13. februar 2019

Nyvalgt FOA-formand Mona Striib, tidl. DKP: Nutidens udlændingepolitik minder om 30’ernes Tyskland

Det er barsk for et voksent menneske at høre Radio24syv en hel eftermiddag, og da jeg i går forsøgte mig med P1 blev jeg hårdt straffet. En længere hyldest til en af de første ‘engelske socialister’ William Morris, og hans tapet-kunst. At han var kommunist, fremgik ikke, men højreorienterede P1-lyttere kender eufemismerne. Herefter et indslag om 70’ernes feministiske opgør med patriarkalske strukturer. For lidt siden gav kanalen et længere interview med en abstrakt kunstner, der om kort tid udstiller til fordel for Dansk Flygtningehjælp. Etcetera..

Her et af de mange indslag jeg ikke fik hørt. Et interview i Orientering på P1 med FOA-formand Mona Striib, der på vegne af 179.000 offentlige ansatte gik i rette med det såkaldte ‘paradigmeskift’ i udlændingepolitikken. Hun er tidligere medlem af Danmarks Kommunistiske Parti, i lighed med den nu forhenværende Dennis Kristensen.

Mona Striib, FOA-formand: Hvis man nu er kommet hertil og slået sig ned.,.. Jeg kan simpelthen ikke forstå, at vi er blevet så hysteriske, og har sådan det jeg kalder en grim indre svinehund, der gør at vi tænker, at vi skal være de rene, ranke danske. Det henleder min opmærksomhed på noget, der skete for mange, mange år siden, som vi aldrig nogensinde burde glemme. Så lad os nu tage godt imod de borgere, der kommer hertil.

Journalist, P1: Jeg skal bare lige høre Mona Striib, tiden er faktisk gået. Jeg vil bare lige høre, at når du siger sådan nogle ting. Siger du at det her lugter af 30’ernes Tyskland?

Mona Striib: Ja! Jeg har sådan en grim fornemmelse i maven. Den måde man taler på, den måde man reagerer på, det begynder at minde om noget der skete for mange år siden. … Jeg forstår simpelthen ikke jagten på de mennesker.

(Mona Striib, tidligere DKP, nu FOA, sideløbende ‘OverskudsAmbassadør; Foto: Youtube)

I lighed med sin formandsforgænger, Dennis Kristensen, trådte hun også nogle rent politiske barnesko i DKP, Danmarks Kommunistiske Parti, men kun i fem ungdomsår. Og gav den også som venstrefløjsaktivist i Kolding. Senere skiftede hun til Socialdemokratiet, som også kun fik fem år med hende som medlem.” (Fyens.dk, 4. maj 2018)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/98669/trackback

45 Comments »

 1. ååhhhhh… det varmer mit hjerte når en “tidligere” kommunist fortæller mig at jeg besidder nazistiske træk, fordi jeg elsker mit fædreland og ønsker at bevarer det som sådan!

  Man må lade vort socialistiske/kommunistisk/feministiske Regime, at de bruger alle Midler/medier, i deres quest på at få den oprindelige befolkningen skiftet ud!

  Disse kommunistiske pamper, der nyder at undertrykke “de svage” med rå magt! ser frem til den dag vi kan proklamere at de alle er udøde!

  SIAD. Direkte Demokrati Nu! Støt Stram Kurs. Stem NB. Drop EU/FN!
  P.

  Kommentar by Piotr — 13. februar 2019 @ 16:05

 2. Det er kommunister, feminister og pladderhumanister ligesom Mona Strib og hendes medsammensvorne, som er ved at ødelægge Sverige. Og som nu vil gentage “kunststykket” i Danmark. Vi skal alle udnyttes, udskiftes og udryddes. En gammel kommunistisk/rødfascistisk specialitet.

  Kommentar by Ole Jensen — 13. februar 2019 @ 16:22

 3. Hørte hende på Orientering, mens jeg kørte bil – heldigvis uden at få et ustyrligt anfald af lyst til at køre nogen over.

  Hun virkede fuldstændig i sine følelsers vold og gentog, at det var lige som i 30´erne, at sende “flygtninge” tilbage til deres hjemlande, når der igen var fredelige forhold der. Jeg må indrømme, at jeg ikke kendte hende på forhånd, men hun lød som en underfrankeret pædagogtype eller venligboer.

  Trump ville have bedømt hende til at have “low intelligence” – i hvert et klart tilbageskridt i forhold til Dennis Kristensen.

  Håber virkelig ikke, at jeg i beruselse har befamlet hende i 1970érne på Land og Folk Festivalen i Fælledparken!

  Kommentar by MKM — 13. februar 2019 @ 16:31

 4. Mona Striib, ækel, fed og usædvanlig grim og tilmed tilhænger af den største morder kult i verdenshistorien foruden fra islam. Med andre ord, “arbejderne” er stadig dumme som snot.

  Kommentar by Piphans — 13. februar 2019 @ 16:39

 5. #3 Det gjorde du.

  Kommentar by Johnson — 13. februar 2019 @ 16:41

 6. I masser af lande var der millioner af mennesker DER ALDRIG GIK TIL MODSTAND mod kommunismen, nazismen eller islamismen. Men de blev myrdet alligevel. Var de gået til modstand havde de haft en chance. F.eks. har man påvist at de rødes dødspatruljer ret nemt kunne have været stoppet, når de drog rundt om natten og arresterede folk i tusindvis, med 5O eller 1OO pr. nat. Men folk lod sig narre af propagandaen om at det var spioner, sabotører og udenlandske agenter. Ingen gjorde modstand, DER MANGLEDE SAMMENHOLD, og når dødspatruljen bankede på ens egen dør, var man sikker på det var en fejltagelse. Det var det så ikke. Millioner af uskyldige blev henrettet, eller sendt afsted til Sibiriske KZ-lejre, hvor mange frøs og sultede ihjel.

  De røde topfolk var forbrydere og bundfald af værste slags, og både Lenin og Stalin var paranoide lystmordere. Læs selv om Sovjets slavelejre og om Lenin/Stalin. F.eks. er der Bent Jensens bog “Stalinismens fascination”.

  Kommentar by tp — 13. februar 2019 @ 16:51

 7. comment awaiting moderation.

  Kommentar by tp — 13. februar 2019 @ 16:52

 8. En god evn af mig har indsendt et bidrag der endnu ikke er kommet på. Men han er anti-kommunist og dansksindet ligesom jeg. Og vi er begge modstandere af Danmarks afrikanisering osv.

  Kommentar by tp — 13. februar 2019 @ 16:58

 9. I masser af lande var der millioner af mennesker DER ALDRIG GIK TIL MODSTAND mod kommunismen, nazismen eller islamismen. Men de blev myrdet alligevel. Var de gået til modstand havde de haft en chance. F.eks. har man påvist at de rødes dødspatruljer ret nemt kunne have været stoppet, når de drog rundt om natten og arresterede folk i tusindvis, med 5O eller 1OO pr. nat. Men folk lod sig narre af propagandaen om at det var spioner, sabotører og udenlandske agenter. Ingen gjorde modstand, DER MANGLEDE SAMMENHOLD, og når dødspatruljen bankede på ens egen dør, var man sikker på det var en fejltagelse. Det var det så ikke. Millioner af uskyldige blev henrettet, eller sendt afsted til Sibiriske KZ-lejre, hvor mange frøs og sultede ihjel.

  De røde topfolk var forbrydere og bundfald af værste slags, og både Lenin og Stalin var paranoide lystmordere. Læs selv om Sovjets slavelejre og om Lenin/Stalin. F.eks. er der Bent Jensens bog “Stalinismens fascination”.

  Kommentar by tp — 13. februar 2019 @ 17:02

 10. 24-syv skulle være borgerlig, men Per Stig Møller glemte at kalkulere med, at det næsten ikke er til at opdrive en borgerlig journalist i Danmark, og at man derfor dårligt kan have borgerlige medier. Jeg har fuldstændigt droppert dansk radio og TV.

  Kommentar by BB — 13. februar 2019 @ 17:06

 11. Når Mona Strib kan blive formand for FOA, må der da være noget helt galt med det foretagende. Er det bestyrelsen bestående af gamle betonkommunister der har valgt hende? Det er forhåbentlig ikke medlemmerne.

  Kommentar by tp — 13. februar 2019 @ 17:19

 12. Nazikortet er tilsyneladende uopslideligt.
  De fjolser, der smider det, mangler i den grad viden om historien.
  Det er en hån mod ofrene for Nazityskland, at sammenligne dagens ihovedogrøv-forsørgelse med udryddelseslejrene.
  Jøderne forsøgte at forlade Tyskland, migranterne opsøger selv den arbejdsfri, livslange opvartning.

  Kommentar by Jern Henrik — 13. februar 2019 @ 17:24

 13. Formand for FOA, he he.
  Ikke underligt hun ser lidt bitter ud. Hun lever af at nasse pamperpenge fra offentlige ansatte. En slags parasit på en flåt. Hun lever fuldstændigt afkoblet fra virkeligheden. Hun har sikkert aldrig nogensinde tjent en eneste krone på ærligt arbejde. Skulle der være offentlige ansatte eller FOA-formænd, som læser med, kan jeg da lige definere ærligt arbejde som noget nogen vil betale for frivilligt.

  Kommentar by Lider af danskhed — 13. februar 2019 @ 17:30

 14. At hun kalder mennesker fra andre lande, der banker på Danmarks dør, i ved, der hvor danskerne har hjemme, for borgere, siger vist alt.

  Kommentar by FrafaldenModerat — 13. februar 2019 @ 17:40

 15. Mærkeligt som gammelkommunister pludselig elsker yallaher saudier Merkeler og Macroner, der må være pensionspenge i det..
  Holger og Konen siger jatak til pensionen.

  Kommentar by Hul igennem? — 13. februar 2019 @ 17:45

 16. Det er ikke så mærkeligt, at en ældre kvindelig FOA-formand, tidligere kommunist, afslører sig selv som fuldstændig historieløs, men med ‘fornemmelser i maven’.

  Vorherre til hest!

  Kommentar by Bastardo — 13. februar 2019 @ 17:45

 17. Hun ligner unægteligt en person, der til daglig har et uhensigtsmæssigt højt indtag af alhokol. Rent mentalt virker hun fraværende og sløv og fremstår uorganiseret i holdning og attitude med den noget sjuskede frisure, de små øjensprækker og den halvtåbne mund. Måske de mange drukture 1. maj i fælledparken og senere bestyrelsesfester i FOA kan tillægges som forklaring på hendes udstråling af alkoholdemens

  Kommentar by Men dog ! — 13. februar 2019 @ 17:54

 18. Den der grimme fornemmelse i maven: Kan det være noget hun har spist?

  Kommentar by Henrik Larsen — 13. februar 2019 @ 17:55

 19. Mona Striib – kvinder bør holde sig fra politik. Du er beviset

  Kommentar by BB — 13. februar 2019 @ 17:59

 20. Jeg ved ikke, om det er socialisterne, der har opfundet den med “min fjendes fjende er min ven”, men ingen tvivl om, at de forstår og praktiserer anekdoten, uanset de med væmmelse har agiteret imod samme, når f.eks. USA har fulgt linien i Vietnam eller i forskellige syd- eller mellemamerikanske lande…

  Til gengæld har USA indtil nu ikke i nævneværdigt tal importeret dem, der velsagtens er dine fjenders fjender, men bestemt heller ikke dine venner, og her har vestens værdi-socialistiske social-konstruktivister ført et farligt valgoptimerende spil, som ikke har fligen af historisk eller aktuelt belæg for, at det kommer til at gå godt, for nogen…

  Kommentar by Henrik Larsen — 13. februar 2019 @ 18:03

 21. Blandt folk der ikke er helt uden forstand, diskuteres det nu SERIØST om Vestens politikere, med Merkel, Macron, Löfven, Lars Quisling og alle feministerne og gak-gak humanisterne i spidsen, er ved at forberede en regulær KRIG mod Europa. Ganske vist en stedfortræderkrig ført ved brug af hjælpetropper fra de afrikanske og arabiske lande, i alt omkring en HALV MILLIARD agressive, krævende, stridbare, blodtørstige og fanatiske kulturfremmede. De ankommer i første omgang uden våben, men at skaffe sig knive, spyd, køller, skydevåben, håndgranater og bomber plejer jo ikke at være et problem i visse kredse. (store hemmelige våbenlagre er allerede opdaget i flere lande)

  Folk der er mere fremsynede end politikere og journalister plejer at være, taler nu om at det næste kan blive barbariets og massedødens tidsalder, kan blive Europas ruin og undergang!! Og de spørger om europæerne virkelig ønsker at begå kollektivt “selvmord”?. (ved at lade sig myrde og udrydde) Læs selv Snaphanen og se you tube/black pigeon om Merkels Migrant crisis og kalergi-planen. Se hvordan der protesteres i Paris, Berlin, London og mange andre byer. Europas lande (og Danmark) trues meget alvorligt på deres økonomi, velfærd, fred og sikkerhed…. det er derfor millioner af borgere demonstrerer

  Een ting er stensikker: EU, DR, TV2, frau Mærkelig, Lars Ulykke, Mette Frederiksen, Marianne Helved osv. har svigtet og er på gale veje.

  Kommentar by tp — 13. februar 2019 @ 18:05

 22. #17 Men dog! Pampersvinene i fagbevægelsen er stort set altid overvægtige, alkoholiserede og åndeligt ensporede. Utålelige totalitære idioter.

  Kommentar by Hr. Snusk — 13. februar 2019 @ 18:06

 23. Mht. nazikortet, så er det da så tyndslidt, at kun disse hallucinerende tåber stadig kan se, at der står noget på det.

  Kommentar by Hr. Snusk — 13. februar 2019 @ 18:07

 24. Hun er absurd. Tænk at være tvangsmedlem af foa og så støtte og være afhængig af sådan en rabiat venstreektremist. Kun rød kan stavnsbinde folk sådan, fast del af strategien. Og nazikortet bruges overalt af de røde, ingen respekt for de døde mere.

  Er der nogen der er nazist så er det islam. Jødehad, diktatur, voldsrus, Hitler elskede islam og de ham, homohad, herrefolk, jugent, hærværk, osv, alt er der..

  Kommentar by Gaflen — 13. februar 2019 @ 18:12

 25. Fordrukken kommunist sut som de er flest.

  Kommentar by Flaskeposten — 13. februar 2019 @ 19:09

 26. Hitler var ikke efter de homoseksuelle. Deres propaganda-potentiale var heller ikke opdaget endnu

  Kommentar by Cat Girl — 13. februar 2019 @ 19:40

 27. Det har i en årrække været konsekvensfrit at køre rundt på de danske veje uden at betale bilafgifter.

  Siden Skat i 2012 ophørte med at sende ubetalte regninger for vægtafgift og grøn ejerafgift til automatisk inddrivelse, er antallet af bilejere, som mangler at betale afgifter, eksploderet.

  I alt mangler omkring 400.000 bilejere at afregne bilafgifter med det offentlige. Det viser en aktindsigt en korrespondance mellem Rigsrevisionen og Skattestyrelsen, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 13. februar 2019 @ 19:40

 28. #26 Cat Girl, det er vist en sandhed med modifikationer – for at sige det mildt. Hvor har du det fra?

  https://folkedrab.dk/artikler/den-lyseroede-trekant-homoseksuelle-som-ofre-for-nazismen

  Kommentar by Hr. Snusk — 13. februar 2019 @ 19:49

 29. Kommunister har ikke noget fædreland og derfor ingen fædrelandskærlighed.

  Kommentar by A-mad — 13. februar 2019 @ 20:13

 30. Send hende ud i en shariaGhetto, så kan hun hygge sig der, balndt de rettroende. Idioten har åbenbart ikke fulgt med, hvem der i dag forfølger Jøderne.

  Kommentar by Michael Unna — 13. februar 2019 @ 20:26

 31. Skandale, at hun blander sig i udlændingepolitiken via FOA. Har hun mon mandat til det???

  Kommentar by kaj — 13. februar 2019 @ 20:54

 32. Alting minder kommunister om ‘noget vi har set i trediverne’. Ingenting minder dem om Cromwell, Richelieu eller Bismarck, fordi det eneste de ved om historie er, at nazister var onde.

  Kommentar by Erling — 13. februar 2019 @ 22:01

 33. #26 Cat Girl og 28 Hr. Snusk

  Dette er kun en lille flig af den historie, men alligevel;

  Historiker Anna Tijsseling: Nazi-forfølgelse af bøsser i Holland under besættelsen en myte

  blog.balder.org/?p=879

  Og en mere omfattende analyse:

  THE MYTH OF A NAZI EXTERMINATION OF HOMOSEXUALS

  By Jack Wikoff

  cwporter.com/homo.htm

  Kommentar by Balder — 13. februar 2019 @ 22:03

 34. Flere og flere masker falder i disse tider…de magtfulde skrupskøre kællinger bekender kulør og man er ikke i tvivl om, at deres plan er at ødelægge landet, den hvide mand og familierne…noget som en foa forkælling har førsteret til at iværksætte kva sin position.

  Landsforrædere alle til hobe…og ekstremt farlige for os alle…ikke mindst for dem selv…når hele lortet vælter og revolutionen og opgøret kommer!!!! Satans kællingekrapyl…for helvede hvor er jeg træt af kællinger….øvøvøvøvøvøv!

  Kommentar by Black Watch — 13. februar 2019 @ 22:08

 35. Kommentar by BB — 13. februar 2019 @ 17:06

  Har også for længst droppet DR/TV2…ser kun udenlandske dokumentarer og film og ellers nettet. Det er ikke til at se dansk tv mere…man bliver hvert minut vred og gal i skralden…det er livet sgu for kort til at holde ud hele tiden. Man går ikke glip af noget ved at droppe det.

  Kommentar by Black Watch — 13. februar 2019 @ 22:13

 36. Man får det indtryk at de mange højtplacerede samfundsstøtter, der har en DKP fortid, nærmest er stolte af det. De gør i hvert fald ikke noget for at undskylde eller bortforklare det. Hvorfor skulle det være mere agtværdigt at have været kommunist end at have været nazist?

  Ufatteligt at de ufaglærte kan vælge sådan en type, som tydeligvis modarbejder deres interesser. De burde kunne regne ud at import af ufaglærte sydfra vil slå bunden ud af deres lønninger, eller gøre dem arbejdsløse.

  Kommentar by JC — 13. februar 2019 @ 22:45

 37. Ja, det er mærkeligt som de gamle kommunister nu omfavner en anden farlig isme. De største fjender af den danskhed, som vil bevare det danske demokrati og den danske civilisation, er de venstreorienterede og kulturradikale, som handler forrædderisk og destruktivt mod deres eget folk.

  Kommentar by JC — 13. februar 2019 @ 22:57

 38. Jern Henrik — 13. februar 2019 @ 17:24 :
  Jeg er enig, men supplerer lige slutningen af din kommentar: “migranterne opsøger selv den arbejdsfri, livslange opvartning.” – og medbringer iSlamismen, der får Nazismens grusomheder til at blegne.
  ….

  Jeg har kun brækfornemmelse til overs for Mona Stribs mavefornemmelse, for hun er ikke i stand til, at adressere fornemmelsens oprindelse; for den kan kun være kommet i forbindelse med, at hun trak nazikortet og sked en hund i det sammenfaldende mellem Nazismen og iSlamismen og HELT har fortrængt, at Nazismen kun når iSlamismen til sokkeholderne i omfang og bestialitet.

  De faglige organisationer har ret så travlt med, at bane vejen for Fandens Religion og hans Tilbedere. iSlamisten Harun Demirtas er kredsnæstformand for Dansk Sygeplejeråd i Hovedstaden og fører sig frem, på sygeplejerskernes vegne, med det ene krav efter det andet om respekt for hættemågerne fra Fandens Tilbedere. Det var ham, der ville at vi danskere skulle søge et andet land at bosætte os i, hvis vi ikke vil behandles af reklamesøjlerne. Og ham der ville hænge skilte op på sygehusene med teksten “Vi behandler ikke racister!” Han fremmes af både Altinget.dk og JP, hvor han endda har sin egen blog til formålet. Seneste kvalmende blogindlæg fra iSlamisten er denne:

  https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/harundemirtas/ECE11183856/danske-vaerdier-og-kvindefrigoerelsen-er-palaver-toerklaedeforbud-er-for-at-pine-muslimer/

  Kommentar by M.S. Carstens — 13. februar 2019 @ 23:31

 39. Kommunister har – ligesom islamisterne – ikke noget fædreland og derfor ingen fædrelandskærlighed. Nationaløkonomien og den danske kulturs overlevelse er for FOA “en by i Rusland”.

  Måske skal det med i vurderingen af FOA-formand Mona Striibs “udlændingepolitiske meninger”, at masseindvandringen har givet beskæftigelse og dermed mad på bordet til ca. ½ af medlemmerne i FOA? Man saver jo ikke den gren over, man selv sidder på?
  Uden masseindvandring ville der ikke være nær så mange beskæftigede i de offentlige jobs som FOA organiserer. FOA er Danmarks tredjestørste fagforbund – med 180.000 medlemmer. Størstedelen er ansat i kommuner og regioner.

  Kommunister elsker jo staten og kan ikke få den stor nok. Derfor er det ikke underligt, at kommunister har sat sig på ledelsen i FOA. Kommunister kan jo bestemt være dygtige fagforeningsfolk som f.eks den tidligere formand Dennis Kristensen.

  Deres tro på kommunismens 5 staveplader som forklaring på alt, gør at de er benhårde forhandlere. Derfor stemmer mange medlemmer på dem, selvom de ikke selv er kommunister. De vælger dem som deres pitbull terrier, der kan sætte sig i respekt hos arbejdsgiverne. Det er en gammel ‘tradition’ blandt fagforeningsmedlemmer.

  PS. Karakteristisk? Som kommunister kan de selvfølgelig ikke lide, at
  det offentlige privatiseres og får konkurrence fra private virksomheder. Det ser man bl.a på deres hjemmeside, hvor de har et Konkursindex, der dagligt opdateres og viser antallet af konkurser af private virksomheder i ældreplejen.

  http://konkursindex.dk/

  Databasen opdateres af journalister fra FOA.
  Såvidt jeg kan se, har FOA ansat 5 journalister som PR medarbejdere i deres relativt store presseafdeling. Det er nok bl.a derfor at de er i statsradiofonien DRs radio i timenyhederne med gode historier fra morgen til aften? Og i statens DRTV og TV2 i nyhederne næsten dagligt? (FOA’s hjemmeside:Henvendelse om cases til xxx tlf/email:-)

  Det var bl.a sådan de ulovligt fik stoppet Bios, som de nu hyklerisk i nyhederne undlader at nævne, at de var med i det, nu hvor Konkurrencestyrelsen har opdaget svindlen, som DR og TV2 villigt lod sig misbruge til.

  30. januar 2019
  “Falck misbrugte sin dominerende stilling til at ekskludere BIOS

  Falck Danmark A/S har misbrugt sin dominerende stilling ved at have fastlagt og implementeret en strategi om at ekskludere konkurrenten BIOS Ambulance Service Danmark A/S fra ambulancekørsel i Region Syddanmark. Konkurrencerådet har afgjort sagen.”

  https://www.kfst.dk/pressemeddelelser/kfst/2019/20190130-falck-misbrugte-sin-dominerende-stilling-til-at-ekskludere-bios/

  Kommentar by A-mad — 13. februar 2019 @ 23:36

 40. Gad vide hvor mange FOA-medlemmer, fru Striib, med sin fummelfingrede håndtering af nazikortet, fik sendt i armene på de Gule fagforeninger – Jeg tror da, at FOA-medlemmerne, ligesom vi andre, er trætte af hjernedøde tåber, som kun har nazikortet at byde ind med!?

  Kommentar by T. Flodur — 13. februar 2019 @ 23:54

 41. Hun minder mig om noget vi så i trediverne. I Sovjetunionen. Her myrdede Stalin løs, mens han blev hyldet af nyttige idioter, bl. a. her i Danmark.

  Kommentar by JC — 14. februar 2019 @ 00:08

 42. Mona Mona Monaaa, hvornår kommer den dag, hvor du går af, og vi andre kan slappe aaaa’…
  Hold kæft en hæslig kælling.
  “….siden socialakrobat” Kællingen har da aldrig været andet end rablende beton-commie.
  Hjælp mig lige hér. Pen!s Kristensen har altid lignet en, der allerede stod med det ene ben i graven. Nu har man gudhjælpemig valgt en overvægtig sut, der ser mere udkne..et ud, end ham man sendte på pension. En Thyra light. Hvad fanden har de gang i.
  Hun er tillige så dum som en dør. 30’erne og nu søde skat, kan overhovedet ikke sidestilles. De brune besættere du har så varme følelser for, har en agenda, der slet ikke er trængt igennem flæsket på dig moster.
  Og hvad angår din mavefornemmelse: Tør vi slet ikke tænke på din mave, efter bare at have hørt og set, det der allerede nu er synligt.
  Pøj-pøj me’ hende FOA! Hende skal I nok blive glade for i længden. Jeg tror vi alle allerede vil ønske, hun laver og udtaler sig endnu mindre end Thyra.

  Kommentar by White knight — 14. februar 2019 @ 03:09

 43. “Jeg forstår simpelthen ikke jagten på de mennesker”

  Som tidligere aktiv kommunist, skulle man ellers tro, at hun ville være helt forstående ud i jagten på anderledes tænkende…

  Kommentar by Michael Jensen — 14. februar 2019 @ 04:44

 44. Jeg tror ikke disse politisk korrekte besidder evnen til at tænke en original tanke selv. Hjernevask og lemmingeffekt.

  Kommentar by perp747 — 14. februar 2019 @ 17:35

 45. Med sådan en ’stor’ leder, er det ikke så mærkeligt, at medlemmerne flygter til KRIFA.

  Kommentar by Bastardo — 15. februar 2019 @ 18:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper