29. januar 2019

Socialdemokratisk partisekretær i email: “Vi har brug for medier, der giver højrefløjen modspil…”

Angreb er det bedste forsvar, og hvis Socialdemokraterne virkelig mente at ‘danske medier’ er styret af ‘højrefløjen’, så kunne de jo bare afskaffe mediestøtten og sløjfe ideen om public service. Det gør de naturligvis ikke, for udover lederartikler i Berlingske og Jyllands-Posten består mediebilledet hovedsageligt af forskellige nuancer af rød. En historie fra Berlingske – Socialdemokratiet i historisk angreb på danske medier.

“Socialdemokratiet retter nu en opsigtsvækkende kritik mod danske medier, som partiet beskylder for at favorisere regeringens dagsorden og ignorere bestemte historier.

Det sker i en e-mail sendt til partiets medlemmer af partisekretær Jan Juul Christensen med overskriften ‘Aktuelle nyheder uden spin’, hvor han advarer mod danske medier i et ’særdeles afgørende år i dansk politik’. …

De ønsker at fremme samme dagsorden om mindre fælles velfærd til fordel for flere skattelettelser. Derfor bliver mange historier glemt og ignoreret,’ lyder anklagen fra partisekretær Jan Juul Christensen, der er Socialdemokratiets leder af partikontoret og sidder i partiets hovedbestyrelse.

I stedet for de ‘danske medier’ bør partiets medlemmer holde sig opdateret med nyheder og analyser hos det selverklærede uafhængige medie Netavisen Pio, der har tætte bånd til Socialdemokratiet, og hvis chefredaktør er folketingskandidat for partiet ved det kommende folketingsvalg, lyder opfordringen fra Jan Juul Christensen:

‘… Vi har brug for medier, der giver højrefløjen modspil, der udvikler nye visioner og tager afsæt i et eksplicit værdisæt. Derfor er Netavisen Pio et oplagt sted at holde sig opdateret,’ skriver partisekretæren.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/98255/trackback

13 Comments »

 1. Såkaldte medier har siden deres opståen bekæmpet frihed og nationalisme. Så hvad er det den idiotiske partisekretær savner?

  Kommentar by Nielsen — 29. januar 2019 @ 02:40

 2. DE GAMLE MEDIER, DR, TV2, Pollertiken og papiraviserne, er alle utroværdige og domineret af røde og radikale journalister. Der næsten alle går ind for EU, FN, DR, masseindvandring, folkeudskiftning, co2 løgn, klimahysteri, “kvindesagen”, kommunistisk familiepolitik samt demokratiets, nationalstatens, retsstatens og vores kulturs afskaffelse m.m. Alle gamle medier lyver hver dag, alle fortier de en masse, og alle er de med til at undergrave og udslette Danmarks og danskernes fremtid.

  For ikke at miste titusindvis af aviskøbere, har de dog også en del artikler som ikke er røde, men saglige og oplysende. Hvis man forstår at sortere, kan man trods alt stadig finde mange interessante oplysninger i papiraviserne.

  “Social”-kammersjukkerne har en smule ret i at journalisterne er meget skånsomme overfor regeringspartierne V, K, LA og DF. Det skyldes to ting. For det første de store tilskud til medierne. For det andet at både V, K og LA er skabsradikale partier. Borgerlige og dansksindede er V, K og LA ikke, og DF knap nok. Men alt i alt er S-kritikken hyklerisk.

  Og alt i alt er de fleste af de gamle mediers journalister i løgnens, ondskabens og fordummelsens tjeneste. Ligesom politikerne.

  Hvis Danmark skal undgå afrikanisering, islamisering og en kulturel/økonomisk katastrofe, skal der et mirakel til. Eller en bred folkelig vækkelse via hurtig og effektiv oplysning om Danmarks situation, iværksat af private kræfter.

  Kommentar by Ole Jensen — 29. januar 2019 @ 03:40

 3. I Sverige har en art korrupt diktatur afløst demokratiet, og Sverige er i dag et samfund styret af kommunister, feminister og pladderhumanister. Iflg. diverse netsider er en guerilla-krig mod svenskerne begyndt. I Frankrig, Tyskland, Belgien og England osv. er der nu voldsomme uroligheder pga. masseindvandring og folkefjendsk politik. Se you tube og black pigeon og snaphanen ang. Merkel, Macron og Marokko-pagten osv.

  Kommentar by Ole Jensen — 29. januar 2019 @ 03:54

 4. “Vi har brug for medier der giver højrefløjen modspil” betyder oversat “Vi har brug for at styre ALLE medier”. Der er et citat der lyder “the greatest trick the devil ever pulled, is convincing the world he doesn’t exist.” Det gælder i den grad også for totalitære venstreorienterede!

  Kommentar by Per — 29. januar 2019 @ 04:27

 5. Underskrift af den globale pagt
  Stol aldrig på en socialdemokrat.

  Løkkelorten har underskrevet den med Socialdemokraternes vel vilje.
  Husk det nu, når vi skal ud at stemme til Folketingsvalget.
  Ny Borgelig, DF
  Stram Kurs har ikke vælger erklæringer nok, så husk at afgive denne til stramkurs.dk

  Kommentar by Sindsro — 29. januar 2019 @ 06:22

 6. Det går da ellers meget godt, med implementering af den socialdemokratiske politik, så hvad er problemet?

  Kommentar by Menig 442 — 29. januar 2019 @ 09:04

 7. Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by Bastardo — 29. januar 2019 @ 09:34

 8. Underforstået, at hvis regeringen bare var rød, var det ikke noget problem at medierne manipulerer med befolkningen og får statsstøtte for at gøre det.

  Kommentar by Quark — 29. januar 2019 @ 09:52

 9. Det er som at høre et ekko fra den røde syges rædsels-museum. Samme selvbegejstrede tone til folkeforførelse, uden realiteter, totalt retro altså!. Men nedenunder lurer diktaturets skjult i sproget, nemlig ordet modspil. Det betyder taleforbud, undertrykkelse, kz-lejre. Det er kun de røde og de brune der kan rumme fænomenet “hold kæft-debat” eller “du skal stoppes-frihed”. Som vanviddet i islam således vanviddet i kommunisme, en religiøs ret til elitær brutalitet.

  Der er fætter-kusine fest i galskabens gemakker.
  Invasionen ekspanderer…

  Kommentar by Gaflen — 29. januar 2019 @ 12:13

 10. Spot on Per 04:27. De statsejede massemedier, DR og TV2, dominerer totalt. Danskerne er hjernevaskede af statens medier igennem 100 år. Mere hjernevaskede end folk bag jerntæppet nogensinde nåede at blive det. Gulag og glem selv.

  Kommentar by A-mad — 29. januar 2019 @ 20:03

 11. 6. Menig 442
  Ironien forstår jeg.
  Så det går fint.
  Problemet vil du opdage, når du ser ballonen er gået op.

  Kommentar by Sindsro — 29. januar 2019 @ 23:41

 12. Manden er jo gal.
  Har haft samme diskussion med en gl. skolekammerat. Der liggede helt uforstående på mig, da jeg ytrede, at programmer som DR2 Deadline har en nærmestå til perfektion rød-radigal slagside a la “Flying Enterprise”.
  De kan virkelig ikke selv se det. Udfra et syn om, at alt der ikke flugter med egne synspunkter, bør udryddes.
  Jvf. den små rablende frk. Lotteri Hansen længere oppe.
  At omtale Netavisen Pio som uafhængig unbiased oplysning.
  Er som at tro på reklamerne, der hævder, der er chokolade i Kinder æg og frisk mælk i deres Mælkesnitter.
  Surprise!

  Kommentar by White knight — 30. januar 2019 @ 00:12

 13. Der kiggede…

  Kommentar by White knight — 30. januar 2019 @ 00:12

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper