1. februar 2019

Elvir Abaz: Beskyttelse af Paludan formøbler “.. den hårdt oparbejdede sociale kapital af hos borgerne”

“Politiet har brugt mere end én million mandskabstimer foran jødiske institutioner”, kan man læse på BT.dk, i det man kunne kalde en journalistisk prøveballon. Herunder lidt fra et læserbrev af rollemodellen Elvir Abaz, den første politibetjent med ikke-dansk baggrund i Odense Politikreds. Sakset fra Politiken – Beskyttelsen af Rasmus Paludan slider på politiets tillid i de sociale boligområder.

“Kære politikere: I har med jeres retorik og med afskaffelsen af blasfemiparagraffen banet vejen for hadprædikanter som Rasmus Paludan … Den beslutning ser vi konsekvenserne af i dag. Agitatorer og hadprædikanter som Rasmus Paludan og hans parti, Stram Kurs, får frit spil til at udøve åbenlys mobning, chikane, psykisk vold målrettet herboende muslimer i socialt udsatte områder.

Her bliver han beskyttet i ytringsfrihedens navn. En beskyttelse, der blev skærpet i kølvandet på Muhammed-tegningerne og krisen, der fulgte, som gav ytringsfrihedens fundamentalister og apologister mulighed for at gemme sig bag en falsk kamp for ytringsfrihed. Fundamentalisterne fik skabt en fortælling om, at ytringsfriheden var truet af islam og herboende muslimer. …

Politiet har en meget vanskelig, hvis ikke umulig opgave. Politiet skal på den ene side beskytte Rasmus Paludan og Stram Kurs’ ret til at ytre sig. På den anden side risikerer politiet at formøble den hårdt oparbejdede sociale kapital af hos borgerne i de udsatte boligområder i den opgave. Politiet bliver i borgernes øjne anset som en myndighed, der bifalder Paludans chikane.

Uanset hvor meget politiet forsøger at forklare borgerne, at beskyttelsen ikke nødvendigvis betyder, at de bifalder Paludans holdninger og ytringer, har disse borgere svært ved at forstå, at den danske stat vil stå model til det. …

Det er mit indtryk, at politiets ledelse giver ham meget lang snor. Politiet er bange for at gribe rettidigt ind over for hans urostiftende adfærd. Ikke alene i frygt for at overtræde Rasmus Paludans grundlovssikrede rettigheder, men simpelthen fordi politiets ledelse frygter angreb fra politikerne og ytringsfrihedens apologister.”

(Rasmus Paludan i Vollsmose, 13. januar 2019)

“Ytringsfrihed er en fantastisk værdi, som skal ånde magthaverne i nakken og modvirke magtmisbrug. Men…” (Elvir Abaz i Vejle. Amts Folkeblad, 3. januar 2019)

Oploadet Kl. 00:20 af Kim Møller — Direkte link48 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/98356/trackback

48 Comments »

 1. Det har kostet op imod en halv millard kroner at beskytte synagogen mod vore muslimske medborgere/kulturberigere, men den synes ikke at bekymre den gode politimand. Ej heller, at hvis hans trosfæller opfører sig civiseret, behøver de slet ikke at bruge mandstimer på beskytte Paludan.

  Kommentar by Gandalf — 1. februar 2019 @ 00:44

 2. Som politibetjent bør Elvir Abaz være neutral.

  Men i hans skrivelser har han altid travlt med at nedgøre og lægge afstand til dansk kultur. Så han er en trojansk hest fra måske Albanien eller Montenegro hvor der hersker klanmentalitet og begrebet Ytringsfrihed går over hans forstand.

  Kommentar by liz. — 1. februar 2019 @ 01:01

 3. “Politiet har brugt mere end én million mandskabstimer foran jødiske institutioner” – på grund af islam. Det er ikke jødernes skyld, det er danske politikeres skyld

  Kommentar by BB — 1. februar 2019 @ 01:30

 4. Ytringsfrihed har i udgangspunktet ingen gradbøjning.
  Dog har vi, blandt andet, mulighed for sigtelse og dom for åbne trusler. Sigtelse er ikke mig bekendt rejst mod Rasmus Paludan.

  Kommentar by Peter Buch — 1. februar 2019 @ 01:33

 5. Elvir Abaz burde slet ikke komme med sådanne beskyldninger
  Hvis det stod til et flertal i DANMARK så skulle han og alle han muhammedanske venner forlade DANMARK straks det er dem der ikke kan og vil rette sige egter demokratiet og vores ytringsfrihed
  Den eneste forskel på muhamedanere og rotter er, at rotter ikke får socialhjælp – Dette gælder også Elvir Abas

  Kommentar by Johannes Juhl — 1. februar 2019 @ 01:37

 6. https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2002/251
  Nr. 3

  Gentagelse- personligt synes jeg antallet af tildelte statsborgerskaber maksimalt bør være encifret, om nogle overhovedet i det specifikke år…

  Kommentar by Peter Buch — 1. februar 2019 @ 02:11

 7. Som vidt man kan se så udtaler manden sig som politi ass. og ikke som privat person. Hann og alene hann vide Hvad der er bedst for danskerne. Dog er man ikke skuffet, det er lige sådan nogle officielle udtalelser fra politiet som vi har brug for.

  Ikke før der er kommet et dementi fra politiet så er dette deres officielle standpunkt i syd fyn.

  Hvad skal dog syd fyn med en islamistisk dirty harry. I syd fyn er der pålagt ærefuld påklædning og… man får lyst til at brygge på sådan historie. Men ærlighed skal være ærlighed. Og dette er ærlighed fra syd fynsk politi.

  Der er kun en løsning i syd fyn. Lad nu være med at ringe 112 i kan risikere en islamist i politi tøj. Fix problemet selv.

  Kommentar by Bobby — 1. februar 2019 @ 02:22

 8. Abaz:
  udsnit
  ytringsfriheden var truet af islam og herboende muslimer. …
  udsnit slut
  Vestergaard Larsen:
  udsnit
  hans besøg har ført til trusler, flaskekast og anholdelser.
  udsnit slut
  https://www.bt.dk/krimi/koebenhavns-politi-er-rykket-ud-45-gange-til-en-enkelt-borger

  Kommentar by Peter Buch — 1. februar 2019 @ 02:31

 9. Kommer Rasmus til Gellerup Hoooomo Parket her imorgen den 2/2. ??
  Jeg hører der kommer en udsendelse her den 6/2 i TV tid uk. ??

  Er der noget om snakken ??

  Kommentar by Sindsro — 1. februar 2019 @ 03:08

 10. @Kim
  Om pressen i Tyskland (og politiet og kriminaliteten), bemærk denne
  https://www.youtube.com/watch?v=6MH_5I5ObYE

  Kommentar by Cat Girl — 1. februar 2019 @ 03:32

 11. Vores fjender har nem adgang til politi og militær. Der er direkte dumt.
  >8 Sindsro
  Det skrev han jo selv for en uges tid siden eller deromkring.

  Kommentar by Nielsen — 1. februar 2019 @ 04:16

 12. @1, Gandalf
  Kunne man ikke med føje forvente at jøderne selv overtog beskyttelsen af deres bygninger – uagtet hvilken slags. Og i hvilket land ?
  Næh, det kan man nok ikke :-(
  – men sådan har det jo altid været. Med Israel…..

  Mon en dansk kirke ville kunne påregne sig samme beskyttelse (og betalt af Israel) i Tel Aviv ?
  Jeg tror det næppe.

  Kommentar by Frost-Hansen — 1. februar 2019 @ 04:41

 13. Han er som alle muslimer. Islam kommer først, dansk lov kommer i anden række. Fyr muhammedaneren, de skal aldrig være myndighedspersoner i vort land.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 1. februar 2019 @ 04:45

 14. Sikken en tosse. Han har lave forventninger til egne landsmænd, når han tror de ikke kan se at politiet er der af nødvendighed for at beskytte Paludans ret til at ytre sig og ikke fordi de støtter op om hans holdninger.

  Kommentar by Kratos — 1. februar 2019 @ 06:46

 15. Havde det været en hvid mand der havde sagt sådan havde han været racist. Med den holdning han har skulle læger og sygeplejersker heller ikke hjælpe med at lappe bandemedlemmer sammen da de så bifalder denne opførsel. Osv. Hvilken tosse

  Kommentar by Kratos — 1. februar 2019 @ 06:49

 16. Havde vi ikke haft EA og hans trosfaeller i landet havde vi jo heller ikke problemet,penge sparet.Islam rejs hjem.

  Kommentar by dunk — 1. februar 2019 @ 07:24

 17. Frost-Hansen
  Politiet skal være neutral beskytter af alle – også dig, selv om du måske ikke fortjener det.

  Kommentar by k.m. — 1. februar 2019 @ 07:50

 18. Hør her Elvir Abaz: Det er MENINGEN at demonstrationerne fra stram kurs skal provokere, NETOP fordi de mennesker i ghettoerne ikke forstår ytringsfrihed! Det er en læringsproces både for muslimer og politiet som er blevet NØDVENDIG, fordi i har insisteret på voldsmandens veto i bytte for fred i ghettoerne! Havde i været jeres opgave voksen fra starten af istedet for at ansætte islamister som abdol asmaa hamid som muslimske mæglere, så var det kursus i ytringsfrihed fra stram kurs som i nu er tvunget til at deltage i slet ikke nødvendigt!I ligger som i har redt, og det er fuldt fortjent.

  Det gælder især for østjyllands politi, der forhåbentlig kommer på overarbejde i morgen når stram kurs brænder en koran af i århus, udelukkende fordi østjyllands politi ikke var deres opgave voksen første gang! Jeg vil grine højlydt hver eneste gang jeg ser en betjent med sved på panden når de streamer live på youtube og facebook i morgen, velvidende at de i den grad selv har bedt om det. Pas jeres arbejde istedet for at lade de kriminelle sætte dagsordenen fordi det er nemmere, så får i også respekten igen fra dem i BURDE bekymre jer om at være respekteret af, hvilket IKKE er de kriminelle! I ER DE KRIMINELLES FJENDER, IKKE DERES VENNER!

  Kommentar by Per — 1. februar 2019 @ 07:50

 19. Der har endnu ikke været noget alvorlige episoder omkring moskéer i Danmark, men hvis man binder et stykke stegt flæsk på dørhåndtaget til en af dem, så går muslimerne fuldstændig bananas, så skal der dælme ikke spares på politiet ressourcer i opklaringen.

  Kommentar by k.m. — 1. februar 2019 @ 07:56

 20. @ 16k.m.
  Det har du ret i.
  men
  JEG betaler gennem min skat for det.
  Det er der altså andre der ikke gør :-(

  Kommentar by Frost-Hansen — 1. februar 2019 @ 08:34

 21. Hvad bliver det til, bliver STRAM KURS klar til at deltage i valget? Der er hårdt brug for partiet hvis Danmark skal undgå at få samme skæbne som Sverige, men om det er klogt at brænde koraner af, er måske tvivlsomt. Paludan risikerer at blive myrdet inden valget.

  Kommentar by tp — 1. februar 2019 @ 08:53

 22. Kommentarsporet på Politiken er som sædvanlig dybt deprimerende med sine tåbelige naivister. Det ville sgu have været rart hvis ens fordomme engang imellem kunne blive udfordret.

  Pers pointe er værd at understrege. Uden voldsmandens veto, ingen Paludan. Det eneste der kan undre er at det har taget så lang tid at finde en provokatør der så konsekvent udfordrer vetoet. Der har været stunts, såsom Geos spøgelsespassager og andre gags, men det har netop bare været for sjov. Paludan er, trods det barnagtige i det provokerende, inde på en interessant kurs; en stadig, vedvarende udfordring der på længere sigt tvinger en proces igang.

  Kommentar by Høgsbro — 1. februar 2019 @ 08:59

 23. Er der en bagvaskelseskampagne i gang mod NB, Nye Borgerlige? Partiet opstiller tre ufravigelige krav: Totalt stop for asylsøgere/mere indvandring fra Afrika og Arabien. Indvandrere skal forsørge sig selv. Effektiv udvisning af kriminelle migranter. Men flere har påstået at NB ikke vil hindre familiesammenføring og dermed indvandring af hundredtusindvis af yderligere migranter. Hvis det passer er NB jo på forhånd villig til at lave store huller i sit eget program. Men passer det??

  Kommentar by tp — 1. februar 2019 @ 09:06

 24. I flere lande har man set islamister forklædt som noget andet, skyde løs på deres kolleger. At tillade at muslimer optages i politiet eller forsvaret, og får udleveret våben og får kendskab til hvor våben opbevares, lyder ikke fornuftigt.

  Kommentar by tp — 1. februar 2019 @ 09:10

 25. Med Marokko-traktaten er Venstre mv. inde på en meget farlig og landsskadelig kurs. Den forpligter jo Danmark til at indføre statscensur, og til at modtage yderligere mange hundreder tusinder af migranter fra Afrika!!! Det ærgrede Lars Quisling at traktaten ikke blev fortiet, men blev afsløret af net-aviserne.

  Venstre, K, LA og R burde ikke have een eneste danskers stemme ved det kommende valg, men pga. DRs, TV2s og Pollertikens og andre papiravisers propaganda, får de selvfølgelig mange stemmer alligevel. Suk.

  Kommentar by tp — 1. februar 2019 @ 09:18

 26. Spørg politimanden direkte, hvad han mener om, at politiet skal passe særligt på jøder og hvem han mon tror har skylden for, at der skal passes særligt på jøder.

  Læn tilbage og gør klar til at modtage ufortyndet anti-semitisme.

  Kommentar by Quark — 1. februar 2019 @ 10:11

 27. Alle de, der siger at Nye Borgerlige ikke ønsker at stoppe familiesammenføring, har tydeligvis ikke forstået konteksten: det er rigtigt, at NB *IKKE* ønsker at stoppe familiesammenføring fra nordiske, asiatiske, etc. lande. Men der bliver samtidig sagt, at man vil stoppe familiesammenføring fra muslimske lande. Ja: der bliver ordret sagt “fra de muslimske lande”.

  Nye Borgerliges årsmøde 27/10 2018. Vermund forklarer:

  https://nyeborgerlige.dk/min-tale-til-aarsmoedet/

  Kommentar by Quark — 1. februar 2019 @ 10:16

 28. Vinden blæser kun én vej: mere islamisering af Danmark.

  Kommentar by Ole Madsen — 1. februar 2019 @ 10:30

 29. AEH politimandens udtalelser er en forsmag på hvad der venter, når muslimerne i kraft af deres antal får mere og mere indflydelse i samfundet. Der vil da blive taget mere hensyn til den muslimske kultur end til lovgivningen baseret på gammeldanske retsprincipper.

  Hvem er det som overtræder samfundets love, som vi heldigvis stadigvæk har? Hvor er forargelsen over de milliarder og atter milliarder som de fremmedes kriminalitet koster samfundet? Ca. halvdelen af de indsatte i fængslerne er af udenlandsk herkomst (her er der nok ikke medregnet de efterkommere som ifølge Danmarks Statistik er at regne som 100 % danske, selv om deres kultur er meget anderledes).

  Hvis politiet opgiver at beskytte typer som Rasmus Paludan, må konsekvensen blive oprettelse af private vagtværn til beskyttelse af vore grundlovssikrede rettigheder.

  Kommentar by JC — 1. februar 2019 @ 10:32

 30. Politiet har altid været forhadt i ghettoområderne. Det er jo klart, da de kriminelle bander styrer her, og ikke ønsker myndighedernes indblanding. Længe før Ramus Paludans aktioner. Det er er ikke Rasmus Paludans skyld, som Politiken påstår.

  Det kan ikke svare sig at læse Politikens kommentarspor. Det bliver kraftigt censureret. Debat i Politiken er irrelevant for den politiske meningsdannelse. Taler man med folk om hvem man ved at deres verdensbillede bygger på Politiken (og DR), får man fornemmelsen af en meget amputeret virkelighedsopfattelse.

  Kommentar by JC — 1. februar 2019 @ 10:51

 31. Mister tillid, haha islam har aldrig og vil aldrig få tillid til nogen anden end Allah. Alt det rødforlængede vrøvleri er kun islamoganda. Det er som rød offerspejling

  Kommentar by Gaflen — 1. februar 2019 @ 11:11

 32. Jeg tror mange herinde vil være overrasket, over hvor mange etnisk danskere der deler denne IDIOTs holdninger…. Jeg kender flere, der mener at Paludan ikke skal hav beskyttelse fordi han provokere.. SUK

  Kommentar by Ignoranten — 1. februar 2019 @ 11:13

 33. Er det overhovedet tilladt politifolk at udvise ekstreme angreb på retsstat og demokrati?. Bare for populistisk at lave valgkamp for bagland. For invasion…

  Kommentar by Gaflen — 1. februar 2019 @ 11:18

 34. Hvis politi ikke gider deres job så må vi andre jo stille op for helten paludan, lave en Deling, vagtplan. Reationdparathed. Invasions stop nu…

  Kommentar by Gaflen — 1. februar 2019 @ 11:25

 35. Hvad er det for en “social kapital”, som ulven i politiuniform taler om:
  Hvis der herunder forstås, at politiet naturligvis ikke skal beskytte folk som Paludan, der i områder med muslimer kritiserer islam og ideologiens herligheder, ja så er det jo – igen – bare på islams præmisser, og ikke retsstaten Danmarks, hvor ytringsfrihed hersker, i hvert fald formelt.

  Og hvor ville jeg dog blive glad og noget af-frustreret, hvis Elvir eller bare en af hans meningsfæller snart kunne fortælle mig, hvori “hadet” i Paludans “prædiken” består?
  Har i hørt om “ulven kommer”..?

  Kommentar by Henrik Larsen — 1. februar 2019 @ 11:34

 36. I de udsatte boligområder borgerne åbenbart for indavlede til at kunne forstå Den grundlovssikrede ret til at ytre sig.

  Muslimer vil igen i offerrollen, og denne Rollemodel Elvir Abaz er bundfaldet i Dansk politi.
  Politiet er infiltreret af Muslimer, og derfor kan man ikke stole på dem.
  Det er ikke politiet der skal holde øje med den oprindelige Dansker, men det er den oprindelige Dansker der skal holde øje med politiet, af hensynet til den grundlovssikrede ret, (Ytringsfriheden).

  Kommentar by Sindsro — 1. februar 2019 @ 12:02

 37. Den pågældende politiass. burde vende den om og forsøge at finde ud af årsagen til at Paludan har behov for beskyttelse.
  Derimod er det spild af tid at vise sig i visse områder i Odense.
  Det er jo “vores” område, men en sådan tanke falder nok ikke denne politiass. ind.

  Kommentar by JEG ER ENIG, DET ER EN LUKKET FEST, SKRID HJEM. — 1. februar 2019 @ 13:31

 38. I realiteten støtter denne politimand jo de interesser, som voldelige kredse dyrker.

  Selvfølgelig skal Rasmus Paludan forsvares, det er endda muligt, at hans demonstrationer har haft en positiv effekt, fordi de er blevet gentaget så hyppigt, at de er blevet hverdag.

  Er der nogen, der kan fortælle mig, hvor Paludan køber sit “battledress”, eller syr han det måske selv?

  I øvrigt mener jeg ikke, at Naser Khader efter 20 års bevogtning har krav på flere livvagter til sin agentlignende virksomhed med sporadiske politiske raserianfald. Det må være slut, og han har jo selv anslået en ny tone som lummer sexskribent.

  Kommentar by Hans Jensen — 1. februar 2019 @ 13:57

 39. Frost – Hansen er erklæret Nazist. Hans bror var i Frikorps Danmark. Sød familie, glem hans udsagn.

  Kommentar by JEG ER ENIG, DET ER EN LUKKET FEST, SKRID HJEM. — 1. februar 2019 @ 15:38

 40. Hvilken tillid taler denne politiass. om?
  I flere områder omkring og i Odense synes det som om der ingen tillid er, tværtimod.
  Så godt Odense politi har brobyggeren og denne politiass.

  Kommentar by JEG ER ENIG, DET ER EN LUKKET FEST, SKRID HJEM. — 1. februar 2019 @ 15:40

 41. Her til lands tales om at alt handler om tillid til hinanden. Tillid er det fundament vort samfund er bygget op omkring.
  F. eks. gav man hende der stjal mere end 100 millioner fra Socialstyrelsen ubegrænset tillid.

  At vise visse religioner, især en, tillid er lig med nationalt selvmord.

  Kommentar by JEG ER ENIG, DET ER EN LUKKET FEST, SKRID HJEM. — 1. februar 2019 @ 15:46

 42. #38 mener at have hørt, at det er eget design han så får syet af en skrædder.

  Kommentar by Johnson — 1. februar 2019 @ 15:53

 43. :) Tak Johnson.

  Kommentar by Hans Jensen — 1. februar 2019 @ 17:29

 44. 5. kolonne nu også i politikorpset. Ledelsen består i forvejen hovedsageligt af nyttige idioter. Danske borger, beskyt dig selv!

  Kommentar by JMR HH Jr — 1. februar 2019 @ 19:14

 45. Ja når politikerne er for feje til at beskytte ytringsfriheden, og til at beskytte dem som siger sandheden om Islam- som den modbydelige usekulære diktatorreligion den er med dens førerprofet- så er det da godt vi har Rasmus Palludan som tør gå ud og sige det, som burde være indlysende. Alt ære til Rasmus Paludan.

  Kommentar by Michael Unna — 1. februar 2019 @ 20:33

 46. Udtalelserne fra Elvir Abaz (ham der ansatte den iSlamtilbedende “brobygger”) og den iSlamiske provokationstale på en f vore læreanstalter var bl.a. grunden til, at jeg i går eftermiddag skrev følgende:

  “Det burde ikke være tilladt Fandens Tilbedere infiltrere vore offentlige organer!
  De er forpligtet på livet, til at følge Voldsmanualen BOGSTAVTRO. Det vil bl.a. sige:
  at UANSET hvor og i hvad de befinder sig, SKAL de udbrede Fandens ideologi (at gøre ALLE til Fandens Tilbedere). Dette kan de, FOR EN TID (den tilladte løgn) undertrykke, f.eks. i folkeskolerne, men de skal samtid bruge “løgnens tid” til, at fremme mulighederne for at udøve påbuddene i voldsmanualen. Dette sker allerede nu, ved at flere og flere af Fandens Tilbedere tager en læreruddannelse og efterfølgende bliver ansat på danske folkeskoler.
  Allerede nu, ser de sig mange nok til PÅ SELVE LÆRERUDDANNELSERNE, at forlange Fandens Religion hørt. Det vil meget, meget hurtigt brede sig helt ind klasseværelserne i den danske folkeskole, for det er de forpligtet til på livet af den livspligtige Voldsmanual!
  Dernæst er det ikke “bare” Tilbedernes afkom, der udøver den livspligtige aggression over for vantro elever i skolegården, for nu støttes de af infiltrerede missionerende lærer i timerne, der, igen pligtigt, vil støtte og beskytte nævnte afkoms “eksemplariske” opførsel, IDEN næste skridt kommer kommer, hvor lærerne selv sanktionerer i klasseværelserne udfra den livspligtige Voldsmanual og slutteligt stiler direkte efter det ultimative påbud om en skånelsesløs død for de vantro, hvor og hvornår de finder dem, med alle forhåndenværende midler.
  Det VIL/SKAL ske, over alt, hvor Fandens Tilbedere infiltrerer sig. De er allerede ret udbredte i sygehusvæsenet og politiet tiltrækker også flere og flere af slagsen, lige som de kommunale organer for hjemmepleje, børnepasning, kontanthjælp og jobformidling. Desuden er jurastudiet det helt store hit blandt tilbedernes afkom.
  Prøv engang, at erstatte folkeskolelærer, i ovennævnte eksempel, med hvert af de andre områder, hvor de filtrerer sig ind og kom gerne frem med resultaterne, så andre også kan se hvad der venter os OM KORT TID.
  De kunne også bruges til mere målrettet information, på A4-ark, på strategisk egnede steder.”

  (skrivet er, pga. opfordringen, også kopieret ind under “Hvornår er Danmark dejligst”)

  Kommentar by M.S. Carstens — 1. februar 2019 @ 21:55

 47. fyr den lede perker..det er sådan en islamist søren papegøje mener vi skal respektere hahahah

  Kommentar by Kenneth Nielsen — 2. februar 2019 @ 21:09

 48. @ 39, JEG ER ENIG o.s.v.

  Unge mand – nu skal du høre:
  Det er rigtigt at min storebror var i Frikorps Danmark. Han fulgte, som så mange andre danske unge mænd, henstillingen fra Vendekåben på Amalienborg, Regeringen og politiet om at melde sig til tysk KRIGSTJENESTE.
  Det er nok mere end du tør?
  Han sagde, citat: “Jeg har set dem trimle om – både mine kammerater og de andre”. Han var ved fronten i Rusland i 4 år !
  Fælles for alle frivillige var, at det var ikke så meget for sympatien for Hitler – men for foragt for kommunismen.
  DERFOR MELDTE DE SIG.
  Ved hjemkomsten til Danmark, efter krigens slutning, blev han arresteret og fik den sædvanlige dom: 4 års fængsel. Hvoraf kun de 2 blev afsonet.
  Det så jo ikke så godt ud at have danskere siddende i fængsel for at bekæmpe Rusland – når man samtidig startede en organisation MOD RUSLAND.
  Vendekåben på Amalienborg havde vendt frakken igen: Kort tid efter russerne havde bombet Bornholm, havde de russiske officere deres gang på Amalienborg :- (
  Nok om det. Men det MÅTTE siges.

  Jeg finder det u-acceptabelt og bekynrende at Kim Møller ikke har slettet dit PERSONLIGE ANGREB på mig! Hvor han har det fra at jeg er “erklæret Nazist” får han vist svært ved at påvise.
  Et sådant personligt angreb var omgående blevet slettet i den nu hensygnende 180Grader.
  Men Kim Møller vil måske hellere skrive lange artikler i Document – istedet for at checke sin egen blog ?

  Jeg vil foreslå “JEG ER ENIG” o.s.v. at han reagere på Kim Møllers “Kollekt” og sender ham de 500 kroner JEG havde planlagt at sende Kim.
  – for de bliver IKKE trukket på MIN konto !!!!!

  Noget SÅ USSELT som at skrive anonyme angreb på andre viser at det kun er en pjalt, der sidder bag angrebet.

  Amen

  Frost-Hansen

  Kommentar by Frost-Hansen — 3. februar 2019 @ 08:38

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper