12. februar 2019

51-årig kvinde idømt ubetinget fængsel for stenkast mv: “Kvinden på videoen kastede IKKE med sten.”

“En 51-årig kvinde er i dag idømt 2 års ubetinget fængsel for bl.a. at have kastet sten mod politiet på Christiania den 31. maj 2018”, skriver Københavns Politi på Twitter. Christiania-mediet TVflux fortæller, at der i retten blev ‘vist videoklip, hvor det ses, at kvinden kaster en sten’. Dommen inkluderer hele ni straffelovsovertrædelser.

Det var Radio24syv, der med et videoklip gjorde sagen landsdækkende. Den yderste venstrefløj så det som et klassisk eksempel på politivold, og langt ind i borgerlige rækker, var det en historie om magtmisbrug. Venstreorienterede netkrigere gav den fuld skrue, herunder ikke mindst den sprøjtegale Maria Kammerer.

(Venstreradikale Maria Kammerer harcellerer på Facebook, juni 2018)

“Hun var mellem to linjer af betjente. Jeg havde set hende kaste sten og var bange for, at hun ville kaste sten igen. Og da hun ikke ville forlade stedet, skubbede jeg til hende.” (Politimand, jf. TVflux, 8. februar 2019)

(Se evt. tidligere post, 5. juni 2019)

Oploadet Kl. 09:32 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/98625/trackback

18 Comments »

 1. Undersøg venligst, hvem der har lukket fightthepowerwithfreespeech blog og hvorfor, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 12. februar 2019 @ 09:41

 2. 51 år.. Er det ikke lidt sent at lege ungdomsoprører? Men hva pokker, alt for invasionen. Den komiske grovhed mod staten og total benægtelse, minder meget om islams hån og had strategi mod vantro. Pligten. Det er assimileringen til islam. De røde har ingen ideologi, så de kopierer islams. Mere assimilering, er jo hårstil og fuldskæg moden. Det reaktionære kedelige tøj. Frigjorte rødkvinder der ser beundrende op til de ædle tørklæde og burkapiger, de stolte underkastede!

  Kommentar by Gaflen — 12. februar 2019 @ 09:48

 3. Der er kun en ting at sige, ryd Christiania der er en kriminel arnested for bla. narkohandel, mord, afpresning samt tilflugtssted for kriminelle bandemedlemmer, man kan godt finde ud af at rydde Fredens Havn, så burde det heller ikke være et problem at rydde Christiania hr. justitsminister, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 12. februar 2019 @ 09:50

 4. Voldsparatheden og hykleriet når hele tiden nye højder, for at stresse og udmatte staten, destabilisere. De røde synes bare det er sjovt at være fræk, fatter intet. Mere assimilering, kiosker, taxaer, moskeer, klubber, foreninger, ansatte i plejesektor, får den kendte islamrabat og særhensyn, trods bevidst uduelige, ellers er det jo racisme. Islams fake-læger, der via eu får særansættelse, uden et ord dansk, glade for at dræbe vantro For penge..

  Kommentar by Gaflen — 12. februar 2019 @ 09:57

 5. De røde forsvarer islams åbenlyse kriminalitet i bandestyrede områder, som fattige og undertrygtes drengestreger.. Med pistoler, gruppetæsk, gruppevoldtægter.. Værre end nogen mafia. Dansk ungdom trynes ydmyges og hjernevaskes til at ære islam. Ungislam får penge for at lave deres skoleopgaver. Rød er islams kinderæg-commie; vejrhane, vendekåbe, vrangforestilling. Invasionen i gaveregn. Nævn selv mere islam assimilering af dk…

  Kommentar by Gaflen — 12. februar 2019 @ 10:10

 6. Jeg har kun ét aktuelt spørgsmål til emnet “politibrutalitet”:
  Hvorfor skriver de danske journalister ikke et ORD om den ægte vare, der finder sted i Frankrig netop nu? Hvor politiet skyder øjnene ud på folk, bla. en 20-årig kvindelig studerende? Hvor de sprænger folks hænder af med granater, bla. på en mandlig fotograf? Hvor en 80-årig kvinde bliver dræbt af en tåregasbeholder i sit eget hjem, da hun prøver at lukke vinduet?
  Denne udvikling er et rødt flag for alle EU-landes befolkninger og burde være breaking news kontinentet rundt. Det er rystende, hvad de danske journalister bruger spaltepladsen på i stedet. Fake news! HVOR er der politibrutalitet? Ikke der, hvor I peger hen! Sig sandheden!

  https://www.theguardian.com/world/2019/jan/30/french-police-tactics-scrutiny-gilets-jaunes-injuries-paris

  “Dominique, 54, a childcare worker from rural Normandy, described how she saw her sons seriously wounded. One of them had his hand ripped off by, she believes, a sting-ball grenade on the Champs Élysées in Paris in November during a family day out to support the gilets jaunes demonstrations.
  She said: “It was very calm where we were standing. There were a few people, a child, nothing extraordinary and suddenly my sons were hit. I remember seeing my son’s mutilated hand, his face and body peppered with shrapnel as if a paintbrush had been flicked at him. His brother, injured too, had to carry him because he couldn’t walk. I will never be able to forget those images.”
  She said her 21-year-old son’s right hand was blown off and her other son had injuries to his leg and feet. “I saw things that even in a film I wouldn’t have believed. It was like a war. It was our first demonstration. I had no idea the police had weapons that could do that damage.”

  https://www.zerohedge.com/news/2019-02-09/graphic-photographers-hand-blown-police-grenade-during-yellow-vest-mayhem

  https://www.youtube.com/watch?v=tRI84BwOkOA

  Kommentar by Sådan er det jo — 12. februar 2019 @ 11:46

 7. 2 år i hullet.
  Hun er hvid, ikke sandt?
  Var hun een af de brune, havde den stået på dialogkaffe og citronmåne, belevent serveret af Kling & Klang, eller hvad nu deres danske kolleger end måtte hedde.
  Bim & Bam?
  Endnu et træfsikkert og diskriminerende pletskud fra vore flittige apparatchiks.
  “Spyttemanden” nikker anerkendende…

  Kommentar by White knight — 12. februar 2019 @ 15:06

 8. #6: Nej, hun er grønlænder, og den tid hun ikke sover, bruger hun på at drikke, og genere politiet, når hun ser dem på Christania, hvor hun bor…

  Jeg ved godt, at med brune, mener du de rottefarvede..

  Kommentar by Christian Kuffar — 12. februar 2019 @ 15:11

 9. Når politiet ser en person kaste med sten efter andre, skal hun ikke skubbes el. lign. Hun skal i håndjern og køres væk.

  Kommentar by Iznogut — 12. februar 2019 @ 17:18

 10. Vi kunne ellers godt bruge noget politivold her:

  https://www.skivefolkeblad.dk/artikel/politiet-matte-traekke-sig-porsche-korer-ringede-efter-aggressive-venner

  Kommentar by Hodja — 12. februar 2019 @ 17:45

 11. Det jeg blot mente:
  HAVDE det været en perker, var sagen blevet henlagt. Jvf. ham der fik en stor sten i synet da han åbnede døren for indbrudsaffaldet.
  Hvad angår det der sker i Frankrig og Sverige, og behændigt tysses ned eller helt forbigåes af vor stolte 4. Statsmagt, er der kun at spørge:
  Hvis der var et “borgerkrigsur” a la “atomkrigsuret”. Hvad ville klokken så være nu?

  Kommentar by White knight — 12. februar 2019 @ 18:42

 12. Er der et foto der viser at hun kastede en sten?

  Kommentar by Ole Jensen — 12. februar 2019 @ 20:14

 13. Brutaliteten overfor de folkelige demonstrationer i Paris viser at Frankrig ikke længere er et demokrati.

  Kommentar by Ole Jensen — 12. februar 2019 @ 20:16

 14. 1. Carlo Di Napoli II

  G O O G L E

  Kommentar by Sindsro — 12. februar 2019 @ 20:32

 15. Det er da rart at læse, at politiet endelig har fået en af dem buret inde, som agiterer med vold, i mangel af aktive hjerneceller.

  Men det undre mig, hver gang der har været optøjer med segmentet, hvor få der bliver stillet for retten i forhold til hvad der åbenlyst kan ses på billedoptagelser. Og min undren går også på, hvorfor i alverden maskeringsforbudet ikke promte håndhæves? Sågar ved Rasmus Paludans demonstrationer, med et relativt begrænset og tilmed ungt fremmøde, står der altid en eller flere, LIGE FORAN POLITIET, med fjæset dækket.
  Og ved de stører demonstrationer med venstrefløjens tomhjerner, kunne politiet allerede mens det endnu går roligt for sig, få trukket de maskerede UD af videre deltagelse. At det ikke sker, krænker min retsbevidsthed.

  Kommentar by M.S. Carstens — 12. februar 2019 @ 22:13

 16. Grønlændere udgør ikke et faremoment. Så dem ka’ Bim og Bam sagtens arrestere og bure inde. Grønlænderkvindens landsmænd er alle for visne til, at de kan ramme tasterne på mobilen og tilkalde et tæskehold.
  AFfAldet og iSlams raske svende derimod…

  Kommentar by White knight — 13. februar 2019 @ 00:21

 17. Anklager Elise Eilersen havde forlangt netop to års fængsel og var derfor tilfreds med dommen:

  »Det er en hård dom, men den viser, at vold mod politiet er uacceptabelt. Og der er blevet lagt vægt på tiltaltes vedholdende chikane af politiet og forstyrrelse af deres arbejde.«

  Hykleri, alt imens de fremmede gør lige hvad de har lyst til, mens den menige politimand passivt kigger til og gør sig selv fuldstændig til grin, sikkert efter ordre fra politiledelsen.

  http://www.uriasposten.net/archives/98570

  Kommentar by Men dog ! — 13. februar 2019 @ 09:07

 18. Mere fra retssagen, man skulle tro at det var op til 4. generations udlændinge også dommeren snakker om:

  Og som dommer Merete Engholm sagde under domsafsigelsen:

  »Tiltalte kommer ofte frem, når politiet er tilstede. Det virker til at ”trigge” hendes opførsel. Hendes adfærd er ikke acceptabel. Og det er en skærpende omstændighed, at der er flere gerningsmænd under de mange episoder.«

  På grund af den omfattende video-dokumentation kom det ikke bag på kvindens forsvarer, advokat André Rouvillain, at hans klient blev fundet skyldig

  Kommentar by Men dog ! — 13. februar 2019 @ 09:13

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper