9. februar 2019

Assens 2.0.: Drabsforsøg foran det gamle rådhus – “To af de sigtede er brødre, der kun taler arabisk.”

Da jeg sidste år flyttede til mit vestfynske eksil, måtte jeg i hast skaffe en router, så teenagedrengene kunne komme online. Jeg kørte til Assens, som måske nok er en skøn by, men ikke ligefrem stedet at købe computerudstyr. Jeg måtte videre til Middelfart, for at redde stemningen.

Selvom Assens er en provinsby af Guds nåde, så er den også blevet multikulturel. Flere fynske medier skriver om et overfald tirsdag eftermiddag med træbat, skruetrækker og kniv. Episoden fandt sted ved Café Banken, lige foran byens gamle rådhus, hvor eks-kommunistiske Carsten ‘køkkenknive‘ Halvorsen residerede, da han for år tilbage næsten dagligt skrev om racismen/højreekstremismen på nærværende blog.

En historie fra Fyens.dk – Brødre sigtet: Voldsoffer stukket i hovedet og på krop

“Onsdag klokken 13 blev tre unge mænd, heraf to brødre, fremstillet i grundlovsforhør sigtet for forsøg på manddrab, efter en mand blev stukket i hovedet og på kroppen på Østergade i Assens tirsdag eftermiddag. …

To af de sigtede er brødre, der kun taler arabisk. Derfor var der en tolk med til forhøret.

Ifølge sigtelsen slog brødrene offeret i hovedet og på kroppen med knyttet hånd og et træbat foran Café Banken i Østergade omkring klokken 16.40. Brødrene er henholdsvis 21 og 18 år. …

Den sidste sigtede, en 22-årig mand, skulle ifølge sigtelsen have stukket offeret flere gange med en kniv på kroppen og i hovedet. “

(Café Banken, Østergade, Assens – lige overfor Seniorfællesskabet Assens Gl. Rådhus )

“Assens ER i sjælden grad en købstad, hvor man kan aflæse byens historie. Når man står på Torvet og kigger med mod havnen med Willemoesstatuen, har man på sin højre side Assens´ klassiske gamle rådhus fra 1781, mens man på højre side har den tidligere fornemme bankbygning fra 1911 med granitkvadrer på facaden og Merkur på gavlen. Og bag bankbygningen rejser Vor Frue Kirke sig mejestætisk med sit karakteristiske ottekantede tårn. Vi har således samlet og synligt for enhver Øvrigheden, Handelen og Kristendommen. De tre søjler, som Assens købstad har bygget sin eksistens på i århundreder. …

Inden for de sidste par måneder er der sket et lille mikakel med Torvet i Assens. Den tarvelige bodega Rådhuspubben, der var en skændsel for byen, er blevet erstattet af Café BANKEN, der er indrettet med respekt for den fine bankbygning. Sikke dog en en forandring til det bedre! Café BANKEN og den irske pub O´Neill´s skaber fin synergi med deres udendørs servering og har skabt et frodigt og hyggeligt torveliv, som mange byer må misunde Assens. (Carsten ‘køkkenknive’ Halvorsen, Halvorsen’sk, 8. september 2013)

Oploadet Kl. 13:12 af Kim Møller — Direkte link21 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/98565/trackback

21 Comments »

 1. “den tarvelig bodega”!
  Var det ikke der de røde arbejdere fra Dansk Metal mødtes til fyraften bajer?

  At kalde et gammelt værtshus for en skændsel, siger alt om køkkenkniv Halvorsen

  Kommentar by k. m. — 9. februar 2019 @ 14:02

 2. Ingen overraskelse at forbryderne er 3x muhammed, men hvad med offeret for forbrydelsen?

  Kommentar by Hr. Snusk — 9. februar 2019 @ 14:11

 3. “Ære og skam” også i cafelivet…år 2019…trist…vel et eller andet narkoopgør.

  Kommentar by Michael Unna — 9. februar 2019 @ 14:19

 4. Byen skifter vel snart navn til Assad.

  Kommentar by Michael — 9. februar 2019 @ 14:23

 5. RETSSYSTEMET burde naturligvis SLÅ HÅRDT NED på disse voldspsykopater. Migranterne burde straks ved ankomsten kunne oplyses om at overfald på fredelige, sagesløse eller næsten sagesløse borgere straffes strengt, og at mordforsøg koster mindst 25 år i fængsel uden udgang. Sådan er det i mange lande. Men herhjemme har pladderhumanisterne jo sørget for nærmest sovjet-russiske tilstande, hvor systemet sympatiserer med og forkæler forbryderne, “de socialt nærtstående” som de sagde i Sovjet-unionen. Mens man er ligeglad med ofrene, der gerne må lide under traumer og lemlæstelser i mange år efter et sådant overfald.

  Resultatet er at de afstumpede bøller ingen respekt eller frygt har for retssystemet. Hvorfor de tæver, sparker, slår, stikker og skyder løs når og hvor det passer dem. Overfald, røverier, trusler, svindel, voldtægter, brande og knivstik er jo blevet til noget dagligdags.

  Danmark er blevet et samfund hvor politikerne og journalisterne ingen respekt har for den danske befolkning. Et skørt samfund hvor landets egne borgere er reduceret til 3. klasses borgere i forhold til de kulturfremmede. Det er ligesom i Sverige. Og nu planlægger Venstre, K, S og R osv. at indføre statsCENSUR, og at udskifte danskerne med negre og arabere. (Marokko-pagten)

  Det politiske vanvid nærmer sig 1OO%. Og ondskaben og terroriseringen af danskerne bliver med salami-metoder gjort mere og mere effektiv. Fra demokrati, velfærd og civilisation til diktatur, undertrykkelse og barbari, det er de radikales og de rødes program.

  Hvis man ikke tror på det, har man ikke fulgt med i hvad der foregår i det skjulte, bag tykke mure af hykleri, løgne, fortielser og valgflæsk.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 9. februar 2019 @ 14:33

 6. Tjaa.. hvad skal man sige man ikke har sagt og skrevet før.

  Kommentar by jrp — 9. februar 2019 @ 15:32

 7. Jeg troede, at vi havde knivforbud i det offentlige rum? Nåååh, nej.

  Kommentar by Bastardo — 9. februar 2019 @ 15:37

 8. Jeg synes det er dejligt, at Assens er blevet beriget og, at Carsten ‘køkkenknive’ Halvorsen utrættelige arbejde for at fremme multikulturen nu ser ud til at bære frugt – igen, dejligt.

  Kommentar by Johnson — 9. februar 2019 @ 15:39

 9. Café Banken, Østergade, ligger mellem lille kirkestræde og store kirkestræde lige over for ligger Badestuestræde. Jeg var lige inde på Google Maps for at orientere mig.

  Assens er en smuk by, der er ved at være ødelagt. Ærgeligt at der er fyldt med knivstikkere. ☺

  Kommentar by Sindsro — 9. februar 2019 @ 15:52

 10. Hver eneste dansk provinsby har allerede en skare af etniske unge som bare vil vokse og vokse i de kommende år. Better believe it.. Selv den borgerlige regering vil ikke stoppe dette vanvid.

  Kommentar by Morten — 9. februar 2019 @ 16:55

 11. Måske kan i finde inspiration i George Soros’ beretning om, hvordan han klarede sig blandt fjender, sidst i denne video om Jack, Jimmy, Joe og Jo-nes – første klasses humor
  InfoWars: Alex Jones Begs Joe Rogan To Denounce Pedophile Rings
  https://youtu.be/n4iNjc3ISLI

  Kommentar by Cat Girl — 9. februar 2019 @ 16:57

 12. lars løkke, papbøssen, mette ho, psycho samuelsen samt resten af de kommunistiske landsforrædere samt alle deres vælgere er direkte ansvarlige for hvert et mord, voldtægt og overfald på danskere begået af muslim-islamister og østperkere.

  Kommentar by Piphans — 9. februar 2019 @ 17:22

 13. Hvis vi ser bort fra commie Carsten. Er der så længere behov for, og grund til, at oplyse de knivbærende og -stikkendes etnicitet?
  Ligeså sikkert som de alle er overskåret. Ligeså sikkert er det, de bærer kniv.
  Knivloven er jo “racistisk”, al den stund den effektivt har afvæbnet alle hvide danskere. Deriblandt håndværkere, lystfiskere og kokke – måske lige med undtagelse af commie Carsten. Så på den led og vis, ligner han også nok mest de overskårne.
  Huh haj hvor den rigtig skær herhjemme!

  Kommentar by White knight — 9. februar 2019 @ 17:22

 14. Om nogle år vil arkæologerne, når de graver i jorden, foruden at finde spor efter lang- og runddyssekulturerne, kunne konsatere, at også strubesnitterkulturen dominerede en periode. Den sluttede, da dens befkolning ikke var i stand til at ernære sig selv. Landet sprang så i mose og hede og dernæst atter i skov. Så kom kineserne, og med dem påny civilisation, agerbrug, industri og kultur – samt arkæologer…

  Kommentar by Voldposten — 9. februar 2019 @ 17:44

 15. Det vi har er IKKE en borgerlig regering, for den er RØDRADIKAL. Der er INGEN borgerlige partier eller papiraviser tilbage i Danmark. Og dansksindede er de slet ikke. Tværtimod er de vores modstandere og fjender. Der er efterhånden ikke den gruppe af danskere som ikke snydes, snigløbes, udnyttes, forrådes, hånes eller tyranniseres af de falske borgerlige og deres kommunistiske/socialistiske medløbere.

  Eller de udleverer ens familie eller en selv til forbrydere og fanatikere…. eller til diskrimination, besparelser, jobtab, lukninger og forringelser, familiesplittelse, bureaukratisk tyranni, plyndring via afgifter, gebyrer, bøder og monopoler. Hertil smuldrende velfærd, social deroute, sygdom og et rundbarberet sundhedsvæsen.

  Marokko-traktaten er foreløbig kronen på værket. På nettet tales der om absolut forræderi og om “Europas og Danmarks dødsattest”. Andre betegner den som en atombombe under vores demokrati, velfærd og kultur. Og der advares om at traktaten kan fører til kaos, terror, tyranni og borgerkrig.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 9. februar 2019 @ 18:23

 16. Forhåbentlig bliver aha! oplevelsen hurtigere konstateret og reageret på af de lokale magthavere.
  Fx flere betjente lokalt, mere fast politi, flere lokalarrester, så ikke de skal køres over hele landet, hvis man fanger nogen.

  Kommentar by Hul igennem? — 9. februar 2019 @ 18:30

 17. #14
  Ja, det er sandsynligt og hvis også at der kommer en eller anden lemmingepest, der springer på mennesker, så kunne der blive et helt dejligt land at være jægersamler i (-:

  Kommentar by Hul igennem? — 9. februar 2019 @ 18:32

 18. Så vidt jeg husker, så ligger den nationalkonservative hædersmand Jim Lyngvilds herostratisk berømte vikingeborg i nærheden af Assens.

  En oase i det islamistiske middelalderlige mørke…

  Kommentar by Revisoren — 9. februar 2019 @ 18:41

 19. Så er det frem med brækspanden!

  Den såkaldte borgerlige avis Berlingske skriver i sin leder, at Danmark igen bør tage imod de såkaldte kvoteflygtninge.

  Lederen er skrevet af den blonde og storbarmede “journalist” Amalie Lyhne.

  Det er vel unødvendigt at oplyse, at lille frøken Lyhne var formand for Radikal Ungdom i sine yngre dage?

  Kommentar by Revisoren — 9. februar 2019 @ 18:49

 20. Kommentar by Revisoren — 9. februar 2019 @ 18:41

  Nej slet ikke – vikingen bor ved Korinth nord for Fåborg – og der er langt til Assens.

  Men perkerne er overalt også helt ude i de små landsbyer – for 2-3 år siden var der ikke en…

  Coming to your hometown soon!!!

  Kommentar by Black Watch — 9. februar 2019 @ 23:07

 21. OT
  Her er een I skal høre og se:

  https://youtu.be/D-qtiLNN7AY
  Paludan forklarer om tonen over for de kriminelle samfundstabere og om angrebet i Tilst (8.2.2019)

  Kommentar by Sindsro — 9. februar 2019 @ 23:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper