7. februar 2019

Klaus Ewald: “… der er en fundamental mangel på forståelse på, hvad danske værdier dækker over.”

Advokat Klaus Ewald i Fyens Stiftstidende om politiassistent Elvir Abaz – Retten til at sige det andre ikke kan lide at høre.

“Politiassistent ved Fyns Politi Elvir Abaz lader ikke Asmaa Hamid Abdol meget tilbage i ekstrem retorik med et indlæg i avisen Danmark om formanden for partiet Stram Kurs, Rasmus Paludan. Abaz sætter spørgsmålstegn ved det fornuftige i at beskytte Paludan ud fra en politisk og en ressourcemæssig betragtning. …

Elvir Abaz kommer til at optræde som supporter for islamister og andre udskudselementer, når han mener, at en dansk politiker, der stiller sig op på en ølkasse i en ghetto, ikke skal have beskyttelse og det ud fra økonomiske betragtninger. Skal ytringsfrihed gøres op i, hvad antallet af betjente koster? Er det antallet af betjente til en demonstration, som afgør om man må ytre sig for Fyns Politi?

Mener Abaz ikke en dansk nationalkonservativ politiker er beskyttelsesværdig? Vil han hellere beskytte de udenlandske elementer, der vil uddele øretæver til politikeren og for i øvrigt at blive provokeret af politikeren? Abaz lader svarene blafre i vinden.

Abaz glemmer, at Paludan sætter fingeren på en i forvejen betændt byld, nemlig islams tendens til at præge nogle trosfællers indstilling og deres opfattelse af, hvorledes Danmark i fremtiden skal indrette sig efter Sharialovgivningen. …

Paludan er provokatør, ja – men er enhver politisk tilkendegivelse ikke en provokation for dem, der ikke er enige i budskabet? Er det provokatoriske ikke selve kernen i et demokrati, at meninger brydes?

… Ytringsfrihed er retten til at sige det, andre ikke kan lide at høre. Den ret er grundlovssikret. Det glemmer Abaz, så hvor integreret er han i grunden, når han optræder som uniformeret politiker? Han kommer i stedet til at lyde som en af mange tvetungede debattører med muslimsk baggrund. Man fornemmer, at der er en fundamental mangel på forståelse på, hvad danske værdier dækker over.

Oploadet Kl. 00:02 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/98483/trackback

26 Comments »

 1. Jamen en stemme på Venstre og de konservative er en stemme på burka strissere som Elvira Abaz.
  Danmark er helt færdigt og 80% af vores egne landsmænd er skide lige glade, undskyld Sankt Glistrup for vi har forrådt dig.

  Kommentar by Piphans — 7. februar 2019 @ 00:11

 2. Det kommer jo ikke bag på nogen at den politiuniformerede korandyrker er ude og beskytte sin klan mod hædersmanden Rasmus Palludan, for Rasmus holder sine taler i ghetto områder som korandyrkerne betragter som deres egen private område, okay områderne er også besatte med politikernes vilje, det Elvir Abaz gør er at udskamme den Danske politiuniform og sine kolleger, tør man håbe at han ryger ud på røv og albuer, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 7. februar 2019 @ 00:31

 3. Godt skrevet!

  Kommentar by Hul igennem? — 7. februar 2019 @ 02:13

 4. Sagt mange gange…

  Du kan tage muhammed ud af mellemøsten, men ikke mellemøsten ud af muhammed.

  Eneste vej frem er at sende muhammed hjem, hvor han hører til. Og det er IKKE Danmark.

  Kommentar by Hr. Snusk — 7. februar 2019 @ 02:14

 5. https://www.jv.dk/Danmark-Debat/Jeg-vil-til-enhver-tid-beskytte-Rasmus-Paludan/artikel/2685163
  P

  Kommentar by Bobby — 7. februar 2019 @ 02:40

 6. “Man fornemmer, at der er en fundamental mangel på forståelse på, hvad danske værdier dækker over.“… Jeg fornemmer at det bare er en af muhammeds lystige svende, der tilhører den snart 1mio mennesker store klub.. Der mener at at sharia står over grundloven..

  Kommentar by Ignoranten — 7. februar 2019 @ 03:08

 7. Elvira El-bas og “I’m gonna buy an Ab-doll I can call my own” sunget af fynsk politis store mandskor, er slanger næret ved korpsets bryst.
  Wise move Kling og Klang. NOT!
  Og nu “Bund dänischer Pakkis” pp pæne Frederiksberg.
  Er sikker på, hvis det bliver lanceret til succes. Så vil alle landets større byer blive velsignet med lignende wannabe Hipo-korps.
  Så lærer de det også fra bunden.

  Kommentar by White knight — 7. februar 2019 @ 03:48

 8. Må vi få en kommentar fra Politidirektør Arne Vedsted Gram, Fyns Politi – Synes politidirektøren, at det er i orden, at Elvir Abaz, fuldt politimæssig outfittet, udtaler sig i direkte modstrid med intentionen i Danmarks Riges Grundlov ?

  Kommentar by T. Flodur — 7. februar 2019 @ 04:02

 9. Hvad blev der egentlig af ham, der slæbte rundt på et kors herhjemme?
  Når Rusland kan forbyde jehovas vidner og fængsle, hvorfor kan vi ikke forbyde islam?!

  Kommentar by P — 7. februar 2019 @ 06:11

 10. Det er ikke noget mærkeligt, at fyns politi ikke kan få kontrol over situationen i Vollsmose. De magter ikke engang at lære og få disciplineret en enkelt politi ass. i deres styrke.

  Kommentar by Bobby — 7. februar 2019 @ 06:35

 11. Masser af de invaderende styrker vil nok blive placeret i politiet, forsvaret, skolerne, kommunerne, sundhedsvæsnet, hjemmeplejen og fjolsetinget i de kommende år. Venstre, K, LA, SF, R og S og de røde feminister/pladderhumanister etc. er jo fast besluttet på at AFRIKANISERE OG ISLAMISERE Danmark. Og danskernes flertal er vist fast besluttet på at følge Sverige ind i katastrofen, undergangen og det kollektive selvmord. Se TRUMPS fantastisk gode tale til amerikanerne hos Snaphanen. (Sådan taler en begavet statsmand der har kærlighed til sit folk og sit land!)

  Kommentar by tp — 7. februar 2019 @ 06:44

 12. PS: Man bør se og høre hele talen, for meget af det vigtigste kommer i midten og 2. halvdel.

  Kommentar by tp — 7. februar 2019 @ 06:47

 13. Selv DF har jo længe været en slatten omgang under Pias og Tulles ledelse. Enhedslisten og bøsse-partiet er også tilhængere af organiseret vanvid. Og STRAM KURS kommer ikke ud af stedet, eller hvad? Har PALUDAN en kommentar? Det begynder at se sort ud.

  Kommentar by tp — 7. februar 2019 @ 06:54

 14. Og en ting til: Vil Justitsministeren, i eventuel mangel på svar fra politidirektøren, indlede en tjenestelig undersøgelse af Elvir Abaz; alt med henblik på at få manden retsforfulgt? – Og i forlængelse af eventuel domfældelse, fulgt op med repatriering til det shithole på Balkan hvor familien oprindelig kom fra?

  Kommentar by T. Flodur — 7. februar 2019 @ 07:41

 15. Jamen enig totalt. Det drejer sig om frihedsværdier. Det er balancen symboliseret i et ying/yang tegn… Åndelig frihed/Kødeligt ansvar.
  Danmark er et (Dejligt) frit demokrati, hvor ytringsfriheden er afgørende for alt den anden frihed vi har. Anders Fogh Rasmussen gjorde det godt trods det gevaldige udlandske pres, under tegneseriekrisen.
  Islam er og bliver en – usekulær diktatorreligion (med en Førerprofet som ideal)- totalt blottet for selvkritik, fordi man så hurtigt bliver slået i hardcorn med -vantro- som åbenbart ikke tolereres til døden. Den har intet skabt andet end undertrykkelse, terror og krig, og jeg skammer mig inderligt og dybt over nutidens leflen for den. Det er virkeligt uhyggeligt modbydeligt for mig at skulle opleve og se igennem fingre med det i hverdagen og i medier. Det slår alt andet. Hvad andet kan jeg gentagende sige. Støt SIAD. God tordsag. mvkh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 7. februar 2019 @ 07:54

 16. Det er en brand tale, det er en en leder, en samlende tale der punkterer en del af demokraternes budskab. Det er denne her samlende kraft og viljen til at pege kriminelle ud og erklære kamp til stregen. Fremhæve ofrene så de ikke er blot et tal i en eller anden statistik. Det er nemmere at forholde sig til disse forbrydelser ved at gøre dette. Ak i Danmark er voldsmændene de sande ofrene

  Det er lidt of topic og dog ikke. Usa( Hr President) prøver at samle tropperne, med den fantastiske brand tale, fantastiske love så som 3 strikes loven.

  Her i DK har vi en spreder, Politiets ledere spreder befolkningen ved at have sådan en svag håndhævelse af volds monopolet , man skal åbenbart kun ringe efter sine venner so flygter politiet med halen imellem benen. Svag dispilin inden for komando strukturen som El-Bas fortræffeligt illustrerer. Alt formegen pædagogik , en pædagogik med standpunkt i at voldsmanden er det sande offer.

  Staten skal ikke være pædagog, staten skal beskytte de resterende borgere fra disse kriminelle ellementer med alle midler. Man kan ikke have et politi med ledere der ugentligt beviser, at de ikke klarer at magte deres opgave.

  tp [12]

  Ja, som forhenværende DF’er må jeg sige at jeg er stærkt skuffet. Marakesh burde være nok for DF at stoppe ethvert samarbejde med Venstre. STRAM KURS kommer ingen vegne. Det kan man ikke når MSM fremstiller en som en radikal cirkus klown samt fortier enhver kriminell aktivetet af udlandske statborgere dvs. at befolkningen aldrig bliver oplyst om den faktuelle tilstand i Danmark , blot venstre / Liberalt orienteret fake news fra for eksemple DR og TV2 og diverse stat støttede aviser.

  Kommentar by Bobby — 7. februar 2019 @ 08:06

 17. Politimanden har slet ikke forstået hvad kernen i et demokrati og politiets funktion.

  Kommentar by MacGregor — 7. februar 2019 @ 10:09

 18. @MacGregor 10:09

  Politiets funktion er til enhver tid at være magthaverne forlængede arm. Denne funktion udfører Elvir Abaz til punkt og prikke, og måske bedre ende de fleste etnisk ægte danske politifolk.

  Demokratiet er en smart indretning som forsyner magthaverne med et alibi så de kan hævde at deres magt bunder i retfærdighed og folkevilje.

  Kommentar by Balder — 7. februar 2019 @ 12:29

 19. Bare vent, det er det der kommer til at ske, flere muslimer i politiet, retsvæsenet, skoleundervisning og ikke at glemme i hele vort sygehussystem, apoteksverden, og de små handlende der snyder ligefra alle de frisører og kiosker.
  I England så de muslimske betjente ikke alle de glumingstilfælde fordi det var Pakistanske mænd der udførte voldtægt på Engelske piger. Dette stod på i årtier, og politikerne ville jo ikke sige noget, så var man racist.

  Kommentar by IES — 7. februar 2019 @ 15:21

 20. T. Flodur — 7. februar 2019 @ 04:02 :

  Igen helt enig. Men Paphovedet balancerer jo knivskarpt, for at hans private interesser (mand/kæreste) ikke kommer i klemme.

  Kommentar by M.S. Carstens — 7. februar 2019 @ 15:25

 21. Det er sjældent, at så gode og klare meninger kommer ud i de skattestøttede medier, som Klaus Ewald her kommer med. Tak for det Klaus Ewald!
  ………….
  Og den skamløse politiassistent Elvir Abaz er jo nærmest et bevis på, hvad jeg før har skrevet:

  “Det burde ikke være tilladt Fandens Tilbedere infiltrere vore offentlige organer!
  De er forpligtet på livet, til at følge Voldsmanualen BOGSTAVTRO. Det vil bl.a. sige:
  at UANSET hvor og i hvad de befinder sig, SKAL de udbrede Fandens ideologi (at gøre ALLE til Fandens Tilbedere). Dette kan de, FOR EN TID (den tilladte løgn) undertrykke, f.eks. i folkeskolerne, men de skal samtid bruge “løgnens tid” til, at fremme mulighederne for at udøve påbuddene i voldsmanualen. Dette sker allerede nu, ved at flere og flere af Fandens Tilbedere tager en læreruddannelse og efterfølgende bliver ansat på danske folkeskoler.
  Allerede nu, ser de sig mange nok til PÅ SELVE LÆRERUDDANNELSERNE, at forlange Fandens Religion hørt. Det vil meget, meget hurtigt brede sig helt ind klasseværelserne i den danske folkeskole, for det er de forpligtet til på livet af den livspligtige Voldsmanual!
  Dernæst er det ikke “bare” Tilbedernes afkom, der udøver den livspligtige aggression over for vantro elever i skolegården, for nu støttes de af infiltrerede missionerende lærer i timerne, der, igen pligtigt, vil støtte og beskytte nævnte afkoms “eksemplariske” opførsel, IDEN næste skridt kommer kommer, hvor lærerne selv sanktionerer i klasseværelserne udfra den livspligtige Voldsmanual og slutteligt stiler direkte efter det ultimative påbud om en skånelsesløs død for de vantro, hvor og hvornår de finder dem, med alle forhåndenværende midler.
  Det VIL/SKAL ske, over alt, hvor Fandens Tilbedere infiltrerer sig. De er allerede ret udbredte i sygehusvæsenet og politiet tiltrækker også flere og flere af slagsen, lige som de kommunale organer for hjemmepleje, børnepasning, kontanthjælp og jobformidling. Desuden er jurastudiet det helt store hit blandt tilbedernes afkom.
  Prøv engang, at erstatte folkeskolelærer, i ovennævnte eksempel, med hvert af de andre områder, hvor de filtrerer sig ind og kom gerne frem med resultaterne, så andre også kan se hvad der venter os OM KORT TID.”

  Kommentar by M.S. Carstens — 7. februar 2019 @ 15:43

 22. Som hr. Snusk ovenfor skriver, så hører ‘Muhammed’ (og ‘Fatima’) ikke hjemme i Danmark og bør forføje sig tilbage til Mellemøsten. Vi har ikke brug for ham (hende), vi bryder os ikke om ham (hende) og vi afskyr deres religion og foragter deres ‘kultur’.

  Kommentar by Niels B. Larsen — 7. februar 2019 @ 16:43

 23. Speakers Corner i Hyde Park i London er en gammel og hæderkronet demokratisk tradition i Storbritannien. Alle kunne stille sig op på en sæbekasse og sige, hvad de havde på hjerte. Det kan de ikke længere trygt gøre – nu risikerer de at blive fysisk overfaldet.
  Søger man på YT på “Speakers corner attack” taler resten for sig selv:
  https://www.youtube.com/results?search_query=speakers+corner+attack

  Kommentar by Sådan er det jo — 7. februar 2019 @ 19:21

 24. TAK til Klaus Ewald!
  Fantastisk at Fyns Stiften har trykt det! Det da langt fra PK!
  P. Stop SIAD. Direkte Demokrati!

  Kommentar by Piotr — 7. februar 2019 @ 22:44

 25. Kim, som du ved har Stiften i disse dage også godt travlt med at tale de uintegrerbare somalieres sag. Et kvalmende offer-indlæg som dette, får i den grad danskernes pis i kog.

  https://www.fyens.dk/Danmark-Debat/Systematisk-deportation-af-somaliere-er-godt-i-gang/artikel/3321075

  Kommentar by LarsB — 8. februar 2019 @ 18:18

 26. Jeg har tit spekuleret på, hvem ansatte muslimer, hvad enten det er i politiet, militæret, eller andre offentlige instanser først og fremmest vil forsvare i en krise situation, deres egne, eller dem (danskere), som har ansat dem.
  Det bedste vil afgjort være, at lade være med at ansætte dem.
  Det er et loyalitets spørgsmål.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 8. februar 2019 @ 22:04

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 



 

Vælg selv beløb



Blogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP






MediaCreeper