27. februar 2019

Panodrama: BBC samarbejder med venstreradikale ‘Hope Not Hate’ om Tommy Robinson-‘takedown’

Det er sjældent jeg ser en timelang net-dokumentar i fuld længde, men i dag gjorde jeg den berømte undtagelse. Tommy Robinson har netop offentliggjort sin 63 minutter lange ‘Panodrama’-dokumentar omhandlede BBC’s kommende Panorama-udsendelse om ham. Der er mange detaljer, som kunne skæres fra, men det nu alligevel virkelig godt skruet sammen. BBC-teamet må have det lidt som efterforskeren Kujan i slutningen af ‘The Usual Suspects’ (1995). Den scene hvor det går op for ham, at han har været statist i et spil perfekt orkestreret af krøblingen Verbal Kint (Kevin Spacey). Tommy Robinson 1 – BBC 0.

Tommy Robinson udstiller BBC’s samarbejde med venstreradikale ‘Hope Not Hate’, og hudfletter BBC-produceren John Sweeney på alle tænkelige måder. Han er hele tiden flere skridt foran, og hvis Sweeney troede han kunne intimidere Robinson, så tog han i den grad fejl. Uden skjulte optagelser og pro-aktive fælder var det ikke lykkedes, men da Robinson afleverer sin afsluttende monolog og forlader stedet – ligner Sweeney & Co. skrøbelige statuer der er ved at vælte. Læs eventuel omtale hos Breitbart.

Screencaps

Oploadet Kl. 13:01 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/99059/trackback

18 Comments »

 1. Den er simpelthen epic den her doc – se den!

  Kommentar by Johnson — 27. februar 2019 @ 13:55

 2. BBC og DR er næsten det samme. Det er BBC og SVT også.

  Syndebukken i USA er : CNN

  Kommentar by Ewing — 27. februar 2019 @ 14:06

 3. ALT INDTIL NU tyder på at Tommy Robinson er en ægte helt, en begavet, ædel og beundringsværdig skikkelse som kæmper for sandhed og ret. Han er mere værd end 1O.OOO af de feltmadrasser, pladderhumanister og røde/sorte sataner der bagtaler ham og prøver at kvæle hans ytringsfrihed. Ja, som endda har forsøgt at få ham myrdet. Hans forsvar for de mange børn der blev pint, mishandlet og groft udnyttet af islamist-migranter, er en kamp der bør støttes af ordentlige mennesker, og som heldigvis også bliver det. Det er deres opbakning og protester i gaderne som har hindret det politiske-juridiske system i at arrangere et mord på Tommy i et af Londons fængsler.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 27. februar 2019 @ 14:11

 4. Der er nok god grund til at man stemte for at slaverne nu skal til at betale licens over skatten.
  Det kunne være man snart selv skulle til at gå “undercover” og lave lidt rav i den. Hvis ikke røvhullerne bliver afsløret så bliver de ved.

  Kommentar by Hagmann — 27. februar 2019 @ 14:56

 5. Du glemmer at nævne at Tommy Robinsons Facebook & Instagram konto kort tid efter blev lukket og han er ikke alene om det adskillige andre konservative kommentatorer og lignende har også fået slettet deres kontoer. Helt uden grund.

  Kommentar by Anders — 27. februar 2019 @ 15:27

 6. Link til kommentar 5.
  https://www.facebook.com/thetommyrobinson
  https://www.instagram.com/realtommyrobinson/

  Kommentar by Anders — 27. februar 2019 @ 15:31

 7. Off topic: http://fightthepowerwithfreespeech.blogspot.com/ er på igen.

  Kommentar by Va Sawva — 27. februar 2019 @ 15:44

 8. Relevant.
  https://www.globalaim.co.uk/

  Kommentar by Peter Buch — 27. februar 2019 @ 17:30

 9. https://www.jihadwatch.org/2019/02/facebook-bans-tommy-robinson-falsely-claiming-he-calls-for-violence-against-muslims

  Kommentar by k. m. — 27. februar 2019 @ 17:36

 10. BÅDE I ENGLAND, Frankrig, Tyskland, Italien, Ungarn, Polen og Belgien etc. er der en vågnende bevidsthed om at godhedsindustrierne, EU og mange af de gammelkendte politikere og medier er folkets fjender. Fjender som er så gale, korrupte og hensynsløse, at Europas fred, sikkerhed og hele kultur er i fare for at gå tabt. Med Kalergi-planen og Marokko-pagten er det blevet krystalklart for enhver der følger med og ikke er underbegavet, at EU og Merkel/Macron ønsker at flytte mellem 5OO og 1OOO millioner evighedsturister fra Afrika og Arabien til Europa.

  Resultatet vil blive en katastrofe lige så frygtelig og blodig som 2. verdenskrig. Eller endnu værre.

  Det er bl.a. for at stoppe denne politik, at de gule veste nu demonstrerer i Paris, London, Berlin og 25 andre byer.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 27. februar 2019 @ 18:05

 11. PS: Længe før vi når de 5OO eller 1OOO millioner, kan lov og orden og den europæiske demokrati-struktur bryde sammen. Og derved vil flodbølgen blive ustoppelig. Merkel og EU spiller et vanvittigt og dødsensfarligt spil med Europas fremtid.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 27. februar 2019 @ 18:11

 12. ….kan de europæiske befolkningers evne til at forsvare sig på effektive og hensigtsmæssige måder bryde sammen. Europa kan blive opløst og ødelagt indefra….

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 27. februar 2019 @ 18:16

 13. Det har været interessant at følge engelske mediers uhyre sporadiske dækning af den dokumentar. Sjældent har man set en lille mand banke etsystem mere. David og Goliath .

  I dag har de så fået Amazon til at fjerne Tommys bog. http://snaphanen.dk/2019/02/27/peter-szijjarto-eu-lying-about-border-protection/

  Kommentar by Snaphanen — 27. februar 2019 @ 18:24

 14. Mon ikke samme afsløring kunne gøres i DK?

  Når jeg ser hvor indspiste “journalisterne” på DR,TV2 og specielt Radio 24Syv, så har jeg ikke meget tiltro til at det samme ikke også sker der.

  Hvorfor kunne politiet slippe godt fra terrorangrebet i KBH, var det fordi både DR og TV2 skal have god adgang til politiet?

  Vi mangler bare en Tommy i DK

  Kommentar by Anders Nielsen — 27. februar 2019 @ 18:24

 15. Fuldstændig samme tendens i hele vesteuropa. MM er fyldt til bristepunktet med marxistiske syrehoveder. Tommy er en helt.

  Kommentar by Flaskeposten — 27. februar 2019 @ 19:29

 16. Det er fremtiden for os alle ligegyldigt hvilken retning man bekender sig til. Alle bliver jaget vildt hvis de kritiserer MSM, regeringen, politiet, islam og hvem der nu sidder på magten.

  I dagens overvågningssamfund er der ingen der kan vide sig sikker på hvem og hvad der lurer på en.

  Kommentar by Santor — 27. februar 2019 @ 20:47

 17. 14. Anders Nielsen
  Vi har Rasmus P
  Tommy støttes i England, og Rasmus størres i Danmark.

  Kommentar by Sindsro — 28. februar 2019 @ 00:23

 18. Der findes ikke, ved Marx, Lenin, Stalin, Pol Pot, Kim Il Jung, Hitler og Mao, noget der hedder Venstre Radikale….Der findes kun noget , ved Churchill, noget grimt og ondt der hedder Højre Radikale….og de er meget meget meget onde :-) :-) :-). Støt SIAD. God Torsdag. :-). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 28. februar 2019 @ 06:35

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper