4. februar 2019

CBS-undervisende Tarek ville aflive myter om ‘Sverige og indvandringen’ på et ‘faktuelt grundlag…

Tarek K. Ghanoum, der underviser på CBS, begik fornyligt en video, hvor han gik i rette med en række ‘myter’ om Sverige ud fra et ‘faktuelt grundlag’. Det handlede om antallet af muslimer i Sverige, udviklingen indenfor voldskriminalitet, voldtægt mv. Selvom de fejl han laver er på folkeskole-niveau, så underviser han ifølge Linkedin i ’sandsynlighedsregning og prognosticering i faget statistik’. I statistik!

(Tarek K. Ghanoum på Youtube, 28. januar 2019: Episode #4 – Sverige og indvandringen)

Privat er han tilknyttet Anmeldhad.dk, der samarbejder med EU-Kommissionen i forhold til at monitorere hvorvidt Faceboook, Twitter og YouTube, gør nok for at modvirke onlinehad.

Idekamps Christian Marcussen gik i rette med Ghanoums postulater, men blev blokeret. Han lavede derfor denne video, og pludselig forsvandt Tarek K. Ghanoum fra Facebook. Måske skulle han holde sig fra målbare størrelser, og missionere for Islam uden omsvøb.

“Er våbenvolden faldet i Sverige de seneste par år?
Er der kun 1,5% muslimer i Sverige?
Kan man slippe afsted med at sprede misinformation og blokere alle dem, der påpeger faktuelle fejl?

Svaret til det hele er ‘NEJ’. (Idekamp)

Oploadet Kl. 11:04 af Kim Møller — Direkte link44 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/98417/trackback

44 Comments »

 1. VIDEOEN BLEV AFBRUDT efter få minutter. Pga. ny EU-censur? Men nåede dog at se og høre at Tarek blev afsløret som en politisk korrekt der forstår at manipulere på de måder som de røde fascister synes vældig godt om.

  At Sverige har kurs mod ragnarok kan ingen være i tvivl om, hvis de har fulgt med i net-aviserne. Antallet af afrikanere og arabere er tårnhøjt, vel 2O-25%, kriminaliteten er ude af kontrol, antallet af overfald, mord, vanvidskørsler, svindelsager, voldtægter, hjemmerøverier, mord og påsatte brande sætter rekorder. For et par dage siden blev en svensker tortureret i sit eget hjem af udenlandske røvere/asylsøgere. Retssystemet og velfærden er i opløsning. Svenskere bliver smidt ud af deres huse og lejligheder, som så overtages af migranter. De udsmidte må så leve på gaden, eller fryse ihjel.

  Kommentar by Ole Jensen — 4. februar 2019 @ 11:25

 2. Han siger “hvis muslimerne overtager Sverige overtager de nok Danmark først”… han er jo profet!

  Kommentar by redneck — 4. februar 2019 @ 11:27

 3. The Muslim faith communities have approximately 140 000 members. This is about 1.5 per cent of Sweden’s population.

  -Bliver i Tarek’s forskruede univers til: Ifølge den svenske regering, så er der 1,5% muslimer i Sverige

  Hvordan kan han undervise på CBS?? Manden er jo uden for pædagogisk rækkevidde

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 4. februar 2019 @ 11:32

 4. Hvis det står til gammmelkommunisten frau Merkel, Venstres Lars Ulykke samt de øvrige gammel-partier, så skal Danmark hurtigst muligt have samme slags tilstande som i Sverige. Ifølge Marokko-aftalen skal der nu sættes ekstra fart i indvandringen og afrikamiseringen. Oveni skal der indføres STATS-CENSUR af alle debatter. Både V, K, R, S og DF osv. har accepteret at Danmark invaderes, besættes og underlægges fremmed herredømme. Noget som i straffeloven endnu betegnes som landsforræderi. Men det får man vel hurtigt nogle jurister til at omfortolke.

  Kommentar by Ole Jensen — 4. februar 2019 @ 11:39

 5. Rasmus Paludan og Stram Kurs er oppe på 3687 vælgererklæringer mod Klaus Riskær Pedersens 15.156 pr. den 4. februar 2019, forbyd islam i Danmark: https://valg.oim.dk/valg/digitale-vaelgererklaeringer/

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 4. februar 2019 @ 11:42

 6. Det som sker i Sverige er at de svenske kommunist-politikere er ved at indlede en guerilla-krig mod det svenske folk. Ganske vist føres den ved brug af kulturfremmede, men det bliver den jo ikke ret meget mindre uhyggelig eller blodig af. Der er ikke noget hyggeligt ved gadernes skyderier, knivstik, håndgranater og mordbrande. Det hele bliver heller ikke bedre af at de røde politikere kalder sig borgerlige/ moderate/ miljø-bevidste/ sociale/ kvindernes forkæmpere/de klima-fornuftige osv.

  Kommentar by Ole Jensen — 4. februar 2019 @ 11:53

 7. #5: Det lyder som sabotage af STRAM KURS, eller som om der er et eller andet helt upraktisk, amatøragtigt og forkert ved den måde der indsamles på. Er der ingen der kan oplyse noget om hvad der kan være galt? Kasserer ministeriet de fleste erklæringer?

  Kommentar by Ole Jensen — 4. februar 2019 @ 11:57

 8. PS: “online-had” er jo bare new-speak/nysprog for online-kritik af EU, Merkel, Macron og Lars quisling osv.

  Kommentar by Ole Jensen — 4. februar 2019 @ 12:02

 9. Anmeldte voldtægter er steget 1660 procent siden 1975. Lovændingen i 2005 betød helt minimalt.

  Alle ædru betragtere, anslår der er 10 procent islam i Sverige. Han kunne jo bare sprørge PEW.

  Kommentar by Snaphanen — 4. februar 2019 @ 12:37

 10. Bortset fra at partierne har brug for vores penge og stemmer, så tror jeg at de er fuldstændig ligeglade med vores liv og velbefindende. Det tyder deres optræden på.

  Jeg tror de er kyniske og ligeglade, fordi jeg gennem flere år har lagt mærke til hvad der foregår overfor mange patienter og pårørende, og overfor mange familier. Ja, jeg har fulgt nøje med og har gemt masser af artikler og vidneudsagn.

  Man har angrebet hospitaler og skadestuer med masser af lukninger og besparelser. Det er mange steder gået hårdt ud over de syge og deres familier. Og man har stort set nedlagt sundhedsstyrelsen og “patientsikkerhed”. Ihvertfald ignoreres og syltes mange henvendelser fra syge og pårørende der har brug for hurtig og vigtig hjælp.

  Der er skrevet om kræftpatienter og “Svigt ud over alle grænser i det danske sundhedsvæsen”. Der har været flere sider om “Mordet på psykiatrien”. Der er blevet fortalt om “sundhedsplatformen” og andre IT-skandaler som har kostet mange patienter livet. En overlæge har skrevet en bog om tusindvis af unødvendige dødsfald pga. hospitalsvæsnets nedtur. Og jeg har selv som pårørende oplevet hvordan psykiske patienter i Syd- og Sønderjylland kan blive svigtet og mishandlet af et personale, hvor en tredjedel var helt i orden, hvor en tredjedel var nogenlunde, og hvor den sidste tredjedel var kyniske, usle, tåbelige og forfærdelige.

  Hvad familierne angår, kan man konstatere at pressen de sidste mange år har skjult og fortiet næsten alt hvad der foregår af bureaukratisk magtmisbrug og af tusindvis af brutale statslige overgreb mod børn og forældre.

  Kommentar by P Jensen — 4. februar 2019 @ 12:45

 11. Det er lidt min observation at negere har det sværere med at være negere end jeg har det med at nogen er født som neger.

  At være neger er åbenbart svært..

  https://ekstrabladet.dk/112/neger-diskussion-gik-helt-galt-ung-mand-fik-taev/7501903

  Kommentar by Jp — 4. februar 2019 @ 12:45

 12. Bortset fra at partierne har brug for vores penge og stemmer, så tror jeg at de er aldeles ligeglade med vores liv og velbefindende. Det tyder deres optræden på.

  Jeg tror de er kyniske og ligeglade, fordi jeg gennem flere år har lagt mærke til hvad der foregår overfor mange patienter og pårørende, og overfor mange familier. Ja, jeg har fulgt nøje med og har gemt masser af artikler og vidneudsagn.

  Hvorfor er der forsinkelse på??

  Man har angrebet hospitaler og skadestuer med masser af lukninger og besparelser. Det er mange steder gået hårdt ud over de syge og deres familier. Og man har stort set nedlagt sundhedsstyrelsen og “patientsikkerhed”. Ihvertfald ignoreres og syltes mange henvendelser fra syge og pårørende der har brug for hurtig og vigtig hjælp.

  Der er skrevet om kræftpatienter og “Svigt ud over alle grænser i det danske sundhedsvæsen”. Der har været flere sider om “Mordet på psykiatrien”. Der er blevet fortalt om “sundhedsplatformen” og andre IT-skandaler som har kostet mange patienter livet. En overlæge har skrevet en bog om tusindvis af unødvendige dødsfald pga. hospitalsvæsnets nedtur. Og jeg har selv som pårørende oplevet hvordan psykiske patienter i Syd- og Sønderjylland kan blive svigtet og mishandlet af et personale, hvor en tredjedel var helt i orden, hvor en tredjedel var nogenlunde, og hvor den sidste tredjedel var kyniske, usle, tåbelige og forfærdelige.

  Hvad familierne angår, kan man konstatere at pressen de sidste mange år har skjult og fortiet næsten alt hvad der foregår af bureaukratisk magtmisbrug og af tusindvis af brutale statslige overgreb mod børn og forældre.

  Kommentar by F Jensen — 4. februar 2019 @ 12:51

 13. Den signatur P. Jensen er tidligere blevet godkendt. Hvorfor så nu blokering?

  Kommentar by F Jensen — 4. februar 2019 @ 12:52

 14. @7 – den logiske årsag er jo at dem der kender dks komiske data-ikke-sikkerhed tør simpelthen ikke, incl. Mig. Ynkeligt men sandt. Demokrati virker ikke mod invasionen..

  Kommentar by Gaflen — 4. februar 2019 @ 12:57

 15. -> F Jensen

  Det er filteret der fanger dig, og det har ikke grund i en pengeoverførsel fra Mossad.

  Nuvel. F Jensen er dit fjerde alias i dag (samme ip/email). Kan jeg få dig til at bruge det samme hver gang. Det andet er dårlig debatstil.

  Kommentar by Kim Møller — 4. februar 2019 @ 13:04

 16. Det er altså skuffende og frustrerende med disse blokeringer. Venligst udelad F. jensen kommentarerne hvis kun P. Jensen er godkendt, tak.

  Kommentar by F Jensen — 4. februar 2019 @ 13:04

 17. Vi er flere som skriver i fællesskab fra samme computer. Jeg finder det er dårlig stil at hænge dine egne tilhængere ud. Vi havde forventet fuld diskretion. Resultatet kan blive at vi slutter al deltagelse.

  Kommentar by F Jensen — 4. februar 2019 @ 13:08

 18. Hvorfor fanger filtret en godkendt signatur?

  Kommentar by F Jensen — 4. februar 2019 @ 13:12

 19. Han er netop ansat på CBS fordi at han er uden for pædagogisk rækkevidde. CBS er ligesom de andre lave og lavere uddannelsessteder ikke oprettet for at undervise i noget vigtigt; de er oprettet for at vennerne, islamisterne og kammerammeraterne kan hæve masser af dine penge, uden reelt at lave noget, og samtidig kan de sprede deres ebola.

  Kommentar by Hul igennem? — 4. februar 2019 @ 13:16

 20. -> F Jensen

  “Vi er flere som skriver i fællesskab fra samme computer.”

  Altså.. Der er oprettet forskellige profiler under samme specielle emailadresse. Jeg har 15 års erfaring i at gennemskue den slags, og havde jeg tid, så ville jeg stensikkert kunne finde sproglige dupletter blandt de omtalte profiler. Det gider jeg ikke. Hold dig til en profil, eller find et sted uden moderation af nogen art.

  Kommentar by Kim Møller — 4. februar 2019 @ 13:16

 21. Hvad kan man stole på. Der er mange gange lovet fuld diskretion med e-mail adresser. Det princip har du brudt, Kim Møller. Vi er dybt skuffede. Og hvad bliver det næste?

  Kommentar by F Jensen — 4. februar 2019 @ 13:20

 22. “Vi” – høhø

  Kommentar by Johnson — 4. februar 2019 @ 14:42

 23. At påstå at der “kun” er 1,5% muslimer i Sverige er at skyde sig selv i foden. Han får svært ved at argumentere imod udsmidning af hver eneste muslim når man tager alle de forbrydelser der bliver begået af muslimer i betragtning. Sveriges kriminalitet kunne reduceres med mere end 50% hvis man fjernede de 1,5% muslimer.

  Ps. Ideen er til fri afbenyttelse Sverige!

  Kommentar by Santor — 4. februar 2019 @ 14:45

 24. Copenhagen Business School forkortet CBS, var det ikke det, der før i tiden hed Handelshøjskolen!

  Hvis man har en sådan tilgang til faktuelle tal som Tarek K. Ghanoum har, så burde han fyres på stedet. Hvordan kan man have en sådan løgner ansat, det er ubegribeligt. De fleste unge sluger jo alt råt.

  Og som bekendt, der er 4 slags løgn: sort løgn, hvid løgn, nødløgn og så statistik

  De fleste muslimer er uden for pædagogisk rækkevidde.

  Kommentar by der Adler — 4. februar 2019 @ 16:05

 25. Hej Kim Møller.
  Må jeg lægge videoen af Christian Marcussen på tuben.

  Hvis jeg ikkeser nogen besvarelse, bliver den lagt på tuben om 3 dage
  alt på torsdag.
  vh charles Nielsen

  Kommentar by Sindsro — 4. februar 2019 @ 16:16

 26. F.jensen
  DER ER FULD DISKRESION PÅ MIN EMAIL, garanteret også på andres.
  Også dine.

  Kommentar by Sindsro — 4. februar 2019 @ 16:45

 27. Så fik vi bekræftet, hvorfor de skider i et hul i jorden, der, hvor Tarek K. Ghanoum, kommer fra!?

  Kommentar by T. Flodur — 4. februar 2019 @ 16:50

 28. Vores omskårne skægbarn kan lyve ligeså tosset han lyster. Det giver stjerner og glans(sic!)billeder i Allans kladdehæfte. Og han får lov til det. Mere eller mindre uhindret. Hvis nogen skulle formaste sig til, at mene noget andet. Så fjernes de blot. ‘Attaboy Tareksion.
  Tænk at skægabernes bedrag, ondskab og svindelnumre, er så udbredte, gennemsyret og systematiseret, at man har særlige godkendte ord og navne for lortet.
  O.T.
  Er det ikke lidt et velkomment selvmål af Maria Rørby Røv, at serien “Bedrag” varmer op under danerne, de rød hvide, op under en kommende valgkamp.
  Man kan vel egentlig ikke sige, de brune skægbørn med “sjove” psykopatfrisurer, ikke set siden Heydrich og Himmler et al., fremstilles i noget specielt favorabelt lys.
  Af hjertet tak.
  Håber det underbevidst vil lejre sig, og komme til anvendelse. Når vi igen skal ind bag det grove sækkelærred og lege kryds og bolle – uden at bolle.

  Kommentar by White knight — 4. februar 2019 @ 17:05

 29. Hans udseende ligner også gennesnits IQ 80, som det er i arabverdenen

  Kommentar by BB — 4. februar 2019 @ 17:10

 30. Et gæt?

  https://ekstrabladet.dk/112/83-aarige-ivar-blev-tortureret-i-timevis-af-hjemmeroevere/7502163

  Kommentar by P — 4. februar 2019 @ 17:57

 31. Det er rart med sådanne idioter som denne Tarek. Det er værre med dem som som lyver mere intelligent og gennemtænkt. Hurra for lav IQ tropperne!

  Jeg så hele videoen, men der var små pauser pga. buffering eller netværksproblemer.

  Læg i øvrigt mærke til at nogle af de grupper og tilhørende tal som Christian Marcussen præsenterede som rettelse af muslimens løgne, var beskrevet som “personer fødte udenfor Sverige”, hvilket vil sige at endnu en stor portion af voldtægts og voldstallene kan tilskrives indvandrere og lægges oveni, nemlig alle dem som er født i Sverige. Tidligere undersøgelser har vist at anden og tredje generation som oftest er endnu mere kriminelle end førstegenerations invasionsstyrkerne.

  Kommentar by Balder — 4. februar 2019 @ 18:27

 32. “There are three kinds of lies. Taqiya, damn Taqiya, and statistics”

  Kommentar by Quark — 4. februar 2019 @ 18:47

 33. DANSKERNE SNYDT IGEN? “EU gør alt for at indføre FNs migrantpagt”, siger minister
  2. februar 2019 24NYT – NI Internationalt, Tophistorie
  EU er i færd med at indføre FNs kontroversielle migrantpagt, mener minister.
  Det skabte stort røre, da regeringen i december besluttede at underskrive FNs aftale om global migration. Aftalen, Global Compact on Migration, kritiseres for at gøre migration til en menneskeret. Aftalen sikrer, at penge fra FNs medlemslande, herunder Danmark, går til at oprette FN-kontorer i migranternes hjemlande og langs migranternes ruter. Kontorerne skal hjælpe migranter til at finde de vestlige lande, hvor der er bedst muligheder for velfærd. Og de får hjælp til at udnytte regler, love og rettigheder der giver mulighed for at tage ophold i Vesten.
  Der er formenligt mange mennesker, som vil benytte sig af FNs nye officielle migrantruter. En nylig opgørelse konkluderer, at 750 millioner mennesker i den tredje verden ønsker at migrere.
  Den danske regering har hele tiden understreget, at FN-aftalen ikke er juridisk bindende. Men hvis EU alligevel følger den, eller måske ligefrem gør den til lov, vil aftalen få den effekt, som statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) ellers har lovet, at den ikke får: Flere migranter.
  Ungarns regering under den konservative premierminister Viktor Orban advarer nu om, at dette netop er, hvad EU arbejder på.
  “EU gør alt hvad de kan for at være de første til at indføre FNs Global Compact for Migration,” siger den ungarske udenrigsminister Peter Szijjarto ifølge den ungarske regerings hjemmeside.
  Den ungarske regerings påpeger, at EU istedet for at sikre de ydre grænser imod migration holder migrationen til Europa i gang. Dette sikres af nye ruter gennem Cypern og Spanien, fortæller Peter Szijjarto. Han vurderer, at EU-styret tabte prestige i det internationale samfund, fordi hele ni medlemslande nægtede at underskrive FNs migrantpagt. I et forsøg på at genoprette sit internationale omdømme vil EU derfor gøre en ekstra indsats for at indføre FN-pagtens politik, vurderer den ungarske udenrigsminister.
  Ungarns regering vil gøre hvad der står i dens magt for at at stoppe EUs ambitioner på migrantområdet, fortæller Peter Szijjarto.
  EU har stor magt over medlemslandenes lovgivning, ikke mindst vores udlændingepolitik. Tænketanken Europa, som er stiftet af Dansk Industri og CO-Industri, beregnede i 2015, at op mod 58 procent af gældende dansk ret indført siden 2010 kan spores tilbage til EU.
  Udover oprettelsen af en slags officielle FN-ruter fra Afrika og Mellemøsten til Europa, forpligter aftalen de underskrivende lande politisk og moralsk til en række indenrigspolitiske tiltag. Bl.a. skal medier, der ifølge FNs kriterier rapporter forkert om migration, have frataget mediestøtten. Og skolebørn og voksne vælgere skal påvirkes til et positivt syn på migration.
  Kritikere af migrantpagten mener, at aftaleteksten afslører et dybt bekymrende syn på demokrati og ytringsfrihed i FNs magtapperat. Jyllands-Posten opfordrede tilbage i december 2018 regeringen til ikke at skrive under: “Dele af teksten er utilsløret totalitær i sin stemmeføring. Når det hedder sig, at der skal skrides ind over for medier, der ytrer sig kritisk om migration og beslægtede emner, tror man, det er løgn. Teksten er gennemsyret af en kommissæragtig pædagogik, der vil opdrage befolkningerne til at anlægge et bestemt positivt syn på migration og bekæmpe holdninger, der går på tværs.”
  Den anerkendte ekspert i migration, Mehari Taddle Maru, mener også, at FNs migrationspagt vil blive til lov: “Den vil få betydelige retlige virkninger … Det begynder med bløde principper, men sådanne FN-initiativer medfører moralske forpligtelser, som bliver globalt normsættende for, hvordan love skal fortolkes. Strategisk vil en sådan pagt med tiden omdanne de bløde normer til bindende bestemmelser,” siger Mehari Taddle Maru ifølge Jyllands-Posten.

  Kommentar by Johannes Juhl — 4. februar 2019 @ 19:39

 34. Det er bare så gennemgående. En muslim er en person med dårlig dømmekraft. Sommetider med en god vilje. Men altid med en dårlig dømmekraft.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 4. februar 2019 @ 20:32

 35. Det er en meget fin tilbagevisning fra Christian Marcussen.

  Det er utroligt, at CBS ønsker at have Tarek K. Ghanoum ansat.

  Han er skyldig i videnskabelig uredelighed og burde straffes.

  Kommentar by np — 4. februar 2019 @ 20:39

 36. Det siger desværre mere om CBS og os dumskere end det siger om den ufattelig grimme perker til Tarek K. Ghanoum. Ikke mærkeligt hvis CBS er arnested for islam og muslimske terrorister.
  Allahu akbar die dumme dänen.

  Kommentar by Piphans — 4. februar 2019 @ 22:11

 37. Der findes ikke ord til at beskrive, hvor hjernedøde hele flokken af vesteuropæere, kvinder, unge, homosvanse og danskere generelt er.

  Der er intet nyt under solen. Den dag man accepterede at “medierne” skulle forklare os, hvilke ord vi bruger, og hvilke vi ikke bruger, var dagen, da de totalt retarderede idioter, mistede deres sidste forsvar mod den psykopatiske mafia kaldet “staten”.

  Dansker, Europæer, Kvinde, Ung hjernevasket = Syge idioter

  Kommentar by Cat Girl — 4. februar 2019 @ 22:50

 38. CBS knæler fuldstændig for islam og indvandring.

  Kommentar by Winged Hussar — 4. februar 2019 @ 23:03

 39. Det mest sørgelige er, at Tarek K. Ghanoum regnes for at være en “velintegreret muslim”, der “vil Danmark”, og er en “berigelse” for landet

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 4. februar 2019 @ 23:10

 40. Anti-vestlige, anti-hvide CBS med islamistundervisere og marxistisk rektor. Det vælter bare ud med dårlige nyheder fra den lorteinstitution.

  Kommentar by Hr. Snusk — 5. februar 2019 @ 05:23

 41. Muhamedanere skal udelukkes fra alle stillinger, der har kontakt med ungdom eller med samfundsinfrastruktur.

  Det er ren selvopholdelse.

  Kommentar by Bastardo — 5. februar 2019 @ 10:46

 42. FN er en muhammdaner rotterede.
  Så selvfølgelig vil Morocco pagten blive ophøjet til juridisk bindende lov. Ikke blot den uforpligtende hensigtserklæring, den lille fede frastønde svindler plæderede for.
  Må sige, Lusk gør sig alle anstrengelser for, at pleje sit image som Den lille Svindler. Det må så, vel at mærke være udelukkende af statur. Habs gøren og laden derimod, er mere “Storsvindlerne”.
  Bliver interessant at bivåne hvor mange kraftidioter vi har. Ved blot at tælle antal stemmer på V.
  V for Vendekåber. V for Venstreradikale. V for Væmmeligboere. V for fortsæt selv!

  Kommentar by White knight — 5. februar 2019 @ 11:51

 43. V for Værnemagere. V for Vederstyggelige. V for Vatnisser. V for Vanedyr.

  Kommentar by Hr. Snusk — 5. februar 2019 @ 17:22

 44. Først et ærligt ment “hatten af”, fordi Tarek ikke siger “wollah” en eneste gang, selvom han helt klart har accenten til det.

  Dernæst er det ædrueliggørende at kunne konstatere, at der åbenbart er business i at udbrede islam, når CBS ikke har problemer med Tarek´s quasi-statistiske mission, for de har jo ellers rigeligt med ansatte til at sikre, at diversiteten og inklusionen kører på skinner, på CBS.

  Men han ser jo – indrømmet – også helt non-banderelateret ud i sit jakkesæt, når han nøgternt annoncerer, at muslimerne overtager Danmark før Sverige.

  Kommentar by Henrik Larsen — 6. februar 2019 @ 11:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper