22. februar 2019

Tysk mindretalsleder deler opslag fra anonym hadegruppe: Har DF ‘husket at takke Hermann Göring?’

Formanden for det tyske mindretal Hinrich Jürgensen slettede efterfølgende opslaget, da efter eget udsagn blot ville sammeligne ‘de retoriske mekanismer’, ikke ‘deres politik’. Her må det være passende at tilføje, at det tyske mindretal under krigen stillede to tusinde frivillige til Waffen SS, og godt 25 procent af alle dømte landsforræddere.

Den anonyme gruppe ‘Nej tak til nazisme’ er reelt en anti-DF-side fra nederste hylde, og det venstreradikale ophav er ikke særligt skjult: “Der findes to grupper af blå vælgere: ‘Egoistiske kapitalister’ – ‘Ikke så kloge racister'”. Blandt de medier gruppen mener spreder ‘nazistiske løgne’ er Jyllands-Posten, Berlingske, BT og TV2 News. Vi er cirka en Gulag-lejr til venstre for virkeligheden.

En historie fra JP.dk – ‘Har Dansk Folkeparti husket at takke Hermann Göring?’: Nazi-opslag skaber ballade i Sønderjylland (kræver login).

“Det er, hvad formanden for Dansk Folkepartis gruppe i Aabenraa Byråd, Ejler Schütt, kalder et opslag, som blev delt på Facebook den 6. februar.. Opslaget kom fra Facebook-gruppen ‘Nej tak til nazisme’ og lød:

‘Har Dansk Folkeparti husket at takke Hermann Göring? Vi ved, præcist hvordan DF ønsker, at valgkampen skal foregå: Alt skal handle om udlændinge, som skal have skylden for alt. Og hvis man ikke er enig, så hader man Danmark. Men denne strategi er ikke opfundet af DF. Den er opfundet af de tyske nazister i 1930’erne.’

En af dem, som delte opslaget, var formanden for det tyske mindretal, Bund Deutscher Nordschleswiger (BDN), Hinrich Jürgensen. Og selv om Hinrich Jürgensen efterfølgende slettede det, undskyldte og understregede, at han ikke sammenlignede DF’s politik med nazisternes, var det ikke nok for partiet.”

(Hinrich Jürgensen, Bund Deutscher Nordschleswiger – Det delte opslag, Facebook)

Oploadet Kl. 19:10 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/98889/trackback

18 Comments »

 1. Man bør ikke glemme, at størstedelen af det tyske mindretal blev bosat i Sønderjylland i ly af de prøjsiske bajonetter, samtidig med at prøjserne begyndte en massiv etnisk udrensning af danskere.

  Kommentar by fidibus — 22. februar 2019 @ 19:27

 2. Det roste dansk/tyske grænsesamarbejde er ikke hvad det har været

  Kommentar by k. m. — 22. februar 2019 @ 19:34

 3. AFD har heldigvis også medvind i Tyskland, så mon ikke Tyskerne burde se at få virkeligheden ind under de vanemoraliserende idealer? De forholder sig overhovedet ikke til Islam (som til forveksling ligner Nazismen med dens Førerideal), bortset fra AFD.

  Kommentar by Michael Unna — 22. februar 2019 @ 20:00

 4. Der findes to grupper af røde vælgere: velfærdsnarkomaner og oikofobiske velfærdsnarkomaner (ok, de radigale er for det meste bare oikofober)

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 22. februar 2019 @ 20:42

 5. Han ligner faktisk en idiot. Ikke ? :)

  Kommentar by Ewing — 22. februar 2019 @ 20:54

 6. Har DF ‘husket at takke Hermann Göring?.
  Utrolig dumt spørgsmål.
  Denne taksigelse står Muslimerne for, Hinrich Jürgensen.

  Kommentar by Sindsro — 22. februar 2019 @ 21:00

 7. Hvis jeg havde en krone for hver idiot der skrev “det minder om noget fra 30’erne” på facebook, så kunne jeg købe facebook. Jeg så dog noget andet interessant på rasmus paludans FB side i dag: Der kommer en moddemonstration imod stram kurs når de kommer til ålborg, med den fantastiske titel “NEJ TIL KRÆNKENDE YTRINGSFRIHED”. Det er (naturligvis) en midaldrende dansk kvinde der står bag. Der var også en idiotisk artikel fra lokalavisen om hende og stram kurs i linket derinde.

  Kommentar by Per — 22. februar 2019 @ 23:11

 8. Når HINRICH JÜRGENSEN kan skrive den slags nonsens, er det jo fordi han ser bort fra de frygtelige konsekvenser som masseindvandring medfører. Iøvrigt er langt de fleste arabere og afrikanere ikke flygtninge, men migranter som søger til lande der tilbyder gratis boliger, gratis forsørgelse, gratis sociale pensioner osv. Hinrich er nok en “anti-nazist” som går ind for fordrivelse og bortfjernelse af danskere, svenskere og tyskere osv. der står i vejen for afrikanisering og berigelse. Mon ikke han selv er en slags nazist? Eller har et vellønnet bijob i godhedsindustrien?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 22. februar 2019 @ 23:50

 9. Det er egentlig meget enkelt. Hvis du som politiker bruges Nazisterne (1933-1945) som sammenligningsgrundlag, så er du sgu for hjernedød til at styre noget som helst.

  Kommentar by Gregers — 23. februar 2019 @ 00:14

 10. Hinrich Jürgensen er så forgabt i Hitler så han tror at alle andre takker hans nazi idoler.
  Men en ting er sikkert – Die dumme dänen.

  Kommentar by Piphans — 23. februar 2019 @ 00:39

 11. Heinrich hér, er tydeligvis idiot. Og ikke rigtig værd at ofte krudt på.
  Men, pssst… luk lige munden næste gang. Dine pløkker, sælger heller ikke rigtig på en plakat. De er i ligeså dårlig forfatning som dit luvslidte nazikort.

  Kommentar by Knights Templar — 23. februar 2019 @ 00:54

 12. En hjemmetysker trækker nazi-kortet

  Det bliver næppe dummere hvis man tager hjemmetyskernes historik på det område i betragtning

  Selve sammenligningen er i selv også dum og historieløs ,da man eks ud fra dens logik ville kunne hævde at vestens beredskab under den kolde krig også bare var et Göring-trick

  Eller at Themistocles bare piskede en stemning op mod en ikke-reel trussel

  Eller at Churchill agtede at bruge et Göring trick inden 2 verdenskrig

  Osv osv,eksemplerne på berettigede advarlser er mange og Göring eksemplet er endnu et eksempel på cherrypicking og historieløshed.

  Hjemmetyskernes fører ser ud til aldersmæssigt at være en moden mand,men jeg har min tvivl om han også er det rent mentalt.

  Kommentar by jønne — 23. februar 2019 @ 03:09

 13. Kniber det lidt med at læse, folkens?

  Hinrich har ikke skrevet vrøvlet, blot delt et opslag på Fjolsbog.

  Det er indrømmet ikke det smarteste, han kunne gøre, men han har beklaget og fjernet det, så der er vist ikke mere kød på den kanin.

  Det er imidlertid lidt skræmmende, at BDN stille og roligt konverterer fra at være traditionelt borgerligt til at være en pendant til SSV i Schleswig-Holstein, nemlig lyserødt.

  Håber oprigtigt, at næste landsmøde i partiet vil få jorden til at brænde under ledelsen.

  Kommentar by Jochop — 23. februar 2019 @ 07:07

 14. Det er bizart at tyskere i Danmark absolut kun skal repræsenteres af et venstreorienteret parti.

  Kommentar by Acharya Tuisto — 23. februar 2019 @ 08:04

 15. Man skulle tro, at hjemmetyskerne har glemt, hvorfor mange af dem blev interneret i Fårhuslejren.

  Kommentar by Menig 442 — 23. februar 2019 @ 08:35

 16. Han er helt sikkert ikke talerør for slesvigere i Danmark, og heller ikke i Tyskland. Han er en troll.

  Kommentar by Hul igennem? — 23. februar 2019 @ 11:50

 17. #15 Hul igennem?
  Man kan da altid håbe at der er mange slesvigere i Danmark der ikke er enige med ham, men uanset om du kan lide det eller ej, så er han formand for “Bund Deutscher Nordschleswiger” og har været det i 12 år. Han er derfor talerør for slesvigerne i Danmark.

  Kommentar by bjarne binee — 23. februar 2019 @ 12:26

 18. Hr. Jürgensen ser ud som en der er god ved børn og dyr, sådanne er farlige.
  At han er notorisk ondskabsfuld hhv. klart uvidende, ses ofte i de kredse, han er næppe uvidende, desværre er der mange der hopper på sammenligningen.
  Desværre er REDOX og lign. meget overbevisende, diverse overbevisende tiltag minder meget om daværende KGB´s kampagner samt fund af påvirkningsagenter.
  At sammenligne DF med nazismen viser hr. Jürgensen´s niveau.

  Kommentar by JEG ER ENIG, DET ER EN LUKKET FEST, SKRID HJEM. — 23. februar 2019 @ 17:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper