31. januar 2019

El-Jabri: “… ikke set en eneste kommentar, der kommer med indspark til Mattias’ egentlige budskaber”

Sober kommentar af Niddal El-Jabri, der forsvarer Tesfaye ‘kulturelle referenceramme’, og kritiseres af venstreradikale Zaki Youssef i kommentarsporet på Facebook med udmeldinger såsom: “Det er ikke vigtigt om man er vokset op med Oum Kolthoum eller Kim Larsen derhjemme… Jeg har ikke læst Pontoppidan, men jeg har læst Mahfouz.”

Fra Avisen.dk – Blogger til Tesfaye-kritikere: Kig indad.

“De seneste dage har en del af mine – minoritetsetniske venner – på sociale medier grint af og udstillet Mattias Tesfaye på baggrund af en artikel med overskriften: Jeg bliver bekymret, når jeg møder teenagere med udenlandsk baggrund, der ikke har hørt om Kim Larsens død. … Det er Politiken som i så mange andre tilfælde, der nøje kalkuleret har fanget den rubrik, som skaber mest debat i stedet for den bedste debat. …

Jeg måtte jo klikke mig ind og finde ud af, hvad meningen var med artiklen. Det viser sig så, at det er Mattias Tesfaye, der kommer med sine 4 bud på, hvad det er vi skal samles om som borgere på tværs af etniske tilhørsforhold. Du får dem lige her, frittet for dårlige anekdoter.

Vi skal tale det samme sprog, dansk.
Folk skal forsørge sig selv.
Demokratiets værdier er grundlaget for eget liv.
Vi skal bo sammen, på tværs af etniske skel.

Jeg har ikke set en eneste kommentar, der kommer med indspark til Mattias’ egentlige budskaber, og der er ellers masser af gode samtaler i de 4 budskaber, som kan fremme refleksion og – ja hold nu fast – enighed.

Vi ødelægger det for os selv, når vi gør os selv till en del af bandwagon-publikummet for den dårlige dialog…”

Oploadet Kl. 08:52 af Kim Møller — Direkte link10 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/98286/trackback

10 Comments »

 1. Snakken går og går om den uhæmmede tilvandring af kriminelle utilpassede velfærds migranter, men de valgte overbetalte samfundstjenere ønsker ikke at ændre et komma så de uønskede kan smides tilbage hvor de kom fra når de ikke vil integreres så volden og terroren fortsætter med forøget styrke, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 31. januar 2019 @ 09:35

 2. Vi skal tale det samme sprog, dansk.
  – Mange muhamedanere kan ikke dansk, når de kommer i skole.

  Folk skal forsørge sig selv.
  – 60 pct af muhamedanere forsørger ikke sig selv.

  Demokratiets værdier er grundlaget for eget liv.
  – 60 pct af muhamedanere ønsker, at sharia skal spille en rolle i samfundet.

  Vi skal bo sammen, på tværs af etniske skel.
  – Næsten alle muhamedanere bor i etniske enklaver.

  Kommentar by Bastardo — 31. januar 2019 @ 09:51

 3. De fleste musvinerne har mere eller mindre et reduceret på mønster genkendelse. Man kan sige de er på det kognitive mere tilbagestående end homo sapiens. Det er nok den sørste årsag til de ikke fungere i en civilisation som vores hvor stort set hele samfundet er stærke struktur mønstre man konstant skal kunne navigere i.

  Kommentar by Jp — 31. januar 2019 @ 10:38

 4. Er Mattias Tesfaye ikke bare endnu en rød femte-kolonne type, som alt i alt er tilhænger af ubegrænset indvandring?

  Kommentar by Bent Nielsen — 31. januar 2019 @ 10:47

 5. Hedder det virkelig ‘Heilpraktiker’. Det passer måske meget godt, men skulle det være ‘Healpraktiker’?

  Kommentar by Ole Madsen — 31. januar 2019 @ 11:11

 6. – Ole Madsen

  Dunno. Sakset fra hendes profil.

  Kommentar by Kim Møller — 31. januar 2019 @ 11:36

 7. Integration af muslimer er håbløst. De vil ikke integreres i den danske kultur.

  Hvis jeg skulle få tilbudt et job i f.eks Saudiarabien, ville jeg overveje det, hvis det var inf mit speciale og lønnen var min 3½ mio kroner netto om året (efter skat). MEN jeg ville ALDRIG så meget som overveje at blive integreret i den saudiarabiske kultur (kender nogen, der har taget et lignende job. De overvejede aldrig at blive integreret og de kunne ikke komme hjem hurtigt nok, da kontrakten udløb!)

  Kender andre danskere, der har arbejdet i eller helt er emigreret til lande med kristen kultur. De blev ‘integreret’ nærmest fra dag ét i de fleste af de lande.

  Asiater m/k med buddhistisk eller hinduistisk kultur kan gifte sig og få børn med danskere med kristen kulturbaggrund og omvendt. Det gør de/vi m/k oftest uden de store problemer. F.eks har flertaller af jøder i århundreder ladet sig assimilere og indgifte. De er forsvundet i det danske folkedyb. Det eneste spor af dem i dag er et par nobelpriser! :-)

  Kvinder med muslimsk kultur risikerer at blive myrdet af fædre og brødre, hvis de gifter sig og får børn med danske mænd med kristen kulturbaggrund. Så der gør de praktisk talt ikke.

  For man kan ikke komme muslimer i “smeltediglen”. Hvis man kommer muslimer i den, eksploderer den. Det er en naturlov.

  Muslimer bør KUN emigrere til andre muslimske lande, hvor de ikke eksploderer.

  Kristne bør hovedsageligt kun emigrere til andre kristne lande og ALDRIG til muslimske lande.

  Kommentar by A-mad — 31. januar 2019 @ 13:51

 8. For pokker! Fire danskhedskriterier uden nogen som helst form for substans. “Værdier” og andre modeord pakket ind i ævl om demokrati- og sprogforståelse. Og I klapper i jeres små, fede hænder og siger: Nu stopper befolkningsudskiftningen så sandelig!

  Der er ikke een eneste af disse fuldkommen meningsløse fraser, der ikke allerede er blevet udtalt af en hvilken som helst multikulti.

  Kommentar by Arne Torp — 31. januar 2019 @ 18:05

 9. “Vi SKAL bo sammen, på tværs af etniske skel”. Sentensen siger alt om et ansvarsløst politisk projekt, det aldrig vil komme til at lykkes.

  Kommentar by Svend Gønge Borg — 31. januar 2019 @ 20:05

 10. UDEN DEBAT OG YTRINGSFRIHED er demokratiet stendødt. Alligevel skrev Lars Quisling under på Marokko-traktaten som foreskriver at statscensur skal indføres. Lars Quisling er altså anti-demokrat og tilhænger af censur og diktatur.

  Lars Quisling er også tilhænger af meget mere indvandring, besættelse, afrikanisering og islamisering. For det skrev han også under på 11. december, på alle danskeres vegne.

  Lars Quisling er også en stor tilhænger af valgflæsk. Se hvordan det gik med hans løfte om straks-stop for invasionen. Han gav os det modsatte straks efter valget.

  Lars Quisling praler også af Danmarks “bomstærke økonomi”. Men der gives ikke penge til at sundhedsvæsnet kan fungere ordentligt. Tværtimod handler det konstant om besparelser, nedskæringer, lukninger og forringelser. Og den sociale velfærd forringes igen og igen.

  Og nu har regeringen vedtaget en ny række af bøder, afgifter og andre overgreb mod danskerne.

  Hvordan kan Venstre og andre være tilfredse med at have en statsminister som ingen kan stole på?

  Kommentar by Ole Jensen — 1. februar 2019 @ 16:48

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper