7. februar 2019

Borgergadedrab, nytårsnat: “Der er tale om tre tyrkiske statsborgere og en dansk statsborger…”

Politiet undlod at efterlyse gerningsmændene med signalement, men andenholdskilde berettede om en knivstikkende ‘perker’. Der er nyt i sagen om mordet på Lorenz Matras, her citeret fra EB.dk – Fem anholdt for drab på 19-årig nytårsnat.

“Københavns Politi har anholdt fem personer, der sigtes for manddrab. Fire af dem fremstilles torsdag i grundlovsforhør, mens den sidste person er løsladt.

Københavns Politi opretholder dog sigtelsen for manddrab mod den femte mand, fortæller vicepolitiinspektør Brian Belling.

Der er tale om tre tyrkiske statsborgere og en dansk statsborger, som torsdag skal for en dommer, der skal beslutte, om der er grundlag for at varetægtsfængsle dem.

De fire personer er i alderen 18-28 år.”

(Gerningsstedet ved Borgergade Vask & Rens, København K; Foto: Snaphanen.dk)

Oploadet Kl. 11:06 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/98504/trackback

25 Comments »

 1. Nå, det var da en god nyhed. En overgang virkede det jo som om man ikke tog sagen alvorligt, som det er sket i visse tilfælde med mord. Hvis det er de skyldige man har fanget, må man håbe at de får strenge straffe, og sidenhen udvises effektivt. I USA og mange andre lande havde morderen fået livsvarigt i enecelle, uden udgang, uden tv og uden mulighed for prøveløsladelse de første 3O-4O år. Det er straffe forbryderne har respekt for. Og eneceller bevirker at ingen fængselsbetjente eller medfanger udsættes for at blive skadet af voldspsykopaterne, eller de bander de ellers kan danne i fængslerne. Det danske retssystem har tit været utrolig slapt og slattent selv overfor rene monstre.

  Kommentar by tp — 7. februar 2019 @ 11:30

 2. PS: Husk at se den fantastiske tale som Trump holdt til det amerikanske folk. En tale som viser en begavet statsmand, der i modsætning til Merkel, Macron, Löfven og Lars Quisling, forsvarer sit folks interesser og sit lands frihed og fremtid. Se filmen hos Snaphanen. Se evt. også Victor Orbans tale imod EU.

  Kommentar by tp — 7. februar 2019 @ 11:39

 3. PS: Der kan jo i visse sager være formildende omstændigheder. Men hvis man er så voldelig, afstumpet og blodtørstig at man går rundt og myrder tilfældige og sagesløse mennesker med knivstik, kølleslag eller skud, så er lovens strengeste straf virkelig på sin plads. Den slags uhyrer bør aldrig lukkes ud igen, selvom pladderhumanisterne altid synes at de skal have en “ny chance”. Men den unge mand som blev dræbt med et knivstik i hjertet, får jo aldrig en “ny chance”.

  Kommentar by tp — 7. februar 2019 @ 11:48

 4. De kommentatorer, som her på bloggen frejdigt påstod, at politiet ikke interesserede sig for dette drab, står nu med bukserne nede. Alle, der følger med, ved, at politiet interesserer sig for alle drab (og andre alvorlige forbrydelser), og næsten alle drab bliver opklaret, uanset hvad.

  Kommentar by Gunnar Biering — 7. februar 2019 @ 12:13

 5. Multikulturen gavner turismen mener de underfrankerede overbetalte politikere, pyt med lidt knivstikkeri og skyderi på gader og stræder det giver ekstra oplevelser til turisterne og befolkningen, dagens justitsminister er en svagpisser i første potens, man bliver lidt misundelig på USA der har en præsident der tør stå bag befolkningen, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 7. februar 2019 @ 12:22

 6. Det plejer at være sådan, at venner og familie til den døde ikke oversætter tragedien med: “Danske politikere tog livet af min bror/ven”

  Men det var det, de gjorde, og enhver der har lidt omløb i hovedet, ville drage dem til ansvar for deres forbrydelse.

  Kommentar by BB — 7. februar 2019 @ 14:39

 7. Nå, vi har tilsyndeladende 3 voldsparate udlændinge. Men kunne man deduktere via manglende beskrivelse af de eftersøgte, at de var ikke etniske personer. Havde den/de eftersøgte været etnisk så kan du lige bande på at eftrlysing med beskrivelse osv. af de eftersøgte havde være plastret over aviserne. Syreiske sex krænker i Esbjerg, samme situation.

  For at finde sandheden, så skal man læse imellem det kæmpe hul mellem linjerne i politiests gøren og laden i disse sager og MSM for den sags skyld.

  Bliver de dømt, så skal de have hårde straffe og udvisining. Den danske stat og befolkningen kan ikke bruge udlandske kriminelle statsborger til noget helst. De er utrygskabende, hvis dømt. I dette tilfælde livsfarlige for den almene befolkning. Er statsborgerskabet givet ved lov til den 4 sigtede og han bliver fundet skyldig så skal det fratages.

  Nu har det været “hårdere” domme på det sidste. Jeg kan bare håbe på, at denne linje bliver fulgt. Det bliver talt meget om dette velsignede paradigme skifte. Dette paradigme skifte kan ikke ske hvis det ikke begynder først i vores dommer stand. Der er der, hvor dette “paradigme” skifte bliver sat i værk.

  vi har 1 offer og 4 potentiell voldsmænd Pt. Offeret er død og voldsmænden har fornøjelsen at vågne op hver morgen enda i en storgrad genoptage livet efter en mulig endt straf. Imedens offeret er 6 fod under så kan voldsmænds forsætte livet med dets goder med elektronisk underholdnig mad efter religiøs overbevisining efter 8 år i et luksus fængsels/hotel ophold.

  Men ak, det skal nok blive drejet til at disse tyrkere (hvis dømte) er offre faktisk større ofre end den forudretted som nu ligger kold 6 fod under grønsværen.

  Staten er nødt til at bruge statistikken og være parat til at udvide fængsels kapasiteten med mindst 5000 pladser for at have plads til et paradigme skifte i strafudmålingen.

  Kommentar by Bobby — 7. februar 2019 @ 15:25

 8. Barn af en af de utallige tilrejsende hjernekirurger/ingeniører/tandlæger fra det Anatolske Højland ikke bare tager en kniv med i nattelivet, men bruger den også til at dræbe en borger i det land, der har taget imod ham og hans familie. Og hans tre venner, hvoraf mindst to også må være (børn) af den tyrkiske socialklasse 1, har åbenbart dækket over morderen i over en måned.
  Forstil jer min overraskelse: Sådan opfører ordentlige menneskers afkom sig da kun undtagelsesvis (enkelte psykopater) og slet ikke i grupper på 3-4?.
  Der må altså være noget galt med MSMs beskrivelse af kulturberigerne fra Nærøsten. Er de så i virkeligheden bare primitive knivstikkere, der dårligt nok er kommet ud af jernalderen?

  Kommentar by Hertz — 7. februar 2019 @ 16:00

 9. Der er tonsvis af tyrkere og pakistanere i Danmark uden dansk statsborgerskab. Repatrier dem!

  Kommentar by BB — 7. februar 2019 @ 16:05

 10. Ikke-danske statsborgere skal smides ud…gerne med 40års tilbagevirkende kraft.

  Kommentar by jrp — 7. februar 2019 @ 17:06

 11. Der var et meget blodigt mord i København, som ikke blev efterforsket særlig grundigt, iflg. aviserne. Så var der en familie som kom hjem og fandt deres 17-årige datter stranguleret og død. Man ville nærmest ikke undersøge dødsfaldet, selvom forældrene insisterede. Det viste sig hurtigt at der var mistænkelige omstændigheder og at en voldelig udenlandsk psykopat havde været på besøg. Han begik siden andre grove forbrydelser. Det var nok en stor fejl at sagen ikke blev undersøgt nærmere, men straks blev henlagt som selvmord. En ekstra tragedie for familien.

  Men det er rigtigt at politiet oftest gør et godt stykke arbejde i den slags sager. Og det er politiet der skal have æren for at retsstaten endnu ikke er brudt helt sammen, trods politikernes og mediernes ihærdige arbejde på at undergrave samfundet. Læs bogen “Det sidste bolværk” (mod forbryderne)

  I sagen med de fire knivstukne danskere var det svært at forstå at der ikke hurtigt blev udsendt signalimenter. Men OK, politiet har måske haft særlige grunde??

  Kommentar by tp — 7. februar 2019 @ 17:21

 12. Signalementet blev holdt tilbage, men det er og stadig kamoufleret. Jeg slutter, ud fra den ‘kode’ EB nu ‘tør’ bruge, at der var tale om fire muslimer?

  Kommentar by A-mad — 7. februar 2019 @ 17:28

 13. Politikerne skal have at vide: “I har endnu et liv på samvittigheden. Hvor mange tør I have?”

  Kommentar by CR — 7. februar 2019 @ 17:38

 14. Har der været en reaktion fra den tyrkiske ambassade i Danmark? Fra 2008:

  “Danmark undskylder for Deniz’ død

  Den danske ambassadør i Tyrkiet deltager i begravelsen af Deniz Özgür Uzun for at overbringe en undskyldning fra Danmark for drabet på det 16-årige avisbud”
  https://ekstrabladet.dk/112/article4343953.ece

  Kommentar by BE — 7. februar 2019 @ 17:44

 15. 11 tp

  “politiet har måske haft særlige grunde??” Det var dagens vits. Det er i dag normen i flere europæiske lande, at man
  1 – undlader
  2 – forsinker
  eller
  3 – forvansker (“dansk statsborger”)
  forbrydersignalement i en række voldsomme sager, hvor den gruppe personer, som politikerne er bange for (eller måske endda modtager bestikkelse fra?) er involveret.
  Der kan ikke være nogen rationel grund til at tilbageholde en morders eller voldtægtsmands signalement, hvis formålet da er at FANGE vedkommende. (Forklaring til de unge: Det var politiets job i gamle dage – før dialogkaffe (logren for forbryderbanderne), refærdighedssabotage og propagandatjeneste overtog.)
  Kun et politisk formål om at skjule sandheden for befolkningen i den periode, hvor folks sind er i frisk oprør efter en rå begivenhed, kan give mening til den adfærd. Måske håber man direkte på, at forbryderne smutter, så man ikke skal have en retssag bagefter til at trække opmærksomhed til emnet.
  Der må jo ikke komme et backlash, så tredje verdenskrig starter, vel?
  Så til helvede med offeret, andre sagesløse borgere i farezonen, og retfærdighed.
  Hvis nogen fra politiet læser dette og har en anden og bedre forklaring, vil jeg RIGTIG gerne høre den.

  Kommentar by Sådan er det jo — 7. februar 2019 @ 18:16

 16. 11 tp.

  Jeg er enig med dig i, at vi som udgangspunkt har et superkompetent politi, der gør alt, hvad de kan indenfor de rammer, de gives…men rammerne ligger helt forkert. Den udøvende magt er ofte bundet på hænder og fødder. Politiledelsen er rådden, og råddenskaben er noget, der er sivet igennem fra det politiske bagland.

  Kommentar by Sådan er det jo — 7. februar 2019 @ 18:20

 17. #15: “Hvis nogen fra politiet læser dette og har en anden og bedre forklaring, vil jeg RIGTIG gerne høre den.”

  Samme her, for jeg kan ikke, selv med min bedste vilje, se nogen fornuft i den modus operandi.

  Kommentar by Hr. Snusk — 7. februar 2019 @ 20:33

 18. Vi ved ikke hvorfor politi ikke gav signalement. De KAN have haft deres grunde. De var tre andre knivstukne vidner. Vi kender ikke deres tilstand til at vide, om deres vidneudsagn var for usikre og ikke holder i retten. Det var måske et nytårsfænomen. Beruselse mm. En sagde til mig, at perkere kan være dødsensfarlige i nattelivet, fordi de er ædru og sure på verden.’ Der KAN have været besværligheder, hvor politiet må overveje et bredt signalement, der handler om, er der nogen, der har set begivenheden, i stedet for usikre beskrivelser. Husk at forsvarerne i eventuel retssag vil bore i alle detaljer. Gad vide om den danske statsborger var etnisk tyrker. Håber de alle ryger ud af landet, hvis de er skyldige. De fortjener ikke et liv på Danmarks jord.

  Kommentar by Uno — 7. februar 2019 @ 20:35

 19. Vi er efterhånden vaccineret mod invasorernes daglige overgreb.
  Mord, røverier, overfald, voldtægt og svindel med offentlige midler er henvist til avisernes bagside, ingen sensation længere.
  Den kogte frøs princip!
  Muligt at politiet er effektivt, men de er underlagt politisk styring, hvor Odense politi er et skole eksempel.
  At man f.eks. ikke har skilt sig af med den ærke muslimske hættemåge og en islam fortaler af en politibetjent, er mig en gåde.
  Måske skal forklaringen findes hos den kvindelige politimester, jurist udnævnt af justitsministeriet der har fået en uniform stukket ud, uden den fjerneste anelse om hvad politi arbejde går ud på.
  Politimestre burde komme fra politiets egne rækker, og ikke fra justitsministeriets skivebords ryttere.
  Politimestre/sheriffen burde være på valg hvert fjerde år, som i udskældte USA,
  Hvor de bliver målt på indsatsen, og bliver fyret, hvis de ikke lever op til borgernes forventninger.
  Jeg har rimelig respekt for
  den menige betjent, men han er hæmmet af ledelsens politiske korrekthed.
  I Skive bliver en politipatrulje skræmt væk af nogle aggressive skadedyr. Voldsmonopolet er således overgået til nogle aggressive tilkommende, og den af staten tildelte magtbeføjelse er gået tabt.
  Betjenten/betjentene er udstyret med våben, og har som de eneste i kongeriget fuld ret til at anvende dem i en truet situation. Hvorfor gjorde man ikke brug af sine beføjelser?
  Fordi du bliver lagt på hjul og stejle i form af endeløse undersøgelser. Du bliver måske suspenderet uden løn i måneder mens din moralske habitus bliver undersøgt.
  Hvem ønsker det?

  Kommentar by Finn A.Skov — 7. februar 2019 @ 21:15

 20. Det danske folk er dem som i eftertiden vil blive husket som, folket med hovedet i møddingen og røvhullet strittende ud i luften.
  Undskyld Sankt Glistrup.

  Kommentar by Piphans — 7. februar 2019 @ 23:03

 21. Tåbelige danskere, som ikke har stukket med kniv eller dræbt uskyldige mennesker … så kan politiet godt offentliggøre fotos:

  http://www.lokalavisen.dk/112/2019-02-07/-Mist%C3%A6nkt-for-voldeligt-angreb-p%C3%A5-politiet-Hvem-er-disse-m%C3%A6nd-4128420.html

  Kommentar by Hr. Snusk — 8. februar 2019 @ 02:11

 22. Her er alle lige. Nogle mere lige end andre.

  Kommentar by Hr. Snusk — 8. februar 2019 @ 02:11

 23. 21 Hr. Snusk.

  Og ikke alene det, men journalisterne kan bruge ord som “voldeligt angreb på politiet”, hvad de aldrig gør, når det er den gruppe de frygter, som kaster fyrværkeri/brosten efter politiet, eller i flok jager dem ud af en hel bydel efter “som hunde” (forbrydernes ord, ikke mit). Den slags er ikke et voldeligt angreb i dansk journalistik… kun i virkeligheden.

  Kommentar by Sådan er det jo — 8. februar 2019 @ 07:29

 24. Hvis der er et problem, så er det den relativ lille omtale denne sag har fået i medierne i forhold til andre drab.

  Politiets opklaringsarbejde er der intet at udsætte på.

  Kommentar by np — 8. februar 2019 @ 13:22

 25. Præcis! Sådan er det jo 18:16. Måske er den 3.verdenskrig allerede igang?

  Kommentar by A-mad — 10. februar 2019 @ 10:16

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper