13. februar 2019

Enhedslistens ‘adfærdseffekt’ for et ualmindeligt familiemenneske: Dyrere at køre på job, se sine børn

Jeg bor i landlige omgivelser på Vestfyn, arbejder i Middelfart, har børn (og familie) i Århus, samt en teenagedreng på efterskole i Vestjylland. Det giver rigtig mange timer på motorvejen, og relativt høje transportomkostninger. Nu kan man så høre på TV News, at Enhedslisten vil forhøje benzinpriserne med 69 øre. Pernille Skipper hævder, at det ikke kommer til at berøre ‘helt almindelige mennesker’, og det blot er ’strukturelle ændringer’.

For hovedstadens storbytosser er en bil måske nok unødvendig luksus, men i provinsen er det en absolut nødvendighed. Jeg skal på arbejde, og jeg skulle helst have have samvær med mine børn. Jeg dropper det første, før det sidste. Jeg er et menneske – ikke et goldt beskatningsobjekt. Kommunister accepterer det aldrig.

Vi tror, at 69 øre kan have en adfærdseffekt, men uden at det rammer helt almindelige familiemennesker. … Hvis man kører meget, meget langt og slet ikke omlægger sit forbrug eller køber en elbil, så kan det ramme. … Bilparken er et kæmpe problem for klimaet, og vi skal gøre noget ved det, og det skal gå hurtigt. Men det skal være socialt balanceret og ikke ramme skævt. Så regningen skal sendes til dem, der sviner mest, og almindelige familiemennesker skal kunne transportere sig som i dag.” (DR.dk, 12. februar 2019)

(Træk til benzin-kort, 1. februar 2019 – inkl. 1-2 bilvask)

Oploadet Kl. 11:15 af Kim Møller — Direkte link39 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/98653/trackback

39 Comments »

 1. Klimaet, altså det påståede vejr om 50-100 år, er De Rødes nyeste våben i kampen for at kontrollere og kollektivisere mennesker. Denne higen efter at forme alt og alle efter deres eget forkvaklede billede skal bekæmpes overalt, hvor den stikker sit grimme fjæs frem.

  Kommentar by Morten Andersen — 13. februar 2019 @ 11:19

 2. Endnu en politiserende kommunist-kvinde fra et af de mange gamle skøre partier som pludrer løs uden at ane hvad hun snakker om.

  Kommentar by Ole Jensen — 13. februar 2019 @ 11:35

 3. Kære Kim, hvad fandt du egentligt ud af vedrørende censur og nedlukning af fightthepowerwithfreespeech bloggen?, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 13. februar 2019 @ 11:47

 4. Fint nok, så sætter alle vi bonderøve, som af forskellige årsager bor på landet, os på den flade. Så må Pernille jo drible i parken for at finde larver og biller. Hvis hun bevæger sig uden for byen for at jage føde, bliver hun jaget væk med høtyven.
  Pludselig en skønne dag vil kommunisterne opdage at skaffedyrene forsvinder. Det er selvfølgelig også derfor vi skal afvæbnes. Pernille/kommunistpartiet ved jo godt, at våbenføre mænd er svære at sætte i tvangsarbejde. Pernille er en diktatorisk psykopat som vil gøre hvad som helst for at ødelægge Danmark.

  Kommentar by Lider af danskhed — 13. februar 2019 @ 11:49

 5. Mår folk at læse indlæggene, når disse blogs skifter så hurtigt?

  Kommentar by Ole Jensen — 13. februar 2019 @ 11:50

 6. -> Carlo Di Napol II

  Lukningen var forventelig, og havde jeg blogget som FSB, så havde det medført utallige retssager. Lidt injurier, men først og fremmest copyright-sager.

  Den var særdeles interessant at følge, men som jeg fortalte personen bag over telefonen, så er det spild af god research at ignorere alle gældende regler. Jeg håber der opstår en lignende blog, gerne anonymt, men i et mere holdbart format.

  Kommentar by Kim Møller — 13. februar 2019 @ 11:58

 7. I Tyskland klager man over, at “dieselpolitik gør det sværere for fattige at have bil.”

  HA! I Danmark har fattige ikke haft råd til bil i menneskealdre. Enhver fattig i Sverige eller Tyskland kan købe en brugbar bil for 5000, og være udmærket kørende. I Danmark er dette ikke muligt, og det biver det heller aldrig. Biler er beskattet ned i Helvede, og det bliver aldrig anderledes.

  Kommentar by Snaphanen — 13. februar 2019 @ 12:00

 8. Kan vi så ikke i samme moment sætte en brandskat på det økologiske luftkastel, da det er beviseligt at vi ikke kan brødføde jordens befolkning med øko, at det rådner hurtigere og indeholder alskens småkravl og baktusser, og øko-føde efterlader et større CO2 aftryk, i forhold til konventionelt producerede fødevarer? Nåh nej…der er jo følelser involveret…til helvede med at udarbejde rigtige løsninger på ægte problemer, det er laaaangt bedre at føle noget også begrænse andre mennesker i deres udfoldelse.

  Kommentar by FrafaldenModerat — 13. februar 2019 @ 12:03

 9. Alle der ikke bor i storbyen, går på grødcafe og kører på ladcykel skal brandbeskattes; vi er nemlig så inkluderende og forstående i Enhedslisten

  Kommentar by redneck — 13. februar 2019 @ 12:06

 10. Dagens politikere er kun handske dukker, hvis hun deltog i et spørgepanel ville hendes politik blive sparket til hjørne og Pernille Skipper vil stå afklædt grim og dum, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 13. februar 2019 @ 12:11

 11. Storbytosserne har skam masser af biler. Der skal helst stå een lige neden for fjerdesalslejligheden på Østerbro. Man skal jo kunne køre standsmæssigt til den svenske ødegård eller Tisvildeleje – “weekendtur” bliver sådan en dårlig oplevelse, hvis 2/3 af tiden skal bruges på offentlig transport.

  Kommentar by DavidK — 13. februar 2019 @ 12:35

 12. Ingen Enhedsliste-tåber i vores gader

  Kommentar by k. m. — 13. februar 2019 @ 12:41

 13. Adfærdseffekt?

  Regnestykket ser sådan ud : antal liter købt i Danmark X 0,69 = de manglende kroner til indvandringen.

  Ifølge Tv2 bruger vi ca. 6.000 millioner liter brændstof om året ( 2011 )

  Kommentar by Santor — 13. februar 2019 @ 12:44

 14. Hver gang en satans kælling lukker kæften op…så er det for at ramme dig som hvid vestlig mand…dette evige had mod den der har sørget for og sørger for at kællingen kan leve og færdes relativt frit hver dag i Vesten med alle dens goder og overflødighedshorn af ting og sager og uendelige muligheder for udfoldelser!

  Kommentar by Black Watch — 13. februar 2019 @ 12:44

 15. Den danske bilpark står for 13% af landets samlede CO2-udledning, så kommunisternes forslag kommer sikkert til at kunne mærkes på vejret i Afrika…

  Kommentar by Hr. Snusk — 13. februar 2019 @ 13:35

 16. Jamen dumskerne elsker højere skatter og mere islam og mange flere islamister aka muslimer og flere voldtægter af dumskernes børn og kvinder, så derfor stemmer dumskerne selvfølge på Venstre, de konservative samt resten af det røde slam i det danske landsforræder folketing.

  Kommentar by Piphans — 13. februar 2019 @ 14:07

 17. @1 så sandt så sandt.tak. Rød med deres nyord og pladderstrøm, er lige så kuk kuk som invasionen, religiøs overtro, for simpelt røveri. Gerne mere reelle co2 tal,

  Kommentar by Gaflen — 13. februar 2019 @ 14:24

 18. Pernilles problem er, at hendes horisont er begrænset af HT’s køreplan

  Kommentar by Jochop — 13. februar 2019 @ 14:42

 19. >13 @Santor
  Vås!
  6 mia. L x 0,69 kr/L = 4 mia. kr.
  Og ikke-vestlig indvandring koster som bekendt 40 mia. kr. om året i direkte udgifter.

  Iøvrigt er FDM på linje med Kim:
  https://jyllands-posten.dk/politik/ECE11187960/bilejere-forbud-mod-benzinbiler-har-social-slagside/

  Kommentar by Hertz — 13. februar 2019 @ 14:43

 20. #18 Jochop, du tror sgudda ikke at champagnesocialisten nedværdiger sig til at køre med bus???

  Kommentar by Hr. Snusk — 13. februar 2019 @ 15:08

 21. Det er så snot åndsvagt et argument, den lille krøllede fi$$elette kommer med der.
  Kun toppet af Alternaivets forslag om beskatning af flyrejser. Gad vide; er det klappet af med Jeres Hellige Magdalena og Øffe Elbæ?
  Eller er folketingspolitikere undtaget fra det.
  Nu vi ER ved ahemm, differentierede forslag. Som kolde kontanter til dovent fladpandet ghettoyngel for at lave de lektier, deres hvide etnisk danske kammerater gør ganske frivilligt og tilmed helt gratis.
  Moske kræver det heller ikke den store integralregning, at rulle en kabab, kokkerere et cirkelformet stykke dej, eller tyre fritter ned i brønden.
  Det røde udslet har så travl med at skrige: SYMBOLPOLITIK!
  Jeg véd ikke hvad de selv kalder de jantelovmisundelsesafgifter, der ikke kommer til at flytte så meget som en decimal i det store forkromede klimaregnskab.

  Kommentar by White knight — 13. februar 2019 @ 15:34

 22. Danmark burde deles op i to lande ved Storebælt.

  Kommentar by Flaskeposten — 13. februar 2019 @ 15:44

 23. Jeg tror bestemt heller ikke, at de øverste i Enhedslisten befordre sig med offentlig transport. Bor man i byerne og tilmed med en ret pæn skattebetalt indtægt, er det jo ret overkommeligt med en taxa. Og så får de tillige ofte lejlighed til, at “bevise”, at Fandens Tilbedere skam er både integreret, venlige og arbejdsomme. De kommer jo nok aldrig ud for, at en rottefarvet chaufør føler sig krænket og anlægger sag mod en. Det gør man jo ikke over dem, der stryger en med hårene.

  At den ene busrute efter dan anden, i både regioner og kommuner, bliver indstillet uden for bymuren interesserer ikke Fandens nyttige idioter. Ej heller, at pendlere og deleforældre skal have en hverdag til at hænge sammen UDEN for skatteslaveriet. Eller at pensionister SELV skal kunne komme frem, når de har været så uforudseende, at bosætte sig uden for bymurene. Eller man ikke tør udsætte sine børn for “berigende samvær” på vej til og fra skole/uddannelse.

  Markronen i Frankrig forsøgte sig på lignende vis, men netop de´t var dråben der fik bægeret til at løbe over for almene franskmænd. Det kunne også ske herhjemme. Måske nogen allerede nu, ville dele løbesedler ud, med besked om, hvad de øgede benzinpriser vil blive brugt til? Der er trods alt en pæn del af befolkningen, der bor uden for bymurene.
  Det skulle i øvrigt ikke undre mig, om de radikale og alle deres tentakler i de andre FT-partier går med samme tanker. Dermed kunne eventuelle løbesender være af interesse for mange ude i landet.

  Kommentar by M.S. Carstens — 13. februar 2019 @ 16:06

 24. Pernille S er bare endnu en led Kommunist! ( der til exempel støtter diktator Maduro 100%)
  Det gælder blot om at have Magt! bestemme over andre og bruge deres penge. Snævert synede & kort synede. Magt liderlige!

  At øge Skatter&Afgifter er alt hvad de kan foreslå!

  Stem NB. SIAD! Drop EU/FN. Støt Rasmus Paludn! Direkte Demokrati NU!
  P.

  Kommentar by Piotr — 13. februar 2019 @ 16:20

 25. De kører ikke i taxi, men tager et kraftigt subsidieret leje-elbil, som de kører enten som en gammel kælling, eller som om de havde stjålet den.

  Kommentar by Træt — 13. februar 2019 @ 16:38

 26. Beregner: Så dyrt bliver Enhedslistens benzinskat for dig

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/beregner-saa-dyrt-bliver-det-for-dig/7514705

  Kommentar by KSD — 13. februar 2019 @ 16:49

 27. Skipperfi$$eletten kommer ikke langt på de højhælede Louboutins. Så mon ikke hun be’r om en taxibon?

  Kommentar by White knight — 13. februar 2019 @ 16:58

 28. – KSD

  Slipper med 2000 om året. Hvis jeg dropper det billige sommerhus jeg plejer at leje i skolernes efterårs/ og vinterferie, så går det fint. Hvis jeg så dropper charterrejse om sommeren, så er der dobbelt op. Hvis jeg nu ikke kører til Århus efter børnene… Så bliver det helt perfekt. Måske skulle jeg slå et telt op på ved mit arbejde, og overføre min løn direkte til statskassen. Jeg har jo kantineordningen…

  Kommentar by Kim Møller — 13. februar 2019 @ 18:09

 29. Venstre kommer heller ikke i mål med fuld el-bil kørsel i 2030.
  De fleste har et billån, og PT får man kun 5000kr i skrotpræmie.
  Det gør det svært at skifte til en elbil, der samtidig er for dyr.
  Infrastrukturen til elbiler er heller ikke på plads med højspændingskabler og ladestationer. Til sidst har elbiler for kort rækkevidde, særlig om vinteren

  Kommentar by k. m. — 13. februar 2019 @ 18:24

 30. https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/norsk-klimaforsker-elbiler-goer-endnu-ingen-forskel/7512717

  Kommentar by k. m. — 13. februar 2019 @ 18:41

 31. I Københavns Kommune er der elstraordinær god dækning med billig kollektiv trafik.
  Og ekstraordinære gode forhold for individuel grøn færdsel.

  Derfor har borgere i KK ikke brug for automobiler. Derfor skal parkeringslicensen i KK sættes op til noget, der bare tilnærmelsesvist afspejler markedsværdien.

  Start med 4000 DKK om måneden, og lad den i løbet af en kort årrække stige til 12000 om måneden. Så har EL-vælgere god tid til at omstille hverdagen til politiken.

  Grøn by. Win-win.

  Kommentar by Bastardo — 13. februar 2019 @ 19:16

 32. EL-københavnere er da 120 procent ligeglade med provinsen.
  Lad dem danse ballet med Uffe.

  Kommentar by Bastardo — 13. februar 2019 @ 19:20

 33. #29 k.m. De 5.000 kr. er kun for dieselbiler over en vis alder.

  Kommentar by Hr. Snusk — 13. februar 2019 @ 19:53

 34. Hvor har Pernille Skipper forestillet sig at strømmen til el-bilen skal komme fra? Hamsterhjul?

  Kommentar by Kimski — 13. februar 2019 @ 20:14

 35. Alle politiske kvinder som er ligeså tåbelige som Pernille Skipper, er til fare. Ikke for sig selv, men alle andre. Disse hundredvis/tusindvis af tåber og vrøvlehoveder burde interneres, eller have mundkurv på, til gavn for almenvellet.

  Kommentar by tp — 13. februar 2019 @ 20:38

 36. Snusk 19:53
  Ja, men de er jo næsten uopslidelige hvis man passer dem godt.

  Kommentar by k. m. — 13. februar 2019 @ 20:47

 37. Sædvanlige fantasterier. Man bilder alle ind at det ikke koster noget for alle men kun for de andre. Og alle betaler prisen i troen på at det er de andre der betaler.

  Socialisme: Skidegodt så længe du kan stjæle andres penge. Socialisten glemmer bare altid at det sidste folk gemmer penge til, er en kugle til socialisten.

  Kommentar by Gregers — 14. februar 2019 @ 00:47

 38. Pernille Skipper er en lille fascistisk møgso, der ikke lader Hitler noget tilbage… Einheits listen og Alternativet har hele deres udgangspunkt i nazi kataloget og vil skabe “det nye menneske” HELD OG LYKKE MED DET…

  Kommentar by Ignoranten — 14. februar 2019 @ 04:19

 39. Kommentar by Ignoranten — 14. februar 2019 @ 04:19

  Ja prøv at forestille jer hende/dem ved magten….

  Når folket eller dele deraf ikke vil forstå og følge hendes/deres “ledelse” og meninger…så bliver de nødt til iværksætte og udrulle hendes/deres styresystem, som jo reelt er et rent diktatur…. og så ved vi alle hvad det kommer til at betyde!

  Når man i de kredse ikke kan styre befolkningen, så undertrykker man dem først og når det ikke virker, så slår man dem ihjel…

  Kommentar by Black Watch — 14. februar 2019 @ 07:55

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper