25. februar 2019

Hver femte ikke-vestlige mand: ‘Kvinder, der går udfordrende klædt, er selv skyld i seksuelle overgreb’

Jyllands-Posten præsenterer mandag resultaterne fra en undersøgelse foretaget af Als Research for Ligestillingsafdelingen under Udenrigsministeriet. Tiden er løbet fra den slags meningsmålinger, og med mindre de adspurgte er meget religiøse muslimer, så vil de naturligvis ’svare rigtigt’ på spørgsmålene. Der er dog ikke desto mindre godt 20 procent af ikke-vestlige mænd, der antager stærkt illiberale positioner.

Fra JP.dk – Politisk bekymring over syn på ligestilling hos indvandrere.

Homoseksualitet bør ikke være accepteret af samfundet. Kvinder, der går udfordrende klædt, er selv skyld i seksuelle overgreb. Og en mand bør forsvare sit omdømme med magt om nødvendigt.

Sådan lyder svarene fra ca. hver femte mandlige ikkevestlige indvandrer i en ny, omfattende undersøgelse om ligestilling og maskulinitet. Svarene vækker bekymring hos minister for ligestilling Eva Kjer Hansen (V):

‘At 17 pct. mener, det skulle være en fribillet til at begå et seksuelt overgreb, når en kvinde går udfordrende klædt, er jeg simpelthen rystet over.'”

(Foto: Youtube, Lana Del Rey, Pretty When You Cry, 2015)

Oploadet Kl. 04:03 af Kim Møller — Direkte link42 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/98995/trackback

42 Comments »

 1. Hvor er dog kvinde forkæmper grupperne henne i denne diskussion? Ligeberettigelse? Hjælp dog jeres søstre. Eller ønsker disse søstre ikke jeres hjælp? For I klæder jer vel ikke sådan, endnu?

  Kommentar by Anonym — 25. februar 2019 @ 06:10

 2. Jeg er vildt overrasket, vil Allah´s raske drenge, der jo tilhører kærlighedens og fredens religion, virkelig voldtage kristne piger, blot fordi de er let påklædte..

  Det nægter jeg at tro på, for hvis det var tilfældet, så ville Allah´s raske drenge jo voldtage i titusindvis af piger her i Vest Europa hvert år, og da vi jo har msm og hele venstrefløjens ord for, at Islams indtog i vesten, er det bedste der nogensinde er sket os, så passer det naturligvis ikke..

  Fy føj, i grimme racister, sådan at sprede løgne og Allah´s raske drenge, i vil brænde i helvede for det..

  Kommentar by Christian Kuffar — 25. februar 2019 @ 06:40

 3. Msmkomik. 17% af islam har fejlet overfor taqiya, eller også er de så invasionssejrsikre, at de er ligeglade. Andre komiske ting er, at det er en myte, at letpåklædte eller smukke piger, voldtages mere en grimme eller almindelige. Ofrene er påfaldende almindelige. Det er andre ting, der er på spil og aldrig ofrets skyld. Undtagen islam, hvor voldtægt er en pligt. Jomfruhinden er også en myte, findes ikke! Islam er løgne på løgne, undtagen invasionen…

  Kommentar by Gaflen — 25. februar 2019 @ 07:10

 4. Politikerne fortsætter med at være rystede og chokerede. Af alle må de alligevel være dem, der har forstået mindst af samfundet.

  Kommentar by Winged Hussar — 25. februar 2019 @ 07:15

 5. Det er og bliver bluf, når en politiker – ja sågar en minister – føler sig overrasket over denne adfærd fra muslimske borgere. Ingen – med understregning af ingen, forsøger at holde mikrofonen fast og spørge ind til denne overraskelse. Alle politikere får bare lov til at fremstå som overrasket hver gang en måling viser en samfundsskadelig adfærd fra en muslimsk borger.
  Så fat det dog. Det er kulturforskellen der hver gang viser sig. En kulturforskel som muslimske borgere ikke vil eller kan ændre på. Den er og bliver som den er og det vil kun blive værre jo flere muslimer der indvandrer. Alle kan forudse resultatet når flere er kommet til. Opløsning, kaos og konflikter borgerne imellem og opløsning af demokratiet. Nøjagtig som det er ved at ske i Frankrig, Sverige, England og Belgien.

  Kommentar by Erik Skifter — 25. februar 2019 @ 07:57

 6. Er det muligt at minister-embedet betinger en afgrundsdyb ignorance ? Eller er den rystede ministers bestyrtelse blot lidt mere spil for galleriet i disse valgtider…

  Kommentar by krassisten — 25. februar 2019 @ 08:21

 7. De politikere og ministre der virker overraskede over de indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister ageren ude i det Danske samfund er ikke værdige til at sidde på deres poster eller embeder, det seneste er øget beskyttelse af søren papkasse og Inger Støjberg uden nogen forklaring, er der terrorhandlinger på vej, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 25. februar 2019 @ 08:24

 8. “Jeg er rystet”. HA!

  Kommentar by Bastardo — 25. februar 2019 @ 08:30

 9. Ekstra PET og politi hos Pape Poulsen og Inger Støjberg

  “opdateres” som der plejer at stå i MSM

  Kommentar by k.m. — 25. februar 2019 @ 08:34

 10. Fhv. Udenrigsminister Per Stig Møller har sagt det så smukt:
  Det er en kendsgerning, at i Koranen står der:
  ”Du har lov til at FORSTILLE”.
  Lyve overfor vantro. Hvis du som muslim kan vinde ved det.

  Kommentar by Anders Nielsen — 25. februar 2019 @ 08:37

 11. Nej….sikken en overraskelse……efter 20 -30 år, og adskillige Imamers udtalelser om det samme, så kom det dælme som en meget stor overraskelse for mig (også efter alle de såkaldte “Æres” drab, og homoseksuelles behandling. Papegøjen er ikke død i den Monthy Python sketch, og det har ikke noget med Islam at gøre..:-) :-) :-)…Støt (monthy python:-)) SIAD. God mandag og god uge. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 25. februar 2019 @ 08:43

 12. “Kjære” Eva Hansen:
  Er du rystet?
  – Du er ikke halvt så dybt rystet som vi, over din afgrunds dybe uvidenhed og naivitet.
  Der vil komme masser af lignende “forsvarende” og ansvarsafskrivende udtalelser og forklaringer fra de alle ansvarlige, som problemerne tårner sig mere og mere op.
  Tro endelig ikke, I klarer frisag, ved at stå hændervridende og se forbavsede ud. I har fået tudet ørerne fulde om udfaldet i 40 år, så Jeres trommehinder må ha’ mødtes på midten:
  “Inviterer du mellemøsten til Danmark – så FÅR du mellemøst i DK.
  – Hva’ så herr Karsten Møgdynge; endnu to formastelige personager politiet skal undlade at beskytte?
  Jeg mener, specielt Paphomoen’s provokationer er ikke mindre alvorlige end Paludans.
  Justitshomoen ligner snart en streg i luften. Og hans ansigtsfarve mere og mere farven på hans hvide skjorter.
  I ligger som i har redt Kjære “venner”.

  Kommentar by Knights Templar — 25. februar 2019 @ 08:47

 13. De 100-17 = 83 procent svarer strategisk på spørgsmålene. Taqiyya.

  Kommentar by np — 25. februar 2019 @ 09:12

 14. Man kan også stille det op PÅ EN ANDEN MÅDE: de mange kortsynede/tåbelige og pladderhumanistiske kvinder (og mænd) som støtter masseindvandringen, afrikaniseringen og islamiseringen af Danmark

  er selv ude om det, hvis de en dag får samme skæbne som de svenske kvinder, der overfaldes, voldtages, mishandles, kvæstes og myrdes i tusindtal. Eller som får deres døtre og sønner (eller brødre og søstre, forældre og bedsteforældre) lemlæstet og invalideret af spark, stenkast, kølleslag, knivstik eller skud.

  Eller pladderhumanisterne rammes af nemesis i form af gaderøverier, hjemmerøverier, svindel, mistede boliger, landevejsrøverier, påsatte brande, forringet velfærd og forringet kvalitet i sundhedsvæsnet. En nemesis som kan medføre frygtelige tab og lidelser.

  Mange svenske kvinder har en stor medskyld i at Sverige er blevet et utrygt land på vej mod uhyggelige og lovløse tilstande. Se Snaphanen.

  Kommentar by Ole Jensen — 25. februar 2019 @ 09:14

 15. Gad vide hvordan en flok arabere ville behandle Papes loverboy?

  Kommentar by redneck — 25. februar 2019 @ 09:15

 16. Der er altså også en del hykleri involveret i det her. Nu fremgår det ikke helt tydeligt hvordan spørgsmålene er stillet, men analogien med en ulåst bil er udmærket: hvis du parkerer din bil i Gellerupparken, smider et par bundter tusindkronesedler på forsædet, går fra den i ulåst tilstand og kommer tilbage næste dag, skal du ikke undre dig over at dine penge er forsvundet.

  Det betyder ikke, at tyvene ikke er kriminelle, men det er tilladt at bedrive rettidig omhu. Der vil altid være risici forbundet med at gå udenfor sin dør, (og det gælder i højere grad mænd end kvinder.) Vi kan ikke lovgive os til, at det skal være komplet risikofrit at gå rundt i nattelivet.

  Kommentar by Erling — 25. februar 2019 @ 09:23

 17. Voldtage?
  Øhh, er de danske piger, kvinder, feltmadrasser ikke villige nok?!

  Kommentar by p — 25. februar 2019 @ 09:45

 18. Nej, men man kan lovgive sig til at Titanic-Danmark kæntrer og synker til bunds. Det er hvad der er ved at ske i denne tid. Man kan også lovgive sig til mangedoblet kriminalitet, kraftigt forringet velfærd, flere skilsmisser, plagsom boligmangel og mere sygdom.

  Vores lovgivere synes at have glemt at de IKKE er valgt til at redde Afrika, Asien og Mellemøsten, men at de er valgt til at varetage den danske befolknings interesser.

  Kommentar by Ole Jensen — 25. februar 2019 @ 10:09

 19. Jeg fornemmer, at det mikroskopiske mindretal, der har haft det åndelige drive, der skal til for at sætte sig ind i islam, er i vækst. Derfor bliver det mere og mere pinlig, når folketingsmedlemmer udstiller deres uvidenhed om dette skæbnesvanger emne.

  Kommentar by Menig 442 — 25. februar 2019 @ 10:37

 20. #17
  Yes, men det er en helt anden diskussion. Fakta er, at vi HAR importeret store mængder muhammedanere, og så kan man ikke bare gå pissefuld rundt i røvkort klokken tre om natten og sige, at det er politikernes ansvar at jeg kan færdes sikkert i nattelivet.

  Og så var nattelivet altså også farligt FØR vi blev kulturberiget.

  Kommentar by Erling — 25. februar 2019 @ 10:41

 21. ¤19 Vi er enige om at det er dumt at udfordre skæbnen ved at gå pløret rundt i aften- og nattelivet iført korte skørter. Men nu er det endnu farligere end tidligere. Og politikerne og journalisterne ser ud til at samarbejde om at vi danskere skal fratages ikke bare vores sikkerhed, men også alt andet. De er jo ved at forære vores land, byer, boliger, kvinder, velfærd, penge, jobs, skoler, sundhedsvæsen/ sengepladser pensioner, sociale og menneskelige rettigheder…… og vores personlige frihed, tryghed og fremtidsmuligheder……væk til afrikanere og arabere. Vores demokrati og ytringsfrihed er de også ved at afskaffe. Vi danskere har lige så megen grund til at gå på gaden i gule veste som franskmændene.

  Kommentar by Ole Jensen — 25. februar 2019 @ 11:12

 22. Erling 10:41
  Dum kommentar. Du har fandme ikke ret til at rage på nogen, eller gøre ting der er værre, bare fordi piger er i lårkort.

  Du ka købe dig en sexrobot og muntre dig med den, hvis du ikke kan holde nallerne fra piger i nattelivet

  Kommentar by k. m. — 25. februar 2019 @ 11:12

 23. Hver femte udenlandske mand synes voldtægt af udfordrende klædte (vestlige) kvinder er ok

  “9. pladsen: Voldtægtsfantasier
  26 % af kvinderne satte kryds ud for voldtægtsfantasier. Men her skal vi da gøre opmærksom på, at de understreger, at det netop er fantasier. Det handler nok mere om dominans.”

  https://mmm.dk/pigerne-afsloerer-her-er-alle-vores-sexfantasier.7309.html

  Perfect storm?

  Kommentar by redneck — 25. februar 2019 @ 11:19

 24. Gode nyheder: Freespeechblog er tilbage med alt indhold gendannet og seneste post fra den 10. februar 2019, som var deromkring, den blev lukket.

  http://fightthepowerwithfreespeech.blogspot.com/?m=1

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 25. februar 2019 @ 11:20

 25. #21
  Jeg er helt enig i alt det, du skriver, men man skal skille skæg fra snot. Personligt ansvar og politisk ansvar er to forskellige ting.

  Kommentar by Erling — 25. februar 2019 @ 11:35

 26. #22
  Når din teenagedatter møder op i Wonder Woman-kostume og meddeler at hun skal til Halloween i Voldsmose, vil du så anbefale hende at tage en regnfrakke over kostumet, eller vil du glæde dig over at din datter er en stærk og uafhængig kvinde, der ikke lader sig kue af islamister, men holder på sin ret til at klæde sig som hun vil?

  Kommentar by Erling — 25. februar 2019 @ 11:37

 27. Erling 11:37

  Du er uden for pædagogisk rækkevidde

  Kommentar by k. m. — 25. februar 2019 @ 12:00

 28. Alle vidste det, men nogen lader som om de er overraskede. De sidste får åbenbart ’social system/politiske point’ ved at virke overraskede. Det burde undersøges, men de statsansatte samfundsforskere spiller selv overraskede. Så det har nok lange udsigter?

  Jeg tror det er ligesom udbredelsen af præsters pædofili i de katolske kirker. Alle har vidst det i mere end 100 år. Men ingen vil indrømme det aht konsekvenserne for tilliden til katolicismen.

  Det samme med indvandringen af muslimer. Mange – herunder især mange kvinder – vil ikke indse konsekvenserne for deres dagligdag og deres færden alene ude i samfundet. Hvis man helt skal forstå det, er det måske nødvendigt at anvende lidt supplerende dybdepsykologi?

  Kommentar by A-mad — 25. februar 2019 @ 12:06

 29. Det er vist bedst (fra nu af) altid at sætte klokkeslet på, for numrene skifter af og til.

  Kommentar by Ole Jensen — 25. februar 2019 @ 12:47

 30. Hvad angår letpåklædte danske piger i nattelivet, i skoven og på stranden osv., bliver vi nok nødt til at indse at nye tider er kommet til landet, og at risikoen for at blive overfaldet eller myrdet pga. let påklædning (og i bred almindelighed) er steget betydeligt.

  Kommentar by Ole Jensen — 25. februar 2019 @ 12:55

 31. Vi skal have ‘dialog’ om det.
  HAHAHA 🤣

  Kommentar by BB — 25. februar 2019 @ 13:40

 32. Jeg gentager, frustreret, voldtægt begået af dker har ingen sammenhæng med påklædning, bevist. Islam har pligt til voldsundertryk, invasion. Tøj er bare påskud..

  Kommentar by Gaflen — 25. februar 2019 @ 14:11

 33. Er Erling ikke en af Simon73’s mange figurer?

  Stilen virker genkendelig

  Kommentar by Træt — 25. februar 2019 @ 14:29

 34. Musserne sgu bedre integreret i feminismen end mine venner..

  Kommentar by Kim Poulsen — 25. februar 2019 @ 17:47

 35. Mon ikke det er nogle slemme “højreekstremister”, der har set sig sure på Pape?

  Ifølge MSM eksisterer vold fra venstrefløjen og islamister jo ikke…

  Kommentar by Revisoren — 25. februar 2019 @ 18:51

 36. Derudover er Lana-tøzen stærkt fuckable…

  Kommentar by Revisoren — 25. februar 2019 @ 19:54

 37. Spørgeskemaet er ikke tilstrækkelig opdateret til at afspejle, hvad vi i virkeligheden er oppe imod.

  Det skulle have tilføjet spørgsmålene kategorien “forældre, der sender en dreng alene i svømmehallen” – “børn, der cykler rundt i shorts på gaden” …osv… er de selv skyld i, hvis en mand benytter chancen? Ligesom hjemme i Pakistan:

  https://www.youtube.com/watch?v=niN5g8ZxFQg

  Se denne dokumentarfilm og dø lidt inden i. Det er vores børns fremtid, hvis vi accepterer det livssyn.

  Kommentar by Sådan er det jo — 25. februar 2019 @ 20:39

 38. Den dansk-tyrkiske Imam Fatih Alev, der drømmer om at oprette sit eget Kalifat med
  sit eget private harem af unge, blonde, tjenstvillige unge jomfruer der lyder pastriarken og sharialoven, luftede for mange år siden de samme synspunkter. derfor kan det ikke komme bag på mig:
  FUHRER BEFIEHL, WIR FOLGEN DIR!

  Kommentar by BeCool — 25. februar 2019 @ 22:03

 39. Hvis det er et bredt udvalg af ikke vestlige mænd, der er blevet spurgt, skal man lige trække procenterne af de mænd fra, der kommer fra lande uden iSlamisk påvirkning. Asiater osv. Så stiger den negative procent. Og frem for at friste Fandens Tilbedere, muslimerne, som det jo vi virkeligheden handler om, til at bruge Jihad, deres tilladte løgne, så behøver man bare at kende til KOranen, deres LIVSPLIGTIGE Voldsmanual, for at få svaret. Og så kommer de negative procenter meget tæt på 99.

  Kommentar by M.S. Carstens — 25. februar 2019 @ 22:55

 40. At politikkerne gang på gang står frem, som om det kommer aldeles bag på dem, viser, at de alle er ramt af tentaklerne fra RV og derfor KUN orienterer sig gennem de massivt venstreorienterede MSM. Det viser også med al tydelighed, at de, notorisk, har nægtet, at høre på den logik, som vi og vore ligesindede desperat har forsøgt fremsat gennem årtier. Ja, lige siden saglige Glistrups tid.

  Kommentar by M.S. Carstens — 25. februar 2019 @ 23:27

 41. Rettelse:
  I stadig stigende omfang, lige siden saglige Glistrups tid.

  Kommentar by M.S. Carstens — 25. februar 2019 @ 23:31

 42. Kneppe-affaldet mangler et sorterings afsnit i den grønne spand på hjul.
  Tømmes hver 14. dag.

  Venstre kosten aka Løkke-Fondens apostle er rystet. Selvfølgelig er hun det – programmeret reaktion, når virkeligheden ødelægger narrativet.

  Kommentar by Iznogut — 26. februar 2019 @ 01:11

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper