27. januar 2019

OUH: Muslimsk patient droppede blodprøve, da bioanalytikeren ikke var en ‘ærefuld muslimsk kvinde’

Danske kvinder har ingen ære, står der mellem linjerne. Her lidt fra en artikel fra DBIO.dk (Danske Bioanalytikere) – Jeg vil ikke stikkes af dig. Kan jeg få en anden bioanalytiker?

“På Aabenraa Sygehus har man også oplevet, at patienter nægter at få taget blodprøve af en bioanalytiker på grund af udseende, fortæller Maria Svejstrup Jakobsen.

‘En patient i ambulatoriet bliver kaldt hen, da det er hans tur. Da han ser, at det en bioanalytiker med mørkt hår og lidt mørkere hud, siger han højt ud i lokalet, at han ikke vil stikkes af en muslim.’ …

På Odense Universitetshospital har man oplevet det samme problem, men med modsat fortegn. Bioanalytiker Mette Aagaard oplevede, at en patient ikke vil have hende til at tage en blodprøve, dels fordi hun var kvinde og dels fordi, hun ikke var muslim.’

‘Jeg har en oplevet en mandlig muslimsk patient, som ikke ville have mig til at tage en blodprøve, fordi jeg ikke var en ærefuld muslimsk kvinde, der bar tørklæde,’ siger Mette Aagaard. Manden valgte kort efter at gå uden at få taget sin blodprøve.”

Oploadet Kl. 20:29 af Kim Møller — Direkte link32 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/98242/trackback

32 Comments »

 1. Tja, der er jo forskel på folk. Jeg vil sige det på den måde, at jeg forbinder det at gå med tørklæde markerer: Jeg er på et langt højere stade end dig. Du er dhimmi= uren, andenrangs person. Så dig vil jeg ikke have med at gøre.
  Omvendt vil jeg føle, at hvis jeg blev betjent af en muslim, ville jeg automatisk få følelsen af at den muslimske sygeplejeske eller læge direkte måtte føle foragt for mig. Sådan er det bare i landhandlen.
  Nogle påstår at Islam betyder tilgivelse og næstekærlighed, men sandheden er bare den at det betyder total underkastelse.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 27. januar 2019 @ 21:04

 2. Tja..muslimer høre ikke til heroppe og vi høre ikke til der hvor de kommer fra.

  Kommentar by Jp — 27. januar 2019 @ 21:26

 3. Det siger en del om de danske medier at man skal ud til et fagblad for danske bioanaltytikere for at finde en objektiv jounalist!

  Kommentar by Per — 27. januar 2019 @ 21:39

 4. Tror de færreste ville stikkes af en muslim…

  Kommentar by redneck — 27. januar 2019 @ 21:39

 5. Jeg ved fra hvidovre hospital at der giver man muslim-islamister ene stuer for at der ikke skal komme urene dansker svin ind(bortset fra den kvindelige læge). Hvidovre hospital har endda bestilt halal mad fra en restaurant pr. taxi fordi muslim-islamist svinet(plus familie) ikke ville æde den urene danske lorte mad.

  Kommentar by Piphans — 27. januar 2019 @ 21:52

 6. Den hvide blev straffe for racisme, muslimen blev hyldet for sit oprør mod de hvides racisme ???

  Kommentar by TT — 27. januar 2019 @ 22:03

 7. Saudi-Arabien ejer Statens Serum Institut, der producerer alle landets vacciner. De fik det for en slik. Det er kun naturligt, hvis (når) det bliver producentens anvisning, at det er en ærefuld muslim, der skal håndtere vaccinen. Især hvis der snart kommer en vaccination mod racisme der fremmer tolerance som en obligatorisk del af børnevaccinationsprogrammet.

  Selv Politiken kører en artikelkampagne for tiden med, at det er blevet sværere at finde læger på landets sygehuse, der kan tale dansk end engelsk (dvs. arabisk). Lægerne er ikke uddannet ordentligt og det har medført mange utilsigtede hændelser (dræbte danskere).

  Kommentar by Illegal racist — 27. januar 2019 @ 22:04

 8. SMÅ EPISODER som disse angiver tendensen: der kan opstå små konflikter når muslimer/islamister/kulturfremmede begynder at fylde op alle mulige steder i det land, som kommunister/rødfascister og falske borgerlige har inviteret dem ind i. Men snart vil der opstå større konflikter pga. velfærdstab m.m. samt overfald, knivstik, skyderier, voldtægter, hjemmerøverier, påsatte brande, stenkast og mord. Lidt senere bliver der tale om STORE konflikter pga. terror, kollektiv undertrykkelse og gensidigt raseri hos tusinder af borgere.

  Det illustreres af de uroligheder og guerilla-krige der er opstået i Frankrig, Sverige, England, Belgien og Tyskland etc.

  Europæerne og skandinaverne er ved at komme i samme situation som russerne i Sovjet-unionen. Magthaverne regner ikke deres egne landsmænd og borgere for bedre end det snavs de træder på for hvert skridt. Demokratierne er udskiftet med tyranni og politisk kriminalitet.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 27. januar 2019 @ 22:29

 9. Hvis man er syg nok, så ville der nok ingen klager komme over personalet på sygehusene, islamisterne kan jo bare rejse hjem og få den rigtige behandling, de rejser jo ferie til deres hjemlande så opfordre dem til at rejse hjem, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 27. januar 2019 @ 22:30

 10. HVIS DANMARK STADIG havde været en demokratisk retsstat, ville de tre kvindelige ministre som “solgte” seruminstitutet mv. til Saudi-arabien, med et tab på et par milliarder, være blevet retsforfulgt. (hvorfor solgte man med tab??)…. (En meget mystisk/lyssky handel!)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 27. januar 2019 @ 22:38

 11. Som bloddonor vil jeg nu heller ikke tappes af laboranter med shariaklud på hovedet. No way…

  Kommentar by Margrethe — 27. januar 2019 @ 22:42

 12. MANGE MUSLIMER er helt OK, sålænge de ikke presses af fanatikere. Men som flere borgerkrige (i Algir/Indokina 196O, Syrien 2O15, Congo, Cambodia og mange andre lande) har vist, kan en lillebitte gruppe af fanatikere starte en regulær krig med blodbade på samlebånd. De fredelige borgere manipuleres og tvinges til at deltage, så ti-femten mand kan blive til hundredtusindvis af krigsdeltagere.

  Krudt består af forskellige ingredienser. At gøre et land til et misk-mask af forskellige modstridende kulturer kan skabe en ustabil sprængstof-blanding, hvor til sidst blot en lille gnist kan fremkalde en kæmpe-eksplosion.

  Men flertallet af politikere og journalister er selvfølgelig ligeglade. De har jo allerede bestemt sig for at deres eget folk og land gerne må blive sendt ad helvede til.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 27. januar 2019 @ 23:20

 13. En lille forsmag på de langt værre kulturforskelle der ligger ude i fremtiden. Hvor er det dumt at insistere på at vi skal leve side om side. Som nat og dag.

  Kommentar by Flaskeposten — 27. januar 2019 @ 23:34

 14. Kongehuset, sportsfolk og andre besøger saudi-arabien og man sælger Seruminstituttet til en såkaldt stat, der bl.a offentligt halshugger en kvinde i et fodgængerfelt, medens mandligt politi og andre ser på!

  https://www.dailymail.co.uk/video/news/video-1275892/Footage-appears-public-beheading-Saudi-Arabia.html

  Eller denne:

  https://www.youtube.com/watch?v=q2oZyk2K00E

  Hvis disse videoer er ægte og foregår i saudi-arabien…hvordan satan kan man overhovedet have noget med sådanne despotiske regimer at gøre – sådanne stenaldermennesker og primitive aber plejer man omgang med fra officiel side….ufatteligt!

  Kommentar by Black Watch — 28. januar 2019 @ 00:18

 15. Tilbederne af Fandens Religion har ALDRIG haft legitim ret til, at træde ind i Danmark under dække af at være “flygtning/forfulgt”. Nu er der omkring 1/2 million af dem, inkl. deres afkom og sammenførte. Vore politikkere har gjort knæfald for alt og givet dem i pose og sæk, af vore penge, fra dag et, UDEN at sikre vore landsegne mod de fremmedes livspligtige efterleven af Fandens Voldsmanual.
  De første af dem gik stille med dørene, men efterhånden som de blev flere, begyndte de at stille KRAV, til at VI indrettede rum og levevis, så de kunne efterkomme deres livspligtige påbud fra Fandens Voldsmanual.
  Nu er de godt på vej til at infiltrere sig i vore vigtigste offentlige (skattebetalte) instanser, som syge/sundhed, børn/skole, justits, politi og i kommunernes afdelinger for kontanthjælp og jobcentrene. Så nu er de i gang med, at gøre disse områder til halalarbejdspladser for Fandens Tilbedere i egn ophøjethed.
  Næste krav bliver, at de ikke bare kan arbejde der med Fandens Religion som våbenskjold, men at selve Fandens Voldsmanual SKAL tilgodeses/respekteres som grundlag for deres arbejdsmæssige afgørelser.
  Og derefter er VEJEN FRI til at udrydde os på ALLE de måder, som de hver især kan finde gennem deres “legitime” arbejde. Selvfølgelig siddeløbende med den stadig stigende opdragelse, af deres ikke arbejdende afkom, der skal tjene Fandens Voldsmanual på gader og stræder. Det bliver gruefulde scenarier OVER ALT.
  Vi har derfor al mulig grund – og pligt til NU, AT få STOPPET OG UDVIST enhver tilbeder af Fandens Religion, der er i blandt os!
  Og indtil vi kan få det gennemført ad demokratiske kanaler, må VI SELV sige fra, hvor og når vi kan, UANSET hvad det må koste os, for det er vore børn og efterkommere VI har ansvar for!!!

  Jeg forsager Djævelen og ALLE hans gerninger og AL hans væsen.
  Jeg forsager hans tilbedere og afskyr hans nyttige idioter og jeg foragter enhver der tjener penge/prestige derpå!

  Kommentar by M.S. Carstens — 28. januar 2019 @ 00:44

 16. Hvis bare ALLE nægter at blive stukket af hijabis så kan uddannelsesinstitutionerne fatte at de ikke skal uddannes hér i landet.
  Vi gider dem ikke og vi klager til sygehusledelsen hvis vi møder dem – Capeesh????!

  Kommentar by liz. — 28. januar 2019 @ 00:56

 17. Tja, når man så tager bukse sagen i Randers, hvor en ældre herre ikke ville betjenes af en med en tørklæde og blev rakket ned.

  For noget andet. Denne kan jeg ikke huske, om det var udlændinge

  http://nyheder.tv2.dk/krimi/2019-01-27-sygeplejersker-fik-besked-paa-ikke-at-tale-med-pressen-efter-gidseltagning

  Kommentar by P — 28. januar 2019 @ 05:29

 18. I artiklen skrives der at det er begge veje det pågår. Altså danskere, der ikke ønsker muslimer og muslimer der ikke ønsker danskere.
  Jamen skal vi have opdelte hospitaler. Har lagt med muslimer, der råbte op om enrum, der lugter på stuen.

  Kommentar by P — 28. januar 2019 @ 05:37

 19. http://www.saebyavis.dk/2019/01/27/fokusomraader-og-prisfest-hos-integrationsraadet/
  “Derudover er der afsat midler til på femte år at afholde kulturarrangementet ”Hele Verden” i Frederikshavn Kommune – i år den 14. september. Endelig er der forslag om at afsætte midler til et foredrag, hvor Integrationsrådet beslutter emnet.

  Integrationsprisen skal medvirke til at fremme og anerkende særlige initiativer, der sigter mod at styrke integrationen af etniske minoriteter. Integrationsrådets formål med prisen er at fortælle de gode historier”

  *****
  Politikere og medier har fundet fidusen.
  Find en solstrålehistorie og sig: Se hvor går det godt.

  Bagved fortier man de 1000vis af negative historier.

  Photoshop billedet af Lars Løkke Rasmussen med Kim Jong-un hår er noget af det bedste jeg har set i lang tid.

  Kommentar by k.m. — 28. januar 2019 @ 07:58

 20. PS – Frederikshavn kommune er stolt af at have fået en masse flygtninge ind på Danish Crown slagteri i Sæby.

  Hvis de mennesker er så dygtige, burde de nemt kunne finde job hvor de kommer fra, eller rejse hjem igen og holde deres eget land i gang, i stedet for at komme her og brokke sig over vores levevis.

  Kommentar by k.m. — 28. januar 2019 @ 08:04

 21. Solstrålehistorier (nr. 19) giver mig altid brækfornemmelser, ligeledes solstrålereklamer som denne: https://www.falck.dk/falck-sundhed/produkter/hurtig-hjalp/

  Kommentar by ino — 28. januar 2019 @ 08:54

 22. Der er nok en årsag til at denne religion er så udbredt i netop de sydlige lande hvor IQ-gennemsnittet er lavt.

  Kommentar by JC — 28. januar 2019 @ 09:13

 23. Islamister hører hjemme i Mekka..
  Og vi etnokulturelle danskere hører til i Danmark.
  ..Og hvem er dansker? Det er den der er en del af dansk kultur, og støtter dansk kultur.
  Og det er der heldigvis mange mennesker med blandet baggrund , der også gør..
  ..Så er der dem med islamistisk baggrund- uha, dem er der intet at gøre ved, de kan ikke være her, de kommer til at skride hjem til Mekka, eller de vil forsvinde.

  Kommentar by Hul igennem? — 28. januar 2019 @ 09:13

 24. @MS Carstens Der er 500.000 muslimer og deres efterkommere i landet

  Ja, og de koster 30 milliarder pr år.

  Begge tal er langt højere, for i den forløjne statistik trylles 3. generation om til etniske danskere, blot den ene 2. geneations forælder er født her og på et eller andet tidspunkt er blevet tildelt dansk “indfødsret” af Fjolsetinget.

  Kommentar by Træt — 28. januar 2019 @ 10:11

 25. Det ville da være supergodt, hvis muhamedanerne i Danmark slog sig sammen og drev deres egne privathospitaler – for egne penge, naturligvis.
  Så kunne både muhamedanere og danskere få det som de helst ville.

  Hospitalerne skulle nok specialisere sig i sukkersyge, tuberkulose og andre kulturbetingede sygdomme, mens de kke behøvede en arbejdsmedicinsk klinik.

  Men måske var det nemmere, hvis de tog hjem til deres egne satanistiske egne.

  Kommentar by Bastardo — 28. januar 2019 @ 10:23

 26. Apropos

  https://amtsavisen.dk/randers/Sygeplejersker-fjerner-efternavnet-fra-deres-skilte-Oplever-trusler-og-vredesudbrud/artikel/423860

  Kommentar by P — 28. januar 2019 @ 10:24

 27. ER REGERINGEN RÆDSELSFULD og helt forfærdelig? Er den ude på at ødelægge og udslette danskheden, Danmark og alt hvad vi danskere har bygget op gennem 3OOO års historie? Er Christiansborg i dag en røverrede fyldt med mafiosoer, landsbytosser, zombier, levende døde og hjernesyge galninge med hundegalskab?

  Ja, det må enhver jo selv vurdere. Smag og behag kan som bekendt variere.

  Men det er en objektiv og nærmest videnskabelig kendsgerning, at Christiansborg har udviklet sig til et landsskadeligt og livsfarligt foretagende. Man har sagt ja til Marokko-aftalen, man angriber vores familieliv, boliger, huslejer, el-priser, pensioner, sundhed, jobmuligheder, privatliv, private økonomi og personlige frihed….. og vores personlige sikkerhed hjemme, i gaderne og på arbejdet. Man forærer alt hvad vi ejer af land, byer og infrastruktur osv. væk til kulturfremmede fra Afrika og Pakistan osv.

  Og nu har man så sagt jatak til Merkels planer om at invitere flere hundreder millioner af migranter til at slå sig ned i Europa og Norden. Selv DF-toppen er med på den galej.

  Kan det blive mere uhyggeligt, vanvittigt eller forræderisk??

  Se også Carstens indlæg ovenfor kl. OO.44.

  Kommentar by Ole Jensen — 28. januar 2019 @ 10:37

 28. #12 ALEXANDER BEAUMONT
  Ja, og mange nazister er gode nok hvis bare de ikke presses af fanatiske nazister.. ikke ??

  Kommentar by Danskeren — 28. januar 2019 @ 10:47

 29. @ “Kommentar by Hul igennem? — 28. januar 2019 @ 09:13”
  ..Og hvem er dansker? Det er den der er en del af dansk kultur, og støtter dansk kultur.
  Og det er der heldigvis mange mennesker med blandet baggrund , der også gør..

  Man er dansker, når man er opvokset med mindst en dansk(adoptiv)forælder i et hjem hvor dansk sprog og kultur var jævnbyrdig eller dominerende.

  Derfor er Neger-Tom dansker og Karolina Wozniacka polak, medens ingen af de “500.000” af overvejende muslimsk obeservans er danskere.

  500.000 må være fremkommet ved en fejltagelse mellem snes og dusin, da 20/12×500.000 = 833.333 virker meget mere sandsynligt.

  Hvis 500.000 er nogenlunde korrekt, så skal det sættes i forhold til at den ældste million af befolkningen er usynlig i gadebilledet og har udspillet deres rolle i samfundet.

  Kommentar by Træt — 28. januar 2019 @ 10:53

 30. Træt — 28. januar 2019 @ 10:11 :

  Jeg skriver gennemgående med meget forsigtige tal.

  I en senere blog her på sitet:
  http://www.uriasposten.net/archives/98247#comments

  skriver jeg f.eks. om Peter Petersen og alle de andre nyttige idioter:
  “Kunne de da så bare have udnyttet et eventuelt potentiale i den kvarte procent, til at REJSE UD I VERDEN og tilslutte sig lige “folk” de´r, så havde der være ideelle muligheder for, at vor ungdom kunne undgå samme udmagrende nedbrydelse, af deres medfødte, sunde og intelligente, hjernekapacitet. Tillige med, at vi ville have kunnet spare mere end 100 milliarder skattekroner om året.”

  Her nævner jeg de 100 milliarder som, endda meget, lavt sat, når vi (hvis muligt) regner HELE indvandreindustriens skattebetalte lønninger og honorarer med.

  – alt alene for, at Fandens nyttige idioter på andre sites i altfald ikke kan beskylde mig/os for at overdrive ;-)
  De fryder sig jo fortsat, i deres skattebetalte godhedsprojekter, over, at de reelle tak ikke kommer til borgernes kendskab :-(

  Kommentar by M.S. Carstens — 28. januar 2019 @ 21:47

 31. de reelle tal

  skulle der have stået

  Kommentar by M.S. Carstens — 28. januar 2019 @ 21:55

 32. Min mor var i 1990 indlagt på sygehuset p.gr. af kræft, som hun desværre ikke overlevede.
  Hun delte stue med en tørklæde indsvøbt , muhamedansk kvinde. Når dennes store familie var på besøg, samtidig, resulterede det i skrig og skrål i al den tid de var der og det var flere timer dagligt.
  Bl.a. når ungerne, alle aldre, havde spist kage og chokolade, tørrede de bare fingre i gardinerne så de blev helt indsmurte, men det var der ikke nogen som sagde noget til. Larmen var så intens at det var u udholdeligt for de andre patienter og deres besøgende at være der, og så lå min mor endda syg af kræft. Hun blev senere flyttet til en anden stue. Jeg håber at der, i dag er mere justits med disse patienter, for ellers tegner det ikke for godt for fremtidige indlæggelser.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 30. januar 2019 @ 22:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper