18. februar 2019

Shu-bi-dua, Costa Kalundborg (1985): “… er du træt af Syden sne og slud: Ta’ til det varme nord.”

Jeg har ladt mig fortælle, at klimareligiøse bruger Shu-bi-duas ‘Costa Kalundborg’, som et argument for restriktioner på ditten-og-datten i de menneskeskabte klimaforandringernes navn. Personligt fyrer jeg med træpiller, og i disse forårsagtige februardage sparer jeg mange penge på brændsel. Skulle udviklingen fortsætte, så vil det måske give endnu en fqntastisk sommer. WinWin. Måske kan man droppe flyveturen til Malaga, og i stedet tage over broen til Costa Kalundborg. Herunder teksten til landeplagen fra 1985.

“Der er sket en forurening
af den ydre atmosfære
så meterologerne har lovet at
vi nu får bedre vejr.
Eskimoerne får solstik og Sahara bli’r til is
og Danmark bli’r det nye tropeferie-paradis.
Så er du træt af Syden sne og slud:
Ta’ til det varme nord.
Ta’ til Costa Kalundborg
hvor de slanke palmer står
og svajer blidt for brisen
bag Jens Hansens bondegård.
Fang en haj i Køge Bugt.
Spis af kærlighedens frugt.
Rejs til Danmark, det er billigt, det er smukt.
Har du smagt en frikadella,
den er bare sønderjysk.
Få en snak med de lokale,
de kan også tale tysk.
Hvis du vil være helt alene
så tag til Harboøre Strand.
Ud for Villa Cheminova ruller tromlerne i land.
er du træt af Syden sne og slud:
Ta’ til det varme nord.
Ta’ en weekend-tur for to
på kamel til Holstebro
Undervejs skal vi besøge en fabrik der laver sko.
Vi har også fin kultur.
Se, et smukt bornholmerur
made in Hong Kong, så er vi sikre på det duer.
Ta’ til Costa Kalundborg
hvor de slanke palmer står
og svajer blidt for brisen
bag Jens Hansens bondegård.
Fang en haj i Køge Bugt.
Spis af kærlighedens frugt.
Rejs til Danmark, det er billigt, det er smukt.”

(Shu-bi-dua, Costa Kalundborg, 1990; Foto: Youtube)

Oploadet Kl. 12:56 af Kim Møller — Direkte link35 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/98811/trackback

35 Comments »

 1. i 30’erne var der en lille maler som brugte jøderne til at skræmme folket, så de ikke gjorde oprør mod hans tåbelige politik. Kunne han bilde folket ind, at hvis bare jøder var væk så ville tyskland være et dejligt land. Nu brudes klimaet til at skabe frygt i folket, så de ikke tænker på den virkelige trussel mod DK, for klimaet skal vi nok finde en løsning på, men det virkelige problem, det tror jeg ikke vi finde en løsning på.

  Kommentar by Anders Nielsen — 18. februar 2019 @ 13:12

 2. KLIMA-HYSTADERNE optræder som om de har slugt alverdens visdom. De vil belære og vejlede folket. I virkeligheden har de ikke sat sig grundigt ind i nogetsomhelst. De er overfladiske, blanke, uvidende og historieløse. De efterplaprer blot hvad røde medier og pædagoger har fyldt dem med. Og mens stadig flere har al opmærksomhed rettet mod et rødt fantasi-problem, er politisk råddenskab lige så stille ved at gøre Danmark til en filial af Afrika, samtidig med at den nedbryder, opløser og smadrer vores kultur, økonomi, familieværdier, velfærd, sikkerhed, folkesundhed og fremtidsmuligheder.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 18. februar 2019 @ 13:43

 3. Noget af de som er galt med den skumle borg, er at zombierne derinde har sluttet sig sammen i sekter. De radikale kalder sig et parti, men er i realiteten en sekt. Det samme gælder Venstre, K, enhedslisten og badut-springer partiet, etc. Der er ikke tale om partier i demokratisk forstand, for de varetager ikke nationens og folkets interesser. De dyrker kun sig selv.

  Sekter er farlige. For med tiden forstærkes deres paranoia. De bekræfter jo hele tiden hinanden i at selv deres vildeste idéer er helt rigtige. Se hvordan det gik med den japanske sekt som spredte giftgas i S-tog. Se hvordan med sekten i Sydamerika der endte med at massemyrde sine tilhængere. Se diverse andre sekter der endte med at påtvinge folk at begå selvmord. Se hvordan svenske politikere, fanatikere og galninge lægger op til at hele Sverige bør begå selvmord for at vise humanisme overfor negre og arabere.

  De radiGALE og de skabsradiGALE herhjemme har Sverige som forbillede.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 18. februar 2019 @ 13:56

 4. I begyndelsen af 80’erne, kort efter varslerne om en ny istid (!), var der en stort opsat helsidesartikel om den globale opvarmning i et af de store dagblade. Jeg husker især et kort over Holland, som inden år 2000 stort set ville stå under vand. Al Gore fik som bekendt Nobels fredspris for at påstå, at vandstanden inden udgangen af det 21. århundrede ville stige 7 m, p.gr. af den menneskeskabte globale opvarmning.

  Kommentar by Ole Madsen — 18. februar 2019 @ 14:48

 5. Kim altså! De hedder Shu-bi-dua.

  Kommentar by Hr. Snusk — 18. februar 2019 @ 14:50

 6. OT
  Tilfældig vis en Forsker der er på sporet af noget, som MSM ikke viser eller skriver om.

  https://24nyt.dk/hoejesteretsdommer-koranen-forpligter-troende-til-at-begaa-terror/?fbclid=IwAR25UEf3tIRrPZS7I3MKOnREWihW5n_DXxWWm8IMxto6mRixQ6c3htONcJs
  Højesteretsdommer: Koranen forpligter troende til at begå terror – dansk forsker er enig
  17. februar 2019

  Kommentar by Sindsro — 18. februar 2019 @ 15:01

 7. Minder lidt om Lone Kellermann´s nationalisme som hun sammen med Rockbandet ( som nok nærmere var et Jazz band ) udgav 5 – 7 år tidligere.

  Ryg Dansk : https://www.youtube.com/watch?v=s_62qRjPZjQ

  Kommentar by Santor — 18. februar 2019 @ 15:16

 8. – Hr. Snusk.

  Rettet nu. Så begge stavemåder på nettet, og tænkte at jeg ville få klager uanset hvad.

  Kommentar by Kim Møller — 18. februar 2019 @ 15:22

 9. At Koranen forpligter de troende til begå terror, behøver man ikke at være højesteretsdommer for at udlede af teksten. Men det rammer bærmen på et ømt punkt.
  De politikere der vægrer sig ved at tage IS krigerne tilbage, har nok terror som en intuitiv fornemmelse.

  Kommentar by Menig 442 — 18. februar 2019 @ 15:25

 10. Jeg er bange for at klimaskepsis er vores stor tabersag. Ligesom indvandringen er det for venstrefløjen..

  Kommentar by Martin — 18. februar 2019 @ 16:09

 11. Din måde at stave Shu-Bi-Dua nærmer sig landsforræderi.

  Kommentar by Erling — 18. februar 2019 @ 18:05

 12. Du er lidt på glatis Kim. Det er kun hvis man er 4 – 5 år og tysk man kender Schubidua-tanz!

  Kommentar by Santor — 18. februar 2019 @ 18:53

 13. Martin, kan du forklare mig hvordan, der kan være en sammenhæng imellem co2 og temperaturen på jorden, når co2 niveauet de sidste 20 år er steget ca 8 pct., imens temperaturen har ligget konstant siden 1998 – i DK faktisk siden 1988.
  For satellitmålinger af temperatur siden slut1970erne se fx Roy Spencers hjemmeside, University of Huntsville Alabama.

  For DMI-data se klimadebat.dk, gennemsnitstemperatur dk.

  Bla. Hadcrut 3 og 4 datasæt for landbaserede målinger bekræfter pause i global warming – såkaldte global warming hiatus.

  Søg evt på Judith Curry, Svensmark, Jens Oluf Pepke eller Johannes Kryger for troværdige forskere med en anden mening. Men også Ivar Giæver (nobelprismodtager), Richard Lindzen (Prinston) og for så vidt mange andre. Se evt. Også Patrick Moore. Gerne videon om global warming fra Prager U.

  Tjek også den gode histore om de angiveligt 97 pct af alle forskere, der er enige om menneskeskabt global opvarmning. Tip søg på Yahoo, da Google er bundkorrupt.

  God fornøjelse. Global opvarmning er timevis af morskab. Hvadenten de frelste slår sig løs med historier om pruttende køer og børnenes julegaver, der er skyld i jordens undergang, eller om Al Gore på klimakonferencen i København i 2009 påstår, at Nordpolen vil være isfri om fem år (Se det evt. På Youtube), så må man næsten dagligt slå sig på lårene af grin over disse mange, mange muntre klimahistorier – og de er alle fuldkomme grebet ud af den CO2 holdige luft.

  Bemærk at CO2 i øvrigt ikke er forurening, men er basis for alt liv på Jorden, sammen med vand og sollys, da planter jo lever af CO2.
  Det er også værd at bemærke, at hvor der ikke ses at være en kausal korrelation imellem CO2 og globale temperaturer, så er der faktisk en gyldig politiv sammenhæng imellen forventet levetid for mennesker, økonomisk udvikling og menneskeudledt CO2 i atmosfæren.

  Kommentar by Satan — 18. februar 2019 @ 19:18

 14. Santor

  Jeg har ikke noget forhold til Schubi-navnet eller musikken. Flere dropper bindestregene på Youtube.

  Bevares… Det går lidt stærkt af og til. Løb næsten ud til bilen, og nåede lige akkurat på job til tiden. 🏁

  Kommentar by Kim Møller — 18. februar 2019 @ 19:46

 15. At efterkontrollere og afsløre de mange KLIMA-LØGNE kan være besværligt. Hvis der er særlig varmt i Nord- eller Sydamerika i 14 dage, gør medierne et stort nummer ud af det. Men “glemmer” at fortælle om kuldebølger i Rusland, Sibirien og Kina. Osv.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 18. februar 2019 @ 21:06

 16. Din måde at stave Shu-Bi-Dua nærmer sig landsforræderi.
  Kommentar by Erling — 18. februar 2019 @ 18:05

  Gruppens navn staves helt korrekt med kun stort S og • eller – til at adskille de tre led:

  Shu•bi•dua eller Shu-bi-dua

  Mvh. Carlo di Napoli II (uddannet journalist (BA), årgang 1999, DJH)

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 18. februar 2019 @ 21:13

 17. … og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 18. februar 2019 @ 21:18

 18. Iøvrigt er det jo grinagtigt/meget sørgeligt, at politikere der boltrer sig i fejltagelser, der dummer sig uafbrudt, som gennemfører den ene skadelige og idiotiske “reform” efter den anden, som ikke kan stikke en pind i en hunde-høm-høm uden at ødelægge begge dele…. nu vil påtage sig at være klogere end Einstein og Niels Bohr tilsammen. Når det gælder vind og vejr, regn og solskin og klimaet om 5O og 1OO år, vil de erstatte Vorherre med sig selv og deres bittesmå tanker.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 18. februar 2019 @ 21:32

 19. #13 Satan, en af mine favoritter er den med korallerne, som hverken kan tåle 2 graders temperaturstigning eller lidt ekstra CO2, som skaber “forsuring” af verdenshavene. Ikke et ord om at de har været her i 400 mio. år, hvor CO2 koncentrationen i perioder har været 8-10 gange højere end idag 😂

  Eller at de senste 20 års manglende opvarmning af atmosfæren skyldes at den ekstra varme er blevet optaget i verdenshavene. Priceless!

  Kommentar by Hr. Snusk — 18. februar 2019 @ 21:57

 20. #8 … og her kommer endnu én: Der er IKKE noget c i Shu-bi-dua.

  Kommentar by Hr. Snusk — 18. februar 2019 @ 22:00

 21. Så fik vi Shu-bi-dua på plads, det var fint :-) Angående Costa Kalundborg skal jeg lige nævne i forbifarten, at Kalundborg faktisk har naturlige forudsætninger for at være et skønt sted med fjord, strand, skov, historie etc., men er kørt helt i sænk, ikke mindst på grund af kulturberigerne der dominerer gadebilledet. Jeg kom der en del for få år tilbage, og jeg har bevidnet nedturen. Sørgeligt.

  Kommentar by JMR HH Jr — 18. februar 2019 @ 22:50

 22. Costa Kalundborg er med på Shu-bi-dua 8 fra 1982 og må vel være forfattet sommeren før, altså 1981.

  Sammenhængen mellem temperatur og CO2 er forekommende i naturen, og det var vel også derfor den fejlagtige drivhusgashypotese opstod. Prøver fra indlandsisen har vist sammenhængen mellem temperatur og CO2 ved at en temperaturstigning flere år senere medfører en stigning i CO2.

  Kommentar by perhag — 18. februar 2019 @ 23:24

 23. På Asnæs ved Kalundborg findes iøvrigt en population af fugleedderkopper. Og nej, det er ikke en joke.

  http://reader.livedition.dk/kalundborg/450/html5/107/

  Kommentar by Hr. Snusk — 18. februar 2019 @ 23:29

 24. Hvad er det RADIKALE PARTIs “berigelse” af Danmark andet end svindel, løgn, korruption og forræderi? Er det andet? Er partiet andet end en syg og pervers sekt? Foruden undergravningen af danskernes fred og sikkerhed har de radikale også sørget at pædofile kan adoptere deres egne forsvarsløse ofre. Og de er familiernes, børnenes, fædrelandets, mændenes og de ordentlige kvinders fjender.

  Kort sagt: de radikale og skabsradikale er ondskabens håndlangere og dødens udsendinge, i forhold til Danmark og det danske folk. Ingen vælger bør synke så dybt som til at give partiet sin stemme.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 18. februar 2019 @ 23:32

 25. ALLE PARTIER der støtter den radikale politik (og det er de fleste partier), bør naturligvis også boy-cottes

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 18. februar 2019 @ 23:36

 26. Snusk, se evt. Historien om en af verdens førende forskere i koraller og Great Barrier Reef, australiens Peter Ridd som er blevet fyret for at sige, at Great Barrier Reef faktisk har det fint og ikke er ved at dø -hvilket i øvrigt er fuldkommet sandt.
  Læser man historien om den i øvrigt meget sympatiske Ridd, er det klart hvor langt ud vi er kommet i forhold til censur af meninger. Den frie forskning er i realiteten nu ødelagt af politisk korruption og meningspression. En skandale hvor nok også selv James Cook University er blevet klar over at man gik for langt. Den frie verden står i sandhed for fald.

  Kommentar by Satan — 19. februar 2019 @ 06:12

 27. De varme vintre må da spare på varmedage og derved ressourcer.
  Og glæder med til at se hvad, der gemmer sig under isen på sydpolen?
  Hitlers hemmelige ufo base. Hvorfor forsatte de allierede dernede efter krigen? Operation high jump. Google det!

  Kommentar by P — 19. februar 2019 @ 06:41

 28. Hvis man virkelig holder af dansk natur og fugleliv er det logisk at være imod forurening, sprøjtemidler og klimaforandring. Så langt kan nogle mennesker dog ikke tænke.

  Kommentar by Zatopek — 19. februar 2019 @ 14:10

 29. Satan rammer hovedet på sømmet:

  “Bemærk at CO2 i øvrigt ikke er forurening, men er basis for alt liv på Jorden, sammen med vand og sollys, da planter jo lever af CO2.
  Det er også værd at bemærke, at hvor der ikke ses at være en kausal korrelation imellem CO2 og globale temperaturer, så er der faktisk en gyldig politiv sammenhæng imellen forventet levetid for mennesker, økonomisk udvikling og menneskeudledt CO2 i atmosfæren.”

  Lignende argumenter plejer jeg også at lire af – og man skal altid nævne Holland for lige at få dem til at slappe lidt af. Men de reagerer som regel ved at fnyse og droppe samtalen.

  Kommentar by Kim Poulsen — 19. februar 2019 @ 20:43

 30. Hvor langt kan Zatopek tænke? Man kan jo godt være modstander af farlig forurening og overdreven sprøjtning med insektgift, men at være modstander af solens varierende udstråling og solens indflydelse på klimaet har jo ingen mening. Så hvorfor kæde de tre forskellige ting sammen?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 19. februar 2019 @ 21:26

 31. For dumt at nævne Holland i en debat om eventuelt stigende vandstand. Næsten hele Hollands areal har længe været en depression, dvs. beliggende under havets overflade, så det er udelukkende kvaliteten af digerne oversvømmelser i Holland afhænger af. Ganske som i Vadehavet er Holland udsat for landsænkning gennem tiden, mens Nordsjælland og andre steder i Danmark oplever landhævning gennem årene.

  Desuden en gentagelse af det faktum at iskerneboringerne viser en korrelation mellem temperaturer og CO2. Den kausale sammenhæng er dog den modsatte af klimamodellernes antagelser, nemlig at det er temperaturen som styrer den naturskabte CO2. Dertil kommer CO2 udledt ved menneskelig hjælp.

  Kommentar by perhag — 20. februar 2019 @ 01:00

 32. Men har du den på er himlen altid blå

  Kommentar by Nielsen — 20. februar 2019 @ 02:12

 33. ALEXANDER BEAUMONT

  Der er snart 8 milliarder mennesker på kloden, og al udledning og affald herfra er i princippet forurening indtil andet er bevist, herunder også CO2.

  Bortset fra selve effekten af det der brændes af, er der også færre skove end før til at neutralisere påvirkningen på naturen.Jeg går ind for at man tager alle de forholdsregler man med rimelighed kan (og det er mange) for at undgå forhøjet CO2 og anden forurening, men jeg er som mange andre imod at det skal blive til en ekstra skat samlet set.

  Kommentar by Zatopek — 20. februar 2019 @ 13:16

 34. ZATOPEK….sæt dig nu hellere lidt mere ind i det med co2. Så vil du opdage at der er tale om et stort klima-svindelnummer. Du kan på ingen måde stole på hvad radio, tv og papiraviserne fortæller dig om deres kæpheste, herunder det med co2. Få hellere fat i nogle fagbøger, udgivet fra ikke-røde forlag. F.eks. “Den maniske sol”.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 20. februar 2019 @ 15:03

 35. Jeg er helt med Martin og Zapotek her; benægtelse af menneskeskabte klimaforandringer rangerer for mig at se på linie med holocaustbenægtelse, raceforskelle-benægtelse og andre tosse-fænomener såsom benægtelse af månelandingen i 1969, at Jorden er rund, at der findes a-våben, at det var Al-Qaeda der stod bag 9/11, at vort univers sandsynligvis blev til i en stor eksplosion, at der er signifikante biologiske forskelle de to køn imellem, at islam er en aldeles vanvittig voldsideologi osv., osv.
  Det gør ingen seriøse og ordentlige mennesker noget godt at blive associeret med tåbelige idéer, der ikke harmonerer med den tilgængelige mængde af data fra og om virkeligheden, eller med de der har gjort sig til disse idéers fortalere. For mit eget vedkommende har jeg ingen interesse i at spilde min tid på det. Derfor er dette indlæg også udelukkende skrevet for at tilføje endnu en stemme, udover Martins og Zapoteks, der udgør en fornuftens modvægt mod tossesynspunkterne udtrykt af andre her ovenfor. Dette gør jeg ikke fordi jeg er interesseret i at indgå i en debat med ikke-fagfolk, som mener sig hævet over den videnskabelige konsensus på de områder, de åbenlyst inkompetent udtaler sig om – en sådan manglende respekt for videnskab, kan jeg simpelthen bare ikke mobilisere tilstrækkelig med respekt for til at ville indgå i nogen form for dialog med – men jeg kunne alligevel ikke dy mig for lige at markere min støtte til de fornuftige, og sige fra over for det værste tosseri blandt andre, som jeg ellers ganske givet er enig med på andre lige så vigtige områder.

  Kommentar by Edvard — 21. februar 2019 @ 23:56

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper