16. februar 2019

Karsten Hønge: Politiet bør ikke beskytte ‘hooliganen Rasmus Paludan’, “… leder en bande hooligans”

Folkesocialisten Karsten Hønge, alias ‘Tømreren fra Mors’, deltog torsdag aften i Deadline på DR2, hvor han argumenterede imod politibeskyttelse til Stram Kurs’ Rasmus Paludan. Det er rart at høre en socialist prioritere offentlige udgifter, men det ville nu være bedre hvis det ikke var i forbindelse med undsigelse af en politisk modstanders grundlovssikrede forsamlingsfrihed. Hønge omtaler i den forbindelse Paludan som værende ‘hooliganen’, og som værende ‘leder af en bande hooligans’. Det er en grov beskyldning, så lad mig lige korrigere.

Hooliganisme defineres på Wikipedia som værende ‘fodboldvold’, og associeres i Den Store Danske med ‘voldelige aktiviteter’. Der er lavet adskillige hooliganfilm, bedst kendt er ‘Green Street Hooligans’ fra 2005. I hovedrollen ses den voldelige hooliganleder Pete Dunham iført en trenchcoat af mærket Stone Island. Flere i hans bande (firm) ses i filmen iført tøj med det karakteristiske kompas-logo.

Da jeg for et par uger siden overværede en Stram Kurs-demo, så jeg flere iført tøj fra hooligan-mærket Stone Island. Alle var arabere fra moddemonstrationen. Personer, Paludan jf. Karsten Hønge, ikke bør beskyttes mod.

Karsten Hønge, SF: … efter nu utallige video-happenings ude i de udsatte boligområder, er det ikke på tide at politiet stopper op og tænker. Okay, nu har vi fanget hvad det er. Ikke islamkritikeren Rasmus Paludan, men hooliganen Rasmus Paludan, han rejser rundt med sit hadbudskab…

Jeg synes bare, at vi bliver trukket rundt i manegen og gjort til grin af Rasmus Paludan, fordi politiet optræder som statister i Rasmus Paludans video-happenings, det er jo det, det er. Og man gør ham alt for meget ære ved at kalde ham partileder og sige han er islamkritiker – Nej, det er han ikke. Han er islamkritiker, han er muslimhader, der leder en bande hooligans, det er hvad er han er.

(Green Street Hooligans fra 2005 med Charlie Hunnam som Pete Dunham iført Stone Island)

“From the mid 1990s the make has been popular in the football casual subculture in England and throughout the rest of Europe.[3] The brand can also be seen in many football hooliganism based films, such as Green Street Hooligans and The Football Factory.” (Wikipedia)

(Rasmus Paludans ultimative modpol, en araber iført Stone Island, Åbyhøj, 2. februar 2019)

Oploadet Kl. 01:18 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/98727/trackback

25 Comments »

 1. Løgnene er så psykedliske. Parlamentet, som har skaffet os alle deisse problemer på halsen, hvor vores folk, vores nation, vores kultur, vores sprog, står for at blive udslettet, vores børnebørn fremtid er dybt usikker, hele vores verden styrter i grus, pga disse djævle og deres venner rundt omkring i de øvrige parlamenter rundt omkring i verden, imens de forråder os på alle måder, kan vi tænke over, hvorfor de hele tiden skyder skylden på os for alting, når de nu hele tiden kun har forringet alle vores muligheder, lagt vores kultur, velstand og fremståenhed øde, destrueret vort folks intelligens, destrueret vores sammenhængfskraft, vores tryghed, vores venlighed, vores tolerance, vores glæde, vores familiaritet, vores genkendelse, vores væred, vores besæftigelse, vores industri, vores viden .. hvad har disse parlamentarikere ikke ødelagt????

  Skynd jer at se denne infowars, inden den bliver slettet af youtube og alle psykopaterne
  Joe Rogan exposed as a DMT fraudster. Watch this before it is deleted again.
  https://www.youtube.com/watch?v=QbGSZKXOcWA

  Kommentar by Cat Girl — 16. februar 2019 @ 01:59

 2. Og de gør det igen i denne weekend både lørdag og søndag, fordi mennesker som karsten hønge stadig ikke har fattet at det er personer fra hans egen side af det politiske spektrum der udgør problemet. Som altid.

  Kommentar by Per — 16. februar 2019 @ 02:00

 3. Det røde udslæt Karsten Møgdynge (eller udSLET, alt efter hvordan man har det med ham) er en rummelig, inkluderende og tolerant mand (som alle med samme sygdom). Det må man lade ham.
  Med den indstilling, får du lige selv en fra familien til at skære dig ned fra en af BMS kranerne, er det så ikk’ en aftale Karsten?
  Jeg ka’ forstå du var syg, eller pjækkede, de dage i havde historie på skoleskemaet. For, du har da gået i skole Karsten? Ja, undskyld. Jeg kommer sgu helt i tvivl.

  Kommentar by White knight — 16. februar 2019 @ 02:53

 4. Karsten Hønge: “Jeg synes bare, at vi bliver trukket rundt i manegen og gjort til grin af Rasmus Paludan” – Tableau! Godt gået Hønge; det er netop idéen, med showet, at du og din politik, skal afsløres og være til grin! – Og, minsandten, efter, at du har slugt hele krogen; med fuldt lys på (Deadline, m.v.) fortsætter rundturen i spinatbedet!

  Kommentar by T. Flodur — 16. februar 2019 @ 03:46

 5. Det er fint nok med en linselus som Rasmus Pælodan men gi ham et klippekort med 3 gratis forsøg med 30 politibetjente til rådighed og derefter må han evt. med Youtube som sponsor selv betale for hans gøgl.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 16. februar 2019 @ 04:52

 6. Den Stone Island jakke koster kun 631 Euro…
  https://www.stoneisland.com/dk/stone-island/jacket_cod41850829pt.html#dept=ctsjckts

  Der er vist ikke mange unge, som selv har tjent deres penge på ærlig og redelig vis, som vil betale 4.800kr for en jakke (det er prisen hos Kaufmann).

  Kommentar by Allan — 16. februar 2019 @ 06:03

 7. HALLO, HALLO, RASMUS PALUDAN!!! LAD OS HØRE FRA DIG. Hvordan går det med din partidannelse?? Bliver den til noget? Du har jo før skrevet hertil. Vær venlig at skrive igen, og fortælle os lidt om hvordan det går.

  Kommentar by tp — 16. februar 2019 @ 06:51

 8. # 1 : Ja, enig. de gamle partier er ved at ødelægge alt for vi danskere. De ikke bare udnytter os og tyranniserer os, nej, de terroriserer os. Se bare hvordan de påfører os tusindvis af importerede forbrydelser, udgifter, narkostoffer og sygdomme. Se hvordan skilsmisse-systemet ydmyger og nedgør mændene, gør dem retsløse, og gør deres børn faderløse. Se hvordan skilsmisse-bureaukraterne, i form af røde feminister, svindler med barnets tarv, ligestillingen og retfærdigheden.
  Se hvordan patienter må ligge på gangene, eller afvises ved indgangen, eller udsættes for alle mulige svigt hvis de overhovedet kommer indenfor. V, K, R og S har jo skåret ned på alt, for at skaffe penge til deres elskede migranter sydfra.

  Frygtelige tider venter os. For “svenske” tilstande er i fuld fart på vej til os, efter at de gamle partier alle har accepteret Marokko-traktaten. Læs Snaphanen, den korte avis, 180 grader, 24nyt.dk, jp-jalving, you tube om Merkels migrant crisis og Kalergi-plan. Læs om sundhedsvæsnets deroute.

  Kommentar by tp — 16. februar 2019 @ 07:09

 9. KORT SAGT: De stjæler vores tid, vores penge, vores familieliv, vores jobs, vores sundhed og liv. Uden at spørge os, forærer de vores land, byer, boliger, kvinder, velfærd, penge, kultur og fremtid, fred og sikkerhed væk til invaderende negre og arabere. Grænsen er stadig hullet som en si. Stort set intet af hvad V, K, LA og DF har lovet vælgerne, er blevet til noget. Det står lige så sløjt til med R, S, SF, EL og badutspringer-partiet. Alle de gamle partier betragter os som stemmekvæg og malkekvæg.

  Kommentar by tp — 16. februar 2019 @ 07:21

 10. I Rusland har de en anti-Hooligan lov som fungerer fint. Den vil jeg anbefale indført herhjemme. Den ville betyde enden for Antifa.

  Kommentar by Vakse Viggo — 16. februar 2019 @ 07:43

 11. Evolutionen begik måske en fejl ved at skabe mennesket.
  Vi er nok det eneste væsen der bevidst ødelægger livsbetingelserne for vores egen art.

  Karsten Hønge er eksempel på en alvorlig “produktionsfejl”.

  Kommentar by k.m. — 16. februar 2019 @ 07:53

 12. Stone Island var, og er stadig meget udbredt i store dele af hooligan miljøerne, men i dag er det blevet et mainstream tøjmærke blandt teenagerne og unge mænd.

  Det symboliserer ikke en skid.

  Kommentar by JS — 16. februar 2019 @ 08:28

 13. Rasmus Paludan må se at finde en anden form, de her demo’er er ved at være trættende.

  Kommentar by Johnson — 16. februar 2019 @ 08:44

 14. “Jeg synes bare vi bliver trukket rundt i manegen…”
  “Kære” Karsten Møgdynge; er det ikke det klovner, er bedst til.

  Kommentar by White knight — 16. februar 2019 @ 08:53

 15. – JS

  Du er ikke særlig god til at læse mellem linjerne.

  Kommentar by Kim Møller — 16. februar 2019 @ 09:20

 16. Håber ikke at folk kun læser og skriver her for underholdningens skyld. For så er der ikke meget håb om at Danmark overlever. Er vi ved at blive nogle stykker, helst mange, som prøver at skaffe flere læsere til URIASPOSTEN osv…? (via løbesedler til postkasserne, eller på anden måde)

  Kommentar by tp — 16. februar 2019 @ 09:51

 17. Karsten Hønges problem er, at han aldrig har sat sig ind i, hvad islam har af planer med os og vore efterkommere. Derfor kan han som den blinde vejlede alle de andre blinde, som har gjort det til en dyd, at ligestille alle religioner med islam.

  Kommentar by Menig 442 — 16. februar 2019 @ 09:57

 18. Menig 442 09:57. Karsten Hønges problem er… at han er en fanatisk marxistisk fagforeningspamper med en kæmpe plakat med Lenin på væggen af sit luxus-pamper kontor. En typisk venstreorienteret nasserøv!

  Rasmus Paludan demonstrerer, så alle kan se, hvad der er galt i Danmark. Han gør det som eksemplarisk dansk roligan. Det er 100% lovligt. Han kan juraen på fingrene!

  Hvis de venstreorienterede og pamperne vil stoppe ham, må de vedtage en lov i folketinget, der ulovliggør hans demoer. Det kunne blive en interessant – men afslørende – folketingsdebat om (endnu en) begrænsning af ytringsfriheden.

  Den kunne godt komme efter den her …”et massivt flertal i Folketinget vil nu skærpe straffelovens §108, den såkaldte spionbestemmelse, således at synspunkter og andre ytringer skal kunne medføre op mod 12 års fængsel, hvis anklagemyndigheden mener, at de er fremsat efter aftale med udenlandske – læs russiske – efterretningstjenester i den hensigt at”påvirke beslutningstagning eller den almene” (klip fra Lars Hedegaard på Trykkefrihed.dk)

  Kommentar by A-mad — 16. februar 2019 @ 10:48

 19. Og JP (gratisudgaven på nettet) har i dag klokken 10.55 et billede af Rasmus Paludan på forsiden, hvor han står og heiler. Så meget for den danske presse. Så er selv msm i usa hæderlige og sandfærdige.

  Tak himlen for internettet.

  Kommentar by Svend — 16. februar 2019 @ 10:59

 20. OT: Hjælp NB med at blive opstillingsberettigede til EU-valget:
  https://nyeborgerlige.dk/eu_valg_2019/

  Kommentar by Kimski — 16. februar 2019 @ 11:00

 21. Karsten Hønge beskriver sig selv som BRANDRØD eller BLODRØD.

  Den med at omdigte en strakt arm til heileri og nazisme, prøvede BT også med Morten Messerschmidt fra DF. BT tabte dog vistnok den efterfølgende injuriesag, for Morten udbragte blot en skål med fadøl i festligt lag. Falske beskyldninger mod ikke-røde danskere er noget helt almindeligt fra mediernes side.

  Kommentar by tp — 16. februar 2019 @ 11:22

 22. 5. Per Henrik Rasmussen
  Du er helt helt gal på den.
  Du vil da ikke bryde grundloven vel.??
  det er jo ikke seriøst med den gang lort du skriver.

  Der er mange (Flertallet) kan ikke se hvad der er ved at ske, dvs. det er du ikke alene om.

  Rasmus Paludan går forrest for alle uvidende personer, dette kaldes ren patriotisme. Han trækker: H E L E L Æ S S E T. end sige prøver at redde Karsten Hønge’s røv, når det kommer dertil.

  Hvis vi ikke havde grundloven på det felt, med ytringsfrihed, var det hele allerede gået op i røg,
  Jeg håber du fatter det.

  Kommentar by Sindsro — 16. februar 2019 @ 13:15

 23. De uskyldsrene forkæmpere for de gode – Redox – har defineret tøjmærket Stone Island som … nazistisk:

  https://researcharkivet.info/article-14.html

  Kommentar by Hr. Snusk — 16. februar 2019 @ 13:20

 24. Ifølge Karsten Møgdynges logik var Finn Nørgaard og Dan Uzan selv skyld i, at de blev henrettet af islamisten Omar…

  Kommentar by Revisoren — 16. februar 2019 @ 13:33

 25. Jeg er ikke enig med Paludan i nødvendigheden af at demonstrere i udsatte områder så hyppigt som han gør. Som Karsten Hønge siger det: vi har forstået det. MEN jeg vil til enhver tid forsvare Paludans ret til at demonstrere hans meninger overalt i vort land, når han åbenbart gør det uden anvendelse af vold. Det er hans ret, og det kaldes ytringsfrihed. At der så findes individer, der ikke har samme holdning til vold, kan man ikke klandre Paludan for. Det kræver så tilstedeværelsen af nogle få politifolk. Det er så det.
  Når Antifascister og andre ekstreme venstredrejede elementer optræder med deres vold, kræves der helt andre mængder politifolk.
  Når der sker noget i den hellige sports navn, kræves der også store mængder politifolk. Der kan være tale om fodboldkampe, hvor de to holds tilhængere risikerer at støde sammen under anvendelse af vold mod hinanden.
  Flere gange om året afholdes cykelløb på offentlige gader og veje over hele landet, til stor gene for den øvrige færdsel. Her kræves også store mængder politifolk til at regulere trafikken.
  I Århus holdes der årligt motorløb på byens vejnet, også her til gene for den normale færdsel, og til gene for byens borgere, med larm og bilos (CO2-udslip). Og anvendelse af politifolk.
  Paludans udøvelse af ytringsfriheden kan man synes om, eller ikke. Men anvendelsen af politiet til at beskytte hans ret er minimal, sammenlignet med hvad sporten kræver af politiet.

  Kommentar by Asger Brøgger — 16. februar 2019 @ 17:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper