24. januar 2019

Rød Radio24syv-vært: Udviklingen i dansk politik, gør mig parat til ‘mere og mere radikale løsninger’

Den journalistiske venstrefløj har reelt ingen opposition i Danmark. Tidligere på aftenen kom jeg til at høre lidt af ‘Efter otte’ på Radio24syv, der inkluderede en lille reklame for ‘Det Røde Felt’: ‘Danmarks eneste venstreorienterede debatprogram’. Her erklærede programvært Lars Trier Mogensen, at udviklingen i dansk politik gjorde ham parat til ‘mere og mere radikale løsninger’. Lad os få flere mennesker op i det røde felt, sluttede han, og sådan kan man tale i licensfinansieret radio, når man er tilpas venstreorienteret.

Speak: Danmarks eneste venstreorienterede debatprogram.

Lars Trier Mogensen: For hver dag og hver uge, synes jeg, at jeg selv kan mærke, at jeg bliver mere indigneret, bliver mere rød, og i virkeligheden også bliver parat til mere og mere radikale løsninger.

Speak: Det Røde Felt.

Lars Trier Mogensen: Jeg tror der er behov for, at man tør være vred.

Speak: – Hver mandag klokken 10.

Lars Trier Mogensen: Hvis man virkelig hidsede sig op, hvis man virkelig er indigneret over noget, ja, så kommer man op i det røde felt.

Speak: Her på Radio24syv.

Lars Trier Mogensen: Lad os få flere mennesker op i det røde felt.

Det ville være befriende, hvis Cordua & Steno (det højreorienterede alternativ) agerede ideologisk modpol, men sådan er det på ingen måde. Her er det en kamp for status quo i forhold til alt væsentligt, og sidst jeg hørte programmet erklærede den ene vært, at han blandt andet havde stemt på Nihilistisk Folkeparti og Alternativet.

Efter reklamen for ‘Danmarks eneste venstreorienterede debatprogram’, genudsendte ‘Efter otte’ en del af Rushys Roulette, hvor Uffe Elbæk (Alternativet, tidl. Danmarks Kommunistiske Ungdom, Kommunistisk Forbund mfl.) forklarede hvorfor det var rimeligt at tale om fascistiske tendenser på højrefløjen i dagens Danmark. Han fik halvhjertet kritik af Mattias Tesfaye, tidl. medlem af Danmarks Kommunistiske Parti – Marxister og Leninister.

Jeg slukkede før Elbæk blev konkret, og gider ikke klage til Radio24syv. Chefredaktør Jørgen Ramskov er som bekendt tidligere centralkomitémedlem af Kommunistisk Arbejderparti. Rødt i rødt i rødt…

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/98200/trackback

39 Comments »

 1. Mon ikke den fedladne Trier Mogensen kan låne en brugt elefanthue af Pelle “AFA” Dragsted, når han skal ud og kaste med brosten?

  Kommentar by Revisoren — 24. januar 2019 @ 22:43

 2. Lige nu i Deadline på DR2:

  Den fedladne socialdemokrat Mogens Jensen sidder og påstår, at stort set alle medier i Danmark har et borgerligt udgangspunkt, og at det er fuldstændigt umuligt for Socialdemokratiet at komme til orde.

  Skal man grine eller græde?

  Kommentar by Revisoren — 24. januar 2019 @ 22:51

 3. Jeg har ikke lyst til at lytte til så rød en radio, tænk Per Stig Møller fik trumfet igennem som alternativ til DR. Ja det skal jeg love for, rødt i rødt.

  Kommentar by IES — 24. januar 2019 @ 23:05

 4. På en måde har jeg det ligesom Lars Trier Mogensen, jeg tror bare, at han har linserne sat forkert på.

  Kommentar by Henrik Larsen — 24. januar 2019 @ 23:27

 5. Det er en grund til at visse røde tosser snart kun kan finde ud af at sige “fascist” og “umenneneskelig” til deres modstandere.

  De har fået nogle skatteyderbetalte vrøvleoaser hvor de er helt fri for kvalificeret modspil,og når de så møder det aner de ikke hvad de skal stille op,og så trækker de racist/fascist kortet lige inden suppeterrinen trækkes ned over hovedet.

  Kommentar by jønne — 24. januar 2019 @ 23:37

 6. “Domstolene skulle sættes ud af kraft, det samme gjaldt pressen… Man ville også være nødt til at fængsle nogle personer… Efter revolutionen ville følge en fase, hvor nogle mennesker skulle bibringes en forståelse af, at det nye system var til alles bedste. Vi diskuterede en form for genskoling”
  Jørgen Ramskov

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 24. januar 2019 @ 23:47

 7. Hold kæft, hvor er I tåbelige at læse.

  Rød mig her og rød mig der, og alle andre end jer selv er dumme og har intet fattet. Sådan går det dag ud og ind, måned efter måned og år efter år.

  Hvad er I egentlig for nogle politiske bastarder?

  Borgerlige er I ikke, og de røde hader I sygeligt manisk. Har nogen en gang i fortiden været venstreorienteret, er de efter Kim Møllers mening mærket for livet.

  Jeg er borgerlig, og jeg synes, at der er meget fornuftigt at sige om Lars Trier Mogensen. Demokrati forudsætter, at man kan tale sammen over midterlinjen, men det forstår man ikke på Uriasposten.

  Kommentar by Hans Jensen — 24. januar 2019 @ 23:49

 8. https://www.dr.dk/tv/se/deadline/deadline-10/deadline-2019-01-21#!/

  Slet mig bare, men her i Deadline forsvarer Lars Trier Mogensen faktisk Sverigedemokraternas ret til at blive hørt i svensk politik.

  Kommentar by Hans Jensen — 24. januar 2019 @ 23:59

 9. https://jyllands-posten.dk/premium/indland/ECE11141927/abdallah-fik-nye-taender-og-et-hjem-til-familien-hvor-skal-du-starte-hvis-du-ikke-faar-nogen-hjaelp/

  Ja og muslimer får gratis tandlæge og bolig og møbler – hvilke danskere får gratis tandlæge, bolig og møbler stillet til rådighed, hvis de har behov for en ny start??

  Det her kan også få mig til at overveje at gå ind for “mere radikale løsninger” mod systemet af landsforrædere på alle planer i Danmark – især de her nævnte typer som LTM!!!

  Nå nej det må jeg ikke sige – det er trusler…trusler må kun de venstreorienterede sige mod mig og os og danskerne…endda i offentlige betalte mediekanaler!!! Jo jo..kom ikke og sig at højrefløjen er farlige for demokratiet…lorte sindsyge befolkning i et dybt korrupt og dødsdømt skodland!
  Hvem er de virkeligt farlige for Danmark?

  Kommentar by Black Watch — 25. januar 2019 @ 00:02

 10. Radio 24syv: Left of Lenin!

  Kommentar by T. Flodur — 25. januar 2019 @ 00:13

 11. En socialists (raikale) løsning er en stalinistisk eller hoeneckersk løsming: Et socialistisk diktatur med apperatnikker ved magten, som kan afskære kapitalister fra at fremføre vores synspunkter. Proletariatets diktatur med eller uden overskæg pagehår og nederdel. Pestager garanterer velfærdens røde pølser.

  Kommentar by Nielsen — 25. januar 2019 @ 00:18

 12. Fat mod! Den Korte Radioavis begynder en ny sæson 4. februar. Mandag til fredag.

  Kommentar by Hr. Snusk — 25. januar 2019 @ 00:18

 13. DANMARK ER EN HALVKOMMUNISTISK BANANSTAT, MEN ENDNU IKKE SÅ EKSTREM SOM SVERIGE. MEN DET KAN JO KOMME!

  Medlemsskaber af Nihilistisk Folkeparti, Alternativet, Kommunistisk parti-marxister og leninister. Radikal ungdom. Og man er selvskreven til at blive ansat hos DR og hos Lisbet Knudsen 24/7. Kan det blive værre?

  I vores naboland mod øst er tilstandene i dag jo helt vanvittige og ekstreme, efter at kommunister og feminister de sidste 3O-4O år har haft magten. Adskellige kommuner er gået fallit, kriminaliteten er eksploderet, og demokratiet er invalideret.

  Meget tyder på at vi er ved at indhente svenskerne. Gammelpartierne har godkendt Marrakech-pagten. Den vil indføre CENSUR…. samt fordoble eller tredoble indvandringen, og derved fordoble eller tredoble udgifterne/migrantbyrden…. plus at velfærden, sundheden og retsstaten vil blive udhulet. Mængden af problemer vil vokse og vokse, lov og orden vil blive til anarki, og de danske familier vil snart kunne sige farvel til alt med tryghed, frihed og retfærdighed.

  Kommentar by Bent Nielsen — 25. januar 2019 @ 00:28

 14. – Hans

  https://www.youtube.com/watch?v=pWdd6_ZxX8c

  Kommentar by Kim Møller — 25. januar 2019 @ 00:40

 15. PS: LIDT MERE KONKRET:

  Udover det med Marokko-pagten, så har Borgen/regeringen følgende planer:

  Danskernes pensionsalder skal sættes betydeligt i vejret. I forvejen er det blevet svært, selv for alvorligt og kronisk syge danskere at få pension. I forhold til migranter diskrimineres danskerne.

  Venstre ønsker at bruge flere MILLIARDER kroner på at nedrive tusindvis af gode boliger.

  Venstre vil have endnu en sundheds”reform”, selvom alle de tidligere har været til skade for patienterne. Den nye “reform” er kun valgflæsk, og den vil yderligere FORRINGE sundhedsvæsnet. Det viser sig også at Lars Løkke har “glemt” psykiatrien, som længe har været forsømt.

  (Hvad med først at få styr og orden på de dele af sundhedsvæsnet der fungerer meget dårligt? Kunne det ikke være en idé!! F.eks. er Sundhedsstyrelsen og “Patientsikkerhed” præget af stribevis af skandaler. Og “Sundhedsplatformen” er til fare for patienterne, og visse afdelinger på rigshospitalet har et dårligt ry, og ude omkring er der mangel på sengepladser, moderne udstyr og rengøring m.m.m.)

  Venstre ville også sende titusinder af el-forbrugere i favnen på spekulative firmaer så strømregningerne ville stige. Det er dog forhindret i første omgang.

  Venstre agter at blive ved med at sende danskernes penge ud af landet. Millioner og milliarder sendes ned til Afrika, hvor de forsvinder sporløst. Andre astronomiske beløb bruges på projekter danskerne ikke har brug for og aldrig vil få glæde af.

  Venstre har også til hensigt at svække demokratiet og nationalstaten endnu mere. De øvrige partier er dog ikke bedre.

  Læs overlæge Niels Høibys bøger om SVs deroute og styrtdykkende kvalitet. Læs om tusindvis af unødvendige dødsfald….læs om politiske svigt overfor kræftpatienter.. “Mordet på psykiatrien”….”SV er noget vi leger med”.

  Kommentar by Bent Nielsen — 25. januar 2019 @ 00:57

 16. PS 2: Jeg tror ikke på at Hans Jensen kl. 23.49 er en ægte borgerlig person, HJ er nok snarere en radikal der kalder sig borgerlig. HJ kalder kritikere af kommunisme for tåber, men evner næppe at forklare hvorfor det skulle være tåbeligt at minde om de rødes mange forbrydelser og mord i mange lande.

  Kommentar by Bent Nielsen — 25. januar 2019 @ 01:04

 17. Hans Jensen = Per Henrik Rasmussen

  Kommentar by Revisoren — 25. januar 2019 @ 01:20

 18. Steno stemmer på Det Radikale Venstre – og Cordua afviser at være højreorienteret.

  Radio 24syv har ikke et højreorienteret program. Kun et venstreorienteret. Et erklæret højreorienteret program kunne ellers være interessant. Jeg ved ikke engang, hvad sådan ét ville stå for.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 25. januar 2019 @ 01:23

 19. Tja Hans, problemet er jo ikke at de røde kommer til orde. Problemet er, at nationalsindede uanset hvor i det politiske spektrum de hører til, bliver ignoreret eller ligefrem dæmoniseret. Der er ingen balance i MSM.

  Kommentar by Hr. Snusk — 25. januar 2019 @ 01:49

 20. Er det ikke sådan at de fleste gamle partier og aviser går ind for radikale “løsninger”..? Er afrikanisering, islamisering og udskiftning af befolkningen ikke radikale “løsninger”..?

  Kommentar by Bent Nielsen — 25. januar 2019 @ 02:10

 21. Hans Jensen 23:29
  Du må ha’ et meget stort hjerte.
  (Vidste du i øvrigt, at et stærkt forstørret hjerte er direkte livsfarligt?)1
  Kender ikke din alder.
  Men dit “navn” kunne indikere en hvis en vis fremskreden een af slagsen. Hvorfor vi må konstatere, det også står meget mere skralt til med din hjerne.
  For som sundhedsstyrelsen har fastslået gang på gang:
  “Er du først blevet rød – så ER skaden sket”.
  I tilfælde som L.T.M – med mellemnævnet Trier – kan det derimod siges med sikkerhed, at der er tale om en alvorlig arvelig sygdom.
  Som i tilfældet Dea Trier Mørch forleden.

  Kommentar by White knight — 25. januar 2019 @ 03:59

 22. “Jeg slukkede før Elbæk blev konkret“ selvfølgelig….. det er aldrig sket 😀

  Kommentar by Martint — 25. januar 2019 @ 07:02

 23. “Jeg tror der er behov for, at man tør være vred.” sådan lyder en feminiseret beta mands krigserklæring ;D, det vageste jeg længe har hørt, komisk.

  Kommentar by poul sørensen — 25. januar 2019 @ 11:48

 24. white Knight.

  Jeg forholder mig blot til Churchills ord om, at hvis man ikke er rød som ung, har man intet hjerte, og hvis man er rød senere i livet, har man ingen hjerne.

  I, der dagligt gavner Socialdemokratiet ved at kalde statsministeren ved øgenavne, samtidig med at I opfører jer meget ukultiveret og derfor også meget lidt borgerligt, skulle hellere tænke på, at når han falder, falder meget andet også, og der kan gå mindst otte år, hvor landet bliver endnu mere misligholdt.

  Dette er ikke et forsvar for statsministeren, som jeg aldrig har brudt mig om, men en reminder om, at det kan blive værre, og at Uriaspostens format ikke begunstiger en del og hersk teknik. Man trækker bare på skuldrene af de idioter, der dagligt afreagerer med at skrive om “marokko-Lars” og alt det andet, der viser, at I ikke hører til de skarpe knive i skuffen.

  Skulle jeg tage navneforandring til Dennis, Jimmie eller Kenneth, synes du? Hans Jensen er et godt dansk navn, men du er måske muslim eller høerer til underklassen inde i Griffenfeldsgade?

  Kommentar by Hans Jensen — 25. januar 2019 @ 14:37

 25. – Hans

  Ikke Churchill ord: https://winstonchurchill.org/resources/quotes/quotes-falsely-attributed/

  Kommentar by Kim Møller — 25. januar 2019 @ 15:53

 26. Jeg er ligeglad med, hvem der sagde det. Hovedsagen er, at der er mweget sandhed i de ord.

  Når man bliver ældre og får ansvar og forpligtelser,forstår de fleste, at man må kræve det samme af andre og ikke kan lalle ansvarsløst rundt som en teenager.

  Apropos det, kunne det være interessant at få nogle bud på, hvorfra Danmark skal hente sine indtægter til uddannelse, hospitaler, læger, pensioner, kultur osv., hvis vi melder os ud af EU og dermed sender en stor del af vort erhvervsliv til tælling? Men dertil når I aldrig her på sitet.

  Kommentar by Hans Jensen — 25. januar 2019 @ 17:14

 27. Hans Jensen

  If you´re going through hell, keep going ;-)!

  Kommentar by T. Flodur — 25. januar 2019 @ 17:15

 28. T Flodur/27

  Ja, keep going,men husk regelmææsigt at overveje, om du går den rette vej eller står dig ved at ændre kurs. Det var bare det, jeg ville have frem.

  Kommentar by Hans Jensen — 25. januar 2019 @ 19:44

 29. Det er så vigtigt at få stoppet licensen så de kan betale for det her selv.

  Kommentar by Winged Hussar — 25. januar 2019 @ 20:51

 30. Hans Jensen

  Mange af skribenterne herinde på Uriasposten besidder stor viden, og indsigt i mange emner; de formidler oplysninger som ikke kommer frem, eller ville blive tilladt, at komme frem/eller til orde i MSM – Det er Kim Møllers- og Uriaspostens store styrke at skribenterne tillades at skrive under alias.

  Den omstændighed at der kan skrives, fra leveren (under pseudonym) løsner op for- og formidler oplysninger som ellers, aldrig, ville komme til offentlighedens kendskab.

  Der findes sikkert skribenter herinde, hvis synspunkter du ikke synes om (det må man tåle med godt humør) – Men det berettiger, efter min mening, ikke til, at hele Uriasposten stemples som et useriøst foretagende – Hvis du er en borgerlig tænker, så har vi brug for dig herinde på bloggen – Og husk humoren, den helbreder (næsten) alt; flet den ind i, alt, hvad du foretager dig!

  Jeg har drevet/driver forretning gennem mere en 50 år – Mit Maxime/aksiom, har altid været: Få folk, forretningsforbindelser, forsamlinger, etc., til at le (gerne højlydt) inden der er gået 3 (tre) minutter; det har løsnet op for mange vanskelige situationer, og også medført mange lukrative kontrakter! – Kan du allerede mærke luften under vingerne!?

  Kommentar by T. Flodur — 25. januar 2019 @ 21:28

 31. T Flodur/30

  Vi er enige om, at der må humor til, det selvhøjtidelige og voldsomt dramtiserende er trættende og virker dårligt i Danmark.

  Jeg synes, at DF’s Martin Henriksen gør det godt og tit har en diskret god humor, samtidig med at han virker solid som Gibraltarklippen. Men det er tragikomisk, at Trykkefrihedsselskabets blog er noget af det mest censurerede her i landet. Det griner folk over, det forløjede har vi rigeligt af andre steder.

  Nu er det tid for gin og tonic for at fejre håndboldsejren.

  Kommentar by Hans Jensen — 25. januar 2019 @ 21:45

 32. Efterhånden som både toppen af Enhedslisten og resten af medie- mundskiderne fra Grådigvenstre, har fået raget villaer, penge og evig pension på arbejdernes bekostning til sig, skulle man vel tro at de blev lidt mere sociale?

  Kommentar by Hul igennem? — 26. januar 2019 @ 06:14

 33. #8

  Jeg så også indslaget i DR Deadine hvor Lars Trier talte for at SDs ret til at blive hørt. Bjarne Corydon som var mod-debatør skulle Lars have pillet ned ved at have udstillet ham en der bare var en del af den elitære klasse der bare ragede til sig og hans tid i Socialdemokratiet var bare en springbræt til magt. Den del ventede jeg på.

  Kommentar by Jp — 26. januar 2019 @ 10:03

 34. ->Jp 10:03. Vi er jo allerede langt ude, hvis det skal være et modigt synspunkt at “Lars Trier talte for at SDs ret til at blive hørt”

  Problemet med Deadline og DR/TV2 nyheder, at det er de samme Tordenskjolds soldater, der interviewes igen og igen.

  Husker jeg så en diskussion i Deadline om modstanden mod FN-migrationspagten, hvor der kun deltog tilhængere af pagten.

  Når jeg trods alt indimellem ser DR/TV2 nyhedsudsendelser, ser jeg dem for at more mig over den tragikomiske venstreorienterede enøjethed. Desuden for at være opdateret på hvor langt ude løgnemedierne er.

  Kommentar by A-mad — 26. januar 2019 @ 10:26

 35. 10:26

  Jeg har efterhånden samme syn på nyhedsformidlingen i DK. Hellere se en Western.

  Kommentar by Jp — 26. januar 2019 @ 11:12

 36. A-mad/34

  Du mener ikke, at Lars Trier Mogensen pillede Bjarne Corydon ned, men set fra min ærkeborgerlige synsvinkel gjorde han det i høj grad og signalerede samtidig et stærkt engagement vha. både sit kropssprog og sin stemmeføring.

  Corydon kunne blot gentage sig selv og afslørede dermed, at selv om han er redaktør for en af vore større aviser, har han ikke fattet, at det ikke hedder sverigeSdemokraterne med S i midten. Corydon tog sig dum og tung ud, hvor Mogensen virkede ilter og i det det hele taget vagt og i modsætning til Corydon interessant.

  Måske har du vænnet dig til, at kun grovfilen tæller. Jeg kender godt den om “vi almindelige mennesker” (læs gode og normale) kontra de rige svin, men hovedparten af den danske befolkning er modstandere af det grove sprog i den offentlige debat.

  Og når folk her på sitet beklager sig over”censur” på Berlingske, viser de jo blot, at de ikke har fattet, at Berlingske var nødt til at lukke, fordi nogle psykopater gjorde alt for at ødelægge debatten, som de allerede havde gjort det på JP med hjælp fra en norsk ven, der lod, som om HAN var en svensk feminist.

  Vi får aldrig den nyttige offentlige debat tilbage, den er for altid ødelagt vha. idiotisk bavl, psykisk vold og seksuelle perversioner. Men I kan da glæde jer over, at I stadig har Bent Nielsen/Ole Jensen. Desuden er medierne ikke nær så rådne, som I påstår hver eneste dag, for det er ved at gå op for dem, at ellers bliver de arbejdsløse. Derfor alle de billige abonnementstilbud. Aviserne kæmper for deres eksistens.

  God weekend.

  Kommentar by Hans Jensen — 26. januar 2019 @ 15:02

 37. “Vi får aldrig den nyttige offentlige debat tilbage”

  Der skulle have stået: Vi får aldrig den nyttige og frie offentlige netdebat tilbage.

  Kommentar by Hans Jensen — 26. januar 2019 @ 15:07

 38. Tag nu Lars Trier Mogensen, det var ham, som engang i Deadline omtalte DFs medlemmer som “TRASCH”, læs affald, som burde havne på møddingen.
  Jo, de er skam “rare” ved dem, som de ikke kan fordrage i de såkaldt etablerede medier.
  Jeg spørger så! hvad er trier Mogensen så????!!!.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 27. januar 2019 @ 19:30

 39. Jeg savner DDR og østblokken. De var i det mindste ærlige socialister med lidt rygrad, modsat nutidens flæbende egocentrerede semi-liberale metrosexuelle vatarmssocialister.

  Kommentar by TT — 27. januar 2019 @ 22:13

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper