19. februar 2019

Niels Lillelund: “… i Foghs fjerne blik ved muren findes konturerne af Europas moderne ulykke.”

Niels Lillelund har set ‘Skål for Europa’ med Anders Fogh Rasmussen, der blandt andet har været på besøg i Orbans Ungarn. Skøn kommentar sakset fra JP.dk – Skål for Europa (10. februar 2019, kræver login).

“Vi så det ikke mindst i udsendelsen fra Ungarn. … både seeren og Morten og Anders fornemmer, at de vist egentlig er glade nok for den mur. Altså ungarerne.

… da de når frem, begynder journalisten altså at stille spørgsmål. Anders Fogh synes ikke at have ventet det fra denne kant. Men journalisten spørger altså, stille og roligt, for hvorfor ikke en mur, når den nu har virket, og når nu Europa ikke kan standse strømmen, og muren kan standse strømmen?

Anders Fogh Rasmussen tøver. Han mumler noget om, at det jo ikke kan nytte, vi må være fælles, vi må være europæiske, og hans blik bliver et øjeblik fjernt. Og dér, lige netop i dette fjerne blik, har vi portrættet af en moderne europæisk arketype.

Med så enkle greb udstilles manden, der vil åbne Europas grænser, men ikke vil åbne sine egne sanser for smagen af kvæde, verdensmanden, der aldrig blev det, manden, der rejste kloden rundt og blev budt på al verdens herlighed og forskellighed, men sagde nej tak til vinen og kun lod sig beruse af magten og de store visioner. Denne stærkt begrænsede mand med alle de kontrollerede vaner burde jo om nogen kunne forstå et folk, der føler sig nødsaget til at bygge en mur ved synet af maurernes horder ved deres lands grænse, en noget alvorligere trussel end smagen af confiteret appelsinskal. Men nej, det forstår han ikke, han har forskrevet sig til den store vision.

Og i Foghs fjerne blik ved muren findes konturerne af Europas moderne ulykke, som man også ser den udspillet på revyscenen, når Jean-Claude Juncker stavrer stangstiv rundt og roder rundt i kvindernes hår af bar iskiassmerter, mens han i ledige stunder tegner nådesløst visionære linjer om den europæiske nyordning.. De store visioner og det lille, lille svage menneske; det er tegningen, og In Vino Veritas, siger jeg bare….”

(Morten B. Iwersen til Anders Fogh: “Men er det løsningen, så er det jo løsningen?”; Foto: DR2, udsnit)

Oploadet Kl. 01:57 af Kim Møller — Direkte link59 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/98808/trackback

59 Comments »

 1. Så lidt skal der til. Konfrontér de uansvarlige globalister med virkeligheden.

  Morten B. Iwersen er ansat på DR … endnu.

  Kommentar by Hr. Snusk — 19. februar 2019 @ 02:36

 2. “In Vino Veritas”… stang stive Jean-Claude glemmer at dette også gælder for os undersåtter.. Grænsebeskyttelse virker… Sikke noget lort… Hva Anders Fjog.. Prøv at stikke hovedet ud af jeres White gated communities og lugt til kaffen… :-)

  Kommentar by Ignoranten — 19. februar 2019 @ 04:05

 3. Tjah på DDF hjemmeside, kunne man læse at EU betaler (Milliarder?) for at Tyrkiet, -under ledelse af Khalif Erdogan???- kan bygge en mur til Syrien????? :-) :-) :-). Når man ikke vil se problemet med Islam i øjnene og blot stikker hovedet i busken, og visker – integration, fremmedhad, og mangfoldighed- jamen så må man jo ty til den slags mærkelige bortforklaringer. Egentlig komisk som “Den døde papegøje”- Monthy Python-, hvis det ikke var fordi virkeligt eksisterede. Nok om det. Hjertelig tak til Unggarn, Polen, Slovakiet, og Tjekkiet o. a visalande, for at forsvare civilisationen, imens diplomatisk fejhed hersker i drømme EU top. Støt SIAD God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 19. februar 2019 @ 07:41

 4. “It is usually futile to try to talk facts and analysis to people who are enjoying a sense of moral superiority in their ignorance.” – https://en.wikipedia.org/wiki/Thomas_Sowell

  Kommentar by barfbag — 19. februar 2019 @ 07:56

 5. Jeg hører ikke til Søren Pinds fans, hans religiøse skvalder og uanstændige krav om at sætte danske soldater ind i Syrien overskred efter min mening grænsen for anstændighed.

  Men i aftes fik Pind sagt nogle fornuftige ting i Deadline. Dels om en mangeårige fængselsfugl og bedrager med politikerambitioner og dels om den politiske situatione i det hele taget:

  Vi har et folketing uden folk!

  Kommentar by Hans Jensen — 19. februar 2019 @ 08:06

 6. Så også Anders Fogh i TV stå ved grænsehegnet og grinte lidt i mit stillesind….Herligt billede.

  Kommentar by jrp — 19. februar 2019 @ 08:19

 7. Det er godt set. Fogh er den lille bondedreng, der først blev liberalist og så verdensmand. Men det stikker ikke så dybt. selvom han har været chef for NATO

  Kommentar by Snaphanen — 19. februar 2019 @ 08:24

 8. Anders Fogh har gjort det godt ingen tvivl om det. Han har kvinde-og medie tække. En nødvendig betingelse i dag.

  Husker stadig med et grin da Silvio Berlusconi fra talerstolen i Europa-parlamentet, sagde at hans kone var ude efter en ny elsker og han ville foreslå hende AF.

  (Ikke som da Silvio Berlusconi samme sted fra sagde, at der var et filmselskab, der søgte én til en rolle som leder af en kz-lejr og opfordrede formanden for Europa-Parlamentet, Martin Schulz, (tysk socialdemokratisk SPD politiker) til at søge den rolle. Han mente han havde både udseendet og mentaliteten til det – med samtidig latterkrampe var det svært for mig dengang at være uenig!)

  Niels Lillelund er som sædvanlig suveræn satiriker om livet ved det danske gadekær. Han mener tydeligvis at sognerådet hverken har vilje eller evner til at stoppe befolkningsudskiftningen. Derfor er hans eminente humor “laughing to keep from crying”. Den som vi er nogle få dissidenter inkl undertegnede, der overlever på.

  Kommentar by A-mad — 19. februar 2019 @ 08:47

 9. Bette Anders ER et fjog.
  Og hvad angår kvindetækken:
  Hør piger; ka’ I møde ham i Ørstedsparken – efter mørkets frembrud? I skal bare kigge efter den smarte slanke kvinde med det lange lyse hår.

  Kommentar by White knight — 19. februar 2019 @ 08:56

 10. Træd varsomt Fogh ;)

  OT:
  Søren Pape vil stoppe mulighed for milde straffe af kulturelle hensyn.

  https://jyllands-posten.dk/politik/ECE11199391/pape-vil-stoppe-mulighed-for-milde-straffe-af-kulturhensyn/

  Jeg synes faktisk Hr. Pape har fat i noget. For en gangs skyld.

  Desværre bliver ideen skudt ned af Børns Vilkår og Den Danske Dommerforening (!). Altså sagen drejer sig om et vietnamesisk forældrepar mishandlede deres barn, og undgik fængsel. På grund af at volden var “Kulturelt Betinget”.

  Børns Vilkår mener at det er symbolpolitik. Istedet foreslår de: “Børns Vilkår ser hellere, at regeringen får fokus på information, så man kan nå ud til de forældre, som slår deres børn.”
  Prøv lige at læs det sidste igen. Symbolpolitik?

  Vorherre til hest.

  Kommentar by Realist — 19. februar 2019 @ 08:58

 11. En mur vil altid være en halv løsning på et problem man ikke behøver at have.

  Den hele løsning er at fjerne asylretten helt. Så ophører de med at komme.

  Folketings-idioter. Karriere-magere.

  Kommentar by Realisten — 19. februar 2019 @ 09:08

 12. Fogh ser arbejdskraftens frie bevægelighed som den økonomiske velstands motor, men glemmer at grænseløshed vil skabe det kaos, som vil ødelægge den økonomiske motor og gøre en klimaindsats til en illusion.

  Kommentar by Menig 442 — 19. februar 2019 @ 09:10

 13. En af de frelste, der lever det gode liv, vil redde hele verden.
  https://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE11197296/goer-det-muligt-for-vores-drenge-at-klare-sig-selv/

  Kommentar by k. m. — 19. februar 2019 @ 09:12

 14. Fik set første afsnit, hvor AFR roste Frau Merkel til skyerne, som en af Tysklands samt Europas allerstørste ledere.
  Da fik jeg næsten den gode drue i den gale hals og den begyndte at smage som eddike i bar væmmelse.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Stem D, som D-dag.

  Kommentar by Neuhammer — 19. februar 2019 @ 09:15

 15. Bette Anders har siden vist sig, at være et fjog. (Sådan som også en vis herr Bittermann)
  Dametække, Anders?!
  Hør piger: Han vil meget gerne møde Jer til en snak om hår og make up i Ørstedsparken (efter mørkets frembrud) I skal blot kigge efter den flotte slanke dame med det lange lyse hår.

  Kommentar by Knights Templar — 19. februar 2019 @ 09:22

 16. Har mennesket ikke altid ville beskytte sig imod fjender eller dyr.
  Volde, diger, hegn, voldgrave, borge osv.
  I Danmark kendes der mange forsvars foranstaltninger. Æ vold i Sønderjylland. Dannevirke forstærket af flere omgange. Og strand forter og fjord forter bla ved Limfjorden og Randers fjord udbyhøj skanse. København forskansning.
  Tyskland byggede en, der vendte mod nord da Sønderjylland var tysk. Og senere atlantvolden.
  Muren i England, den kinesiske mur.
  Mennesket har altid villet beskytte sig.
  Men nu kommer fjenden ind som trojanske heste. Formerer sig til et hobetal og så….
  Findes der et program til at stoppe det virus angreb?!

  Kommentar by P — 19. februar 2019 @ 09:49

 17. http://denstoredanske.dk/Danmarks_Oldtid/%C3%86ldre_Jernalder/Angreb_fra_%C3%B8st_200-400_e.Kr/Volde_og_grave

  Kommentar by P — 19. februar 2019 @ 09:50

 18. En af de tidlige sælgere af vores suverænitet. Denne stålblikkede brugtvognssælger formåede at sælge vores evne til at bestemme, om vi ønsker at gå i angrebskrig, for en toppost i NATO. Metoden var at lyve fra ende til anden.

  Det er et modus operandi vi virkelig er nødt til at have i sinde, hver eneste gang vi er tvunget til at høre på den næste brugtvognssælger i rækken. For der er altid én til. Én til, der er klar til at sælge vores land for at få arbejde i super/inter-nationale, ikke-demokratiske institutioner. De forsøger hele tiden.

  Kommentar by Quark — 19. februar 2019 @ 10:02

 19. DER ER NOGET HELT GALT FAT MED VALGLOVEN m.m. Et såkaldt folketing bør kun vælges for eet eller to år ad gangen. Så kan vælgerne hurtigere slippe af med ministre som viser sig at være uduelige/ asociale/ hensynsløse/ landsforræderiske. Man bør tidligst kunne vælges til MF’er fra 25 år. Og valgretsalderen bør ikke være 14 eller 16 år som de røde ønsker, men hellere 21 eller 23 år. Der burde genindføres et to-kammer system. Og der burde være direkte demokrati efter schweitzisk forbillede.

  Det nuværende folketing er den rene katastrofe. Antallet af uvidende/historieløse skolepiger og skoledrenge, samt pampere, kommunister, radikale tåber, feminister, gak-gak humanister og eu-korrupte typer er så stort, at den fornuftige, normale og hæderlige dansker der holder af sit land…. og foretrækker civilisation, danskhed og ægte demokrati fremfor invasion, gangstervælde, barbari og kommunistisk diktatur….dårligt nok er repræsenteret.

  De gamle partier er kommet så langt ud i arrogance, frækhed, korruption, dumhed, fjolleri og rødfascistisk galskab, at de vil bringe elendighed, fattigdom, sygdom, forbrydelse og død ind i hundredtusinder af danske hjem, hvis der ikke kommer andre og bedre politikere på banen. Hvis man ikke forstår det, har man ikke forstået hvilken DJÆVELSK parodi og farce vores fjernstyrede “demokrati” har udviklet sig til. (bl.a. pga. EU, FN og mediernes manipulation)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 19. februar 2019 @ 10:34

 20. Som den visionære canadiske medieanalytiker, Marshall McLuhan (1911-1980), sagde, er mediet budskabet i den globale landsby.

  Hvad du siger på tv er nærmest uden betydning. Det er det indtrykket af billedrørets elektroners dans på tv billedskærmen, der skaber det samlede indtryk, som seeren modtager på nethinden og lagrer mest i underbevidstheden og kun delvis i bevidstheden. Personers udseende og udstråling betyder en del. Sammenlign blot billederne af Donald Trump og Hillary Clinton på tv. Trump brænder igennem og Hillary virker håbløs.

  “05. OKT. 2002
  På en pressekonference om EU-udvidelsen kaldte den italienskeministerpræsient Silvio Berlusconi, statsminister Anders Fogh Rasmussen for Europas flotteste. – Udvidelsen skal nok lykkes. Rasmussen er en begavet forhandler. Han er også den flotteste statsminister i Europa. Jeg tror, jeg vil introducere ham for min kone, udbrød italienerenforan de 50 forsamlede pressefolk.
  Rygter siger, Berlusconis kone har en affære med et efter sigende ikke særlig attraktivt medlem af oppositionen.”

  PS. Klaus Riskær Pedersen, der nu stiller op til Folketinget, startede i sin tid Kanal 2, den første kommercielle tv-station i Danmark og Silvio Berlusconi overtog som bekendt det italienske stats tv RAI, som han privatiserede og lagde ind som en del af sin omfattende mediekoncern. Senere blev han jo italiens regeringschef.

  Tv virker på mange som narkotika.

  Kommentar by A-mad — 19. februar 2019 @ 10:35

 21. Forvent ikke at få et ærligt svar fra NeoCon EU-globalisten Fogh.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 19. februar 2019 @ 10:37

 22. @ 8 .”Anders Fogh har gjort det godt..” Ja , frem for alt for sig selv ,
  kan ikke rigtigt se hvilken gavn den krigslidderlige klovn ellers har gjort . Fatter forresten ikke postyret om Klaus R. Pedersen ; har man ladet folk som Fogh , Thorning og L.L.Rasmussen komme til fadet og betjene sig , er Pedersen’s uoverensstemmelser med lovgivningen vel at regne for bagateller…

  Kommentar by krassisten — 19. februar 2019 @ 11:27

 23. Jeg gør i al beskedenhed opmpærksom på, at da Fogh fik magten, kunne man tit læse i aviserne, at Venstre havde et problem med at tiltrække kvindelige vælgere.

  Så de af jer, der er så dårligt opdraget, atI hver dag sidder og rakker ned på kvinder, som om de var underhundens underhund, skyder også i denne sammenhæng ved siden af. Venstre har fortsat et problem med kvinderne og fred være med dem. Vores nuværende elendige situation er i langt overvejende grad mænds værk.

  Kommentar by Hans Jensen — 19. februar 2019 @ 11:36

 24. Før i tiden sendte man et hospitalsskib “Jutlandia” til støtte for allierede der var i krig. (Koreakrigen) Men Venstres Fogh ville absolut have danske soldater afsted. Resultatet blev over 4O døde og mere end 2OO alvorligt sårede og lemlæstede danskere. Og flere milliarder kroner blev spildt. Alle har de grund til at være bitre. For deres ofre gavnede ikke Afghanistan ret meget. Og slet ikke Danmark.

  Måske fik vi lidt sympati hos Bush/USA. Men den er nok sat over styr igen efter mediernes smædekampagne mod Trump.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 19. februar 2019 @ 11:51

 25. Tro ikke at Anders Fogh Rasmussen er den eneste, som har fået serveret mange dyre vine uden nogensinde at få forstand på vin. Det er det mest almindelige, kan jeg hilse og sige. Og egentlig synes jeg heller ikke, at man kan bebrejde manden, at han optræder i jævn påklædning, som en københavner aldrig ville optræde i, eller at han har beholdt sit jyske tonefald og foretrækker sin lokale franske vin. Det ligger mig fjernt at se ned på folk, der er vokset op på landet. Men Fogh kunne nu godt efter en menneskealder med lysthus i det franske have lært sig at udtale Vosne Romanee uden s.

  Kritik skal der til, men den skal også være rimelig og ikke af den skråsikre slags. Jeg er da ikke sikker på, at vores engagement i Afghanistan ikke har betydet noget godt for Danmark, sig ikke at de ofre, der blev ydet, var spildte. Men det var fra starten en håbløs opgave, vi var med til at påtage os.

  Kommentar by Hans Jensen — 19. februar 2019 @ 12:10

 26. Anders Rasmussen startede sin karriere – der altid drejede sig om ham selv, aldrig om Danmark – med som ung ambitiøs skatteminister at påbegynde ødelæggelsen af Skattevæsenet i 1980’erne. Hulemanden, som han var dengang, mente sagtens, at man kunne skære en tredjedel af personalet væk.

  Da han blev statsminister, lod han andre fortsætte værket på skatteområdet. Samtidig præsiderede han over afskaffelsen af Danmarks forsvar som et områdeforsvar. Og han undlod at gøre noget for at genoprette undervisningsvæsenet, der har været på en nedadgående glideflugt siden 1968-“oprøret”.

  Det hele var et stort karriere-løb.

  Kommentar by Gunnar Biering — 19. februar 2019 @ 12:14

 27. Fogh fremstår som en bagstiv Distortion-deltager – der bliver bedt om at vurdere skaderne efter festen.

  Vi har adskillige historiske erfaringer med fascistoide og kommunistiske udskejelser og eksperimenter. Det nye på listen er liberale udskejelser og eksperimenter. Hvad kunne dog gå galt?

  Kommentar by BE — 19. februar 2019 @ 12:18

 28. Når jeg ser Anders Fogh Rasmussen den ækle EUSSR hånddukke, så savner jeg bare Sankt Glistrup endnu mere. Gad vide om hussein obama også har være på Anders Fogh Rasmussen ligesom alle de andre.

  Kommentar by Piphans — 19. februar 2019 @ 12:52

 29. Hvorfor har Hans Jensen travlt med at forsvare de politiserende kvinder?
  Mener han virkelig at pladderhumanisterne og de radikale lider nød? Og hvorfor forsvarer han Fogh? Var det ikke misbrug, var det ikke tåbeligt, uansvarligt og kynisk at sende soldater ud for at de skulle risikere liv og helbred i et fjernt og fremmed land? Mange blev presset til at tage afsted. Har Fogh ikke svigtet soldaterne og Danmark hele vejen igennem? Hans efterfølger Lars Quisling er også til ulykke for vi danskere.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 19. februar 2019 @ 13:39

 30. PS: Medierne fremstillede selvfølgelig Fogh som en superdygtig statsminister, som danskerne var heldige med at have. Det var de så ikke.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 19. februar 2019 @ 13:42

 31. Ander Fogh Rasmussen klarede sig flot under tegneserie ytringsfrihedskrisen. Der fik han min respekt. Fuldkommen imponerende flot klaret med det pres der var på ham dengang. (Imodsætning til Tony Blair og resten af EU). Der kan være andre ting jeg er uenig med ham i, men det er underordnet set i forhold til tegneseriekrisen og den standhaftighed han viste. En guide på Madera (Hvor jeg under krisen havde ferie), fremviste en statshue for pressefriheden efter nellikerevolutionen, da han hørte jeg var Dansker. (Støt SIAD). mvh Michael Unna.

  Kommentar by Michael Unna — 19. februar 2019 @ 14:48

 32. VAR DET NU SÅ FLOT, som Unna mener? Var det mon ikke et nøje beregnet skuespil? Og var der ikke noget med at Fogh dummede sig overfor/ikke turde møde en række ambassadører? Der er flere som mener at han håndterede tegneserie-krisen dårligt.

  Bortset fra det, så læs om SKILSMISSE-SYSTEMET…. og den MANDSFJENDSKE — FAMILIEFJENDSKE og BØRNEFJENDSKE røde familiepolitik under bloggen om A. Morgenthaler/ klimakamp, den 17. februar, indlæg 71. Er lige sat på, som svar til fru Carstens.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 19. februar 2019 @ 15:10

 33. Kære Hr. Beaumont

  > Bortset fra det, så læs om SKILSMISSE-SYSTEMET…. og den MANDSFJENDSKE — FAMILIEFJENDSKE og BØRNEFJENDSKE røde familiepolitik under bloggen om A. Morgenthaler/ klimakamp, den 17. februar, indlæg 71. Er lige sat på, som svar til fru Carstens.

  Vil De ikke være så venlig at undlade at bruge Uriaspostens kommentarspor som Deres personlige blog? Det er efterhånden ret irriterende at støde på Deres komplet off-topic henvisninger til dit og dat i andre tråde; ting De har skrevet som kommentarer på helt andre emner, og nu inderligt ønsker at vi alle læser?

  Endvidere er det en smule irriterende, at Deres indlæg ofte deles op i indtil flere sektioner og bliver mere og mere off-topic og indeholder flere og flere lister af adjektiver efterhånden som der skrives mere og mere. Af det samme som De har skrevet hundredvis af gange før, fordi det er det samme De skriver i nærmest alle tråde.

  På forhånd tak.

  Kommentar by Quark — 19. februar 2019 @ 16:19

 34. HR. Quark, jeg tør vædde på at du skriver dit nedladende indlæg, fordi du ikke kan lide mine indlæg, som kritiserer indvandringsindustrien, alle partierne, DR, TV2 og papiraviserne mv. Du ønsker en blogger som mig bortcensureret. Du værdsætter på ingen måde bloggere der går mod strømmen og påviser hvordan den politiske “elite” er ved at ødelægge Danmark. Du værdsætter ikke at modtage oplysninger om ting du kun har et beskedent eller slet intet kendskab til. Og da du heller ikke værdsætter detaljer, eller uddybende og skiftende synsvinkler, eller oplysninger der gives til nye og skiftende læsere, så mener du at alt kun er gentagelser.

  Helt ærligt, hvorfor springer du ikke bare mine indlæg over?? I stedet for at pakke dine censurkrav ind i kværulanteri om at jeg ikke vælger et nyt emne hver gang. Men hvis du forlanger at blive underholdt med nyt, nyt og atter nyt, hvorfor læser du så ikke bare nyhederne på tekst-tv eller ser dem som ugebladene og papiraviserne bringer. Men dér er der måske også alt for mange gentagelser efter din smag?

  Noget tyder på at du er ligeglad med at det danske folk lider (under Borgens og mediernes misregimente) og har kurs mod en kulsort fremtid. For dig er det vist underholdning og atter underholdning det drejer sig om. Gerne så letbenet som muligt? Eller har du aktier i godhedsindustrien?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 19. februar 2019 @ 16:55

 35. Det ER da også sur roev, at blive “proven wrong”. Hvis man har bygget hele sit narrativ op på det stik modsatte.
  Andersine står og ligner mest af alt een, der mener det må være virkeligheden, den er gal med. Ikke hans højtflyvende ideer – helt uden jordforbindelse.

  Kommentar by Knights Templar — 19. februar 2019 @ 17:33

 36. Hvorfor er det fjog ikke blevet stillet for en dommer endnu?

  Kommentar by Flaskeposten — 19. februar 2019 @ 18:28

 37. til 32 Beaumont. Ja som han selv sagde. Han gad ikke at mødes med nogle ambassadører (Og det gjorde han fuldkommen ret i), som burde vide at vi har ytringsfrihed i Danmark. Han lagde sig ikke ned for det pres, som nogle ambassadører ville have (efter nogle Imamer havde rejst rundt med bl.a en løgnehistorie om en griseparade- som var hentet fra Frankrig). En af dem endda (Imam) endda besøgte endda det land han var flygtet fra. Han var hele tiden under et gevaldigt pres, men stort set stod han imod. (Tror ikke Ahmed Akkari ville have ændret sig, om ikke Fogh stod fast).

  Han håndterede det flot. 3 foldigt leve til ham for den håndtering- Her var der en statsmand som stod op imod taankediktaturet, og Islam som den – usekulære diktator religion- den er. JIngen er perfekt, men i denne sammenhæng har jeg ikke et eneste ondt ord om hans ageren.

  Bortset fra det. Støt SIAD. God tirsdag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 19. februar 2019 @ 18:36

 38. Enhver idiot kan finde ud af at rakke ned på andre, men det er der intet konstruktivt i.

  Hvorfor går I ikke ind på dr.dk og ser den sidste af vinudsendelserne med Anders Fogh Rasmussen?

  Hør dog, hvad Fogh selv og andre siger, om EU’s problemer og Brexit, mens han står ved et kasseapparat i en bar og i samtale med folk, der næsten alle synes at være uenige med ham. Fogh tager kritikken til sig, han siger lige ud, at EU ikke har forstået, hvad folk ville have.

  Kommentar by Hans Jensen — 19. februar 2019 @ 18:38

 39. Enig med Unna! Det er for småligt ikke at ville rose manden for det, som vi var stolte over.

  Kommentar by Hans Jensen — 19. februar 2019 @ 18:39

 40. (Han var langt mere en statsmand end den vi har nu, som blot er en nikkedukke for EU og Merkel, og ellers en tom bureaukrat).

  Kommentar by Michael Unna — 19. februar 2019 @ 20:24

 41. Nej, man kan ikke beskylde Lars Løkke Rasmussen for at være karamatisk, og han virker heller ikke særlig troværdig. Man har altid på fornemmelsen, at han ikke siger “det hele”, og alligevel vil han måske vise sig at være vort bedste valg. Mette Frederiksen er bestemt ikke troværdig, og Kristian Thulesen Dahls taktiske vægelsind har gjort ham til en utroværdig politiker, der ændrer form som kviksølv. Det er deprimerende.

  Kommentar by Hans Jensen — 19. februar 2019 @ 20:39

 42. Ja, enhver kritik man ikke bryder sig om (måske netop fordi den er præcis og saglig), kan jo kaldes idiotisk nedrakning. Eller “racisme” osv. Mener Hans Jensen at der heller ikke er noget konstruktivt i Uriaspostens kritik af masseindvandringen, skøre “venligboere” eller korrupte politikere? Eller synes HJ at enhver form for kritik skal undgås? Men uden kritisk debat er der jo intet demokrati, er det ikke rigtigt?

  Skal dårlige eller katastrofale politikere roses for at vedkommende mellem talrige udskejelser håndterede et enkelt punkt OK….eller var store dyrevenner, konsekvente vegetarer, store kunstsamlere, habile klaverspillere, dygtige kokke, gode fodboldspiller i deres unge dage, osv…. kan man jo fremskaffe ros til selv de værste politiske banditter og monstre.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 19. februar 2019 @ 20:45

 43. Fogh Ras har selvfølgelig ikke et problem med kvinder.
  For det første er hans største forsvarer i denne tråd “Hans Jensen”, der er ret genkendelig som en ivrig fast kvindelig kommentator her på sitet.
  For det andet ved enhver at bøsser og bifile meget ofte har kvindetække.

  Sagens kerne er, at kvinderne blev en dominerende del af samfundet – og kvinder har slet ikke samme interesse i territorialforsvar som mænd. Sådan helt grundliggende biologisk kodet.

  Kommentar by Kim Poulsen — 19. februar 2019 @ 20:53

 44. Var Fogh virkelig en statsmand?? At katastrofale Lars Ulykke nogen sinde skulle kunne vise sig at være vort bedste valg, kan man vist roligt udelukke på forhånd. At han ikke er karismatisk er underordnet, men at han er utroværdig er trist og træls, og at han har underskrevet Marokko-traktaten er en kniv i ryggen på det danske folk. Er dog enig i at også Mette F. og Tullesen har svigtet deres vælgere.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 19. februar 2019 @ 20:53

 45. Mure, grænser, ejendomsret, arveret, lov og orden er grundlaget for et civiliseret samfund. Ikke ideologer og vage hensigtserklæringer om alle menneskers rettigheder. Den dag politikere forlader den sti og bliver verdensreddere, kan man være sikker på, at vore samfund er i yderste fare. Derfor flakker hans øjne. Han ved det jo, når han står overfor det håndgribelige bevis på, at han glemte den konkrete verden, den store betydningsfulde verdensredder. Hans vaklen er behersket, men meget mere interessant end de sædvanlige venligboere og selverklærede humanister hylen og skrigen.

  Kommentar by Uno — 19. februar 2019 @ 21:52

 46. Enhver der læser aviser, ved at Venstre ikke har kvindetække, og hvad de øvrige påstande angår, gider jeg ikke kommentere dem. Hvis folk er let genkendelige, er de også nemme at kopiere, men kør du bare videre med dine bodega-bøvs. Jeg trækker mig gerne. Hykleriet er til at få øje på. Ægte patrioter glæder sig nemling, når vinden blæser deres vej.

  Kommentar by Hans Jensen — 19. februar 2019 @ 21:54

 47. Karismatisk.

  Kommentar by Hans Jensen — 19. februar 2019 @ 21:58

 48. Anders Fogh Rasmussen var lige så forræderisk, og slesk, som Lars Løkke Rasmussen, idet han overtog hemmeligholdelsen af Barcelona Traktaten efter Nyrup. Og som vi ved, så fulgte Lars Løkke eksemplet op med Marrakesh-aftalen, FNs Migrant Pagt, som han jo underskrev i december 2018.
  Og nu er der, om jeg har ret, en EU-Migrant-aftale på vej, der udvider Barcelona Traktaten. Måske er den Lars Løkke Landsforræder venter på at få skrevet under på, inden han forlader den synkende skude og overlader Danmark til egen undergang?

  Kommentar by M.S. Carstens — 19. februar 2019 @ 22:57

 49. Må jeg udbede mig navnene på de kvinder i dansk politik, som har gjort større skade?

  Kommentar by M.S. Carstens — 19. februar 2019 @ 23:06

 50. Ingen kvinder har som enkeltpersoner gjort større skade end de nævnte vege, afvigende, feminiserede og korrumperede mandslinge, da de ikke som enkeltpersoner har haft magten til det. Bortset fra Helle T-S som var lige så skadelig og uduelig.

  Men tag så enkeltpersonen frau Merkel. Mon ikke hun er den politiker som i hele Europa, og i hele EUs historie, har brugt sin magt dårligst, mest åndsformørket og mest kortsynet? Der er nogle mandlige politikere som er ligeså tumpede og usle, men Merkel rager hvad angår
  kynisk og hensynsløs politik op over de fleste. Hun er en dødbringende katastrofe for europæernes og skandinavernes fremtid.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 19. februar 2019 @ 23:27

 51. Det her er vores præsident https://www.youtube.com/watch?v=qyoQRIlG2BQ men det kunne lige så godt have været Venstre perker gangster aka Lars Fedtfjæs Rasmussen eller homo Anders Fjog. Men uanset hvad, så skulle de alle sammen anholdes inkl. deres vælgere for det svineri de har udsat os danskere for.

  Kommentar by Piphans — 19. februar 2019 @ 23:33

 52. # 45, 21.52. Enig. Den dag politikerne forlod det med grænser, ejendomsret, lov og orden, hjemmets fred, familiens ret, sandhed og retfærdighed, demokrati og fædreland etc., begyndte det at gå galt. Og nu er vi tæt på afgrundens kant. og danskerne er begyndt at falde ned i den. Men hvor mange danskere forstår det?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 19. februar 2019 @ 23:37

 53. ALEXANDER BEAUMONT — 19. februar 2019 @ 23:27 :
  Ja, Merkel er og har været en katastrofe, men det er da fortsat hovedsageligt de mandlige danske statsministre, der har efterkommet EU- OG Merkel politikken?

  Hmm, du er da vel ikke alligevel lidt venstreorienteret, siden du snakker uden om mit meget klart definerede spørgemål?

  Kommentar by M.S. Carstens — 19. februar 2019 @ 23:38

 54. Sandheden gemmes bag en betalingsmur. Globalistens vanvid beskyttes.

  Kommentar by Iznogut — 19. februar 2019 @ 23:49

 55. Er det ikke klaus jort frederiksen som hele tiden fortæller os at vi skal drage i krig for demokratiet? Nå det var måske også anders fup og helle sktteål- Her er et par dage gammelt interview med interessante Yom Luongo: https://www.youtube.com/watch?v=AfGDiAD9_7Q

  Kommentar by Nielsen — 20. februar 2019 @ 02:09

 56. FRU CARSTENS: du har mange fornuftige meninger, men det kikser lidt for dig når det kommer til politik-kvinderne. Enkeltvis har de (bortset fra Helle Skatteål) ikke været lige så skadelige som Nyrup, Fogh og Lars Ulykke, men den samlede flok af politiserende kvinder har været til stor skade for vort lands økonomi, familieværdier, velfærd, sundhedsvæsen, frihed og danskernes personlige frihed, sikkerhed og fremtidsmuligheder. Og kvinde-vælgerne og politik-kvinderne har destabiliseret Europa og har været med til at bane vejen for vanvid, ondskab og gangstervælde.

  Men det har du vist svært ved at indse eller indrømme.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 20. februar 2019 @ 14:47

 57. PS: Hverken Hitler, Mussolini, Nyrup, Fogh eller Lars var kommet til magten uden kvindernes støtte. Kvindernes indflydelse er stor, men i disse år bruger de den tåbeligt, kortsynet og nærmest selvmorderisk/ morderisk. Og deres børns fremtid synes mange af dem at blæse på.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 20. februar 2019 @ 14:52

 58. #34 ALEXANDER

  Du kunne simpelt hen ikke tage mere fejl. Bogstaveligt talt fra ende til anden gætter du helt forkert om både mig som person og min hensigt. Lad os tage det hele, så du måske kan se problemet:

  > HR. Quark, jeg tør vædde på at du skriver dit nedladende

  Jeg prøvede faktisk med formel tiltale fordi andet ikke rigtig har virket indtil nu.

  > indlæg, fordi du ikke kan lide mine indlæg, som kritiserer indvandringsindustrien, alle partierne, DR, TV2 og papiraviserne mv.

  Du har væddet forkert. Jeg kan ikke lide dem, fordi der er så uendeligt mange af dem der er næsten enslydende – og fordi du netop ser dig selv som “en blogger”. Altså det jeg skrev var selve problemet: at du tror, kommentarsporet her, er din personlige blog.

  > Du ønsker en blogger som mig bortcensureret.

  Nej, jeg ønsker bare en kommentator holder op med at betragte kommentarsporet som sin personlige blog. Samme fejltagelse, forkert konklusion. Du skal ikke censureres – men det her er ikke din blog!

  > Du værdsætter på ingen måde bloggere der går mod strømmen og påviser hvordan den politiske “elite” er ved at ødelægge Danmark.

  Det er derfor, jeg er fast læser på uriasposten. Suk.

  > Du værdsætter ikke at modtage oplysninger om ting du kun har et beskedent eller slet intet kendskab til. Og da du heller ikke værdsætter detaljer, eller uddybende og skiftende synsvinkler, eller oplysninger der gives til nye og skiftende læsere, så mener du at alt kun er gentagelser.

  Jeg kunne bruge meget lang tid på at vise dig lighederne i de kommentarer jeg har læst fra dig over de sidste mange måneder. Men det gider jeg ikke. Jeg tror alle kan se det.

  > Helt ærligt, hvorfor springer du ikke bare mine indlæg over?? I stedet for at pakke dine censurkrav ind i kværulanteri om at jeg ikke vælger et nyt emne hver gang.

  Jeg gentager: min kritik er, at du opfatter kommentarsporet som din egen blog. Indlæg efter indlæg er off-topic, og som jeg sagde, indeholder de ofte det samme.

  Hvorfor starter du ikke bare en blog selv?

  Jeg prøver at springe over dine kommentarer men det er sgu svært når 1) navnet kommer sidst, efter teksten, og 2) dine kommentarer er så lange og 3) så mange.

  > Men hvis du forlanger at blive underholdt med nyt, nyt og atter nyt, hvorfor læser du så ikke bare nyhederne på tekst-tv eller ser dem som ugebladene og papiraviserne bringer. Men dér er der måske også alt for mange gentagelser efter din smag?

  Jeg har ikke bedt om at blive underholdt. Tværtimod. Jeg beklager, at dine “bidrag” ofte ender med at overtage hele kommentartråden. Du fylder helt ekstremt meget.

  > Noget tyder på at du er ligeglad med at det danske folk lider (under Borgens og mediernes misregimente) og har kurs mod en kulsort fremtid. For dig er det vist underholdning og atter underholdning det drejer sig om. Gerne så letbenet som muligt? Eller har du aktier i godhedsindustrien?

  Bla-bla-bla-bla. Nu er det op til dig at læse op på min historie, mit politiske standpunkt, og vurdere om du tror jeg er socialrådgiver, flygtningekonsulent eller selvstændig erhvervsdrivende.

  Du kender mig ikke – og det er derfor du begår så eklatant en fejltagelse her.

  Men helt ærligt… fortsæt bare. Jeg tror jeg melder mig ud af uriaspostens kommentarspor et godt stykke tid, så det kommer ikke rigtig til at genere mig fremover. Det kan være Kim en dag bliver tilpas træt af at du netop bruger kommentarsporet som var det din blog.

  Hav en god dag.

  Kommentar by Quark — 20. februar 2019 @ 17:34


 59. For det første er hans største forsvarer i denne tråd “Hans Jensen”, der er ret genkendelig som en ivrig fast kvindelig kommentator her på sitet.

  Kommentar by Kim Poulsen — 19. februar 2019 @ 20:53

  Aha ha ha

  Det minder mig om en debattør for få år siden, som underskrev sig med et kort mandligt navn. Da hun så blev afsløret som kvinde, så forsvandt personen fuldstændig fra debatten.

  Men nok om det.

  Til “Hans Jensen” – hvis du altså er af hunkøn, synes du så selv, at det ærligt at udgive sig for at være en mand, når du debatterer kønsrelaterede emner? Min egen mening om sagen er, vi skal i udgangspunktet altid diskutere holdninger eller anfægte beskrevne fakta og ikke gå efter personen, men i dette og lignende tilfælde vil jeg opfordre dig til enten at vælge et kvindeligt eller kønsneutralt navn, da det er mest hæderligt overfor andre kommentatorer.

  Kommentar by T. H. — 20. februar 2019 @ 21:55

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper