21. februar 2019

Victor Orban vil motivere ungarnske kvinder til at få flere børn: Svensk minister trækker nazi-kortet…

Ungarn undsiger ikke bare masseindvandring af kulturfremmede, men gør det tilmed politisk legitimt at reproducere sig selv. Det er selvfølgelig problematisk for kulturelle flagellanter, der har fået den illusion at verden bliver et bedre sted, hvis den kristne hvide mand gradvist forsvinder. Det ‘minder om 1930’erne’, skrev en yndig svensk minister til sine følgere på et socialt medie. Citeret fra DR.dk – Sverige langer ud efter Ungarn: Jeres politik minder om 1930’erne.

“En diplomatisk krise udspiller sig netop nu mellem Sverige og Ungarn.

Det sker, efter Sveriges socialforsikringsminister Annika Strandhäll i et tweet kalder Ungarns premierminister Viktor Orban for en ‘højrepopulist’ fra 1930’erne.

Tweetet kom, efter at den ungarssterke leder den 10. februar foreslog at komme befolkningsnedgangen til livs ved at fritage landets kvinder fra at betale skat, hvis de føder fire børn – eller flere.

– Der bliver født færre børn i Europa, lød det fra Viktor Orban, der ikke mener, migration er en løsning på problemet, for det ‘er at give op’, lyder det. …

Det fik hurtigt Annika Strandhäll til at angribe Ungarns premierminister på Twitter.

– Det, der sker i Ungarn, er alarmerende. Nu vil Orban have, at der fødes flere ‘ægte’ ungarske børn. Politikken minder om 1930’erne, skriver Annika Strandhäll blandt andet.

(Socialforsikringsminister Annika Strandhäll; Foto: Castbox)

Oploadet Kl. 10:31 af Kim Møller — Direkte link30 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/98873/trackback

30 Comments »

 1. Man skal bemærke det Annika Strandhäll IKKE siger…. Det er at, etniske Ungarer SKAL afgive deres land og INGEN krav har på at eksisterer som kultur..!!!!

  Prøv lige at få hende til at tage den position vedr. det såkaldte “palæstina”… Mennesker som AS er SYGE I DERES SIND…!!!

  Kommentar by Ignoranten — 21. februar 2019 @ 10:59

 2. Hendes samlever er i øvrigt en “rigtig” socialist der ikke drømmer om at betale selv, se https://nyheteridag.se/strandhalls-sambo-fick-75-900-i-boter-for-snatteri-sedan-fick-inte-arkitektfirman-betalt/

  Kommentar by ino — 21. februar 2019 @ 11:05

 3. Så er det meget bedre at omdanne en hel moderne velfærdsstat til noget der ligner 3o’erne.
  630’erne.

  Kommentar by Erik — 21. februar 2019 @ 11:09

 4. ANNIKA STRANDHÄLL ER SELV EN 193O’AGTIG RØDNAZISTISK TYPE, en slags sovjet-kommisær i moderne kommunistisk-feministisk svensk udgave. Om hun er bindegal, véd vi ikke, men meget tyder på det. Det kan også være at hun bare er en skruppelløs opportunist, der gladeligt bytter om på op og ned, ret og vrang, sort og hvidt.

  Det vi véd er at hun vrøvler og lyver, og at hun er deltager i og medskyldig i det folkemord og massemord som den forræderiske regering lægger op til, og er i gang med.

  Hun er vist af samme slags som den svenske kulturminister, der også er kvinde, og som går rundt med en afrikansk frisure for at vise solidaritet med Afrika.

  I det hele taget er de svenske ministre meget solidariske med 4O lande i Afrika, og med folk fra Pakistan, Nepal og Afghanistan osv., det eneste de ikke har noget tilovers for er deres eget land, deres eget folk, deres egne vælgere. Dem vil de nemlig udskifte og udrydde. Dog er de så “hensynsfulde” at de vil anvende salami-metoder og stedfortræder-guerillakrig mod de menige svenskere.

  Udviklingen i Sverige er ikke bare vanvittig, den er djævelsk. Den har allerede bragt ulykke, død og sorg til tusinder af svenskere. Alligevel er den forbillede for Venstre, socialdemokraterne, de radikale og de konservative, LA, enhedslisten og bøssepartiet. Og for mange journalister.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 21. februar 2019 @ 11:13

 5. Det afslører jo meget flot de venstreradikales dagsorden. Hvis et lands kvinder føder de krævede 2,1 barn for at holde befolkningstallet ved status quo på et allerede overbefolket europæisk kontinent, ja så er der mindre plads til arabere og afrikanere, selvom der er masser af albuerum til dem i Afrika. http://kai.sub.blue/en/africa.html

  De selvgode politikere tror, at de kan tømme verdens fattigste lande for deres befolkningsoverskud og Europa er åbenbart det eneste sted, de kan være. Den lave fertilitet i Vesten har været kendt i flere årtier og problemer ville være løst nu, hvis man bare havde ført Orbàns familiepolitik.

  Kommentar by Anonym — 21. februar 2019 @ 11:14

 6. ….at hun deltager i og er medskyldig i det folkemord og massemord som…..

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 21. februar 2019 @ 11:18

 7. SF og Pia Olsen dyhr hører selvfølgelig også med på listen over beundrere af det svenske vanvid.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 21. februar 2019 @ 11:24

 8. Jeg googlede hende lige og det ser, selvfølgelig, ud til at hun ikke selv har børn.

  Seriøst, hvis man ikke som 35 årig ikke har oplevet at være nødt til at forholde sig til børn 24/7 så ved man ikke en skid om noget som helst og er derfor heller ikke i stand til administrere, rådgive eller lovgive om noget som helst. Ingen erfaring er IKKE erfaring.

  Det er åbenbart en trend i hele Europa at udpege de MINDST egnede til topposter.

  Kommentar by Santor — 21. februar 2019 @ 11:29

 9. Jeg går ud fra hun undlader at sætte flere grisefarvede svenske børn i verden. Hun mener jo det svenske folk fortjener at uddø

  Kommentar by k. m. — 21. februar 2019 @ 11:31

 10. Hvis noget minder om 30 erne, er det den fart disse politikere myrder Sverige med:

  Siden 2013 er 817.147 personer indvandret til Sverige

  http://snaphanen.dk/2019/02/21/jag-vill-inte-detta/

  Kommentar by Snaphanen — 21. februar 2019 @ 11:41

 11. “Selv om man skulle tro, at de to store krige, 1. og 2. Verdenskrig, falder ind under kategorien ”krise”, så stiger fertiliteten faktisk i begge perioder.”
  Kom så piger!
  https://kvinfo.dk/fertilitet-gennem-100-aar/

  Kommentar by Glenn Madsen — 21. februar 2019 @ 11:42

 12. Børnecheck og offentlig betalt børnehave må også være nazistisk politik. Det er også lavet med den bagtanke at gøre det nemmere at få børn.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 21. februar 2019 @ 11:42

 13. Når man ikke rigtig har nogle argumenter, der kan flytte noget, så står nazitidens Tyskland altid klar i kulissen.

  Kommentar by Menig 442 — 21. februar 2019 @ 11:44

 14. @8 Jeg tænkte faktisk, at hun nok ikke havde børn, men gik ikke så langt til at google det. Merkel, Macron, May, Löfven etc. har heller ikke sat børn i verden. Det er faktisk meget sigende.

  Europa skal bare åbne sine døre for alverdens problemer. Selvom Yazdani indrømmer, at Syrienskrigere er til fare, så vil han alligevel have dem hertil. De skal hellere gøre skade her, end i Syrien er tankegangen. https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/jensphilipyazdani/ECE11204876/hvorfor-er-en-danskers-liv-mere-vaerd-end-en-syrers/

  Post 5 er min. Jeg glemte at skrive mit navn.

  Kommentar by Larsen — 21. februar 2019 @ 11:46

 15. Jeg har ikke meget kendskab til Victor Orbáns politik generelt og kan derfor ikke have nogen mening om den, men på dette punkt agerer han som politiker rationelt: Er et faldende befolkningstal et problem for de europæiske samfund, må man naturligvis udforme en politik, der stimulerer reproduktionen. I sin bog ”Europas undergang” refererer Douglas Murray til undersøgelser, der viser, at britiske kvinder ønsker at få flere børn, end de reelt får. Britiske politikere vil således kunne højne velfærden, ved at skabe de rammer, som muliggør realiseringen af de britiske kvinders ønsker. Man skal med andre ord skabe forhold, der tilgodeser børnefamilier. Og det er nærliggende at antage, at det samme gælder for det øvrige Europa.

  At løse et problem med faldende befolkningstal gennem indvandring fra tredjeverdenslande, har erfaringsmæssigt vist sig, at være en endog særdeles dårlig strategi. Hertil kommer, at Europa reelt er overbefolket, og at en behersket reduktion i det europæiske befolkningstal på sigt vil indebære store fordele i form af mindre miljøbelastning og den glæde, der ligger i at have fri natur omkring sig. Befolkningstætheden i Europa er 72,9 per km2, i Mellemøsten er den 51,5 og i Afrika 36,9 (tallene er de nyeste tilgængelige). Apropos det nedenstående indlæg ”Fordi verden kalder på etiske løninger” så må det nærmest være uetisk at forsøge at presse flere mennesker ind i Europa.

  I spørgsmålet om befolkningstæthed er Danmark nærmest et skrækeksempel med 134,8 indbyggere per km2. Vi bør snarere begynde at tænke på at få eksporteret nogle mennesker til det underbefolkede Mellemøsten og Afrika. Fordi det vil bl.a. give bedre plads til det fugleliv, som Kim på smukkeste vis jævnligt dokumenterer. Fordi vi skal erkende, at mennesket ikke er alene på denne jord, og fordi ”verden kalder på etiske løsninger”.

  Kommentar by Jens Ellekær — 21. februar 2019 @ 11:48

 16. Russerne har en tilsvarende ordning. Der betaler regeringen familien boliglån ud, hvis familien får mindst fem børn.

  Kommentar by Hr. Snusk — 21. februar 2019 @ 12:04

 17. Gad vide, hvor lang tid endnu at svenske kvinder vil lade sig repræsentere af denne slags “politikere”.

  Jeg ved godt, at I i næsten 100 år er blevet indoktrineret, men nu er det da vist for meget? Det er da for fanden JERES land, så tag det da tilbage.

  Du gamla, du fria!

  Kommentar by Bastardo — 21. februar 2019 @ 12:09

 18. Larsen kl. 11:46: “Merkel, Macron, May, Löfven etc. har heller ikke sat børn i verden.” Det er da en lykke, at deres genomer forsvinder.

  Kommentar by Ole Madsen — 21. februar 2019 @ 13:06

 19. @11 Det er et velkendt fænomen under krig. I 2016 var hvert tredje barn i Syrien født under borgerkrigen. https://www.dr.dk/nyheder/udland/hvert-tredje-syriske-barn-er-foedt-under-konflikten

  Efterkrigstiden i Europa bød også på et babyboom.

  Kommentar by Anonym — 21. februar 2019 @ 13:15

 20. Det er ingen naturlov, at en nation bliver rigere og mere lykkelig ved at føde flere børn.

  Med fornuftig vækst og teknologisk udvikling kan Danmark (og naturligvis også Sverige og Ungarn) mageligt klare sig, formentlig bedre, med et faldende befolkningstal.

  I særdeleshed, hvis man undlader at tilføre enorme mængder negre og araberer samt andet godtfolk fra Stormellemøsten, Pakistan, Bangladesh og Iran indbefattet.

  Lad os blot tage Bangladesh, et af de mest miserable lande: Befolkning 1960 ca. 50 millioner, 2009 ca. 147 millioner. I dag vel formentlig ca. 180 millioner.

  Er livskvaliteten, velfærden, produktiviteten så øget på samme vis i Bangladesh?

  Jo da, hvis man fx måler på smog samt sundhedsskadelig luftforurening og mener, stigningen i den slags er en kvalitet. Dhaka i Bangladesh, Lahore i Pakistan samt New Delhi i Indien scorer tårnhøjt på denne parameter.

  Ingen kan sige med sikkerhed, i hvilken grad klimaforandringer er menneskeskabte og i hvilken grad de skyldes solsystemet, atmosfæren osv.

  Men naturligvis gør det en forskel, om den menneskeskabte andel skyldes ca. 4 milliarder mennesker eller ca. 8 milliarder mennesker på kloden.

  Kommentar by Henrik Petersen — 21. februar 2019 @ 14:05

 21. Det pudsige er, at ungarerne slet ikke hører hjemme i Europa.

  Kommentar by fidibus — 21. februar 2019 @ 14:08

 22. #2
  Godt fanget Ino. Hvis hendes samlever er sådan en type, hvilken type er hun så selv?

  Hvis Orban kritiseres for at ville have flere etniske ungarere, hvad er så modpolen? Færre, ingen? Hvordan opstår dette selvhad dog? Det er jo stik imod det indbyggede overlevelsesinstinkt.

  Kommentar by Realist — 21. februar 2019 @ 14:25

 23. Så længe vi ikke er sluppet ud af EU-tyranniet, så bør vi arbejde på at få hædersmanden Viktor Orban som president.

  Kommentar by Lider af danskhed — 21. februar 2019 @ 16:28

 24. Ahhh….det gode gamle nazikort.
  Svenskerne ved man hvor man har.

  Kommentar by Hagmann — 21. februar 2019 @ 17:00

 25. Regnbue nazisten Annika Strandhäll.

  Kommentar by Piphans — 21. februar 2019 @ 18:13

 26. Hun har sikkert heller ikke børn selv, så hun efterlader sig ikke nogen der skal leve med hendes tåbelige beslutninger. gid hun må snuble og banke hovedet imod hjørnet af et glasbord.

  Kommentar by Flaskeposten — 21. februar 2019 @ 18:49

 27. Victor Orban er en STATSMAND, en mand der forsvarer sit folk og sit land mod EUs Marokko-pagt og mod frau Merkels forrykte beslutninger. Victor Orban har ikke ladet sig indoktrinere eller korrumpere af EU, i modsætning til Löfven, Lars Quisling og godhedsindustriens feminister og gak-gak humanister. Se Orbans fantastiske tale til EU hos you tube.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 21. februar 2019 @ 23:49

 28. Og imens er Sverige/Europa selv ved at blive overbefolket af indvandrere, der får 8-10 børn per familie. Og når de igen yngler fra teenage årene. Ja så…

  Kommentar by Anonym — 22. februar 2019 @ 06:38

 29. Med sådan en sød socialforikringsminister kan pøblen da svært undgå at vælge socialismen.

  Kommentar by Nielsen — 22. februar 2019 @ 06:58

 30. Man bliver bestyrket i den hypotese, at den værdimæssige venstrefløjs udlændinge- og integrationspolitik bygger på barnløse Vestlige kvinders behov for omsorg.

  Når Vestens kvinder bliver forført af det venstreradikale narrativ om, at det er en klima-synd at få børn, så bliver deres behov for børneomsorg kanaliseret ud i politik om åbne grænser og kærlig modtagelse af det uendelige menneskehav af påståede svage og trængende. Det kan forklare, hvorfor kvinder massivt stemmer på venstrefløjen, åbne grænser og mere indvandring. Og den politiske venstrefløj assisteret af pressen fisker dygtigt efter disse kvindestemmer med en uendelighed af integrationsprojekter.

  Og derude i de varme lande er den store børneflok et statussymbol, uanset om deres lokalsamfund har ressourcer til det, hvorfor de ender på permanent humanitær bistand fra det børnefattige Vesten eller migration til det omsorgshungrende Vesten.

  Kommentar by traveler — 22. februar 2019 @ 08:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper