1. februar 2019

DFI-støttet film om ”det nystiftede, højreekstremistiske parti Nationalbevægelsen’ klar til valgkampen

Ulaa Salims debutfilm ‘Danmarks sønner’ er støttet af DFI med 5,7 mio. skattekroner, og som tidligere oplyst så er konsulenten i den henseende Mette Damgaard Sørensen, der som ung var medlem af Danmarks Kommunistiske Ungdom. Filmen har premiere den 11. april, og kommer således på tapetet tæt på den kommende valgkamp. En kamp der kan bringe et fædrelandskærlig parti med et svanelogo i Folketinget, ikke Martin Nordahls fiktive ‘Nationalbevægelsen’, men Pernille Vermunds Nye Borgerlige. Præsentation af filmen på JP.dk.

“I traileren ses et ungt, forelsket kærestepar, der netop har sagt hverdagsfarvel til hinanden på Nørreport, da en bombe sprænger og parrets mandlige halvdel må lede i vildelse efter sin kæreste i krudttågerne. Det største terrorangreb på dansk jord nogensinde har fundet sted. Snart ses farvemættede, neonoplyste billeder – visuelt ikke ulig billedsiden på Fenar Ahmads stilsikre ‘Underverden’ – af unge mænd af anden etnisk herkomst i træningstøj, der står i en halvcirkel omkring blodige, afskårne grisehoveder, mens de kigger op på en væg, hvorpå en graffitimalet tekst lyder: ‘Skrid hjem. DØ’. Dernæst ses formanden for det nystiftede, højreekstremistiske parti Nationalbevægelsen, Martin Nordahl (spillet af Rasmus Bjerg), der foran et tv-kamera og i år 2025, dvs. på årsdagen for terrorangrebet, fortæller til en tv-journalist:

‘Alle de problemer, vi ser i det her land, dem kan vi føre direkte tilbage til de fremmede mennesker. De skal altså ud!’

‘Danmarks Sønner’ udspiller sig i en ikke så fjern fremtid, hvor afgrunden mellem de politiske fløje i Danmark er større end nogensinde, og hvor Nationalbevægelsen spås en jordskredssejr ved det kommende folketingsvalg. Den nynazistiske bevægelse ‘Danmarks Sønner’ opererer, mens radikaliseringen også tager til i ghettomiljøerne, hvor vi følger den 19-årige Zakaria, som bevæger sig ud af en ekstremistisk tangent.”

(Danmarks Sønner, 2019, Trailer; Foto: Youtube)

“Filmen handler ikke om Danmark, som jeg føler, at landet ser ud i dag. Men…” (Rasmus Bjerg, skuespiller)

Trailer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/98376/trackback

25 Comments »

 1. Forbyd rødgardister, forbyd vilde negre, forbyd alke perkere og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 1. februar 2019 @ 10:58

 2. Så forudsigeligt som solnedgangen. “Nationalbevægelsens” leder med umiskendelig lighed med salig Fritz Clausen, de stakkels, forfulgte og sympatiske muslimers utroligt vanskelige kår og deraf følgende, retfærdige harme o.s.v, o.s.v. ad nauseam… Så groft smurt på, at filmen rekylererer med et skud i foden.

  Kommentar by Voldposten — 1. februar 2019 @ 11:11

 3. Jeg elsker den beskrevne pædagogik i filmen, som selvfølgelig altid er af den slags der bankes ind med en spade, når vores kære statsbetalte og neutrale kulturansatte skal forklare årsagen til de lige så kære AEH´eres “radikalisering”:
  Det var selvfølgelig et grafitti-tag, der siger “DØ”, naturligvis, det gør “højre-nationalister” sig også helt vildt i…
  Ikke det Danmark vi kender eller oplever, men…

  P.S.: Hvordan fik de fat i grisehovederne?
  P.P.S.: Eller vil film “bagkvinderne” bilde os ind, at de højre-nationalistiske fascizzter i en slags prædestineret omvendtslev har halshugget de grise, muslimerne aldrig selv ville halshugge (da de jo er urene?)

  P.P.P.S.: Jeg kan ikke vente på anmeldelsen, den bliver sikkert vildt dårlig, selv i Politiken.

  Kommentar by Henrik Larsen — 1. februar 2019 @ 11:22

 4. Hackede sig til otte millioner kroner på bibliotekscomputere: Nu skal to brødre i fængsel

  To beskidte, terrordømte perker-negre brødre er blevet idømt tre og fem års fængsel for at have installeret Spyware på 15 biblioteker. Men INGEN udvisning…!!!

  Dommen lød på henholdvis tre og fem år til to brødre, der var for retten i Sønderborg i dag. To brødre, der tidligere er terrordømte for forsøg på at lave terrortræningslejr i Somalia.

  Brødrene blev dømt for omfattende databedrageri på 15 af landets biblioteker.

  De to mænd på 25 og 30 år havde installeret keyloggere på bibliotekernes computere fra sidst i 2016 indtil den 30. maj 2017, hvor de blev anholdt. Den ældste bror fik fem år og den yngste fik tre år.

  Derudover er der et erstatningskrav på 600.000 kroner, som skal deles mellem de to brødre.

  Keylogger er et stykke software, der gemmer alle indtastninger på tastaturet. På den måde kunne de aflure personlige oplysninger og blandt andet få adgang til biblioteksbrugernes bankkonti og oprette lån og bestille kreditkort og NemID-nøglekort.

  16 danskere er blevet ofre for bedrageriet, og de to mænd har hævet og forsøgt at hæve for i alt otte millioner kroner. Der er flere personer sigtet i sagen, men der ikke rejst tiltale mod andre end de to brødre, der sad varetægtsfængslede i 20 måneder, før sagen kom for retten.

  Heidi Colbæk, der er specialanklager ved Syd- og Sønderjyllands Politi, gik efter en fængselsstraf på mellem fire og fem år.

  – Det er en alvorlig sag, at man kan gå ind og hacke vores NemID system. De forurettede i sagen kan gå rundt og vide, at fremmede kender til deres CPR-nummer, siger hun.

  Tidligere dømt for terror
  De to dømte er danske statsborgere af somalisk afstamning, og er tidligere dømt efter straffelovens terrorparagraf. I 2014 blev de dømt for at forsøge at arrangere terrortræning gennem det somaliske terrornetværk al-Shabaab.

  Der er dog intet der tyder på, at der er terrorforbindelser i sagen om databedrageri på bibliotekerne, understreger anklager Heidi Colbæk.

  Efterforskningen har ikke kunne opklare, hvor pengene, som er blevet hevet ud af biblioteksgæsternes konti, er henne, eller hvad de skulle bruges til, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 1. februar 2019 @ 11:23

 5. En gang commie altid commie og altid elske sit diktatur. Fantasiløst som en gentaget messe i moskeen. Marx hu akbar. De røde er en lukket cirkelkæde af røvslikkere. Stop Islam kræver stop de røde.

  Kommentar by Gaflen — 1. februar 2019 @ 11:43

 6. Jeg vil gerne vædde en helstegt pattegris på, at ordet ‘islam’ ikke nævnes i filmen, og at den ‘ekstremistiske’ Zakarias (i øvrigt et jødisk-kristent fornavn…) ideologi ikke beskrives.

  Kommentar by Sådan er det jo — 1. februar 2019 @ 12:09

 7. https://ekstrabladet.dk/112/udsatte-kone-for-grove-voldtaegter-igen-og-igen/7499249

  Kommentar by Jp — 1. februar 2019 @ 12:10

 8. Det er samme metode hver gang, og det virkede fint sidst. Kør det hele igennem som i drømme i en tv-serie, og få det så gentaget i virkeligheden ved næste valg. For mange år siden lavede man tv-serien med den overmenneskeligt dygtige, kvindelige statsminister Birgitte Nyborg, og ved næste virkelige valg fik man så den første kvindelige statsminister, præcis som fjernsynet havde beregnet det. Men virkelighedens Birgitte Nyborg var en meget dårlig efterligning af den rigtige i fjernsynet og langt fra hverken overmenneskelig eller dygtig.

  Kommentar by AN — 1. februar 2019 @ 12:42

 9. Det viser sig vel i filmen at terrorbomben er en false-flag operation udført af “højre-radikale”,og lignende forudseligt pladder

  Endnu en film der vel ender med et underskud,og derefter hurtigt bliver glemt.

  Jo større underskud jo bedre,fordi så er der færre penge til yderligere propaganda.

  Kommentar by jønne — 1. februar 2019 @ 12:46

 10. Forsøgte at se Guldkysten i går. Første 20 minutters bashing af Danmark som kolonimagt i et orgie af vold, druk og sex.

  ALT, som i ALT vi kan/skal være stolte af i vores historie bliver totalt nedgjort og skammet ud i en bevidst strategi.

  Derfor er jeg for lang tid siden holdt op med at se danskproducerede film baseret på historiske begivenheder. ALT bliver ødelagt.

  Kommentar by perp747 — 1. februar 2019 @ 13:06

 11. Taget lige ud af drejebogen og sprogbrugen fra Politiken før 2001-valget. Sig ikke, at danske kunstnere ikke er en avantgarde, der ligger lysår før pøblen.

  Kommentar by BB — 1. februar 2019 @ 13:12

 12. NEJ, ALLE PROBLEMER OG TRUSLER kan ikke føres direkte tilbage til fremmede mennesker, kun nogle af dem. De HOVEDANSVARLIGE for at dagens Danmark er i frit fald, er folk som Marianne Helved, Lars Quisling, So fie Carsten, Stine Tosse og partier som V, K, R og S mfl. De har alle svigtet fælt. De er alle fortalere for EU, masseindvandring og fascistiske og “svenske” tilstande. De er alle folkets og fædrelandets fjender.

  Kommentar by Ole Jensen — 1. februar 2019 @ 13:47

 13. Hvis man skal “opleve” hvide mennesker som bombeterrorister, skal det være i fiktionens verden, hjulpet af millioner af skattekroner.

  Hvorfor dog gøre sig den umage, når man dagligt kan opleve muhamedanere som bombeterrorister – og endda i virkeligheden?

  Kommentar by Bastardo — 1. februar 2019 @ 15:17

 14. Kommentar by perp747 — 1. februar 2019 @ 13:06

  Jeg ser stort set aldrig danske film og meget sjældent dokumentarer og ejer ikke danske musikeres album og hører dem ikke!!!! Undtagelsen er The White Album.

  Den eneste film jeg kan lide er: Mænd og Høns!

  Den danske kunstverden (alle genrer) har i mange år været dekadent, selvødelæggende og fuld af forræderi mod deres egen befolkning, mænd og land.

  Jeg brækker mig over alle de afskyelige kællingers (m/k) brægen i medierne – vel vidende at de ikke mener en skid af det de synger om.

  Jeg er klar over at mange kunstnere i landets omverden, er lige så syge i roen – men her er der stor diversitet og plads til virkelig alsidighed…det er der ikke i Danmark, her er alle kun kunstnere, når de har underkastet sig den politiske korrekthed og feminiseret sig til ukendelighed. Alt andet er skuespil, løgn og bedrag!

  Hvis man ikke er kommunist, venstreorienteret, alternativ eller radikal bliver man frosset ud og har ingen karriere at se frem til.

  Lidt lige som kirken og kristendommen i Danmark….som dybest set var og er en kvindelig feministisk religion…det ses da vist tydeligt i disse tider med deres underkastelse og beundring af islam!

  Kommentar by Black Watch — 1. februar 2019 @ 15:21

 15. Islamkritik skal som sædvanlig kobles sammen med nazisme, og muslimer skal placeres i offerrollen.

  Enten er man væmmeligbo eller også er man nazist.

  Kommentar by kenneth — 1. februar 2019 @ 15:51

 16. Den sædvanlige kontra-faktiske propaganda for skatteydernes penge.

  Til gengæld vil der aldrig blive givet filmstøtte til film der viser antifas terror eller islamisk terror. Selv film om Tyske RAF´s terror blev gjort til en dokumentar hvor man forklarede hvorfor de greb til våben. Basalt set ikke en fordømmelse af RAF´s blodige gerninger.

  Kommentar by Santor — 1. februar 2019 @ 16:35

 17. Fjern nu bare al støtten til aviser, film og TV.

  Kommentar by na — 1. februar 2019 @ 18:40

 18. Hvad med at de lavede en film om Tvind imperiet??? :-) :-) :-) Jeg har set hvordan DR lefler for Islam, og forsøger at lægge SIAD til had, så jeg forventer ikke andet end gejl fra dette misforstår af et MSM Medie.

  Midt i en tid, hvor vi omringes af importerede terrorister og hvor Islam saligt ikke nævnes på linie med ISIS, og vi sender soldater ud for at bekæmpe det som DR lefler for….føj for satan. Kan kun anbefale at man på alle mulige måder boykotter DR og DFI og den skamplet af en film.

  Kommentar by Michael Unna — 1. februar 2019 @ 20:28

 19. Egentlig en ok film, problemet er at den (selvfølgelig) stiller de nationalsindet i et dårligt lys. Men ellers er den realistisk nok, det ER fremtiden for Danmark og Europa !
  Problemet med det importeret affald kan IKKE løses på fredlig vis.

  Kommentar by HMAK — 1. februar 2019 @ 20:43

 20. Nøøj, en folke-opdragende svensk krimiserie med patrioter som skurke og muslimer som ofre, oversat til dansk og i spillefilmslængde. Den skal jeg helt sikkert se.. Not.

  Kommentar by Per — 1. februar 2019 @ 22:06

 21. https://ekstrabladet.dk/112/tysk-venligboer-voldtaget-af-afghaner/6104101

  Tjaa..

  Kommentar by jrp — 1. februar 2019 @ 23:52

 22. Hver evige eneste gang vi hører om den og den er kommet til truget – det offentlige af slagsen. Så er der altid tale om en personage der har sit udspring i en kommunistisk marxistisk skoling.
  Samtidig med, man skriger op om hvormeget nationaltsindede højreradikal fylder.
  Jamen, der gi’r da go’ mening. Eller noget, forpulede løgnere.
  Umanerlig ufatteligt, at der ikke er flere vælgere der kaster op, og fremover ændrer kurs. Stram kurs.

  Kommentar by White knight — 2. februar 2019 @ 08:59

 23. Endnu en perkerfallit. Hvornår bliver han taget for narkohandel, skattesnyd, voldtægt, overfald, hustruvold, socialbedrag?
  Det gør ellers 83%

  Kommentar by Hul igennem? — 2. februar 2019 @ 09:19

 24. #21, og så i Köln… trist med disse hjernevaskede kvinder. Al sund fornuft skyllet ud i lokummet.

  Kommentar by Hr. Snusk — 3. februar 2019 @ 05:31

 25. Patetisk film, selvfølgelig produceret som stor valgfilm og tiltænkt at komme ved valget, som advarsel. lol

  Kommentar by LarsB — 3. februar 2019 @ 18:28

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper