28. januar 2019

Nordsjællands Offerrådgivning til offer-rollemodel “Har du været udsat for en forbrydelse…”

“Har du været udsat for en forbrydelse…”, spørger den ansatte hos Nordsjællands Offerrådgivning den mørklødede offer-rollemodel. En reklame set på Lyngby Stadsbibliotek.

(Foto: Tilsendt, ‘Migranter gider ikke telte’)

Oploadet Kl. 10:25 af Kim Møller — Direkte link30 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/98252/trackback

30 Comments »

 1. Vær blot rolig, brune menneske – den hvide frelser frelser dig!

  Kommentar by Quark — 28. januar 2019 @ 10:34

 2. Ja, når det drejer sig om migranter her i Danmark, eller om folk i fjerne afrikanske og asiatiske lande, så er der ingen grænser for hvad de radikale og skabsradikale vil bruge af tid og penge på at yde service og omsorg. Det kan måske også være OK i visse tilfælde. Men det står i skærende og larmende modsætning til den radikale foragt for det danske folks problemer, lidelser og menneskerettigheder. For disse “humanister” og røde verdensfrelsere er vi danskere kun en klods om benet. Vores penge kan de godt bruge, men derudover ønsker de at fordrive os, udskifte os og siden etnisk udrense os.

  En blodig og mareridtagtig fremtid venter os, hvis de røde hyklere og fascister får lov til at fremture.

  Kommentar by Ole Jensen — 28. januar 2019 @ 10:52

 3. Den stakkels brune unge er offer for sine voldelige islaminspirerede krænkede instinkter…det er da så syyyyyyyyyynd for det lille pus, sådan at overfalde de grisefarvede hele tiden..de provokerer og krænker ham konstant …disse afskyelige racister – så han skal da nusses og trøstes, så han får det godt igen og kan klare at komme ud blandt de grisefarvede igen og fortsætte sit retfærdige voldelige korstog mod de vantro…eller noget….

  Kommentar by Black Watch — 28. januar 2019 @ 10:58

 4. Vil bare lige foreslå, at man gør sig klart at de gamle partier forbereder Danmarks og vi danskeres ødelæggelse. Man vil have at vi skal udskifte vores kultur og civilisation med gangstervælde, barbari, hverdagsterror, fattigdom og sygdom. Se de foregående blogs hvor der er lister over regeringens 18 værste udskejelser og over danskernes mange fjender.

  Kommentar by Ole Jensen — 28. januar 2019 @ 11:18

 5. For fanden da, sikken lummer plakat!

  Nogen har ikke skam i livet.

  Kommentar by Hans Jensen — 28. januar 2019 @ 11:45

 6. Dem der bor i lyngby må meget gerne lige kigge forbi biblioteket med en tush og skrive “offer” og “gerningsmand” over dem med en pil ned på henholdsvis den hvide og sorte, og tilføje “IKKE OMVENDT!” imellem dem. På forhånd tak.

  Kommentar by Per — 28. januar 2019 @ 12:04

 7. Hans Jensen — 11:45

  Ja, du er sgu ved at lære det ;-) !

  Kommentar by T. Flodur — 28. januar 2019 @ 12:07

 8. Netop #5 Hans Jensen.

  Hvem har nogen sinde hørt eller set at udlændinge i Danmark bliver stukket ned eller tæsket af et tæskehold, i flæng.

  Gad vide hvem der bevilliger penge til den slags kampagner? Det er jo direkte modbydeligt overfor Danskerne.

  Kommentar by Santor — 28. januar 2019 @ 12:08

 9. En fortsættelse af “Tror du at muslimer ber’ om blå øjne?”

  http://www.uriasposten.net/archives/17138

  Kommentar by Hr. Snusk — 28. januar 2019 @ 12:29

 10. Sidst jeg så et sådan reklamestunt, lød teksten, at hvis du var blevet voldtaget, så kunne du altid ringe til en offertelefon, der på samme vis var et nummer til. Her var de “altid var parat til at lytte”. Underskrevet – DA DA: Røde Kors.

  Meget kan man sige om Røde Kors, men forretningstalent, det har de sgu:

  Først bakker de op om, og deltager aktivt i en masseeimport af potentielle voldtægtsmænd, via de fupflygtningelejre RK driver og indkasserer kassen på. Når de samme mænd så forlader lejren for at gå på jagt efter nemme ofre ( Der er jo en grund til RK ser det som en vederstyggelighed, hvis de skulle spærres inde)og begår voldtægt – vupti, så har RK en anden gren af forrentingsimperiet, der tager over: Nu kan du som offer sidde og klynke sammen med en af RK’s hattedamer, mens det skattefinsierede taxameter kører.
  Nej dumme er RK ikke. Om de så er dybt afstumpede, tangerende det sociopatiske er en hel anden diskusssion…

  Kommentar by Margrethe — 28. januar 2019 @ 12:30

 11. Inspireret af indlæg, om grisefarve, højere oppe i nærværende tråd – Så tror jeg, skisme, at vi gør Christine Cordsen uret. Når hun taler om de grisefarvede, så er det, selvfølgelig, det Iberiske Sortfods Svin (Pata Negra) hun har i tankerne – Det er altså ikke, Gammel Danskerne, hun er ude efter at svine til!? – Så, nu må vi lige…

  Kommentar by T. Flodur — 28. januar 2019 @ 12:46

 12. Et par offersamtaler her i vinters drejede sig om følgende type hændelse:
  En forholdsvis øde S-togsstation ud på aftenen, en voksen børnebandeleder med kørekort og bil i nærheden og to-tre 2. g’ere under 18 år afpresser en yngre person for mobiltelefon og penge.
  Hændelserne bliver sjældent meldt til politiet. Men det er dagens Danmark. Ikke engang whiskybæltets unge kan gå i fred.

  Kommentar by ino — 28. januar 2019 @ 14:45

 13. Plakatens figurer illustrerer virkeligheden.
  Dem, der er mest og hårdest ramt af forbrydelser eller ulykker, er muhamedanske kvinder (og børn) i hjemmet. Forbrydelser og ulykker begået/forårsaget af muhamedanske mænd. – Efter religionsstifterens og Satans forskrifter i den gode koran.

  Men med plakatens målgruppe in mente burde den være affattet på arabisk, urdu, farsi og de andre mange sprog, som muhamedanere benytter sig af.

  Kommentar by Bastardo — 28. januar 2019 @ 15:01

 14. Nej, plakaten illustrerer hverken virkeligheden på den ene eller den anden måde.

  “Offeret” er ikke en kvinde, og teksten er for kompliceret at læse og forstå, medmindre man magter dansk på et rimeligt niveau.

  Det værste er næsten det kunstneriske indtryk, der scorer højt og derfor går ret ind hos ubefæstede sjæle med dansk etnicitet. Den bliver på den måde til politisk propaganda og som sådan ikke ueffen, når den hænger i en offentlig bygning og signalerer opbakning fra myndighedernes side. Hvem, der står bag, er mere uldent.

  Kommentar by Hans Jensen — 28. januar 2019 @ 15:28

 15. Har kikket nærmere på offerrådgivningen, der viser sig at være identisk med den, der henvises til fra politiets side. Dette er jo et udmærket initiativ, og denne plakat er kun en af fire eller flere, hvor de øvrige, jeg har set, er udmærkede.

  Hvis personalet på Lyngby stadsbibliotek kun har hængt en plakat med dette ene og misvisende motiv op, spænder det ben for tilliden til arbejdet som helhed, men det er selvfølgelig de ansvarlige for plakatens indhold, der sidder med det endelige ansvar for at sende den slags i omløb.

  Kommentar by Hans Jensen — 28. januar 2019 @ 15:49

 16. Stik mig en brækspand.

  Kommentar by JEG ER ENIG, DET ER EN LUKKET FEST, SKRID HJEM. — 28. januar 2019 @ 16:06

 17. Bibliotekarer er ganske ofte langt ude – på venstrefløjen hhv. historieløse.

  Kommentar by JEG ER ENIG, DET ER EN LUKKET FEST, SKRID HJEM. — 28. januar 2019 @ 16:07

 18. Hvor mon Simon73 blev af ^

  Kommentar by Træt — 28. januar 2019 @ 16:13

 19. #17 Han er nabo til Niels O på den lukkede….

  Kommentar by na — 28. januar 2019 @ 19:20

 20. Hvornår kommer der en offerrådgiver for ofre for islam? Disse mange voldofre og krænkede og voldtagne er helt stille. Og det ville være en kæmpe forening. Den ville straks blive stoppet for racisme. Og hvor er sekulær islam? Der er masser af dem, men de er totalt passive. Måske.. Hvorfor pisse mod vinden.. Når nu invasionen fortsætter..

  Kommentar by Gaflen — 28. januar 2019 @ 22:44

 21. Jah, for det omvendte ville fuldkommen utænkeligt, ikk’?
  Hvad fanden er det for landsmænd, vi har gående rundt iblandt os?!

  Kommentar by White knight — 28. januar 2019 @ 23:06

 22. være fuldkommen..

  Kommentar by White knight — 28. januar 2019 @ 23:06

 23. Generelt kan man sige, at Fandens nyttige idioter elsker hans tilbedere, for de er oplagte objekter, for idioternes nytteløse, men skattebetalte, godhedsprojekter/luddovne indtjening. Det er jo derfor, at de har så travlt med, til stadighed at få flere ind i landet (plus selvfølgelig, at de kan sole sig i, måske at ligge en kvart procent højere i IQ).

  Såfremt vi fik sendt alle Fandens tilbedere UD AF VORT LAND, kunne vi ikke blot spare de officielle netto 36 milliarder om året, men dertil sikkert det dobbelte, alene i udgifter til de nyttige idioters løn/honorerer i de skattebetalte godhedsprojekter. Der ville så tillige blive så mange ledige arbejdsparate, at industrien ikke mere kan påberåbe sig mangel på arbejdskraft.

  Kommentar by M.S. Carstens — 28. januar 2019 @ 23:24

 24. Ps.
  Dertil kommer så de mange i stat og kommuner, der derved også bliver arbejdsledige, men som en win win kan de nok lettere omskoles til andre privatdrevne arbejdsområder, hvor der er mangel på folk, der er i stand til, at læse/forstå sig frem til anvendelse af nye kompetencer/områdestof?

  Kommentar by M.S. Carstens — 28. januar 2019 @ 23:29

 25. Kommentar by T. Flodur — 28. januar 2019 @ 12:46

  Hø Hø – Flodur jeg har faktisk for en del år siden spist af sådant et svin – et i bjergene lufttørret ikke tilberedt lårben/skank.

  Var en delikatesse og smagte vældig fint!!!

  Kommentar by Black Watch — 29. januar 2019 @ 00:40

 26. Rollemodel.
  Smag på ordet som underbuksegangstermedisteren opfandt.
  En rolle er et manuskript en skuespiller skal aflire på en scene.
  En model er et fjols, som for gode ord og betaling vandrer rundt på et gulv.
  Hvis man forbinder offer med rolle eller model, er man helt derude hvor fjolsetingsmedlemmerne ikke kan bunde.
  Men bare rolig tyvagtige røvhuller, Carsten Jensen er på vej i redningsbåden.

  Kommentar by Nielsen — 29. januar 2019 @ 01:50

 27. Måske skal jeg tilføje at Anders Fup Rasmussen sagde det først.

  Kommentar by Nielsen — 29. januar 2019 @ 02:43

 28. Black Watch — 00:40

  ja, det var egentlig forkert, at bruge den sorte gris, som metafor, for den ulykke der har ramt vores fædreland; uretfærdigt over for grisen forstås!

  Men ellers er jeg enig i din bedømmelse af skinkens helt uovertrufne smag – Jeg har i årenes løb købt flere skinker og andre charcuteri-produkter, direkte fra en spansk udbyder, og har altid været tilfreds med varens kvalitet – Men vær forsigtig, de fleste skinker er ikke produceret på sortfods svinet, men på den race der hedder Duroc; og som oftest, opfedet på stald, eller delvis åben stald (som danske frilandssvin) – skinken fra denne race fejler ikke noget, men det er ikke i nærheden af kvaliteten, på skinke, fra det ægte sortfods svin!?

  Kommentar by T. Flodur — 29. januar 2019 @ 13:24

 29. Gælder det mon “kun” de mørklødede udlændinge, eller gælder det og en “leverpostej farvet” dansker?. Det kunne være interessant at få lidt at vide om.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 29. januar 2019 @ 21:42

 30. Hmmm ja loteplakat. Men det omvendte er vel næsten værre. Du bliver offer for multi-kultivold og mødes af en, der åbenlyst bærer shariareklamer, og som skal trøste og behandle dig. Den opgraderede version.

  Kommentar by Uno — 30. januar 2019 @ 20:32

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper