26. januar 2019

Åben tråd, 26. januar 2019: Hvor er kriminaljournalistikken blevet af?

(Mobilfoto: Århus C, nytårsnat 2018-19)

Oploadet Kl. 09:00 af Kim Møller — Direkte link66 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/98230/trackback

66 Comments »

 1. Fire danskere overfaldet og knivstukket, 1. januar. Den ene døde og de tre andre blev lemlæstet. Men intet signaliment af morderen. Politi-indsatsen 2O19. Terror-overfaldet knap nok nævnt eller helt fortiet af DR/TV2 og papiraviserne.

  Kriminal-journalistikken synes på vej ad H…… til, eller Sverige til, når det gælder migranters voldsforbrydelser mod danskere.

  Kommentar by Bent Nielsen — 26. januar 2019 @ 09:35

 2. PS: Der var adskellige vidner til mordet!!

  Kommentar by Bent Nielsen — 26. januar 2019 @ 09:36

 3. Medierne bestemmer de narrativer befolkningen eksponeres for. Hvis de ikke synes at historier og statistik om kriminalitet skal ud, så kommer det ikke ud.. De styrer 100% danskernes virkelighedsbillede, hvis det ikke var for det faktum at de fleste danskere ikke længere tror på dem..

  Kommentar by Morten — 26. januar 2019 @ 09:42

 4. <<i ved godt, at hvis hvis man skriver om sådan noget i MSM- medierne, selv om det er alvorligt, så kan det komme til at skade- INTEGRATIONEN- det er jo et vigtigt argument for at holde kæft med hvordan det går :-) :-) :-) (sort humor). Støt SIAD. (Holder snart pause i skriverierne. kan i hygge jer) God weekend og næste uge. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 26. januar 2019 @ 09:46

 5. Enig, Bent Nielsen og Morten. Det er åbenlyst for enhver at både politi og de gamle medier lyver om både gerningsmændenes og ofrenes etnicitet og signalement.

  Hos Ritzau er det så vidt jeg ved en obligatorisk regel, at de ikke må give signalement selv af farlige voldsmænd, som de advarer befolkningen om. Det er jo grotesk at beskrive en farlig voldsmand, man skal tage sig i agt for, med signalementet “en ung mand”.

  Kommentar by A-mad — 26. januar 2019 @ 09:58

 6. Jeg tog et kursus i Criminal Science engang, måske skal jeg til at bruge det, f.eks (danske) krimninal film misforstår måden at opklare forbrydelser, det er strategien den er gal med!

  Kommentar by Moth — 26. januar 2019 @ 10:50

 7. Den forsvinder i takt med at EU, FN og det danskfjendske Folketing sætter censur i system.
  Der er også diskussionen om fake-news, hvor eliten vil sørge for at kun “korrekte holdninger” slipper gennem filtret.

  Kommentar by k.m. — 26. januar 2019 @ 10:59

 8. @3 Morten
  “Medierne bestemmer de narrativer befolkningen eksponeres for”
  Meget Enig!

  Skulle fra A til B i morges og tændte af kedsomhed for bilradioen og endte af vanvare i en DR P1 Morgen-debat, eller hvad det nu var.

  Oplægget var noget med om følelse af at være dansker, nu herrehåndboldholdet havde vundet så overbevisende i deres VM-kampe, senest helt udspillet Frankrig. Egentligt ganske interessant at høre hvad P1s sammensatte panel kunne få ud af det.

  Panelet kunne sådan set enes om, at sport var rimeligt ukompliceret til, at man kunne sammes her om en dansk fællesfølelse uden den store verdens fortrædeligheder og politiske polarisering. Begejstringen fra herrehåndboldholdets succes havde sat sine spor. Dog var der en kvinde – vist fra Læger uden Grænser – der hverken brød sig om håndbold eller følte noget for danskhed i det hele taget.

  Så kom det faktisk udmærkede spørgsmål fra værten, om der så eksisterede en sådan danskhedsfølelse uden for sportens snævre verden. En kvinde svarede, at det havde hun oplevet i forbindelse med danskernes afvisning af Trump og alle hans ugerninger, for det var efter hendes mening udtryk for den danske fællesskabsfølelse. En mandsstemme stemte i, at den danskhedsfølelse havde han også følt i forbindelse med støtten til Obama. Og panelet brummede ud i æteren af fælles tilfredshed over deres fede fælles definition på danskheden.

  Så var det ligesom, at jeg ikke kunne klare mere P1 for resten af måneden. I ramme alvor sidder de og definerer danskhedsfølelsen ind i den politiske konflikt ovre i USA mellem Trump og Obama. Hvad er det for nogle vanvittigt mentalt fastlåste kulturradikale galninge, som DR altid opstøver. Når det sker i en lind propagandastrøm, så er det, man bliver bekymret.

  Kommentar by traveler — 26. januar 2019 @ 11:21

 9. Man kan kun være en effektiv kriminaljournalist i et samfund, hvor kriminaliteten er marginaliseret. Det er den ikke i Det Multikulturelle Samfund.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 26. januar 2019 @ 11:26

 10. Vågnede kl. 4.00 – Havde lid kvalme og ubehag; spekulerede på, om jeg skulle jage et par fingre i halsen og få det overstået; tøvede og tændte for TV-et – to minutter med Bjørn Bredal på P4, var mere effektivt end fingre i halsen – Nu spekulerer jeg på, om ikke apotekerne kunne markedsføre en lille folder, med et foto og et par citater, af Bjørn Bredal – Alt som et (ikke receptpligtig) men dog probat bræk- og skidemiddel!?

  Kommentar by T. Flodur — 26. januar 2019 @ 11:40

 11. Kriminalstatistikken? Er det ikke den der står på de sidste sider af socialistsprøjten Ekstra Bølletikken eller er det side to i Bullshit Tidende. Nå ikke det. Den ene halvdel af dhimmistrisserne ser helst vi ikke taler grimt om fremmede, den anden holder lav profil og ryster på hovedet ad magthavernes spild af skattekroner. Sandsynligvis er Danmarks Statistiks medarbejdere tættere til væm’ligboernes politik end til nationalisternes. Så alt i alt bliver sandheden om blandt andet multikulturen begravet godt og grundigt. Se bare hvor dygtige de var til at få listet marokkoaftalen mellem benene på DF og ned over hovedet på os, som aldrig er blevet spurgt om vi vil have 1/5 af os udskiftet med fremmede fra fjerne lande. Merkel og Makron er to mennesker så afskyelige, at man har svært ved at forstå at Danmarks statsminister gør alt hvad han kan for at ligne dem. Men det gør han altså. De forbandede tyveknægte skulle… og udskiften med Rasmus Paludan og Morten Uhrskov. Glem Nye Borgerlige, de vil gøre det samme som DF gjorde. Sidde på deres flæsk og vedtage flere love. Jeg er klar over det er en vovet påstand. Men se om jeg ikke får ret.

  Kommentar by Nielsen — 26. januar 2019 @ 11:58

 12. Lad os ikke glemme at ca. 80% af dumskerne stemmer for mere islam og mere Fake News, og alt sammen skattefinansieret.
  Die dumme dänen.

  Kommentar by Piphans — 26. januar 2019 @ 12:01

 13. Kriminaljournalistikken findes når eks direktøren for HESA-light dømmes for svindel
  Så er der pludseligt usløret foto,fuldt navn og nøjagtig beskrivelse af omstændighederne

  Det kniber noget mere ved en del andre forbrydelser.

  Det er tydeligt at noget skal skjules ,og at pressen har en form for agenda

  Kommentar by jønne — 26. januar 2019 @ 12:07

 14. Man kommer nok ikke langt på journalist højskolen hvis man ikke bryder sig om globalisering, EU, muslimer, humanister og det årlige freakshow (homo marchen).

  Kommentar by Jp — 26. januar 2019 @ 12:14

 15. Danmark er gjort total lovløst pga. af den uhæmmede indvandring af indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister godt hjulpet af væmmeligboere og taburetklæberne på Christiansborg samt EU og FN sandnegerne, hele det Danske samfund er ved at rådne op fordi ghettoerne får lov til at leve deres eget liv uden for det Danske samfund, at der er mange steder i Danmark der no go zoner for myndighederne viser at der behov for tre måneders undtagelses tilstand hvor militæret renser ud i rotterederne en gang for alle og fjerner de utilpassede nasserøve der tiltusket sig uberettigede velfærdsydelser, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 26. januar 2019 @ 12:15

 16. Har lige hørt P1: Først var der en masse om at K nu vil gøre en masse godt for voldtægtsofre. Men intet om at V og K fører en politik der har mangedoblet antallet af migranters overfald på danske kvinder. Men op til valget vil K og Pape selvfølgelig gerne lade som om de vil beskytte de kvindelige vælgere mod overfald. Valgflæsk er hvad det er.

  Så var der noget om at V, K, LA har lavet nogle nye regler, så det bliver lettere for kapital-fonde at opkøbe danske boliger, hvorefter huslejerne kan forventes at stige med omkring 1OO procent. Mig bekendt har hverken DF, S eller SF protesteret.

  Kommentar by Ole Jensen — 26. januar 2019 @ 12:20

 17. Christiansborgs politik er efterhånden ikke meget andet end een stor forbrydelse mod det danske folk. De sammensvorne partier udgør nærmest et eet-parti system. Efter at partierne er blevet selvsupplerende pga. fiflerier og en forældet valglov…. så at fjolsetinget er blevet fyldt med skolepiger og skoledrenge, politikerbørn og meget afvigende typer…. er borgens SAMLEDE POLITIK blevet så infantil, fjollet, forrykt og anti-dansk, at den fører os alle mod samme tilstande som i Sverige eller en sydamerikansk bananstat. Den danske virkelighed er mareridtagtig for titusinder af danskere, men så længe DR, TV2 og papiraviserne kan bilde flertallet ind at samfundet er humant og velfungerende og bla-bla-bla, vil gammelpartierne fortsætte med deres rødfascistiske politik og deres undergravning af økonomien, velfærden, sundheden, freden og kulturen.

  Kommentar by Ole Jensen — 26. januar 2019 @ 12:41

 18. Dette er ikke kriminaljournalistik, og derfor måske lidt OT, men redaktionsfarvet tilsidesættelse, af den dødelige alvor der er indbygget i den nye isme, som alle på tinge har så travlt med, at please:

  https://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE11144784/holocaust-vi-har-alle-et-ansvar-for-ikke-at-glemme/

  Kronikken er skrevet af Søren Gade (V) og Morten Helveg (R). De radikales tentakler lader sig ikke skjule. En hel kronik om ungdommens manglende kendskab til fortidens rædsler under nazismen, UDEN bare e´t eneste ord der henviser til de rædsler, i højeste potens, vi står over for NU: iSlamismen! Som ikke blot vil udrydde jøder og homoseksuelle men i højeste grad også alle vi andre.

  Og de to fortæller hvor vigtigt det er, at lære fortidens gru at kende, UDEN så meget som e´n eneste tanke på, at lære AF fortiden, til gavn for de unges egen fremtid. Og JP lader gladelig en så realitetsfornægtende kronik gå i gennem.
  Den burde ENE og ALENE have været bragt i Politiken, men det viser den katastrofale magt, de Radikales spindelvæv af tentakler har over alt.

  Kommentar by M.S. Carstens — 26. januar 2019 @ 13:29

 19. ET MERE PERVERST og åndsformørket parti end det radikale parti findes ikke. Partiet består af rødfascister, rødnazister og feministiske pladderhumanister, og både hvad deres indvandringspolitik og familiepolitik angår, er de decideret perverse. De påstår stædigt, at invasion, multi-kulti, islamisering og mangedoblet kriminalitet er BERIGELSE, og de er ligeså fanatiske når det drejer sig om at udøve den størst mulige ondskab overfor familier, kvinder, mænd og børn. Det er dem som mener at der skal være 25 slags familier, og 25 forskellige køn. På det område er de magen til de rablende gale svenske feminister. Det er også de radikale som har ordnet det sådan, at pædofile fremover kan adoptere deres egne værgeløse småbørn.

  Forræderi og landsskadelig virksomhed samt politisk, juridisk og bureaukratisk ondskab og råddenskab overfor tusinder af danske familier, det er hvad de radikale rødfascister står for.

  Kommentar by Ole Jensen — 26. januar 2019 @ 14:38

 20. På Danmarks officielle mindedag for Holocaust i morgen d. 27. januar, skal man da selvfølgelig også inkludere verdenshistoriens første nedskrevne holocaust på jøder, som stadig holdes present i visse og stadig flere kredse, sådan som den blev nedskrevet af den kendte historiker (eller rettere krønikeskriver eller måske skrøneskriver ville nogle mene) Ibn Ishaq, der kom ud af en kristen familie, der var blevet gjort til slaver af muslimer, men så konverterede han til islam og fik mulighed for at skrive om Ms enestående liv.

  Ibn Ishaqs beretning kan sådan frit fra leveren skrives sådan:

  Jøderne fra Quraiza-stammen modtog migranten M og hans mænd som flygtninge. I den anledning indgik M en kontrakt med stammen. Men han da han hørte, at de talte krænkende om ham (hvem sagde krænkelseskultur) eller måske endda konspirerede mod ham (mulighederne er legio), besluttede han sig for, at alle mændene i den jødiske stamme skulle dræbes, og deres børn og kvinder skulle indfanges og fordeles blandt hans muslimske mænd.

  Herefter begav M sig til markedspladsen i Medina og befalede at grave massegrave. Da det var udført, blev Quraiza-stammens mænd hentet, halshugget og kastet i gravene og kvinder og børn fordelt som foreskrevet. M valgte ved den lejlighed en af Qurayza-kvinderne (Rayhana) for sig selv.

  Skrappe sager at holde i hævd.

  Kommentar by traveler — 26. januar 2019 @ 14:45

 21. De fleste danskere vil slet ikke have den slags journalistik. De kan ikke håndtere det i hverdagen.

  Kommentar by Flaskeposten — 26. januar 2019 @ 15:16

 22. Hvor er kriminaljournalistikken blevet af?

  Når det er etnisk danskere, er der både straksdomme og navnsnævnelse.

  Manden fik en straksdom på seks måneders ubetinget fængsel.
  https://folketidende.dk/112/Straksdom-efter-trussel/artikel/498339

  Kommentar by tavsen — 26. januar 2019 @ 15:32

 23. Der er mange artikler ifh.t kriminaljournalistik fra skattebetalte/-støttede medier, der fortjener en kraftig reprimande i denne blog. Og bestemt også artikler, der, i forbindelse med Fandens Tilbedere, er direkte er manipulerende over almene etniske danskere.

  Da vi jo kun kan sætte et link ind i hver kommentar, uden at skulle vente på moderation, vil jeg bringe denne:
  https://www.document.dk/2019/01/25/danskerne-salam-aldeen-og-mohammed-el-abbassi/
  Det er DR, der på bare 11 korte linjer formår, at fremhæve Mohammed El-Abbassi og Salam Adeen som danskere!!! i forbindelse med deres frifindelse for menneskesmugling på Lesbos.
  Jeg får det direkte dårligt af, at jeg, som etnisk dansker, skal associeres med affald fra oprindelseslande, der i stor stil dyrker Fandens Voldsmanual og der ALDRIG har haft en legitim adgang til hverken asyl eller statsborgerskab i Danmark.

  Kommentar by M.S. Carstens — 26. januar 2019 @ 15:36

 24. 23.
  Rettelse:
  på bare 11 linjer, hele fire gange, formår, ..

  Kommentar by M.S. Carstens — 26. januar 2019 @ 15:47

 25. En anden forsker (fusker), Anja Dalgaard-Nielsen, chef for Institut for Strategi ved Forsvarsakademiet, tør heller ikke nævne M og I ordene i sit debatindlæg d.d. i Politiken https://politiken.dk/debat/debatindlaeg/art6997790/Tr%C3%A6ffer-vi-de-bedste-beslutninger-i-k%C3%B8lvandet-p%C3%A5-et-terrorangreb-N%C3%A6ppe

  Hun synes at mene, at hovedproblemet er, at danskernes terrorfrygt er tiltaget gennem årene og nævner, hvor lav sandsynligheden er for at blive ramt af et terrorangreb.
  Imponerende nok kan hun angive dette med 8 decimaler, flot, fusker.

  Det svarer nogenlunde til at beregne sandsynligheden for at blive knaldet ned af en bilist (fx en hash- og kokainpåvirket perker i en stjålen BMW) i et fodgængerfelt og dermed konkludere, at det er der sandelig ingen grund til at frygte.

  Og for den ramte og dennes pårørende er hendes sandsynlighedsberegning komplet ligegyldig.

  Fuskeren fatter åbenlyst heller ikke, at terrorfrygten øges, jo flere muslimer der kommer til landet. Dén korrelation skulle ellers være til at klare på statistisk vis.

  Så sent som i går eftermiddags så jeg – på Vesterport Station i København – en person, muligvis kvinde, dog umuligt at tyde, da personen var i fuld niqab. Hvilket jeg normalt kun ser på ydre Nørrebro og Nordværst.

  Personen var i besiddelse af en barnevogn, der forhåbentlig – eller netop ikke – indeholdt et barn. Grundlæggende kunne barnevognen indholde hvad som helst, herunder sømbomber og andet.

  Kommentar by Henrik Petersen — 26. januar 2019 @ 15:48

 26. Hvor den blev af?
  Elementært, my dear Watson!
  Eftersom langt den mest alvorlige personfarlige kriminalitet udføres af de bæbrune. Så passer det jo lizzom ikke rigtig ind i fortællingen om, at de er en berigelse, en nødvendighed. At NU går det godt fremad med integrationen.
  Så igen igen…
  If you haven’t got the cure.
  Declare the disease to be non existing.

  Kommentar by White knight — 26. januar 2019 @ 16:52

 27. @ 8 Traveler

  Ja, Trump vs. Obama, det kan man ævle om, medens Danmark langsomt bliver ædt op indefra, godt hjulpet på vej af egne 5-kolonne og skvatrøvene på borgen, ridderne af den gyldne ordstrøm.

  Danskeren der blev stukket ned 01.januar og døde, var udført af en halvhjerne.
  I Sverige er/var det sådan, at man over politiradioen hvor halvhjerner var involveret, så brugte man en talkode.

  Forleden i TV måtte man lægge øre til, at det er 10 år siden, at der er kommet så få asylansøgere (lidt over 3.000), men løgnejournalisterne glemte bare at nævne familie sammenføringerne. Alle dem der kom i 2015, de kunne efter 3 år (2018/19) få familiesammenføring. Vi bliver præsenteret for den ene løgn efter den anden. Jeg er spændt på hvad der sker, hvis EU får vedtaget en lovgivning, der vil lukke medier som Uriasposten, Snaphanen, Den Korte Avis, Danskeren, NewSpeek og ligende.

  Jeg er desværre bange for, at flertallet af etniske danskere vil være ligeglade, bare de til stadighed bliver proppet med lorteudsendelser i TV. Ser at løgnhalsene på TV vil lave noget de kalder “Danmarks mest sexede spasser.”

  Jeg forstår det simpelthen ikke. Er danskerne (70%) virkelig så indskrænkede, at de ikke kan se, hvad der sker omkring dem, ja, at hele det vestlige Europa er ved at undergrave sig selv.
  Hvad sagde den hjernedøde imam ikke i udsendelsen “Moskeerne bag sløret”, “-vi er ved at åbne Europa,” d.v.s. at overtage og få magten.

  Jeg gruer for mine børn + børnebørns fremtid, hvis der ikke snart der sker et skred i, at vi hele tiden skal modtage og være imødekommende. Min venligheds bank er løbet tøt for mange år siden.

  Danmark for danskerne, for vi har selv pløjet jorden.

  Kommentar by der Adler — 26. januar 2019 @ 17:38

 28. Til det som vi danskere skal tåle, selvom det egentlig er utåleligt, er den skilsmisse-politik som bestyres af kvinder ansat i skilsmisse-bureaukratiet. En flok feminister og kommunister som mener at kvinder bør bestemme alt i familie-sager, at mænd er noget affald som katten har slæbt ind, og at det er bedst at børn gøres faderløse. Enten helt faderløse eller det meste af året/årene.

  Men da der tidligere har været et langt og oplysende indlæg på uriasposten om hvor infamt og umenneskeligt dette bureaukratiske system virker, skrevet af Alex Beaumont, vil jeg foreløbig koncentrere mig om at fortælle om sundhedsvæsnet når det er værst.
  Jeg har gennem lang tid klippet avisartikler ud, og samlet på bøger om sundhedsvæsnet, plus at jeg har talt med mange kolleger, læger, sygeplejersker, patienter og pårørende, både dem som var tilfredse og dem som var utilfredse. Derfor tror jeg nok at jeg har en vis viden om hvad der foregår rundt om i SV. Nogle steder er tingene i orden, andre steder er de i vild uorden. Men venligst start med selv at læse nogle netartikler om SVs nedtur/ deroute/ forfald, som følge af bl.a. nedskæringer, sparekrav og lukning af hospitaler og skadestuer m.m.

  Kommentar by P Jensen — 26. januar 2019 @ 18:06

 29. Engang skulle der indsamles så mange sager på “overtræderne”, at de røg ind for det mindste og måske endda landsforvisning.
  Ligesom idag er de beskyttet, for sæt nu de skulle landsforvises. Sager bliver bare til et fy.

  Kommentar by P — 26. januar 2019 @ 18:25

 30. Det virker som om at alle sejl er sat til at det kommende folketingsvalg for alt i verden skal omhandle sundhed og klima.
  Der blev for nyligt lavet en meningsmåling, hvor det lykkedes at få det resultat at klima og sundhed, overgik udlændinge og kriminalitet:
  https://www.altinget.dk/energi/artikel/sundhed-tager-vaelgernes-foersteplads-men-klima-og-miljoe-er-lige-efter
  Nu har journalisterne og politikerne det figenblad de har ønsket sig, til at prøve at decimere Dansk Folkeparti og Nye borgerlige. Jeg påstår ikke at politikerne og journalisterne har lavet en pagt, men de 80% i begge stande har et interessefællesskab i at prøve at holde Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige uden for indflydelse.

  Kommentar by Jens — 26. januar 2019 @ 18:39

 31. http://www.e-pages.dk/vestegnen/292/

  Fægtede med stor køkkenkniv: Skal seks måneder i fængsel.

  EN 49-ÅRIG MAND ER HER I RETTEN I GLOSTRUP BLEVET IDØMT SEKS MÅNEDERS FÆNGSEL OG ADVARSEL OM UDVISNING, EFTER HAN I AUGUST STAK EN 36-ÅRIG MAND PÅ EN PARKERINGSPLADS VED BOLIGOMRÅDET KÆRGÅRDEN I ALBERTSLUND.
  Peter Erlitz
  Albertslund: En 49-årig mand skal seks måneder i fængsel, efter han i august stak en 36-årig mand på en parkeringsplads ved boligområdet Kærgården i Albertslund. Retten i Glostrup gav ham samtidig en advarsel om udvisning.

  Hændelsen fandt sted en dag i august sidste år. Den 49-årige mødtes med to andre personer på p-pladsen, og der opstod uoverensstemmelser. I den forbindelse fægtede den 49-årige rundt med en stor køkkenkniv, og en 36-årig mand blev ramt i ryggen og fik et fire centimeter langt snitsår. Da Vestegnens Politi kom frem, fandt politibetjentene yderligere en kniv i den 49-åriges bil.

  Der var gode overvågningsbilleder af hele episoden, og Retten i Glostrup kunne derfor se, hvad der foregik.

  Anklagemyndigheden ved Vestegnens Politi havde tiltalt manden for grov vold med kniv, og for besiddelse af ulovlig kniv på offentligt område i Albertslund. Den 49-årige blev kendt skyldig, og retten idømte ham seks måneders ubetinget fængsel og en advarsel om udvisning. Retten lagde vægt på, at der havde været tale om en farlig handling, og i øvrigt, at straffene for vold med kniv er blevet skærpet.

  Den 49-årige mand har under sagen nægtet sig skyldig og forklarede, at han handlede i selvforsvar. Han modtog dog dommen i Retten i Glostrup.

  Den 49-årige mand, der ikke har været varetægtsfængslet i sagen, vil senere blive indkaldt til afsoning af dommen.

  Kommentar by Lars Hartvig — 26. januar 2019 @ 18:48

 32. https://www.bt.dk/nyheder/b.t.-hospitalstjek-ventetiden-paa-sygehusene-frustrerer-patienterne

  Kommentar by k. m. — 26. januar 2019 @ 18:56

 33. Rettet udgave

  Til det som vi danskere skal tåle, selvom det egentlig er utåleligt, hører DEN SKILSMISSE-POLITIK SOM BESTYRES AF KVINDER ansat i skilsmisse-bureaukratiet. En flok feminister og kommunister som mener at kvinder bør bestemme alt i familie-sager, at mænd er noget affald som katten har slæbt ind, og at det er bedst at børn gøres faderløse. Enten helt faderløse eller det meste af året/årene.

  Men da der tidligere har været et langt og oplysende indlæg på uriasposten om hvor infamt og umenneskeligt dette bureaukratiske system virker, skrevet af Alex Beaumont, vil jeg foreløbig koncentrere mig om at fortælle OM SUNDHEDSVÆSNET NÅR DET ER VÆRST.
  Jeg har gennem lang tid klippet avisartikler ud, og samlet på bøger om sundhedsvæsnet, plus at jeg har talt med mange kolleger, læger, sygeplejersker, patienter og pårørende, både dem som var tilfredse og dem som var utilfredse. Derfor tror jeg at jeg har en vis viden om hvad der foregår rundt om i diverse dele af SV. Nogle steder er tingene i orden, andre steder handler det om FORRINGELSER, afskaffede sengepladser, lægemangel, kaos, kynisme, SLENDRIAN, svineri, moralsk forfald, vild uorden og MANGE unødvendige lidelser og dødsfald. Men venligst start med selv at læse nogle netartikler om SVs nedtur/ deroute/ forfald, som følge af bl.a. sparekrav, massefyringer og lukning af hospitaler og skadestuer m.m.

  Kommentar by P Jensen — 26. januar 2019 @ 19:31

 34. HUSK NU PÅ at hvis vi ikke skaffer mange flere læsere til Uriasposten osv., så kan det betyde, at vi danskere FORSPILDER alle muligheder for at få rettet op på Danmarks situation!! Se forslaget til en løbeseddel til uddeling til postkasserne. Se den foregående blog.

  Kommentar by P Jensen — 26. januar 2019 @ 20:50

 35. Forslaget til en tekst er kl. o2.19 under “Hvornår er Danmark dejligst”.

  Kommentar by P Jensen — 26. januar 2019 @ 21:19

 36. Kriminaljournalistikken er, lige som så meget andet, “pænt” gemt væk, under journalisternes knæfald og store kærlighed til masseinvasionen af Fandens Tilhængere, der med deres ufravigelige krav i voldsmanualen par pligt til, at udrydde os hvor og når de ser os/kan få/skabe anledning til det.

  Her et eksempel fra Nordjyske:

  https://nordjyske.dk/nyheder/aalborg/16-aarig-skoledreng-blev-brutalt-overfaldet-af-10-unge-nu-har-tre-af-dem-faaet-deres-dom/974a7271-8284-458b-a691-d242043e8f4b

  Ikke et ord om, hvilke kvaler disse Fandens Rakkerpak til soldaterelever har voldt for ofret. Ikke et ord om fejheden i, at være 10 mod en. Ikke et ord om, hvorfor politiet ikke har fået fat på de resterende 7, når nu de har de tre, der ganske bestemt kender navnene på de 7 andre. Ikke et ord om, hvad disse, af Fandens Rakkerpak, vil koste samfundet. Ikke et ord om sliges LIVSPLIGT til, at udføre voldsmanualens grusomheder mod almindelig dansker, ung som gammel. Ikke et ord om, den voldsomme stigning i Fandens Rakkerpaks personfarlige kriminalitet. Ikke et ord om, forældrenes/imanernes rolle i dette. …..

  Men jeg kan til gængæld placere et ansvar, for kriminaljournalistikkens fravær:
  1. 80% af journalisterne er venstreradikale!
  2. de radikales tentakler florerer/dominerer OVER ALT,
  hvor er er skattekroner at hente, hvad enten det er i løn, projekttilskud, statsstilskud, honorar eller andet.

  Kommentar by M.S. Carstens — 26. januar 2019 @ 21:58

 37. Stærke kræfter har i årevis forsøgt at omvurdere vores hævdvundne værdier.

  Focus efter 40 års indvandring, er fortsat: -Vi blev aldrig spurt.

  Befolkningen er de sidste 40 år, af sine politikere og dens eftersnakkere, blevet fyldt med løgn og halve sandheder, fortielse, manipulation, svindel og propaganda.

  Jeg smækker ikke med døren, jeg lukker den hårdt.

  Først skal vi der ikke ønsker mangfoldigheden finansiere den, og bagefter skal vi bebrejdes at vi ikke er mangfoldige nok.

  Kommentar by der Adler — 26. januar 2019 @ 22:08

 38. Kommentar by Flaskeposten — 26. januar 2019 @ 15:16

  Lige netop – de vil ikke konfronteres og vil ikke tage stilling – de er skræmt fra vid og sans – men vil ikke erkende det og dyrker alle manisk deres hobbyer, drømme og nye luftkasteller og fiktive indbildte mål, som kan forhindre dem i at erkende virkeligheden og den grumme fremtid der er i anmarch – De er bevidst rendyrkede ignoranter!!!

  Kommentar by Black Watch — 27. januar 2019 @ 00:13

 39. Den måde Danmark regeres på, er jo vanvittig, åndssvag, grotesk og utrolig. Og peger direkte fremad mod Danmarks totale ødelæggelse plus massedød/folkemord.

  1: Marokko-traktaten vil kunne tre-fire doble indstrømningen af migranter fra Afrika og Arabien.

  2: De smadrede DSB ved at fyre tjenestemændene (for at spare)

  3: De smadrede postvæsnet (for at spare, men intet blev sparet, fordi hvert frimærke som blev solgt, var en indtægt for staten)

  4: De solgte vaccine- og serum-fabrikationen og al know-how til Saudi-arabien. Med et tab på ca. to milliarder (!!!???)

  5. De solgte DONG og NETS til udenlandske spekulanter, og har lige forsøgt at sælge el-forsyningen på samme måde, selvom det er folkets ejendom.

  6. De har lige givet udenlandske kapital-fonde lov til at opkøbe danske boliger. Det kan give husleje-stigninger på op til 1OO-15O procent.

  7. De vil bruge flere milliarder kroner på at nedrive tusindvis af gode boliger.

  6. Vores sundhedsvæsen er blevet forringet med korte mellemrum de sidste ti år. Såkaldte “reformer” er kun spareøvelser osv.

  7. Den sociale velfærd udhules.

  8. Demokratiet udhules.

  9. Familierne og familieværdierne angribes med lyssky og perverse metoder.

  1O. Retsstaten, lov og orden undergraves. Kriminaliteten er eksploderet, men retsvæsnet er slapt, slattent og blødsødent overfor selv sadister, mordere og terrorister.

  11. Privatlivet undergraves, med tusindvis af identitets-tyverier til følge. Og strengt private og meget følsomme personlige oplysninger kastes i grams til udenlandske mafiaer. (cpr-registret, kørekort-reg., folke-reg., sygejournaler, straffe-reg., bankoplysninger osv., osv.

  12. IT-skandalerne florerer. Milliarder af kroner går til spilde. Men politikerne lærer intet af skandalerne. Sundhedsplatformen i kbhvn. er til fare for patienterme. Svineriet med vores penge har et omfang som aldrig før.

  12. Penge sendes ud af landet og ned til Afrika. Millioner og milliarder ruller afsted. Hvor bliver de af???

  13. Danskerne diskrimineres på det groveste, mht. velfærdsydelser. Vi er gjort til 3. rangs borgere i vores eget land.

  14. Nu vil regeringen presse citronen yderligere. Danskerne skal presse til arbejde til de falder om, eller bliver 75-8O år.

  15. De hjemløse danskere må gerne fryse ihjel i gaderne. Nu har man gjort det ulovligt at bruge et stykke pap eller en luftmadras som værn mod iskolde fortovsfliser mv.

  16. Både politiet og forsvaret behandles dårligt i mange tilfælde.

  17. Man vil tvinge skatteyderne til at betale for at DR sender vildledende kommunistisk propaganda 24/7 året rundt.

  18. V og K har nu planer om at indføre STATSCENSUR. Det er endnu et skridt på vejen mod DIKTATUR.

  Osv., osv., osv.

  Se også listen over danskernes fjender på en tidligere blog her hos Uriasposten.

  Kommentar by Ole Jensen — 27. januar 2019 @ 00:20

 40. Hvorfor er der pludselig spærret og “moderation” på???

  Kommentar by Ole Jensen — 27. januar 2019 @ 00:22

 41. Hmmm… og hvor er falkeøje blevet af? vi har brug for ham.

  Kommentar by Piphans — 27. januar 2019 @ 02:19

 42. > 25 Henrik Petersen
  Vidste du at der fremkommer følgende tekst når man bruger dit link?:
  JP/Politkens hus logo

  Leveret af
  Quantcast – GDPR Consent Solution
  Dig og dine data
  Her bruger vi cookies. Det er en lille tekstfil, der husker dine indstillinger, så du får en bedre brugeroplevelse og præsenteres for relevant indhold og annoncer. Når du klikker dig videre på siden, accepterer du dette. Du kan læse mere i vores privatlivspolitik.
  Når du klikker OK herunder, giver du samtykke til, at vores annoncører kan behandle data om, hvordan du bruger hjemmesiden. De data kan bruges til at målrette annoncer til dig. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Dette bare til din information.
  Der er også ting de ikke oplyser om i den “disclaimer”, Nemlig hvem “annoncørerne” er.

  >38 Piphans
  Jeg er bange for han er gået til de evige jagtmarker. Men jeg er ikke sikker. Hvad sagde han i grunden, som du ikke selv kan sige lige så godt?

  Kommentar by Nielsen — 27. januar 2019 @ 02:33

 43. @41 hr. Nielsen
  Falkeøje sagde alt det jeg ikke turde sige, eller for den sags skyld turde tænke.
  Savner den reelle sandhed som kun falkeøje kunne beskrive(og som jeg har kendt i ca. 40 år).

  Kommentar by Piphans — 27. januar 2019 @ 02:56

 44. Snaphanen har begået en fremragende artikel: http://snaphanen.dk/2019/01/25/eu-bliver-nu-den-stoerste-trussel-mod-ytringsfriheden/#more-193125

  Kommentar by Nielsen — 27. januar 2019 @ 03:56

 45. >Piphans
  Jeg kunne også godt lide hans kommentarer, men vi må vel bare acceptere at hans nationalistiske synspunkter er ophørt med at blive skrevet her.
  Forbyd skat
  Forbyd islam
  Forbyd forbud

  Kommentar by Nielsen — 27. januar 2019 @ 04:02

 46. https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/truet-paa-livet-kunder-hader-beskeden-paa-denne-regning/7491650

  Kommentar by P — 27. januar 2019 @ 06:14

 47. Har lige set video’en med Rasmus Paludan på You Tube.
  https://www.youtube.com/watch?v=Wflks2JMOis&feature=player_embedded
  “Politi opløser demo i strid med Grundloven”
  Find den selv og læg mærke til den (voksne) politimands smilen og vinken til rotte-ungerne.

  Det Nye Danmark – eller hvad ?

  Kommentar by Frost-Hansen — 27. januar 2019 @ 07:15

 48. > Nielsen 02:33
  Tak for info. Hos mig virker linket fint, men jeg kan se, at artiklen, siden jeg skrev om den, er blevet låst, så den kun er for abonnenter. På masochistisk vis er jeg abonnent.

  Min hovedpointe er, at forskeren dér ikke synes, at muslimer og deres terror er problemet, men at problemet er vores terrorfrygt. Som hun undrer sig over er tiltagende, hvilket efter min opfattelse skyldes det tiltagende antal muslimer i landet.

  Hun har i øvrigt en fortid i PET og nu altså i Forsvaret. Ved ikke lige, hvor betryggende det er…..

  Kommentar by Henrik Petersen — 27. januar 2019 @ 07:59

 49. DER ER GODE GRUNDE TIL AT DE RASENDE PROTESTER i Paris, Bruxelles og mange, mange andre byer (de gule veste) fortsætter og fortsætter. Nu på 11. uge i træk. Den franske, belgiske, tyske, engelske, polske, ungarnske, tjekkiske og italienske befolkning er dødtrætte af Merkel, Macron, EU, indvandring, velfærdstab og skatteplyndring m.m.

  Men ikke nok med det. De FRYGTER også fremtiden. For Marokko-pagten lægger jo op til STATSCENSUR, DIKTATUR og MASSEDØD/FOLKEMORD. EU er jo begyndt at ligne Sovjet-unionen. Hvor folket i årtier blev plyndret, tyranniseret, terroriseret og massemyrdet.

  Marokko-pagten er katastrofal. En social atombombe mod Europa. Og Macron beskyldes af brede kredse og en lang række fremtrædende kulturpersonligheder for LANDSFORRÆDERI fordi han skrev under på den. Ligesom Lars Quisling. Men i modsætning til 15-16 andre lande der nægtede at være med, og som advarede kraftigt imod den. (se Ungarns statsminister Victor Orbans tale i EU)

  Vi danskere har også grund til at FRYGTE fremtiden. Vi har statsmedisteren og alle de gamle, asociale partier og medier imod os. De betragter os med dyb foragt og ligegyldighed. For dem er vi kun stemmekvæg og malkekvæg, og efterhånden slagtekvæg. De er i fuld gang med at smadre/udhule velfærdsstaten, folkesundheden og de private danskeres familieliv, frihed og økonomi, de ønsker at afrikanisere og islamisere Danmark, og de vil fordrive os og udskifte os. Etnisk udrensning af vi danskere kan blive det næste. Christiansborg er ved at udvikle sig til et meget rødt, skummelt og ondsindet sted. Af moral, fædrelandskærlighed og begavet fremsynet tænkning er der ikke meget tilbage. Tilsyneladende mener de fleste politikere og alle de gamle partier at Danmark hurtigst muligt bør gøres til Sverige nr. 2.

  Hvornår danskere, begynder I at uddele løbesedler til den brede befolkning om at skynde sig at læse net-aviserne…??!!!!! Det haster jo, for alt for mange danskere har INGEN ANELSE om hvilken gigantisk katastrofe der er under opsejling.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 27. januar 2019 @ 09:01

 50. Moderation igen??

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 27. januar 2019 @ 09:02

 51. Frost Hansen 07:15
  Søren Pape Poulsen burde tvinges til at stå ved siden af Rasmus Paludan, ved alle hans demonstrationer. Pape er øverste chef for politiet, og vil de beskytte ham, når gadens parlament finder ud af han er bøsse ?

  Videoen viser Danmarks undergang.

  Kommentar by k.m. — 27. januar 2019 @ 09:03

 52. “Journalistik” i dag handler kun om at skovle propaganda fra UberCNN videre, med mindst mulig medarbejderforbrug.
  Derfor er YallahPosten Pølsetikken og Perkerlingske fuldstændig ens.
  For en “journalist” handler det om at slikke sig ind hos Fætter DR, men det er svært, for 3. generations familie sidder på alle pengene. Og de flytter sig ligeså ugerne som udviste somaliere.
  Engang var journalistik et erhverv, i dag er det alfons over alfons.

  Kommentar by Hul igennem? — 27. januar 2019 @ 09:11

 53. Tilføjelse til 09:03

  Bemærk, at der kun er få indvandrerpiger på videoen med Rasmus Paludan. Den sociale kontrol er næsten 100% effektiv.

  Jeg har set at kommuner laver handlingsplaner mod radikalisering og social kontrol. Det er en umulig opgave.

  Kommentar by k.m. — 27. januar 2019 @ 09:13

 54. Donald Trump har lavet et foreløbig kompromis om finansloven.
  Det udlægges af alle medier som et kæmpe nederlag om grænsemuren.

  Jeg tror ikke han gør det her uden en plan B, men lad nu journalistparret Kretz savle over den udvikling.

  Kommentar by k.m. — 27. januar 2019 @ 09:23

 55. @27 Adler

  Jeg gruer også for mine børn + børnebørns fremtid.

  Som nævnt får jeg en traumatisk oplevelse, hver gang jeg kommer til at tænde for P1. Denne gang var det som nævnt danskheden, der af P1s panel blev defineret som en politisk kamp mod Trump og for Obama.

  Sidste gang jeg tændte for P1, fik snakkeværten en aha-oplevelse midt i det hele, da hans overgearede kulturradikaliserede hjerne pludselig opdagede, at det var – hold fast -: Hvide Mænd, der havde præget Danmarkshistorien fra arilds tid. Han glemte dog i skyndingen at betegne vore hvid-hudede historiske forfædre som de grisefarvede, med betegnelsen hvide mænd var heller ikke på nogen måde positivt ment i hans kulturradikaliserede kontekst.

  Nu forstår man så dybderne i DRs store forløsning forleden, da de stolt kunne proklamere ud fra selveste videnskaben, at “de første danskere var mørke i huden” fra et eller andet gammelt enkeltfund af en jæger-samler på kanten af isbræen. Der må så være sket en forskrækkelig mutation på et tidspunkt, hvor stenaldermanden en morgen vågnede op og opdagede, at han var blevet til en lyshudet, grisefarvet dansker med lyst hår og blå øjne med en indre svinehund og trang til kældre med kakkelborde og råbe heil til gud og hvermand og hele pivtøjet. Det var ligesom at blive smidt ud af paradisets have, og nu blev danskerens liv til en lang, nationalistisk gang på jord gennem store fortrædeligheder, indtil DR i dag kan proklamere, at det multikulturelle paradis endelig venter lige om hjørnet og den forbandede grisefarve atter vil forsvinde, hvis bare vi holder ud lidt endnu og betaler lidt mere i skat og godgørenhed til indvandring og integration.

  Kommentar by traveler — 27. januar 2019 @ 10:25

 56. Kriminalstatistik på basis af etnisk / nationale tilhørsforhold.

  Jeg er faldet over en for mig ny kilde til statistik på dette område fra hele verden meget nyttigt i mange sammenhænge.

  https://isgp-studies.com/black-crime-numbers-statistics

  Resten af denne enormt omfattende hjemmeside er også ret interessant, dog med enkelte negative undtagelser omkring 9/11 og det angivelige “planlagte industrielle mord på 6.000.000 Jøder, fortrinsvis vha. af gas”, også kendt som “holocaustmyten”, grundlaget for Holocaustianity Religionen, hvor i Glabalister, Internationalister og verdensomspændende indflydelsesruge jødiske organisationer kamp mod ytringsfrihed samt et moralsk argument for den pågående etniske fordrivelse af alle hvide indbyggere i hvide (europide) nationer, og deres erstatning med negre, arabere og muslimer af enhver farve og støbning.

  I Canada har den somaliske indvandrings-minister nu besluttet at de brune, sorte og gule fremmedes overtagelse af så godt som alle canadiske storbyer ikke er nok, og vil nu sende yderlige millioner tredjeverdensbeboere til de forholdsvis øde landområder hvortil mange hvide canadiere har søgt tilflugt. Med undskyldningen om at der mangler “minearbejdere”.

  Mere om dette specifikke emne hos YouTuberen Amazing Polly:

  I’m Mad as H#ll and I’m not Gonna Take It Any More

  youtube.com/watch?v=fOeO07hJesY

  Kommentar by Balder — 27. januar 2019 @ 10:34

 57. Prøv at læse kommetatortrådene til kriminalartikler på FB.

  Det VRIMLER med danskere, som vil skjule, eller bortforklare gerningsmændenes etniske ophav.

  Kommentar by Ole — 27. januar 2019 @ 10:52

 58. Gab @52

  Det planlagte industrielle mord på 6.000.000 jøder (hvem er Jøder?), fortrinsvis vha. af gas er veldokumenteret, og så er den prut slået én gang for alle, og Balder kan komme videre i sit anglificerede liv.

  Kommentar by traveler — 27. januar 2019 @ 12:15

 59. ALEXANDER BEAUMONT — 27. januar 2019 @ 09:01 + 09:02
  m.f.:

  Prøv lige at læse kommentar nr. 32, 33, og 48 i bloggen “hvornår er Danmark dejligst”:
  http://www.uriasposten.net/archives/98226#comments

  dels er der henvisninger til de spørgsmål om moderation, som du stiller og dels råd og opfordringer til, ikke bare at snakke om omdeling af,
  oplysende sedler i private postkasser, men også let anvendelige muligheder for aktiv handling for hver enkelt.

  Måske kunne du, ALEXANDER BEAUMONT, og andre, følge trop i tråden og fortælle hvordan du formulerer og spreder budskaberne?

  Ps. Jeg råber ikke af Alexander, men bruger kun hans valgte tiltaleform.

  Kommentar by M.S. Carstens — 27. januar 2019 @ 13:22

 60. Her vi går igen; den judeofile traveller (58) spyer sit sædvanlige nonsens.

  Gaskamrene til mennesker er en myte; antallet “6 millioner” er allerede blevet stærkt reduceret af langt de fleste mainstream historikere. Gaskamre fandtes dog i de fleste lejre men blev udelukkende brugt til desinficering af sengetøj og tøj.

  Påstanden om at en sådan “industriel udryddelse” var planlagt er der heller ikke nogen beviser for. Det eneste nogle få historikere og en masse propagandister klamrer sig til er en enkelt sætning eller to i det såkaldte Wannsee dokument.

  Min egen “tante” overlevede to år i Auschwitz, og undergik ét enkelt medicinsk eksperiment. Hun efterlod en detaljeret beskrivelse af alle de rædsler hun var igennem. Men lige som i hundredtusindvis af andre overlevede hun opholdet, derunder masser af børn, og Anne Frank blev ikke gasset, men døde af tyfus på fangehospitalet mens faren overlevede.

  “Gaskamrene” var ikke andet end krigspropaganda, ligesom de snesevis af andre idiotiske historier, som lampeskærme og skrumpehoveder, for ikke at nævne alle de mange fantasihistoriske “henrettelses metoder” som Jøder som Elie Wiesel underholdt publikum med efter krigen. Lystløgneren Elie Wiesel nævnte dog i ingen af sine mange fantasifulde bøger de såkaldte gaskamre, lige som de heller ikke blev nævnt i hverken Churchills eller De Gaulles memoirer!

  Til gengæld kan man få lange fængselsstraffe i en del lande for at anfægte propaganda – og løgnehistorierne omkring Anden Verdenskrig.

  Det er en af grundene til at de færreste mainstream historikere har lyst til at beskæftige sig med emnet. I de lande hvor man ikke risikerer at blive straffet for at afsløre de mange løgnehistorier, bliver man til gengældt udskammet og beskyldt for at have onde hensigter og vil hvidvaske naziforbrydelser!

  Det er nok derfor at danske holocaust forsker ved DIIS Anders Otte Stensager som vovede på at nedgradere det hellige tal seks millioner Jøder til omkring 4 millioner nu arbejder som bibliotekar i stedet for.

  Anders Otte Stensager, dansk holocaustforsker afviser påstanden om 6 millioner dræbte Jøder under Holocaust

  Se i øvrigt dokumentation omkring Jødernes “hellige tal” 6.000.000 eller seks millioner som har været brugt i jødisk propaganda siden år 1900

  Six Million – 140 Occurrences of the Word Holocaust and the Number 6,000,000 Before the Nuremberg Trials Began

  balder.org/judea/Six-Million-140-Occurrences-Of-The-Word-Holocaust-And-The-Number-6,000,000-Before-The-Nuremberg-Trials-Began.php

  Tak til traveller for at give mig anledning og inspiration til netop på denne “internationale skrækpropagandadag” den 27. januar, til at gå ind i en mere detaljeret fortælling om denne svinske propaganda, som benyttes som et af hovedargumenterne til dæmonisering, ikke kun af tyskerne, men af ALLE HVIDE MENNESKER, inklusiv det store flertal som bekæmpede Nazistyret og Tyskland 1940 – 1945.

  “Tak” til traveller ironi tilsigtet, for således at bidrage til vores egen udryddelse, ved at ophøje den beskidte skrækpropaganda omkring “holocaust” til sandhed.

  Se også linket øverst på “Six Million – 140 Occurrences of the Word Holocaust siden” til:

  Update 2017: The origins of the gaschamber story – British Wartime Propaganda

  “Brilliant research of recently released war-time British government documents reveals that the story of alleged German homicidal gas-chambers was a propaganda-lie invented by the British Secret Service as early as December 1940.”

  (Link) Britiains Rumour Factory by ANDY RITCHIE, London, January 2017 (pdf)

  Kommentar by Balder — 27. januar 2019 @ 14:02

 61. Der er jo også dem som påstår at de to tårne i New York ikke blev ødelagt af islamister, men blev sprængt af amerikanerne selv. At påstå at nazisterne ikke mishandlede og massemyrdede jøder, russere, hollændere, italienere, belgiere, nordmænd, jugoslaver, franskmænd og danskere under 2. verdenskrig er historie-forfalskning. Læs Antony Beevor om tyskernes angrebskrige mod nabolandene, og hvad der ellers findes af bøger, som f.eks. Under halvmåne og hagekors. Eller læs om japanernes grusomheder mod kineserne, osv.

  Kommentar by tp — 27. januar 2019 @ 16:01

 62. Ang. @60
  Vi har den samme tankegang hos de muslimske tyrkere, der hårdnakket forsøger at benægte folkemordet på kristne armenere m.fl. Denne muslimificerede tankegang eller primitive identitetstænkning hos Balder vil jeg gerne advare imod: Hvis man ikke ønsker befolkningsudskiftning fra MENAP med hvad deraf følger, skal man netop ikke prøve at fremme den samme slags tankegang, som MENAP-migranterne bringer med sig. Balder-tænkning og MENAP-tænkning går ud på ét, og så kan det hele være lige meget.

  Kommentar by traveler — 27. januar 2019 @ 16:25

 63. Hvemsomhelst kan jo lægge hvadsomhelst på nettet, og der er jo tyskere, russere og andre som udtænker sindrige historier og påstande for at bortforklare Hitlers/nazisternes og Stalins/kommunisternes uhyrlige forbrydelser mod millioner af uskyldige børn, borgere og bønder. Det er nok den slags der har vildledt Balder m.fl. En modgift kan være at læse verdenshistorien, både den ældre og den nyere. Men det skal nok ikke være fra et rødt forlag. Start evt. med muslimernes sørøverier og angreb på Frankrig for 12-13OO år siden, på Europa/Wien i 1683 og deres overfald på Island i 17OO-tallet. Eller se dokumentar-film om ISIS/ISIL og Boko Haram gruppernes massemord på kristne og mange andre i Syrien, Irak og Afrika.

  Kommentar by tp — 27. januar 2019 @ 17:21

 64. LISTEN på 18 punkter over DE GAMLE PARTIERS SVIGT OG UDSKEJELSER kan nu ses ovenfor. (kl.OO.2O) Den var ikke kommet på i første omgang pga. et computer-problem eller hvad det var.

  Kommentar by Ole Jensen — 27. januar 2019 @ 17:39

 65. Det er symptomatisk at dem som er uenige med mit indlæg ikke kommer med argumenter, men udelukkende med personangreb, syge bortforklaringer og stråmænd.

  tp stråmand:

  At påstå at nazisterne ikke mishandlede og massemyrdede jøder, russere, hollændere, italienere, belgiere, nordmænd, jugoslaver, franskmænd og danskere under 2. verdenskrig er historie-forfalskning.

  Det er jo tydeligvis ikke det jeg siger, og hvem siger i øvrigt det? Har tp læst mit indlæg og har han læst hvad jeg skriver om min tante?

  tp Hvemsomhelst kan jo lægge hvadsomhelst på nettet,

  Korrekt, men når der er kildeangivelser med, kan man jo få det bekræftet eller afkræftet! Oplysningen om at Jøder har brugt tallet 6 millioner siden år 1900, altså længe før både første og anden verdenskrig, bliver jo ledsaget af billeder fra den tids aviser, og sandhedsværdien kan således også i dette tilfælde checkes, hvis der i øvrigt skulle være nogen der benægter at de er ægte.

  Travellers og tps dumsmarte afvisninger af veldokumenterede faktuelle oplysninger er magen til den strategi der benyttes af den radigale kulturmarxistiske venstrefløj når det drejer sig om kritik af masseindvandringen og islamiske hensigter.

  Når man så også vil inddrage 9/11 og vil fastholde den “officielle historie” om “Osama Bin Laden!, ja så er man på et stadie hvor man formentlig også stadigvæk tror på Julemanden

  tp ser ud til at være direkte fjendligt indstillet (modsat traveller) men mangler tilsyneladende hjerne og viden.

  Kommentar by Balder — 28. januar 2019 @ 00:35

 66. rettelse: tp ser ikke ud til at være direkte fjendtligt indstillet (modsat traveller) ….. osv.

  Kommentar by Balder — 28. januar 2019 @ 00:38

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper