6. februar 2019

Dansker brænder Koranen: “Konklusionen er, at man faktisk godt kan bruge Koranen til noget.”

Jeg har ikke haft tid til at brygge en post sammen om Stram Kurs’ Århus-demonstrationer denne weekend, men den er på vej. Herunder en video Stram Kurs har fået tilsendt af en modig dansker.

“Så opstår det store spørgsmål. Hvad kan man egentlig bruge Koranen til? Kan man overhovedet bruge den til noget som helst. Selvfølgelig kan man da det. Jeg står her en kold vinterdag, solen er ved at gå ned, jeg fryser, jeg har ikke særligt meget tøj på. Temperaturen er som man kan se under frysepunktet. Kort sagt: Jeg fryser. … Jeg vil ikke sige, at jeg har fået varmen fuldstændig, men det hjælper på det. Det hjælper. Det er bedre, end det var før. Konklusionen er, at man faktisk godt kan bruge Koranen til noget. (dansker)

Screencaps

Oploadet Kl. 12:36 af Kim Møller — Direkte link60 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/98477/trackback

60 Comments »

 1. Snart spørger politiet”kender du denne mand”?

  Kommentar by k. m. — 6. februar 2019 @ 12:50

 2. -> k.m.

  Det gør jeg rent faktisk :-)

  Kommentar by Kim Møller — 6. februar 2019 @ 12:56

 3. Man kunne jo godt have stegt en furter i svøb, jeg mener grillen er der jo

  Kommentar by Kunta — 6. februar 2019 @ 13:01

 4. Kim, det er modig gjort, men nu er han jaget vildt, som Salman Rushdie

  Kommentar by k. m. — 6. februar 2019 @ 13:02

 5. Den video er fjernet fra YouTube om…. minutter.

  Kommentar by Voldposten — 6. februar 2019 @ 13:09

 6. Det er religionskritik, om end den er set mere dybsindig. Koranen er en af de sorteste bøger, som nogen sinde er blevet skrevet. Jeg foretrækker imidlertid ordets dyst og dåd frem for bogafbrændinger. Pavekirkens og Det Tredje Riges afbrændringer af anderledes tænkendes bøger vil jeg altid være imod.

  I øvrigt har DR vist Søren Mosegaards afbrænding af Bibelen, og det var endda inden blasfemiparagraffen blev afskaffet. Jeg erindrer ikke, at nogen løftede et øjenbryn.

  Endelig skal man tænke på, hvor mange bøger der destrueres fra forlag og dødsboer hvert år …

  Kommentar by np — 6. februar 2019 @ 13:45

 7. Det vil nok være klogt af manden at bo et meget øde sted, hvor man er selvforsynende med alt muligt. Ellers må han hellere skifte udseende eller flytte til Polen, Ungarn eller Grønland. Men han har forstået at vi invaderes, og modig er han da. Og et vist mod er der brug for. Hvis vi alle kryber ned i et musehul og gemmer os, vil marekattene finde os og æde os allesammen, een efter een.

  I Sverige er invasion, besættelse, folkefordrivelse og folkemord i fuld gang. Og vores egne partier og medier har jo de svenske partier og medier som forbillede. Det bør nok bekymre tænkende danskere en hel del.

  Kommentar by tp — 6. februar 2019 @ 13:58

 8. PS: Der er adskellige danskere som ikke er tilfredse med den bagvaskelse og latterliggørelse af den kristne kultur, som nihilisterne, ateisterne og kommunisterne har travlt med. Men kommunister kan 1O gange lettere komme til orde i DR, TV2 og papiraviserne end ikke-kommunister.

  Kommentar by tp — 6. februar 2019 @ 14:07

 9. Jeps. Koranen kan faktisk bruges til noget 👍
  Men det er spild af energi, først at lave træ om til papir, og derefter trykke muslimernes hadefulde ord på papiret. Meget bedre at undlade at trykke koraner, når rent træ brænder bedre.
  Men der er desværre allerede trykt utallige koraner, så lad os bare begynde der. Det er en kold tid, som vi lever i. Og der er brug for oprydning.

  Kommentar by Hr. Snusk — 6. februar 2019 @ 14:21

 10. Koranen er en manual i ufred,overgreb,voldtægt og mord på anderledes tænkende. Det er den syge mands bog.

  Kommentar by der Adler — 6. februar 2019 @ 14:34

 11. O.T.:
  Pendulet svinger støt og roligt:
  https://www.dr.dk/nyheder/indland/hojesteret-udviser-26-arigt-ltf-medlem

  Kommentar by Gunnar Biering — 6. februar 2019 @ 14:38

 12. @1 – Blasfemi-paragraffen blev fjernet for nogle år tilbage, så ifølge dansk lov gør manden intet ulovligt.

  Kommentar by Larsen — 6. februar 2019 @ 14:46

 13. Det er en dårlig og ubehjælpsom form for religionskritik at brænde koranen. Som en anden skrev har også pavedømmet og Hitlerstyret brændt bøger af. Uriasposten skulle finde et højere bundniveau.

  Kommentar by Torben — 6. februar 2019 @ 14:51

 14. Fint nok, men er luften nu forurenet?

  Kommentar by Michael — 6. februar 2019 @ 15:37

 15. Et rigtig godt tiltag, manden skulle belønnes med Elefantordenen af HMS Dronning Magrethe den II. for at værne om Danskheden.
  Det er ren Patriotisme fra Hans og Rasmus Paludan’s side. Ja begge fortjener Elefantordenen.

  3. Kunta
  Der skal flere Koraner til i den kulde, for at riste en ordentlig pølse.
  Gid at sandnegerne måtte forsvinde i helvede, og brænde op der til evig tid.

  11. Gunnar Biering
  Jammen det ser jo ud til at toppen af retssystemer er ved at lukke øjnene op. Det er sandelig også på tide.

  Men men men: Kan man nu også stole på det. På politiet f.eks. kan men ikke stole på mere, da Korpset er forurenet med Islam-betjente , Både mænd og kvinder: (Og dem med intet køn, ja hvabehar ☺☺ )

  Kommentar by Sindsro — 6. februar 2019 @ 15:44

 16. 13. Torben
  Uriasposten skulle finde et højere bundniveau.

  Kære Torben sig blot frem, kom bare med ideerne, vi er åbne og modtagelige.

  Kommentar by Sindsro — 6. februar 2019 @ 15:47

 17. KOran afbrænding burde indgå i optagelses ceremonien til dansk statsborgerskab efterfulgt af flæskestegs middag.

  Kommentar by jrp — 6. februar 2019 @ 15:55

 18. Hvis det går visse sarte typer på nerverne, at koranen afbrændes, så er der heldigvis andre muligheder for anvendelse af skidtet – Jeg kan anbefale anvendelse af bogen til fremstilling af lokumspapir? – Lidt tidskrævende, okay, men glæden ved, at Profeten, så at sige, slikker dig i røven, burde vel opveje alt besværet?

  Jeg har regnet lidt på sagen (se vedhæftede link) en koran udløser, med lethed, 12 ruller lækkert blødt lokumspapir!? – Lidt plat, ja gu er det da så, men jeg kunne sgu ikke lade være, sorry!

  https://www.youtube.com/watch?v=RM0FAHvlgDQ

  Kommentar by T. Flodur — 6. februar 2019 @ 15:59

 19. #18

  Man fremstiller ganske enkelt lokums papir med koranvers. Hvem kunne ikke tænke sig at tørrer røven med Mohammed?.

  Hvilket export eventyr det kunne blive til…

  Kommentar by jrp — 6. februar 2019 @ 16:05

 20. Som Sindsro i #15 mener jeg også at han burde dekoreres med rigets højeste udmærkelse, men det bliver næppe aktuelt så jeg inviterer ham på en Elefantøl som jeg vil bede Dig Kim om at traktere med, jeg sender en ekstra hund næste gang.

  Kommentar by Santor — 6. februar 2019 @ 16:27

 21. -> Santor

  Hermed aftalt.

  Kommentar by Kim Møller — 6. februar 2019 @ 16:51

 22. Det kan på ingen måder sammenlignes, at tænde et stort bål og hælde læssevis af “forbudte” bøger ind i ilden, som nazister og pavedømmet gjorde, og så at brænde én enkelt bog af.

  Forskellen er, at I det første tilfælde, vil man forhindre andre i at få fat i et eksemplar, hvor for bogen, rent symbolsk eller bogstaveligt, skal udraderes. Ingen må få deres tankegang smudset til af indholdet. Ved blot at brænde ét enkelt eksemplar, fortæller man blot, hvad man mener om indholdet. Det er ikke et forsøg på at forhindre andre i at anskaffe sig et eksemplar. Derfor denne anmeldelse af stuntet: Seks stjerner her fra.

  Kommentar by Margrethe — 6. februar 2019 @ 17:01

 23. Det er helt i orden at brænde dårlige, skadelige og farlige bøger. Der er et alt for stort hysteri, bare en bog går op i røg. Kom ned på jorden, hystader. Brænd en dårlig bog.

  Kommentar by BB — 6. februar 2019 @ 17:09

 24. @Gunnar Biering : Ja, politikerne kan få de næste 40 år til at gå, med at rydde op efter sig selv. Alternativet er, at de havner i en retssal. Vi må håbe, de alle bliver 110 år, så vi kan retsforfølge dem.

  Kommentar by BB — 6. februar 2019 @ 17:11

 25. Manden skal ikke være bange for blasfemi-paragraffen, for som flere nævner er den afskaffet. Problemet er, at juristerne har fundet en anden paragraf de kan bruge, nemlig en der straffer folk for at “bringe statens sikkerhed i fare”. Hvis en gruppe mennesker er tilpas psykopatiske til at ville angribe Danmark fordi nogen brænder en bog af, ja så er ham der brænder bogen jo ved at bringe statens sikkerhed i fare.

  Forkasteligt rationale, men sådan er det.

  Kommentar by Henrik — 6. februar 2019 @ 17:13

 26. @13
  Ja ja, men de andre gjorde det jo ikke for at få varmen, vel.

  Kommentar by Piphans — 6. februar 2019 @ 17:27

 27. Ps.
  Tak til manden på billedet med de gigantiske nosser.

  Kommentar by Piphans — 6. februar 2019 @ 17:28

 28. Glimrende og fin happening.
  Hvis det skulle blive et problem for denne patriot, må vi jo alle bare igang med tilsvarende hver især, og oploade det! :) :)
  Det kunne jo også være ønskværdigt at få en masse tossede muhamedanere til at true og skabe sig, så vore åndssvage politikere kunne få øjnene op for, hvor tåbelige disse idiotiske tosser er.

  Kommentar by Knud Madsen — 6. februar 2019 @ 17:33

 29. Hvis der er nogen der bringer fædrelandets og danskernes sikkerhed i fare, er det korrupte og forræderiske politikere og journalister. Asylanter og illegale migranter i Europa og USA har begået tusinder og atter tusinder af mord. Men mange af disse mord skjules og glemmes. (undtagen af de pårørende). Også herhjemme har mange danskere allerede mistet livet eller er blevet lemlæstet, pga. forbryderisk politik kombineret med masseindvandring af kriminelle og stridbare typer. De radikale og pladderhumanisterne har blod på hænderne og tøjet.

  Kommentar by tp — 6. februar 2019 @ 17:39

 30. Jamen, bliver den ikke liiige præcis brugt til det samme, som de senere patetiske ynkende og bønfaldende syrere brugte Dannebrog til under Muhammad-krisen.
  Fail to see the difference.
  Måske lige bortset fra, vor normalt civilicerede opførsel. Hvis noget lignende rammer os.

  Kommentar by White knight — 6. februar 2019 @ 17:43

 31. Fint nok at han gør det, men det virker altså lidt latterligt at tage ud på en øde mark og som en del af en bøvet joke om varme lade en anden gøre det som paludan oprindeligt annoncerede at han eller partiet ville gøre til en demonstration, for at understrege en pointe om ytringsfrihed og inkompetencen hos århus politi.

  Det der er bare ligegyldigt, eller faktisk værre, det er en bekræftelse af at muslimer kan true andre til at ændre planer. Jeg tror ikke engang der ville være sket noget særligt hvis de havde gjort det i århus, fremmødet taget i betragtning, istedet for nærmest at forære koranen væk til moddemonstranterne! Hvis paludan har en større plan med det der som jeg har overset så oplys mig endelig, for lige nu er deres troværdighed faldet en del hos mig.

  Kommentar by Per — 6. februar 2019 @ 17:53

 32. Nåååh, det har jeg sgu glemt.
  Racisme kan – og går – kun den ene vej; fra hvid mod sort.
  Aldrig den anden vej rundt.
  Så ka’ vi lære det..nemlig.
  Makes me wonder:
  Hvorfor helvede hedder det egentlig, “carte blanche” til noget, når det entydigt burde hedde at have “carte bruns”

  Kommentar by White knight — 6. februar 2019 @ 17:55

 33. # 15 Sindsro
  For min skyld kan da bare fyre på af hjertens lyst.

  Kommentar by Kunta — 6. februar 2019 @ 18:44

 34. Koranen er sikkert mange steder på Diskette eller på et stik….Eller på nettet, så der tør ingen at brænde den af :-) :-) :-). Men som bog har den vel ikke fortjent bedre end at blive brændt, sålænge så mange millioner tager den bogstavstro alvorligt. Han har gjort en god gerning, og jeg håber han fik varmen. God onsdag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 6. februar 2019 @ 19:01

 35. Der er landssvigere på Fyens land:

  SVINERI: En anonym bidragsyder har betalt godt 80.000 kroner, for at tre somaliske børn kan gå på Refsvindinge Friskole resten af skoleåret. Børnene mistede i efteråret deres opholdstilladelse og retten til at gå folkeskole.

  Abdullahi, Riyan og Raida Hussein, som er 6, 12 og 15 år, kan efter vinterferien begynde i skole igen.

  En hemmelig velgører har af egen lomme betalt godt 80.000 kroner, så resten af skoleåret skal de tre søskende gå på Refsvindinge Friskole, lidt uden for Nyborg.

  – Jeg glæder mig. Det bliver rart at komme tilbage i en rigtig klasse igen, siger Riyan Hussein.

  Siden årsskiftet har hun sammen med sine to søskende gået i “nødskole” på Nyborg Gymnasium, hvor frivillige lærere har stået for undervisningen.

  Det lidt usædvanlige arrangement er kommet i stand, fordi hele familien Hussein har mistet deres opholdstilladelse, og derfor må Nyborg Kommune ikke længere betale for deres undervisning, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 6. februar 2019 @ 19:01

 36. Det er sgu da plat at Paludan får en af sine stik-i-rend-drenge til at gøre det, han åbenbart ikke tør selv.Paludan brænd selv den koran og husk at tage en ekstra med, vis du skulle få stjålet den ene.

  Kommentar by Aktivisten — 6. februar 2019 @ 19:12

 37. Paludan tør åbenbart ikke brænde koranen selv.

  Kommentar by Aktivisten — 6. februar 2019 @ 19:23

 38. Jeg synes det de koran-afbrændinger er noget pjat vi ikke kan bruge til noget som helst.

  Al den fokus på Islam fjerne fokus fra de virkelige bagmænd. Korrupte politikere, mediefolk, erhvervsfolk og marxistiske ideologer og de folkemasser ikke mindst kvinder de har forført og hjernevasket og som er deres nyttige idioter.

  Islam og Muslimer ville ikke være nogen trussel hvis det ikke var for vores korrupte politikere pressefolk og den organiserede zionistiske Jødedom / Israel som trækker i de økonomiske og geopolitiske tråde og som styrer så godt som alle medier i det meste af verden. De finanserer også som sædvanligt begge eller flere sider i konflikten.

  Det der foregår er slet ikke så gådefuld, det er blot en fortsættelse af den politik som de selvsamme kræfter har ført i flere hundrede år. Jødiske kræfter / frimurere / Vatikanet / Jesuitter er de evige konstanter.

  Den konstante fokuseren på Islam er vand på deres mølle da det afleder opmærksomheden og modstanden fra de egentlige bagmænd.

  Det ville være en bedre ide at brænde EU og FN flagene af hvis det endeligt skulle være. Og jeg kan også nemt komme i tanke om en del andre symboler som med fordel kunne fyres af.

  Kommentar by Balder — 6. februar 2019 @ 19:41

 39. Det virker som om de tager for let på deres egen sikkerhed.

  Kommentar by Johnson — 6. februar 2019 @ 19:43

 40. Israel styrer bestemt ikke de fleste medier i Danmark. Tværtimod er DR, TV2 og papiraviserne ret fjendtlige i deres omtale af af Israel, hvorimod palæstinenserne oftest fremstilles som uskyldige forfulgte stakler der aldrig gør noget galt. Men sammen med somaliere, pakistanere, afghanere og og marokkanere er palæstinensierne vist blandt de mest voldelige og kriminelle indvandrere.

  Kommentar by tp — 6. februar 2019 @ 19:58

 41. Må man slette en downloaded pdf kopi af Koranen man har downloaded, eller er det blasfemi?

  Kommentar by DS — 6. februar 2019 @ 20:29

 42. Herligt med friluftliv her om vinteren… Og dejligt med lidt varme fra de varme lande.. Han mangler bare en termo med kaffe og en lille spids… Så er det hygge på alle niveauer.. :-)

  Kommentar by Ignoranten — 6. februar 2019 @ 20:30

 43. 19. T. Flodur
  Det er rart at se Pædofeten kommer under kvindlig behandling.

  35. Carlo Di Napoli II
  Ja 5’te kolonne og stikkere og landsforrædere findes over alt, også på Fyn.
  Personen med de har lige spildt 80000 Kr på indavlet. Det tyde på at Intellektet ikke er helt god.

  Kommentar by Sindsro — 6. februar 2019 @ 20:35

 44. 14. Michael
  Jeg tror ikke at luften er forurenet, men det bliver den hver gang en Muslim Fiser.

  Kommentar by Sindsro — 6. februar 2019 @ 20:38

 45. Også gedigent svineri, at ååååååh så tolerante Alternativet-vælgere som lærere på Nyborg Gymnasium underviser de kulsorte kakkelovnsrør i en form for nødskole. Perkerynglet hører hjemme i Mogadishu i muhamedanerland, og det er IKKE her. UD MED LORTET. Forbyd sorte lorteunger i Danmark og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 6. februar 2019 @ 20:56

 46. #35 Carlo. “En hemmelig velgører har af egen lomme betalt godt 80.000 kroner, så resten af skoleåret skal de tre søskende gå på Refsvindinge Friskole, lidt uden for Nyborg.”

  Der må sgu da være flyafgange til Mogadishu inden juni, men viljen til at sende vilde negre og muslimer hjem, hvor de hører til, synes noget svagere end når der er tale om søde og ordentlige asiatiske piger. Besynderlig forskelsbehandling…

  Kommentar by Hr. Snusk — 6. februar 2019 @ 21:23

 47. Måske lidt ot, men har lige set Trump holde en fantastisk god tale til amerikanerne. En tale der direkte og især indirekte viser at vore mediers hetzkampagne mod Trump er løgn og bagvaskelse hele vejen igennem. Yderligere afslører hans tale at demokraternes og vore egne partiers indvandrings- og kriminal-politik er pilrådden. Trump forsvarer amerikanernes interesser, i modsætning til vores hjemlige kommunister og falske borgerlige, der er ved at sende Danmark og danskerne ud i undergang og endeløs elendighed. Men se selv talen på Snaphanen. Se evt. også Victor Orbans tale til EU.

  Kommentar by tp — 6. februar 2019 @ 22:26

 48. np, Margrete og Torben mener alle, at ‘pavedømmet’ har brændt bøger. Er det noget, de ved, eller noget, de tror, de ved?
  Hvad jeg ved, er at Vatikanet engang lavede en liste over forbudte bøger, men at de havde disse bøger i deres eget bibliotek… At ‘bandlyse’ en bog er jo ikke det samme som at destruere den.
  I øvrigt var en af de bøger, den katolske kirke fordømte, galningen Heinrich Kramers ‘Heksehammeren’… Virkeligheden er somme tider langt fra myterne.

  Kommentar by Sådan er det jo — 6. februar 2019 @ 23:21

 49. jrp — 6. februar 2019 @ 15:55 :
  Jeg er helt enig, men bedst af alt er dog, at iSlam bliver FORBUDT i Danmark.

  Der bliver dog ikke fred i verden, før end de sidste to af Fandens tilbederes har slået hinanden ihjel og ALLE Fandens Voldsmanualer er brændt OG hele internettet er klinisk renset for AL udbredelse af Fandens Religion.
  Må Danmark gå forrest og få renset vort land for ALT hvad Fanden har iværksat: forbyde dyrkelse af Fandens Religion, sendt/drevet HVER og en af Fandens Tilbedere UD af landet OG indført landsforvisning/Sibirisk-straffelejre (med tilbagevirkende kraft) for Alle, der i skrift, tale eller andet agerer som Fandens nyttige idioter.

  Guttermanden på videoen skal have TAK, for det er en video, der på alle måder viser, at KUN TOTAL UDSLETTELSE af Fandens Religion i vort land, kan give os frihedens lys og menneskelige varme tilbage. Denne dyrebare arv til vore børn og efterkommere, hviler tungt på VORE SKULDRE. Må videoen derfor blive brugt, som et metaforisk tegn for den frihedskamp, som VORES generation har ansvaret for!

  Kommentar by M.S. Carstens — 6. februar 2019 @ 23:46

 50. Sådan er det jo – 23:21

  Listen over skrifter, den katolske kirke har brændt eller destrueret, er lang. Katharernes skrifter er et eksempel. En hel kultur forsvandt.

  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_book-burning_incidents#Books_of_Arianism_(after_Council_of_Nicaea)

  Kommentar by np — 7. februar 2019 @ 00:16

 51. 50.
  ja np
  derfor må vi passe på vores egen, med at brænde deres lort af.
  Så muslimernes skrifter og kultur må gerne forsvinde for evigt.
  Ellers gør Danskernes.

  Kommentar by Sindsro — 7. februar 2019 @ 00:21

 52. Er det egentligt ikke kunst, en happening, en event?!
  Skulle udstilles, have støtte.
  Tænker på udstillingen med fisk i en blender, hvor det var op til tilskueren selv at lave om på det udstilte ved et tryk på kontakten.
  Her kunne der gøres noget lignende med koranen. Tænk selv muligheder….

  Kommentar by P — 7. februar 2019 @ 06:18

 53. #48: Det var da pænt af dem, at brænde “Heksehammeren” af. Brugte de den som optænding under Giordano Bruno, Jan Hus, eller de andre, der formastede sig til at have givet udtryk for de forkerte tanker?

  I forhold til sagens kerne, er det flueknepperi, om “Vatikanet” låste alle de eksemplarer af de forbudte bøger, de kunne finde nede i en sort kælder, eller futtede dem af. Det ændrer ikke en tøddel på pointen som er: Fordi en og anden brænder en koran af og filmer det, forhindrer det ikke dig i at købe tusind eksemplarer af samme bog og stille dem op på forgyldte piedestaler, hvis det er, hvad du lyster. Det er den altafgørende forskel på ytringsfrihed og det modsatte, som var kernen i Romerkirkens jagt på forbudte bøger, om de så tørrede røv i det indhøstede pergament eller brændte dem af. Same Shit.

  Kommentar by Margrethe — 7. februar 2019 @ 09:51

 54. Satans had mod vantro er uudslukkelig.

  Kommentar by Bastardo — 7. februar 2019 @ 09:53

 55. 54. Bastardo
  Men kan udryddes, hvis der startes på det NU.

  Kommentar by Sindsro — 7. februar 2019 @ 11:59

 56. Man skulle tro, at den katolske kirke opgav bogbrændringen efter trykkekunstens opfindelse. Men de fortsatte lystigt. Vi protestanter var tiltænkt samme skæbne som katharerne.

  De protestantiske skrifter blev brændt og bogtrykkerne blev stillet for inkvisitionen og brændt.

  Også Bibelen brændte katolikkerne:

  Fra den lange liste:

  “Martin Luther’s 1534 German translation of the Bible was burned in Catholic-dominated parts of Germany in 1624, by order of the Pope.”

  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_book-burning_incidents#Luther's_Bible_translation_(by_German_Catholics)

  Det gjorde mig vred, at der under reformationsjubilæet 2017 blev udgivet smædeskrifter mod Luther både af katolikker og ateistiske intellektuelle.

  Luther kæmpede en frihedskamp mod den totalitære katolske kirke. Hans skrifter blev brændt, og han var selv nær blevet brændt.

  På mange måder er frihedskampen under reformationen identisk med den moderne kamp mod islam.

  Men bogbrænding bliver jeg aldrig tilhænger af …

  Kommentar by np — 7. februar 2019 @ 12:53

 57. Vi skal brænde flere Koraner af! FORBYD ISLAM!

  Kommentar by Louise H — 7. februar 2019 @ 13:51

 58. 56 np.

  Tak for infoen, interessant!

  Jeg er enig med Luther i hans syn på koranen: Læs den (sagde han), det er det bedste middel mod islam.

  53 Margrethe.

  Læs lidt grundigere, og lad være med at læse alt muligt ind, som ikke står i kommentaren.
  Jeg skrev ikke, at Heksehammeren blev brændt. Den spredte sig jo netop i hele Europa på trods af kirkens fordømmelse.
  Jeg udtalte mig hverken for eller imod koranafbrændingen på videoen. Jeg stillede bare et historisk spørgsmål. For når det gælder kristendom, sker det (med al respekt) af og til, at folk på automatpilot gentager deres marxistiske skolelærers lektioner om, at alt ondt kommer derfra. Hvilket ikke altid passer. Jeg vil gerne tjekke den slags.

  Kommentar by Sådan er det jo — 7. februar 2019 @ 20:08

 59. At muslimer ikke selv gør dette, så snart de sætter deres fødder her på fri vestlig jord, er det egentlige problem og viser desværre man beholder ekstremismen. Dermed er man i princippet uintegrerbar fra dag 1. Kvinderne i Vesten brændte engang bh’en, hvornår ryger tørklædet af de muslimske kvinder, formentlig er de alt for indoktrineret til den slags. Frihed og islam er to modsætninger, der ikke kan forenes og derfor bør skilles ved udrejse igen.

  Kommentar by LarsB — 8. februar 2019 @ 00:32

 60. Klamt at se “Redoxtypen” doxxe manden med addresse, i en tråd hvor det fyger med dødstrusler, støber kuglerne og og lader “Brunskjorterne” som er mere voldsparate end Antifa, om muligt, ordne det beskidte arbejde, men overraskende er det ikke…

  Kommentar by ReturnTo-Sender — 8. februar 2019 @ 01:07

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper