31. januar 2019

Håndbold, samler nationen ‘på tværs af samfundslag’… men ikke folkeslag: 3F mod ’stigende ulighed’

Håndbold ‘formår at samle nationen på tværs af samfundslag’, skriver en veloplagt Jens Jonathan Steen hos Piopio, og ignorerer det ubekvemme faktum, at jublen over landsholdets VM-guld i høj grad var en monokulturel forteelse. Det er formentligt en af grundene til, at eliten betragter håndbold-begejstring som ‘topmålet af lavkultur’, som ‘benzin på hadets bål’.

Det er ganske almindelige hvide danskere, der dyrker håndbold rundt omkring i provinsielle småbyer, hvad korrelerer ganske fint med 3F’s målgruppe. Folk der næppe vil skubbe pensionsalderen, for at forsøge ikke-danske børnefamilier jf. ulighed/fattigdom-dagsordenen.

Fra 3F.dk – Kampagne om ulighed.

“I år er der folketingsvalg, og 3F er selvfølgelig med til at sætte dagsordenen med en stor kampagne om ulighed i Danmark. I dag lancerer vi kampagnen ‘Og det er Daaanmark’, der skal rette fokus på den stigende ulighed i Danmark…

Vi ønsker et folketingsvalg, hvor der er fokus på vores dagsordener:

Politikere giver i dag rabatter til ejere af lystyachter, men de vil ikke betale for, at nedslidte kan gå tidligere på pension.
En akademiker lever i dag 7,5 år længere end en ufaglært.
Antallet af fattige børn er alt for højt.

Uligheden er blevet uanstændig…”

(3F.dk, 14. januar 2019)

Oploadet Kl. 18:33 af Kim Møller — Direkte link29 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/98330/trackback

29 Comments »

 1. Det var først forleden, da Sørine Godtfredsen kom ind på emnet i Deadline, at det gik op for mig, at nogle mennesker anser håndbold for at være en lavkultursport. Jeg har i tidens løb kendt en del elitespillere, og de var alle akademikere eller på vej til at blive det.

  For mig har det altid været fodbold, der var lavkultur, hvis vi absolut skal klistre sådanne etiketter på en folkesport. For sportsfolk på eliteplan gælder det desværre gennemgående, at de blæser på solidariteten og flytter til Monaco eller andet skattely, når de begynder at tjene de store penge.,

  Til 3F vil jeg sige, at det er mit indtryk,at misbruget af de tvungne kontingenter er enormt. Hvis folk melder sig ud, finder de hurtigt ud af, hvor lidt der er tilbage.

  Kommentar by Hans Jensen — 31. januar 2019 @ 19:02

 2. Bare vent til de fremmede får magten, så skal 3F se ulighed og fattigdom

  Kommentar by k. m. — 31. januar 2019 @ 19:12

 3. Hækkerup og Gammeltoft er noget skidt. De er førende i overleveringen af Danmmark til barbarerne.

  Kommentar by Nielsen — 31. januar 2019 @ 19:21

 4. 3F, er det ikke dem der støtter enhver venstreradikal demonstration for at importere mere ulighed til samfundet?

  Kommentar by Per — 31. januar 2019 @ 19:44

 5. Den stigende ulighed i Danmark skyldes stort set alene MENAP-indvandrere på integrationsydelse.

  Med hvad de alt i alt får af velfærdsstigning (inkl. diverse gratis hjælp) ved at slå sig ned i Danmark, overstiger det langt, hvad de overhovedet kunne forestille sig, og derfor er selv integrationsydelsen meget attraktivt.

  Hvad fagforeningen 3F, der er skabt for at varetage sine medlemmers interesser, overhovedet har med det at gøre, overstiger min fatteevne.

  Kommentar by traveler — 31. januar 2019 @ 19:45

 6. Jeg er pissetræt af de rødes konstante propaganda for de sorte og brune. Lav nogle nye fagforeninger, som ikke er røde og ikke arbejder for partierne i Rød blok.

  Kommentar by barfbag — 31. januar 2019 @ 19:53

 7. barfbag — 31. januar 2019 @ 19:53 Der er masser af forskellige fagforeninger, de må bare ikke være med ved forhandlingsbordet.

  Kommentar by Flaskeposten — 31. januar 2019 @ 20:27

 8. Kommunismen er en POLITISK SINDSSYGDOM, ligesom nazismen, fascismen og islamismen. I alle fire tilfælde er der tale om en smitsom ideologisk hjernebetændelse der fører til galskab, sindssyge og blodtørst. (Iflg. verdenshistorien)

  Selvfølgelig er det skørt at fagforeninger der er startet for at forsvare danske arbejderes vilkår og rettigheder, nu går ind for indvandring, løndumping, afrikanisering og islamisering, under dække af røde vrøvlerier om ulighed.

  Det er udgifterne til indvandring, og diskriminationen, der gør danskerne til 3. rangs mennesker. (= ulighed)

  Det er udgifterne til indvandring, som er hoved-årsag til haglstormen af forringelser i sundhedsvæsnet, så at nogle patientgrupper får en dårlig eller invaliderende/dødbringende “behandling”. (=ulighed)

  Det er udgifterne til indvandring, som er årsag til utallige lukninger/nedskæringer af busruter, infrastruktur og meget andet. (=større ulighed mellem f.eks. dem som har bil og dem som ikke har)

  Det er udgifterne til indvandring og deraf følgende besparelser som har resulteret i mere social elendighed, ved at forringe velfærden til danskerne.

  Det er den asociale boligpolitik som har tvunget tusinder af danskere til at bo på gaden, i garager og skure. (=øget ulighed)

  Osv.

  Ulighed er sådan set ikke nogen ulykke i sig selv. Derimod er kriminalitet, sygdom, hjemløshed, familiesplittelse, uretfærdighed og social elendighed i sig selv en pine og plage for dem der rammes.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 31. januar 2019 @ 20:30

 9. Per — 31. januar 2019 @ 19:44 3F har altid været åbenlyse kommunister, de støtter gerne kommunister, når der stilles op til kommunalvalg.

  Kommentar by Flaskeposten — 31. januar 2019 @ 20:33

 10. Nu skal i lige huske på, at de fleste fagbosser i de Mohammedanske pamper fagforeninger har familie medlemmer dvs. koner og børn som arbejder i flygtningeindustrien, og derfor selvfølgelig ønsker de selvfølgelig større import af muslim-islamister til Mohammedanmark så pampernes familie kan stjæle endnu flere penge fra os dumske skatteydere.

  Kommentar by Piphans — 31. januar 2019 @ 21:24

 11. Nærstuder lokalafdelingerne af 3F og du finder ikke stort andet end EL folk på de betydelige poster. Med den ene hånd klynker de, i hvert fald officielt, over hvor synd det er for de svageste danskere, og med den anden hånd støtter de aggressivt fri indvandring fra Mellemøsten og Afrika. Den indvandring, der ødelægger alt for – ja netop – de dårligst stillede og “nedslidte” danskere. Om jeg begriber, de har ét eneste dansk medlem tilbage. Lad dem da blive afhængige af det masseimporterede, de er så begejstret for. Så skal vi se, hvor længe deres ublu pamperlønninger holder.

  Kommentar by Margrethe — 31. januar 2019 @ 21:28

 12. HVIS MAN kan tro Jalving/Uhrskov fra JP og black pigeon/you tube samt snaphanen, og det kan man nok, så er EU og politikerne i Europa, Sverige, Frankrig og især Tyskland ved at arrangere at vores nationalstater, demokratier og traditionelle værdier forsvinder fra jordens overflade. Hele vores civilisation vil blive forsøgt udslettet. Lyder det forrykt? Ja, men som 1. og 2. verdenskrig viste, så kan magthavere være forrykte. Så forrykte at de uden skygge af fornuftig grund tilstræber at opnå verdensherredømme, eller at gøre nabolande til slavestater, eller at dræbe og udrydde millioner af harmløse, fredelige og uskyldige børn og voksne. Læs selv bøger om 1683, 1914 og 1939.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 31. januar 2019 @ 22:18

 13. Hvis fagforeningerne ville gøre noget godt for danske lønmodtagere, skulle de kæmpe imod importen af billige løntrykkere fra udlandet. Det kunne måske hæve lønniveuet for lavtlønnede og andre lønmodtagere. Lønniveauet styres af bl. udbud og efterspørgsel.

  Hvad angår arbejdsløse og bistandsklienter, må man bare konstatere at der ikke er råd til flere penge end de nu får, pga. de enorme overførsler der går til det hastigt voksende antal ikke-vestlige klienter ser opholder sig her. I den henseende har fagbevægelsen ikke kendt sin besøgelsestid og kæmpet mod det vanvittige flygtningecirkus i tide.

  Hvorfor sørger fagbevægelsen ikke for nogle bedre pensionsordninger for sine medlemmer. Bedre pensionsordninger og muligheder for aktieindvesteringer, kunne gøre flere lønmodtager til medejere af erhvervslivet, hvilket ville reducere uligheden.

  Kort sagt: Fagbevægelsen har en meget stor medskyld i uligheden.

  Kommentar by JC — 31. januar 2019 @ 22:30

 14. Ja, fagforeningerne er infiltreret af kommunister og radikale, ingen tvivl om det.

  Der kan dog godt blive flere penge til arbejdsløse danskere og til sygdomsramte eller voldsramte patienter, hvis regeringen holder op med at sende millioner og milliarder ud af landet, eller afsted til tossede og lyssky projekter.

  Eva Selsing har en klumme hos “Groft sagt” hvor hun igår udstillede hvor feudalt, fjollet og blødsødent/uretfærdigt vores retsvæsen kan fungere overfor både forbrydere og ofre. De sidste risikerer at blive idømt den største straf.

  Kommentar by tp — 31. januar 2019 @ 22:42

 15. 3F er en socialistrede. Hvis de havde kunnet få deres vilje, havde de ført en Hugo Chavez politik, med uddeling af statens penge i en mild strøm til alle “trængende”, både deres egne medlemmer, og importerede flygtninge, indtil kassen er tom. Uden tanke på at sikre et effektivt erhvervsliv til at skaffe fremtidens velstand.

  Kommentar by JC — 31. januar 2019 @ 22:47

 16. Som ung, eller yngre end nu, tænkte jeg- hvorfor fagforeninger ikke selv lavede en forretning respektivt et firma eller flere.
  Svaret var ikke så svært- da ville de skulle stå reelt til ansvar.

  Det er nu engang lettere at kritisere situationen, selve virkeligheden, den uretfærdighed man tolker er herskende, end for alvor prøve at forandre den.

  Kommentar by Peter Buch — 1. februar 2019 @ 00:02

 17. Forskellige socialist firmaer har været etableret, et bryggeri, en bank og nogle bygge-, produktions- og handelsfirmaer. De gik vist alle ret hurtigt fallit. Husker ikke lige navnene, men andre er måske bedre inde i den sag?

  Kommentar by tp — 1. februar 2019 @ 00:07

 18. I Trumps USA foregår over 25 % af al arbejdsformidling via kontakt til arbejdstagere, som sidder klar ved skærmen på telefonen osv. – helt uden fagforeningernes indflydelse – man bliver betalt for den konkrete ydelse – ofte til ekstremt lav løn. Og den udvikling er i hastig fremdrift!

  Nye tider er på vej og vores system kollapser og velfærdsstaten forsvinder – dertil kommer så islam og dens dommedags følger oveni – Verden bliver en helt anden og når den nye superkapitalistiske verden kulminerer – vender det igen og vi får oprør og kommunisme igen – alting går op og ned og mennesket bliver aldrig klogere!

  Kommentar by Black Watch — 1. februar 2019 @ 00:25

 19. >10 Piphans
  Det er så sandt som det er skrevet, selv om du fik sneget noget overflødigt selvfølgelig ind. Dansk kultur er ikke socialakrobaternes foretrukne. Så hellere lidt kinesisk eller russisk(sovjetisk forstås).

  Kommentar by Nielsen — 1. februar 2019 @ 04:27

 20. >13 JC
  Tror du selv på det der pensionspropaganda? Har du ikke set nok eksempler på at de simpelthen forsvinder? Hvorfor skal jeg som lønarbejder finde mig i at næsten hele min løn er fratrukket når den udbetales? Jeg kunne meget bedre end fagforeningsmafiosier, Pensionskassebonusforgyldte “økonomer”, kommunal- og fjolsetingspolitikere sørge for min alderdom.
  Desuden er der den lille hage ved det, at pengene hele tiden bliver mindre værd, som jeg tidligere har været inde på.

  Kommentar by Nielsen — 1. februar 2019 @ 04:39

 21. Så er det,jeg spørger:
  Nyder psykopater som Adman Avdic, Junes Kocksucker, hele følget fra Grimhøj Moskeen og alt alt for mange flere ikke akkurat samme beskyttelse?
  Nååh, det mente jeg nok.
  Så flet du bare kebaben.
  Det er så let, at se splinten i andres øjne…

  Kommentar by White knight — 1. februar 2019 @ 10:39

 22. Ups! Det var et indspark til Elvira. Politibetjent i Voldsmose. Sorry

  Kommentar by White knight — 1. februar 2019 @ 10:44

 23. > 20 Nielsen: Mht. fagforeningernes pensionskasser, tror jeg nok du har ret. Det som jeg mener med mine bemærkninger er, at det generelt ville være godt for mindre ulighed, om almindelige mennesker fik del i ejerskabet af samfundets værdier. Det kunne jo også være ved at det blev mere attraktivt for folk at investere i aktier. Men mange ville nok foretrække en form for pensionskasse, da de måske ikke selv har så meget viden om aktier.

  Kommentar by JC — 1. februar 2019 @ 11:04

 24. JC/23

  “Det kunne jo også være ved at det blev mere attraktivt for folk at investere i aktier. Men mange ville nok foretrække en form for pensionskasse, da de måske ikke selv har så meget viden om aktier.”

  Hvad mener du med mere attraktivt?

  Handler det i virkeligheden ikke om, at du tror, at pensionskasserne giver dig større trykhed for din opsparing, og at du ikke selv gider følge med i markedets bevægelser eller at sætte dig ind regnskaber og erhvervsstof?

  Det er muligt,jeg tager fejl af din holdning, men jeg tager ikke fejl af, at denne blog oser af nonchalance overfor det erhvervsliv, som er er borgerlighedens kød og blod.

  Man undskylder sig med, at bekæmpelsen af indvandringen og islam må have første prioritet og er et ekko af Socialdemokratiet og venstresiden i det hele taget, hvor folks tankegang holder op, når man forsøger at forklare, at det altså ikke er staten, der har de mange penge, men at staten kun er et mellemled mellem borgerne og dem, der lægger laaaaangt de fleste penge i statskassen, og som her på stedet hånes i værst tænkelige glose og karikaturer. Samtidig med at man regner med, at Nye Borgerlige foretrækker at danne regering med dem.

  Kommentar by Hans Jensen — 1. februar 2019 @ 13:16

 25. Det Socialistske 3F er med til at skabe ulighed, idet de støtter 100% op om Brandbeskatning af alt!
  De giver ikke lavtlønnede mulighed for selv at spare uden beskatning på 70-80%.

  Fagligt lavt uddannede skal bare ind i rottehjulet, hvor de kan løbe/stresse sig ihjel, alt imens de kan se deres indkomst blive konfiskeret uanset hvad de gør!

  Eksempel: Vores inkompetente kolbøtter(DF) lader nu vide, at de vil foreslå, at pensionister skal have en bonus på DKK 30.000,- hvis de bliver på arbejdsmarkedet 1 år længere, end de behøver.
  Hallo! tar de PIS på os? 30000 hold nu KÆFT!
  Hvorfor ikke gøre arbejdsindtægter, efter pensionsalderen 100% Skattefrie? NæNæ, det må ikke være for godt!

  Socialisterne(3F) er de lavtlønnedes/de fagligt lavt uddannedes værste fjende. De fastholder og udnytter de svageste, det gælder om at bevare magten!

  Stem NB. SIAD. Ud af EU/FN. Direkte Demokrati nU!

  Kommentar by Piotr — 1. februar 2019 @ 14:00

 26. Åh-ja glemte lige. Citat af K.M.:
  “Bare vent til de fremmede får magten, så skal 3F se ulighed og fattigdom”

  Præcis! P.

  Kommentar by Piotr — 1. februar 2019 @ 14:22

 27. Nedadvendte horn betyder (symbolsk og teologisk) “kvindekraft” i hedenske kredse.

  Hvad er det lige 3F vil sige med annoncen?

  Kommentar by Acharya Tuisto — 1. februar 2019 @ 18:45

 28. Den med at akademikere i gennemsnit lever 7,5 år længere end ufaglærte, har jeg givet en løsning på. Rent hypotetisk satirisk. 3F kan jo sende nogle folk ud og dræbe nogle unge akademikere, så kommer ligheden jo tættere på eller til at passe, alt efter hvor mange unge akademikere der dør :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 1. februar 2019 @ 20:37

 29. Patetisk og hyklerisk, som venstreorienterede formentlig også fejrede det håndboldhold, så er det pludselig i orden at være nationalsindet. Men i hverdagen må man ikke, hahaha. :-p

  Kommentar by LarsB — 3. februar 2019 @ 18:34

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper