3. februar 2019

Nyt kursus: ‘Den mangfoldige læreruddannelse – et kompetenceudviklingsforløb i kulturel sensitivitet’

Kurset ‘Den mangfoldige læreruddannelse’ er resultatet af et samarbejde mellem Københavns Professionshøjskole og Mellemfolkeligt Samvirke, og er sikkert nødvendigt, nu hvor ’skik følge eller land fly’-rationalet ses som udtryk for etnocentrisme og xenofobi. Fra Berlingske – Kultursammenstød på læreruddannelsen: Brandtale for Erdoğan og vrede over ironisk Afrika-tekst.

“Hvad gør undervisere på læreruddannelserne, hvis deres studerende pludselig holder en brandtale til forsvar for den tyrkiske præsident Erdoğan, eller hvis lærerstuderende er vrede over en ironisk artikel om Afrika og kritiserer begrebet ‘tosprogede’ elever? …

Eksemplerne med Erdogan og Afrika stammer fra kataloget, hvor undervisere fra Københavns Professionshøjskole præsenterer i alt 20 eksempler fra deres faglige hverdag med eksempler på, at spørgsmål om bl.a. etnicitet og religiøsitet har skabt udfordringer i undervisningen. …

I et andet eksempel er de studerende på kanotur, og dagligt skal kanoer sejles til bredden fem gange, så de muslimske studerende kan bede. Hvilket ikke er problem.

Til gengæld ender det med konflikt, når de skal lave mad til hinanden pga.. ‘allergier, halal, vegetar osv.’, som det hedder, ‘… der opstår undervejs konfliktfyldte diskussioner om måltiderne. Deltagerne ender med at spise forskellig mad i små grupper. Enkelte tilbereder og spiser deres måltider alene’, står der at læse.

I endnu et eksempel holder en lærerstuderende holder i en undervisningstime en brandtale til forsvar for Tyrkiets præsident, Recep Tayyip Erdoğan. Talen er engageret, men underviseren vurderer også, at talen bygger på konspirationsteoretiske antagelser. …

Underviseren bliver også ramt af en ‘etnisk berøringsangst’, da hun er nervøs for at udstille den omtalte studerende’.”

(Københavns Professionshøjskole, 2018: Den mangfoldige læreruddannelse – cases…)

“Det kunne være unge piger med tørklæde, men det kunne også være unge mænd, der oplever sig som socialt, etnisk og kønnet marginaliserede i en uddannelse, der er middelklassebaseret, med en overvægt af kvindelige studerende og ret hvid.” (Tekla Canger, Ph.d.

Oploadet Kl. 12:10 af Kim Møller — Direkte link38 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/98347/trackback

38 Comments »

 1. Linket til casedokumentet virker desværre ikke.

  Kommentar by Bastardo — 3. februar 2019 @ 12:43

 2. De “studerende” skal allerede på “uddannelsen” lære at tage tilbørligt hensyn til de muhamedanske piger, der bruger den gratis uddannelse til at føre jihad.

  Kommentar by Bastardo — 3. februar 2019 @ 12:47

 3. Der skal overhovedet ikke ansættes muhamedanere i den danske folkeskole.

  Derfor skal de heller ikke optages på professionsskoler.

  Kommentar by Bastardo — 3. februar 2019 @ 12:49

 4. Og de, der ER blevet optaget, skal relegeres, når de fører jihad på skolen.

  Kommentar by Bastardo — 3. februar 2019 @ 12:51

 5. Ang. kulturel sensitivitet, eller mangel på samme:

  https://ekstrabladet.dk/112/gaester-angreb-betjente-privat-fest-gik-amok/7501067

  15 perkere møder op til en privat fest, og forsøger at tiltvinge sig adgang. EB kalder dem “gæster”.

  Politessen forsøger sig med lidt bagatelliserende newspeak, til trods for at der blev sendt seks patruljevogne:

  “- Ja, der var noget håndgemæng, da de forsøgte at skaffe sig adgang. Jeg vil kalde det ‘noget pangel’ på nordjysk.”

  Kommentar by Hr. Snusk — 3. februar 2019 @ 13:08

 6. Danske lærere skal åbenbart – i mangfoldighedens hellige navn – tilpasse sig mellemøstlige og afrikanske særheder i utallige afskygninger. Det giver mere mening at de fremmede tilpasser sig Danmark. Men det er vel racistisk og kulturelt insensitivt iflg. De Gode.

  Kommentar by Hr. Snusk — 3. februar 2019 @ 13:14

 7. Den logiske grænse for sensibilitet overfor folks religiøse og politiske placering er for længst overskredet, så den kan ikke reddes i land. Alting vil, som nu, blive vurderet i forhold til netop disse ting og det gør naturligvis al undervisning og dannelse værdiløs.

  Vi bliver styret af idioter der forsøger at gøre andre idioter til genier. Det holder selvfølgelig ikke en meter når virkeligheden lander sin benhårde næve i ansigtet på idioterne. Det er opskriften på konflikt!

  Kommentar by Santor — 3. februar 2019 @ 13:15

 8. “Historieundervisningen tilpasses studerende med ‘minoritetsbaggrund’” WTF!

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 3. februar 2019 @ 13:40

 9. #8 Jørgen, mere fokus på arabernes slavehandel måske?

  Kommentar by Hr. Snusk — 3. februar 2019 @ 13:45

 10. EU OG FRAU MERKEL OG DE RØDE PARTIER ønsker jo bevisligt at ødelægge og afskaffe nationalstaterne, demokratierne og den europæiske civilisation. Det fremgår f.eks. af Marokko-traktaten. Man forfølger en gammel tysk drøm om overherredømme over hele Europa. Det er bl.a. det som de gule veste demonstrerer imod i Frankrig, Polen, Belgien og Italien mv. Hvad der mislykkedes for nazisterne, prøver kommunisterne nu at gennemføre via masseindvandring og kæmpekriminalitet, der uundgåeligt vil svække og undergrave vores lande. Både deres økonomier, fred og sikkerhed og alt andet. At blande fremmede og modstridende kulturer sammen i een pærevælling er som at blande ingredienserne i sprængstof, og eksplosionerne vil ikke udeblive, for der opbygges langsomt men sikkert store spændinger, og til sidst skal der kun en lille gnist til, for at skabe en kædereaktion.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 3. februar 2019 @ 14:00

 11. Det muslimske problem skal trækkes op med roden. Det vil blive barsk, men nødvendigt.

  Kommentar by Jp — 3. februar 2019 @ 14:59

 12. Så kunne de kære lærere jo have ladet være med at skabe den tilstand, hvor det at være brun betyder du er uanfægtelig. Muslimerne skaber problemerne, lærerne forstærker dem og kan nu ikke undslippe dem.

  Kommentar by Quark — 3. februar 2019 @ 15:14

 13. Det er fuldstændig surrealistisk, at der nu er noget, der hedder ’skoleelevernes klimastrejkedag’. De bliver tidligt indoktrinerede.

  Kommentar by Ole Madsen — 3. februar 2019 @ 15:17

 14. Hold kææææft!
  Hvornår falder 10-øren – eller vi skulle moske hellere sige; dinaren, for de mest tykpandede.
  Det stopper jo aldrig. Det lortebrune waste vil vedblive med, at føle sig krænkede, forfordelte, og forulempede. Føle sig. Det er hele strategien i en nøddeskal.
  I samme øjeblik eet krav er opfyldt, vender de sig mod nye mål. Det er en erobringskrig efter salamimetoden(véd de slet ikke, at der gris i “den tre-stjernede?) . Vi kan ligeså godt sætte foden ned, og stoppe med det samme. Og nægte at bøje os. Morocco-Lars, hvordan synes du selv integrationen skrider. Vel at mærke VOR integration og tilpasning til djævleideologien?
  Det dufter også herlig effektivt udfra et produktionsmæssigt synspunkt. Når røvene skal vendes i vejret mindst fem gange i løbet af dagen. “Glæder” mig til dén dag hvor kulørte kirurg og sygeplejesker begynder at forlade operationsstuen for at vende sig med røven i vejret mod Mekka og numseguden. Med patienterne liggende og vente halvt eller helt opsprættede.
  Det ER virkelig en stor gåde, at deres ønskesamfund kører så elendigt og ineffektivt, ikk’?

  Kommentar by White knight — 3. februar 2019 @ 16:02

 15. Når jeg følger klimadebatten slår det mig at det næsten altid er piger der fører an.
  Er de bare dummere? eller nemmere at påvirke i en bestemt retning?
  Det er sgu helt fra børnehavestadiet, at de lærer de rigtige ord.
  https://www.tv2nord.dk/artikel/unge-vil-raabe-politikerne-op

  Kommentar by k. m. — 3. februar 2019 @ 16:37

 16. Jeg kan kun gentage mit tidligere skriv:

  “Det burde ikke være tilladt Fandens Tilbedere infiltrere vore offentlige organer!
  De er forpligtet på livet, til at følge Voldsmanualen BOGSTAVTRO. Det vil bl.a. sige:
  at UANSET hvor og i hvad de befinder sig, SKAL de udbrede Fandens ideologi (at gøre ALLE til Fandens Tilbedere). Dette kan de, FOR EN TID (den tilladte løgn) undertrykke, f.eks. i folkeskolerne, men de skal samtid bruge “løgnens tid” til, at fremme mulighederne for at udøve påbuddene i voldsmanualen. Dette sker allerede nu, ved at flere og flere af Fandens Tilbedere tager en læreruddannelse og efterfølgende bliver ansat på danske folkeskoler.
  Allerede nu, ser de sig mange nok til PÅ SELVE LÆRERUDDANNELSERNE, at forlange Fandens Religion hørt. Det vil meget, meget hurtigt brede sig helt ind klasseværelserne i den danske folkeskole, for det er de forpligtet til på livet af den livspligtige Voldsmanual!
  Dernæst er det ikke “bare” Tilbedernes afkom, der udøver den livspligtige aggression over for vantro elever i skolegården, for nu støttes de af infiltrerede missionerende lærer i timerne, der, igen pligtigt, vil støtte og beskytte nævnte afkoms “eksemplariske” opførsel, IDEN næste skridt kommer kommer, hvor lærerne selv sanktionerer i klasseværelserne udfra den livspligtige Voldsmanual og slutteligt stiler direkte efter det ultimative påbud om en skånelsesløs død for de vantro, hvor og hvornår de finder dem, med alle forhåndenværende midler.
  Det VIL/SKAL ske, over alt, hvor Fandens Tilbedere infiltrerer sig. De er allerede ret udbredte i sygehusvæsenet og politiet tiltrækker også flere og flere af slagsen, lige som de kommunale organer for hjemmepleje, børnepasning, kontanthjælp og jobformidling. Desuden er jurastudiet det helt store hit blandt tilbedernes afkom.
  Prøv engang, at erstatte folkeskolelærer, i ovennævnte eksempel, med hvert af de andre områder, hvor de filtrerer sig ind og kom gerne frem med resultaterne, så andre også kan se hvad der venter os OM KORT TID.”

  med den tilføjelse, at Fandens Tilbedere samtid skraldgriner af Fandens nyttige idioter!

  Kommentar by M.S. Carstens — 3. februar 2019 @ 16:51

 17. DER ER MANGE fornuftige og skarpsindige kommentarer, både på denne blog og på den foregående om skolevalg. Men lad os huske på at de gamle partier er ligeglade med hvad vi danskere mener. Og tænk også på, at hvis vi ikke skaffer flere læsere til Uriasposten og snaphanen osv., så risikerer vi at alle anstrengelser for at redde Danmark fra at gå rabundus, bliver forgæves. Vi danskere ønsker næppe at begå kollektivt selvmord, og vi ønsker nok heller ikke at vores døtre skal overfaldes og mishandles, og vores sønner stukket ihjel eller skudt ihjel. Men mon ikke 8O-9O procent af danskerne er uvidende om at vi er meget tæt på at falde ned i samme afgrund som svenskerne? Vi bliver nødt til at gå i gang med at uddele løbesedler til postkasserne, eller indrykke små annoncer i ugeaviserne, hvis vi vil undgå at fremtiden bliver et mareridt for vores børn, børnebørn og os selv. Alle danskere bør opfordres til at læse net-aviserne.

  Christiansborgs gamle partier og medier er een stor falliterklæring. Alle har de svigtet og forrådt os, og alle er de hykleriske og utroværdige. Der skal nu en folkelig kraftanstrengelse og nytænkning til, hvis vi skal undgå Danmarks totale nedtur.

  Kommentar by Ole Jensen — 3. februar 2019 @ 16:55

 18. Ansvaret for Danmarks deroute, ligger fuldt og helt hos den manipulerende, herskende og politiske klasse, villigt sekunderet af hjemlige venstreorienterede gutmenschen.

  Opblæst nar er et godt ord, men tosse er bedre om ”vores” venstresnoede halvhjerner. Disse intellektuelle tosser er nemlig en del af den herskende elite og deres ideologi. Dvs, en ideologi der har sat rammerne for, hvordan den politiske virkelighed skal forstås. Det multikulturelle samfund er af det gode, og andre forestillinger er forkerte.
  Eller sagt på en mere direkte måde: Kultureliten forsøger systematisk at få kontrol over bevidstheden om den multikulturelle udvikling ved at gøre disse tanker politisk korrekte.
  Tossen er derfor en del af den elite, som forherliger multisamfundet og den idealistiske humanisme, og som på den baggrund kaster smuds på danskernes eget syn på deres kultur.
  Derfor må de forskrækkede danskere vænne sig til det der skete i 2015 ” når sådanne hjemløse grupper” tropper op. Vi kan ikke undgå dem”. Og når EU forbeholdene er væk, kan vi heller ikke undgå alle de bådflygtninge, der skal fordeles rundt i de forskellige EU lande. Og når det sker, træder der en en ny tosse frem og siger: ”Vi kan ikke undgå dem”.
  Det store spørgsmål er selvfølgelig: Hvem er disse mennesker- Lektor Besserwissen og Generalsekretær Uberklug, stud.dit eller cand.dat – der sidder rundt omkring og kommer med gode råd, og skal gøre sig til dommer over os andre. Hvem er disse intellektuelle humanister, der elsker menneskeheden som deres egen mor. Hvem er disse tosser, der bruger ders titler til at afvikle dansk kultur og indføre multikulturen!
  Svaret er, at de er en del af den store brogede flok af professorer, lektorer, sociologer, generalsekretærer fra diverse organisationer og andre studentikose storbytosser fra den pludrende klasse, af radikal og venstreorienteret observans, der har deres karriere at tænke på. Sværere er det ikke. Mennesker der derfor har indset, at det nok er klogets og mest sikkert at flyde med strømmen og ikke komme i modvind ved at tænke forkert. Den såkaldte ”elite”, er at betegne som de europæiske folkeslags bødler.

  Men skal vi være så tolerante, at vi tolererer vores egen undergang?

  Integration i dag er en proces, hvor danskere gradvis opgiver egen sæd og skik, og i stedet indordner sig under muslimske leveregler, retsregler og sharia-råd. Men man kan aldrig stille en muslim tilfreds, ved at opfylde hans mindste ønske. Gør man det, så kan man godt opgive tanken om et Danmark for danskere.

  Hvis politikerne mener at Danmarks velstand skal ligge i muslimernes skidne hænder, hvorfor så ikke gøre landet til en filial af Saudi-Arabien? Vi har alligevel pantsat vor suverænitet hos EU-domstolen.

  Nådens tid er forbi, og dommedag er kommet. Men eftersom Messias er forsinket, er det os, som må gøre arbejdet, vi må gøre hans arbejde som stedfortrædere, der er ingen andre, som kan straffe dem, som uden blusel solgte ud af dansk sæd og skik. Tilbage er kun det private iniatitiv.

  Kommentar by der Adler — 3. februar 2019 @ 17:14

 19. Det hele kan virke ret håbløst, men det behøver det ikke at være. Der sker altid overraskende ting. I Frankrig og Tyskland kom de gule veste ned som et lyn fra en klar himmel. Hverken Macron eller Merkel eller spindoktorerne havde forudset dette folkeoprør. Og nu er mange højtstående officerer og politifolk begyndt at holde med demonstranterne. Militæret og politiet har jo også familier som de ikke ønsker udleveret til diktatur og barbari.

  Franskmændene er dødtrætte af lyserøde Macron, og tyskerne af blodrøde Merkel, og i hele Europa er der nu millioner af modstandere af EU og Marokko-traktaten. Det er meget tænkeligt at der snart bliver sat en stopper for EU, afrikaniseringen og islamiseringen og strømmen af sociale og juridiske uretfærdigheder.

  Det er nemlig ikke alle europæere der ligger og sover på sofaen. Se de fantastiske protestmarcher i Paris, Bordeux, Nantes, Warzawa, London og mange andre byer.

  Kommentar by Ole Jensen — 3. februar 2019 @ 17:17

 20. Det bliver vores undergang, ja hele Europas undergang. Muslimerne kommer ind i alle uddannelses steder og på den måde undergraver hele vores system og tankegang.

  Kommentar by IES — 3. februar 2019 @ 17:19

 21. PS: DANMARKS UNDERGANG lyder måske lidt abstrakt for nogen, men den undergang de gamle partier og medier forbereder, bliver fuld af tab, smerter og rædsler. De har allerede sendt elendighed og død ind i tusinder af danske hjem. For dem som det rammer, er det ingen trøst at tragedierne oftest forties eller bortforklares af radio, tv og papiraviserne. Hvis vi ikke passer på, kan Danmark om ret kort tid være forvandlet fra en rets- og velfærdsstat til et jungleagtigt samfund styret af fascister og gangstere af alle slags.

  Kommentar by Ole Jensen — 3. februar 2019 @ 17:41

 22. Netavisen 24nyt.dk afslører nu at Lars Quisling igen har snydt os. Og you tube viser film om revolten i Paris og om planerne for Europas ødelæggelse. (Kalergi-planen/Marrakech pagten)

  Kommentar by tp — 3. februar 2019 @ 18:09

 23. Muslimer som lærere i folkeskolen vil indoktrinere eleverne med deres muslimske vrøvl, ligesom de røde lærere og pædagoger indoktrinerer børnene. De skal derfor ikke ansættes som lærere.

  Kommentar by Popeye — 3. februar 2019 @ 18:14

 24. “Deltagerne ender med at spise forskellig mad i små grupper. Enkelte tilbereder og spiser deres måltider alene …”

  Det er svært at forestille sig, at deltagerne på den kanotur stadigvæk tror på det multikulturelle samfund.

  Det er jo ikke kun muslimerne, som ekskluderer sig fra den danske madkultur. Nu er det også etniske danskere, som er vegetarer og veganere. Hver dag får de moralsk støtte fra den mere og mere radikaliserede original, som er chefredaktør på Politiken.

  Det er et modefænomen. Klimahysteriet og kødafholdenheden (eller cølibatet) holder ikke i længden. Jeg har oplevet flere, som i en periode var vegetarer. På et tidspunkt vendte de tilbage til normaliteten.

  De kæmper forgæves for deres syrede ideologi. En dag bliver de trætte af deres plantefars og erobrer ens tallerken med Carpaccio eller Poulet sauté Marengo.

  Men indtil da ekskluderer de sig selv fra fællesskabet.

  Det er snarere ensomheden end borgerkrig, det multikulturelle samfund genererer.

  Kommentar by np — 3. februar 2019 @ 18:29

 25. DET ER ANTAGELIG NETOP BORGERKRIG det ender med, hvis afrikaniseringen og islamiseringen af Danmark fortsætter. Eller, hvis danskerne forbliver ligeså uvidende og sløve som svenskerne, afskaffes danskerne og danskheden ved at migranterne, ligesom i Sverige og Frankrig, starter en regulær terror- og guerilla-krig mod befolkningen.

  I forvejen har Chrborg jo indledt en slags politisk krig mod det danske folk. Politiet er ramt af forringelser, forsvaret er ramt af forringelser, postvæsnet er ramt, sundhedsvæsnet er ramt, velfærden er ramt. Skandaler, nedskæringer, lukninger og stramninger hagler ned over danskerne. Men der er aldrig pengemangel når det gælder indvandring, Afrika-projekter eller en bro til Fehmern. Oveni arbejder gammel-partierne og medierne på at nedlægge/udslette demokratiet, nationalstaten, familieværdierne og hele vores kultur.

  Chrborg er blevet til et center for pervers, forrykt, landsskadelig og folkefjendsk virksomhed.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 3. februar 2019 @ 19:26

 26. Der er rift om pladserne, som ikke-hvide. Mig bekendt er arabere og tyrkere hvide (ligesom jøder f.eks?)

  Sjov udtalelse: “…det kunne også være unge (…), der oplever sig som (…) etnisk (…) marginaliserede i en uddannelse (…) med en overvægt af “hvide studerende”, siger Tekla Canger, Ph.d. som såvidt jeg kan se selv er hvid dvs ikke gul, sort eller blå.
  Gul=asiater
  sort=negre
  blå=polynesere, folk i stillehave ex f.eks Tonga

  Der er åbenbart ingen, der vil indrømme, at de er hvide? Totalt syret!

  Kommentar by A-mad — 3. februar 2019 @ 20:02

 27. Der findes ikke nogen som fokuserer mere på hudfarve end venstre ekstremister.

  Kommentar by Flaskeposten — 3. februar 2019 @ 21:34

 28. Hvad ENSOMHED angår, har der vist aldrig før været så mange ensomme danskere som nu. Men det skyldes især den kommunistiske/feministiske familie- og skilsmisse-politik, som splitter familier, gør børn retsløse, faderløse og forældreløse, fjerner dem fra søskende, venner og bedsteforældre, eller sender dem ud til institutioner eller fremmed pasning. Tusinder af børn har fået en tragisk skæbne pga. systemets og “børneværnets” betonbureaukrati og hjernedøde feminist-ideologi. Den røde politik er pervers og fjendtlig overfor mændene, børnene, familierne og mange kvinder. Men hvornår går det op for den typiske danske mand, at familiepolitikken er umenneskelig, og en hån og trussel mod ham, hjemmet og hele familien? Aldrig?

  Men antallet af ensomme tabermænd, posedamer og ulykkelige børn og unge, narkomaner og psykisk nedbrudte burde nok vække til eftertanke. Der har aldrig tidligere været et så stort forbrug af angstdæmpende og anti-depressive midler.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 3. februar 2019 @ 21:57

 29. Sankt Glistrup er Gud.
  Og vi er færdige.

  Kommentar by Piphans — 3. februar 2019 @ 22:40

 30. Nu vi taler om mangfoldighed, så var stram kurs demonstrationen i dag ret morsom: “Århus for mangfoldighed” var dukket op med et stort banner med samme tekst på, som de holdt op imens de sang “køb bananer” af kim larsen (jeg ved heller ikke hvorfor) imens “mangfoldigheden” stod for dem selv, ca 30-40 stykker, i fuldstændig ens sorte dynejakker.. Så smed nogle indvandrere et par kanonslag, og det var så det sidste man så til “århus for mangfoldighed”:)

  Livevideoen ligger på deres facebookside, det starter lidt over en time inde.

  Kommentar by Per — 3. februar 2019 @ 22:49

 31. Professions højskolerne har indført kunstig intelligens hvor ingen skal lærer noget selv om de uddannes til lærere, nutiden er indviklet fordi dumme mennesker ansættes i det offentlige til at lære unge mennesker at blive lige så dumme så de unge også kun kan bruges i det offentlige, mine børnebørn går ligesom deres forældre i privat skole og eleverne kommer fra alle kulturer og levestandarter men det mærker man ikke da alle behandles ens, der er ro og harmoni i alle klasser, det skyldes lærerne og pædagogerne der må være særligt udvalgte til ansættelse på privatskolen, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 3. februar 2019 @ 23:01

 32. Der var iøvrigt også et geni af en autonom der havde medbragt et skilt med teksten “Fuck grundloven!” som hun holdt omvendt i et stykke tid, ved siden af et større skilt hvor de havde skrevet “nasi svin” med S. Det var anden dag i træk de brugte det skilt, måske havde de drukket resten af malingen så de ikke kunne lave et nyt.

  Men ellers ser de demonstrationer ud til at fise lidt ud i sandet efterhånden, hverken paludan eller moddemonstranterne gider dem rigtigt mere ser det ud til. Han sagde også i dag at han ikke kommer til at brænde en koran af alligevel, og om lørdagen lod de den ligge ubevogtet så den blev stjålet, og det var så det åbenbart..

  Kommentar by Per — 3. februar 2019 @ 23:09

 33. Et glimrende eksempel fra vores multikulturelle hverdag i Dagens Danmark. Det beviser jo blot umuligheden i at fortsætte tanken om den danske enhedskultur. Konsekvensen er at det fremover bliver nødvendigt at opsplitte vores uddannelsessystem i religionsopdelte institutioner: Kristne uddannelsesinstitutioner og skoler og muslimske. Ja, hele samfundet vil blive opdelt i rene muslimske enklaver parallelt med de rene danske områder.

  Den langsigtede konsekvens vil blive et balkaniseret Danmark svarende til eksempelvis Bosnien.

  Kommentar by JC — 3. februar 2019 @ 23:10

 34. Kommentar by k. m. — 3. februar 2019 @ 16:37

  Ja det er de… dumme som høns… det startede med deres hønsestrik i 1960/1970´erne… lige siden har de kaglet… lagt det ene skidne æg efter det andet… revet hanen og hans nosser ned fra taget og hakket ham til hønsefoder… gokket sig til evig hysterisk krænkelse og skilsmisse fra familien og stjålet de fælles børn……

  Garnnøglen til deres udryddelse findes når de bliver kvalt af garnet.

  Kommentar by Black Watch — 3. februar 2019 @ 23:54

 35. Politiet kan godt pakke sammen.
  https://jyllands-posten.dk/aarhus/politiretsvaesen/ECE11166784/politibetjent-ramt-af-fyrvaerkeri-under-demonstration/

  03.02.2019 KL. 17:22
  Politibetjent ramt af fyrværkeri under demonstration
  Flere kanonslag eksploderede søndag under demonstration med kontroversiel debattør og partileder i Aarhus.
  ——————————————————-
  Et lille udpluk af Interviewet med Rasmus paludan.
  ☻ Ikke spild af skattekroner ☻

  Har du nogen idé om, hvor mange ressourcer det danske politi har brugt på dine demonstrationer?

  “Formentlig betydeligt mindre end de bruger på Brøndby hvert år. Det er jeg slet ikke i tvivl om. Og i Aarhus kan det jo ikke være alverden. Det er jo ikke fordi Østjyllands Politi ikke har ressourcer til at beskytte en politisk demonstration i Gellerupparken i et par timer, hvis man virkelig ville. Men i stedet bruger man en “”kattelem”” i politiloven, så man slipper for besværet. Jeg tror ikke engang, at det er for at spare ressourcer, men nærmere fordi de er bange for de billeder, der vil komme ud af en demonstration i Gellerup, der nok kan give befolkningen det indtryk, at der er noget galt i Aarhus Vest.”
  —————————————————

  Mange mener, at du misbruger rigtig mange skattekroner med dine demonstrationer. Kan du forstå det?

  “Det er jo ikke rigtigt. Jeg vil gerne demonstrere uden politi, hvis det kunne lade sig gøre. Det ville jeg glædeligt. Men man har vurderet, at det ikke kan lade sig gøre. At beskytte en demonstration er ikke at beskytte mig, men demokratiet. Og så er det uheldigt, at jeg åbenbart har nogle synspunkter, der gør, at demokratiet i særlig grad skal beskyttes, når jeg demonstrerer. Men så skulle man måske ændre omstændighederne, så det ikke bliver nødvendigt. Det er ikke mig, der bestemmer, at der skal være politibeskyttelse, men jeg protesterer da heller ikke, hvis det er vurderingen. Den dag, jeg gør noget voldeligt mod demonstranter, er det mig, der spilder pengene. Men indtil da er det dem, der opfører sig voldeligt. Det er mit synspunkt, og det er der en del mennesker, der godt kan se, når man forklarer dem det.”

  Mere på http://aarhus.lokalavisen.dk/nyheder/2019-01-12/Provopolitikeren-Paludan-varsler-demonstrationer-med-koranafbr%C3%A6nding-Skyder-skylden-p%C3%A5-%C3%98stjyllands-Politi-3907501.html

  Kommentar by Sindsro — 4. februar 2019 @ 00:06

 36. Politiet kan godt pakke sammen.
  https://jyllands-posten.dk/aarhus/politiretsvaesen/ECE11166784/politibetjent-ramt-af-fyrvaerkeri-under-demonstration/

  03.02.2019 KL. 17:22
  Politibetjent ramt af fyrværkeri under demonstration
  Flere kanonslag eksploderede søndag under demonstration med kontroversiel debattør og partileder i Aarhus.
  ——————————————————-
  Et lille udpluk af Interviewet med Rasmus paludan.
  ☻ Ikke spild af skattekroner ☻

  Har du nogen idé om, hvor mange ressourcer det danske politi har brugt på dine demonstrationer?

  “Formentlig betydeligt mindre end de bruger på Brøndby hvert år. Det er jeg slet ikke i tvivl om. Og i Aarhus kan det jo ikke være alverden. Det er jo ikke fordi Østjyllands Politi ikke har ressourcer til at beskytte en politisk demonstration i Gellerupparken i et par timer, hvis man virkelig ville. Men i stedet bruger man en “”kattelem”” i politiloven, så man slipper for besværet. Jeg tror ikke engang, at det er for at spare ressourcer, men nærmere fordi de er bange for de billeder, der vil komme ud af en demonstration i Gellerup, der nok kan give befolkningen det indtryk, at der er noget galt i Aarhus Vest.”
  —————————————————

  Mange mener, at du misbruger rigtig mange skattekroner med dine demonstrationer. Kan du forstå det?

  “Det er jo ikke rigtigt. Jeg vil gerne demonstrere uden politi, hvis det kunne lade sig gøre. Det ville jeg glædeligt. Men man har vurderet, at det ikke kan lade sig gøre. At beskytte en demonstration er ikke at beskytte mig, men demokratiet. Og så er det uheldigt, at jeg åbenbart har nogle synspunkter, der gør, at demokratiet i særlig grad skal beskyttes, når jeg demonstrerer. Men så skulle man måske ændre omstændighederne, så det ikke bliver nødvendigt. Det er ikke mig, der bestemmer, at der skal være politibeskyttelse, men jeg protesterer da heller ikke, hvis det er vurderingen. Den dag, jeg gør noget voldeligt mod demonstranter, er det mig, der spilder pengene. Men indtil da er det dem, der opfører sig voldeligt. Det er mit synspunkt, og det er der en del mennesker, der godt kan se, når man forklarer dem det.”

  Se mere på:
  Forsætter.

  Kommentar by Sindsro — 4. februar 2019 @ 00:09

 37. forsat:
  Mere på
  http://aarhus.lokalavisen.dk/nyheder/2019-01-12/Provopolitikeren-Paludan-varsler-demonstrationer-med-koranafbr%C3%A6nding-Skyder-skylden-p%C3%A5-%C3%98stjyllands-Politi-3907501.html

  Kommentar by Sindsro — 4. februar 2019 @ 00:09

 38. Nyrup og Mette fra Social-socialisterne gik og går ind for masseindvandring, og de fjernede efterlønnen og gjorde det meget svært at få invalidepension mv. Men nu lægger de valgflæsk frem om at velfærden skal forbedres. Venstre som også går ind for invasion og afrikanisering osv……. og som har smadret løs på sundhedsvæsnet og infrastrukturen i årevis……. lægger nu også valgflæsk frem i lange baner. Samtidig med at de pisser på borgerne, og forbereder censur og diktatur. (Marokko-pagten) Begge partier er fascistiske og det danske folks fjender.

  Kommentar by Ole Jensen — 4. februar 2019 @ 02:38

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper