7. februar 2019

Christian Egander Skov: Joachim B. Olsen har ret: Navnet betyder noget

Man bliver ikke populær, når man offentligt undsiger den forkætrede velfærdsstat. Joachim B. Olsen får det værste frem i ’socialklasse 5′, men også i bedsteborgere med titler, der lever fedt af velfærdsstatens bredde og dybde. Forleden pointerede han på Twitter, at det var mærkeligt, qt der ikke var flere ikke-vestlige 3. generations indvandere, der gav deres børn danske navne. Kritikerne stod i kø: Det var illiberalt tankegods.

Christian Egander Skov renser luften hos Critique – Joachim B. Olsen har ret: Navnet betyder noget.

“På Twitter fik Joachim B. Olsen læst og påskrevet af dette medies tvivlsomme husalfer. Joachim kommer af hebræisk. Og er altså ikke et dansk navn. Hvad med Jens og Anders spurgte den altid opvakte Jarl Cordua. Og man må svare, ja hvad med Jens og Anders? Skam dig, du kan ikke være liberal, hvis du vil diktere folks navne, lød det fra mange andre. Lystigt op ad bakke og ned ad bakke og rundt og rundt i ring.

Der er, som en anden af Liberal Alliances politikere Henrik Dahl påpegede, ingen, der som Joachim B. Olsen kan få folk til at opføre sig som idioter. Sandt. Og man må tilføje, at det er en god egenskab.

Nogle gange er der brug for, at nogen siger noget, der vender vrangen ud på folk, så man kan se, hvad de er gjort af. Og hvis man er så uheldig at være gjort af 100 procent idioti, ja så er det jo det man må vise.

Så lad os skære igennem idiotien. …

Det er ikke et iliberalt forsøg på at ekspandere det politiske ind i den frihedssfære som familielivet – også indvandrerens familieliv – må være i et frit samfund.

Nej, det er slet og ret en konstatering af, at det da egentlig er mærkeligt, at man ikke tilegner sig det lands skikke, som man nu engang har valgt at bo i, og som man har valgt skal være ens efterkommeres hjemland i al fremtid. …

Vi hverken kan eller skal tvinge Muhammed til at hedder Morten, men vi kan ud fra en almindelig common sense betragtning blive enige om, at den indvandrer, som vælger at kalde sit barn Morten har truffet et ret afgørende valg. …

I en stor undersøgelse fra Stanford har økonomen Ran Abramitzky således brugt tilegnelsen af en amerikansk navngivningskik blandt immigranter i den store migrationsbølge tidligere i det 20. århundrede til at undersøge, hvordan denne gruppe gradvis blev assimileret ind i samfundet.

Om metoden skriver de:

‘Measuring cultural assimilation is a challenge because data on cultural practices—things like food, dress, and accent—are not systematically collected. But the names that parents choose for their children are collected, offering a revealing window into the cultural assimilation process. Using 2 million census records from 1920 and 1940, we constructed a foreignness index indicating the probability that a given name would be held by a foreigner or a native.

For example, people with names like Hyman or Vito were almost certain to be children of immigrants, while youngsters with names like Clay or Lowell were likely to have native parents. In this respect, children’s names are signals of cultural identity. Giving a child an American-sounding name is a financially cost-free way of identifying with U.S. culture. Thus, we can trace the assimilation process by examining changes in the names immigrants gave their offspring as they spent more time in the U.S.’

… tilbage til Danmark. Og nu en gåde:

Hvad betyder det så, hvis indvandrere generation efter generation bliver ved med at give deres børn udenlandske navne?

(Kilde: Stanford.edu)

Oploadet Kl. 11:37 af Kim Møller — Direkte link47 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/98465/trackback

47 Comments »

 1. Ret irrelevant… Hvis familien Daabas eller familien Levakovic har danske fornavne, går det så i den rigtige retning?

  Ville det ikke være kunstigt, hvis somaliske efterkommere hed Preben eller Tine?

  Indvandring i det 20. Århundrede til Amerika var i overvejende grad fra Europa. Det kan ikke sammenlignes med vores situation nu.

  Kommentar by Rasmus — 7. februar 2019 @ 11:57

 2. Joachim B. Olesen har ret i sin udtalelse om indvandrernes navne, årsagen til at deres børn stadigvæk hedder Fatime og Ali skyldes behovet for at sende børnene tilbage til sandkassen på genopdragelse og så er det ikke godt at kalde dem Ida og Emil, de kunne risikere at blive ombragt sammen med resten af familien, konklusion de korandyrkende klaner skal retur til der hvor de kom fra, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 7. februar 2019 @ 12:08

 3. Når det er sagt, så sker der lidt i LA omkring Joachim BO og Van Opslagh. Det er da altid noget. Joachim argumenter godt på Twitter og holder fast. Men grundlæggende kommer vi ikke udenom et opgør med liberalisme og universalisme.

  Kommentar by Rasmus — 7. februar 2019 @ 12:10

 4. Anders er et skandinavisk drengenavn, der er afledt af det græske navn Andreas. Dette kommer af det græske ord aner (genitiv: andros), som betyder “mand“ …
  Om navnet Jensder kommer af Johannes:
  Johannes er et drengenavn, der stammer fra hebraisk for Gud (Jehova/Jahve) har handlet nådigt…Navnet forekommer i Bibelen i form af Johannes Døberen og apostlen Johannes, og det er derfor almindeligt i kristne samfund direkte eller i variationer.
  Altså den græsk-kristne tradition.
  Gamle nordiske navne er “Torgeir, Thorolf, Ravn, Asbjørn, Aske, Egil, Harald, Bodil, asgerd, sølve, Ranghild, Helga, Solvej ….

  Kommentar by Glenn Madsen — 7. februar 2019 @ 12:12

 5. Hvis man som muslim vælger at kalde sit barn ‘Morten’, har man ekskluderet sig selv og sit barn. Man har nægtet det afgørende privilegier i Det Multikulturelle Samfund. Netop ‘Morten’ er på top 3 over navne, man IKKE må kalde sit barn i kolonierne.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 7. februar 2019 @ 12:15

 6. Mange førstegenerations indvandrere i USA valgte endog at ændre deres egne navne, så de kom til at lyde mere amerikanske. Et enkelt kendt eksempel: Børge Rosenbaum blev til Victor Borge.

  Kommentar by Crass Børsting — 7. februar 2019 @ 12:30

 7. Det er lidt “søgt” at sammenligne Europæisk indvandring til USA og Arabisk (MENAP) indvandring til Europa… Der er jo en helt klar grund til at vi ALDRIG hører tallet for, hvor få muslimer der gifter sig med en etnisk dansker…
  Grunden er at det sker SÅ GODT SOM ALDRIG… Muhammed bliver ALDRIG til Morten… Hverken i 1.-2.-3.-4.-5.-6.osv generation… Men det fatter vores dumme politikere ALDRIG!!!

  Kommentar by Ignoranten — 7. februar 2019 @ 12:46

 8. Når det er blevet så nemt at skifte navn, mon det så ikke mest er fordi politikerne gerne vil tage hensyn til de kriminelle, som jo ofte skifter navn, så de kan begynde “på en frisk”. Så rovmordere, lystmordere, pædofile og voldsbøller nemmere kan bo dør om dør med intetanende fredsommelige borgere. Det er vel derfor de ofte løslades i stilhed. De kriminelles udfoldelsesmuligheder skal jo nødig hæmmes.

  Og så fordi det skulle være let for migranterne, asylanterne, indvandrerne og de kulturfremmede stammer og klaner at skifte til danske navne, så det kunne sløres hvor mange de var. Når somaliere optræder som hr. Hansen og hr. Petersen, kan det jo i en del sammenhænge skjule at der er tale om en somalier. Det er det samme med de danske statsborgerskaber der kastes i grams. Det er med til at camouflere indvandringens omfang.

  Det med at tage hensyn til sin egen befolkning, er jo ikke noget som ligger til kommunister, europater og radikale. For dem er kun fjerne og eksotiske folkeslag noget værd. Lidt fra København mod øst har disse rødradikale holdninger i partierne og medierne ført til hverdags-terror mod de almindelige svenskere. Antallet af overfald, voldtægter, hjemmerøverier, knivstik, skyderier, brande og mord osv. er oppe i utrolige rekordhøjder.

  Det bliver nok snart det samme herhjemme.

  Kommentar by tp — 7. februar 2019 @ 12:48

 9. Hertil kan tillægges at inteherantions-insatsen koster 50 Mia om året, 500 Mia per tiår, intet resultat, andet end gratis invasion. Og det er vist at det er nemmere at få job i dk firma med dansk navn, bortset fra islam-svindel-butik, sføli. Islam anstrenger sig til fulde for ikke at integreres, ellers ville den grusomhedsdyrkende invasion jo også risikere at mislykkes.. Arrglaah har talt!

  Kommentar by Gaflen — 7. februar 2019 @ 12:54

 10. Muhammad er det mest brugte drengenavn i England.
  Joachim B. Olsen er ude på mission impossible
  https://www.babycentre.co.uk/popular-baby-names

  Kommentar by k. m. — 7. februar 2019 @ 13:09

 11. Kuglestodderen er ret belastet af aldrig at have haft et rigtigt arbejde, men af og til siger han noget rigtigt.

  Kommentar by Træt — 7. februar 2019 @ 13:13

 12. På den anden side letter det arbejdet, når den nødvendige deportation skal finde sted.

  Forhåbentligt er de offentlige registre bag facaden ikke så tåbelige som Danmarks Statistiks kategorisering af 3. generationsindvandrere som “af dansk herkomst” lader antyde.

  Der kan sagtens køres en databaseforespørgsel, som spytter en liste over udlændinge fra MENAP og deres efterkommere ud, uanset hvilke falske klæder de måtte have iført sig, i form af danske navne.

  Kommentar by Træt — 7. februar 2019 @ 13:20

 13. Navnene betyder virkelig ikke så meget, men her er en dansker, som kan skille navnene på vores problemer ad:
  Why Ireland is a nation of debt slaves with open borders, LGBT brainwashing and corrupt media
  https://www.youtube.com/watch?v=_JTGMkqS9Yg

  Kommentar by Cat Girl — 7. februar 2019 @ 14:14

 14. At 11:
  Hver gang en af mine kulturradikale bekendte gør grin med “kuglestøderen”, minder jeg om, at man vist ikke er helt forkert på den, når man er social mønsterbryder, og har haft en 10-års topsportskarriere med masser af EM- og VM- medaljer, og en enkelt OL.
  Samtidig med at man er godt i gang med en politikerkarriere.

  Kommentar by Bastardo — 7. februar 2019 @ 14:46

 15. Så bliver de gerne lidt flove, men holder selvfølgelig fast i at han er en racistisk idiot.

  Kommentar by Bastardo — 7. februar 2019 @ 14:47

 16. Selvfølgelig betyder navnet noget. En overgang var drengenavnet Adolf i vækst, men efter 1945 i et brat fald.
  Med den selvmords liberalisme som trives og giver mange rygklap, kan muhamedanerne fortsætte ufortrødent med at overtage landet.

  Kommentar by Menig 442 — 7. februar 2019 @ 14:59

 17. Det blå-gule land kan beskrives som en rød velfærdsstat som plyndrer, undertrykker, piner og plager tusinder og atter tusinder af sine egne borgere og landsmænd. En officiel “velfærdsstat” som udleverer mange af sine egne til social deroute, familieopløsning, uretfærdighed, hjemløshed, sygdom, vold og død. Og som nu er ved at fordrive og udskifte sin egen befolkning med negre og arabere.

  Hvilket andet land passer beskrivelsen også på?

  Kommentar by tp — 7. februar 2019 @ 15:26

 18. Cirka halvdelen af statsbudgettet fjolles væk. Over 15O milliarder bruges hvert år på indvandring og hvad deraf følger. Hertil kommer et fantastisk svineri og sjuskeri med vores penge til en lang række forrykte, korrupte eller dårligt gennemtænkte formål. Vores demokrati er langt hen ad vejen en illusion.

  Kommentar by tp — 7. februar 2019 @ 16:00

 19. No need to.
  De brune regner alligevel med at skulle overtage det hele i løbet af en meget kort årrække.
  Derfor heller ingen som helst grund til, at lære sproget, asimilere

  Kommentar by White knight — 7. februar 2019 @ 16:29

 20. .. assimilere sig. Hvis de alligevel bare skal fortsætte ufortrødent.
  Deriblandt med sublim opfindsomhed fortsætte med Fifty shades – eller stavemåder of Mohammad.

  Kommentar by White knight — 7. februar 2019 @ 16:32

 21. White knight har ret. Sandsynligvis regner de fleste af islams sømmer og døtre med, at det kun er en overgang, førend de har født så mange børn, at de overtager territoriet.

  Joachim B. Olsen er så herligt nede på jorden og siger tit noget yderst fornuftigt. Vil man ikke give sine børn danske navne, fordi man ser ned på danskerne, er det jo muligt, at man som de kongelige ;) kan give dem et internationalt navn. Det er i hvert fald sikkert, at som dansker har man mere end svært ved at huske de arabiske og afrikanske navne, og det er sjældent smart at køre sig selv ud på et sidespor som en, hvis navn folk ikke kan huske og derfor irriteres over.

  Kommentar by Hans Jensen — 7. februar 2019 @ 16:54

 22. Jeg har også altid syntes, at “det da egentlig er mærkeligt, at man ikke tilegner sig det lands skikke, som man nu engang har valgt at bo i” og giver sit barn et dansk navn. Som der står, er det jo helt gratis at give sit barn et dansk navn (som nævnt ovenfor af Ran Abramitzky, Stanford)

  At næsten alle indvandrede muslimer giver deres børn musliske navne, har jeg altid set som et tegn på, at de ikke ønsker at blive assimileret i den danske kultur. Hvad skulle det ellers være?

  Kommentar by A-mad — 7. februar 2019 @ 17:20

 23. #13 Cat Girl, videoen kan ikke ses i Irland. Youtube arbejder aktivt på at holde ofrene i uvidenhed.

  Kommentar by Hr. Snusk — 7. februar 2019 @ 17:41

 24. Tjaa, Jarl Cordua går jo også for at være liberal. Det eneste der efterhånden kræves for at kunne kalde sig liberal er, at man skal være for åbne grænser og for EU. Men stort set alle dem, der nu for tiden kalder sig liberale, er reelt radikale utopister.

  Jeg kan simpelthen ikke tage nogen seriøst, der kalder sig selv liberal og samtidig mener der skal være plads til islam.

  I min bog betyder det at være liberal faktisk, at man bekæmper totalitære ideologier, som islam, kommunisme, fascisme etc. Og at man inden for EGNE grænser sikrer en så høj individuel frihed som praktisk muligt.

  Men mere islam betyder mindre individuel frihed, mindre liberalisme og generelt mindre af alle de gode ting en liberal burde kunne lide.

  Jeg kan kun konstatere, at der intet liberalt parti er i folketinget i dag. Og resultaterne ser vi jo i form af kulturmarxisternes stadigt større intolerance over for det folkelige og deres nærmest latterligt puritanske forhold til samfundsdebatten, der dog ikke stopper dem fra at pervertere det danske sprog med den omsiggribende identitetspolitik og regelmæssige tilføjelser til registret over sexuelt betingede identitetsforstyrrelser.

  Det er ligeledes katastrofalt, at man på universiteterne tillader fupforskere at hjernevaske de studerende med kulturmarxistisk inspirerede pseudovidenskabelige discipliner som eksempelvis diverse identitetsstudier. Al forskning må i sidste ende kunne føres tilbage til noget reelt eksisterende, noget der ikke udelukkende bunder i følelser og ønsketænkning, men kan iagttages, måles og vurderes.

  Hvis man er liberal godtager man ikke uden videre alt og accepterer ikke nødvendigvis alle akademiske discipliner som lige gyldige. Hvis man er liberal ved man også, at i en verden hvor alle foretagender er lige gyldige, er alt ligegyldigt, og en verden hvor alt er ligegyldigt forbliver ikke liberal længe. Hvis man er liberal ved man, at frihed nødvendigvis må baseres på sandhed, og at et frit samfund kun kan bygges på ærlighed. Samfund der bygger på løgn, fupvidenskab og relativisme er også samfund der undertrykker og ødelægger, og som dyrker det perverse, det fornedrende og i sidste ende dyrker døden.

  Der er ingen liberale i folketinget. Men måske nogle enkelte der, som Joachim Olsen, forsigtigt skæver ud over hegnet og forsøger at tage sig sammen til at tage hoppet ud i det fri.

  Er det ikke snart på tide at alle de ideologisk afsporede dødsdyrkere tager konsekvensen af deres ideer!

  Kommentar by Mackety — 7. februar 2019 @ 17:41

 25. Over sundet fattes riget penge i takt med at den oprindelige befolkning og dermed skatte indtægterne flytter ud af landet. Så arvesølvet pantsættes hos globalisterne.

  “För att få ihop sitt program räknar Suhonen med att det under det kommande decenniet genomförs storskaliga offentliga och privata investeringar i storleksordningen 4 000 miljarder kronor.

  Av dem ska 3 600 miljarder lånas upp och resten täckas via statsbudgeten, enligt Daniel Suhonen.”

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/s-profiler-lagger-fram-eget-reformprogram

  Kommentar by ReturnTo-Sender — 7. februar 2019 @ 17:46

 26. Jens kommer fra Jean……og ellers er de fleste navne vel en fordanskning af udenlandske navne…Bjørn, Tove, Thorkild, Erik, Kim (Chimbrene) …er vel de eneste og ældste navne fra Scandinavien….som jeg lige kan komme på……og ærlig talt kan det ikke være et fedt? sålænge man ikke lægger for megen symbolik i navnet. Støt SIAD. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 7. februar 2019 @ 17:54

 27. ..Rasmus og Ragnhild…:-)

  Kommentar by Michael Unna — 7. februar 2019 @ 17:54

 28. Jacob= Jack, Johannes, Markus, Lukas…kristne navne. Jeg mener Tempetations (60 soul-gruppe) Hyldede mig og mit navn…..(syng) I got sunshine, on a cloudy day. When its cold outside, i got sunshine when it rain…..I guess you say, ..what can make me feel this way MICHAEL…(KOR) MICHAEL MICHAEL.. talk about MICHAEL…MICHAEL…..

  (og det såmænd ikke pga af min narcistiske natur…at de synger det…..onde tunger vil påstå at de synger -My Girl-….men JEG ved godt det er om mig de synger :-) :-) :-).) Vi har kun det skæg vi selv sidder på :-). mvh MICHAEL Unna.

  Kommentar by Michael Unna — 7. februar 2019 @ 18:01

 29. ..Og alle dem der hedder Ali, de hører hjemme i Aliland.. som en gammel sang går så fint.

  Kommentar by Hul igennem? — 7. februar 2019 @ 18:09

 30. Grunden til at skandinaver fik amerikaniserede navne, skyldes blandt andet at det engelske alfabet ikke indeholder æ, ø og å.
  Desuden havde de amerikanske emigrationsmyndigheder så travlt at man blot stangede nogle navne ud, da de ikke kunne stave til de oprindelige navne.
  Praktiske årsager så at sige.
  Fordi man er kuglestøder, behøver det ikke nødvendigvis at man er forladt af sund fornuft.
  Der er lukket megen varm luft ud fra såkaldte “akademikere” og politikere med benene plantet solidt i den blå luft.
  Så skal en “kuglestøder” ikke komme og rokke båden.

  Kommentar by Finn A.Skov — 7. februar 2019 @ 19:27

 31. Når vi ikke kan se en ændring i generation efter generation i forhold til udviklingen i forrige århundrede i USA, betyder det, at indvandringen i Europa har en hel anden karakter. Indvandringsbølgen i USA var opdagelsen af nye muligheder, og det var i øvrigt kristne europæere, der forventer de skal arbejde i deres ansigts sved. Materielt set med jord, mineraler, naturrigdom. Indvandringen idag til Europa er had og misundelse fra vore nærmeste kontinentale naboer, som vi altid har ligget i krig med(vi har bare lige glemt det, det er jo ca. 400-500 år siden). Nu drejer det sig om kolonialisering. Sikkerhed for individer er bedre her, dermed skal islamister og muslimsk broderskab mm. blot lave helvede hedt i egne lande, udnytte de velnærede europæiske landes selvovervurdering og godtroenhed til at få eksporteret islam ind i Europa. Og halleleluja hvor det går! Hvorfor skulle de åndeligt dovne erobrere indoptage noget af os? Det har jo aldrig været meningen.

  Kommentar by Uno — 7. februar 2019 @ 20:08

 32. PS jeg elsker kuglestøderens provokationer, for de er sjældent grebet ud af den blå luft!!

  Kommentar by Uno — 7. februar 2019 @ 20:11

 33. Som Mackety fint beskriver det 17.41, så er de fleste af dem som kalder sig liberale en samling hyklere og radikale utopister. Som dyrker det perverse, det fornedrende og i sidste instans døden.

  Det er jo derhen de liberale nihilister fører Danmark. Mod kaos, gangstervælde, krig og død. Både Venstre, Konservative, LA, Radikale, SF og Socialsocialisterne osv. mener jo at det er i orden at lovgive til fordel for censur, diktatorisk fjernstyring, masseindvandring, velfærdskollaps, guerilla-krig, folkeudskiftning/etnisk udrensning af danskerne. Deres samlede politik vil skaffe massedøden indpas i Danmark.

  Liberal er ligesom “humanist” blot endnu en af de mange betegnelser og forklædninger de radradikale anvender. At kalde sig “kommunist” kan jo bevirke at folk bliver skeptiske, i betragtning af de mange millioner uskyldige børn og voksne som kommunisterne har myrdet i diverse lande.

  Husk det nu, de røde, de brune og de sorte fascister er løgnens lakajer og dødens håndlangere. Altid og hver gang. I land efter land har de efterladt grufulde katastrofer. Læs selv “Kommunismens sorte bog”, læs om Sovjet-unionen osv.

  Klokken er ved at falde i slag. Danmarks frihed og overlevelse bare få år mere, er ingen selvfølge.

  Kommentar by tp — 7. februar 2019 @ 20:59

 34. …radradikale skal rettes til rødradikale

  Kommentar by tp — 7. februar 2019 @ 21:01

 35. 11. Træt
  Halløjsa: Det må vær Uffe Elbæk du tænker på. ☺ ☺

  34. tp, Ikke helt enig
  Det skal rettes til Olgapartiet, for den er DØD.

  Kommentar by Sindsro — 7. februar 2019 @ 21:50

 36. På diverse net-aviser er optimisme ved at vige for pessimisme. Således skriver Snaphanen om Sverige, at det er som at se en gammel ven drikke sig ihjel. SVERIGE HAR LAGT SIG TIL AT DØ, er overskriften. Måske er det rigtigt, måske er et folk som har levet i velfærd, overflod, fred og tryghed i over 15O år blevet så forvænnet med at STATEN ordner alt, at det ikke længere evner at handle rationelt. Mageligheden, sløvheden, dovenskaben, frygten og trægheden er blevet så stor at folket synes handlingslammet. Franskmændene er gået til modstand mod politikernes nedbrydning af deres økonomi, kultur, fred og sikkerhed, det samme er polakkerne, ungarerne, belgierne, italienerne og til en vis grad englænderne. Men svenskerne kan ikke rigtig forstå hvad der er ved at ske med landet og dem selv, pga. årtiers løgne. Og hvis de endelig forstår det, finder mange af dem at det er bedre og nemmere at flygte end at forsvare fædrelandet mod fjendtlig overtagelse.

  Dog er det sidste ord nok endnu ikke sagt i den sag. Hos politiet, i forsvaret og i store dele af den svenske befolkning er utilfredsheden meget stor, og der kan stadig nå at ske ting og sager.

  Kommentar by tp — 7. februar 2019 @ 22:23

 37. White knight — 7. februar 2019 @ 16:29, har en rigtig anskuelse med, at de jo, efter livspligterne i Fandens Voldsmanual, skal overtage herredømmet og derfor ikke føler behov for at tage danske/vestlige navne til sig.
  Men det bunder absolut også i, at nævnte Voldsmanual jo klart forbyder Fandens Tilbedere, at tilegne sig noget overhovedet fra de vantros kulturer, endsige at tage vantro til venner.

  Igen er det Fandens Religion hans Tilbedere lever for og ABSOLUT IKKE for at integrere sig i vor kultur!
  Og hvem der fortsat tror, at det er muligt at ændre det, må tilhøre segmentet af Fandens nyttige idioter eller nyde godt af en indtægt/præstige der udspringer af Tilbedernes IKKE LEGITIME berettigelse til at befinde sig i Danmark!

  Kommentar by M.S. Carstens — 7. februar 2019 @ 22:36

 38. Kuglestøderen har ikke været andet end offentlig ansat gøgler eneste liv

  Kommentar by Træt — 7. februar 2019 @ 22:49

 39. Hele sit liv

  Kommentar by Træt — 7. februar 2019 @ 22:49

 40. @2 emmagad
  Så sandt så sandt, og igen river du ordene ud af munden på.

  Kommentar by Piphans — 7. februar 2019 @ 23:09

 41. @38 Træt
  Lige præcis.
  Manden der har kastet rundt med mere intelligens end han selv er i besiddelse af, lidt imponerende.

  Kommentar by Piphans — 7. februar 2019 @ 23:12

 42. Der er for mange hjemlige tosser. Og så folk, der har et glimrende udkomme ved at la’ vanviddet eskalere.
  Læste lige at man overvejer et forbud mod kunstige jomfruhinder”

  Kommentar by White knight — 8. februar 2019 @ 12:12

 43. Der er for mange hjemlige tosser. Og så folk, der har et glimrende guldrandet udkomme ved at la’ vanviddet eskalere.
  Vi har simpelthen for mange etnisk danske værnemagere og gullaschbaroner.
  Læste lige at man overvejer et forbud mod kunstige “jomfruhinder”. Hvis man kan opnå flertal for forbudet.
  Surprise surprise!
  Selvfølgelig er bl.a gynækologer stærkt imod dette.
  Hvorfor ødelægge en hastigt voksende og god forretning.
  En kommende borgerkrig, vil ikke blot være mellem hvide og brune.
  Men i høj grad også hvide mod etnisk hvide danskere.
  Det synes som stod befolkningen langt tættere sammen i ’40-’45, (omend virkeligheden var en lidt anden) end den gør i dag.

  Kommentar by White knight — 8. februar 2019 @ 12:25

 44. Ja der bliver delt alt for mange andres penge ud til ingenting eller frynsepenge.

  Kommentar by Hul igennem? — 8. februar 2019 @ 19:49

 45. Navne betyder vel lige så meget som fx tørklæder og halal. Vi er ikke en del af jer.

  Kommentar by Britta Due Andersen — 8. februar 2019 @ 20:17

 46. https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/ghetto-chok-saa-mange-er-arbejdsloese/7508333

  Kommentar by P — 9. februar 2019 @ 12:04

 47. Den yderst fornuftige socialdemokrat Mathias Tesfaye kom ligeledes i en heftig shitstorm, da han problematiserede, at mange indvandrere ikke vidste, at Kim Larsen var død, endsige vidste hvem Kim Larsen var.

  Men hva’ fanden gør det, vestlig musik vil jo alligevel blive haram, når Kalifatet efter planen bliver implementeret…

  Kommentar by Revisoren — 9. februar 2019 @ 19:18

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper