22. februar 2019

Redox til angreb på straffelovsjusterende borgerforslag: “Kim Møller lagde på, da vi ringede til ham.”

Her til formiddag, da jeg ventede et opkald, ringede Simon Bünger til undertegnede. Jeg krak’ede ikke nummeret, og ringede spontant tilbage. Smækkede naturligvis røret på, da jeg hørte Redox’eren præsentere sig selv. Du kan stadig nå at skrive under, og jeg gentager gerne opfordringen.

Et citat fra venstreradikale Redox – Nye Borgerlige-profiler vil sende politiske modstandere i fængsel for landsforræderi (linker ikke).

“‘Straffelovens Kapitel 12 moderniseres så det bliver landsforræderi at hjælpe fremmede etniske folkegrupper til varigt ophold i Danmark.’

Sådan indledes et nyt borgerforslag, der kan betyde en kriminalisering af politikere, NGO’er, solidaritetsnetværk og alle andre, der hjælper personer med anden etnisk baggrund end dansk, til at bosætte sig i Danmark.

… Det er dog ikke ikke kun kandidater for Nye Borgerlige, der støtter forslaget. Bloggeren Kim Møller, der driver den nationalkonservative blog Uriasposten, skrev den 18. februar et blogindlæg om Borgerforslaget, der startede med ‘Jeg har skrevet under, og kan kun opfordre andre til at gøre det samme’.

Redox har kontaktet Pernille Vermund, for at spørge om hvad Nye Borgerlige mener om borgerforslaget. Hun er ikke vendt tilbage på Redox’ henvendelser. Partiets pressechef, Lars Kaaber, har efterfølgende kontaktet Redox og oplyst, at Pernille Vermund ikke ønsker at udtale sig til Redox.

Kim Møller lagde på, da vi ringede til ham.

(Uriasposten, 18. februar 2019)

Oploadet Kl. 19:27 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/98894/trackback

23 Comments »

 1. Underskrevet og sendt.

  Kommentar by centerpoint — 22. februar 2019 @ 19:53

 2. Jamen der er da heller ingen grund til at tale med Redox om det (De er jo travlt beskæftiget med Deres paranoia racisme her og der til udefinerbar tolkning langt ud over rimelighedens grænser). Jeg har skrevet under og kan selvfølgelig også anbefale andre at gøre det. Sørg venligst også for at Stram kurs kommer i Folketinget (med 20000 underskrifter). Det kan da ikke være meningen at Klaus Riskjær Petersen kan overhale Rasmus Paludan på den front. Ellers Støt SIAD. God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 22. februar 2019 @ 19:54

 3. Så fik jeg også skrevet under. Jeg havde ellers glemt den underskriftsindsamling. Tak til Redox for at minde mig om det.

  Kommentar by Martin — 22. februar 2019 @ 20:04

 4. Jeg har også underskrevet, tak for oplysningen.

  Kommentar by IES — 22. februar 2019 @ 20:43

 5. Har underskrevet

  Kommentar by Kratos — 22. februar 2019 @ 20:46

 6. Bare rolig. Mossad har infiltreret Redox…

  Kommentar by DS — 22. februar 2019 @ 20:59

 7. For mig at se synger Redox på sidste vers. Man må sige: der er panik i lortet.

  Kommentar by Sindsro — 22. februar 2019 @ 21:06

 8. Det er ikke NB, det er den danske forening

  Kommentar by Snaphanen — 22. februar 2019 @ 21:33

 9. Dumt at give Forrædertinget taletid.

  Endnu dummere at give Forrædertings-støttede Redox taletid.

  Stop med at blogge om Redox. Det tillægger dem værdi.

  Kommentar by Fascist — 22. februar 2019 @ 21:45

 10. Har skrevet under.

  Kommentar by Nissen — 22. februar 2019 @ 21:48

 11. Forresten: Tak til Redox for, at minde mig om eksistensen af underskriftindsamlingen :)

  Kommentar by Nissen — 22. februar 2019 @ 21:50

 12. Borgerforslaget er vel stillet af Den Danske Forening. I teksten henvises i hvert fald til det arbejde DDF gjorde for 20 år siden.

  Under ledelse af P.H. Bering blev et forslag til ændring af straffeloven udarbejdet og sendt til politikere og andre landsforrædere i henhold til forslagets ordlyd. Formålet var nok mest at afskrække politikerne fra at fortsætte med at accelerere befolkningsudskiftningen i Danmark, men medier og politikere valgte i stedet at fortie og muligvis endda undertrykke oplysningsmaterialet, herunder lovforslaget, fra DDF.

  Faktisk var Redox forgænger Demos ledet af Erik Jensen blandt de flittigste i den venstreorienterede medieverden til at omtale Den Danske Forenings synspunkter.

  Kommentar by perhag — 22. februar 2019 @ 22:00

 13. Segmentet tilhører jo den del af befolkningen, der højest magter at leve af AFP (andre folks penge) og med dette forslag ville mange af deres, ligeledes lavintelligente, interesse-fæller, jo skulle søge lavtløns arbejde, på lige fod med de indavls-retarderede, af Fandens Tilbedere, som de nu hygger om på skatteborgernes regning. Derfor må de jo nu igen køre deres uciviliserede og beskidte arbejdsmetoder i stilling. Almene, demokratiske midler til fremme for deres interesser, formår de jo ikke at bruge, da de, som jeg tidligere har skrevet, må ligge under IQen, for dem de hygger om.
  Igen beviser de, deres udprægede mangel på samarbejdende hjerneceller, ved at gentage metoderne og forvente nye udfald.

  Hmm, hvor mange ekstrapladser skulle vi mon betale oprettelse og drift af på afdelingerne for svært retarderede, hvis de hver især røg ind i en annerkendt mentalundersøgelse?

  Men at bryste sig med, at hylde/leve af forkærlighed, for dem der har en livsære og livsplit til, på barbariske vis, at dræbe en selv, sine børn og efterkommere, burde dog, for vi andres sikkerheds skyld, føre til, ikke tidsbestemt, forvaring. Så der er al mulig grund til at bruge de højest to minutter på at støtte forslaget LIGE NU på:

  https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/?Id=FT-02423

  Kommentar by M.S. Carstens — 22. februar 2019 @ 22:22

 14. Done.

  Kommentar by River — 22. februar 2019 @ 22:35

 15. Kæmp for alt hvad du har kært Kim Møller. De AFArter skal ikke få dig ned med nakken.

  Kommentar by Nielsen — 22. februar 2019 @ 22:38

 16. Underskrevet.

  Kommentar by Nordvind — 22. februar 2019 @ 22:54

 17. HVIS DET STÅR TIL de multi-kulti og indvandrings-begejstrede (Merkel, Macron, Jelved, Stine bosse, Pernille Skipper, Zenia Stampe, Lars Quisling, Uffe Elbæk osv)….. så skal europæerne og danskerne hilse deres egen fordrivelse og ødelæggelse velkommen. Nogle er skingrende sindssyge, men det er nok ikke de befolkninger som går til modstand.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 23. februar 2019 @ 00:02

 18. Redox’s dage er ved at være talte, de kan ikke røre nye grupper som Nye borgerlige og Identitære, kun grupper som nordfront kan de ramme men Danmark har altid været et anti nazi land så who gives a fuck. En forgæves kamp for dem

  Kommentar by Kristoffer — 23. februar 2019 @ 01:48

 19. Ligegyldig kogen suppe fra redox´erne….forsøger de desperat at finde historier her op til valget som kan miskreditere NB, m.fl?

  Kommentar by Veritas — 23. februar 2019 @ 07:38

 20. Hvem har adgang til støtte listerne?

  Kommentar by DS — 23. februar 2019 @ 08:30

 21. Kun folketingets administration har adgang til støttelisterne.
  Man skal bruge Nem-ID for, at de kan verificere, at støtterne er stemmeberettigede

  Kommentar by Mette — 23. februar 2019 @ 09:36

 22. Hvorfor ringer de ikke til CNN og Berlingeren og Politiken- så er de jo enige allesammmen, sammmmmen, sa .
  Nå, lad os ikke være for hårde ved indvandreravisen redox, som ingen islamister alligevel læser, de er allerede langt nede i historiens faldstamme..

  Kommentar by Hul igennem? — 23. februar 2019 @ 11:47

 23. Hvem finansierer egentlig dette kommunistiske sammenrend i Redox?

  På kort tid er to andre venstreradikale “medier” krakket.
  Her tænker jeg på modkraft.dk og avisen Arbejderen.

  Mon det er nogle af de røde fagforeninger, og måske har den venstreradikale advokat Knud Foldschack en finger med i spillet?

  Kommentar by Revisoren — 24. februar 2019 @ 08:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper