25. februar 2019

Sverige: Reklame for Gävle med tørklædte Suzan, der er tilknyttet radikal terrorsympatiserende moské

Frit efter hukommelsen, så er det vel 12-14 år siden godhedsindustrien gik i rette med et lignende by-reklameskilt, fordi den viste en gennemsnitlig blond familie. Nu er det så en tørklædeklædt muslim tilknyttet en radikal islamistisk moské, og på flere måder kan man sige at transformationen foregår helt åbent.

En historie fra svenske Samhällsnytt – Gävles nya ‘affischflicka’ har kopplingar till radikal moské

“Samhällsnytt kan idag berätta mer om Suzan Hindi som i sociala medier döpts till Gävles nya ‘affischflicka’. Suzan har sedan många år tillbaka figurerat i Gävles islamistkretsar. År 2009 publicerade vänstertidningen Arbetarbladet ett reportage från radikala Gävle moské, även kallad al-Rashideen-moskén i vilket den då 32-åriga Suzan Hindi var den som tog emot journalisten och guidade denne runt i moskén. Gävle-moskén är känd för sin extremistiska imam Abu Raad som av Gefle Dagblad avslöjats vara den militanta islamismens ledare i Sverige. …

När Islamiska staten erövrade norra Irak år 2014 hyllade Suzans och Gävle-moskéns starke ledare Abu Raad terroristernas framfart och försökte även samla ihop pengar till terrorister. …

I ytterligare en artikel i Arbetarbladet berättar Suzan hur tacksamma man är över att rörelsen har fått ett bidrag från Qatar som möjliggjort köpet av lokalen i Gävle som till slut blev deras moské. Enligt Gefle Dagblad är det stiftelsen Sheik Eid Mohammam Al-Thani Charity Organisation i Qatar som köpte Metodistkyrkan på Södra Rådmansgatan i Gävle och grundade Al-Rashideen moské.

En av stiftelsens grundare är Abd al-Rahman bin Umayr al-Nuaymi. Han räknas som en av de mest betydande finansiärerna av Al Qaida. Enligt tidningen har han skänkt pengar till terroristorganisationen i mer än ett decennium.

(Reklame for Gävle, februar 2019; Foto: Facebook)

Oploadet Kl. 11:42 af Kim Møller — Direkte link34 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/99003/trackback

34 Comments »

 1. Gode nyheder: Freespeechblog er tilbage med alt indhold gendannet og seneste post fra den 10. februar 2019, som var deromkring, den blev lukket.

  http://fightthepowerwithfreespeech.blogspot.com/?m=1, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 25. februar 2019 @ 11:43

 2. Kommune vælger tilsløret muslimsk kvinde som sit ansigt udadtil

  februar 23, 2019

  https://denkorteavis.dk/2019/en-svensk-by-skilter-med-muslimsk-kvindeundertrykkelse-kommunen-har-en-vanvittig-forklaring

  Kommentar by Bjovulf — 25. februar 2019 @ 12:07

 3. Sverige er så sygt og farligt så det skal isoleres og bekæmpes som et pest udbrud.

  Kommentar by Piphans — 25. februar 2019 @ 12:33

 4. Det ene øjeblik går de svenske kommunister og feminister med stor fanatisme ind for ligestilling, ligeret, kvindesager og kvinders overhøjhed, det næste øjeblik går de ind for kvindeundertrykkelse, uligeret og fjernelse af kvinders ret til at deltage i politik eller offentlige møder og forsamlinger. Ellr går de ind for begge dele på samme tid?

  Foreløbig er resultatet af kommunisternes, feministernes og gak-gak humanisternes zig-zak politik, at Sverige er ved at falde fra hinanden, at lov, orden og retfærdighed er ved at blive udskiftet med ustyrlige mængder af vold og mord, røverier og påsatte brande osv…. og at den svenske kultur, civilisation og velfærd er ved at blive afløst og trængt tilbage af vanvittige, farlige og barbariske forhold.

  Mærkværdigvis går Lars Quisling fra V, Mette F fra S og de øvrige gamle partier ind for at Danmark hurtigst muligt skal blive ligesom Sverige. Det fremgår soleklart af at de har accepteret Marokko-traktaten.

  Kommentar by Ole Jensen — 25. februar 2019 @ 12:34

 5. Kan man forestille sig at Islam smitter gennem luften, som et andet aggressivt virus?

  Alene Islams tilstedeværelse i et område gør at dele af ur-befolkningen, både røde og blå næsten bekender sig til Islam. Kan den forvirring føres tilbage til et angrebbiologisk

  Kommentar by k. m. — 25. februar 2019 @ 12:51

 6. Helt fint, at vanviddet demonstreres så åbenlyst.

  Nu kan svenskerne ikke mere lukke øjnene for, hvem der får lov til at opføre sig som herrefolk i deres land.

  Kommentar by Atterdag — 25. februar 2019 @ 13:21

 7. Jeg kommer straks til at tænke på VUC i Lyngby, der brugte en dansk konvertit og tilhænger af Hizb ut-Tahrir til at hverve elever. Promovering af Islam for skattekroner. Diversiteten kender ingen grænser.

  Vi griner af Sverige, men Danmark ender samme sted, selvom det tager længere tid. Uheldigvis ligger vi midt i mellem England, Tyskland, Norge og Sverige. Danske politiske stramninger er som at flytte rundt på Titanics dækstole….efter skibet har ramt isbjerget.

  Al historisk emperi viser, at i takt med en stigende muslimsk befolkning, stiger ufreden og konflikterne. Pakistan og Bangladesh var engang en del af Indien og hinduistisk. Afghanistan var buddhistisk. Syrien, Libanon, Egypten mm. var kristne. Spørg kopterne i Egypten, hvordan deres liv er i dag. Led efter et sted i Visegrad i fremtiden, hvis I vil være i sikkerhed.

  https://ekstrabladet.dk/nationen/politikere-raser-over-vuc-model-med-hijab-promoverer-islam-for-skattekroner/7155273

  Kommentar by Larsen — 25. februar 2019 @ 13:21

 8. k. m. — 25. februar 2019 @ 12:51 :

  Jeg har før været inde på lignende teser. Nemlig gennem Halalslagtet konsumkød.

  Kommentar by M.S. Carstens — 25. februar 2019 @ 14:07

 9. Når man kører forbi Randers på motorvejen e45 er ser et skilt med en abe.

  Godt nok en reklame for Randers regnskov

  Kommentar by Anonym — 25. februar 2019 @ 14:22

 10. Hvor godtfolk er, kommer godtfolk til. (Og omvendt.)

  Kommentar by Crass Børsting — 25. februar 2019 @ 14:39

 11. Eller er det kommunisme, feminisme og dumhed der smitter “gennem luften”? Vi kan fastslå med SYVTOMMER SØM, at det er EUs frau Merkel og de radikale og skabsradikale rødfascister i Danmark og Sverige, som har frembragt den nuværende situation med invasion/masseindvandring, nedlagte grænser og HØJAKTUELLE TRUSLER om censur, kaos, velfærdskollaps, vanvidstilstande, borgerkrig og massedød.

  V, K, S, LA, SF og R osv. synes allesammen at det er en god idé med statscensur og 8-12 års fængsel for kritiske ytringer. Og de går også ind for meget mere indvandring, og for at danskerne skal frarøves deres demokrati, indfødsret og menneskerettigheder. Ja, vi er allerede gjort til mindreværdige borgere i vores eget land. Forræderiet er totalt.

  Men det er ikke alene de almindelige menige danskere som har grund til at frygte fremtiden, og til at være yderst utilfredse med regeringen, partierne og medierne.

  Det samme gælder de 1O.OOO politifolk, de tusinder af officerer og soldater samt de tusinder af hjemmeværnsfolk. Samt de tusinder og atter tusinder af andre danskere som endnu ikke er reduceret til nokkefår og tøffelhelte. De har allesammen grund til at være vrede og bekymrede, og de kan allesammen stadig nå at gå på gaden i gule veste, eller de kan mødes og vedtage resolutioner om at Danmark ikke skal foræres væk og ikke skal gøres til en filial af Afrika og Balkan. Eller de kan i det mindste sørge for at støtte STRAM KURS og NYE BORGERLIGE.

  Se iøvrigt Snaphanen, 24nyt.dk, 18O gr, Den korte og black Pigeon/you tube om de rædselstilstande der er opstået i Berlin, Paris, Malmø og mange andre byer i EU.

  Kommentar by Ole Jensen — 25. februar 2019 @ 15:01

 12. Jamen, jeg ser det nye herrefolk allerede har sat sig til rette i Jævle.
  AT, fornuftige etniske svenskere i byen finder sig i det.
  På den anden side, er der ikke andet tilbage nu, end væbnet opstand og opgør med Reinidiotenfelt, “Svejseren”, Mona Salaud og resten af forbryderne derovre.
  Med andre ord “Det Stockholmske Blodbad v.2.0.
  I disse graffiti tider, hvor ingen rene flader går fri i det offentlige rum. Vil det være besynderligt hvis skiltet her går fri.
  Een ting må man dog lade skiltet: Der er ingen der får jern på og kører galt.
  Sådan som det ind i mellem er blevet hævdet med f.eks undertøjsreklamer på store Bill Boards ved stærkt traffikerede færdselsårer.
  Genialt!

  Kommentar by Knights Templar — 25. februar 2019 @ 15:01

 13. Suk.. Da jeg besøgte Gävle for 20 år siden slog den mig ellers som en dejlig “uberørt” “ægte svensk” by, hvis I forstår hvad jeg mener.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 25. februar 2019 @ 15:05

 14. Jeg husker også at plakaten med de 2 lyshårede svenske børn, der skulle give de fremmede den første velkomst, blev skrottet. Argumentet var, at lyshårede arier kunne have den modsatte virkning, at skræmme de følsomme brune.

  Kommentar by Menig 442 — 25. februar 2019 @ 16:20

 15. Det undrer mig ikke at svenske politikere kan finde på at sætte sådan et skilt op, men det undrer mig virkeligt at det får lov at blive stående uberørt! Bliver svenske mænd kastreret ved fødslen eller hvad fanden sker der derovre?

  Kommentar by Per — 25. februar 2019 @ 16:43

 16. Hejsan, hvor det går i Sverigstan: https://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE11205151/hemmelig-rapport-rockere-og-kriminelle-bander-har-fodfaeste-i-sveriges-stoerste-lufthavn/

  Kommentar by Anonym — 25. februar 2019 @ 18:47

 17. Sverige er tabt land…

  Kommentar by Revisoren — 25. februar 2019 @ 19:33

 18. Det gælder ikke alene Sverige; hele Skandinavien bliver et nyt Libanon.

  Kommentar by Ole Madsen — 25. februar 2019 @ 19:52

 19. OT:

  Nu vræler Olgas mor igen igen.

  JP holder mikrofonen for kællingen, og hun jamrer sig over, at en person søndag aften havde kaldt hende en møgluder i telefonen.

  Det værste ved historien er dog, at hun p.t. er på barselsorlov, og at der således er en ny Stampe på vej…

  Kommentar by Revisoren — 25. februar 2019 @ 20:00

 20. Venter på Dan Parks næste plakat med Gävle-hijab-Pippi.

  Kommentar by Sådan er det jo — 25. februar 2019 @ 20:12

 21. Eller hele Europa bliver en blanding af Libanon og en ny Sovjet-union. Medmindre modstanden mod Merkel og EU bliver så stor i Frankrig, Italien, Belgien, Holland, Polen og Ungarn osv., at unionen går i opløsning. Visse uafhængige iagttagere mener at det sagtens kan ske indenfor en overskuelig tid.

  Kommentar by Ole Jensen — 25. februar 2019 @ 20:21

 22. Reklamskylt visade kvinna i slöja – förstördes

  https://mobil.pt.se/nyheter/reklamskylt-visade-kvinna-i-sloja-forstordes-11138226.aspx

  TT19:33 | 2019-02-25

  BROTT Under helgen vandaliserades en av Gävle kommuns digitala reklamskyltar vid E4:an så pass att den slutade fungera, rapporterar Gefle Dagblad. Reklamskylten har använts till att sprida kampanjen “100 Gävlebor” som uppmärksammar att kommunen passerat 100 000 invånare.

  Förra veckan var det en kvinnlig lärare klädd i slöja som syntes på skylten för att välkomna bilisterna till staden. Läraren hade valts ut till kampanjen för att hon trots sin cancer fortsatt kämpa för sina elever i staden.[!!!]

  Kommentar by Bjovulf — 25. februar 2019 @ 20:36

 23. # 15 kl. 16.43:…. De svenske mænd er blevet åndeligt kastreret og sat skakmat af skolerne og massemedierne, som i årevis har hjernevasket børn, unge og voksne med vås og løgn om berigelse, humanisme, socialisme og kvinders klogskab og retfærdighed. Hvad der egentlig foregik i landet , blev forvansket til ukendelighed. Eller forblev i det skjulte. Idag er Sverige eN BIG MOTHER STAT hvor 97-98% af befolkningen er kørt ud på et sidespor. Demokratiet er en narresut.

  Kommentar by Ole Jensen — 25. februar 2019 @ 20:58

 24. Det er da fint at sætte advarselskilte op ved kommunegrænsen. I virkeligheden betyder skiltet jo:
  “Advarsel: De kører nu ind i Gævle.
  Perlekøer som den afbildede er hellige dyr, og må ikke generes, heller ikke selvom de går rundt på gader og stræder til gene og ulempe.”

  Kommentar by Hertz — 25. februar 2019 @ 21:10

 25. Sørgeligt.

  Kommentar by Flaskeposten — 25. februar 2019 @ 21:17

 26. Kunne Sverigesdemokraterne ikke starte et fakkeltog fra bymidten ud til skiltet og holde en transmitteret tale og herefter rive det ned eller vandalisere det…ud på nettet med dette og tag så bare tæskene og anmeldelserne…det er omkostningerne hvis man vil ændre på galskaben i sverige…hvis de ikke gør noget drastisk og tager kampen op fysisk mod systemet, kan de lige så godt nedlægge sig – Run to the forests…fight back!!!

  Kommentar by Black Watch — 25. februar 2019 @ 21:34

 27. De svenske regeringspartier og deres medløbere flirter så heftigt med migranterne og islamisterne, at der må være tale om en varm og inderlig forelskelse. Og forelskelse er som bekendt en slags sindssyge. I forvejen er disse regeringspartier blevet skrupskøre af at sniffe kommunisme, feminisme og humanisme i alt for store doser. Resultatet er skrumpehoveder med hjernebetændelse. Noget der forklarer hvorfor de helt uden hæmninger er i gang med at ødelægge deres eget land. De vil først stoppe med at bekæmpe og udrydde deres egne landsmænd, deres egen befolkning, den dag svenskerne eventuelt tvinger dem til at stoppe. Læs om forræderen Löfven og to klart forrykte kvindelige ministre på nettet.

  Kommentar by Ole Jensen — 25. februar 2019 @ 23:55

 28. Vi hører ALDRIG “vore” politikkere udtale sig om Sverige! Hvorfor egentligt ikke? Der er trods alt vort naboland, en del af vores kulturarv og del af Skandinavien.
  Svaret må være, at de derved ville blive tvunget til, at indrømme, at de selv (i superøkonomisk/-magtegoisme) er i fuld sving, mod samme kurs.
  Vi så det i december med Lars Løkke Landsforræders underskrift af FNs Migrant Pagt. End ikke DF sagde STOP for forræderiet!

  Nu ser vi allerede, at vore advarsler realiseres:

  https://24nyt.dk/nu-skal-fns-migrationspagt-bruges-til-at-afpresse-danmark/

  og det er endda kun den spæde start!

  Kommentar by M.S. Carstens — 26. februar 2019 @ 00:03

 29. POLITIKERNE HAR LUKKET BARBARIET IND I VORES SAMFUND, lyder en overskrift i den korte avis. Se også 24nyt.dk.

  Kommentar by Ole Jensen — 26. februar 2019 @ 00:19

 30. Anti-terrorkorpset bør snarest bortsprænge Bron/Broen.

  Kommentar by Iznogut — 26. februar 2019 @ 01:13

 31. https://youtu.be/0iWAwfXCslA

  Kommentar by Nielsen — 26. februar 2019 @ 02:04

 32. Apropos tildækning.

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/meldte-kvinde-for-at-baere-burka-nu-raser-han-mod-politiet/7529115

  Kommentar by Anonym — 26. februar 2019 @ 05:58

 33. Svensk politisk korrekt psykose (giv hende et lille overskæg, under næsen, på :-) :-) :-). Støt SIAD. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 26. februar 2019 @ 06:35

 34. SD-hatande kommunikationschef bakom Gävles ”affischflicka”
  Inrikes26 februari, 2019

  https://samnytt.se/sd-hatande-kommunikationschef-bakom-gavles-affischflicka/

  Sedan slutet av förra veckan har Gävles välkomstkampanj med en kvinna i hijab fått stor uppmärksamhet. Samhällsnytt har kunnat avslöja att kvinnan på skylten har kopplingar till en radikal moské. Tongångarna gick varma i sociala medier och en av skyltarna blev vandaliserad i helgen. Idag kan Samhällsnytt berätta mer om mannen bakom den kritiserade kampanjen – den fd SR-journalisten Johan Adolfsson. Gävles kommunikationschef spar inga ord när det gäller Sverigedemokraterna och menar att det är helt i sin ordning att styra publiceringar i Gävles tidningar.

  Kommentar by Bjovulf — 26. februar 2019 @ 20:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper