24. februar 2019

P1 om højreekstremisme: Ingen ‘lone wolves’, radikalisering sker i en kontekst, politiske entrepenører

På opfordring podcastede jeg seneste udgave af Supertanker på P1, der havde overskriften ‘Ekstremisterne slår til’. Det må man sige de gjorde. Gæster i studiet var to professorer, den venstreradikale idehistoriker Mikkel Thorup, samt Michael Bang Petersen, der netop har fået en bevillig på 16 mio. kroner til at forske i ‘online politisk had’.

Slutproduktet blev helt som forventet. De startede med at konkludere, at ekstremisme og terrorisme i særdeleshed var et højrefløjsfænomen, også i Danmark. De introducerer begreber såsom ‘mikro-radikalisering’ (online vrede), ‘human kapital’ (modsætning til ‘cultural capital’), tærsker langhalm på Breivik, og så gik det ellers ud over stepperne. Thorup var værst, men setuppet delegitimerede reelt enhver form for højreorienteret position.

Jeg nåede lige at tænke, hvor påfaldende det var, at alle eksempler på højrefløjsekstremisme var udført af enkeltpersoner – i modsætning til venstreekstremisme og jihadisme. Det var der dog også en forklaring på. Jov, ser du – ‘lone wolf’-begrebet var ubrugeligt her, for alle radikaliseringsprocesser foregår i en politisk kontekst.

Herefter om ‘politiske entrepenører’ såsom Donald Trump, nazisme, alt-right, og så kunne Mikkel Thorup forklare, at ophavet til militant højreekstremisme og terrorisme var reaktionær konservatisme. Konservatismens fader Edmund Burke var godt nok ikke højreekstremist, men det er lige på grænsen, når nu han ikke troede på flydende kønsidentiteter og fremdeles. Nu har jeg hørt det. Så slap du.

(P1, Supertanker, Ekstremisterne slår til, 18. februar 2019)

Herudover udvalgte citater.

Carsten Ortmann, P1: Vi sætter lortet i brand, og river alting ned. 2005: Venstreorienteret brandattentat imod daværende integrationsminister Rikke Hvilshøjs hjem; 2007: Højreorienteret vold mod både politi og en yngre kvinde i forbindelse med en Rudolf Hess-demonstration i Kolding; Også 2007: Højreorienteret opfordring til at sætte ild til Lars Løkke Rasmussens hus; 2015: Højreorienteret afbrænding af bil på et Røde Kors-center; og 2017: Voldsomme venstreorienterede uroligheder og hærværk i anledning af 10-årsdagen for rydningen af Ungdomshuset på Nørrebro. De politiske ekstremer rører på sig, og mange vil muligvis sige, at de rører på sig i tiltagende grad. Måske rører højreekstremismen mere på sig i disse år, end venstreekstremismen som dominerende 70’erne og 80’erne, men det kan sikkert diskuteres. Sikkert er det i hvert fald at en politisk polarisering har fundet sted, og måske gør det stadigvæk, og at de mennesker der går med på den, i høj grad er villige til at gå til vold for at løse de problemer de føler tynger verden, holder dem udenfor indflydelse, skævvrider og truer den livsstil som de ønsker sig, og som de har set presset af økonomisk uretfærdighed, tiltagende indvandring fra andre kulturer og religioner, kønslighedsdebatter, politisk selvtilfredshed og magtfuldkommenheden.

[…]

Mikkel Thorup, idehistoriker: Ligesom Michael så synes jeg også, at jeg ser en meget stærk radikalisering på sociale medier, og det som jeg mere kigger efter, det er den radikalisering eller ekstremisme. Hvis man ser på det politiske niveau, hvor der helt tydeligvis er nogle politiske entreprenører i de her år, som bearbejder en eller anden ide om at verden er voldelig, ‘american carnage’, som Donald Trump sagde i sin indsættelsestale – som er blodbad, at de amerikanske storbyer et at forstå som et blodbad. Det vil altså sige en meget meget stærk fortælling om samtiden som ekstrem voldelig, og dermed ikke nødvendigvis et forsvar for vold, men så sandelig heller ikke en afvisning af en voldelig eller undertrykkende løsning på det problem. Så jeg synes der er en meget spændende situation lige nu, hvor vi både har (et meget godt begreb) ‘mikro-radikalisering’, og så nogle politiske entrepenører, som alle sammen ser en verden i opløsning, ser en verden hvor man ikke kan stole på dem, der er omkring en, og på dem der står lige foran en – enten lige foran en fysisk, eller lige foran en på skærmen, er en del af problemet.

Michael Bang Petersen, professor: … der er grupper af borgere, som udtrykker marginalisering. De synes ikke, at de har del af samfundets resurser, de synes at der sker en større og større ulighed, og det tyder tingene også på at der rent faktisk sker. Så vi har altså venstrefløjen som består af højtuddannede personer, som består af minoriteter, som nyder godt af en større globaliseret verden, nyder godt af at kunne bevæge sig frit, har intellektuel eller ‘human kapital’, der gør at de kan leve godt i den måde samfundet er skruet sammen på.

Så har vi på den anden side folk som ikke nødvendigvis synes at eksotisk mad er det fedeste, ikke nødvendigvis har lyst til at rejse andre steder hen, som føler sig hægtet af, som har en lav grad af ‘human kapital’, og de søger mod højre..

[…]

Carsten Ortmann: I USA har mediet Quartz haft næsten i en stor international terrordatabase, og har fremhævet at bagmændene bag 37 ud af 65 angreb i USA i 2017 kunne tilskrives højreekstreme sympatier. Mod 11 fra venstreradikale, og 7 fra islamiske. De sidste 10 har der ikke kunne hæftes ideologi på. Og i Storbritannien meldte myndighederne i efteråret 2018 ud, at der er sket en femdobling af terrorfængslede fra det yderste højre.

(Quartz, Terrorism is surging.., fueled by right-wing ideologies, 17. august 2018; NB: Europol, 2018, s. 9)

Carsten Ortmann: Mange af de højreradikale angreb vi har set begås af de såkaldte ‘lone wolfs’, som altså ikke nødvendigvis er tilknyttet en eller anden større bevægelsen, men netop ser sig selv, og siger at de er nødt til at gøre noget, og så går de i aktion – eller hvad for et billede ser vi af det?

Michael Bang Petersen: Man kan sige, at ligesom mine forskerkollegaer, der forsker i terrorisme som sådan siger, det er at der ikke rigtigt findes nogle ‘lone wolfs’. Man bliver altid radikaliseret gennem en social proces, og så er der så nogle der er så trælse at være sammen med, at der ikke er nogen der gider være sammen med dem, heller ikke de andre terrorister, og så bliver man en ‘lone wolf-terrorist’. Men, der er altid en social kontekst, der er nogen der er med til at skabe det der billede af, at vi bliver nødt til at gøre noget nu. Og det er det der skubber folk.

Carsten Ortmann: Mikkel Thorup, professor i idehistorie, også på Aarhus Universitet. I forlængelse af hvad Michael beskriver her, så har vi jo også set en højredrejning af visse politiske spektre, både i Europa og i USA, og der har jo været røster fremme som siger, at i hvert fald Donald Trump er med til at puste til noget af den her ild, og nu ved jeg ikke hvordan det gælder nogle af de andre politiske ledere vi ser rundt omkring i verden. Hvor meget sker der af den politiske ledelses oppiskning af stemninger?

Mikkel Thorup: Ja, mænd, der er ingen tvivl om at der er noget på færde, som ikke er startet af Trump, men som helt klart er blevet forstærket af det, hvor han bliver en reference… Jeg tror også der er en anden global trend eller to man skal være opmærksom på. Den ene er skuffelsen over de uindfriede løfter om velstandsfremgang, altså der har simpelthen været et globalt dyk i lighed, en fremgang som fæles rigtigt hård, specielt efter finanskrisen, som rigtig mange steder førte til nedskæringspolitikker, hvor der er en reaktion der.

Michael Bang Petersen: Jeg er meget enig i det Mikkel siger, men jeg tror også det er vigtigt ikke at skyde hele skylden på Trump, og det er heller ikke det Mikkel gør, men på Trump og de andre ledere, fordi en af de ting vi kan se i noget af den forskning, som jeg har været med til at lave. Det er at der er bestemte omstændigheder hvor man griber ud efter den her autoritære stærke leder, og det er netop når man føler sig truet, og det er netop når man føler at den rigtige løsning på den sociale trussel er vold. Så noget af opbakningen til Trump er også en reflektion eller et symptom på de her frustrationer, og så tager Trump så og spinner den videre.

Mikkel Thorup: Ja, jeg tror også det er vigtigt, netop at Trump jo ikke er årsagen, men er snarere en der hele tiden er i fare for at blive overhalet. Han er – for nu virkelig at blive uvenner med alle jeg kender, han er den modererende indflydelse på den amerikanske højrefløj. I den forstand, at han har en base, som er langt mere radikal end han er…

[…]

Mikkel Thorup: … verden er hele tiden frygten for voldelig død, det var hans hovedsynspunkt (Hobbes, Kim), og det er klart, at det fører ind i en højreekstrem opfattelse af verden – at verden er altid allerede voldelig.

Carsten Ortmann: Vi skal have en hård og håndfast leder, som styrer det her.

Mikkel Thorup: Undertrykkelse er godt, for man kan i grunden slet ikke stole på sig selv, og man kan i hvert fald ikke stole på de andre.

Carsten Ortmann: Og så lidt senere end Thomas Hobbes med det her sortsyn, som man vil nok må kalde det, så møder vi Edmund Burke, som også står på skuldrene af Hobbes, og har noget at sige ikke mindst i forhold til den franske revolution, hvis ikke jeg husker meget galt.

Mikkel Thorup: Ja, Edmund Burke er heller ikke højreekstremist. Han er egentligt okay moderat, men han formulerer vigtigere og mere indflydelsesrigt end nogen anden konservatismens grundsynspunkt, og det modernitetsskeptiske- eller modernitetskritiske synspunkt. Og det han siger det er, at der med den franske revolution og oplysningsfilosofien ret opstået en afgudstænkning. Mennesket har taget Guds plads, historiens plads, traditionens plads, og tror at vi nu er i stand til at skabe sin egen skæbne. … Det som Burke i stedet for leverer, det er en ide om at menneskelivet er sat og skal sættes af nogle rammer det ikke kan forandre. Og det vil først og fremmest sige Gud, naturen, familien, traditionen, kongen, lydigheden for det der står ovenover en. Så det vigtigste for et vellykket menneskeliv, det er at besinde sig på sin egen begrænsning, og besinde sig på at der er noget ovenover en, der bestemmer, og som man ikke kan ændre på.

Carsten Ortmann: – og man kan jo godt se hvordan det taler ind i det vi har talt om tidligere, hvordan den venstreorienterede gruppering er for det flydende på alle mulige måder, og den højreorienterede mere for det faste.

Mikkel Thorup: Altså, der kommer et skisma deromkring den franske revolution og oplysningsfilosofien mellem to hovedpositioner i europæisk eller vestlig tænkning mellem dem er mener at al menneskelig tænkning er historisk, det vil sige, at det er genstand for menneskelig bearbejdning. Vi kan træde ud af undertrykkende og voldelige relationer ved at omskabe dem, og så den anden position, den som Burke er en del af, den som højreekstremismen er en del af på forskellig vis, som siger, at der er noget som er sat af naturen. Det er noget der er sat af biologien, der er et eller andet der er sat i de sociale relationer, der gør at der altid vil være et hierarki, der vil altid været undertrykkelse og der vil altid være vold.

(Edmund Burke, d. 1797)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/98869/trackback

59 Comments »

 1. DR P! eller DR i det hele taget er oftest Venstreekstremistisk, så det passer jo alt sammen meget godt i forhold til Deres standpunkt og udsyn. Boykot Dr. :-). Støt SIAD. God søndag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 24. februar 2019 @ 07:48

 2. Supertanker på P1 er intellektuelt levn fra de rødes magtovertagelse af universiteterne, en mærkelig blanding af faktuel idéhistorie og venstreekstrem manipulation. Konceptet er udviklet af venstreradikale universitetsfolk, der godt nok har haft adgang til historisk viden, men har tilsat kugleskøre venstreradikale giftigheder. Denne hampre blanding er effektiv til at forføre unge studerende.

  Man kommer til at tænke på, at det er en sådan gang universitært vrøvl, som engang forførte en Pol Pot til hans ekstremisme, da han studerede i Paris og lærte af den intellektuelle universitetselites daglige politiske møder, ligesom den intellektuelle universitetselite overalt i Europa støtte op om Pol Pot, da han iværksatte sin killing fields revolution, ligesom de tidligere havde støttet op om Mao, Enver Hoxha m.fl.

  Kommentar by traveler — 24. februar 2019 @ 08:50

 3. Lidt kvalmende OT:

  Vores gode gamle veninde Zenia Stampe “kræver” nu, at Pia Kjærsgaard omgående bliver fjernet som formand for Folketinget.

  Årsagen er ifølge fru Stampe, at Pia K. irettesatte den gamle kommunist Pelle “AFA” Dragsted, da denne kaldte Kenneth Kristensen Berth for racist fra Folketingets talerstol.

  Fru Stampe er p.t. på barselsorlov, og savner tilsyneladende noget opmærksomhed…

  Kommentar by Revisoren — 24. februar 2019 @ 08:50

 4. La la la, endnu et par uduelige nasserøve, der tror sig selv bedre end andre, fordi de har nasset sig til adskillige skatteyderbetalte millioner. Skatteydere de nedgør og indirekte kalder dårligt uddannede.
  Hvorfor beviser d’herrer ikke deres altoverskyggende intellekt og producerer noget, som andre vil betale for frivilligt?

  Kommentar by Lider af danskhed — 24. februar 2019 @ 08:56

 5. “Så vi har altså venstrefløjen som består af højtuddannede personer, som består af minoriteter, som nyder godt af en større globaliseret verden, nyder godt af at kunne bevæge sig frit, har intellektuel eller ‘human kapital’, der gør at de kan leve godt i den måde samfundet er skruet sammen på.”

  Venstrefløjen = Højtuddannede personer?
  Jeg synes i den grad at citaterne modsiger denne påstand!
  Godt jeg ikke skal studere i dag.

  Kommentar by ino — 24. februar 2019 @ 08:58

 6. Aha… I følge disse to “genier”.. så er det altså “Edmund Burke” betonklodser, der står foran Tivoli og strøget og alverdens (jule)markeder og gågader rundt om i Europa… Og de bevæbnede politifolk foran Caroline skolen og Europas Synagoger er til ære for Uriasposten læsere…

  Man skal sku da være mere end IDIOT for at kunne lukke så meget LORT ud.. DE er jo FULDSTÆNDIG fra revet AL VIRKELIGHED…. vorherre bevares.. :-/

  Kommentar by Ignoranten — 24. februar 2019 @ 09:34

 7. Ligefrem 16 mio.?!
  Til forskning om grove allestedsnærværende voldelige højreradikal terrorisme. Er det sådan vi skal forstå behovet for 16.mio dkk.?
  Som en del af, og med indsigt i den langt mere fremherskende venstreradikale ditto behøver du/ I jo slet ikke forske i den. Er det ikke sådan det forholder sig?
  Hold nu ellers kæft for en gang gensidig verbalonani. Hvor de frelste gode, resourcestærke intellektuelle glorienputzers og pikhoveder sidder og river den af på hinanden.
  Mage til selvforherligende og nedladende holdningsarbejde.
  Er I også typerne, der når opsøger ludere, vælger de mest sølle narkoludere, for at føle superioritet, og at I virkelig kører med klatten?
  Hva’ med I lige stoppede fileriet. Og flyttede kikkerten fra øjet med grøn stær, over på det andet øje, og kiggede nærmere på psykopater som AFA and associates.
  Men det vil nok være som, når politiet er tvunget til at undersøge sig selv. Ikk’?

  Kommentar by Knights Templar — 24. februar 2019 @ 09:54

 8. Carsten Ortmann og Mikkel Thorup leverer marxistiske løgnehistorier, som øjensynlig stadig har et stort publikum selv efter udryddelseslejrene blev åbnet og alle så hav der var i dem?

  Det er en skam samfundet ikke kunne bekvemme sig til at udrense alle marxister/nazister blandt universitetsforskerne på vore universiteter, hvor de nu har hjernevasket flere generationer af unge siden 1968.

  Som skatteyder smerter det mig helt ind i sjælen at skulle betale til alle disse postkommunistiske forskere, der har fået deres stillinger vha ‘vennerne’ ved at vise dem en gammel badebillet. Det er helt overflødigt at argumentere mod deres løgne. De skriger til himlen for alle, der kan tænke selv og som kender lidt til baggrunds historien.

  Den eneste lille bitte smule trøst for undertegnede over at Carlsbergfondet har doneret 15,7 millioner kroner til det (selfølgelig) ‘tværdisciplinære’ projekt, er, at jeg i de senere år næsten er holdt op med at drikke øl og betale skat:-)

  citat.

  Glistrup: Det er efter min mening, men det kan man selvfølgelig have forskellig opfattelse … nogle er buddhister, og nogle er kristne, men efter min mening er det umoralsk at betale skat.

  Orson Nielsen: De har sagt, at én krone betalt i skat til staten er én krone betalt til fædrelandets fordærv. Mener De det?

  Glistrup: Ja.
  (…)
  jeg finder afgjort, at der er grund til at rose de mennesker, der betaler mindst og fordømme de mennesker, der betaler mest i skat. Skal vi sige det på en måde, at det at være skattesnyder, det er en farlig ting, fordi man løber nogle vældige risikoer for at få sig en ordentlig kølle oven i hovedet, men skattesnyderen i dag er at sammenligne med jernbanesabotøren under besættelsen. De gør et farligt job, men de gør et fædrelandsnyttigt job.

  Kommentar by A-mad — 24. februar 2019 @ 09:56

 9. Islam med venstrefløjen er presset i disse tider. Idag kan vi spole tilbage på de digitale medier og tælle op hvor mange gange vold er begået ahh. muslimer og frustreret anti-fuck medlemmer som ikke får deres vilje.
  Tilfælles har islam og den yderste venstrefløj er at de vil i deres doktrin acceptere deres virke med vold.

  Kommentar by Jp — 24. februar 2019 @ 09:58

 10. Opfølgning på @2:
  Eksempel på Carsten Ortmanns sammensætning af faktum og manipulation:

  Statistisk faktum: “I USA har mediet Quartz haft næsten i en stor international terrordatabase, og har fremhævet at bagmændene bag 37 ud af 65 angreb i USA i 2017 kunne tilskrives højreekstreme sympatier. Mod 11 fra venstreradikale, og 7 fra islamiske” Bortset fra, at begrebet “højreekstreme sympatier” her er et bredt spektrum inden for kategorierne “racist, anti-Muslim, homophobic, anti-Semitic, fascist, anti-government, or xenophobic motivations” og flere af registreringerne drejer sig om en enkeltperson, ‘lone wolf’, der inspireret af ‘den sociale proces’ har foretaget flere voldelige angreb.

  Manipulerende opfølgning: “I forlængelse af hvad Michael beskriver her, så har vi jo også set en højredrejning af visse politiske spektre, både i Europa og i USA, og der har jo været røster fremme som siger, at i hvert fald Donald Trump er med til at puste til noget af den her ild,…”

  Hvis vi ser på verden ude omkring disse universitetsgenier, så blev der i disse databaser registreret 17.000 terrorangreb i verden i 2014, og takket være bekæmpelsen af ISIL er dette faldet til 11.000 i 2017. Bare for lige at sætte perspektiv på størrelsesordenerne.

  Kommentar by traveler — 24. februar 2019 @ 10:01

 11. At der kan bevilges 16 millioner kroner til dette vanvid, vidner om et system så sygt og skørt, at det er skræmmende. At det udsendes som en slags statspropaganda, er også uhyggeligt. Har vi at gøre med en statsradio hvor ledelsen er tilhænger af massemorderen Pol Pot og hans rædselsregime? Går DR ind for at der skal bruges Pol Pot metoder mod alle der ikke er lige så rødfascistiske som de selv? Hvordan kan man bruge 16 millioner på at læse nogle aviser og skrive nogle propaganda-sætninger ned? Det virker som om en slags ekstrem hundegalskab hærger DRs bestyrelses-lokaler.

  Kommentar by Ole Jensen — 24. februar 2019 @ 10:11

 12. Hør I kloge, i egen selvforståelse, tendentiøse karmoisinrøde selvsuttere:
  Ud fra Jeres feberhallucinerende rablerier, var de allieredes fighting back, vel også rendyrket had?
  Så er ALT jo had, iflg Jeres definition, af overgreb på mennesker, der ikke bare stiltiende ville finde sig i hvad som helst.
  Smart måde, at holde folk og meninger nede. Man ikke bryder sig om. Nice try, fuckers.
  Selvom udtrykket er tyndslidt, (og giver mig nogle virkeligt kedelige associationer til Gitte Sædberg og Ny Alliance)
  SÅ ER NOK – NOK NU

  Kommentar by Knights Templar — 24. februar 2019 @ 10:18

 13. Hvis man kigger i ovennævnte database for Danmark er der siden 2010 registreret 7 terrorangreb, heraf 3 “Jihadi-inspired extremists” og 4 “Unknown”. Altså ca. 1 terrorangreb om året. Da USA har ca. 65 gang flere indbyggere, svarer det danske niveau til ca. 65 terrorangreb om året, hvis Danmark havde en befolkning som USAs. Og der er netop registreret 65 angreb i USA i 2017.

  I disse statistikker skal man i øvrigt være obs på det fænomen, at myndighederne i stigende grad registrerer islamisk terrorangreb som psykisk syge.

  Nu er databasen data for 2018 vist ikke offentliggjort endnu, men det bliver spændende at se, om det islamiske terrorangreb med økse mod to unge mennesker på en tankstation i Birkerød for lige et år siden bliver registreret, som det det var, eller om det bare slettes som en psykisk syg mands syge værk.

  Kommentar by traveler — 24. februar 2019 @ 10:28

 14. Det jeg læser ud af deres samtale er at en videnskabelig tilgang til virkeligheden er højreekstrem.

  Jeg ser to venstreekstremister definere deres egen tilgang til verden som værende fri fantasi. De kalder det selvfølgelig intellektuel eller human kapital. Hvilket vel blot er en anden måde at sige, at deres privilegier tillader dem at ignorere virkeligheden

  Seriøst. De kommer ingen vegne med deres akademicistiske nonsens. Det er blot magtesløs ordskvalder.

  Kommentar by Mackety — 24. februar 2019 @ 10:30

 15. Når man tager i betragtning at KOMMUNISTERNE HAR MYRDET OVER 1OO MILLIONER USKYLDIGE BØNDER OG BYBOERE i Sovjet-unionen, Cambodia, Kina, Albanien, diverse afrikanske, asiatiske og sydamerikanske lande osv., er det næsten ufatteligt at kommunismen stadig har tilhængere. Er der virkelig så mange skøre, historieløse, hjernevaskede og blodtørstige radio-folk at de udgør et flertal hos DR? Er det gammelkommunisten Maria Rørby Røv der har trukket og spundet dem ind i sit net?

  Kommentar by Ole Jensen — 24. februar 2019 @ 10:33

 16. Det ligesom trækker op til politisk ekstremisme overfor os almindelige borgere, ikke bare fra DRs side, men også fra regeringens og borgens side. Planlægger man et rædselsregime fra de gamle partiers side? Når man har set hvad der er foregået af uhyrligheder i MANGE andre lande, og man ser hvor tæt et rødt rædselsregime er kommet på os (Sverige), er der måske grund til at overveje hvad vores egne politikere kan finde på. Alene det at de tillader masseindvandring, EU-fjernsytring og ekstremistisk/fascistisk propaganda i Danmarks Radio, kan da give anledning til eftertanke.

  Oveni er der nu sket det, at vores statsminister Lars og Mette Frederiksen m.fl. har godkendt en Marrakech-pagt som går ind for afrikanisering af hele Europa, inclusive Danmark, plus at ytringsfriheden afskaffes ved brug af omfattende censur.

  Det kan bane vejen for meget uhyggelige tilstande indenfor kort tid.

  Kommentar by Ole Jensen — 24. februar 2019 @ 10:57

 17. Ja, enig Ole Jensen 10:57. Det er nu det gælder om at komme op på barrikaderne! “Det ligesom trækker op til politisk ekstremisme overfor os almindelige borgere, ikke bare fra DRs side, men også fra regeringens og borgens side.”

  Aia Fog formand for Trykkefrihedsselskabet 20. februar 2019:

  “Set fra et ytringsfrihedssynspunkt er der alt galt med regeringens forslag til påvirkningslov (lovforslag L 95, min bem. A-mad), som et stort folketingsflertal efter al sandsynlighed vil vedtage inden for de næste par uger. Loven (…) betyder, at fuldstændig lovlige ytringer og holdninger, som f.eks. modstand mod EU eller NATO, vil blive gjort kriminelle og strafbare med op til 12 års fængsel (…) i Trykkefrihedsselskabet mener vi, at lovforslaget udgør det største angreb på ytringsfriheden siden censuren under besættelsen.”

  Kommentar by A-mad — 24. februar 2019 @ 11:37

 18. MEP for partiet Venstre, Morten Uløkkegaard mener at EU skal (hjem)tage IS krigere for at EU på en mere retfærdig måde, måske skal dømme de indavlede retardere kriminelle korandyrkende terrorister, så de alligevel kan sendes til Danmark, Danskerne skal ud af EU og det sker hvis man stemmer på NY Borgerlige, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 24. februar 2019 @ 11:39

 19. Professor emeritus, dr phil og historiker Bent Jensen har udgivet en vel del bøger om Stalin, stalinisme, Sovjetunionen, Gulag systemet, fodnotepolitiken i 80’ erne, dansk/sovjetiske relationer samt Danmark i den kolde krig. Bent Jensen var en persona
  non grata i det stærkt venstredrejede universitetsmiljø.
  Da Bent Jensen i 2014 udgav det digre værk “Ulve, får og vogtere” var det slående at de to venstreorienterede aviser Politiken og Information kaldte bogen for et makværk mens Berlingske og Jyllands Posten kaldte bogen for fremragende historisk forskning.
  I den naturvidenskabelige forskning har man for længe siden opgivet den objektive karakter af sine forskningsresultater og kalder dem for midlertidige.
  At de to venstreorienterede forskere Mikkel Thorup, samt Michael Bang Petersen ikke selv kan se at den metode, vinkling og fortolkning de bruger er stærkt præget af deres subjektive politiske holdninger. Værdineutral historisk og samfundsvidenskab eksisterer ikke. At lade to venstreorienterede forskere vurdere og fortolke Edmond Burke er som at lade en ateist fortolke Biblen. Svaret er givet på forhånd.

  Kommentar by BeCool — 24. februar 2019 @ 11:45

 20. Var det ikke en ide at skære noget ned på de samfundsvidenskabelige universitetsafdelinger, og give pengene til sundhedsuddannelserne i stedet for. Vi mangler læger, men uddanner alt for mange samfundsfolk, herunder djøffere, som fortrænger de “varme” hænder i den offentlige sektor og medfører overadministration. Vi har desuden for mange politiserende samfundsforskere som skævvrider den offentlige debat, under dække af at udtale sig som eksperter.

  Kommentar by JC — 24. februar 2019 @ 12:19

 21. ¤ A-mad kl. ll.37…..Ja, regeringens, (eller bare Lars Løkkes?) forslag om op til 12 års fængsel for kritiske bemærkninger om regeringen, EU og borgens politik eller de bureaukratiske systemer mv., minder meget om den lovgivning Adolf Hitler fik gennemført få dage efter at nazisterne var kommet til magten. Love som gestapo blev sat til at overvåge. At Venstre er et decideret anti-dansk, anti-demokratisk, ekstremistisk og folkefjendsk parti kan der ikke længere være tvivl om. Men står det bedre til i S, R og SF osv.?

  Kommentar by Ole Jensen — 24. februar 2019 @ 12:39

 22. Hey skattepengeædende DhimmiRadio… JEG er ekstremt højreorienteret! Er jeg radikaliseret?
  Hvis ja, så fortæl venligst om radikalismen.

  Kommentar by Nielsen — 24. februar 2019 @ 12:44

 23. PS: Efter min mening er tiden inde til at uddele løbesedler til postkasserne, når de store papiraviser ikke vil modtage annoncer ang. Danmarks situation. Det er også på tide at tage gule veste på. Regeringen og borgen er i fuld gang med at afskaffe alt med demokrati, velfærd, frihed og tryghed. En gigantisk katastrofe er under opsejling.

  Kommentar by Ole Jensen — 24. februar 2019 @ 12:45

 24. Man kan bare tjekke her, HVOR løgnagtigt P 1 er: EUROPEAN UNION TERRORISM SITUATION AND TREND REPORT 2018 (TESAT 2018)

  https://www.europol.europa.eu/activities-services/main-reports/european-union-terrorism-situation-and-trend-report-2018-tesat-2018

  Kommentar by Snaphanen — 24. februar 2019 @ 13:00

 25. ‘Human kapita’ et meget godt udtryk. Dem der finder mutikul. berigende er dem, der får en katitalforøgelse, også kaldet profit.
  De andre, dem med ringe kapital de mister noget. Det er dem der bliver kaldt racister, facister osv… At tilføre dem mere humankapital er udelukket, så de må jo lære at blive gode tabere. Det er det der bekymrer eliten, ikke at de bliver tabere, for det er uundgåeligt, men at de ikke finder sig i det.

  Kommentar by Glenn Madsen — 24. februar 2019 @ 13:40

 26. Tilbage til virkeligheden for DR´s venstreekstreme løgnere
  Ifølge de seneste terrortal for Europa
  68 døde, heraf 62 dræbt af muslimer = 91%
  844 sårede, heraf 819 såret af muslimer = 97%

  Antal terrorangreb i 2016
  27 venstreekstreme
  13 muslimske (med mange ofre)
  1 højreekstremt

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 24. februar 2019 @ 14:05

 27. AT DER SVINES MED VORES PENGE, i et næsten ufatteligt omfang, er disse 16 millioner kr. endnu et eksempel på. De røde har ingensomhelst respekt for at det er andres penge de ødsler væk på idiotiske formål. Påstanden om at omkring 5O% af hvad vi betaler i skat, moms, bøder og ekstra afgifter, går til udanske eller direkte skadelige formål, er sikkert retvisende.

  Kommentar by Ole Jensen — 24. februar 2019 @ 14:49

 28. Det er sgu da imponerende, at en højreorienteret der på et venstreekstremt forum prøver at lokke gerningsmanden til brandattentatet mod Rikke Vilshøj ud af skyggerne bliver til “opfordring til at sætte ild til Lars Løkke Rasmussens hus”.

  Ditto, at flere ugers massiv hærværk og ildspåsættelser i 2007 ifm unger-rydningen og en stribe brandattentater mod politimyndigheder og planer om samme mod ministerier og et hotel i 2011 (?) totalt forsvinder for at lyve sig til en balance mellem fløjene.

  Kommentar by Henrik — 24. februar 2019 @ 15:16

 29. Kim, det er skruen uden ende. Ligegyldigt hvornår, man tænder for P1, vælter den rød-grønne propaganda ud af højttaleren

  Kommentar by BB — 24. februar 2019 @ 15:23

 30. Det er uheldigt med kommentarer som 17.

  Kommentar by Martin — 24. februar 2019 @ 15:27

 31. Uuaw, nu har vi et par Madser (har ikke noget med vægtfylde at gøre) Palsvig, som forklarer hvad penge er, Christensen, som forklarer klimatossernes vildførthed og Holger som gav op overfor en native american. Tænk lidt over det. Hvad hvis han ikke hed Madsx, men Mogens? Hvor faldt tænkeevnen på gulvet? Og slog den hovedet?

  Kommentar by Nielsen — 24. februar 2019 @ 15:44

 32. 31#

  Det er uheldigt med kommentarer som 17.

  Kommentar by Martin — 24. februar 2019 @ 15:27

  Er du hendes far?

  Hvorfor blander du dig så?

  Kommentar by XXXXX — 24. februar 2019 @ 16:10

 33. 16 MILLIONER!! En tiendedel million havde været rigeligt. Eller Mikkel Thorup og Michael Bang P. kunne have fået tildelt 2O.OOO kr. til deling for at studere emnet i deres fritid. Hvor mon pengene forsvinder hen? Mon ikke der er nogen der deler i porten, mens andre har travlt med at stoppe pengene ned i egne lommer? Sagen stinker langt væk af lyssky omgang med millionerne.

  Kommentar by Ole Jensen — 24. februar 2019 @ 16:37

 34. Det mest uheldige ved kommentar #17 er, at der ikke er nogen der gør noget ved det. De sindssyge venstreorienterede idioter, der konstant jamrer sig over os hvide mennesker, samtidig med at de inviterer brune og sorte voldspsykopater til landet, er det det virkelige problem.

  Mon de såkaldte forskere har hentet deres viden om os onde hvide mennesker herfra?:

  http://www.fakehatecrimes.org

  Bemærk at det konsekvent er negre, muslimer, LGBTQ’er og feminister, som er nødt til at opfinde ikke-eksisterende forbrydelser, for at opretholde illusionen om, at vi onde hvide mennesker er … onde.

  (besynderligt… google kan godt finde siden, men min browser vil ikke oprette forbindelse til den. Har de røde møgsvin censureret den bort, så vi ikke kan bringe dokumentation på deres løgnagtige tilgang til virkeligheden? Nå, den fungerer forhåbentlig senere, så de røde møgdyr kan forvisse sig om, at deres forestilling om os onde hvide mennesker er opfundet – i mangel af bedre.)

  Kommentar by Hr. Snusk — 24. februar 2019 @ 16:39

 35. To kommunister udtaler sig om nazister.

  Kommentar by Flaskeposten — 24. februar 2019 @ 16:49

 36. EU gør nu klar til at indføre DIKTATUR, CENSUR og nedlæggelse/ afskaffelse/ udslettelse af nationalstaterne, de lokale demokratier og alle europæeres og skandinavers borgerrettigheder. Om kort tid vil vi alle være retsløse overfor staten og systemet. Kun de afrikanske og arabiske migranter vil stadig have rettigheder. Det mest uhyggelige for os danskere er måske at alle de gamle partier accepterer denne udvikling, der vil forvandle Europa og Danmark til områder hærget af junglelov, kæmpekriminalitet, kultur-kollaps, sygdom, vold og terror.
  Se forklaringen hos Snaphanen og black pigeon osv.

  Kommentar by Ole Jensen — 24. februar 2019 @ 16:56

 37. https://ekstrabladet.dk/nyheder/krigogkatastrofer/kapringsforsoeg-paa-fly-afvaerget/7529372

  Endnu en højreekstremistisk lone wolf, som havde set for mange radikaliserende youtube-videoer? Intelligensiaen siger JA!

  Kommentar by Hr. Snusk — 24. februar 2019 @ 17:24

 38. -> 33. fordi hun spiller fjenden vildt gode kort i hånden uden at få noget ud af det… altså andet end at få dulmet sin frustration kortvarigt.

  Kommentar by Martin — 24. februar 2019 @ 17:24

 39. Jeg har engang ulejliget mig med at sende Carsten Ortmann en lang mail, hvor jeg forklarede hvordan han i sin udsendelse fik udlagt en del fakta om menneskets biologi forkert – det svarede han ikke på.

  De er fra et segment, der har hevet vindebroen op.

  Kommentar by Søren Ferling — 24. februar 2019 @ 17:33

 40. ligegyldig luft. Svævende paradigmeskiftet er først navngivet nu, det vendte for 2 1/2 år siden. Da kom vi over vandskellet, nu triller snebolden, ligeså langsomt- derfor skal den skubbes, rettes ind, køres på.. det er på rette vej, tror jeg.

  Kommentar by Hul igennem? — 24. februar 2019 @ 17:39

 41. 39#

  Hun har altså ikke ret til, at have sin egen mening.
  Hvorfor må hun ikke dulme sin frustration?

  Hvorfor skal hun tage hensyn til fjenden i sit eget land?
  Skal vi allesammen bare bøje os forover, så kan fjenden få sin ret?
  Bare vi ikke krænker muslimernes følelser.

  DU ER FOR SVAG. Vi kan ikke være Uffe Elbækêr allesammen.

  Kommentar by XXXXX — 24. februar 2019 @ 17:49

 42. Mikkel Thorup og Carsten Ortmann kan ikke bruge Karl Marx til nogetsomhelst. Næste gang de optræder, afslører de for den måbende offentlighed, at når kvinder føler sig utrygge på skumle steder skyldes det selvfølgelig de højreorienterede – måske en Jehova-vidne, en bornholmer eller en jøde!

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 24. februar 2019 @ 18:14

 43. Torben, ikke jøde men jyde!

  https://ekstrabladet.dk/112/mand-vred-over-burkaklaedt-kvinde-anmeldte-hende-til-politiet/7528428?trackid=Jp%20lister%20mest%20l%E6ste

  “Kvinden er fra København, mens anmelderen er en mand fra Østjylland.”

  En meget vigtig information for De Anstændige.

  Kommentar by Hr. Snusk — 24. februar 2019 @ 19:29

 44. Det er “pudsigt”. Når eller hvis borgerne foretager sig noget der måske/måske ikke er kritisabelt, så er DR straks klar til at tale højt om SVINERI og UTILBØRLIG/FORKASTELIG OPTRÆDEN. Men når hykleriske og forræderiske socialist-/fascistpartier stikker knive i ryggen på borgerne, så de lemlæstes eller forbløder, så hører man ikke et ord om SVINERI eller lignende. Samtlige radioaviser synes redigeret i propagandistisk retning.

  Kommentar by Ole Jensen — 24. februar 2019 @ 19:32

 45. #38 Martin, det er irrelevant. De røde svin opfinder alligevel deres egen virkelighed. Og glem ikke hvordan den slags mennesker, historisk set, har behandlet anderledes tænkende – Gulag, Tuol Sleng, Holodomor osv.

  Med andre ord: Afliv de sataner, før de eller deres importerede bødler fra Afrika og Mellemøsten afliver dig.

  Kommentar by Hr. Snusk — 24. februar 2019 @ 20:15

 46. Hvem har bevilliget 16 millioner til den slags hjernedødt enøjet sludder? -Online politisk had-. Hvem udeller den slags penge til noget som enhver idiot kan forholde sig til uden at få en klink for det? Forhåbentlig ikke skatteborgerne.

  Kommentar by Michael Unna — 24. februar 2019 @ 20:31

 47. Hr. Unna, jeg hørte radio for et par dage siden – tror at det var P1 – hvor en ventreorienteret nar sad og klynkede over, at Rasmus Paludans videoer på youtube blev fremhævet som “trending”. Narren kunne ikke udholde den tanke, at Paludans videoer netop blev fremhævet fordi budskabet er populært. Den omtalte nar kom fra Zetland, der får mediestøtte … fra os skatteydere.
  I udsendelsen medvirkede desuden en anden nar – fra youtube – som også var meget bekymret over, at Paludans videoer ikke var blevet bortcensureret.
  Begrebet ytringsfrihed er en by i USSR for de idioter.

  Kommentar by Hr. Snusk — 24. februar 2019 @ 20:50

 48. Det er Carlsbergfondet, som er den glader giver:

  https://stiften.dk/navne/Bevilling-Skal-bekaempe-politisk-had-og-trusler-paa-sociale-medier/artikel/556936

  Kommentar by np — 24. februar 2019 @ 21:20

 49. På Carlbergfondets hjemmeside kan man læse, at de i alt har uddelt 200 millioner kroner.

  https://www.carlsbergfondet.dk/da/Nyheder/Nyt-fra-fondet/Nyheder/CF-uddeler-200-millioner-kroner-til-nye-Semper-Ardens-projekter

  Kommentar by np — 24. februar 2019 @ 21:23

 50. Fondens begrundelsen for at tildele Michael Bang Petersen kr. 15.699.234 kan læses her:

  https://www.carlsbergfondet.dk/da/Forskningsaktiviteter/Bevillingsstatistik/Bevillingsoversigt/CF18_1108_Michael-Bang-Petersen

  Kommentar by np — 24. februar 2019 @ 21:26

 51. Det fandme godt jeg er så gammel, at alt det her sindssyge vanvid man byder danskerne og Danmark, ikke er noget jeg kommer til at opleve i rigtig alvorlig karakter! Jeg er heldigvis kreperet inden…så kan de millioner af gale danskere juble og danse på min grav…who cares?

  Danskerne er i færd med at begå kollektivt selvmord som et rimeligt frit og homogent folk, med en tusindårig historie, som man nu og de næste årtier helt bevidst og med vilje forkaster, for dernæst at kaste sig i islams arme og ophøre med at være danskere – og kun nogle tilfældige mennesker på et sted på kloden…no brain, no borders no future!

  Kommentar by Black Watch — 24. februar 2019 @ 21:45

 52. Har kommunister/rødfascister/halvhjerner også infiltreret Carlsberg? Se “Merkel accelerates the Kalergi plan”, en gyserfilm om vampyr-monstre hos black-pigeon/you tube. Se også ang. gule veste i Frankrig, Holland, Belgien, Tyskland og England etc. Fremtrædende folk, højtplacerede chefer, forudsiger europæisk borgerkrig eller oprør mod Merkel, Macron, Marokko-pagten og EU/FN mv. Også Snaphanen, 24nyt.dk og 18O grader bringer barske nyheder.

  Kommentar by Ole Jensen — 24. februar 2019 @ 21:46

 53. Hvem er samfundets fjende nr. 1, 2 og 3 i dag? Er det Lars, Jelved og Mette? Vi danskere har mange fjender, prøv at finde ud af hvem de er. Fjenderne kan tit kendes på at de kalder sig “sociale”, humanister, flygtningevenner, klimareddere og verdensreddere. Eller de lover guld og grønne skove. Visse journalister og bureaukrater lader som om de vil hjælpe dig og din familie. Der er lister over fjenderne på nettet. Læs også overlæge Niels Høibys bøger om sundhedsvæsnets dybe fald.

  Kommentar by Ole Jensen — 24. februar 2019 @ 22:00

 54. Ole Jensen — 24. februar 2019 @ 12:45 :

  Jeg har flere gange opfordret til, at komme med konkrete forslag til løbesedler, i forlængelse af de forslag tp og jeg har givet i kommentarerne nr. 29, 31, 33, 39, 44, 51, 52 og 53
  i bloggen “åben tråd: “Hvornår er Danmark dejligst”:
  http://www.uriasposten.net/archives/98226#comments
  Jeg vil da se hen til, at du bidrager med tekstforslag, så det ikke bare bliver ved snak :-)

  Kommentar by M.S. Carstens — 25. februar 2019 @ 00:27

 55. Jeg ser at PET just har slået ring om Papbøssen og Støjpigen.
  Trist, at det er kommet så vidt.
  På den anden side, er alle tanker om, at tage isil-jihadist-psykopater tilbager til Danmark, en åben krigserklæring mod det menige DK. Hvorfor breder man armene ud, til en hed omfavnelse, af folk der har brændt deres pas, skudt til måls efter billeder af kendte danskere, dræbt mennesker i hobetal på den mest bestialske måde. Heriblandt danske soldater, de samme politikere har været med til at sende i krig. Det er så vanvittigt, man fattes ord for det.
  Når politikerne, folkets tjenere, har mere øje for landets fjender, end de danskere der betaler deres løn. Så bliver det pludselig ikke helt så uforståeligt.

  Kommentar by Knights Templar — 25. februar 2019 @ 02:02

 56. Enig Ole Jensen 12:39. Nu strammes EU-nettet om ytringsfriheden:

  2. Baggrund

  Regeringen har besluttet at styrke indsatsen mod påvirkningsoperationer, der gennemføres af fremmede efterretningstjenester eller på vegne af fremmede efterretningstjenester, og som er rettet mod beslutningstagning eller den almene meningsdannelse. Påvirkningsoperationer har således gennem de seneste år udgjort en stigende udfordring for en række vestlige lande, hvor påvirkningsoperationer har været gennemført med henblik på at true og udfordre åbne demokratier og splitte det internationale samarbejde.

  Truslen fra påvirkningsoperationer er særligt udtalt, når der er tale om operationer i forbindelse med valghandlinger. Der har således været eksempler på påvirkningsoperationer eller mulige påvirkningsoperationer bl.a. i forbindelse med det amerikanske præsidentvalg den 8. november 2016 og en række europæiske valghandlinger.

  (“pga “mulige påvirkningsoperationer bl.a. i forbindelse med det amerikanske præsidentvalg”. Ja, skurken er Trump! Den danske regering forventer at US-undesøgelsesdommer Mueller ‘leverer varen’:-)
  “og en række europæiske valghandlinger” ????? Brexit? og det italienske valg? “en række”? Flere Putin-manipulerede europæiske valg? – Min bemærkning, A-mad)

  Regeringen noterer sig, at påvirkningsoperationer også er en stigende trussel mod Danmark. Følgende fremgår således af Forsvarets Efterretningstjeneste, Efterretningsmæssig Risikovurdering 2017, side 20:

  “Det er sandsynligt, at russiske påvirkningskampagner vil udgøre en stigende trussel mod Danmark, og Danmark vil med intet eller meget kort varsel kunne blive ramt af russisk påvirkningsforsøg. Det er meget sandsynligt, at Rusland vil målrette og tilpasse påvirkningskampagner mod Danmark. Russisk påvirkning vil f.eks. kunne ske i forbindelse med en valgkamp eller som konsekvens af Ruslands bredere hensigt om at påvirke situationen i Østersøregionen til Ruslands fordel. Det er i den forbindelse sandsynligt, at Ruslands styrkede påvirkningsindsats mod bl.a. de baltiske lande, Sverige og Finland også vil føre til en et øget fokus på Danmark. ” (…)

  Påvirkningsoperationer udgør igen en trussel mod Danmark. Påvirkningsoperationer vil i dag kunne finde sted på sociale medier og andre digitale platforme, der ikke fandtes under den kolde krig. På disse platforme har påvirkningsoperationer mulighed for at øge deres gennemslagskraft og hastighed markant, hvilket kan ske ved anvendelse af såkaldte “bots” og “trolls”. Bots er et stykke software, som uden menneskelig indblanding kontinuerligt kan udsende f.eks. “tweets” og andre typer af onlineindlæg og opslag i et meget stort omfang. Trolls er en betegnelse for personer, som f.eks. ved anvendelse af en falsk onlineidentitet blander sig i onlinedebatter. I dag er det muligt for de digitale påvirkningsoperationer mere ensidigt at fokusere på ren påvirkning ved f.eks. at sprede bestemte budskaber modsat de traditionelle påvirkningsoperationer fra den kolde krig, hvor påvirkningsagenten også ofte stod i direkte kontakt med den fremmede efterretningstjeneste og kombinerede påvirkningsvirksomheden med indhentelse og viderebringelse af oplysninger til efterretningstjenesten. (…)

  Der er på den baggrund efter Justitsministeriets opfattelse behov for at tydeliggøre det strafferetlige værn i forhold til fremmede efterretningstjenesters påvirkningsoperationer i Danmark og at sikre, at de myndigheder, som har til opgave at imødegå truslen fra sådanne operationer, har et sikkert juridisk grundlag herfor. Det er desuden Justitsministeriets opfattelse, at dette mest hensigtsmæssigt sker ved en præcisering af straffelovens § 108 som foreslået med dette lovforslag.

  Dette lovforslag skal ses som ét blandt en række initiativer, som regeringen har iværksat for at imødegå truslen fra påvirkningsoperationer. Disse initiativer omfatter bl.a. øget koordination af myndighedernes indsats med at identificere og imødegå påvirkningsoperationer, herunder muligheden for at informere beslutningstagere eller befolkningen om, at der pågår en påvirkningsoperation. Initiativerne blev lanceret den 7. september 2018 som en samlet handlingsplan, der skal styrke Danmark mod sådanne trusler.

  L 95 Forslag til lov om ændring af straffeloven.
  (Ulovlig påvirkningsvirksomhed).
  Af: Justitsminister Søren Pape Poulsen (KF)
  Udvalg: Retsudvalget
  Samling: 2018-19
  Status: 1. beh./Henvist til udvalg

  https://www.ft.dk/samling/20181/lovforslag/l95/20181_l95_som_fremsat.htm

  Kommentar by A-mad — 26. februar 2019 @ 10:02

 57. “Man kan narre hele folket en del af tiden,
  og man kan narre en del af folket hele tiden,
  men man kan ikke narre hele folket hele tiden!” Sagt af den engelske empiriske filosof David Hume. Indtil videre siger empirien noget andet.

  Kommentar by Glenn Madsen — 26. februar 2019 @ 11:09

 58. Man kunne fodre svin med relativiserende, universitetsuddannede, venstreorienterede snakkehoveder. De aner åbentbart ikke, at de via deres ublu priviligerede status har svigtet den danske underklasse, som de egentlig skulle tjene. De har om nogen tilladt og understøttet den globale kapitalisme og importeret en ny underklasse af muslimer. Forstår egentlig godt, at de er bange for de “højreorienterede”. De er fortabte får i en verden, hvor man ikke kommer langt med sin relativiserende tilgang, hvis bagtæppe er, at alle mennesker er ens og udskiftelige. Eneste trøst er at de også kommer til at mærke konsekvenserne på et tidspunkt.

  Kommentar by Uno — 26. februar 2019 @ 13:04

 59. “Virkelighedsfjerne” er det eneste ord der kan beskrive disse absurde påstande og de to selvophøjede akademikernisser der spyer dem.
  At man giver to sådanne ideologer plads og tid til at sprede løgne og misinformation på et skattefinancieret medie er forrykt. Det er endnu en årsag til at tage mediestøtten fra DR.

  Kommentar by Powel_Level — 26. februar 2019 @ 19:56

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper