26. november 2009

Per Stig Møller fik en genial ide: EU-udvidelse i klumper

Læserbrev i Information af Ib Christensen, der af to omgange har haft sæde i Europaparlamentet – Per Stig Møllers klumpspil (20/11-09).

“Udenrigsminister Per Stig Møller har fået en genial ide, som han nu vil lancere over for kollegerne i EU: Forhandlingerne om udvidelse af EU skal resultere i ‘klumper’ af ansøgerlande, ligesom under det danske EU-formandskab, hvor forhandlingerne med en række østeuropæiske ansøgerlande samledes i en klump.

Om baggrunden herfor er han ganske oprigtig: Vi kan ikke have, at ‘tilfældige’ folkeafstemninger i enkelte lande om et nyt medlemsland (læs: Tyrkiet) blokerer for udvidelsen. Ministeren må her tænke på den franske præsidents og den østrigske regerings løfter om folkeafstemning i tilfælde af, at Tyrkiet står foran optagelse i EU.

Nu har EU jo de allerbedste erfaringer med at kunne undgå folkeafstemninger: Kun i Irland var man tvunget til at acceptere en folkeafstemning om Lissabon-traktaten, men da irerne stemte ‘forkert’ første gang, fik de chancen for at gøre det om, og det gjorde de pænt nok.

Den erfaring skal nu udnyttes til at hindre folkeafstemninger om nye udvidelser af EU. I flere lande, herunder Frankrig og Tyskland, er der stærk folkelig modstand imod udvidelse af EU, og i praktisk talt alle medlemslandene er der meget bastant modstand blandt vælgerne imod tyrkisk medlemskab af EU. Hvad er så smartere end at lave ‘klumper’ af ansøgerlande, således at f.eks. Tyrkiet kun bliver eet element i en samlet ‘klump’. Det vil gøre det lettere for den franske og den østrigske regering at løbe fra deres løfter til vælgerne.

… i Danmark er der et klart flertal blandt vælgerne imod Tyrkiets medlemskab af EU. Det tryner man også nemmere og mere bekvemt ved Per Stig Møllers klumpspil. Keine hexerei, nur behändigkeit.”

Oploadet Kl. 18:49 af Kim Møller — Direkte link34 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/9892/trackback

34 Comments »

 1. Vi er gennem årene blevet påført plat og løgne i dette spil,
  så ingenting kan forbavse mere,det skulle da lige være denne
  foragt for sit fædreland..!
  Hvordan man med salamimetoden kan medvirke til det ulykkelige
  slutresultat, at servere Danmark på et sølvfad til EU kan dog
  godt undre,-og jeg tror ikke jeg er alene om denne undren,at
  udenrigsministereren er fra det konservative folkeparti gør
  egentlig kun tragedien større!
  bernadotte36
  26112009

  Kommentar by erik pedersen — 26. november 2009 @ 20:19

 2. EU har absolut ingen problemer med folkeafstemninger – det har flere gange vist, at passer resultatet ikke kolossen så står der stærke kræfter bag, der nemt kan overbevise den gældende lands leder at der skal nye afstemninger til – indtil det ønskede resultat fremligger.

  Hvor er jeg dog taknemlig for, at jeg har ressourcerne til at komme væk herfra. Jeg bliver hel varm om hjertet ved tanken og i et stress-frit og afslappet godt humør..

  Kommentar by Mike — 26. november 2009 @ 20:43

 3. Det er noget svineri, for det ville forhindre nogenlunde antagelige balkanlande som Kroatien i at blive EU-medlemmer. De har bare problemer med mafia, korruption og den slags – ikke noget, der er EU specielt fremmed. Men hvis de bliver ‘bundtet’ med Tyrkiet, kommer de ikke ind.

  Fatter ikke, hvad PSM vil med det her. Respektere borgernes vilje er det i hvert fald ikke.

  Kommentar by Henrik R Clausen — 26. november 2009 @ 21:25

 4. Det er et utroligt komplot mod europas oprindelige nationers befolkninger som udenrigsminister Per Stig Møller er medskyldig i.
  Sammen med andre forkæmpere for et totaleuropa med Tyrkiet, samt landene
  i Nordafrika langs Middelhavet, spekulerer Per Stig Møller samt andre
  toneangivende top-europæere på hvordan de bedst muligt kan fuppe folk
  igennem med det europæiske unions projekt.
  Om snart en måned træder EuroMediterraneanAftalen i kraft, og til den tid kan massemedierne åbenlyst tale om Euro-Med. .
  I mere end et år har JEG og andre gæve bloggere talt for døve ører,
  hvor det ikke er lykkes at råbe resten af befolkningen op.
  Jeg skammer mig over at jeg ikke kan brænde igennem med min bekymring
  og mit budskab. Jeg føler mig utilstrækkelig.
  Selv som mand er jeg grædefærdig over bevidstheden om at Europa
  på længere sigt er prisgivet muslimernes nåde/unåde.
  Fremtidens loyale europæer bliver en mulat med islamisk sindelag.

  Denne her tråd er lige noget for Blogfælle Vivi Andersen at give kommentar til. Hun har selv til hudløshed kommenteret om det kommende
  EuroMediterranean projekt og dens følger.

  Kommentar by HelgeD-H — 26. november 2009 @ 22:07

 5. Helge, spis lige brød til. Jeg har spurgt et medlem af kommissionen om EuroMed samarbejdet (Morten Messerschmidt) – og han siger, at der ikke træder noget i kraft 1. januar 2010.

  Han har bestemt haft sin del af æren for det obstruktionsarbejde, der har forhindret det!

  Kommentar by Henrik R Clausen — 26. november 2009 @ 23:46

 6. @ #4: “Om snart en måned træder EuroMediterraneanAftalen i kraft, og til den tid kan massemedierne åbenlyst tale om Euro-Med.” skriver du og med retfærdig henvisning til Vivi Andersen. Jeg selv har forespurgt Morten Messerschmidt (intet svar) og Charlotte Anthonsen (intetsigende svar), printet hele smøren ud uden at gennemskue, hvad det i realiteten vil indebære fra årsskiftet. Deler din absolutte afstandtagen til Tyrkiets = rigtig mange muslimers indlemmelse i den europæiske kulturkreds. Du må være manden, der kan pinde ud, hvad aftalen reelt! ikke kan men vil medføre. På forhånd tak!

  Kommentar by lechaim — 26. november 2009 @ 23:48

 7. For alle nationer men navnlig for små, er åben af grænser og adgang til arbejdsmarkeder og tildeling af statsborgerskab af fundamental betydning for land og befolkning.
  Som det ses såfremt man studerer jobannoncer er der flere der er på engelsk end nogensinde før, og jobs man stadig kunne være af opfattelsen af stadig fandtes i tusindvis af og man kunne forventes blev opslået er yderst fåtallige. Arbejdsmarkedets og betingelsernes ændren fra relativt overskueligt til et virvar, kort beskrevet.

  Del og hersk med andre metoder end tidligere anvendte.
  Opløsen af tidligere gældende strukturer i små nationalstater, staternes opløsen.

  Som udgangspunkt kunne oprindelige befolkninger forsøge at sikre sig dels arbejde dels større samlede afspærrede overvågede arealer med rådighed over fødevareproduktion, og i størst mulig udstrækning bygge og bo i huse og maskinanvende det der kræver kun lidt tilført energi, og vedligeholdelse for års soliditet og effektivitet. Rettidig omhu.

  Kommentar by Peter Buch — 27. november 2009 @ 01:51

 8. Om jeg begriber hvad det er Messerschmidt mener ikke træder i kraft fra jan. 2010.

  Da får de arabisk-islamiske Middelhavslande nemlig status som PARTNERLANDE til EU – og dermed træder der en hel række aftaleforhold i kraft.

  En del af disse er indeholdt i EUROMED-projektet.

  PARTNERLANDENE får desuden adgang – sådan som ALLE EU-landene og deres befolkninger har det – til bestemmelserne i EUs FIRE FUNDAMENTALE FRIHEDSSØJLER, hvor af SØJLE 4 bl.a. giver befolkningerne adgang til bestemmelserne om ARBEJDSKRAFTENS FRIE BEVÆGELIGHED.

  Det er præcist ovennævnte SØJLE 4 som jeg har en del bekymrede tanker om, idet jeg ikke kan lade være med at tænke på at disse, vores kommende, arabisk-islamiske PARTNERLANDE har haft/ har en befolkningstilvækst, der er kolossal !

  Gennemsnitsalderen på befolkningerne i disse lande ligger så vidt jeg husker det i begyndelsen af tyverne.

  Og de ER blevet fortalt at der er muligheder for en langt bedre fremtid for dem i Europa, muligheder de ikke har i deres egne hjemlande.

  Altså – hvad er der i dette Messerschmidt ikke er klar over ?

  Er han på niveau med Bent Bendtsen der udtalte, at EU jo kunne tilbyde Tyrkiet et priviligeret Partnerskab…… uvidende som Bendtsen tydeligvis var om, at det er præcist hvad Tyrkiet får fra Januar 2010 – ligesom som de arabisk-islamiske Middelhavslande minus Ghadaffi´s Syrien, som endnu ikke er kommet med som Partnerland.

  Kommentar by Vivi Andersen — 27. november 2009 @ 02:35

 9. PS

  Angående arbejdskraftens frie bevægelighed betyder dette, at arbejdssøgende kan rejse rundt i EU-landene som de ønsker det og søge arbejde.

  Partnerlandenes befolkninger får præcist den samme ret – de får adgang ind i EU-landene og kan rejse rundt i disse som de ønsker under henvisninger til at de er en arbejdskraft, der er befinder sig i EU for at søge efter arbejde.

  Kommentar by Vivi Andersen — 27. november 2009 @ 02:41

 10. Per Stig Møller vil gøre Anders Fogh kunsten efter – finde et godt, givtigt job i internationale kredse, hvor han kan blive en meget “betydningsfuld” mand.
  I Pers tilfælde helst indenfor FN og helst som generalsekretær.

  Hovedparten af landene i FN er muslimske diktaturstater, så at tækkes disse fredselskende bombemænd ligger lige til højrebenet – velbekomme.

  Danmark? Han vil skide Danmark et stykke – det er penge og magt det drejer sig om.

  Kommentar by T. Klitgaard Fuur — 27. november 2009 @ 08:00

 11. Vivi, har du kildehenvisninger til, at landene bliver ‘Partnerlande’, og hvad de konkret får ud af det?

  Jeg har hørt, at de har protesteret vildt og voldsomt over, at et jødisk land er med i processen, og at det er ved at afspore det hele. Altid godt at fortælle araberne, at deres jødiske naboer er et eksempel til efterfølgelse :)

  Kommentar by Henrik R Clausen — 27. november 2009 @ 10:12

 12. >>> off-topic <<<

  "Københavnske skoleelever kan vælge arabisk"

  http://www.dr.dk/P3/P3Nyheder/2009/11/27/102629.htm

  Suk

  Kommentar by Frihed — 27. november 2009 @ 11:45

 13. Det var dæl’me smart … så er Per Stig måske til syvende og sidst slet ikke det fæhovede, han trisser rundt og ligner ?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 27. november 2009 @ 12:19

 14. Sverige er forgangslandet…

  12-årig ville voldtage 19-årig

  27-11-09: 07:44 | af: sosp

  I går aftes angreb en kun 12-årig gammel dreng en 19-årig kvinde og forsøgte at voldtage hende i den svenske by Borås.

  Drengen og kvinden havde kørt i den samme bus, og allerede på busturen havde den 12-årige generet den 19-årige og snakket om sex, skriver Expressen.

  Efter at være stået af bussen fik drengen fat i kvinden og slog hende i ansigtet. Bagefter trak han hendes bukser ned. Kvindens skrig blev dog hørt af en familie i området, som kom hende til undsætning, og drengen blev anholdt.

  De seneste par dage er fire unge kvinder blevet overfaldet i området. I alle tilfældene er gerningsmanden blevet beskrevet som en ung mand.

  Den 12-årige er ikke tidligere kendt af politiet.

  http://nyhederne.tv2.dk/krimi/article.php/id-26704469.html

  Kommentar by petersen — 27. november 2009 @ 12:47

 15. @Vivi Andersen

  De kan kun få indrejse i EU hvis de har lovning på arbejde eller uddannelse der under såkaldt “trainee” .
  De kan som jeg læser det IKKE bare rejse ind i EU , men præcis “trainee” betyder kan jeg dog ikke finde en udførlig forklaring på.

  At det selvfølgelig er der “hullet” er giver god mening , da et job jo for det meste betyder en vis løn . Og uddannelse kræver en hvis grund viden .
  “Trainee” derimod kan jeg ikke forstille mig nogen krav til , altså et “smut hul” til meget billige arbejdskraft uden nogen krav overhovedet , andet end f.eks at lære en neger at plukke tomater eller grave et hul .

  Jeg brugte for et par måneder siden en helt dag på at læse EU´s egen dokumenter om EUROMED og som jeg forstod det kræver indrejse for en “trainee” ikke andet end firmaet skal give min 6 måneders “træning” og er økonomisk ansvarlig for personen i den tid .

  Der står INTET om løn eller arbejdsforhold så det er nærelæggenede at formode at “trainee” er en måde at opretholde slaveriet i Sydeuropa og åbenlys måde for resten af EU landene til at bedrive endnu engang løn-dumpning i produktionen .

  Hvor mange “trainees” må f.eks et Tysk slagteri eller Dansk asfalt firma havde pr uddannet medarbejder ?

  Kommentar by Mosemanden — 27. november 2009 @ 13:17

 16. Jeg har længe været utryg ved PSM og ved det “Konservative” Folkeparti. Brian virker fornuftig, men resten er jeg dybt mistroisk overfor – man ved aldrig hvornår der springer en ny Gitte Seeberg frem, der vil hævde sin anstændighed.

  Kommentar by rightwingextremist — 27. november 2009 @ 13:29

 17. Jeg har endnu ikke set noget fra eu, som ikke gik i den gale retning. For vort tilfælde imod Danmarks opløsning.

  Ethvert hul der åbnes i digerne vil automatisk blive til et digebrud. EUROMED er et kæmpe hul.

  Efter min mening har EUROMED intet med billig arbejdskraft at gøre, da befolkningerne fra de involverede lande ikke kan arbejde efter europæiske normer. Det ved arbejdsgiverne. Der er tale om verdenssocialisme. Alt skal op i gryden og blandes. PSMs våde drøm.

  Mvh. Børge.

  Kommentar by Børge — 27. november 2009 @ 13:38

 18. Jeg har aldrig forstået det med et fælles Europa?
  Nu har man flere gange i historien forsøgt at samle Europa. Og hver gang har nogle lande sagt nej og det er udmundet i krig. Sidste gang i 1940érne.
  Er det fordi man ønsker et Europa under socialdemokratisk (læs kommunistisk) herredømme idag, at man har så travlt og med islam som religion eller hvad?

  Kommentar by blondie — 27. november 2009 @ 14:45

 19. 11.Henrik

  Altså – jeg har forlængst lagt nogle henvisning til området ud på nettet og er havnet ved http://www.enpi-info.eu/ og http://www.euromedinfo.eu/ hvorfra man kan søge tilbage.

  Jeg kan ikke her og nu præsentere dig for lige præcist den tekst hvori
  PARTNERSKABS-oprettelsen med EU omtales.

  Men den du omtaler, hvor de arabisk-islamiske lande tager afstand fra Israel´s deltagelse er den som omhandler oprettelsen af en særlig union mellem landene syd for Middelhavet, en oprettelsen som EU har foranlediget og støtter.

  Man kan vel egentlig sige, at den Middelhavsunion er et fællesskab i det fælleskab som PARTNERLANDE-projektet omhandler.

  Jeg er godt knotten på mig selv for mit hjemlige rod med prints !

  For havde jeg haft systematisk orden i mine papirer havde jeg fluks kunnet hive omtalte print frem og kunne give dig de nødvendige links.

  Men det har jeg altså ikke – og jeg tror jeg har givet op overfor de bunker jeg har liggende.

  Kommentar by Vivi Andersen — 27. november 2009 @ 15:46

 20. >17 Jep

  – Og PSM, vil se sig selv som den store alfaderlige world-pædagog, der samler folkeslagene så de alle kan slikke hans selvværd i beundring.

  Han sku ha med en klaphammer.

  Kommentar by Herbert Hopper — 27. november 2009 @ 15:47

 21. Vivi: Gadaffi, eller hvordan han nu staver sit navn sidder i Libyen. Der har han lukket for udvandringenshanen til Italien, efter at han blev behørigt betukket af sin bonkammerat, den vellystne Berlusconi. I Syrien er det Bashar Al Assad som hersker efter farmand stillede træskoene, Bashar er vistnok tidligere tandlæge.

  @ 16 – Brian er ikke “fornuftig”. Jeg husker engang for snart mange år siden, da han var landsformand for KU (med fuldskæg! Ved ikke om han ville ligne PSM dengang). Jeg påpegede allerede dengang over for ham, at dét der med den uhæmmede indvandring, det var vi ikke begejstrede for i “min” lokalforening. Han talte gevaldigt udenom gjorde han, han kunne vist ikke “se problemet”; mere integration og i den dur, han har ikke ændret holdning, han er venstre-konservativ som Connie og PSM – fuldblods EU-tilhænger.

  Vi kan ikke afskaffe EU, det tror jeg ikke, men der skal godtnok noget af en højredrejning til, for at rette skuden op, både i EU og til dels også hos det konservative folkeparti.

  Kommentar by bl — 27. november 2009 @ 15:49

 22. PS

  Jeg glemte at skrive, at det billede jeg får når jeg læser om eller tænker på EU og dets projekter er billedet af den russiske Babuska-dukke!

  Hver gang man lukke en op, finder man en ny man lukker op og inden i den finder man …. .

  Sådan er det også med EU-projekterne : de findes inden i hinanden, lag efter lag.

  Men i modsætning til Babuska-dukkerne er de ikke så lette at finde .

  Kommentar by Vivi Andersen — 27. november 2009 @ 15:50

 23. 20.bl

  Det er nogle kønne typer EU opretter Partnerskabs-aftaler med.

  På den anden side så forholder det sig vel sådan, at hvor den ene part er røget er den anden speget.

  Graden er forskellig, men i de luftlag lære man af hinanden.

  Desværre er befolkningerne vækstlaget for disse typer – ligesom substansen i en Petriskål er det for de bakterier den påføres.

  Jeg tvivler på nogen af os almindelige dødelige nogensinde har ønsket at danne fundament for sådanne ledere eller deres projekter OM vi havde vidst hvordan de var skruet psykisk sammen og hvad de fik påført os.

  Men har man først fået en sådan strøget på vækstlaget er processen igang og vil man stoppe denne ved man udmærket hvad man bliver nødt til at gøre.

  Det er uhyggeligt og skræmmende og vi er stadig kun nogle få generationer fra sidste omgang “rengøring” !

  Kommentar by Vivi Andersen — 27. november 2009 @ 16:11

 24. Tyrkiets optagelse i EU skal helt klart ud til en folkeafstemning,alt andet vil være et demokratisk problem.
  Det bliver mere og mere politikernes EU, hvor befolkningerne i større og større omfang er hægtet af.
  Politikerne vi så forfærdelig gerne Tyrkiet i EU, men befolkningerne vil ikke.
  Hvem skal bestemme?

  Kommentar by Andreas — 27. november 2009 @ 16:45

 25. Jeg har aldrig forstået det med et fælles Europa?

  Det er vel for at eliminere forskelligheder og samle så meget magt, at vi virkelig kan markere os rundt om i verden og indgyde skræk og rædsel i vores modstandere i resten af verden?

  Ca. ligesom vi gør det overfor somaliske pirater :)

  Kommentar by Henrik R Clausen — 27. november 2009 @ 16:58

 26. Bortset fra det:

  Gadaffi tilbyder mægling med somaliske pirater

  Han er godtnok speget, den mand.

  Kommentar by bl — 27. november 2009 @ 17:32

 27. vi prøver html igen

  Kommentar by bl — 27. november 2009 @ 17:36

 28. @petersen

  Man kan en gang imellem blive bange for sig selv. Min første tanke om den 12årige knægt var “Hvorfor tilkaldte de politiet, hvorfor gav de ham ikke bare en gang bank”.
  Nu får han luksusbehandling med en lang stribe psykologer, pædagoger, oplevelsestur til Jamaica med 4 til at passe på ham. Hjemme sidder far og mor og siger “godt knægt, der fik du skræmt en vantro”

  Den 19 årige kvinde? Hun må selv kæmpe sig ud af det, måske var hun endda “udfordrende klædt”. Sa….. også til bøvl vi har fået slæbt ind i huset, værre end det katten kommer med.

  Kommentar by PeterK — 27. november 2009 @ 18:42

 29. Off-topic og alligevel aktuelt.

  Dubai er ved at gå bankerot. Det har taget lidt tid før den faldende oliepris og faldende aktiekurser slog igennem. Se nyhederne om dette.

  Hvor mange lande i mellemøsten vil mon falde som dominobrikker?

  Næste for tur er formentlig Iran. De går ikke for godt i forvejen og oprøret ulmer.

  Ser vi begyndelsen til noget?

  Kommentar by Sigwar — 27. november 2009 @ 20:37

 30. Dubai er ved at gå bankerot.

  Det er velfortjent. Så mange penge investeret i ting, der ikke producerer noget som helst!

  Næste for tur er formentlig Iran.

  En revolution der ville være surt for antisemitiske grupper verden over, men en velsignelse for menneskeheden!

  Kommentar by Henrik R Clausen — 27. november 2009 @ 21:15

 31. Med en tanke til de klassiske og østrigske økonomer må man sige at hvis Dubai ikke engang kan få projekterne til at hænge sammen med den nuværende lave rente – så er der virkeligt lagt an til en finansiel nedsmeltning af de store.

  Her er et tip (har ikke grafen i linkform). De globale aktiekurser målt i forhold til guldprisen er styrtdykket siden år 2000.

  Guldprisen kan siges at være en indikator for både den synlige og den skjulte inflation (gemt i produktionskæden).

  Det vil sige at forventningerne til det globale erhvervslivs fremtidige værditilvækst målt i faste priser styrtdykker.

  Så enten fortsætter nedturen (og den lave inflation) eller også venter stagflationen forude. Alle de mange penge, som nu globalt er pumpet ud i økonomien vil formentlig blive til mere inflation end vækst.

  Kommentar by Sigwar — 28. november 2009 @ 11:48

 32. Altså, projekterne i Dubai er allesammen ikke-produktive…

  Den lave rente producerer falske forventninger til, hvad der er rentabelt, men Dubai-vanviddet må have supplerende årsager. Hvem kunne i ramme alvor forestille sig, at en stor andel af verdens rigeste mennesker ville flyttet til dette lille arabiske land? Projekterne må være baseret på fuldstændigt urealistiske fremskrivninger af en kortvarig interesse blandt excentriske rigmænd. Cappuchino med ægte gulddrys? Argh…

  Dubai er også et skoleeksempel på, hvordan ikke-produktive investeringer fremmes af den ekstremt lave rente. Det går i konkurrence med produktive investeringer (fabrikker og den slags) og er dybt uøkonomisk. En højere rente ville sortere mere mellem forskellige projekter.

  Et af de centrale problemer her er centralbankernes endeløse pengetrykkeri, der giver indtryk af en rigdom, der egentlig ikke findes. Den lave rente er en væsentlig faktor i det spil.

  En anden er reservekravene til bankerne. Jeg læste lige, at kravet til danske banker blot er 8 procent. Det betyder, at en bank umiddelbart kan låne 12,5 gange så mange penge ud, som den har. Og at denne pengeproduktion, når den er fuldt cirkuleret gennem bankvæsenet, vil have produceret 156,25 gange så mange penge, som banken oprindeligt satte i reserve. Direkte forøgelse af bankernes reserver er derfor en meget kraftig inflationsmaskine.

  Jeg har i øvrigt ledt forgæves efter historiske oversigter over de danske bankers reservetal og væksten i den danske pengemængde. Det er sikkert tal, der kan graves frem hos Nationalbanken. Er der nogen, der har set dem i et overskueligt format?

  Kommentar by Henrik R Clausen — 28. november 2009 @ 12:15

 33. Nej, hr. Clausen ikke for nylig.
  Blandt meget andet henvises i Svend Aage Hansen “Økonomisk vækst i Danmark” i to bind til “Dansk Pengehistorie”, skriv eventuelt og spørg hr. Vig, han har muligvis et bedre svar.

  Kommentar by Peter Buch — 28. november 2009 @ 23:57

 34. Et bedre og mere op til nutiden dækkende svar, da Hansens værk er fra 1984.

  Kommentar by Peter Buch — 28. november 2009 @ 23:59

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper