30. januar 2019

Socialpsykolog om araber-opførsel: Danskerne føler sig pressede pga. ‘uligheden mellem rig og fattig’

‘Danskerne er blevet grovere’, lød det på TV2 News natten til tirsdag. Dokumentationen var en meningsmåling, og en en skjult optagelse fra rute 5C, en multikulturel københavnsk bybus, hvor en sløret mandsperson kørte araberrutinen overfor buskontrollører: ‘Fucking lebbe-bitch’, og ‘Deres beskidte arbejde, mand’.

Herefter var der tid til en universitær analyse ved socialpsykolog Torben Bechmann Jensen. Han kunne sin kulturmarxisme til fingerspidserne, og gjorde alle dummere.

Torben Bechmann Jensen, Socialpsykolog: Flere og flere mennesker føler sig mere og mere pressede, eller uligheden mellem rig og fattig, eller dem for hvem det går godt og dem det ikke går så godt, stiger. Så på den måde så er der nogen der bliver klemt, muligvis af politiske meninger eller ting som de udsættes for af myndighedspersoner. Også parkeringsvagter eller kontrollanter af den ene eller anden slags. Og på den måde er der flere og flere af os, som har kortere og kortere lunte, fordi vi er pressede i vores hverdag.

(Socialpsykolog Torben Bechmann Jensen på TV2 News, 29. januar 2019; Foto: Affotografering)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/98271/trackback

48 Comments »

 1. Man bliver træt.!
  Igår mandag kørte natholdet også en hetz mod Lindholm øen og Inger Støjberg.

  Kommentar by Kaj — 30. januar 2019 @ 10:25

 2. Røde kan sige hvad som helst bare det sigter rød. Ang. Igår her, så er det netop de røde der intet modspil får. De har jo også lukket al fornuft ude af msm. Han ævler jo fra hoften og skal tvangsbo i mjølner. Islam ung har fri grovhed og helt opdraget bevidst chikane. I rødland findes ingen akkumuleret erfaring. Invasionens grundlag forråelse for at udmatte…

  Kommentar by Gaflen — 30. januar 2019 @ 10:29

 3. Røde idioter er islams bedste venner. Lige indtil de en skønne dag opdager, hvor lidt respekt islam har for deres LGBTQPAPAIRBNQSFWTF.

  Kommentar by Quark — 30. januar 2019 @ 10:33

 4. ‘Kæft. Man tror, det er løgn. Mon han har læst Morten Papes bog, Planen? Nej. Det har han ikke. Og han læser heller “den slags”.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 30. januar 2019 @ 11:01

 5. En professor med `John Lennon briller` fra humanistisk fakultet. Man skal ikke gætte ret meget før han er afkodet politisk. Gad vide om nogle af hans studerende kan bestå hvis de har et borgeligt udsyn på verden?..You guessed it.

  Kommentar by jrp — 30. januar 2019 @ 11:14

 6. Hvis mann goggler lidt på tossen får man perler som det her.

  Aktuel forskning
  “Up2Youth” eller Youth – actor of social change er et såkaldt Network of Excellence- projekt, hvor forskere fra ialt 17 europæiske lande deltager. Projektet omhandler de individuelle udfordringer, som især unge står overfor i en hastig samfundsmæssig forandringsproces. Hvordan er unge som enkeltindivider og generation med til at påvirke eller udstikke perspektiver for samfundsmæssige forandringer? I projektet er 3 temaer tegnet op omkring:

  1) Unge mødre og kønnet individualisering i fbm. reproduktion, (Young Parenthood)

  2) Transition til arbejdslivet og udfordringen om socioøkonomisk og -kulturel integration af etniske minoriteter (Transition and integration of ethnic minorities) og

  3) spørgsmålet om aktivt medborgerskab (Participation).

  Danmark er igennem Dr. Phil Sven Mørch og Torben Bechmann Jensen primær partner (som Holland og Frankrig), og ansvarlig for organiseringen/koordineringen af tema 2 med 6 deltagende lande. Projektet er planlagt til at vare 3 år. (2006-2009). Projektet finansieres gennem “Sixth Framework Programme, Priority 7: Citizens and Governance in a knowledge-based Society”.

  “Værdighedens betydning i en dansk hverdagspraksis”, Planlagt samarbejdsprojekt med journalist og dokumentarfilminstruktør Helle Hansen. En undersøgelse af værdighedens hverdagsbetydning. Er stadig kun på tegnebrættet, men sigter på en indkredsning af hvordan det at optræde med eller at blive mødt med værdighed/respekt/anstændighed kan have betydning for oplevelsen af et møde, et forløb og/eller en proces. F.eks. tænkes der i social og sundhedspolitisk henseende på hvordan opfattelsen af en værdig omgang kan have livsforlængende eller motiverende indflydelse for den enkelte. Projektet er planlagt som 2-årigt. Projektet tænkes videreformidlet dels i form af skriftlig forskningsrapport (bogform) og dels i form af ½-times dokumentarudsendelser i TV (alternativt som radiodokumentar) og er således udover den indholdsmæssige side, et forsøg på at arbejde med kombinationen af videnskabelig og journalistisk metode. Grundet meget undervisnings- og vejledningsarbejde er projektet blevet udskudt. Det forsøges igangsat medio 2008.

  Omskrevet til dansk: Jeg laver ikke en skid

  Kommentar by Kunta — 30. januar 2019 @ 11:20

 7. Finten er at de bedste løgne skjules i en delvis sandhed. Han skal sgu nok have fat i en flig af sandheden, men blæser den op til at være hele sandheden. Dermed dækker han over multikultur-påvirkninger. Flot.

  Kommentar by FrafaldenModerat — 30. januar 2019 @ 11:25

 8. Alt for tæt på Danmark:

  Three Iraqi refugees were arrested on Wednesday in northern Germany for preparing a terror attack.

  Two 23-year-olds and a 36-year-old were arrested in an early morning raid in the state of Schleswig-Holstein after a months-long investigation, German police said.
  “According to the findings to date, the suspects had not yet selected a specific target for their attack,” the federal prosecutor’s office said in a statement.
  Two of the suspects are accused of preparing a bomb using gunpowder from fireworks and another of aiding and abetting the terror plans.

  Investigators allege the two 23-year-olds, Shahin F. and Hersh F., downloaded bomb-making instructions from the internet and tried to purchase a detonation device from the United Kingdom. British authorities were able to halt the shipment of the detonation device to Germany.

  The two accused also considered buying a 9mm handgun with the help of 36-year-old Rauf S., who negotiated with a separately prosecuted man to procure the weapon. However, Shahin F. and Hersh F. found the handgun too expensive and started considering a vehicle attack instead, prosecutors said.

  Shahin F. started taking driving lessons at the beginning of January.
  Shahin F. and Hersh F. had decided at the end of 2018 that they would “carry out an Islamist motivated attack in Germany,” prosecutors said.
  “Further investigations must determine whether the accused are tied to any terrorist organization,” they said.

  Police also carried out raids of homes in the states of Mecklenburg-Vorpommern und Baden-Württemberg, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 30. januar 2019 @ 11:27

 9. Endnu et skræmmende eksempel på skatteyderfinansieret rødradikal virtuos – med ekstremt veludviklede evner udi selvbedragets faktafornægtende vrangforestillinger.

  Der er ganske enkelt tale om forskellige kulturer som i sig selv er årsag til konflikter, sammenstød, voksende ulighed og eskalerende fremmedgørelse.

  Det er ikke uligheden der skaber konflikterne, men ideologiske og kulturelle modsætninger der skaber uligheden og konflikterne.

  Endnu et eksempel på en tilsyneladende intelligent og veluddannet person som bytter rundt på årsag og virkning.

  Kommentar by Anonym — 30. januar 2019 @ 11:34

 10. Endnu et skræmmende eksempel på skatteyderfinansieret rødradikal virtuos – med ekstremt veludviklede evner udi selvbedragets faktafornægtende vrangforestillinger.

  Der er ganske enkelt tale om forskellige kulturer som i sig selv er årsag til konflikter, sammenstød, voksende ulighed og eskalerende fremmedgørelse.

  Det er ikke uligheden der skaber konflikterne, men ideologiske og kulturelle modsætninger der skaber uligheden og konflikterne.

  Endnu et eksempel på en tilsyneladende intelligent og veluddannet person som bytter rundt på årsag og virkning.

  Kommentar by Jens Knudsen — 30. januar 2019 @ 11:34

 11. #6

  Citat: “laver ikke en skid”.

  Det passer rigtigt godt i det venstreorienteret segment. De fleste af dem er forkælede og dovne. De er så tilgengæld blevet gode til at anvende et ordvalgt der for dem til at lyde kloge….og er man klog skal man ikke bestille noget fordi alene ens såkaldte “klogskab” bære lønnen i sig selv. Det er bla. disse typer der ser ned på dem der rent faktisk tjene deres penge ærligt med sved på panden.

  Kommentar by Jp — 30. januar 2019 @ 11:35

 12. Alene titlen psykolog hhv. de runde briller, er nok til IKKE at tage manden alvorlig. Selv mener han at være seriøs.
  Desværre er der for mange der fæstner lid til mandens volapyk.

  Kommentar by JEG ER ENIG, DET ER EN LUKKET FEST, SKRID HJEM. — 30. januar 2019 @ 11:44

 13. UHA – Jeg overså at han er SOCIAL psykolog.
  Som en meddebattør oplyser: Hans ævl kan omsættes til: Jeg yder intet, og jeg har sagesløse skatteborgere i ryggen, sådan rent økonomisk.
  Han ligner det han er, nemlig en uredt seng.

  Kommentar by JEG ER ENIG, DET ER EN LUKKET FEST, SKRID HJEM. — 30. januar 2019 @ 11:46

 14. Bus 5C er et levende monument over den multikulturelle og integrationsmæssige ’succes’.

  For det første kan man gå ind og ud (det er en ledbus!) ad samtlige døre, hvorfor der ikke er billetkontrol. Det ville også være spild af tid, da 80% – afhængig af, hvor bussen er på ruten – ikke har billet, eftersom de er muslimer. Danmark betaler.

  For det andet kører linien på den forfærdende strækning Nørreport-Nørrebro-Frederikssundsvej. Fyldt med negre og arabere, der ikke tager de ringeste hensyn bortset fra til deres egne.

  Så hvis man vil se et parallelsamfund i fuldt flor inklusive svært overvægtige somaliske telte med 3-6 børn, er det relativt billigt at komme på sightseeing i perkerland. Med lidt held er der også burkaer og niqaber med, sjovt nok primært etnisk danske konvertitter.

  Faktisk mest imponeret af, at der undtagelsesvist er kontrollører på strækningen. Dén havde jeg ikke set komme.

  Kommentar by Henrik Petersen — 30. januar 2019 @ 11:51

 15. Man obeserverer ændringen i dagligdagens sprogbrug, men da man ikke må lave statistik over om ophavet til redestens udtrykkene kommer fra kulturberigerne eller gammeldanskerne, er socialpsykologens udredning bare en opdigtet fortælling.
  Sjovt nok, der hvor kulturberigerne kommer fra, er man ikke så sarte over for fremmede, der skiller sig uheldig ud.

  Kommentar by Menig 442 — 30. januar 2019 @ 12:03

 16. … Torben har vist brug for en psykolog, der kan hjælpe ham tilbage til virkeligheden og dens realiteter.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 30. januar 2019 @ 12:05

 17. Perkere er altid krænket. Selv på vej i døden for at følge pædofetens bloddryppende forbillede:

  MONTGOMERY, Ala. — A Muslim inmate scheduled to be executed next week in Alabama said the state is violating his rights by requiring a Christian prison chaplain to stand near him as he is put to death, according to a lawsuit filed this week.

  Dominique Ray is scheduled to be executed Feb. 7 for the fatal stabbing of 15-year-old Tiffany Harville in 1995. Attorneys for the 42-year-old inmate have asked a federal judge in the suit filed Monday to stay his execution while the court considers his claim. Og Knud Madsen: Husk jeg giver en iskold øl, når vi mødes til en debat om vilde negre og blodtørstige, hovedafskærende muhamedanere, og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 30. januar 2019 @ 12:12

 18. Allerede i Sovjet-Unionen for ca. 1OO år siden begyndte kommunisterne at spille kloge for at imponere de uvidende masser. Med forfalskede videnskabelige “kendsgerninger” og et ordgyderi uden lige, fik de bildt masserne ind at kommunisterne var de klogeste og bedste magthavere nogensinde. Torben Bechmann Jensen er en stor ordgyder, der tjener gode penge på at støtte de radikale, godheds- og indvandringsindustrien med fantasifulde bortforklaringer af de trusler, ulykker, skader og forbrydelser der rammer flere og flere danskere, som følge af importen af hundredtusindvis af vilde, krævende, primitive, utaknemmelige, agressive, voldelige og fanatiske kulturfremmede fra Afrika og Pakistan osv.

  I Frankrig og Sverige er en sådan pladderhumanistisk import endt i hverdags-terror/guerilla-krig og rekorder i vold og mord osv.

  “Takket” være V, K, LA, S, SF, DF og de røde journalister kan vi danskere se frem til lignende tilstande.

  Kommentar by Bent Nielsen — 30. januar 2019 @ 12:34

 19. PS: Se de sidste indlæg på bloggen “forkert at høe begge sider”, hvor pladderhumanisterne bliver klædt af til skindet.

  Kommentar by Bent Nielsen — 30. januar 2019 @ 12:42

 20. …høe skal være høre

  Kommentar by Bent Nielsen — 30. januar 2019 @ 12:43

 21. Det kan da kun glæde at han har forståelse for os der bliver mere og mere presset. Kan vi regne med hans forståelse den dag bøtten vender?

  Næppe, men mest fordi hans forståelse udelukkende har en retning. Vi skal lære retorikken og efterfølgende hæfte den til vores egen argumentation for at de kan se deres egen fejlslutning.

  Kommentar by Santor — 30. januar 2019 @ 12:50

 22. Gad vide hvor meget den mere eller mindre sindsforvirrede Torben Bechmann Jensen hiver ud af statskassen aka vores skattekroner.

  Kommentar by Piphans — 30. januar 2019 @ 12:54

 23. #11:

  Jeg kører selv med 5C, når vejret er dårligt, og genkender din beskrivelse. Bussen er fyldt med arabere og negre, der ofte ikke udviser det ringeste hensyn til deres omgivelser.

  Eksempler:
  – Højlydte telefonsamtaler med telefonen på medhør, så vi alle kan blive delagtiggjort i, hvordan det står til i Mogadishu
  – Overvægtige negerkællinger, der optager to siddepladser
  – Arabermænd der lytter til korancitater med telefonen på medhør, så det kan høres i hele bussen. Man føler sig (ufrivilligt) som deltager i et islamisk bønnemøde i den lokale moske.
  – osv osv

  Kommentar by Holger_Danske — 30. januar 2019 @ 12:59

 24. Jamen, Tåben Bæmann Jensen du har fuldkommen ret. Det er altsammen det fæle danske samfunds skyld. Også når det brune affald opfører sig på akkurat samme måde i alle andre lande de har inficeret med deres tilstedeværelse. Vort beskedne lands størrelse taget i betragtning, gør det mig stolt at tænke på, hvor stor indflydelse vi har på affaldets opførsel.
  Hør hér Tåben: Det er bare iSlam du beskriver. De mennesker har aldrig haft en levestandard, hvor beskeden den end måtte synes hér, som den de har nu.
  Pressede, huh?
  Det var noget de var, inden de kom hertil.
  Næh du; prøv en islamistisk vækkelse. Nu de så småt føler sig mange og stærke nok til, at begynde at svinge taktstokken. Ved vold, særkrav, forurettede krænkelser, chikanerier herunder tilsvining af vantro, hærværk, voldtægt og kriminalitet i alle afskygninger.
  Pak dit ensidige rødradigale propagandavrøvl rektalt.

  Kommentar by White knight — 30. januar 2019 @ 13:48

 25. Hvorfor er det blevet så moderne at ligne et blødkogt eller hårdkogt hønseæg oven i hovedet?

  Er det fordi visse typer gerne vil ligne en hooligan eller en rocker, eller regner de med at se særlig intellektuelle ud? Hvad med et tre-årigt forskningsprojekt med 35 psykologer, psykiatere, forskere og eksperter, så der kan skrives en fristil om hvorfor så mange barberer sig ovenpå hovedet? Det vil vi skatteydere da sikkert gerne finansiere. Pengene ligger jo altid bedst i statens lommer.

  Kommentar by tp — 30. januar 2019 @ 13:54

 26. Kan det tænkes at nogle danskere føler sig pressede ved tanken om at Christiansborg er blevet et sted hvor der uafbrudt udklækkes planer for Danmarks afrikanisering og islamisering, og for vi danskeres fordrivelse og etniske udrensning? (Via en stedfortræder-krig mod danskerne)

  Kommentar by tp — 30. januar 2019 @ 14:02

 27. denkorteavis.dk : Mellemøstlig mand ville bestemme hvem der må køre bil i Skive

  Kvinde tvunget ind til siden og overfuset af araber i Porsche Cayenne.

  Kommentar by k.m. — 30. januar 2019 @ 14:16

 28. Samme problem i århus, og sådan har det været i årtier. Min søster bor der og vurderer modsat “eksperten” at det er 95% aggressive perkere der udgør problemet: https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/spytklatter-kvaelertag-ogstenkast-mod-aarhus-chauffoerer/7495628 De har endda måttet indhegne en gangbro i gellerup fuldstændigt fordi de smed store sten og indkøbsvogne ned på busserne. Uriasposten har vist skrevet om det engang, præv at søge på “city vest gellerup” herinde. Det ligner et abebur, hvad det jo i virkeligheden også er. Det billede siger for mig alt om islam i danmark, og det var ihvertfald ikke “pressede danskere” eller “forskellen på rig og fattig” der gjorde det nødvendigt!

  Kommentar by Per — 30. januar 2019 @ 14:35

 29. Flere

  Bedømmelsen af Torben Bechmann Jensen er lidt tricky; han skifter glidende stil (Læs: Manden er stilforvirret) – Brillen på nærværende foto er ikke repræsentativ; på andre fotos ses han med en piratudgave af en Lindberg Optik brille (den type, den ægte, som Uffe Ellemann ynder at bære) – Allerede her aner vi fidusmageren!?

  På vedhæftede videoklip, er klædedragten såmænd ganske tilforladelig casual – Men skoen, skoen mine damer og herrer (som man får et glimt af i vedhæftede video) er aparte i forhold til mandens øvrige image – Skoen er grusom; skal forestille en klassisk herresko: Alden, Church, Lotusse, osv. – Men mig snyder han ikke! Den sko er et stykke værkfører design; den er cementeret op (limet ikke syet) Overlæderet er formentlig fra Bangladesh; og grundet mangel på garvesyre, formentlig garvet i æselpis. Sålen er et polyuretan produkt – Jeg behøver ikke at se mere, jeg ville aldrig stole på, slet ikke ansætte, den mand!

  En lektor månedsløn er på kr. 42.000 (plus/minus)

  http://livsstil.tv2.dk/2014-06-19-pilgaard-hjalp-hjeml%C3%B8s-vi-skal-v%C3%A6re-bedre-hverdagshelte

  Kommentar by T. Flodur — 30. januar 2019 @ 15:02

 30. T.Flodur 15:02
  Voila!
  Skoene snyder aldrig!
  Med alle de pjalter der eftehånden kommer væltende ind fra navnlig Kina, Bangladesh osv. Ka’ det sgu ofte være svært at sige med 100% sikkerhed. Om det er Cardin eller gardin.
  Men, gode kvalitetssko kommer stadig fra Italien, UK og til nød Portugal.
  De skodsko viser blot han er en wannabe. Der tror han ka’ fake it ‘till he make it.
  Men pudsigt alligevel.
  Han er typen “hvor det ikke skal hedde sig..”
  Lidt ligesom Jørgen Poulsen og Vlad. Den blege primat, I véd, ovre fra Russia. Han spiller den jævne mand udadtil. “Folkets” mand. Lige indtil skjortemanchetten på hans hvide skjorte glider op, og afslører et ur, der koster mere end visse russere tjener på et helt arbejdsliv.
  Hate pretence.

  Kommentar by White knight — 30. januar 2019 @ 16:06

 31. De salvede gentager det samme igen og igen.

  Den statsfinansierede socialpsykolog Torben Bechmann Jensen. En evigt balsameret på Københavns Universitets Lenin Mausoleum: “Flere og flere mennesker føler sig mere og mere pressede, eller uligheden mellem rig og fattig (..)stiger (..) vi er pressede i vores hverdag.”

  Ja, “Han kunne sin kulturmarxisme til fingerspidserne, og gjorde alle dummere.” Igen-igen på statens propaganda tv. Public service kalder de fordummelsen.

  Alle dvs ALLE er blevet rigere siden 1968. Mindst dobbelt så rige. Det kan enhver, der ikke er talblind slå op i den alment tilgængelig statistik.

  AE og andre socialistiske demogog-partier pusher relative indkomstforskelle, der i sagens natur ikke har noget med forskellige socialgruppers faktiske personlige nettoindkomst i kr og ører som et mål for fattigdom, at gøre. Det er fup og det ved de selvfølgelig.

  Selv de fattige er blevet rigere. Det ved enhver, der ikke er ansat til at mene det modsatte.

  Kommentar by A-mad — 30. januar 2019 @ 16:34

 32. I dag kan det læses i bl.a. JP, at også Britta Nielsens Perkersvigersøn er grundigt involveret i svindelsagen. Hendes døtre og søn ligeledes. Hendes mand var perker. Ja, se blot, hvor meget e´n indvandremadras kan producere af afskyeligheder over for skatteborgerne!
  Tillige kan man på DKA i dag, læse en artikel, om det store mediecirkus om drengen på Sjælsmark udrejsecenter, der ikke måtte få babymad/broccoli og modsat: den larmende tavshed der har været siden d. 24./1. hvor det kom frem, at kræftramte børn på Odense Universitetshospital fremover KUN skal tilbydes den almindelige vacumpakkede menu fra centralkøkkenet.
  Den anden dag kunne vi her på UriasPosten læse om de problemer Fandens Tilbedere giver os i den offentlige sundssektor, hvor jeg skrev om disses kontinuerlig stigende infiltration i alle offentlige instanser.
  Kendsgerningen af stats og kommuners forfordeling af Fandens Tilbedere, på skatteborgernes regning, er almen bekendt.
  Dette blot et lille udpluk, af al det Fandens nyttige idioter har formået at belaste vort land med.
  Dertil kommer, at Fandens Tilbedere, dagligt og i endnu hurtigere stigende omfang, forulemper vi vantro (almene danskere, ung som gammel)på gader og stræder, både fysisk og verbalt.
  Verbalt er den HELT gal i skoler og andre steder, hvor yngste generation af Fandens Tilbedere befinder sig. Der er ynglets indoktrinerede hadsprog, nærmest upåtalt, blevet til Danmarks uofficielle modersmål. Så er det skisme da ikke så sært, at vore unge også benytter jargonen?
  Og JA, vi E´R pressede; nemlig af Fandens Tilbedere og deres Voldsmanual, som de, hver på deres mulige måde, er livspligtige til, at udøve!
  Vi har da al mulig grund – og pligt til, at øge retorikken, når nu netop Fandens nyttige idioter (fra folketing, til professorer, indvandringsindustrien, væmmeligboere og resten af RVs tentakler ude i samfundet) konsekvent nægter at tage vore beviselige argumenter alvorligt.
  Men vi gør det fortsat ad pligtopfyldende, demokratiske veje, i dyb modsætning til den yderste venstrefløj, der præsentere de ypperste af Fandens nyttige idioter.
  IQen på Fandens nyttige idioter lade sig ikke fornægte, UANSET hvor i samfundet(se foregående parentes) de uspyr deres forargelse og menig, betalende, dansker!

  Kommentar by M.S. Carstens — 30. januar 2019 @ 17:02

 33. Hovsa, så er ‘politiet’ også kommet på banen. En Elvir Abaz fra Fyns politi kører løs, men han/hun er vel også kollega til ‘brobyggeren’ Asmaa Abdol-Hamid. Check den ud, før den går bag betalingsringen.
  https://politiken.dk/debat/debatindlaeg/art7007570/Beskyttelsen-af-Rasmus-Paludan-slider-p%C3%A5-politiets-tillid-i-de-sociale-boligomr%C3%A5der

  Kommentar by Henrik Petersen — 30. januar 2019 @ 18:34

 34. Utroligt så populistisk det er for disse plaprere at ligne en buttplug.
  Pluggen Qvortrup, pluggen Torben Bechmann, og kvinderne (?) ligner lokumsbørster?
  Er bevidstheden om spejlets eksistens det første de mistede, da de slog ind på løgnens vej.?

  Kommentar by Hul igennem? — 30. januar 2019 @ 18:49

 35. Rig og fattig?
  Der er nok mange danskere, der er ringere stillet end indvandrere fra dag et. Lever for et minimum. Ser hvordan de forkæles. Bagest i job kø, fyret for tilskuds perler. Bagest i venteliste på bolig.
  Få nu de tal frem i børnepenge, hvad ti børn koster og pensioner.

  Kommentar by P — 30. januar 2019 @ 18:50

 36. Kan godt forstå at diverse modstandere af Danmarks ødelæggelse og danskernes fordrivelse og blodige etniske udrensning, er begyndt at betragte den typiske politiker eller journalist som en satanist, trold, djævel, nihilist eller sadist. De radikale, skabsradikale og de røde som er hovedkræfterne bag den fremadskridende nedbrydning af vores kultur, fører sig jo frem med lovgivning og politik, som er udtryk for djævelsk kynisme og hensynsløshed overfor os danskere. Selvom mange danskere allerede har fået deres liv ødelagt af migranternes hærgen, vil regeringen nu have endnu mange flere somaliere, congolesere og pakistanere osv. herop.

  (F.eks. var der et vildt skyderi på Nørrebro. En kvinde på cykel blev ramt af et projektil der gik gennem ballen og ud gennem maveregionen. Hun har vel været offer nr. 5833 for “berigende vold”? Eller er tallet langt højere? (Hertil kommer flere millioner danskere som på den ene eller den anden måde er ramt af gammelpartiernes uduelighed og urimeligheder)

  Og vil man opregne hvad vi danskere ellers udsættes for fra asylanternes og indvandrernes side, var er der jo de fire unge danskere som fornylig blev knivstukket på et gadehjørne i København, den ene døde. Gerningsmandens signaliment er endnu ikke udsendt, trods mange vidner. Hertil kommer utallige andre forbrydelser mod sagesløse.

  At regeringen plus DF, R og S osv. nu vil indføre statscensur og fordoble eller tredoble indvandringen via familiesammenføringer og Marokko-traktaten, ligner rød satanisme.

  Kommentar by tp — 30. januar 2019 @ 19:17

 37. White knight — 16:06

  Tak for opmuntringen! – Ja, man kunne godt ønske sig lidt mere anvendt humor her på bloggen – Nå, men hvorom alting er, så åbner Møller, som regel ballet med et par fine finter som den her: “Herefter var der tid til en universitær analyse ved socialpsykolog Torben Bechmann Jensen. Han kunne sin kulturmarxisme til fingerspidserne, og gjorde alle dummere”

  Kommentar by T. Flodur — 30. januar 2019 @ 19:55

 38. Kommentar by Carlo Di Napoli II — 30. januar 2019 @ 12:12

  Jeg er klar!! :)

  Kommentar by Knud Madsen — 30. januar 2019 @ 20:01

 39. Hvis man ser over en periode på 100 år, så har de fattigste danskere aldrig haft flere ressourcer til rådighed end hvad de har nu. Det er nok blevet sværere at få tildelt en førtidspension nu end det var for 20 år siden da kommunerne kastede dem ud til højre og venstre, lønningerne i den mindre gode halvdel af arbejdsmarkedet er da også stagneret eller ligefrem faldet, men ligefrem at kalde det hovedårsagen til at vi danskere synes mindre og mindre om hinanden, er jeg ikke enig i. Det er det multikulturelle samfund som usa vi ser hvor størstedelen holder sig i egen lejr og er temmelig træt af de andre. Det er en kombination af mange ting.

  Kommentar by Flaskeposten — 30. januar 2019 @ 20:56

 40. #6 kunta – lige præcis

  Kommentar by Johnson — 30. januar 2019 @ 20:58

 41. Respekt Kim. At du overhovedet orker at blive ved med at finde disse rablende vanvittige mennesker og udstille dem til spot og spe, her på posten ihvertfald.

  Kommentar by perp747 — 30. januar 2019 @ 21:35

 42. tp — 30. januar 2019 @ 19:17:

  Ja, censuren er dybt efterlyst af både venstrefløjen og RV + alle deres tentakler i samtlige partier i FT. Og Fandens tilbedere og nyttige idioter stemmer i.
  Som Henrik Petersen — 30. januar 2019 @ 18:34 også henviser til, så er Elvir Abaz fra Fyns politi i MSM med en udsøgt perkerbeklagelse, over at politiets resurser udhules af, at de skal beskytte Rasmus Paludan i ytringsfrihedens navn, så “Agitatorer og hadprædikanter som Rasmus Paludan og hans parti, Stram Kurs, får frit spil til at udøve åbenlys mobning, chikane, psykisk vold målrettet herboende muslimer i socialt udsatte områder.”
  Jeg læste det på:
  https://www.document.dk/2019/01/30/politiassistent-elvir-abaz-beskyttelsen-af-rasmus-paludan-slider-paa-politiets-tillid-i-de-sociale-boligomraader/
  Jeg tillader mig hermed, at sætte prædikatet “infiltrationen af Fandens Tilbedere i politiet” på Elvir Abaz og på, af ham ansatte, Asmaa Abdol-Hamid.
  Ja, som det umiskendeligt er, så bruger Fandens Tilbedere ENHVER mulig/fremprovokeret anledning, privat såvel som i offentlige stillinger, til, at “helligholde” Fandens Religion, midt blandt os!
  OG hvem er det lige der råber højest, har kort lunde og generelt opfører sig fremførende og truende, både i det almene offentlige rum og under Paludans grundlovssikrede ret til ytringsfrihed? – Rigtig gættet: Fandens Tilbedere og hans nyttige idioter på den yderste venstrefløj!

  Kommentar by M.S. Carstens — 30. januar 2019 @ 22:26

 43. Hvad er meningen med kommentaren 2O.56? Er en (velbjerget?) flaskepost tilfreds med regeringen på alle danskeres vegne? Det er jo blevet sådan at både de vanskeligt stillede danskere og de mere “normale” danskere sjofles af regeringen? Kan det betvivles? Er det ikke sådan at regeringen fører Danmark mod svenske tilstande med kaos, anarki, lovløshed og hverdagsterror? Følger flaskeposten ikke med i hvad netaviserne fortæller om politikeres utrolige forræderier mod egne befolkninger? Har flaskeposten en kommentar til at regeringen sender millioner og milliarder ud af landet, og ødsler andre milliarder væk på skøre, landsskadelige projekter, som ikke er til nytte for vi danskere? SAMTIDIG med at de forringer og forringer velfærden og sundhedsvæsnet m.m.m. for at skaffe penge til endnu mere indvandring.

  Kommentar by tp — 30. januar 2019 @ 22:57

 44. tp — 30. januar 2019 @ 22:57 På ingen måder tilfreds med nuværende regeringer, jeg har endnu til gode at opleve en regering som forvalter vores ressourcer på en ansvarlig måde. Det var unuanceret skrevet af mig. Jeg følger med, jeg er også forarget. Når det så er sagt, så bliver jeg bare træt af den evige rumlen om for lave sociale ydelser, som nærmest den eneste årsag til nedadgående sammenhængskraft, i et samfund. Der hersker jo ingen tvivl om at “en sløret mandsperson” klippet, intet har med penge at gøre, men simpelthen er et resultat af en mislykket befolknings sammensætning. Der er ingen i det klip der hverken sulter eller lider overdreven nød.

  Kommentar by Flaskeposten — 31. januar 2019 @ 00:18

 45. Flaskepost, tak for svar.

  Kommentaren nr. 1O, kl. 11.34 ovenfor af Jens Knudsen, er også med til at belyse emnet. Vh tp

  Kommentar by tp — 31. januar 2019 @ 00:38

 46. Hash og LSD har ikke gjort ham kønnere med årene.

  Kommentar by Iznogut — 31. januar 2019 @ 00:52

 47. Flaskeposten 00:18
  Fattigdom er relativ.
  Fattig – i forholdet til hvad.
  Jeg er også fattig. Men det er sgu da kun, når jeg sammenligner mig med obskønt rige mennesker.
  Jeg overraskes faktisk gang på gang, når jeg ser tv-klip fra folks moderne møblerede stuer. Folk der aldrig har haft et job, taget en uddannelse. Men været på “borgerløn” betalt af den knoklende del af befolkningen.
  Det er ikke, hvad jeg ville forbinde med fattigdom. Det kan meget vel være de mennesker ikke har samme økonomiske muligheder, som andre i højtlønnede jobs. Men vores klappekage samfund, tager og klapper det hele ud. Så den rige(ere) afleverer en uforholdsmæssig stor del af sin gage. Så personen fra før ikke ender i reel fattigdom. Selvfølgelig er der stadig en forskel på, at knokle på arbejde hver dag – med kronisk blodsmag i munden og puls på 300+. Og så een, der har set samtlige afsnit af Melrose Place, med benene oppe i sofaen, kun iført undertøj det meste af dagen.
  Sådan skal det også være.
  Fjerner man det økonomiske incitament fra folk ved at knokle. Så får man sovjettiske tilstande som for 50 år siden.

  Kommentar by White knight — 31. januar 2019 @ 08:31

 48. #33 Henrik Petersen
  Den trojanske hest Elvira hos fynsk politi taler om “hadprædikanten” Rasmus Paludan.
  Elvira: It takes one – to know one. Hadprædikanter dét må være noget du har forstand på.
  Du er omgivet af dem i de miljøer du kommer fra.
  Desværre er det feset henover fez’en på dig. At det Paludan udstiller, er dét vi ikke må tale om, endsige kritisere. iSlam herunder Muhammed. Og du/ I ryger lige på limpinden, og understreger hans pointer.
  Havde Paludan uret, ville I kun have et skuldertræk tilovers for det. Og det hele være et non-issue. Men ved din kronik og dine artsfællers psykopatiske opførsel, bekræfter i tilfulde mandens påstande.
  Fez es ein Alvira?

  Kommentar by White knight — 31. januar 2019 @ 09:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper