, at langt størstedelen af love vedtages med meget brede flertal, min formodning- ret mig venligst såfremt det er forkert, er produktet der kommer ud af det i et sådan nordisk demokrati ganske opløsende for grundlaget for politik.

  At der skulle være forskel på idealer og mål hos forskellige aktører.
  Det particulære, om jeg så må udtrykke det, er da nærmest væk i få nuanceforskelle.
  kommentar slut

  En Fællesskabskildren, i ganske velvalgte ord, selv du kan være med, feel-good, og en aldrig manglende tro på lykken er enighed- ellers ingen beslutningstagen- er retteligt ophængt bag “loppen” ved Christanias ene port.
  I andre situationer, og en masse andre steder er det rent eventyr, et umuligt præmis i virkelighedens verden.

  Kommentar by Peter Buch — 22. januar 2019 @ 23:09

 48. The new Swedish Culture Minister…

  https://www.youtube.com/watch?v=Q0OGTI8lZpo

  Kommentar by Hodja — 22. januar 2019 @ 23:23

 49. Nu kan det da kun blive bedre for Sverige.

  Kommentar by Nielsen — 23. januar 2019 @ 01:09

 50. I aftenens udgave af “Kender Du Typen” på DR1 var man denne gang hjemme på besøg hos den palæstinensiske “debattør” Natasha Al-Hariri, der er en af Politiken-segmentets mest elskede kælemuslimer.

  Halalhippien Flemming Møldrup fik omgående stådreng, da frøken Al-Hariri meddelte, at hun ikke kunne lide den siddende regering.

  Og lille Flemming fik til sidst i programmet tidlig sædafgang, da den altid smilende islamist Al-Hariri krammede lille Flemming så hjerteligt…

  Kommentar by Revisoren — 23. januar 2019 @ 02:29

 51. Revisor, hvorfor ser du det lort?

  Kommentar by Hr. Snusk — 23. januar 2019 @ 04:25

 52. Som en slags sociologisk studium, eller for at være social med en mindre oplyst person?

  Kommentar by Hr. Snusk — 23. januar 2019 @ 04:26

 53. #10
  Kom til at trykke på linket og læse om den franske..undskyld, svenske “adel”. Man bliver så edderspændt rasende, man ikke kan være i sin krop over det episk hykleriske møgsvineri, der her oprulles.
  Man tænker grangivelig på tiden der ledte op til den franske revolution.
  I et land med så “stolte” traditioner for at “fjerne” uønskede politikere, MÅ det komme til et opgør. Jeg kan godt forstå, hvis selv samme personer taler om frygten for – hvad DE kalder højreradikale. Hint: Prøv ganske alm. skikkelige Medelsvenssons! Der må i bogstaveligste forstand rulle hoveder i en ikke så fjern fremtid.
  Rastafreakens hoved kommer til at lande med et ekstra hult drøn i spånkurven. Under vægten af al den tunge “festlige folklore”.
  Ku’ være, jeg sku’ se og lære at strikke?

  Kommentar by White knight — 23. januar 2019 @ 06:22

 54. Hr. Snusk, ja jeg ser det som en slags studium og kortlægning af fjenden.

  Man må jo vide hvordan fjenden tænker, for at kunne bekæmpe den effektivt…

  Kommentar by Revisoren — 23. januar 2019 @ 06:36

 55. Revisoren 02:29
  Det strittede også på mig.
  Men det var “børsterne på ryggen”. Møgdrup, den lille hysterisk fnisende Jesper Fårekylling look alike, er blot endnu en suicidaljøde, der ikke har fattet en kebablugtende skid.
  Allerede kort inde i programmet, stod det mig klart, det ikke ville være en, jeg “kom på Julekort med”.
  Og minsandten om ikke det var en “kendt” ukendt! indhyllet muslima, der, surprise, rent undtagelsesvis havde giftet sig med en faldskærmsudspringende “Mohammad”(de KAN altså roligt smides UD med faldskærm på!) Libanesiske pæstilensere. Så bliver det ikke lækrere.

  Kommentar by White knight — 23. januar 2019 @ 06:46

 56. Apropos den fejlagtige myte om lemminger:
  “Walt Disney Studierne gik til yderligheder for at cementere myten om lemmingernes selvmord. I “Det hvide vildnis” fra 1958 smed filmholdet lemminger ud over en klippe.”
  https://illvid.dk/dyr/kan-det-virkelig-passe-at-lemminger-begaar-selvmord

  Kommentar by Glenn Madsen — 23. januar 2019 @ 11:23

 57. Apropos den fejlagtige myte om lemmingerne:
  “Walt Disney Studierne gik til yderligheder for at cementere myten om lemmingernes selvmord. I “Det hvide vildnis” fra 1958 smed filmholdet lemminger ud over en klippe.”
  https://illvid.dk/dyr/kan-det-virkelig-passe-at-lemminger-begaar-selvmord

  Kommentar by Glenn Madsen — 23. januar 2019 @ 11:23

 58. Når man ser på Sverige og landets størrelse taget i betragtning, er det sammenlignet med Danmark, ret utroligt vi har formået at holde stand så længe som vi har. Danmark har nogenlunde styr på islamiseringen, modsat Sverige, men hvor længe endnu kan det onde holdes på afstand. Areal-mæssigt, burde her for længst være overtaget, men fornuften har rådet længere her.

  Kommentar by LarsB — 23. januar 2019 @ 16:11

 59. Som den svenske fører sagde på en flyvetur over Norrland:

  “Der er masser af plads til alle jordens folk”.

  Kommentar by Bastardo — 23. januar 2019 @ 17:23

 60. Hvor mange fladlus kan der egentlig være i sådan et klamt rastafari-garn?

  Kommentar by Revisoren — 23. januar 2019 @ 19:17

 61. Kaj 2O.O3: Sverige i dag kan vel også være et billede af Danmark om 5 år.

  Kommentar by tp — 23. januar 2019 @ 19:40

 62. Hej Hodja, tak for at huske mig på wearechange.org som er et eminent nyhedssite.

  Kommentar by Nielsen — 24. januar 2019 @ 10:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper