7. februar 2019

Pakistaner tiltalt for skattefusk: ’25-årig fyr med smag for at køre i Range Rover, Bentley og Mercedes’

Det gør næsten fysisk ondt at betale skat. Den 25-årige var en del af et pakistansk netværk, der systematisk snød med moms og skat. Han havde smag for ‘Range Rover, Bentley og Mercedes’, noteres det tørt. Fra JP.dk – Fast arbejde på hotellet: Skrev falske fakturaer for millioner.

“En kontorcontainer og senere en restaurant i et hotel i Brøndby fungerede som centralen, hvor over 5000 fakturaer ifølge anklagemyndigheden blev fabrikeret for at dække over sort arbejde.

Behovet fra kunderne var åbenbart enormt. I alt blev de hjulpet med snyde med moms og skat for cirka 290 millioner kroner, lyder påstanden i en straffesag mod 17 mænd og tre selskaber.

Et indblik i, hvordan det foregik, har en af mændene – en 25-årig fyr med smag for at køre i Range Rover, Bentley og Mercedes – sidste sommer givet en dommer. Men under en afhøring onsdag i Glostrup er han langt fra så klar i spyttet som tidligere.”

Oploadet Kl. 00:24 af Kim Møller — Direkte link28 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/98488/trackback

28 Comments »

 1. Dansk-Pakistaner, hvis hele banden er Dansk-Pakistanere så er der ingen udvisning for bestandig til forbryderne, man skal vide at de har snydt den Danske statskasse penge der nu mangler i budgettet, man bør udvise alle Pakistanere da de generelt er dybt kriminelle, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 7. februar 2019 @ 00:41

 2. Hold nu op, det har stået på i over 40 år og nu er det bare for sent at gøre noget ved på “demokratisk” vis.
  Tyrkere, pakistanere og østperkere har tørret røven på os i årtier og dumskerne står med hovedet i den nærmeste mødding og lader sig bagpule så blodet sprøjter ud af udstødningen.

  Kommentar by Piphans — 7. februar 2019 @ 00:43

 3. 45 årig Pakistaner NA – Naveed Anwar find ham på cvr åg lidt operation X

  Kommentar by Smidhamud — 7. februar 2019 @ 01:12

 4. Ja netop – om det lige præcis er 40 år, det har jeg mine tvivl om, de første kom sidst i tresserne, og det er først nu, at Olga inde på kommunekontoret, begynder at fatte bare lidt af hvad der egentlig foregår ude i samfundet. Nu begynder afviklingen af den lystimporterede befolkningsmasse. Mon det også skal tage lige så lang tid at få dem tilbage til sandkassen? Arme vores børn og børnebørn. 🧐

  Kommentar by John sch — 7. februar 2019 @ 02:00

 5. De har været Untouchables i årtier. Personligt har jeg SKAT på nakken pga. nogle få tusinde kroner. Der er forskel på folk…

  Kommentar by Hr. Snusk — 7. februar 2019 @ 02:09

 6. PS. Har tilfældigvis, fået en anelse om hvorfor, vore politikere inde på Borgen, har fået sådan lidt travlt med pensionsudbetalingerne/ordningerne. Lur mig om det ikke er ved at gå op for Dem, at de såkaldte “gæstearbejdere” slet ikke er “gæster”. Men dybest er blevet den “trojanske hest” . Bemærk at der tales om, at vedkommende skal have været i Danmark i 40-45 år, og ikke ARBEJDET, i samme periode. Men OK, at stjæle fra ældre medborgere, og voldtage alt af hun/hen-køn, kan da i længden være rimeligt stressende. 😇

  Kommentar by John sch — 7. februar 2019 @ 02:13

 7. Hr Snusk. Det er fordi du tilfældig vis har et cpr nr. Og sikkert også en folketingsadresse. De der krammebamser bor fast i en sort AUDI, BMV eller Porsche. Hvor hulen skal stakkels Olga inde på kommunekontoret henvende sig. Politiet tør for nærværende, jo ikke sætte sig i respekt – eller ? 🤠

  Kommentar by John sch — 7. februar 2019 @ 02:21

 8. Pikkestanere ER tæt på, hvis ikke DE værste, når det gælder bedrageri kriminalitet.
  De er grotesk grådige og løgnagtige. De vil lyve om alt. Sagt af een af dem selv.
  Ham der 12 mia. pakki Sand Hans i Dubai, hestepigen Britta der er det absolut eneste danske indslag i en løgn- og tyvagtig pakki-familie, kiosk mafiaen, den bunke karrybrunt lorteaffald.
  Alle er de pakkier.
  (Pøj-pøj London med ham i har)
  Mht. Skat: En bekendt og medarbejder hos Skat fortalte mig engang, hvordan det foregår:
  Når der kom et større chateque, en rigtig bankebæ af en stinkersag til mio., så fik den ofte meget hurtigt et gummistempel; godkendt!
  Hvorimod de tynde chatequer blev gransket nøje. Man sad bl.a nidkært og samvittighedsfuldt og fedtede med “klejnevrideren” (et lille hjul til måling af afstande på et kort) for at se, skatteborgeren havde snydt, og kommet til at opgive 2 km.’s for højt kørselsfradrag!
  High finance!! Der skæpper godt i den fælkes kasse, hva’ ba’?!
  Jow jow, kom ikke hér og sig’, at Skat ikke er grundige.
  For Helv… da!
  Hvordan kan man afskedige hele styrken for at spare – med mindre medarbejderne er inkompetente.
  Skattemedarbejdere, der ka’ deres metier, kan da aldrig blive en udgift. De kan da inddrive X-antal mange mange gange deres egen løn på årsbasis.
  De mongolpolitikere der har gennemtænkt denne genistreg, burde være dem, der var blevet fyret i vanære. Uden så meget som een krone – bare gå!!
  Herre jemini – man korser sig.

  Kommentar by White knight — 7. februar 2019 @ 03:34

 9. Igen, igen et eksempel på hvor tåbelige de politiske og korrupte drivkræfter bag masseindvandringen har været i 5O år i træk. De radikale og deres medsammensvorne fup-borgerlige/rødsocialister har altid været ligeglade med om deres egne landsmænd levede eller døde, havde velfærd eller led nød. Her op til valget har de travlt med hykleri og skuespil om alt det fornuftige de vil gøre for at behage borgerne. Efter valget er vi atter kun malkekvæg og slagtekvæg. Husk Marokko-pagten!

  Kommentar by tp — 7. februar 2019 @ 06:31

 10. ….hvor tåbelige og kyniske..

  Kommentar by tp — 7. februar 2019 @ 06:32

 11. apropos falskhed
  Joe Rogan og Ben Shapiro er alt, hvad de har, at møde Alex Jones med og se hvor mange dislikes, de får nu. Derfor vil youtube da også afskaffe dislike-knappen.

  Kommentar by Cat Girl — 7. februar 2019 @ 07:49

 12. Det er til at græde over. Totalt hæmningsløst som det plejer. Alt er spildt på gode intentioner. Invasionen sætter en ære i at være kriminel…

  Kommentar by Gaflen — 7. februar 2019 @ 08:06

 13. @07:49 Alex Jones er ikke korrupt, han sælger ikke sin sjæl til Lucifer:
  Alexander Stone
  InfoWars: Alex Jones Interviews Joe Rogan Live On Air
  https://www.youtube.com/watch?v=Z9t-6CPM7lQ

  Kommentar by Cat Girl — 7. februar 2019 @ 08:10

 14. Fire perkersvin fremstilles torsdag i grundlovsforhør i forbindelse med drab på ikke-muslimsk dreng i København nytårsnat. En femte er løsladt. Det oplyser Københavns Politi, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 7. februar 2019 @ 08:39

 15. Islam is bad.

  Kommentar by Bastardo — 7. februar 2019 @ 09:28

 16. Lindholm? Næh, Vridsløse, min ven.

  Kommentar by Hul igennem? — 7. februar 2019 @ 09:29

 17. Lindholm?
  Så I de typer, der stod harmdirrende og frabad sig berigelsen lige ud for hvor de bor?
  De var bedømt udefra alle væmmeligbotyper. Eller folk der glad og gerne har stemt for lortet af menneskekærlige humanitære grunde. Endskønt de kommende brune beboere gennem 30-40 har leget “Sport i 2’eren” med dem. Naive tosser.
  Der var så vidunderligt meget “NOT in my back yard” over scenariet. Jeg ikke helt ku’ undgå at fryde mig – bare en lille bitte smule.

  Kommentar by White knight — 7. februar 2019 @ 09:53

 18. Materialisme er en dødssynd langt værre en at spise svinekød.

  Troende muslimer er de altid, når de skal vælge, vrage og klage.

  Når det kommer til hurtige vestlige biler, piger, penge og stoffer, så visner troen hurtigt.

  Muslimer når det giver dem privilegier.

  Kommentar by Fascist — 7. februar 2019 @ 09:55

 19. Nu hører man om økonomisk svindel med underleverandører til pakkepost-firmaer.
  Manglende betaling af moms og skat, konkurser og straks oprettelse af nye firmaer. Det lugter u-dansk, selv om jeg ikke ved noget konkret.

  Kommentar by k.m. — 7. februar 2019 @ 10:02

 20. Der kan ingen tvivl være om at regeringen og domstolene hold
  er hånden over islam. Det er næsten spændende hvad der sker med ltf i kbh. I jp idag, tekst om Ca. 300 dybt voldelige islamister der som en narkohandlere version af det pakistanske syd-politi, ejer kbh mens politiet ser på og i mange år bare, efter at ordre, har holdt sig væk. Her er manualer for invasionens daglige drift. Mon ikke de alle går fri, eller 3-4 får domme

  Kommentar by Gaflen — 7. februar 2019 @ 10:10

 21. I Skive foretrækker de 14 bundkriminelle perkersvin Porsche; som perkerbørn var de kendt som McDonald’s banden, nu er de voksne, på kontanthjælp og kører stilen med store kontantbundter på diskoteker og i trafikken med hjulspin og højtydende Porsche biler, der er leasede, så de IKKE kan konfiskeres af politiet:

  Politiet i Skive har nok at se til, efter at en tidligere drengebande er blevet til en gruppe mænd, der med store armbevægelser og dyre biler skaber utryghed i lokalsamfundet.

  Seneste mandag aften, hvor lokalpolitiet i Skive stoppede en brummende Porsche Cayenne for at tjekke, hvorvidt chaufføren var narkopåvirket.

  – Det er ikke tilfældigt, at vi stopper den. Vi har en gruppering i Skive, som vores betjente har fået besked på at holde ekstra øje med. De kører i nogle bestemte biler, fortæller chefpolitiinspektør ved Midt- og Vestjyllands Politi, Claus Hilborg, til Ekstra Bladet.

  Selvom manden var clean, var han langtfra tilfreds. Han tilkaldte nemlig to biler med personer fra grupperingen.

  – De truer betjentene. ‘Hvis ikke der stod politi på ryggen af jer, så skulle vi nok ordne jer,’ siger de blandt andet, fortæller chefpolitiinspektøren.

  Læs mere

  Patruljen valgte herefter at forlade stedet uden at kalde på assistance, for at situationen ikke skulle eskalere.

  To af mændene kan derimod forvente at blive sigtet for trusler mod tjenestemand.

  Hvor får de pengene fra?
  På særligt det økonomiske punkt er politiet interesseret i den endnu unavngivne gruppes adfærd.

  Bilerne, de kører i, er leaset, så derfor er politiet i samarbejde med Skattestyrelsen interesserede i at finde ud af, hvordan de får finansieret den tunge leasing-ydelse.

  – Nogle er dem er uden officiel indkomst. Derfor undrer vi os over, at man kan køre rundt i meget dyre biler, siger Claus Hilborg og fortsætter:

  – Et par af dem er på kontanthjælp, men det kommer man ikke langt med. Mistankegrundlaget er, at de ernærer sig økonomisk på ikke-lovlig vis.

  Ifølge loven kan myndighederne ikke beslaglægge biler, der er leaset på samme måde som biler, man ejer.

  – Problemet er, at de ikke selv ejer bilerne. Det er ejerne, der skal begå det kriminelle, hvis man skal beslaglægge dem.

  Motivation
  Udadtil lader det altså til, at der er tale om en lille, men relativt organiseret gruppe, der bakker hinanden op, selv når politiet er til stede.

  Det kan være svært at pege på, hvad der motiverer gruppen til at handle, som de gør.

  – De fører sig frem. Der er en del ’bling-bling’ i det her, siger chefpolitiinspektør Claus Hilborg.

  – Til tider får vi efterretninger om, at de har mange penge. Penge, de flasher på diskoteker og værtshus. I deres egne øjne vil de gerne have status.

  Talk of town
  Både kommunen og politi får ofte henvendelser fra fortvivlede borgere, der oplever gruppen på nært hold.

  Gruppen består af 14 mand, der næsten alle sammen har rødder i Mellemøsten, og har tidligere været kendt som drengebanden McDonalds-gruppen.

  Nu er de blevet voksne og fortsætter øjensynligt videre ned ad den forkerte sti.

  – Det er noget, man snakker om i Skive. De har en synlig adfærd, hvor de kører voldsomt og hurtigt i de store biler. Det passer slet ikke til Skive. Selvfølgelig skal det her ikke accepteres.

  – Vi kommer inden for lovens rammer til at køre nultolerance over for dem, siger Claus Hilborg, forbyd perkersvin i Skive og i Danmark og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 7. februar 2019 @ 11:55

 22. Om de så får deres brune røve lueforgyldt. Vil de aldrig – som i ALDRIG opnå den brede beundring, de så tydeligt angler efter.
  Gullaschbaronerne under 1.verdenskrig nød større respekt og beundring, end lav-IQ affaldet hér.
  Er det tydeligt nok Mustafa?
  En “retsstatsmæssig” (HA!) falliterklæring, at Kling og Klang i den gode stemnings tegn, vælger at lade sig intimidere, og luske af med halen mellem benene. Føj!

  Kommentar by White knight — 7. februar 2019 @ 16:14

 23. Sagen er formentlig væsentligt højere end 290 mio. …

  Ifølge anklageskriftet løber netværkets hvidvask op i 530 millioner kroner…!

  Og det er ikke en enlig svale.

  Jeg genintroducere mit tidligere mantra:

  Hvornår begynder hjemsendelserne?

  Kommentar by Polka — 7. februar 2019 @ 17:02

 24. Gruppen har været kendt i årevis. Alligevel har myndighederne intet gjort. Mod danske rockere har man kunnet anvende Al Capone-metoden, hvor de enkelte individers privatøkonomi er blvet gennemtrawlet. Og det virker. Men overfor muhammed er der en helt anderledes tilbageholdenhed. Hvorfor mon?

  Kommentar by Hr. Snusk — 7. februar 2019 @ 17:38

 25. Link til Britta sagen?

  Kommentar by redneck — 7. februar 2019 @ 20:31

 26. Ang. Skive og andet, der foregår. Hvorfor laver DR eller TV 2 aldrig dokumentarer om de her ting, der foregår?

  Kommentar by Uno — 8. februar 2019 @ 10:16

 27. Gad vide om de som underentreprænører også var indblandet i den sag i Holbæk, hvor 14 arbejdere, levede som slaver (Rumænske og Pakistanske). Kan vel undersøges.

  Kommentar by Michael Unna — 8. februar 2019 @ 10:45

 28. En af svindler-Brittas døtre er lige blevet erklæret personligt konkurs.

  Den lille yndige og uskyldige sorthårede skønhed er som bekendt også gift med en storkriminel muhammedaner…

  Kommentar by Revisoren — 9. februar 2019 @ 19:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper