10. februar 2019

Arbejderen opgiver trykt udgave: “Vi har over flere år oplevet, at mediestøtten er blevet beskåret… “

Ansvarshavende redaktør Birthe Sørensen for Dagbladet Arbejderen fortæller til Ritzau, at Arbejderen.dk har ‘omkring 60.000 besøgende hver måned’. Godt en tredjedel af Uriaspostens besøgstal, trods en overlegen grafisk brugerflade, mediestøtte og et kadre af aldrende aktivister. Socialisme fungerer dårligt uden andre folks penge.

Fra Politiken – Efter mere end 40 år er det slut: Danmarks kommunistiske avis dropper papirudgave.

“Avisen Arbejderen opgiver sin trykte papirudgave efter i over fyrre år at have været en trykt, kommunistisk publikation. Det skriver Arbejderen på sin hjemmeside. …

Vi har over flere år oplevet, at mediestøtten er blevet beskåret…

‘De store danske mediers skandaløse dækning af den aktuelle situation i Venezuela leverer hver dag gode argumenter for, hvorfor det er nødvendigt med medier, som ikke blot følger regeringens og EU’s taktstok. Der er brug for en avis som Arbejderen’, skriver chefredaktøren.”

(Tienditas International Bridge ved den Columbianske grænse, blokeret af Maduro; Foto: Yahoo)

Apropos Venezuela.

The Venezuelan military barricaded a bridge at a key border crossing with Colombia, issuing a challenge Wednesday to a U.S.-backed effort by the opposition to bring humanitarian aid into a nation plagued by shortages of food and medicine.

The Tienditas International Bridge was blocked the day before with a giant orange tanker, two large blue containers and makeshift fencing near the border town of Cucuta, Colombian officials said.

The bridge is at the same site where officials plan to store humanitarian aid that opposition leader Juan Guaido is vowing to deliver to Venezuela.” (Yahoo News, 7. februar 2019)

Oploadet Kl. 00:28 af Kim Møller — Direkte link32 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/98570/trackback

32 Comments »

 1. De røde svin har altid misbrugt medlemmernes og skatteydernes penge med tyveri, hor, trusler og vold samt svindel. Et andet rødt svindel projekt var løgnesprederen aktuelt som heldigvis også er dødt.

  Kommentar by Piphans — 10. februar 2019 @ 01:24

 2. “Socialisme fungerer dårligt uden andre folks penge.”

  Endnu et guldkorn fra en klog jyde 😁

  Kommentar by Hr. Snusk — 10. februar 2019 @ 01:31

 3. Papiraviser er det forståeligt forsvinder uden den store mediestøtte, og trykkefriheden bør erstattes af ytringsfrihed på nettet, sådan at både kommunister og nationalister sikres mulighed for at ytre sig ligestillet med alle andre på sociale medier uden at risikere en hammer i hovedet ved at bringe synspunkter nogle opfatter som krænkende.

  Socialismen i Venezuela bør stemmes bort ved valghandlinger, ikke ved at det militærindustrielle kompleks i USA bestemmer at Maduro ikke længere er præsident. Ved godt at der er lang tradition for at USA tryner andre amerikanske nationer, og lokale quislige indsættes som ledere af CIA som regel ved militærkup. Kun Den Dominikanske Republik 1916-1922 blev styret mere ærligt af USA ved at den lokale regering bestod af USA-officerer i stedet for lokale marionetter.

  Kommentar by perhag — 10. februar 2019 @ 01:54

 4. “ytringsfrihed på nettet” ja, vent du lige og se, hvad EU sætter i værk i år

  Kommentar by BB — 10. februar 2019 @ 02:22

 5. Chefredaktøren:
  “Den skandaløst blå MSM dækning af den aktuelle situation i Venezuela”
  Sure, wise ass.
  Danske medier ligger alle uden undtagelse til højre for Djengis Khan.
  Stakkels chefredaktøren.
  Slet ingen fremfører hans synspunkter herhjemme. Lyder som en bekendt jeg havde. Han var også helt uenig, og mente under ingen omstændigheder, der er en ræverød bias på navnlig DR2 herunder Deadline.
  Hvis behovet for “Arbajeren” var så stort, som du hævder. Havde du nok ikke de store økonomiske problemer.
  Så ville Jeres lille nussede pamflet blive revet ned fra hylderne. Ikk’?
  Er det ikke nok, at jeg og andre er tvangsindlagt til via licensen, at skulle understøtte hele rødradigale rotterede af tv-journalisters propaganda, flyvende heste, exorbitante gyldne håndtryk og generelle fråds med vores penge?

  Kommentar by White knight — 10. februar 2019 @ 03:12

 6. OT og alligevel ikke;apropos/vedrørende/mht. venstrefløjsere, også socialdemokraterne, som nu længe har været elitære kommunistpartier:éen, som har fået nok af socialdemokraterne, som modarbejder de folk, partiet burde arbejde for, og melder sig ud (tysk):https://www.weissgerber-freiheit.de/
  via: http://www.pi-news.net/nicolaus-fest-die-spd-ist-tot/

  Kommentar by barfbag — 10. februar 2019 @ 07:35

 7. https://www.tv2nord.dk/nyheder/09-02-2019/1930/em-i-karate-i-aalborg?autoplay=1#player

  Hvis jeg hørte rigtig, blev der sagt at Danmark har 7 kæmpere med i turneringen. Medierne fokuserer selvfølgelig på den sorte, og gør ham til en solstrålehistorie.

  Kommentar by k.m. — 10. februar 2019 @ 07:59

 8. Vildt at det lort overhovedet har møgspredt så længe. Nassere. Alle røde veje fører til kz-lejre. Hele lande. Invasionen føler sig hjemme..

  Kommentar by Gaflen — 10. februar 2019 @ 08:55

 9. https://arbejderen.dk/udtalelser/jyske-murere-støtter-venezuelas-befolkning

  Læs kommentaren i bunden….:LOL

  Kommentar by Jp — 10. februar 2019 @ 09:04

 10. Absolut ublu propaganda-klud. Good riddance.

  Kommentar by Quark — 10. februar 2019 @ 09:16

 11. Det er kun socialister der kan gøre verdens mest olierige nation til en ruin. Det er altså vildt, de skal ikke gøre andet end saudi arabien og Norge, suge sort klister op af undergrunden og sælge det.

  Kommentar by Flaskeposten — 10. februar 2019 @ 09:17

 12. “Arbejderen” som jeg kigger på af og til, har så en meget langsom udskiftning af artikler; der er ca én ny hver måned, så deres flade er flerårige “Nyheder” i meget lang tid. Rent gab gab.
  Dog, det var det eneste sted jeg læste om at Cuba,s Raoul ville trække sig, men det er også over et år siden.
  Har altid virket på mig som en glasboble for afdankede langnosser og slattenpatsvingere i evig urtethesrotation, lidt som den røde plet på Jupiter..

  Kommentar by Hul igennem? — 10. februar 2019 @ 09:25

 13. At kommunister, radikale socialister, falske borgerlige og korrupte pampere evner at køre ethvert land i sænk, er blevet bevist lige siden 1917, hvor de røde startede med at forvandle Rusland/Sovjet-unionen til een stor fangelejr, hvor millioner af borgere blev udnyttet, mishandlet og myrdet. Siden er det gået slag i slag, i land efter land. Lige nu er det Venezuelas og Sveriges tur, og Danmark er jo lige i hælene på Sverige. Og står det til EU, vil hele Europa blive skubbet ned i en bundløs afgrund af ondskab og barbari. (Marokko-pagten)

  I Frankrig, Polen, Ungarn, Italien og England er de almindelige borgere begyndt at vågne op, men her i Danmark sover danskerne sødeligt. Mon de når at vågne inden alt er for sent?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 10. februar 2019 @ 09:28

 14. Som bekendt er der blandt andet stor mangel på lokumsruller i det kommunistiske paradis Venezuela.

  Her må de gamle afdankede kommunister på Arbejderen vise deres sande internationale solidaritet, og sende det store usolgte oplag af deres usælgelige pamflet til de stakkels indbyggere i Venezuela, så de har noget at tørre røv i.

  Så har vores surt betalte mediestøtte da ikke været helt forgæves…

  Kommentar by Revisoren — 10. februar 2019 @ 09:29

 15. Man kan muligvis slet ikke bruge højre- eller venstre-skalaen når det drejer sig om DR, TV2 og papiraviserne? Meget tyder på at de simpelthen er købte og betalte af Christiansborgs partier, hvorfor de ikke er ret meget andet end regeringens og partiernes korrupte handske- og bugtaler-dukker.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 10. februar 2019 @ 09:43

 16. Mediestøtte har altid været et krav stillet af kommunisterne. Og det blev imødekommet og derfor er danskerne rødere end de ellers ville have været og venstrefløjen er dobbelt så stor, som den eller ville have været uden mediestøtte.

  DR er med sine næsten 4 mia kr i mediestøtte – nu behændigt med DF’s hjælp skjult i indkomstskatten – den største propaganda-sender for de uopslidelige marxistiske staveplader, som medførte, at de aflivede 100 mio af deres egne medborgere ifølge “Kommunismens sorte bog” af Stephane Courtois.

  Kommentar by A-mad — 10. februar 2019 @ 09:58

 17. Den almene etniske dansker bliver i stigende grad nationalkonservativ på værdierne og udlændingepolitikken. Ethvert medie der ikke forstår dette vil gradvist miste sine læsere, og gradvist blive nødt til at være mere og mere “kreative” i forhold til at finde på vinkler og perspektiver der skal omgå den sandhed det er at befolkningsudskiftningen er fuldstændig uønsket og utilgivelig.

  Kommentar by Morten — 10. februar 2019 @ 09:59

 18. Så længe Venezuelas olie- og teleselskaber er nationaliserede og ikke solgt til Bruxelles og Washington og Goldman Sachs for en slik, er Maduro mere nationalkonservativ end den borgerligeste regering Danmark nogensinde har haft.

  Arbejderen var røde og helt gakgak, uden tvivl. Men stadig langt mere brugbare og troværdige end selv Berlingske Tidende. Jeg græder ikke over “lukningen”, men som på Uriasposten finder jeg langt mere interessant indhold derinde, end i enhver form for mainstream TV, radio og avis.

  Kommentar by Fascist — 10. februar 2019 @ 10:35

 19. I den modsatte ende revser Bertel Haarder i dagens JP, Danske Bank og dovne Robert for ikke at leve op til det frie samfund kaldet Danmark, ikke en linje om de uintergrerbarer Negere og Perkere hvor 60% af ghetto beboerne er på overførsels indkomst som det så flot hedder, det er underligt at det kommer bag på nogen at Arbejderen lukker, LO har blødt så mange medlemmer at der er total tavshed om fællesskabet eller mangel på samme, Forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 10. februar 2019 @ 10:36

 20. Mangler Poul Madsen kunder? Det er måske EB der lukker næste gang
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/lederen/facebook-er-danmarks-stoerste-central-for-misinformation/7509328

  Kommentar by k. m. — 10. februar 2019 @ 10:37

 21. Revisoren:

  Haha, det har altid været en sjov påstand. Sandheden er, at man slet ikke bruger toiletpapir noget sted i verden syd for midtfrankrig. Man vasker numsen ordentligt med vand og sæbe i stedet for at tørre sin afføring rundt deromme.

  Kommentar by Fascist — 10. februar 2019 @ 10:37

 22. Niels Hausgaard siger, at han er blevet mildere med årene. Derfor er hans donation til Arbejderen nok tørret ud.

  Kommentar by Menig 442 — 10. februar 2019 @ 10:41

 23. Det er kun den halve sandhed, at socialisme fungerer dårligt uden andre folks penge. Den fulde sandhed er, at socialisme også fungerer dårligt selvom de socialistiske pampere har fri adgang til andre folks penge. Venuzuela er faktisk et glimrende eksempel på den sidste halvdel af sandheden.

  Kommentar by JMR HH Jr — 10. februar 2019 @ 10:52

 24. Hr Snusk 2.

  Baseret på et guldkorn af Margaret Thatcher.
  Der for resten lige har fået sin egen statue – “raised above vandals”.

  https://edition.cnn.com/style/amp/margaret-thatcher-statue-gbr-intl-scli/index.html

  Kommentar by Sådan er det jo — 10. februar 2019 @ 11:26

 25. Det hele virker meget underligt. STRAM KURS, Den danske forening, DF og NB hører man ikke meget til, selvom de kunne skrive ind her og på andre netaviser. Rasmus PALUDAN skylder efterhånden en forklaring på hvordan det går med parti-dannelsen. Hvorfor virker hjemmesiden og SOME som regel ikke? Hvad hjælper alle besøgene i ghettoerne, hvis de ikke omsættes til mandater på borgen? DF er tilsyneladende blevet en filial af Venstre og Social-akrobaterne. Man har accepteret Marrakeck-traktaten, man har godkendt Lars Ulykkes dødssyge sundheds-reformer, man er passiv overfor utallige forringelser og nedskæringer osv. Tullesen og DF toppen virker mere og mere som en slatten omgang kogt asparges. Hvornår har de sidst gjort noget for pensionisterne, de hjemløse, de syge eller voldsofrene? Er det ikke 15 år siden? Hvorfor protesterer man ikke mod de milliarder af kroner der sendes ud af landet, samtidig med at det påstås at der ikke er råd til at undgå lukninger af skadestuer, hospitaler, politistationer, skoler og busruter osv…?

  Kommentar by Ole Jensen — 10. februar 2019 @ 12:00

 26. Så er det tid at høre “Årgang ’52” af Søren Sidevinds Spillemænd.
  Et kommunistisk selvportræt og en ren tilståelsessag.
  “Det første ord, jeg lærte, var Stalin…”
  Der er en grund til, at folk bakker væk fra dette ideologiske rædselskabinet. Bedre sent end aldrig.

  https://www.youtube.com/watch?v=6CwXVLL0e0A

  For at fuldende uhyggen er melodien nuppet fra en regimekritisk DDR-sang, hvor fortælleren ser tilbage på et dystert liv: Som barn fik han forbud mod religionsundervisningen: “Dit stakkels hedningebarn”, sagde præsten og klappede ham på hovedet… Hans mor kunne ikke få tilladelse til skilsmisse, da hun var partisekretær… og hans bedste venners stole stod tomme i klasseværelset efter ferien. Hans voksenliv går med at udføre et arbejde, han føler sig fremmed for (!), og alle hans drømme er knust.

  For de tyskkyndige: https://www.youtube.com/watch?v=8g4VxEXY6Fc

  Kommentar by Sådan er det jo — 10. februar 2019 @ 12:10

 27. #24, frit efter min hukommelse: “The problem with socialism is that eventually you run out of other peoples money.”

  Kommentar by Hr. Snusk — 10. februar 2019 @ 12:37

 28. #21 Fascistsvin, er du dum eller hvad er der galt med dig?

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Flying_toilet

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Open_defecation

  Kommentar by Hr. Snusk — 10. februar 2019 @ 12:40

 29. #21 Fascistsvin, er du dum eller hvad er der galt med dig?

  ht tps://en.m.wikipedia.org/wiki/Flying_toilet

  ht tps://en.m.wikipedia.org/wiki/Open_defecation

  Kommentar by Hr. Snusk — 10. februar 2019 @ 12:41

 30. Jeg holdt op med at bruge “Arbejderen” for mange år siden, da det gik op for mig at den efterlod mere tryksværte på min bagdel end almindeligt toiletpapir.
  Hvad brokker bladets læsere sig iøvrigt over? De har da stadigvæk, Politiken, Politiken Vest, Ekstrabladet, Danmarx Radio og TV2-NEWS.

  Kommentar by bjarne binee — 10. februar 2019 @ 13:35

 31. Viva la revolution..

  https://www.youtube.com/watch?v=9qdO2pFoGgw

  Kommentar by jrp — 10. februar 2019 @ 17:19

 32. Det er betænkeligt og forvirringsskabende at blande fejring af en kommunistisk avis’ endeligt med Venezuela / Maduro sagen.

  Enig med perhag — 10. februar 2019 @ 01:54

  Socialismen i Venezuela bør stemmes bort ved valghandlinger, ikke ved at det militærindustrielle kompleks i USA bestemmer at Maduro ikke længere er præsident. Ved godt at der er lang tradition for at USA tryner andre amerikanske nationer, og lokale quislige indsættes som ledere af CIA som regel ved militærkup. Kun Den Dominikanske Republik 1916-1922 blev styret mere ærligt af USA ved at den lokale regering bestod af USA-officerer i stedet for lokale marionetter.

  Ja, man kan glæde sig over kommunistsprøjtens endeligt, men dog var sprøjten ind imellem aktiv med berettiget kritik af USAs magtpolitik, bankerne og andre principielt globalistiske dagordener og kræfter.

  Og så kan man sige at Arbejderen var en erklæret kommunistisk avis, mens Berlingeren og Jydepotten er langt værre med deres fordækte kommunisme/kulturradikalisme og deres langsomme forgiftning af det danske folk som beordret fra kommandocentralerne FN og EU.

  Enfin, mon ikke at nogle af Arbejderens nu arbejdsløse journalister får ansættelse i de “borgerlige” aviser, DR og TV2?

  Kommentar by Balder — 10. februar 2019 @ 22:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper