4. februar 2019

Antropolog undsiger integrationsbegrebet: Vi ‘definerer, hvem der kan kræve integration af andre’

Jeg skrev første gang om antropolog Mikkel Rytter i forbindelse med hans 2004-speciale, der var et meget akademisk forsvar for ‘arrangerede ægteskaber’: “… optegnet betingelserne for et analytisk vokabular, der kan rumme, at mennesker er forskellige på samme måde.”

Når man har til hensigt at ‘dekonstruere forestillinger om uoverstigelige forskelle’, så er ‘integration’ naturligvis et forfærdeligt begrebet, der sætter objektet nederst i et magthierarki. Interview med fantasten i Politiken – Bogaktuel forsker: Lad os lave et forsøg – den næste måned er der ingen, der bruger ordet ‘integration’.

“‘Lad os lave et forsøg: Den næste måned er der ingen, der bruger ordet integration. Hverken politikere, debattører eller borgere. ‘Integrationsfri februar’, kunne vi kalde det. Jeg er sikker på, at vi om en måned vil have en langt mere nuanceret og konstruktiv debat om de reelle, men meget forskellige problemer, der opstår i mødet mellem gammeldanskere og nydanskere’.

Udfordringen bliver stillet af lektor i antropologi ved Aarhus Universitet Mikkel Rytter…

Men tror du ikke, de fleste vil sige noget i retning af, at ‘integration’ betyder, at man som tilflytter respekterer og tilegner sig de danske værdier og tager del i det samfund, man har valgt at bosætte sig i?

‘Jo, og det viser et andet problem: at ’integration’ har en blind plet. Det bliver brugt til at udgrænse folk. Der er ikke en ond vilje bag, men vi reproducerer et magthierarki og definerer, hvem der kan kræve integration af andre. Det er majoriteten over for minoriteten, gammeldanskere over for nydanskere, os over for dem. … Ingen har nogensinde krævet integration fra mig…'”

Oploadet Kl. 04:20 af Kim Møller — Direkte link31 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/98405/trackback

31 Comments »

 1. Hvor er det en tragedie at DK s elite er blevet helt kuk kuk. Selv moderne røde holder fast i tanken om den lille forsømte negerdreng myte, der bliver ked af ordet integration. De røde havde drømt om en moderne husslave fra orienten, men.. Det er det, der er racisme! Men jo, snart er halvdelen af plejehjems ansatte i tørklæde. Symbol på diktatur og grusomhed. Antropologer burde vide bedre, vise moral. Men alt er faldet på universiteterne. Dk er blevet en fag-fiasko. Lefler for invasionen, de grådigt tror de får glæde af. Som skrevet på korankaffe.dk, gang på gang har islam udnyttet en nyttig grådig idiot i det besatte land. Og det har kostet Europa dyrt hver gang. Denne gang vil det lykkes, takket være diktaturet EU. De hyler af grin af mister skoslikker her. Antropolog bliver han aldrig.

  Hvordan kan de røde være så tykhudede mod virkeligheden? Det skyldes nok deres racistiske magelighed, de vil hellere tro for evigt på deres trygge og fredsnarkotiske fordomme, end på den voldelig virkelighed. Folk bliver rasende af at blive vækket fra deres tryghedsdvale og de røde kan slet ikke vækkes. Hele deres verden vil styrte og så har de intet. Derfor står de så sammenklumpet, selvisoleret. Volden fra islam virker jo og de røde bukker sig forover, oven i købet, uden selv at vide det. Tror de redder jøder igen som i 43, selvom det netop er jøder de dræber nu, med stedfortræder. Danmark er blevet absurdistan. Og trump prøver måske at redde os fra os selv, ved at kræve oprustning. Den mand er ikke dum, mere international end nogen af hans har været i 30 år. Den første mod voldsislam og gyserkina.

  Islam har fået dk af alaah og det er synd for os at vi ikke er blevet dhimmi endnu, dvs det er vi, for vi betaler 50-100 Mia per år i kopskat. Det hedder integration og se igennem fingre med kriminalitet, men det er det det er. Det er derfor der ingen terror er i dk, for vi er dem der betaler mest til islam overhovedet. Danmark lænses af elitens skandaler og af islam. Snart lige til at plukke. Som islam har gjort i 1400 år, intet nyt, vold stopper hjernen. Og vi ender ikke som Sverige, vi går direkte til en Libanon model. Smukt arbejde islam.

  I øvrigt er voldtægt, for islam at gøre kvinden værdiløs, for alle at beskue. Voldtægt er et krigsvåben. Og tørklædet er signal om et tæmmet stykke fødekvæg. Det er uhyrlig at se på. Man kommer til at græde. Alt det vi har kæmpet for, smider antropologen ud for lidt popularitet hos sine egne. Han er en charlatan og endnu en tank, der buldrer løs for invasionen…

  Kommentar by Gaflen — 4. februar 2019 @ 06:46

 2. Ingen har nogensinde krævet integration fra dig, siger du.
  Kunne det være, fordi alle, samtlige andre mennesker har opgivet dig?

  Kommentar by Peter Buch — 4. februar 2019 @ 06:53

 3. En plump “venstrefløjser”, der prøver at hoppe højere end de andre, han deler gruppeidentitet med, så pigerne kan se ham.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 4. februar 2019 @ 06:58

 4. “Den næste måned er der ingen, der bruger ordet integration. Hverken politikere, debattører eller borgere. ” Ikke kun den næste måned men i al fremtid ! Nu bruger vi ordet HJEMSENDELSE !!

  Kommentar by Danskeren — 4. februar 2019 @ 07:20

 5. Som om han ikke blev totalintegreret, som barn, af sine nok totalt rødgale forældre. Ind i det røde vanvidsteater. Vellykket. Alle omkring ham betaler…

  Kommentar by Gaflen — 4. februar 2019 @ 07:36

 6. Vi, der er født og opvokset ind i den danske kultur behøver naturligvis den slags integration, som man taler om i forbindelse med fremmede der kommer fra en en kultur til Danmark. Vi repræsenterer den danske kultur på godt og ondt. Det er derfor vi, der er indfødte etniske danskere, ikke afkræves integration i Danmark. Håber det kan afhjælpe den blinde plet, som antropologen åbenbart lider af. Og, ja, der er et magthierarki der definerer, at den hjemhørende majoritet kan kræve integration af fremmede, der kommer fra en anden kultur. Godt set af den dygtige dreng. Næste store erkendelse, der venter forude er, at vand er vådt. Bortset fra at denne Mikkel Rytter forekommer at være uden for terapeutisk rækkevidde.

  Kommentar by JMR HH Jr — 4. februar 2019 @ 07:55

 7. Sociologi og Antropologi er ikke videnskaber.
  Mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 4. februar 2019 @ 07:56

 8. Det er noget tåbeligt vise vase vås. Når man ikke forholder sig til hvad og hvem man vil integrere med hvad og hvem, så kan der kun komme vise vase vås ud af det. (Som jeg har gentaget igen og igen og igen etc etc etc) Islam er en- usekulær diktatorreligion med dens Førerprofet som ukritiserbar ideal (selvom vedkomne nok aldretisk ig har eksistereret, som andet end en titel. Man kan ikke Integrere islam i et frit kristent inspireret demokrati, uden at det ene eller det andet går istykker. Man kan ikke – integrere- Islam i nogen anden kultur, uden at den er fjendtlig stemt overfor den kultur. Så kan såkaldte vise vase vås eksperter hælde vand ud af øret så meget de ønsker herfra til helvede totalt udenom virkeligheden og dens erfaringer. God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 4. februar 2019 @ 08:03

 9. (Undskyld min hurtige indtastning (selvom vedkomne nok aldrig har….)

  Kommentar by Michael Unna — 4. februar 2019 @ 08:04

 10. Det er klimaforandringer der har skabt iltmangel hos nogle bestemte selvudråbte eksperter så deres konklusioner minder om en alkoholikers bortdrukne hjernespind, man er med samme klar over at de desperat prøver at overbevise andre om at de altvidende eksperter udi multikultur, alt om realiteter som kvindeundertrykkelse og kriminalitet er udelukket på grund af iltmangel, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 4. februar 2019 @ 08:44

 11. Han er blot endnu een i en endeløse lang række af landets fjender. Tror så langt vi overgår “de 5 forbannede år”, hvad angår antallet af kolaboratærer

  Kommentar by White knight — 4. februar 2019 @ 08:55

 12. Han er blot endnu een i en endeløse lang række af landets fjender. Tror så langt vi overgår “de 5 forbannede år”, hvad angår antallet af kollaboratører. Enten skal vi ha’ mange flere – eller langt større ladvogne, når dagen oprinder.
  Det er egentlig meget simpelt. “Integration” er at tilpasse sig omgivelserne. Hvis du som ene fodboldspiller, ankommer til en håndboldklub og vil være med dér, er du nødt til at spille håndbold. Også selvom du meget hellere ville spille fodbold. Sådan er det nu en gang.
  Fremturer du med, at ville spille med fødderne. Har du bare valgt den forkerte klub.
  See the parallel, easy rider?

  Kommentar by White knight — 4. februar 2019 @ 09:04

 13. Underskylder dobbeltposteringen

  Kommentar by White knight — 4. februar 2019 @ 09:06

 14. Hvorfor betaler vi sådan nogle svindlere som lektor i antropologi ved Aarhus Universitet Mikkel Rytter? Dræn sumpen!

  Kommentar by A-mad — 4. februar 2019 @ 09:10

 15. I NAZI-TYSKLAND BLEV DET gjort til sund fornuft at angribe samtlige nabolande med kanoner, tanks, maskingeværer og bomber. De hjernevaskede tyskere jublede, hver gang et nyt land blev smadret og erobret. De holdt dog op med at juble da det agressive vanvid gav bagslag, og det var deres egne byer der blev lagt i ruiner med en regn af bomber.

  I SOVJET-UNIONEN JUBLEDE befolkningen også i starten da kommunisterne kom til magten. De havde ikke fantasi til at forestille sig det rædsels-regimente de røde fascister ville oprette. Desuden var langt de fleste borgere og bønder komplet UVIDENDE om hvad der egentlig foregik.

  Den samme art af uvidenhed præger også langt de fleste danskere. Det er derfor politiserende tosser og galninge har frit spil. Såsom denne Mikkel Rytter og de radikale feministiske fascister, der vrider og vender ordene for at bortforklare det gigantiske forræderi der foregår i denne tid, mod det danske folk. De bliver som oftest betalt for at være bugtaler-dukker for indvandringsindustrien og dens usle korrupte medløbere i partierne og medierne. Men ellers er der jo en del utopiske fantaster og en del indoktrinerede skole-elever og studerende, feminister, pladderhumanister og co2-religiøse osv. som også pludrer løs uden at vide hvad de snakker om.

  Det er fint og godt at de her i Uriasposten udstilles som de forrykte tosser de er, men det er måske katastrofalt at en stor del af danskerne stadig lader deres tanker og meninger styre af DR, TV2 og papiraviserne, mens kun en lille del af danskerne læser net-aviserne. Alt bør sættes ind på hurtigt at skaffe mange flere læsere til URIASPOSTEN osv. For det kommende valg kan blive et valg der giver håb om en menneskeværdig fremtid, men det kan også blive det sidste søm i Danmarks ligkiste. Husk at Venstre, R, S, LA, K, Enhedslisten og badut-springer partiet alle går ind for INVASION, BESÆTTELSE, CENSUR og DIKTATUR. (Marokko-traktaten!)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 4. februar 2019 @ 09:18

 16. Venstrefløjen er normalt lavtuddannet, ubegavet, spiser dårligt og usundt, og er ikke meget for at arbejde.

  Kommentar by Hul igennem? — 4. februar 2019 @ 09:38

 17. Få delt op i reelle flygtning, indvandrere og nassere, asylansøgere.
  Flygtninge skal hjem efter fred i deres land.
  Asylansøgere hvis de er forfulgte kan de få asyl når deres sag er afprøvet .
  Indvandrere skal klare sig selv.
  Nassere retur.
  Ligesom muhamedanere, muslimer, islamister
  Del dette op også.

  Kommentar by P — 4. februar 2019 @ 09:54

 18. Der trænger virkelig til at blive ryddet op i de socialvidenskabelige univesitetsstudier og få forskere som Mikkel Rytter omskolet til buschauffør, for at få ham ud i den sande virkeligheden.
  De der fortællinger om majoritetens tryk mod minoriteten er en stor vildfarelse. For det første kan minoriteten bare forlade DK, hvis vedkommende er utilfreds. For det andet så er minoriteterne en delmængde af en menneskeskare, der i antal langt overgår danskerne og som formerer sig eksplosiv.
  Dette vil en antropolog af den politisk korrekte slags ikke fatte en skid af, så hellere bilde folk ind de skal sende penge til pigeskoler. Uddannelse og pigerne føder kun 2 børn.

  Kommentar by Menig 442 — 4. februar 2019 @ 09:56

 19. Mikkel Rytter citeres for, at ingen nogensinde har krævet integration af ham. Underforstået, at integrationen kun gælder for indvandrerne.

  Men det er ikke korrekt. Der stilles krav til alle i dette land om at tilpasse sig danske værdier og normer.

  Det begynder allerede i børnehaven og skolen. Barnet lærer de sociale spilleregler, hvad der er rigtigt og forkert. For nogle børn kan det være en svær proces, hvis normerne i hjemmet er nogle andre. Det gælder også for etnisk danske børn.

  Senere fortsætter denne integrationsproces, når man kommer ud på arbejdsmarkedet.

  Der er jo ingen, der fødes med kulturelle normer og værdier. De skal tillæres, også af de indfødte.

  Det er meget underligt, at nogen mener, at indvandrerne ikke skal deltage i denne tilpasningsproces til dansk kultur. At de blot kan fortsætte med at leve efter deres kultur fra deres oprindelsesland.

  Nuvel, den multikulturelle ideologi er underlig.

  Kommentar by np — 4. februar 2019 @ 10:15

 20. Er han i familie med den muslimske konvertit Anna Rytter, der med sin åbne AFA-støtte var for pebret selv til Enhedslisten?

  http://nyheder.tv2.dk/2014-06-30-enhedslisten-vrager-kontroversiel-kandidat

  https://da.wikipedia.org/wiki/Anna_Rytter

  Kommentar by Sådan er det jo — 4. februar 2019 @ 10:17

 21. Enig ALEXANDER BEAUMONT 09:18. De tror stadig på Karl Marx og revolutionen (og det er ikke Trumps amerikanske revolution i 2016!:-)

  Jubel-idioterne er stadig iblandt os. Demo foran Den Amerikanske Ambassade 2. februar 2019. Nej til kup i Venezuela. (Dyrk lige den lille flok pensionister og yngre hætteklædte autonome og hvad har du?)
  https://youtu.be/pAJ24a6LDRk

  Kommentar by A-mad — 4. februar 2019 @ 10:55

 22. Interviewet (linket) med Mikkel Rytter, er ledsaget af en tegning af Roald Als – Synd at denne talentfulde tegner, som ung, blev hjernevasket af rødgardister! Og nu, tilsyneladende helt rundforvirret, trasker videre i dette grusomme blodspor!

  Verden kunne have været et bedre sted, hvis Roald Als havde brugt sit fantastiske talent i en bedre sags tjeneste! – Nå, man kan vel trøste sig med, at han er født i 1948, og således ikke gammel nok til, at kunne have været bladtegner for nazisterne – Gys! I så fald, havde de allierede aldrig vundet krigen!?

  Kommentar by T. Flodur — 4. februar 2019 @ 11:02

 23. Nå, som som de røde og radikale socialister og np påstår, så er begynder børnene først i børnehaverne og skolerne at lære om hvad der er rigtigt og forkert. Ja, forældrene og familierne er jo nul og nix i sammenligning med de pædagoger som kan tilbyde en politisk korrekt opdragelse.

  Er der nogen som mener at migranterne ikke skal integreres. Mon ikke de snarere mener at migranterne ikke vil og derfor ikke kan integreres.

  Og hvorfor snakker np om at danske børn skal integreres? Og hvorfor påstår han eller hun at der stilles krav til alle om at tilpasse sig danske værdier og normer. Det passer jo slet ikke. Ihvertfald er kravene så slappe og udflydende, at migranterne blot kan fortsætte med at leve med den kultur de har med fra Afrika eller Arabien. Og det er jo netop hvad de gør.

  Og i stigende omfang forlanger de røde at vi danskere skal tilpasse os migranternes krav. Det nye “herrefolk” opstiller jo hele tiden nye krav, og pladderhumanisterne har travlt med at falde danskerne i ryggen.

  Har np monstro sat sig ind i Marokko-traktaten?

  Kommentar by tp — 4. februar 2019 @ 11:04

 24. Rasmus Paludan og Stram Kurs er oppe på 3687 vælgererklæringer mod Klaus Riskær Pedersens 15.156 pr. den 4. februar 2019, forbyd islam i Danmark: https://valg.oim.dk/valg/digitale-vaelgererklaeringer/

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 4. februar 2019 @ 11:08

 25. #tp 11:04

  Vil du ikke godt lade være med at kommentere mine indlæg?

  Du poster det samme indlæg om “Marokko” og “rødgardister” 10-15 gange dagligt under pseudonymerne:

  Alexander Beaumont

  Ole Jensen

  Bent Nielsen

  tp

  etc.

  I min bog er det ikke normalt.

  Kommentar by np — 4. februar 2019 @ 11:28

 26. Klaus Riskær Pedersen har et program på Radio 24syv. Derfor alle vælgererklæringerne. Facebook du’r. Men radio-blogging er stadig mere effektivt.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 4. februar 2019 @ 11:29

 27. np — 10:15

  Jeg kan helt tilslutte mig din kommentar; den er ganske velbegrundet og velformuleret – Din analyse tilbageviser på fornemmeste vis, Mikkel Rytter forvirrede vrøvl!

  Kommentar by T. Flodur — 4. februar 2019 @ 12:39

 28. https://ekstrabladet.dk/112/neger-diskussion-gik-helt-galt-ung-mand-fik-taev/7501903

  Det var nemmere dengang negerboller var flødeboller. Idag har neger boller en anden betydning.

  Kommentar by P — 4. februar 2019 @ 12:40

 29. Tilføjelse til A-mad 10:55. Jubel-idioterne er stadig iblandt os.
  Jeremy Corbyn praises Chavez, Venezuela & Social Justice (2013)
  https://youtu.be/2FbWsINjpRY

  Kommentar by A-mad — 4. februar 2019 @ 12:55

 30. #28 Negre Uden Grænser? 😁

  Kommentar by Bjovulf — 4. februar 2019 @ 15:55

 31. Når man kan læse, at Pol Pot´ismen især gik efter “intellektuelle” eller “belæste”, som medførte at folk med briller partout var mistænkelige og dermed i fare for henrettelse, så glemmer man ofte den hysterisk groteske og indbyggede modsigelse, derved at hele det Pol Pot´istiske tankegods selv var resultat af tanker fra lige så intellektuelle – i hvert fald i disses egenforståelse – om verdens gang, typisk fra forskellige marxistiske retninger.

  For uanset om Mikkel Rytter har læst om marxismen, så har han helt fint optaget den, ikke mindst inklusive den evigt indbyggede revolution i det socialkonstruktivistiske “vi skal nok definere” og beståen på socio økonomiske faktorers almægtighed, hvilket jo i forhold til indvandring altid betyder, at danskeren er skyldig i forhold til 3. verdens personen, der vil ind.

  Ja, integration har en “blind plet”, hvis mange af den majoritet er af den overbevisning, at indholdet af begrebet er en ubærlig belastning for fri indvandring og til gengæld ingen betydning burde have for majoritets befolkningen, OG når man – selv som “forsker” – ikke har den mindste respekt for, at begrebs- og samfundsinstitutioner opstår af en grund, også udenfor laboratorier og diktaturer.

  “Marchen” gennem institutionerne indeed!

  Kommentar by Henrik Larsen — 6. februar 2019 @ 12:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper