13. februar 2019

DFI-støttede Omar om racistiske Danmark: “… størstedelen af vores samfund er dårlige mennesker”

Filmen ‘Western Arabs’ er støttet af DFI med 1,6 mio. skattekroner. Interview med filminstruktør Omar Shargawi på JP.dk – Instruktør: Før kom racismen fra folk, som ‘var på vildspor’ (kræver login).

“Han drikker sin kaffe og udtrykker præcist, hvad han mener – uden omsvøb:

‘Og en ting er, hvordan vi lever med det hele. En anden ting er, at der er et samfund, som er blevet pisseligeglad. Som ikke tager højde for de mennesker, der er kommet herop, og det, som de har været igennem. Det er det, der er det vigtige for mig.’

Du tænker f.eks. på flygtningene fra Syrien?

‘Ja, det er dem, der er flest af. Det rager folk fuldstændigt. Danmark er med til at føre krig i Syrien og påføre dem smerte. Men de bliver set på som de mest usle mennesker. Vi behandler dyr bedre. Dyr, der skal slagtes og ud i supermarkederne, har efterhånden bedre vilkår end flygtninge, der kommer til Europa i dag.

Hvad er forskellen på det samfund, du voksede op i, og det flygtninge møder i dag?

‘Når jeg oplevede racisme, så var det, fordi folk var på vildspor. Så vidste du, at ham der var et dårligt menneske. I dag kommer det fra masserne, fra medierne, fra regeringen, fra politikerne. Det er den samme form for racisme, bare endnu værre. Skal man så stille sig op og sige, at størstedelen af vores samfund er dårlige mennesker? Den følelse havde man jo ikke dengang.'”

“Dokumentaren er et intimt portræt, en dokumentar-hybrid, som over en periode på 12 år følger en dansk-arabisk familie på godt og ondt. Faren er palæstinensisk, moren er dansk, og de tre sønner bliver et resultat af det kulturelle møde, der opstod, da de første immigranter ankom til Danmark i 60’erne og 70’erne.” (DFI.dk)

Oploadet Kl. 10:32 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/98646/trackback

18 Comments »

 1. Gad vide om de lortefarvede spekulerer over, hvorfor vi er så dødsenstrætte af dem?
  Kunne de måske fatte den tanke, at det primært er deres gennemførte dårlig opførsel, hvor de bl.a. gør krav på at overtage vores land totalt på alle planer ud over at stjæle, plyndre, røve, dræbe og andre ubehagelige aktiviteter?

  Kommentar by Knud Madsen — 13. februar 2019 @ 10:45

 2. Pestilensisk propaganda for danske skatteyderpenge. Bliver uden tvivl sendt fra en af tv-stationerne om et års tid.

  Kommentar by Crass Børsting — 13. februar 2019 @ 10:52

 3. Det er det samme offerolle igen og igen. Som rød er strategien bare at gentage det forenklede entydige budskab, hjernevask virker. En messende prædiken.

  Det mærkelige er den totale tavshed fra sekular-islam for den gave de har fået i at bo i dk og den ikke eksisterende racisme mod dem. Bare utilfredshed med voldskulturen. Invasionen bruger alle midler selv de ynkeligeste..

  Kommentar by Gaflen — 13. februar 2019 @ 11:08

 4. Er det efterhånden ikke mest danskerne der udsættes for ussel behandling fra EU, medierne, regeringen, bureaukratierne og politikerne? Det er jo os de gerne lader fordrive, udskifte og etnisk udrense eller udrydde.

  Kommentar by Ole Jensen — 13. februar 2019 @ 11:43

 5. Citat: “Og en ting er, hvordan vi lever med det hele. En anden ting er, at der er et samfund, som er blevet pisseligeglad. Som ikke tager højde for de mennesker, der er kommet herop, og det, som de har været igennem.”

  Når disse “tilrejsende” har det så dårligt her i Danmark, hvorfor ind i hel…. rejser sådanne “personer” så ikke hjem igen til hvor de kommer fra?
  De skal selvfølgelig tilbydes en enkelt returbillet!

  Kommentar by Henning Jensen — 13. februar 2019 @ 11:54

 6. Filmen får vel forhåbentlig danske undertekster.

  Kommentar by kent — 13. februar 2019 @ 12:24

 7. Hvornår bliver der tildelt filmstøtte til en dokumentar om hvor trætte Danskerne er af de tilrejsende kriminelle.

  Mon Omar tør lægge sin straffeattest frem til offentlig beskuelse?

  Kommentar by Santor — 13. februar 2019 @ 13:06

 8. Venstres og de konservatives vælgere er landsforrædere og bør straffes som landsforrædere.

  Kommentar by Piphans — 13. februar 2019 @ 13:51

 9. “Faren er palæstinensisk, moren er dansk”

  Endnu en islammadras…

  Kommentar by Hr. Snusk — 13. februar 2019 @ 14:21

 10. Spild af ROMplads.

  Kommentar by Hul igennem? — 13. februar 2019 @ 14:22

 11. Hvis det ikke var så sørgeligt kunne man næsten grine af det.

  Kommentar by Martin — 13. februar 2019 @ 14:41

 12. De har da tøj på kroppen og ser da ikke udpræget forsømte ud.

  Kommentar by Flaskeposten — 13. februar 2019 @ 15:47

 13. Hvor ser de bare hyggelige ud på billedet.
  Og så gør det ikke noget, at tonen er uden omsvøb.

  Absurdt, også så det evige offer for racisme. Filminstruktør i et fremmed land med millioner af støttekroner i ryggen. Det må være hårdt. Han bliver behandlet værre end et dyr.
  Man forstår godt han er utaknemlig.

  Kommentar by XXXXX — 13. februar 2019 @ 15:56

 14. Taknemmelige? HA!
  De betragter det allerede som deres.
  Man hører det bæbrune taberaffald udtale: Det er vores område.
  Husker for mere en tyve år siden vi i bil forvildede os ned mod en S-togsstation på Kystbanen.
  Tror nok vi fik vendt kareten omgående, da mer’ end tyve vilde arrige aber bevæbnet med kæppe og grene, som med eet satte kursen mod vores bil. De viste helt tydeligt vores tilstedeværelse var uønsket i deres abereservat. Det er kun blevet 1000 gange værre siden.
  Vakse Omar, hvad er det du ikke rigtig forstår?
  At vi er blevet trætte af, at du og dine pestilenservenner opfører Jer som på billederne fra Ramallah. Eller er det lige en tand for indviklet og uigennemskueligt for selv en “høj IQ” bavian som dig?

  Kommentar by White knight — 13. februar 2019 @ 17:21

 15. Muslimer føler sig altid forurettet, krænket ofrer i den vestlige verden, smut tilbage der er 57 muslimske lande at vælge.

  Kommentar by IES — 13. februar 2019 @ 18:30

 16. Og nu er der jo fred i Syrien.

  Syriske statsborgere står vel i kø for at hæve hjemsendelsespenge, så de kan komme igang med at genopbygge deres fædreland?

  Eller?

  Kommentar by Bastardo — 13. februar 2019 @ 19:34

 17. Hvis man ikke får tildelt en fremtrædende plads fra dag 1, ikke får samme løn som en dansker, ikke får præcis det samme i karakterer i skolen, samme popularitet og anerkendelse, materielle goder og en total underkastelse overfor sine religiøse særkrav, så er det fordi danskere er racister. Når danskerne ikke vil have deres eget land ødelagt ved at importere sociale klienter, der nægter at assimilere sig, så er det racisme. Jo han har ret. Vi er nok racister, udfra denne meget udvidede definition, men ok, som Glistrup sagde til spørgsmålet er du racist: ja selvfølgelig det er alle gode danske mænd og kvinder. Er der nogen, der var i tvivl om, han mente? Nej selvfølgelig ikke, han ville ikke forfølge nogen, han ville bare have dem til at rejse, ud fra fornuftige tanker og viden om Muhammedanisme, fædrelandskærlighed og respekt for Danmark og dets oprindelige befolkning.

  Kommentar by Uno — 13. februar 2019 @ 21:23

 18. Mandens debutfilm, der handlede om arabisk blodhævn og klanopgør midt i København, blev til i samarbejde med salige Mogens Rukov, som var en bannerfører i kampen mod islam, som han mente indeholdte “noget fremmed og uvedkommende, som ikke hører hjemme her til lands”.

  Shargawi må være blevet offer for den kollektive arabiske offermentalitet, som Rukov også talte om.

  Og når Shargawi udviser medlidenhed med sine syriske “brødre”, kan man igen citere Rukov: “Det er jo ikke os, der har bedt folk om at komme herop”.

  Kommentar by Michael Jensen — 13. februar 2019 @ 21:54

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper