4. februar 2019

Skolevalg 2019: “Den ene lærer omtalte os som ‘nynazistiske’, imens hun lavede ‘Hitler-overskæg’…”

Jeg overværede Rasmus Paludans demonstration i Åbyhøj lørdag eftermiddag, og kan konstatere at der ideologiske set ikke er langt fra drukpunker-miljøet til lærerværelsets ypperstepræster. Pernille Vermund på Facebook.

“En mor fortæller, at hendes søn under skolevalget er blevet udsat for udskamning fra sine lærere, fordi han stemte på Nye Borgerlige.

Den ene lærer omtalte os som ‘nynazistiske’, imens hun lavede ‘Hitler-overskæg’ med fingrene.

Jeg plejer at overhøre den form for udskamning.

Dels fordi den er historieforvridende og løgnagtig.

Dels fordi den typisk bunder i, at vores politiske modstandere er løbet tør for saglige argumenter.

Og dels fordi udskamningen oftest kommer fra mennesker, der har mindre mentalt overskud end resten af befolkningen.

Men når lærere på en dansk folkeskole går så vidt over for en elev, så er det tegn på, at der er brug for en historisk, politisk og ideologisk opdatering.”

(Et produkt af den danske folkeskole, Åbyhøj, 2. februar 2019)

Oploadet Kl. 03:43 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/98395/trackback

16 Comments »

 1. Det er nok svært i dag at kunne gennemføre som uddannelse på lærer/pædagog og journalist hvis man ikke tipper til venstrefløjs segmentet. Heldigvis har vi Mette Thiesen fra NB og sikkert med andre som ønsker musvinenerne hjemsendt. Er man skolepsykolog i kbh kommune skal man også være glad for musvinen.

  https://www.berlingske.dk/samfund/skolepsykologer-i-oproer-kolleger-angriber-pegida-talsmand

  Kommentar by Jp — 4. februar 2019 @ 08:04

 2. https://jyllands-posten.dk/indland/ECE7395184/FAKTA-Her-er-hvad-Nicolai-Sennels-for-nylig-har-skrevet/

  Er man ansat i det offentlige ligge det åbenbart man skal være humanistkommunist og elske musviner.

  Kommentar by Jp — 4. februar 2019 @ 08:10

 3. Elevens forældre burde omgående fjerne barnet fra den rødgardistiske lærer, læreren burde til en formanende samtale med skolens leder om lærens fremtid, suspekte lærere skal ikke undervise på offentlige skoler, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 4. februar 2019 @ 09:09

 4. Skolens leder og dansklærere må være stolte, når de ser resultatet af deres “undervisning” komme til udtryk som på bill. nederst.
  Hvor et ungt hjernevasket produkt af deres undervisning, så respektindgydende kæmper med åben pande. Eller noget…
  Som altid er affaldet formummet.
  Dét forstår man jo slet ikke, når man tænker på, det er DEM, der har de rigtige meninger og menneskesyn.
  Hvor mange maskerede individer kan møgdyrene få øje på, og tælle ved en SIAD demonstation?
  Og hende den lede smatkasse af en lærer, burde ha’ straffespark lige i f!$$en.

  Kommentar by White knight — 4. februar 2019 @ 09:32

 5. Lærerne lærer det på læreruddannelsen, så de kan lære eleverne læren.

  Kommentar by Bastardo — 4. februar 2019 @ 09:47

 6. Mon ikke det var noget af det samme som i de lande hvor man byggede op til hetz og massemord på de borgere som var tilhængere af en kristen kultur. Den lærerinde som udskammede en elev ved skolevalget, fordi han ville stemme på et dansksindet parti, NB, som den røde lærerinde betegnede som nazistisk, burde identificeres og fyres. Hun er jo selv en udemokratisk rødnazistisk ekstremist.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 4. februar 2019 @ 10:03

 7. Ingen lærer dem om Ruslands revolution og krige og lejre. Folkets tvangs arbejde.
  Hørte en historie om en Bonde, der dyrkede kartofler. Han havde gemt kartofler til at så næste år. Stasi kgb kom og så de gemte kartofler. Alt skulle gå til staten. Bonden blev henrettet for at gemme. Der blev ikke dyrket kartofler på de marker næste år.

  Kommentar by P — 4. februar 2019 @ 10:13

 8. Stort set alle lærere og ledere er af den skuffe. Jeg har netop trukket min datter ud af den lokale folkeskole efter adskillige uenigheder mellem på den ene side jeg og den anden side lærere/ledelse, pga det ene hjernevaskende multikulturalistiske tiltag efter det andet. Nu er hun så i en københavnsk privatskole, hvor jeg nu på onsdag må holde hende hjemme pga stærkt virkelighedsfjernt projektfremstilling om “flygtninge/racisme”.
  Man bliver godt nok træt..
  Første forældre samtale på skolen bød på en lærer med en notesbog påsat klistermærker fra Enhedslisten over hele forsiden. Så er stilen ligesom lagt..
  Hvor skal man snart tage hen?
  Vores valg stod mellem en multietnisk folkeskole med konstant propaganda og en monoetnisk privatskole med samme niveau af propaganda. Af to onder valgte vi så det sidste, trods de deprimerende fakta.

  Kommentar by Jakob — 4. februar 2019 @ 10:21

 9. MISTÆNKELIGGØRELSEN AF DANSKE FORÆLDRE har iøvrigt nået et organiseret kommunistisk omfang. Hørte lige en radioavis hvor værtinden var glad for at det er blevet en lovbefalet pligt at indberette hvis et barn ikke trives 1OO% perfekt. For så må det jo være forældrenes fejl. Resultatet er over 1OO.OOO indberetninger om året. Den røde lærerinde der udskammede en elev for at være dansksindet, har sikkert indberettet ham, så forældrene kan blive anklaget for at opdrage ham dårligt og forkert, så han er blevet skadet psykisk.

  Sladder, vrøvl, sludder samt paranoide, feministiske og rødfascistiske vrangforestillinger hos lærere, lærerinder, skolepsykologer og mange andre, kan nu bruges til mistænkeliggørelse af hvemsomhelst, fra forældre til tilfældige borgere. Hvorefter børnene kan tvangsfjernes til statsopdragelse. I forvejen er børn og forældre jo retsløse overfor familiebureaukraterne, skolerne og statsinstitutionerne.

  Hvordan børn overhovedet overlevede for 5O år siden, inden røde pædagoger og psykologer satte sig på børnenes barndom og ungdom, er en stor gåde.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 4. februar 2019 @ 10:23

 10. # Jacob: Hvis der er tale om mindre børn, har man vist endnu ret til selv at undervise dem hjemme. Så evt. kan du trække din datter ud af skolen? Den lyder jo til at være en kommunistisk privatskole.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 4. februar 2019 @ 10:26

 11. # P kl. 1O.13 Ja, i Sovjet-unionen blev tusinder og millioner myrdet for nærmest ingenting. Nu lader det til at nye røde galninge også går ind for statsterror og “udrensning” af mennesker der tillader sig at være danskere fra Danmark. De burde jo have valgt at have afrikanske eller arabiske forfædre. Når de ikke valgte det, har de jo selv været ude om at blive straffet, iflg. rødnazisternes tankegang.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 4. februar 2019 @ 10:32

 12. Vores forædderiske politikere ved alt for godt, hvad det er for noget usselt lort der forgår på de “kommunale”.
  Som med folk i levnedsmiddel handlen, der mange gange holder snotten langt væk, fordi de har set hvordan skidtet bliver til.
  Holder selv vore kære rummelige og inkluderende politikere deres yngel langt væk fra de rød/brune brokkasser af nogle “commielære”kasserner.
  Det udstillede hykleri på slap line i fri dressur.

  Kommentar by White knight — 4. februar 2019 @ 11:42

 13. “Nazisterne var nationalsocialister – Nye Borgerlige er borgerlige/konservative/ liberale.”

  Skriver Pernille Vermund, der åbenbart har opdaget, hvad det vil sige at være liberal, og at overgangen mellem konservatisme og liberalisme handler om gradsforskelle og ikke om dybere forskelle.

  Man kan s fundere over, om det også går op for dem, der ikke har forstået det, og som hver dag “hader igennem” her og hisset, så at det har udviklet sig til det rene idioti. Ikke at det betyder så meget, men alligevel, det er jo ubehageligt og flovt, at se folk gøre sig så læsterligt til grin.

  Det kan selvfølgelig også være, at Pernille Vermund blot fedter, men det komemr hun ingen vej med.

  Kommentar by Hans Jensen — 4. februar 2019 @ 17:31

 14. Pågældende lære burde være fyret, eller udskammet til at sige undskyld. Støt SIAD. God mandag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 4. februar 2019 @ 18:48

 15. 😆😆😆

  Kommentar by Moegsvendjohn — 4. februar 2019 @ 21:09

 16. Kan der ikke skrives noget sammenhængende om de demonstrationer?

  Kommentar by Winged Hussar — 4. februar 2019 @ 21:38

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper