3. februar 2019

Ø-politiker hetzer 17-årig NBU’er efter debat: “… sørge for der ikke kommer nynazister i Folketinget

Som en del af det landsdækkende skolevalg, afholdt Langå skole mandag eftermiddag en større debat mellem repræsentanter for de forskellige ungdomspartier. Som repræsentant for Socialistisk Ungdomsfront (SUF) var Enhedslistens Anne Hegelund, der efterfølgende beklagede at hun sad i panel med en repræsentant for Nye Borgerliges Ungdom (NBU), med den absurde tilføjelse: “Ingen nazister i vores gader! Og kan vi please hjælpe hinanden med at sørge for der ikke kommer nynazister i Folketinget?!”

Lars Hellmund kommenterer på Debatt.dk – Anne Hegelund (SUF) fordrer antidemokratiske værdier.

“Det er sjældent, at man på tværs af politiske og ideologiske skel er enige om tingene. Derfor er det sundt at udveksle og debattere synspunkterne. Der gives dog ikke nogen garanti for, at man når til enighed – men måske man kan opnå konsensus på visse punkter, eller måske bare blive lidt skarpere på andres værdier og standpunkter. I al fald bør man diskutere ting oplyst, kristisk og konstruktivt…

Kan man ikke finde de gode argumenter og indvendinger, så kan man i det mindste udskamme og dæmonisere sin modpart helt ud af proportion.

Det blev tydeligt ved et opslag på de sociale medier (30.1.19) , hvor SUF’s Anne Hegelund havde travlt med at afskrive et 17-årigt medlem af Nye Borgerliges Ungdom. Det var ifølge Anne Hegelunds egne ord ‘chokkerende’ at hun skulle sidde til bords med en politisk modstander, og endda debattere forskellige synspunkter. Faktisk skrev Anne Hegelund, at det var et kæmpe demokratisk problem, at der sad nogen i en debat, som mente noget andet end hende selv – og herved afslører Anne Hegelund den intolerante og antidemokratiske tilgang som præger den ekstreme del af venstrefløjen, selv på ungdomsniveau. For det demokratiske problem er netop IKKE muligheden for at politiske synspunkter kan udveksles, men derimod, at man som Anne Hegelund vil AFHOLDE nogen fra at deltage eller komme orde, fordi de efter et subjektivt moralkodeks kan afskrives som onde og uønskede.

Det paradoksale er, at det historisk kun er kendt fra totalitære systemer: at man afholder politiske
modstandere fra at komme til orde. Det klinger derfor hult med et endeløst hyklerisk ekko, at Anne Hegelund med SUF’s velsignelse kan bedømme hvem der er værdige til at deltage i demokratiets politiske meningsudveksling. …

Det er en typisk tendens og metode fra den mere bizarre del af venstrefløjen: at nedkalde nazistpåstande over snart alle politiske holdninger og idéer som måtte virke på højrefløjen…”

(Skolevalgsarrangement på Langå skole, 28. januar 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/98370/trackback

28 Comments »

 1. Der har siddet nazister i folketinget siden 1994, da Enhedslisten blev valgt ind.

  Så den båd er for længst sejlet.

  Kommentar by Mackety — 3. februar 2019 @ 12:44

 2. Hvis vi ikke passer på vores demokrati, kan vi ende med svenske tilstande med et tankepoliti styret af regeringen og medierne, hvor alt andet end politisk korrekte meninger og ytringer er dømt ude og hvor overtrædelse medfører forfølgelse og social udelukkelse. Se bare på Katherina Janouch (hendes blog Katherinamagasin kan anbefales), der næsten ene kvinde med stort mod kæmper imod det tiltagende svenske vanvid. Helt alene på bloggen med undtagelse af nogle få, modige venner udsættes hun for en enorm had- og hånekampagne fra mægtige modstandere som politikere, Bonniers, dagblade, svensk tv og mange andre, der tilsyneladende hellere sælger ud af et hastigt svindende Sverige end går ind i en aktiv dialog med hende. Lad os undgå sådan et debatklima herhjemme og fryse Anne Hegelund og meningsfæller ude for at bevare demokratiet mens vi kan.

  Kommentar by HP — 3. februar 2019 @ 13:10

 3. “I Enhedslisten og SUF mener vi, at alle er lige meget værd”.
  Gælder selvfølgelig kun dem, som er enige med os.

  Ynkeligt og typisk rødpolitisk.

  Kommentar by Bastardo — 3. februar 2019 @ 13:11

 4. Prøv at læse hendes kommentarer under opslaget på facebook, hun er jo psykisk syg.

  Kommentar by Per — 3. februar 2019 @ 13:18

 5. #2 HP: “Lad os undgå sådan et debatklima herhjemme og fryse Anne Hegelund og meningsfæller ude for at bevare demokratiet mens vi kan.”

  Tværtimod. Lad os bevare demokratiet ved at lade idioter som Hegelund udstille deres tåbeligheder. Så kan vi latterliggøre dem ved at bruge deres egne argumenter imod dem. Det er trods alt Hegelund’erne som er totalitære og antidemokratiske.

  Kommentar by Hr. Snusk — 3. februar 2019 @ 13:19

 6. Det må da efterhånden være gået op for enhver hvem der er fascistiske og totalitære i det Danske folketing.

  Hint : Det er ikke NB eller for den sags skyld DF.

  SF og resten af deres slæng afslører sig selv her gang de åbner munden.

  Kommentar by Santor — 3. februar 2019 @ 13:34

 7. DET ER JO LOGISK at Anne Hegelund ønsker at afskaffe den demokratiske debat, for de røde og radikale fascister ønsker jo at udskifte demokrati og civilisation med diktatur og barbari. De rødradikale kvinder er en flok forvirrede høns som hele tiden bytter rundt på fornuft og idioti. For dem er idioti = sund fornuft.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 3. februar 2019 @ 13:44

 8. Landet er fuldt af gale kællinger i alle aldre – fuldstændigt vanvittige og så hadefulde mod hvide mænd, familien og demokratiet….hysteriske kællinger, som hader alle der er det mindste imod deres meninger og vil have dem udryddet…Hvilken fløj sender de første dødspatruljer ud?

  Kommentar by Black Watch — 3. februar 2019 @ 13:45

 9. #6 Santor, det er SUF – Socialistisk Ungdoms Front. Enhedslistens ungdomsafdeling.

  Kommentar by Hr. Snusk — 3. februar 2019 @ 13:47

 10. DR OG TV2 ER SELVFØLGELIG begejstrede for skolevalgene. For de giver de røde lærere lejlighed til at hjernevaske eleverne med at Danmark er et perfekt demokrati. (de røde ønsker også at umyndiggjorte, åndssvage og børn på 14 år skal have stemmeret) Man undlader at fortælle eleverne at Danmark i dag langt hen ad vejen er fjernstyret af EU, og mest er et skin- og teaterdemokrati. Eller har et eet-parti system, fordi forskellen på de gamle partier mest er skuespil. Men Pia K fra DF havde naturligvis ingen kritiske eller skeptiske kommentarer da hun var i radioen.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 3. februar 2019 @ 14:12

 11. Egentlig burde Enhedslisten forbydes da deres tanker om revolution er i strid med grundloven. SUF volden kommer oveni.

  Selv Birthe Rønn Hornbech (tidligere minister og uddannet jurist), som ingen kan beskylde for højreorienteret værdipolitik, undrede sig over at Enhedslisten ikke var forbudt ihht. grundloven!

  Kommentar by Acharya Tuisto — 3. februar 2019 @ 15:05

 12. Hendes “argumenter” på facebook-tråden er 100% guilt-by-association krydret med 100% hykleri. Som medlem af et revolutionshungrende parti med tendens til at opsamle fx ANTIFA og indirekte støtter og samarbejder med Redox… burde hun måske kaste med lidt færre sten fra sit glashus og sørge for, at der er fejet grundigt foran hendes egen dør.

  Men som sådan er hun jo bare metervare-socialist-ekstremist. Det er helt okay at udelukke folk fra debat og kalde dem skældsord hvis de snakker med de forkerte personer. Bare ikke hvis man gør det imod socialister og socialismen, der er den eneste sande åbenbaring.

  Kommentar by Quark — 3. februar 2019 @ 15:07

 13. #11 Acharya Tuisto

  Der er konsensus blandt partierne på borgen, om antagelsen at det er bedre kommunisterne kan arbejde i det åbne, så man kan argumentere mod dem, og holde øje med deres aktiviteter, fremfor at de bliver en undergrundsbevægelse, som kan udrette meget mere skade via sabotageaktioner.

  Kommentar by Allan — 3. februar 2019 @ 15:35

 14. >13 Allan

  Og det er jo rigtigt nok, men hvad nytter det, når ingen vil sige højt, hvad Enhedslisten faktisk er. Jeg har kolleger der bliver helt forvirrede, hvis jeg fortæller dem, at Enhedslisten faktisk er et kommunistparti. Deres forvirring bliver ikke mindre, hvis jeg forsøger at forklare, at der ingen moralsk forskel er på at give sin stemme til et kommunistparti fremfor et Naziparti.

  I syv årtier er skolebørn i det her lorteland blevet indoktrineret med en højre-venstre skala ifølge hvilken kommunisme og nazisme er diametrale modsætninger, når sandheden er og altid har været, at nazisme, kommunisme og fascisme er tre forskellige navne for Marxisme, og at socialisme ikke er kvalitativt anderledes, men blot er en mere langsommelig vej til helvede.

  Kommentar by Mackety — 3. februar 2019 @ 15:47

 15. @ 5 Hr.Snusk

  Fra Den Store Hukommelse:

  Stigmatisering og dæmonisering kan kun gå en vej. Det er vigtigt at huske. Højrefløjen stigmatiserer og dæmoniserer. Venstrefløjen gør ikke. Højrefløjen har et medansvar for, hvad højreekstremister laver. Venstrefløjen har ikke noget ansvar for, hvad venstreekstremister laver. Der er jo simpelthen menneskesynet til forskel.
  Her er vi jo ovre i den gamle venstrefløjsgænge, hvor terror afhænger af hvem der udfører den. Som Benito Scocozza engang udtalte, ”-at nazisternes massemord var forbrydelser, kommunisternes massemord fejltagelser! ”
  Tilbage står stadig spørgsmålet. Hvad er det egentlig, som tilsyneladende gør venstreorienteret vold mere spiselig end højreorienteret?

  Kommentar by der Adler — 3. februar 2019 @ 16:15

 16. Det er ret så bekymrende, at der overhovedet afholdes “skolevalg”, som Alexander også skriver, i og med, at folkeskolerne i overvejende grad er alt for domineret af venstreorienterede holdninger. Det sker tillige i netop den alder, hvor børnene er mest påvirkelige.

  Og hvilke temaer har så været højest på dagsordenen under nævnte skolevalg?: Sikkert klimaet! Det passede jo også lige sammen med Alternativets fremprovokerede “skoleelever strejker of klimaet”.
  Alt sammen en fjensk metode til, at dække over elevernes DIREKTE og allerede fremskredne trussel midt bland dem selv: iSlams fremmad-stormende udøvelse af deres livspligtige Voldsmanual.

  Venstrefløjen fik ikke held af hverken Nazismen eller Kommunismen, men nu skal iSlamismen bruges til, at beholde magten over andre folks penge, i bedste Nazistil :(
  Som her denne Anne Hegelund, der helt og aldeles uden blu beskylder andre for nasisme, mens hun selv driver sine ideologier (magten over andres penge, til brug for fløjens HØJEGOISTISKE livsmål: MIG SELV) igennem, på bedste nazistiske vis.
  Hun og hendes lige VIL UFORTRØDENT leve et mageligt liv, på bevidst bekostning af, at både egne og vore nærmeste efterkommere vil blive slagtet, i langt mere gruefuldt omfang, end nazismen havde for øje.

  Hun og hendes lige nyder min absolutte AFSKY og Foragt !!!

  Kommentar by M.S. Carstens — 3. februar 2019 @ 16:44

 17. Som altid går dumheden i ring på venstrefløjen, her er så den næste blæste og misinformerede generation som ny kanonfoder. Sjovt deres paroler er så selvmodsigende, ingen absolut ingen, er så nazistiske, racistiske og dermed fascistiske som netop den yderste venstrefløj.

  Kommentar by LarsB — 3. februar 2019 @ 18:13

 18. Ventrefløjen har altid været parate til at bruge vold, så længe det tjener deres egen sag. Sæt der havde siddet en dansker og havde sagt det samme som kællingen, bare om muslimer. Hold kæft et ramaskrig.

  Kommentar by Popeye — 3. februar 2019 @ 18:25

 19. Nye Borgerlige er ikke Socialister. Hitler var socialist…Nationalsocialist. Så SFU kan jo passende begynde at melde sig selv for nazisme….Da de jo i Deres selvforståelse repressentere det Danske Folk. Fy saten for nogle hyklere

  Kommentar by Michael Unna — 3. februar 2019 @ 18:40

 20. Undskyld Det er SUF og Ø listen det drejer sig om. Ved ikke om SFU har samme holdning til den sag som Ø listens repressentatn. Hvis de ikke har det, så undskyld på forhånd.

  Kommentar by Michael Unna — 3. februar 2019 @ 18:43

 21. Jeg var sug lige ved at skrive, at Anne Hegelund blot var ligeså ungdommelig forvirret, som et andet 12-14-årigt ungt menneske – Men så googlede jeg pigen (Altinget) – H J Æ L P ! – Gimpen er, Gud hjælpe mig, uden uddannelse og 30 (tredive) år gammel! Sic! – Rend mig, da noget så grusomt, i røven fru Hegelund!

  Kommentar by T. Flodur — 3. februar 2019 @ 19:48

 22. T. Flodur — 3. februar 2019 @ 19:48 :

  Ja, de der råber højest, har intet at have det i!
  De har udråbt sig selv til “eliten”, men de formår end ikke at debattere, når de konfronteres med fakta. Som selvudråbet “elite” måtte man jo formode, at de kunne læse de fakta som vi giver dem, som oplysning til fortsat debat, men det sker ikke. Jeg har i alt fald ALDRIG oplevet, at de er vendt tilbage, for at argumentere mod de fakta jeg gennem tiderne har givet link til. Højest har de svaret med en ny frase, som de så heller ikke formår at forsvare ud fra de nye fakta jeg så har lagt frem.

  Som jeg før har sagt, så er Fandens nyttige idioter af “eliten” at være, blot en flok lavIQ individder, der beviser en absolut mangel på intelligens, ved at fremtvinge sig, ovenfor beskrevne, magt, gennem udslettelse af både egne og vore nærmeste efterkommere. Af rendyrket egen-økonomisk interesse i og for egen behagelighed i DETTE DERES LIV, vil/kan de ikke, med deres lave IQ, indse vandviddet i, at spille nyttige idioter for verdens værste udryddelses-isme: islamismen!
  Ja, som det ses af oplægget til denne blok, er deres IQ så lav, at de stadig tror, at nazismen trumfer al ondskab og derfor bruger det som deres usle angreb på os, for at leve højt på iSlamismens hastige udbredelse.

  Kommentar by M.S. Carstens — 3. februar 2019 @ 22:56

 23. Dum, dummere Anna Hegelund, det er ufattelig så dumme Danskerne er blevet de sidste tredive år, Jeg har selv modtaget undervisning i den stråtækkede på landet, første klasses regning foregik med kugleramme, alligevel er det lykkedes at følge med tiden, i dag har de studerende hjælp fra hele Verden til deres uddannelse og hvad hjælper det, de kan ikke klare sig selv, de læser sig til undermennesker, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 3. februar 2019 @ 23:19

 24. M.S. Carstens — 22:56

  Helt enig! – At den 30-årige Anne Hegelund, tillader sig, at deltage i et skolevalg, bekræfter til fulde de synspunkter du netop har givet udtryk for i ovenstående kommentar(er)!

  Kommentar by T. Flodur — 4. februar 2019 @ 00:07

 25. Man hører Anders Bongo hviske til sig selv – Hjernevask virker.

  Kommentar by Iznogut — 4. februar 2019 @ 01:57

 26. https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/eks-minister-danmark-lukker-ned/7501589

  Kommentar by P — 4. februar 2019 @ 12:33

 27. Stalin var også chokkeret over Hitlers svig, da han angreb Sovjet :-). Se bladet Historie-…overskrift fra en Føtex kiosk. :-)

  Kommentar by Michael Unna — 4. februar 2019 @ 18:53

 28. Et skoleeksempel på primitiv, intolerant tankegang, Anne Hegelund.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 8. februar 2019 @ 21:45

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper