22. februar 2019

Carolina Magdalene Maier undsiger repatriering: Vil med glæde ændre ’sammensætningen i vores land’

Det bedste argument imod asylsystemet er det faktum, at meget få rejser hjem igen. Iskolde ideologer fra det værdipolitiske overdrev gør det nemt at vælge side. Her et citat fra Alternativets Carolina Magdalene Maier, der i går i Folketinget argumenterede imod det såkaldte paradigmeskifte – at flygtninge fremover, kun skal være her i landet midlertidigt. (via KK Bernth)

Carolina Magdalene Maier, Alternativet: Det, der ændrer sammensætningen i et land, er jo delvis landets lovgivning. Det medgiver jeg gerne, og der kan være masser af problemer med den gamle lov, man lavede i 1983. Men det, der ændrer sammensætningen i et land, er jo primært det omgivende samfund, det vil sige det internationale samfund, som vi som land er en del af. Vi kan jo ikke styre, hvad der sker ude i verden, medmindre vi lukker os om os selv, og jeg er helt med på, at det er Dansk Folkepartis største ønske. Det er ikke vores ønske. Vi vil egentlig gerne stadig væk være en international stormagt i Danmark. Ja, det betyder, at vi ændrer sammensætningen i vores land, og det gør vi med glæde.

(Carolina Magdalene Maier på talerstolen, 21. februar 2019; Foto: FT TV)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/98902/trackback

45 Comments »

 1. At Uffe Elkjærs bøsse- og badutspringer parti består af radikale ekstremister samt tomhjernede feminister og pladderhumanister, har vi jo fået demonstreret mange gange. At Carolina Maier ikke er intelligent nok til at forstå at hendes “humanisme” overfor alverdens migranter er den rene sadisme og satanisme overfor hendes eget folk, kan vel ikke forbavse nogen normalt begavet.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 22. februar 2019 @ 22:16

 2. “Vi vil egentlig gerne stadig væk være en international stormagt i Danmark.” Et land, hvis befolkning udgør mindre end en promille af Verdens befolkning… Sindssyge kælling uden realitetessans! Klar til at ødelægge Danmark for en utopisk, megaloman forestilling om at vi skal redde alle negrene. Hun har nok ikke nogen børn – det ville være forståeligt.

  Kommentar by Hr. Snusk — 22. februar 2019 @ 22:19

 3. Konen er bindegal. De Alternative er i meget høj grad alternative. Uden at overdrive, er medlemmerne hhv. de der afgiver stemme(r) til partiet Alternative, vel som en slags dansedrenge at betragte. At se Uffe drengen og andre optræde som alfer, er en øjenåbner.
  Konen er gal.

  Kommentar by JEG ER ENIG, DET ER EN LUKKET FEST, SKRID HJEM. — 22. februar 2019 @ 22:23

 4. Hvis det lykkes for hende og ligesindede at ændre på sammensætningen, så vil det jo netop ikke være VORES land længere.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 22. februar 2019 @ 22:24

 5. Her ser vi en virkelig heks. Alene hendes bekymrede ansigt skuende på os fremmehadende klimaskeptikere taler for sig selv. Hvis man ser nærmere på hendes udgydelser bliver man overbevist om at hun er en Margrete Pestager-klon.

  Kommentar by Nielsen — 22. februar 2019 @ 22:33

 6. NOGET TYDER PÅ at bøsser, lesbiske, transvestitter og lignende ikke egner sig til at være med i politik. De har et forstyrret følelsesliv, og sikkert også en unormal/forstyrret tankeverden. Mange af dem har ingen børn og har aldrig haft et familieliv. Noget der nok kan føre til at de ikke føler ansvar for den verden der overlades til fremtidens generationer. Når man ikke har ansvar for egne børn og er ligeglad med andres børn og børnebørn, er der jo åbnet op for ryggesløse udskejelser.

  Tag den barnløse frau Merkel eller bøssen Macron. Begge synes ligeglade med deres eget folks og lands videre skæbne. Deres politik ligner vanvid uden omtanke og samvittighed. Begge er med på at flytte op mod 5OO millioner arabere, negre og islamister til Europa…. og er med på at gennemtvinge katastrofale, blodige og forræderiske forandringer af deres lande, i skarp modstrid med deres vælgere og befolkninger. Hvis interesser de ellers skal forestille at varetage.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 22. februar 2019 @ 22:40

 7. Hvad er co2-belastningen mon af, at afrikanere og afghanere skal bo i Europa frem for Afrika og Afghanistan? Ret stor, hvis man skal gå efter CO2-udledning per capita, og man antager, at de vil nærme sig en europæisk levestandard.

  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_carbon_dioxide_emissions_per_capita

  Men denne enorme ekstra CO2-udledning går klimabekymrede Alternativet altså ind for…

  Kommentar by Telos — 22. februar 2019 @ 22:41

 8. Der ere sådan set ikke så meget at tale om…
  Her ser og hører vi en “renvasket” landsforræder valgt ind i FT og fra talerstolen bekendtgøre, at hun og hendes bifalder udskiftningen af befolkningen og bevidst og med overlæg ønsker at ødelægge landet og udrydde landets oprindelige befolkning kva hendes/deres meninger og dagsorden….det er da ren og skær landsforræderi og burde føre til anholdelse og retssag…om ikke en dødsdom…enten af systemet eller folket…not?

  Danmark er da helt ved at gå op i limningen, at man har sådanne galninge i FT…REVOLUTION NU!

  Kommentar by Black Watch — 22. februar 2019 @ 22:50

 9. Det undrer mig, at politikerne ikke fra starten af har holdt fast i, at asyl er midlertidig beskyttelse. Flygtningekonventionen er ret nem læsning. Man skal søge om asyl i det første sikre land og vende tilbage frivilligt, når det er muligt.

  Netop den slappe holdning hos vestlige politikere har fungeret som en magnet og åbnet op for asyl-shopping. Der bliver spekuleret i at vælge et land, hvor man kan blive.

  Flygtningekonventionen fra 1951 behøver ikke at blive skrevet om. Vores politikere skal sådan set bare håndhæve den. I stedet har de undergravet hele meningen med konventionen og tilladt, at den bliver udnyttet af alverdens økonomiske migranter.

  Så snart der vises svaghed, bliver det udnyttet. Hvis afrikanerne havde vidst, at de bare skulle sejle et par sømil ud i Middelhavet for at komme til Europa, så var de begyndt på det for flere årtier siden. De kan ikke fatte, at det hele tiden har været så nemt.

  Kommentar by Larsen — 22. februar 2019 @ 22:55

 10. Og om få måneder laller der en stor flok hjernevaskede ind i boksen og stemmer på det idiotiske selvudslettende menneske og hendes lige i lallepartiet.

  Kommentar by Lider af danskhed — 22. februar 2019 @ 22:56

 11. Vi laller, svanser og danser os da bare ud af problemerne.
  Hold da kæft hvor bliver man da træt…

  Kommentar by Lider af danskhed — 22. februar 2019 @ 23:00

 12. Jeg stødte tilfældigt på alternativets youtube kanal for et par dage siden. I en af deres nyeste videoer taler uffe elbæk om at der har været en meningsmåling om hvilke partiledere danskere havde mindst tillid til, og at han fik en sidsteplads.

  Han siger så i videoen “hvis nogen har et bud på hvorfor, må de gerne skrive det i kommentarene”. De fleste kommentarer består af et ord: “Landsforræder”.

  Kommentar by Per — 22. februar 2019 @ 23:02

 13. https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/larsmathiesen/ECE11210062/ingen-islamiske-terrorister-paa-dansk-jord/

  Det er det jeg siger – FT har efterhånden en lang række landsforrædere siddende…langt ind i regeringen også…Vores største fjender er politikerne, politiet og retsvæsenet….dagligt ser vi hvordan de etniske danskere kontrolleres, ydmyges og forfølges for den mindste lille fejl eller misforståelse. Ret og rimelighed gælder ikke os…perkerne kan te sig som de vil og skulle de ryge i politiets eller retsvæsenets net…får de altid en urimelig rabat…og de kan og vil jo aldrig betale de domme de får…det kommer vi da til.

  Det er efterhånden lige som da jøderne selv skulle betale deres egen død, når de blev skudt, gasset og udryddet.

  Jeg fatter ikke at det her galehus bliver ved med at fortsætte…for det gør det jo! Bare se ved næste valg – mere af det samme vanvid!

  Kommentar by Black Watch — 22. februar 2019 @ 23:12

 14. Paradigmeskifte?

  Det har ALDRIG været meningen at flygtninge skulle blive i landet. Der er snarere tale om at man vender tilbage til ordet “flygtninge” oprindelige betydning, med andre ord tilbage til virkeligheden og det er de “alternative” altså imod!

  Kommentar by Santor — 22. februar 2019 @ 23:14

 15. Meget tyder på at NEMESIS snart vil ramme tusindvis af pladderhumanisterne. De kan blive ramt af den vold og kriminalitet som er mangedoblet, og som giver sig udslag i et utal af gadeoverfald, hjemmerøverier, knivstik, voldtægter, mishandlinger, torturscener, skyderier, stenkast, påsatte brande og mordforsøg/mord.

  De kan også blive ramt af de nye sygdoms-trusler der er kommet til landet. Resistent tuberkulose, ebola og diverse andre bakterie- og virus-sygdomme. (I Sverige er der epidemier af den slags)

  Men ellers er der jo de mange “gamle” sygdomme og ulykker. Og ankommer man til et hospital, kan man nu risikere at blive offer for de omfattende besparelser, nedskæringer og forringelser som de gamle partier har påført sundhedsvæsnet. Og man kan komme ud for at skulle ligge på gangene, og for at den læge der skal behandle en, er fra Somalia, Afghanistan, Pakistan eller Congo osv. En “læge” der er uden uddannelse i moderne vestlig forstand. En “læge” som ikke taler dansk. En “læge” hvis kvalifikationer man helst ikke må efterprøve, iflg. EU-regler. En “læge” som holder dit liv i sine hænder, men som nemt kan stille en forkert diagnose, give en forkert behandling, udsætte dig for fejlmedicinering. Og måske opstår der uroligheder, fordi visse nye patientgrupper og deres pårørende er meget krævende og agressive overfor læger, sygeplejersker og danske patienter.

  Hvorfor tror man at danske overlæger har advaret om tusinder af unødvendige dødsfald? Hvorfor tror man at Venstres og andre partiers dødssyge “reformer” er blevet kritiseret sønder og sammen fra mange sider? (se Snaphanen og “Sundhedsvæsnet er noget vi leger med”)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 22. februar 2019 @ 23:17

 16. PS: Lad os huske at det især er Venstre, Konservative, S og R der har ansvaret for de miserable tilstande adskellige steder i Hospitals-verdenen.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 22. februar 2019 @ 23:35

 17. En international stormagt i Danmark, efter ønske fra den yderste politiske LavIQ-fløj, vil blive en stormagt for Fandens Tilbedere (iSlammet), inkl. bestialske udrydnings-metoder af ALLE, der ikke omgående på befaling, føjer Fandens Tilbedere og deres Voldsmanual. I denne er de første på den officielle, livspligtige, dødsliste, efter Jøder, alle vantro etniske danskere, i rækkefølgen med haramkonsumenter, homoseksuelle, frigjorte kvinder, ligestillingsfortalere og livsnydere øverst.
  Men det evner LavIQ-segmentet, fra de Alternative og resten af fløjen henover midten af det nuværende folketing, ikke at fatte, skønt det, med meget klare ord, gentages gang på gang i Fandens Voldsmanual (KOranen), der endda er oversat til dansk!

  Kommentar by M.S. Carstens — 22. februar 2019 @ 23:38

 18. Kvinder skulle ikke have haft stemmeret, det tyder hendes udtalelser på. Selvfølgelig er der da kvinder der har forstanden det rette sted, men satme ikke madammen her.

  Jeg tror det er små brune fallosser hun tænker på, på talestolen.

  Små brune fallosser er tiltænkt de 72 jomfruer. Småpiger.
  Så er der vidst ikke nogen tvivl.

  Kommentar by Sindsro — 22. februar 2019 @ 23:44

 19. Black Watch — 22. februar 2019 @ 22:50:
  Enig!
  …..
  Lad os ikke glemme, at opfordre til underskrift på:
  https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/?Id=FT-02423

  Kommentar by M.S. Carstens — 22. februar 2019 @ 23:48

 20. International stormagt, lyder lidt a la “humanistisk stormagt”. Og hvordan går det derovre?

  Kommentar by Realist — 22. februar 2019 @ 23:55

 21. Hun er jo selv et gadekryds. med en Skraldespandsk far, at dømme udfra hans navn. Her ligger måske svaret. Kællingen virker indebrændt ond og hævngerrig over for alt etnisk dansk. Har den små Magdalena følt sig udenfor og ikke accepteret som lille? Siden hun har et had til hvide etniske danskere?
  Maier, hrrmm? Hvis hun på toppen af det hele også er endnu en selvmordssmovs, giver det hele ligesom mening.
  At, der ikke ER nogen mening.
  Ud over, at hele det latterlig skrav sammen, der kalder sig alternativet, virkelig ER et altenativ bestående af syge idioter, radigale, commies, homoer af alle 70 køn m.m.m., med et ganske særligt og udtalt death wish.
  Bare fortsæt, så skal I nok for Jeres hedeste ønsker opfyldt.

  Kommentar by Knights Templar — 23. februar 2019 @ 00:29

 22. Hun repræsenterer et lallende, uansvarligt tosseparti. Man undrer sig over at nogen med skoleuddannelse på dansk niveau kan finde på at stemme på et så virkelighedsfjernt parti.

  Men man undrer sig jo også over at de store gamle magtpartier har ageret ligeså uansvarligt gennem årtier. At de ikke har kunnet se at de store folkeforflytninger fra Mellemøsten til Nordeuropa har været forrykte og uden nogen rationel begrundelse. At flygtningekonventionerne er blevet misbrugt til fattigdomsmigration. Enhver fra de fattige lande kan hævde at være forfulgt eller leve i et land i krig. Der er oprør, stammekrig, klankonflikter, bandevold, forfølgelse. borgerkrige i alle lande i disse områder. Ingen kan modbevise det, og derfor bliver praktisk talt alle asylansøgere herfra godkendt, da enhver tvivl skal komme asylansøgeren tilgode. Der er blevet skabt en gigantisk folkevandringsindustri, en menneskepumpe, som vil køre lige til de oprindelige folk gør oprør.

  Kommentar by JC — 23. februar 2019 @ 01:04

 23. Per skrev: “I en af deres nyeste videoer taler uffe elbæk om at der har været en meningsmåling om hvilke partiledere danskere havde mindst tillid til, og at han fik en sidsteplads.”

  Så han fik altså en “SIDSTEPLADS” på en liste over hvilke partiledere danskerne havde MINDST tillid til …?

  Jeg ville have troet at han fik en FØRSTEPLADS på sådan en liste over, hvem danskerne har MINDST tillid til …

  Kommentar by HN3 — 23. februar 2019 @ 01:24

 24. >14 A B
  Godt skrevet.

  Kommentar by Nielsen — 23. februar 2019 @ 01:34

 25. @HN3: Min fejl, der skulle naturligvis have stået at han kom sidst på listen over hvem danskerne havde mest tillid til = Han er den mest utroværdige partileder af dem alle.

  Kommentar by Per — 23. februar 2019 @ 02:04

 26. Negrene kan jo ikke redde dem selv. Er det ikkr vores opgave at redde dem?
  Og hvad med alle de dankere der bebeoer Chrians borg?
  Bør vi ikke være fælles om at spare dem for multikulturalismens velsigneler?

  Kommentar by Nielsen — 23. februar 2019 @ 03:03

 27. En ren tilståelsessag og befolkningsudskiftning er iøvrigt imod folkeretten!

  Kommentar by Acharya Tuisto — 23. februar 2019 @ 07:50

 28. DVS. Hun med glæde vil tage – sharialoven- til sig (?), eller med glæde vil indføre det vi sender soldater ud for at bekæmpe konsekvenserne af (?). Vil ikke spilde ubehagelige superlativer herinde på hendes udsagn. Støt SIAD. God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 23. februar 2019 @ 07:51

 29. Både Uffe Elbæk og Lars Quisling er MISBRUGERE af vælgertillid. Begge er 1OO procent utroværdige. Og det er Lars som skrev under på Danmarks selvmordsløfte og kommende dødsattest, Marokko-pagten. Danskerne er af Venstre udset til fordrivelse og udryddelse. (og V får fuld opbakning af S, K, R og LA osv…. samt af DR, TV og papiraviserne.

  Igår jøderne, i morgen jyderne. (og dem fra Fyn og Sjælland)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 23. februar 2019 @ 07:51

 30. CMM. Det bedste argument imod Alternativet.

  Kommentar by Bastardo — 23. februar 2019 @ 09:34

 31. Alternativet tiltrækker lavIQ vælgere.

  Uffe Elbæk fatter ikke hvorfor han ligger lavest i tilfredshedsmåling

  Carolina beder om at Danmark skal blive et nyt Mellemøsten. På sigt bliver hendes familie udslettet fordi hun har mistet det menneskelige overlevelses instinkt. Ingen dyremor opfører sig sådan over for sit afkom.

  Kommentar by k.m. — 23. februar 2019 @ 10:47

 32. 18 Sindsro.

  Det er vigtigt at diagnosticere et problem korrekt. At være af kvindekøn gør ikke mennesker ude af stand til at løfte et demokratisk ansvar. Feminismen er en SEKT, der hjernevasker sine medlemmer. En undergren af marxismen med alle dens destruktive kvaliteter, men rettet specifikt mod at rekruttere kvinder.
  Det er lykkedes den at infiltrere kvinderne i USA og Vesteuropa og skabe en tilstand af kollektivt vanvid, men kvinder udenfor dens område deler ikke disse destruktive egenskaber. Du kan næppe finde en eneste kvinde i Polen eller Ungarn, der vil beklage at muslimerne afvises ved grænsen. Der er NUL sentimentalitet af den art udenfor feministsektens område.
  Så hold op med det vrøvl, alle I der kører jeres dårlige oplevelser med feminazier af på retskafne mennesker, som ingen del har i den sygelighed. Der er langt flere gode kvinder i Danmark end man får indtryk af, hvis man dagen lang kun ser på de galninge, som MSM giver al taletid, og Urias mfl. har sit fokus på at udstille. Det svarer til, at man dagen lang så på IS-henrettelsesvideoer/imamprædikener og konkluderede, at mænd ikke burde gå løse omkring.
  Sektmedlemmer ER sprøjtegale, og mænd er ikke mindre udsat for hjernevask end kvinder. Det er man nødt til at se i øjnene. Hvis man tror sig mere sikker mod manipulation i kraft af sit køn, har man kun demonstreret det modsatte. Alle dem, der på baggrund af rådne oplevelser med feminazier lader sig narre til at propagandere for et indgreb i kvinders borgerrettigheder er med til at ødelægge Danmark, selvom de tror det modsatte.
  Det gælder om at vinde kvinderne tillbage fra sektens klør.

  Kommentar by Sådan er det jo — 23. februar 2019 @ 11:25

 33. Sindsro 18.

  Her kan du nyde synet af nogle mandlige sektmedlemmer med stemmeret i Danmark, der bruger deres grundlovssikrede ret til at demonstrere for et andet samfund her i landet. HUT. God fornøjelse med at sidde ved forhandlingsbordet med dem:
  https://www.youtube.com/watch?v=DV_vpsDLBnM

  Her er nogle flere hjernevaskede sektmænd med dansk stemmeret. Salafister.
  https://www.youtube.com/watch?v=BPDAAEDSRi8

  Kommentar by Sådan er det jo — 23. februar 2019 @ 11:39

 34. Ha! Uffe’erens parti er snart skiftet ud til et paki-parti, og så kan den lille Caroline malkeko begynde at se sig om efter et andet sted at suge guld til flyveriet..

  Kommentar by Hul igennem? — 23. februar 2019 @ 11:43

 35. Sådan er det jo — 23. februar 2019 @ 11:25 :

  Flot, klart og præcist formuleret!!!

  Tak. Jeg er helt enig og det er vigtigt, at få præciseret, da vi ellers mister en stor del af netop de mange kvinder, der er stærke, selvstændige individer, med fornuften i behold.

  Kommentar by M.S. Carstens — 23. februar 2019 @ 14:04

 36. Kommentar by Sådan er det jo — 23. februar 2019 @ 11:25

  Ja ja…kan følge dig…men!

  alle de her gale kællinger man ser og hører om alle steder, er for en stor dels vedkommende kællinger med adgang til magt og indflydelse og de ved det og udnytter det skamløst og tager altid deres medsøstre til indtægt…Se de er farlige…det kan vi se og føle hver eneste dag overalt i den Vestlige Verden…de sidder nu på definitionsretten på alle planer…de gennemsyrer alle systemer og de jordbundne fornuftige kvinder bliver kørt over både forlæns og baglæns.

  Kællingerne i deres sekt, har det med at køre ligeud selvom lastbilen drejer til højre…det bliver de ved med… gale som de er.

  Den hvide mand og familien er deres hadeobjekt nr. 1…i blodrusen på vejen mod deres egen udslettelse. Desuden har de fået en overvægt af feminiserede mænd med i sekten…såååeee det skal satme nok lykkes dem at få os og dem selv udslettet…de opdager det bare for sent.
  Kvinder vræler og skriger altid…derfor kan man ikke skjule sig og ikke undgå følelserne for dem og ikke undgå at blive opdaget og udryddet…naturens udvælgelse og egen regulering af bestandene…plain and simple!

  For min part er jeg godt nok satans træt af kvinder…de bliver civilisationens endeligt!

  Kommentar by Black Watch — 23. februar 2019 @ 14:51

 37. “Sådan er det jo” har absolut en pointe.

  Men statistikken viser at de fleste kvinder stemmer til venstre for midten. Jeg tror det har noget at gøre med at kommunisme, feminisme, klimatosseriet, “humanismen”, kulturradikalisme, post modernismen etc. etc. alle er erstatningsreligioner.

  På samme måde som f.eks. new age og lignende er det.

  Alt dette er noget kvinder nemmere falder for end mænd. De er stærkt overrepræsenteret indenfor alt dette.

  Det handler om at mennesker i dag mangler en religion. De mangler noget at tro på. Og kvinder føler af forskellige grunde denne mangel stærkere end mænd.

  Når man via ateisme og materialisme tager religion fra folk – så leder de efter noget andet at tro på. For den menneskelige hjerne er indrettet til at tro.

  Bemærk at muslimerne slet ikke har nogen interesse i “erstatningsreligioner”!

  Da Nietzsche sagde at “gud er død” begræd han faktisk udviklingen og forudsagde det totale kaos med krig og vold til følge. Det ville vare ved indtil folk fandt tilbage til noget at tro på dvs. han er blevet mistolket! (hans kritik af småborgerlighed og kristendom har selvfølgelig bidraget til mistolkningen, men han kan læses traditionalistisk).

  Kommentar by Acharya Tuisto — 23. februar 2019 @ 15:45

 38. https://en.wikipedia.org/wiki/Tavistock_Institute

  Kommentar by Cat Girl — 23. februar 2019 @ 19:47

 39. Eftertanker hen over dagen og aftenen:

  Sådan er det jo skriver kl. 11:25
  “Alle dem, der på baggrund af rådne oplevelser med feminazier lader sig narre til at propagandere for et indgreb i kvinders borgerrettigheder er med til at ødelægge Danmark, selvom de tror det modsatte.”

  1. Ja, derfor har jeg, spagt, været inde på, om de, inderst inde, måske alligevel er mere tilhængere af iSlams kontrol over kvinder, end de selv er klar over. Den tanke slår mig nemlig af og til, når jeg hører/læser deres himmelråbende beklagelser over kvindernes ligestilling, frigørelse, deres plads på arbejdsmarkedet, svigt af mand og børn, 68er-udviklingen og sågar deres stemmeberettigelse.

  2. Jeg mener i høj grad, at mændene har en pæn medskyld i udviklingen, for (groft set): enten sad de i deres arbejds-/fodboldsnetværk og pralede med kapital til både villa, Volvo og vovhund (mens kvinderne både var på arbejde og fortsat havde ansvar for hjemmet) eller troede det var et modefænomen der gik over af sig selv eller levede begejstret med på de ansvarsfrie goder, som den seksuelle frihed gav.

  3 Ja, selv anno 2019 er der mænd, der ikke kan/vil lære af deres fejltrin i livet med det “supplerende” køn og forsøger sig med “Me-to-metoden”, skønt de selv er blevet ofre for den. At tilkende sig som ofre for dette, kræver dog en del indsigt i/interesse for netop disse “SE MIG-typer”, der for at opnå deres, lader manden TRO at han er er noget, hvilket han så føler sig høj på og vil ha mere af*1, hvor ME-TO kvinderne nu søger deres opmærksomhed ved, at gå sammen*2 mod manden.
  *1 mænd stemmer deres kvindeidoler ind *2 ME-TO kvinder får ligesindede til at tage den politiske kamp/stemmer kvinder op (nu hvor de selv har fået mættet sig i rampelyset/tjent nok derpå, til videre)

  Mænd af slagsen forbliver, ureflekterende/selvoptagne, med fokus på “SE MIG-kvinder” (som giver momenttal følelse af “mandighed”) og giver dem derved medvind, mens de i deres selvophøjethed fornægter de kvinder, der kunne hjælpe både dem og samfundet på rette fode i livet igen.
  OK, vi ser ikke ud som fotomodellerne, besnærer ikke jeres arbejdskammerater til at rose jer for scoringen, kan finde på, at gå imod firmafrokostens “jargon”, ….., men vi gør sq hvad vi kan, for at få både vokse børn, mand og land til at REFLEKTERE OVER OG HANDLE EFTER de “de historiske” erfaringer, man selv, som samfundet, nu har, at gøre brug af, for en bedre PERSONLIG OG SAMFUNDSMÆSSIG FREMTID.

  Kommentar by M.S. Carstens — 24. februar 2019 @ 00:51

 40. (((Maier)))

  Kommentar by Erling — 24. februar 2019 @ 06:30

 41. Er ovenstående foto manipuleret?

  Den kendte rejsedronning Carolina Maier befinder sig ellers altid i et fly på vej mod en eksotisk destination…

  Kommentar by Revisoren — 24. februar 2019 @ 08:40

 42. Ser badehotellet med flygtninge indslag. En skjult jødisk flytning.
  En opsang til det danske folk. Føj.

  Kommentar by Anonym — 24. februar 2019 @ 13:00

 43. 36 Black Watch.

  De er meget farlige. Men der er håb.

  Jorden er begyndt at ryste under dem. Kritikken vokser fra flere sider, og de er ved at blive eksponeret som det, de virkelig er: samvittighedsløse magtgalninge. Et paradigmeskifte kan ske ganske pludseligt, så de netop MISTER definitionsretten. Så er det nat med den galskab.

  Jeg tror, mange kvinder længes efter et sundere forhold til mænd. Efter at få lov til at anerkende og beundre dem igen uden forbehold. Når det savn bliver mere bevidst, mister feministerne deres magt til at forbitre sindene. Fat mod.

  “Kvinder vræler og skriger altid…derfor kan man ikke skjule sig og ikke undgå følelserne for dem og ikke undgå at blive opdaget og udryddet…”

  Det forstår jeg ikke helt? Kan du uddybe, hvilken situation du sigter til?

  Kommentar by Sådan er det jo — 24. februar 2019 @ 13:21

 44. 35 M S Carstens

  Selv tak!

  Kommentar by Sådan er det jo — 24. februar 2019 @ 13:22

 45. Hun står helt åbent og siger at de hjertens gerne vil udskifte den danske befolkning. Fuldstændig psykopatisk. Landsforræderi.

  Men okay, kvinden har jo selv udenlandsk baggrund – så mon ikke det er det, der driver hende?

  Kommentar by Realisten — 24. februar 2019 @ 17:53

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper