25. januar 2019

Desperation blandt de venstreradikale (P1, Redox): Nye Borgerlige hverver højreekstreme nynazister…

I seneste Yougov-måling står Nye Borgerlige til 5,7 procent, og alt indikerer at partiet sidder i Folketinget efter det kommende valg. Det gør naturligvis ondt på de røde, der vanen tro tror de kan hetze modstand mod masseindvandring ud af dansk politi med nazi-associationer. Det løb er forlængst kørt.

Torsdag blev det til to indslag i Orientering på P1, baseret på det forhold at to kandidater for Nye Borgerlige booster valgreklamer på Facebook, til profiler algoritmerne mener har interesse for ‘højreekstremisme’. I praksis vil det formentligt sige, at målgruppen er folk der deler historier fra Den Korte Avis, Document og højreblogs. En ikke-historie, men den kunne naturligvis bruges til at associere Nye Borgerlige med ‘højreekstremisme’. Jeg vil fremover ikke målrette min kampagne ‘mod højreekstremister’ forklarede en af de to NB-kandidater defensivt, og således kunne Danmarks første internetprofessor konstatere at Nye Borgerlige forsøger at ‘hverve nynazister’.

“To folketingskandidater fra partiet Nye Borgerlige har i sponsorerede opslag på Facebook rettet deres opslag mod personer, der interesserer sig for emnet ‘højreekstremisme’. Det viser en kortlægning fra Facebook, som vi her på P1 Orientering har lavet. Vi ser i dagens program på, hvem de ‘højreekstreme’ er, og vi spørger også, hvad der er på spil for Nye Borgerlige, når partiet bliver kædet sammen med ‘højreekstreme’.” (Orientering på P1, 23. januar 2019)

(Professor Emeritus Niels Ole Finnemann på Facebook, 23. januar 2019)

Tidligere på ugen var der også nyt fra venstreradikale Redox, der denne gang ikke fik plantet sin historie i et større medie. Den var ellers fint skåret til, men der er også em logisk grænse for associationstrickets rækkevidde. Aktivister tilknyttet Redox har under falsk navn, spurgt ti NB-kredsformænd, hvorvidt man kunne blive medlem af partiet, selvom man har en fortid i det nu opløste Danskernes Parti.

Man skal ikke vide meget om ideologi, før man forstår at socialister har det svært med borgerlige, og man skal ikke vide meget om højrefløjen i Danmark, før man forstår, at Nye Borgerlige ikke appelerer til etno-nationalister. Med homoseksuelle og mørklødede på kandidatlisten, er Nye Borgerlige ikke just partiet for højreekstremister.

Ser man på Redox’ artikel er den skåret lige efter bogen. En kort artikel, der mest omhandler den nazisme Nye Borgerlige skal associeres med, og der er virkelig ikke fugls føde på ‘afsløringen’. De to mest sexede interviews er lagt øverst på listen, og når Anton Kudsk fra NB-Haderslev pointerer, at det kan give problemer, ‘hvis du har tydelige hagekors tatoveret i panden’, så passer det fint ind i ‘nazister i jakkesæt’-parolen, men understreger jo blot at Nye Borgerlige ikke er, og derfor ikke vil associeres med nazisme.

Bemærk at Redox-aktivisterne på intet tidspunkt nævner, at de har været aktiv nynazist. De fortæller, at de har været aktiv i Danskernes Parti, som Bjarne Jørgensen fra NB-Frederikshavn åbent erkender han intet ved om, før han siger det Redox vælger at citere ham for: “Jeg tror heller ikke i bund og grund, der er den store forskel”. Redox udvælger omhyggeligt brugbare citater, og satser på at ingen hører de ti interviews i fuld længde.

Redox sammenligner selv deres undersøgelse med Ekstra Bladets 2006-kampagne mod Dansk Folkeparti, der dog var baseret på dobbeltmedlemskab. Dagen efter skrev en af gratisaviserne i en leder, at hvis Pia Kjærsgaard vil være ’stueren’, så ‘må hun fremlægge en politik, der adskiller sig så klart fra det yderste højre’. Den eneste måde den demokratiske højrefløj kan undgå nazi-associationer på, er i praksis ved at gå ind for åbne grænser. Ingen grund til at tage den slags seriøst. Et citat.

“En rundringning til ti tilfældigt udvalgte formænd for Nye Borgerliges kredsforeninger afdækkede nemlig, at tidligere medlemmer af det nynazistiske Danskernes Parti var velkomne alle steder.

Redox har under dække af at være en sympatisør, der gerne ville være aktiv i Nye Borgerlige, ringet rundt til lederne af ti afdelinger. Under samtalerne har Redox’ journalister nævnt, at de har en fortid i det nynazistiske Danskernes Parti, der blev styret af Daniel Carlsen. Samtlige ti kredsformænd meddelte, at det ikke var en hindring for at blive aktiv i Nye Borgerlige.

… Danskernes Parti, som Redox’ journalister hævdede at have fortid i, da de ringede til kredsformændene, var et nynazistisk parti, der eksisterede fra 2011 til 2017. Det nynazistiske parti blev stiftet af Daniel Carlsen i 2011.” (Researchkollektivet Redox, 10 ud af 10 kredsformænd i Nye Borgerlige: Nynazister er velkomne i partiet, 21. januar 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/98198/trackback

36 Comments »

 1. Er der andre end de uvaskede og subsistensløse subjekter fra BumZen og Ungdomshuset, der interesserer sig for Redox’ ubehjælpsomme skriblerier?

  Kommentar by Revisoren — 25. januar 2019 @ 01:26

 2. Nu om dage er de selverklærede anti-fascister som regel selv fascister, bare røde. Som bruger deres tid og energi på at genere og true harmløse danskere som frygter fremtiden pga. de gamle partiers store svigt på en lang række områder, fra sundhedsvæsnet og velfærden til indvandringen og den voksende risiko for at blive udsat for indbrud, røveri og overfald.

  Kommentar by Bent Nielsen — 25. januar 2019 @ 01:58

 3. Nu er det hundekoldt at være hjemløs. Nogle af de hjemløse vil blive syge af kulden, eller fryse ihjel. Har nogen af de gamle partier gjort noget effektivt for at hjælpe de hjemløse danskere? Har V, K, S, SF, R eller DF gjort noget siden 2O15, udover at kriminalisere hvis en hjemløs dansker brugte et stykke pap eller en luftmadras som værn mod iskolde fortovsfliser mv…..?

  Kommentar by Bent Nielsen — 25. januar 2019 @ 02:04

 4. Hvad med at få udgivet Uriasposten i bogform? De mest oplysende indlæg forklarer jo tilsammen Danmarks situation, og hvordan korrupte, uduelige og håbløse politikere er ved at ødelægge ALT for det danske folk. Uden oplysning, handling og initiativer er vi danskere jo dømt til at få samme sørgelige skæbne som svenskerne.

  Kommentar by Bent Nielsen — 25. januar 2019 @ 03:33

 5. Jeg vil nu godt medgive fascisterne i redox at det er ret sløjt at politikere der stiller op for et parti og derfor må formodes at have et vist kendskab til dansk politik, ikke aner hvem og hvad “danskernes parti” var. Det er sgu for slapt, uanset redox’ motiv. Så venter vi bare på at de laver den samme øvelse med kommunister og enhedslisten, eller tæver sig selv som objektive anti-fascister.

  Kommentar by Per — 25. januar 2019 @ 04:16

 6. Man skal ikke undervurdere journalisternes evne til at gøre folk bange for at stemme på et parti.

  Vi så det i 2001, hvor Steffen Kretz i valgprogrammet med Fremskridtspartiet ikke ville høre på Glistrups afsløringer af hvordan medierne og især DR konsekvent løj om muhamedaneremnet. I stedet havde han fundet frem til at Frp-kandidaten Anders Nielsen havde som sit politiske hovedpunkt at få stækket jødernes magt, og det skræmte sikkert mange fra at sige til opinionsinstitutterne at de ville stemme Z, og ligger et parti under spærregrænsen i meningsmålingerne, så vil endnu færre stemme på dem ved valget, fordi de føler det vil være stemmespild.

  Kommentar by perhag — 25. januar 2019 @ 04:32

 7. Det var et par let gennemskuelige indslag på P1 Orientering i går, men jeg er enig med perhag (6) i at man ikke skal undervurdere effekten af den slags.
  Man kan let pege på steder, hvor evidenskæden hopper af for værterne Louise Windfeld-Høeberg og Søren Carlsen. F. eks. læser de op fra den Den Store Danske Encyklopædi hvordan man definerer højreekstremisme, og det er jo ikke nogen flatterende karakteristik. Imidlertid undlader de at gå ind i, hvordan Facebooks profileringsalgoritme definerer højreekstremisme, og det er jo et helt afgørende punkt. Dernæst undlader de at gå ind i, hvordan man egentlig kontrollerer disse algoritmer. Politikerne kan naturligvis vælge helt at undlade at bruge dem, men mange politikere fra alle partier bruger dem, så det er en væsentlig oplysning man som lytter bliver forholdt. Desuden er der spørgsmålet om, hvornår er der belæg for at etikettere en person som ”interesseret i højreekstremisme” (definitionen uagtet) på grundlag af nogle klik i browseren? Hvordan skelner algoritmen mellem en der klikker fordi han elsker højreekstremisme, en der hader højreekstremisme, en der ønsker at vide noget om højreekstremisme, etc, etc. Det emne kom de heller ikke nærmere ind på, selvom en af de indkaldte forskere lige berørte det kort. Dvs. der er adskillige punkter, hvor man kan angribe lødigheden af disse indslag.
  Men det er ikke det, det drejer sig om fra DRs eller journalisternes side. De er ikke interesserede i at levere lødige indslag. De er ude i en smædekampagne mod den borgerlige højrefløj, der giver mindelser om lignende kampagner mod dissidenter i det gamle Sovjet, DDR m. fl.
  DR die Lügenpresse lever op til sit tilnavn, igen, igen.

  Kommentar by JMR HH Jr — 25. januar 2019 @ 08:00

 8. Når først valgkampen går i gang og vælgerne ved selvsyn i debatter kan konstatere hvilke sølle udgydelse de har været bombarderede med af ligeså sølle personage fra venstrefløjen i diverse radioprogrammer, hvor man ikke kan visuelt følge ondskaben, så ændres focus totalt.

  Venstrefløjen har kun løgn og tilsvining at diske op med og det vil afsløres i den kommende valgkamp!

  Kommentar by pseudonym — 25. januar 2019 @ 08:29

 9. Kan en muslim få påklistret etiketten, moderat, så skinner solen hos journalisterne.
  En person der har gennemskuet multikulturens gang mod borgerkrigen og som bare har et ønske om at bevare gode gamle Danmark, er ikke engang en moderat nynazist, i følge Redox.

  Kommentar by Menig 442 — 25. januar 2019 @ 09:08

 10. Heller ikke som professor havde Niels Ole Finneman noget at byde på. Han fandt i hvert fald aldrig noget.

  Kommentar by ino — 25. januar 2019 @ 09:09

 11. Heller ikke som professor havde Niels Ole Finnemann noget at byde på. Han fandt i hvert fald aldrig noget.

  Kommentar by ino — 25. januar 2019 @ 09:12

 12. Det kunne være lidt morsomt at tage nazisternes 25 punkts plan, udskifte jøder med 1%’ere og ellers pifte den lidt op sprogligt. Herefter sendes den til kandidater for Alternativet, EnhL, SF og Soc., hvor kandidaterne bedes om at bekræfte de punkter de er enige i.

  Motivet lyves der selvfølgelig om, f.eks. at det er et skoleprojekt i samfundsfag og de som er enige i flest punkter vil helt sikkert få stemmer…

  En anden mulighed kunne være at lave en række punkter, baseret på citater af Musulini, Hitler, Franko og Giovanni Gentile.

  Hvis man vil fornøje sig lidt med noget deskriptiv statistik, kan man også spørge hvor enige de er på den sædvanlige 5-punkts skala.

  Kommentar by Allan — 25. januar 2019 @ 09:13

 13. Åbenbart har der aldrig tidligere været så mange nazister og racister i den vestlige verden, som siden 30’erne.!!! Venstrefløjen ejer ingen skam i livet og har ingen hæmninger ved at stemple alle til højre for socialdemokraterne for hvad som helst….!!!
  Hvis ikke det var så tragisk… Så ville jeg grine dagen lang..!!! :-)

  Kommentar by Ignoranten — 25. januar 2019 @ 09:29

 14. Venstrefløjens tankesæt kan ikke føres praktisk ud i livet og det tror jeg de godt er klar over. Deres eneste kamp nu er at kritisere dem der bare har en holdning og dem der har et arbejde.

  Kommentar by jrp — 25. januar 2019 @ 09:42

 15. Vist godt at Niels Ole Finnemann ikke blev professor i dansk eller grammatik. Enig i analysen, P1-indslaget var et studie ud i de urimeligheder vi kan vente os. På intet tidspunkt blev det forklaret, hvordan man overhovedet kan målrette sine annoncer efter “højreekstreme”. Faktisk dementerede flere eksperter indirekte påstanden.

  Kommentar by DavidK — 25. januar 2019 @ 09:59

 16. Ja, vi kender jo de venstreekstreme. “Husk lige tandbørsten!” Din eneste tilladte private ejendom i Enhedslistens totalitære diktatur paradis.

  Har ikke hørt det journalistisk oplagte indslag i statsradiofonien, hvor Enhedslistens Johanne Schmidt Nielsen eller Pernille Skipper forklarer situationen i Venezuela?

  Måske er de optaget af at indrette deres millionærboliger? Synd. De har sikkert et par hunde og katte, som Venezuelanerne kunne spise, nu deres egne for længst er sat til livs? :-)

  Såvidt jeg husker blev Venezuelas daværende præsident Hugo Chávez modtaget som en rockstjerne ved et folkemøde i Valbyhallen med 4000 venstreorienterede 17. december 2009.

  “- Revolutionen i Nord kommer. Jeg føler den. Folk i Nord, foren jer med folk i Syd og lad os sammen gennemføre den store verdensrevolution mod imperialismen, kapitalismen og døden!

  Jublen eksploderer, da Hugo Chavez med knyttet næve og rungende røst varsler den socialistiske revolution i Danmark og Europa…

  Omkring 4000 begejstrede tilskuere fylder den 5000 kvadratmeter store hal med slagråb, trampen i gulvet, faner og flag fra Venezuela og Cuba. Langs væggen lyser fem meter lange bannere fra Kommunistisk Parti, Arbejderen, Kommunistisk Parti i Danmark og Bygge-, Jord- og Miljøarbejdernes Fagforening op.”

  https://i0.wp.com/americas.dk/wp-content/uploads/2009/12/Plaket-for-folkem%C3%B8de-med-ALBA-lederne.jpg?w=283

  Kommentar by A-mad — 25. januar 2019 @ 10:49

 17. Der findes INGEN gode og fornuftige argumenter for at Danmark skal underlægges kommunisme, afrikanisering og islamisering. Derfor kan de røde og radikale/skabsradikale/falske borgerlige politikere og journalister ikke fremlægge argumenter, men må nøjes med at bruge hetz, skældsord, fortielser, racisme-vrøvl, løgne og falske beskyldninger mod de danskere som er modstandere af kommunisme, islamisme og “svenske” tilstande.

  Kommentar by Bent Nielsen — 25. januar 2019 @ 10:53

 18. Hvor mange Hitz Buth Tahir medlemmer har arbejde i det offentlige (Skattevæsenet, Hospitaler, eller andre steder.). Er det noget der interessere Redox? …Nej tænkte det nok….Hvad Redox anser for nynazistiske eller nazistisk i det hele taget interessere mig heller ikke. Støt SIAD. God fredag og weekend. Holder nok en pause en uges tid i skriverierne. (God ferie:-)). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 25. januar 2019 @ 11:14

 19. A-mad 10:49
  Vil det så også sige, at Skipper-f!sseletten skal aflevere ALLE sine Loubotutin sko. Og den kollektive kappi-idyl på Bjelkes Allé?
  Bummer.
  Men, som i Sverigstantinopel er nok kun de uvaskede undersåtterne dét gælder.
  Pyyyy’ha! Dér var hun lige ved at blive bange. “IKKE skoene!!”
  Kan man høre hende jamre.
  A-mad; du må ikke sådan udstille “de Elendiges” paroler. Uden først at have nævnt alle undtagelserne.

  Kommentar by White knight — 25. januar 2019 @ 13:21

 20. Hvis Uriasposten bedriver del og hersk politik, vil det mislykkes og blive til gavn for Socialdemokratiet og en hemsko for Nye Borgerlige. Hvis det overhovedet får nogen betydning.

  Kommentar by Hans Jensen — 25. januar 2019 @ 13:42

 21. I den øverste blog “Hvornår er Danmarks dejligst” er der nu FRI DEBAT, OG MAN KAN SELV VÆLGE EMNET!!! Lad os få nogle sandheder frem om hvorfor Titanic-Danmark snart risikerer at kæntre, forlise og synke. Eller fortæl om hvordan I selv har oplevet “systemets” tosserier, eller partiernes/mediernes uretfærdigheder og svinestreger.

  Kommentar by tp — 25. januar 2019 @ 14:42

 22. Det er vel kun redox og de medløbende medier der kalder Danskernes Parti for nazister. Alle fornuftige mennesker kalder dem et forsøg på at lave et DEMOKRATISK parti for Danskerne. Det mislykkedes, nok mest på grund af formandens fortid og det viser bare at Danskerne ikke gider nazister. Så alene af den grund er redox´s propagandistiske udlægning blot en fis i en hornlygte.

  De tidligere medlemmer er selvfølgelig velkommen i ethvert andet parti på borgen. Lur mig om ikke de røde selv er befængt med tidligere nazister. Det er langt mere sandsynligt end at de skulle gå til højre.

  Hint : National SOCIALISTER!!!!

  Kommentar by Santor — 25. januar 2019 @ 16:33

 23. IndvandrerAvisen Redox er selv mere end trængt af faldende interesse for deres lille aldrende klub.
  Indvandrene er også ligeglade, de vælter ind i Pakiativet lige nu..
  Det viser bare at små tjekaklubber ikke holder i længden, og der er også grænser for hvad der kan skaffes at gratis støttepenge til små socialnasserkredse. Uanset hvor meget der snos og åles i svindende støttekasser; yallaherne tager det hele.

  Kommentar by Hul igennem? — 25. januar 2019 @ 17:10

 24. White knight 13:21. Enig. Jeg hørte for lidt siden – dog 8-10 timer forskudt – én anden kvinde fra Enhedslisten, der brokkede sig i morges på radio 24syv over, at den “lovligt valgte” Venezuelanske socialistiske præsident Maduro – Hugo Chavez efterfølger – i går blev ’snigløbet’ af US præsident Trump og vores egen udenrigsminister Anders Samuelsen. Sidstnævnte snigløb dog vistnok kun på Facebook? :-)

  PS. Jeg har selv noget med sko, men holder det nede på 5+ – og ikke 3000 som Imelda Marcos. Men jeg er enig i, at – udover sine hunde og katte – burde pernille Skipper aflevere ALLE sine Loubotutin sko og give dem til de sultende i Venezuela. Især efter jeg googlede prisen*.

  Jeg så de koster 5.000-10.000 kr parret:-) Så det ville være en fin støtte fra Enhedslistens damer til kampen for det socialistiske styre i Venezuelas overlevelse, der nu er truet af den internationale reaktion med Donald Trump i spidsen – og af Anders Samuelsen fra sidelinjen på sit segboard:-)

  *
  https://www.net-a-porter.com/dk/en/Shop/Designers/Christian_Louboutin?gclsrc=aw.ds&cm_mmc=GoogleEU–c-_-NAP_EN_EU-_-NAP+-+INTL+-+EU+-+Designer_Christian+Louboutin+-+BT–Christian+Louboutin+-+Alone+-+BMM-_-%2Blouboutin_b_kwd-19813119841_INTL&gclid=EAIaIQobChMIjq–lauJ4AIVGuaaCh10PQjBEAAYASAAEgKLmvD_BwE&pn=1&npp=60&image_view=product&dScroll=0

  Kommentar by A-mad — 25. januar 2019 @ 17:37

 25. Pernille kan vel også donere sine kapitallogikersko+silkeskjorterne til det kommende tv2-indsamlingsshow til fordel for fattige og udstødte danskere.. Og hvis hun ligger sine brugte trusser oveni, skulle det vel nok give et overskud, der har jo altid været nogen der satte pris på kendtes tågelygter i permissionerne..

  Kommentar by Hul igennem? — 25. januar 2019 @ 17:57

 26. Lægger

  Kommentar by Hul igennem? — 25. januar 2019 @ 17:59

 27. Hovedpræmien kunnejo være “snav en politiker..” Der er sikkert flere politikere ud over Pernille og Pernille, der beredvilligt stiller op, hvis det kan give et mandat; her tænker jeg jo også på pakistanerne i køen hos pakiativet.
  Måske en gang “Gillette, the best a paki can get!” vil hjælpe lidt på kyssetrangen- S.Bosse har da heller aldrig været fedtet med hvem hun slikkede på..

  Kommentar by Hul igennem? — 25. januar 2019 @ 18:04

 28. År 2019 – år 2006 = 13 år?
  Det viser bare at nogen lever i fortiden, men det kommer jo med alderen, spindelvævet ligger tykt i lag på aldersfascisterne i alte kameradenDox. Ekstra Alte har snart heller ikke andet end “sexchok i toeren” at komme med. Der er heller ikke lige det store sexchok i Poul Madsen, som måske stadig ærgrer sig sammen med Ole Sohn, over at han heller ikke var med til at dele de få sorte penge, som den hedengangne centralkomite delte in spe, efter konkursen.

  Kommentar by Hul igennem? — 25. januar 2019 @ 18:25

 29. Det korrekte svar når nogen spørger om du kan lide eller ser gennem fingre med nazisme, er: “Nej, jeg bryder mig ikke om socialister”.

  Kommentar by Per — 25. januar 2019 @ 20:15

 30. Hahaha, den rådne løgnepresse prøver med alle dens beskidte kneb her op til valget, men lige lidt vil det hjælpe. Danskerne har besluttet sig, ikke bare kommer NB ind, de kommer endda stort ind.

  Kommentar by LarsB — 26. januar 2019 @ 00:27

 31. A-mad 17:37
  Der er intet nyt under solen.
  De små Johanner & Perniller er to rigtig små Ninotchka’er jvf. filmen fra 1939, hvor kammeratinden Ninotchka kommer til lastens hule i US. Og ender til stor moro – trods sin asketisk sovjettiske indoktrinering – med at gå “shop-amok” i hatte, tøj og champagne. Akkurat som den små Pernilles frydefuldt syndige raid på “6 par højhælede”, til det øvrige retsudvalgsselskabs store forundring. Vel dels over prislapperne. Men måske især over misforholdet mellem det prædikede og den rød-forsålede virkelighed. (Aaaah! De kendte RØDE såler retfærdiggjorde måske ligefrem hykleriet Pernille?)
  Hvis piger vil “synde og svine” ved at anskaffe sig for et halvt hundrede tusind kroner sko (der i øvrigt slet ikke kvalitetsmæssigt er pengene værd): Så la’ dem!
  Men de skal ikke – som med forældrekøbs ulighedsmaskinen – fordømme handlingen, for dernæst selv at vælte sig i lortet.
  Til dét, er der kun eet at sige:
  Stik lige tandbørsten ind – and STFU!

  Kommentar by White knight — 26. januar 2019 @ 06:56

 32. Har set den første mellemøstlige politimand med skaldet med fuldskæg. Uden at jeg ved det formoder jeg han er Hits Buth Tahir sympatisør, og shariatilhænger med foragt for de vantro……Kan I se det for jer når flere af hans slags kommer i politiet og hæren?????. Støt SIAD. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 26. januar 2019 @ 09:57

 33. Ja, det skal nok blive en stor aha oplevelse for alle vore naive blåøjede idioter. Når pistol- og geværmundingerne bliver vendt om og rettet mod os vantro. Alene, at se vantroen i tossernes øjne! Mageløst. Hvis ikke det var så irreversibelt. Og sagt til tonerne af:
  “Der er nogen fra fredens religion der har voldtaget vores skydevåben” Vil det lyde overrasket fra Lars Luksus. Udtalt fra et sikkert slted langt fra DK.
  Jow jow, det skal nok blive godt.

  Kommentar by White knight — 26. januar 2019 @ 10:41

 34. Så lige en overskrift på månedsbladet “Historie” (som vist er en del af Illustreret Videnskabs bladverden): “Stalin var overrasket over Hitlers svig” vist nok pga den aftale de havde om at dele Polen, og at der der så var en -ikke angrebspagt….hvis jeg på stående fod husker rigtigt (i må gerne rette mig.). …Her kan jeg godt forstå Stalins overraskelse over Hitlers svig. De var jo begge gode socialister (Kommunister) :-). Støt SIAD. God weekend og næste uge. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 26. januar 2019 @ 17:04

 35. Jeg mener at hvis vi, dengang havde lyttet til Glistrups advarsler om muhamedanernes snarlige magtovertagelse af vores samfund havde meget af det uvæsen, vi ser i dag været undgået.
  Håber på at NB kommer i Folketinget ved næste valg.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 27. januar 2019 @ 20:44

 36. Jeg har her på nettet set en video, hvor Rasmus Paludan, Stram kurs diskuterede med en flok migranter, og jeg synes at han klarede det godt.
  Kunne vi få nogle flere af hans slags.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 29. januar 2019 @ 22:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper