27. februar 2019

Cand. mag.: Hadefulde Paludan bør ikke få lov til at demonstrere – “Auschwitz blev bygget på ord…”

Tina Davidsen er cand. mag. i kultur, kommunikation og globalisering, men har læst for meget, og forstået for lidt. Herunder en kommentar i Nordjyske, skrevet son et åbent brev til Aalborg-borgmesteren, med det eneste formål at få ham til at forbyde Rasmus Paludans kommende demonstration i Jomfru Ane Gade.

Argumentationen er som følger: Paludans demonstrationer har ikke noget med ytringsfrihed at gøre, det er had. ‘Auschwitz blev bygget på ord’, så Paludan skal forbydes at ‘bygge had’ i ‘dejlige og fredelige’ Aalborg.

Fra Nordjyske.dk – Kære Aalborgs borgmester: Lad ingen bygge had i vores by.

“Sproget bærer i sig en skaberkraft på samme måde som dufte og smag skaber minder, hvilket den franske forfatter, Marcel Proust så bjergtagende smukt beskrev i sine værker. … Men lad os ikke glemme, især i disse hadefulde tider, at sprogets skaberkraft også kan bygge uhyrligheder, grimhed, hæslighed og lad os slå fast, én gang for alle, at jo, tonen i debatten og i samfundet generelt betyder noget. Ord betyder noget!

Auschwitz blev bygget på ord, blev bygget på en hadefuld leders ord og argumenter for at slå en bestemt kategori af mennesker ihjel, det grimmeste i mennesket blev skjult bag ord, den dybeste ondskab blev druknet i ord. Sprogets skaberkraft blev brugt til at retfærdiggøre massakren på seks millioner jøder.

Hvor kunne man ønske sig, at stanken af jødernes brændte hud fra koncentrationslejrene stadig hang i vores næsebor, for hvis duft skaber minder og bygger monumenter, så håber jeg så inderligt, at når den ‘hadefulde leder’, formand for det man accepterer at kalde et ‘politisk parti’, men som ikke er andet end et stort svineri og et åbenlyst had, ‘Stram Kurs’ og Rasmus Paludan, møder op i vores dejlige og fredelige by, Aalborg, for at ’svine koranen til med brændt bacon’, at vi bliver mindet om, hvad hadefulde ord kan skabe af uhyrligheder!

Så, kære Thomas Kastrup-Larsen, Aalborgs borgmester og ansvarlig for at passe på vores by, hvis du vil leve op til din titel og til din menneskelige værdighed, så må og skal du forbyde begge disse planlagte events af ‘Stram Kurs’, som bruger sprogets skaberkraft til at dække over det ledeste had og den mest forkastelige racisme ved at kalde disse events for ‘ytringsfrihed’.

Ytringsfriheden har ingen grænser, til gengæld bør vi trække en klar og tydelig grænse mellem ytringsfrihed og det eneste, man kan kalde Paludans svineri: Had! Kære borgmester, i april, hvor vi med Ordkraft på Nordkraft fejrer sprogets skønhed og skaberkraft, lad ingen hadefulde ledere nogensinde komme og bygge had i vores by!

(‘Alex lille A’ truer Rasmus Paludan på Snapchat, 25. februar 2019; Collage: Twitter)

Oploadet Kl. 02:55 af Kim Møller — Direkte link46 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/99045/trackback

46 Comments »

 1. En cand mag oven i købet i kommunikation, som vil stække ytringsfriheden. Er vi ikke efterhånden vant til at såkaldt uddannede mennesker vil lukke munden på dem der siger noget de ikke selv er enige i eller sympatiserer med? De er desværre ofte utolerante enøjede journalister, som er alt andet end journalister, hvilket man kan overbevise sig om ved at se Tommy Robinsons seneste film: Panodrama – An Expose of the Fake News BBC. Men igen, ingen af os er andet end fascistoide racistiske ekstremt højreorienterede nazister i deres øjne. Til orientering kan oplyses at nazismen var banksternes opfindelse og blot en forlængelse af 1. verdenskrig. Profitterne mangedobledes under verdenskrigene. Se War is a Racket skrevet af en højt dekoreret amerikansk officer i 1935. Og læs Gary Allens Ingen tør kalde det en konspiration.

  Kommentar by Nielsen — 27. februar 2019 @ 03:26

 2. Og hvis Nordkraft er fejringen af skaberkraft og sprog siger jeg bare -Tak for kaffe. Dårligere bog skal man lede længe efter. Jeg går ud fra hun refererer til Jacob Ejersbos makværk fra nullerne.

  Kommentar by Nielsen — 27. februar 2019 @ 03:36

 3. Interessant indblik i dansk universitetshumaniora. Hvis ikke mit engelske svigter mig, mener hun nærmest, det var synd for Charlie Hebdo-morderne:

  “Allah is great and we have killed Charlie Hebdo…..I thus use the case of “Charlie” as a way to conduct a double inquiry into human consciousness and the vulnerability of social reality, asking why we see “radicalization and not “stigmatization” while at the same time reflecting deeper on epistemology, ontology and axiology.
  [..]
  I will question the dominant discourse of “radicalization” by introducing the hypothesis of “stigmatization” as a way to “see Charlie”……Rather, I have been curious to “see” what “Charlie” could tell me about the vulnerability of social reality.”

  https://projekter.aau.dk/projekter/da/studentthesis/who-is-charlie-radicalization-or-stigmatization-a-goffmanesque-gaze(4f5eac88-aac9-4a58-994a-36415dd8efce).html

  Kommentar by Snaphanen — 27. februar 2019 @ 03:42

 4. Og nåh ja så repeteres de seks millioner. Som nu er kogt ned til 1.5 mio. For nu at lade tvivlen komme hende kand mag’en i kultur,kommunakition og globalisering tilgode kan vi nedsktive muhammedanernes mord nedskrive til 67,5 millioner mennesker mange af dem jøder, da de jo kommer fra samme sandede områder. Hvem var da blodtørstigst?

  Kommentar by Nielsen — 27. februar 2019 @ 03:47

 5. >3 Snaphanen
  Jeg får beskeden:
  Siden kunne ikke findes
  Dette kan skyldes at informationen er slettet eller flyttet. Vi undskylder ulejligheden
  når jeg klikker på linket.
  Desuden skal nedsktive erstattes med lade i min kommentar 03:47

  Kommentar by Nielsen — 27. februar 2019 @ 03:53

 6. Hvis konen har et problem med tonen, skulle hun prøve at høre hvad muslimerne råber i paludans videoer, (også om jøder) eller bare på gaden en helt almindelig hverdag! Fucking danskersvin..

  Glemte jeg at sætte det sidste i citationstegn? Det tror jeg egentlig ikke.

  Kommentar by Per — 27. februar 2019 @ 04:26

 7. Auschwitz … resultatet af naziernes invitation til millioner af kulturfremmede og -fjendske indvandrere, som kvitterede for gratis boliger, lægehjælp, uddannelse, penge for ikke at arbejde osv, med voldtægter, drab, røverier osv.

  Jo, det er en fin sammenligning,

  Jeg ville gerne skrive noget grimt om integrationsmadrassen, men den sindige jyde har gjort det bedre: “… har læst for meget, og forstået for lidt. ”

  … jamen for Helvede da … sindssyge kælling!!!

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. februar 2019 @ 04:57

 8. Nielsen. Nej, hun taler om et kulturhus i Aalborg

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 27. februar 2019 @ 05:59

 9. Auschwitz eller gulag.
  Immer og altid nazi sammenligning.
  Warum kan en dansk frihedskæmper ikke få lov til at tale frit. Hate spreder und min bare popo. Ytringsfrihed en lejr i Sovjetunionen. Syng hellere foran moskeerne!

  Kommentar by P — 27. februar 2019 @ 06:11

 10. Paludans ord bygger på den passivitet, som de politisk korrekte har bygget op med Deres moral, overfor den undertrykkelse og had til den frihed vi har, som Islam skaber i De unge menneskers sind. Paludans ord har ligeså meget med ytringsfrihed at gøre- som Tina Davidsens forsøg på at undergrave ytringsfriheden. Ausschwitz, som hun forvrænget perverst sætter ind i den sammenhæng, har (intet) ligeså meget at gøre med Paludan som hende selv. Der er ingen der har opfordret til at gasse nogle, så hendes perverse moral bygger på hendes selvfrelste univers, som hun vil pynte sig med, og på hendes afstumpede ingorering af den virkelighed som Islam skaber. Islam er og bliver en- uskeulær diktatorreliggion med dens Førerprofet, men det er hun for atstumpet fej til at ville forholde sig til. Derimod søger hun bevist cencur i hendes fejhedsideal i forhold til virkeligheden, som Paludan udfordre og forholder sig til.
  Støt SIAD. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 27. februar 2019 @ 07:00

 11. Davidsen, hrmm..endnu selvmordssmovs, eller?
  Og hun taler om had!
  Har hun fabuleret over historien om hønen og ægget. Og hvad der kom først?
  De kæleperkere denne spejlblanke suicidale føle-føle ko beskytter og forsvarer udviser et HAD mod OS, der er årsag til – og får Paludan’s afstandtagen til at blegne.
  Har det sinds-syge kvindemenneske ovrhovedet foretaget denne evaluering, inden hun slår SINE had-prutter?
  Sammenligningen mellem vor tids “jøder” og tredivernes og fyrrenes, sådan som hun får det til at fremstå, har ingen gang på jord. Andet end dén hun har i hovedet.
  Hvor lang tid skal man ha’ læst og studeret, for at ende op så uvidende?

  Kommentar by Knights Templar — 27. februar 2019 @ 07:22

 12. De politisk korrekte føler, i stedet for at tænke.
  Hendes statsbetalte uddannelse er penge smidt ud af vinduet.

  Kommentar by k.m. — 27. februar 2019 @ 07:27

 13. Hvad siger koen til de skræmmende mange Hizb-ut-prutte-rutte-rut had-manifestationer med optog af i 10-tusindvis mørkemænd i nattøj, der marcherer på Nørrebro lagt op på Youtube. Med shariavagter und alles (Allahs)?
  Cunt!

  Kommentar by Knights Templar — 27. februar 2019 @ 07:29

 14. #3
  “….while at the same time reflecting deeper on epistemology, ontology and axiology”.
  Det er som regel et tegn på dårlig sproglig formåen, når man må ty til ordvalg de færreste forstår.

  Kommentar by Al — 27. februar 2019 @ 07:31

 15. Tina Davidsen er cand. mag. i kultur, kommunikation og globalisering, men ude af stand til at lave en kommunikativ analyse af Paludan og nazismen. Nej, Auschwitz blev ikke bygget på ord (det skulle da lige være overskriften til lejren “Arbeit macht Frei” – noget som over halvdelen af indvandrerne ikke lever op til) men formidlede ideologier om racehygiejne, degenereret race og at jøderne styrede den internationale finans kapital. I modsætning til muslimer i dagen Danmark var jøder velintegrerede i det tyske samfund.
  Som forsker i globalisme må Tina Davidsen have lagt mærke til den verdensomspændende hadtale der føres fra muslimsk side mod den vestlige verden og dens syge livsform. Ellers prøv at læse Koranen, der er fyldt med had mod vantro. Beskrivelsen kafir, kuffar, kufir, kaffir er et arabisk ord der betyder “de vantro”, “hedning” eller en person der skjuler, benægter eller dækker over sandheden optræder 347 gange i Koranen. Eller prøv at læse om jiihad i Haddit så får du hadtale i metermål.

  Kommentar by BeCool — 27. februar 2019 @ 07:43

 16. Nej, Tina Davidsen.

  Auschwitz blev ikke bygget på ord!
  Auschwitz blev bygget med inspiration fra Sovjetunionen, som havde den første koncentrationslejr i brug ti år før, nationalsocialisterne byggede deres første.

  For øvrigt oplyste Danmarks Radio utroligt nok for mange år siden, at Sovjetunionen nedlagde deres sidste koncentrationslejr i løbet af sommeren 1983!

  Kommentar by Karsten Lund — 27. februar 2019 @ 08:26

 17. Det er ægte rød komik. Kim er blevet stand up. Det er som at høre adolfine Hitler anklage jøder for at være Adolf Hitler. Gone.. Invasions onani

  Kommentar by Gaflen — 27. februar 2019 @ 08:27

 18. >8 Lukket fest skrid hjem
  Nå men så fik jeg luftet min tilfredshed over at Jacob Ejersbo ikke findes blandt os længere. Havde det dog bare været Pelle Dragsted i stedet.

  Kommentar by Nielsen — 27. februar 2019 @ 08:34

 19. @ Nielsen: Prøv denne https://projekter.aau.dk/projekter/da/studentthesis/who-is-charlie-radicalization-or-stigmatization-a-goffmanesque-gaze(4f5eac88-aac9-4a58-994a-36415dd8efce).html

  Kommentar by Snaphanen — 27. februar 2019 @ 08:36

 20. DENNE PRIMITIVE FØLE-FØLE KO’s udgydelser er garanteret resultatet af lav IQ plus radikal/ marxistisk indoktrinering, sådan som den foregår i visse studentikose miljøer. Kommunister har en lang tradition for at bytte rundt på op og ned, sort og hvidt, ret og vrang.

  Føl-føle koen er som mange kvinder fra de rødradikale/ rødfascistiske miljøer fuld af ord, der vækker sympati og anerkendelse hos de skøre røde kugler hun er omgivet af, men som i realiteten bakker op om den udryddelse af danskheden og danskerne, den udslettelse af vores civilisation, demokrati, nation, velfærd og fremtid som Lars Quisling, Mette Frederiksen og Marianne Helved osv. lægger op til, via Marokko-pagten mv.

  Tina kan ikke få nok af afrikanisering og islamisering. Hun er en feltmadras som er hadefuld og fuld af foragt for sit eget folk og fædreland, og fuld af beundring for det barbari, det gangstervælde og det fascistiske voldsregime som snart kan blive resultatet af islamisternes invasion.

  Hun er en uddannet idiot, men stadig en idiot.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 27. februar 2019 @ 08:37

 21. michael unna
  ikke for at sige noget ondt om dig og SIAD, men giver du mig ret i at der mangler koordination i kampen mod Islam?

  Du har din lille gruppe, Paludan har sin enmandshær, Morten Uhrskov med Dansk Samling som er dem der lige falder mig ind, plus Nye Borgerlige som er tættest på at blive valgt ind.

  Det er grotesk at Riskær Pedersen samler over 20000 stemmer på få måneder, mens bortset fra Nye Borgerlige har de små Islamkritiske bevægelser måske 10000 stemmer i alt.

  Jeg er ikke politisk aktiv, men foreslår at man samler al viden og gå-på-mod i Eet parti, f.eks. Nye Borgerlige. Det mindsker stemmespild, og giver langt større handlekraft. Det er klart nogen holdninger skal rettes til og der skal lægges en fælles strategi, men det lykkedes da nogenlunde for Dansk Folkeparti. Det er bare synd de giver køb på for mange mærkesager.

  Selv Kristendemokraterne og Folkekirken modarbejder vores kultur og sammenhængskraft, så vi er sgu da under angreb fra alle sider.

  Dumme, indoktrinerede, og desværre højtlønnede “forskere” får al taletid i medierne. De fleste Tina Davidsen typer vil forsvarer deres bødler, hvis de bliver overfaldet og beriget i en baggård i Jomfru Ane Gade.

  Selv om Black Watch lægger hårdt ud, tror jeg at jeg slår vedkommende i at være pessimist.

  Kommentar by k.m. — 27. februar 2019 @ 08:42

 22. Man har svært ved at tage en person alvorligt som kun har læst bøger andre har skrevet.

  Kommentar by Jp — 27. februar 2019 @ 08:52

 23. “Vores dejlige og fredelig by:” https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/sjette-mand-filmede-mens-fem-taeskede-loes-paa-16-aarige-oliver/7532586

  Disse typer som Tina Davidsen er hjernevaskede. Lige meget hvor mange islamiske terrorangreb der rammer i Europa, lige meget hvor meget kriminalitet de fremmede begår så fatter de ikke hvor det bær henad.

  Kommentar by Johnson — 27. februar 2019 @ 09:04

 24. Stakkels dreng i øvrigt.

  Kommentar by Johnson — 27. februar 2019 @ 09:09

 25. Det er mig en kilde til evig undren, at kryptojøder konstant har travlt med at hjælpe islamister?
  Der må være noget de ikke har forstået, og heller ikke hende her-
  Islamisterne vil slå jøder ihjel!
  Hvorfor vil I ikke se det? Hvorfor vil I ikke forstå det?
  Davidsen, Jakobsen, Israelsen- hvornår vågner I, har I glemt Dan Uzan?

  Kommentar by Hul igennem? — 27. februar 2019 @ 09:14

 26. DE RØDRADIKALE TINA-TYPER, og de skabsradikale/falske borgerlige i V, K og LA, helmer ikke før Danmark er blevet omdannet til een stor AUSCHWITZ-KZ-LEJR for danskerne.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 27. februar 2019 @ 09:26

 27. “Cand. mag. i kultur, kommunikation og globalisering.” Da jeg var dreng, var der noget, der hed cand. mag. i historie, i oldtidskundskab, i dansk, osv. Men cand. mag. i globalisering siger meget om de nye tider vi lever i.

  Kommentar by Ole Madsen — 27. februar 2019 @ 09:30

 28. >Karsten Lund — 27. februar 2019 @ 08:26

  England havde koncentrationslejre allerede under Boerkrigen omkring år 1900.

  Kommentar by Erik — 27. februar 2019 @ 09:32

 29. En koncentrationslejr er en lejr, hvor man koncentrerer medlemmer af folkegrupper, som man ønsker at isolere fra resten af samfundet.
  Boere i Sydafrika, japanere i USA under 2.VK etc.
  Fangerne kan man behandle mere eller mindre godt, i yderste fald med alt for lidt mad, kulde og hårdt arbejde til døden eller decideret henrettelse.
  Vi burde selvfølgelig have koncentrationslejre i Danmark, hvor 1-4. generations fupflygtninge skulle interneres til de kunne udsendes, hvis de ikke døde af alderdom i mellemtiden.

  Kommentar by Træt — 27. februar 2019 @ 09:46

 30. Snaphanen 03:42 og 08:36. Enig i “Interessant indblik i dansk universitetshumaniora.” (ad linket får jeg også ‘Siden kunne ikke findes. Dette kan skyldes at informationen er slettet eller flyttet. Vi undskylder ulejligheden’)

  Hvor mange millioner kroner betaler danske skatteydere om året/måneden til disse universitets pampere, der aldrig har ønsket at sætte sig ind i videnskaben og blot docerer de evigt rigtige røde dogmer?

  Rasmus Paludan kan som en ny Mogens Glistrup juraen på fingrene, så hvis de frelste røde ønsker at stoppe hans demoer, må de få en lov vedtaget i folketinget, der ulovliggør dem. En lex Ramus Paludan?

  Det vil i givet fald blive interessant at høre de rødes begrundelser.

  Kommentar by A-mad — 27. februar 2019 @ 10:13

 31. tilføjelse til 10:13. Jeg fik siden på dette link (som du nævnte med .html)
  https://projekter.aau.dk/projekter/da/studentthesis/who-is-charlie-radicalization-or-stigmatization-a-goffmanesque-gaze(4f5eac88-aac9-4a58-994a-36415dd8efce).html

  Kommentar by A-mad — 27. februar 2019 @ 10:19

 32. Oprindelig var ordet KZ-LEJR et ord der lød ret uskyldigt, og som skulle skjule at der var tale om ikke bare en fange- eller straffe -lejr, men en udryddelses- og dødslejr.

  Hvad angår Europa og Danmark som een stor udryddelseslejr, (se kl. 9.26-nr. 25) vil det nemt blive resultatet hvis Kalergi-planen og frau Merkels Marokko-pagt ikke stoppes af den voksende modstand i EU-landene. For det som EU og Merkel mfl. planlægger, er at indføre CENSUR og at flytte det halve Afrika og Mellemøsten til Europa. Flere hundrede millioner/ op til en milliard…. afrikanere og arabere vil man give ret til at slå sig ned i Europa og Skandinavien. Det vil stensikkert få store, farlige og rædselsfulde konsekvenser at lade så mange krævende, utaknemmelige, agressive, voldelige, kriminelle, stridbare og fanatiske migranter flytte ind i vores lande. Islamisterne betragter alle hvide europæere som lavtstående, vantro, urene og skadelige. Når de bliver mange nok vil de indsamle og massemyrde os. På samme måde som de har praktiseret det i Mellemøsten og Afrika.

  Se Snaphanen og nettet om uroligheder, blodbade, terror og kriminalitet i Paris, London, Malmø, Bruxelles og mange andre byer.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 27. februar 2019 @ 10:32

 33. Bemærk at V, K, S, SF og R m.fl. har godkendt og tilsluttet sig den Marokko-pagt som lægger op til Danmarks ødelæggelse.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 27. februar 2019 @ 10:37

 34. Og psykopaten Tina Davidsen burde aldrig have haft vores skattekroner til at studere for, for hun er åbenbart ikke i stand til at forstå ganske almindelig dansk logik og moral, svineri med vores penge. Tina Davidsen skod so.

  Kommentar by Piphans — 27. februar 2019 @ 11:13

 35. >19 Snaphanen
  Stadig samme resultat.

  Kommentar by Nielsen — 27. februar 2019 @ 11:13

 36. “Hvor kunne man ønske sig, at stanken af jødernes brændte hud fra koncentrationslejrene stadig hang i vores næsebor…” – Citat Tine Davidsen, cand. mag i kommunikation.

  Det var sådan cirka den ulækreste sætning, jeg har læst i lang tid. Men Tine behøver ikke vente længe, for hvis islam tager over, så går det jo netop sådan.

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-3627063/ISIS-burn-19-Yazidi-girls-death-iron-cages-refused-sex-jihadists.html

  Kommentar by Sådan er det jo — 27. februar 2019 @ 11:14

 37. 35 Nielsen.

  La’ vær’ at klikke på linket. Kopier det inklusiv .html-endelsen og sæt det ind i browserens linkfelt. Så virker det.

  https://projekter.aau.dk/projekter/da/studentthesis/who-is-charlie-radicalization-or-stigmatization-a-goffmanesque-gaze(4f5eac88-aac9-4a58-994a-36415dd8efce).html

  Kommentar by Sådan er det jo — 27. februar 2019 @ 11:16

 38. Hvis værtshusholderne i Jomfru Ane Gade er lidt vakse, så opkalder de en cocktail efter Paludan? – Må jeg foreslå “Stormy Paludan”

  Stormy Paludan Cocktail:
  10 cl Stroh Rom 80%
  Et par stænk Angostura Bitter
  Fyld op med Kentocky Breakfast Stout
  Serveres i høje glas
  (pynt, såsom citronskiver, paraplyer, m.v., er ikke nødvendig)

  Kommentar by T. Flodur — 27. februar 2019 @ 11:30

 39. tilføjelse til 10:19. Døm selv. Intro til Tina Davidsens kandidatspeciale på AALBORG UNIVERSITET. (Min oversættelse)

  “Hvem er Charlie”. Radikalisering eller stigmatisering: En Goffmanesque Gaze: Dekonstruktion af rammerne for “Charlie”. En Goffmanesque Gaze på sårbarheden af “social virkelighed”

  Studenteropgave: Speciale
  Tina Davidsen. 4. semester, Kultur, Kommunikation og Globalisering, Kandidatuddannelse

  “Allah er stor! On a tué Charlie Hebdo! ” Allah er stor, og vi har dræbt Charlie Hebdo.

  Efter angrebet på det franske satirisk magasin “Charlie Hebdo” reagerede verden ved at sige “Je suis Charlie”.

  Hvem er Charlie, jeg undrede mig og besluttede at gøre “Charlie” til en undersøgelse af sårbarheden af den sociale virkelighed med en Goffmansk kynisk sociologisk læsning.

  Jeg bruger således sagen om “Charlie” som en måde at foretage en dobbelt undersøgelse af den menneskelige bevidsthed og sårbarheden af den sociale virkelighed, ved at spørge hvorfor vi ser “radikalisering og ikke” stigmatisering “og samtidig reflekterer dybere på epistemologi, ontologi og axiology.

  Jeg vil bestræbe mig på at tilbyde et alternativt syn på hvordan man bruger teori, metode og empiri ved at gøre mit speciale hovedsagelig teoretisk. Mit mål er at udfordre traditionel forskningsdisciplin ved at foreslå en alternativ måde at reflektere over epistemologi og ontologi

  Jeg vil stille spørgsmålstegn ved den dominerende diskurs af “radikalisering” ved at introducere hypotesen om “stigmatisering” som en måde at “se Charlie” på.

  Stigmatiseringsrammen er en måde at reflektere over placeringen af vores “moralske ansvar” såvel som over hvor vi “placerer” moral, når vi “ser”.

  Mit arbejde er filosofisk-teoretisk refleksion over, hvordan vi “ser” den sociale virkelighed både som sociale aktører og som forskere.

  Selvom jeg implicit kunne tillægges en holdning ved den blotte brug af hypotesen om “stigmatisering”, har jeg ikke tænkt på denne afhandling som et politisk manifest.

  Jeg har snarere været nysgerrig efter at “se”, hvad “Charlie” kunne fortælle mig om sårbarheden af den sociale virkelighed og jeg låner ordene fra den usynlige hånd, der førte mig gennem denne afhandling, Erving Goffmans hånd;

  “I can only suggest that he who would combat false consciousness and awaken people to their true interests has much to do, because the sleep is very deep. And so I do not pretend here to provide a lullaby but to sneak in and watch the way people snore” (Goffman, 1974; 1986, p. 14). Goffman, E. (1974; 1986) Frame Analysis: An Essay on the Organization of Experience Boston: Northeastern University Press edition.

  I denne afhandling skal jeg “se folk snorke” ved at spørge; Hvem er Charlie.”

  Min kommentar (A-mad)
  Socialkonstruktivismen (universitets marxismens livsforlængende transplantation) misbruger sociologen Ervings Goffmann. Han studerede hvordan lukkede institutioner som fængsler og sindsygeanstalter påvirkede og ændrede de indsattes normer og holdninger, så de fjernede sig fra det omliggende samfunds normer og holdninger. De blev ‘institutionsmennesker’, der ikke kunne klare sig, når de kom ud i den virkelige virkelighed.

  Synsvinklen er stadig brugbar, hvis man vil analysere “dansk universitetshumaniora” :-)

  Ja, Goffman misbruges af Socialkonstruktivismen (universitets marxismens livsforlængende transplantation). Han kan ikke forsvare sig. Han døde i 1982.

  Erving Goffman var en canadisk mikrosociolog. Goffman tog sin B.A. ved universitetet i Toronto i 1945 og sin M.A. og Ph.D. ved universitetet i Chicago* i henholdsvis 1949 og 1953. Goffman udviklede teorier, der kan karakteriseres som symbolsk interaktionisme.
  Wikipedia
  Født: 11. juni 1922, Mannville, Canada
  Død: 19. november 1982, Philadelphia, Pennsylvania, USA

  *Erving Goffman var en del af Chicagoskolen (sociologi), sociologisk forskning i livsformer, levevilkår og urbanisering, der især i første halvdel af 1900-t. blev udført ved University of Chicago, hvor Albion Small (1854-1926) havde etableret verdens første sociologiske institut i 1892. (…)

  Empirisk var et gennemgående tema i Chicagoskolens arbejde spændingen mellem kulturel træghed og social assimilation blandt samfundets (byens) mange immigranter, etniske og andre sociale grupper. Metodiske nyskabelser var biografiske analyser, “livshistorier”, og deltagerobservationer. (Klip fra den store danske)

  Kommentar by A-mad — 27. februar 2019 @ 11:34

 40. Tina Davidsen er en dygtig og velopdragen dhimmi, som har fattet hvad der skal til for at leve nogenlunde fredeligt sammen med islam. Man skal bare opføre sig og tale med den største respekt – og ellers holde kæft. Lige som kvinder og seksuelle og religiøse minoriteter i lande, som vi normalt ikke sammenligner os med.

  Kommentar by BE — 27. februar 2019 @ 12:19

 41. I >21 står der det jeg mangler – 1)at I skal koordinerer jeres store viden om emnet og formidle det korrekt – 2)at jeres super fakta tjek forsætter så vil det helt sikkert blive en win win situation – også økonomisk.

  Fra >21
  “michael unna
  ikke for at sige noget ondt om dig og SIAD, men giver du mig ret i at der mangler koordination i kampen mod Islam?

  Du har din lille gruppe, Paludan har sin enmandshær, Morten Uhrskov med Dansk Samling som er dem der lige falder mig ind, …….
  Kommentar by k.m. — 27. februar 2019 @ 08:42”
  VH Thorkild

  Kommentar by Thorkild Pedersen — 27. februar 2019 @ 12:59

 42. 21) KM. Jo jeg giver dig ret. Jeg foreslår blot SIAD, som et udgangspunkt, og jeg mener de fortjener det (Ja det er pessimisme på reelt grundlag at Klaus Riskjær Petersen let og elegant kan få 20000 underskrifter og SIAD og Paludans- stram kurs- ikke kan, men hvad andet er der at gøre end at reklamere). SIAD bør være en paraplyorganisation i modstanden imod Islam. Vi kan jeg blive ved med at øse ud og op af alle de eksembler der er grundlag for at få stoppet Islam og dens indflydelse her og nu. DF har gjort det meget godt, men er oppe imod resten af Folketinget. Selvfølgelig er de ikke perfekte, men de er nu engang de Eneste der er derinde. Så jeg mener der burde være græsrodorganisation, som papaplymassigt kunne give et modspil. DDF har også gjort det godt, men er ikke udadvendt nok. SIAD fortjener alt den respekt og opbakning de kan få. Derfor fortsætter jeg (Hvad andet er der at gøre? Der er også det nye General Identitære og sikkert andre, men herhjemme synes jeg SIAD fortjener den opbakning efter alt det de har stået model til). Derfor Støt SIAD. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 27. februar 2019 @ 19:57

 43. Ja Snaphanen 03:42 “I’ve been curious to see” . Typisk akademiker – lingo, som er omskrivning af “lige nu prøver jeg at vride alle anerkendte teoretikere fra det 20. århundrede, så de passer ind i mit stivnede verdensbillede”. Misbrug af Goffman, der introducerede en sociologisk metode.

  Kommentar by Uno — 27. februar 2019 @ 19:59

 44. Tina Davidsen, cand. mag. i kultur, kommunikation og globalisering, er et tydeligt eksempel på, at vore universiteter, nu til dags, er storproduktcenter af Lav-IQere med “fine” titler og et, for mig ukendt, stort spild af skattekroner. Dertil kommer det mest katastrofale: Deres tro på, at de selv går fri af iSlammets barbari, som allerede har taget sin start udi hverdagsterroren på gader og stræder i vort før så harmoniske land, hvor et ord var et ord og to mod en ikke vort bord.

  Tænk, at man kan hade sine egne børn og efterkommere så meget, at man ordret baner vejen for deres bødler? Og hader sin bys/sit lands medborgere og arvinger så meget, at man vil skjule sin egen sympati for nazismens/iSlamismes jødeudryddelse ved at beskylde dem for det had, som hun selv er aktiv for at fremme?

  Jeg forsager djævelen og alle hans gerninger og al hans væsen!
  Jeg forsager ALLE hans tilbedere og afskyr hver og en af hans nyttige idioter og jeg foragter enhver der tjener penge/præstige derpå!
  Og sådan er det, i Faderens, Sønnens og Helligåndens navn. Amen.

  Tina Davidsen, cand. mag. i kultur, kommunikation og globalisering, har hermed mit ord for, at hun af mig er dybt foragtet!

  Kommentar by M.S. Carstens — 27. februar 2019 @ 22:26

 45. Rettelse:
  ….,har hermed mit ord for, at hun af mig er dybt afskyet og foragtet!

  Kommentar by M.S. Carstens — 27. februar 2019 @ 22:48

 46. >37 Sådan er det jo
  Takker for hjælpen.

  Kommentar by Nielsen — 28. februar 2019 @ 01:32

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper