27. februar 2019

Uffe Elbæk i Berlingske om ‘vold, trusler og tilsvininger’: Eksemplificerer med sjov Facebook-opdate…

Jeg er ikke i tvivl om at Uffe Elbæk (Zenia Stampe mfl.) modtager tonsvis af hadske kommentarer, og det der er værre. Det må derfor være muligt at finde et bedre eksempel på ‘vold, trusler og tilsvininger’ end en humoristisk Facebook-opdatering, jeg skrev fra bilen under Folkemødet sidste år. Det var ikke et lig i Alfa’ens bagagerum (indsæt trommesolo), men pattegrisen til Camp Trump. Man kan diskutere om det er upassende eller dårlig stil, men hold nu op – det er ikke en trussel.

En historie fra Berlingske – ‘Jeg har fået billeder af et lig, der er tapet til, i bagagerummet på en bil’.

“Flere politikere oplever vold, trusler og tilsvininger. Denne artikel er ét af en række vidnesbyrd, som forskellige folketingspolitikere har fortalt til Berlingske.

Uffe Elbæk, Alternativet:

‘… Hvis jeg udtaler mig om eksempelvis integrationsspørgsmål eller flygtningespørgsmål, kommer beskederne med det samme, og der er det konsekvent højrefløjsprofiler, der er uenige med mig.

Jeg har fået billeder af et lig, der er tapet til, i bagagerummet på en bil og trusler om, at hvis vedkommende en dag møder mig, så sætter de en kugle igennem hovedet på mig. Når det er af den karakter, så politianmelder man det selvfølgelig…”

(Mere om min Facebook-opdatering i tidligere post)

Oploadet Kl. 18:55 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/99073/trackback

23 Comments »

 1. God humor.

  Kommentar by Jp — 27. februar 2019 @ 19:25

 2. Han er næsten pænere sådan der

  Kommentar by Cat Girl — 27. februar 2019 @ 19:28

 3. Zenia Stampe har været fremme flere gange med disse historier. Jeg begynder personligt at tvivle på det – det er jo et nemt offerkort at smide, og hun har alt at vinde på det. Case in point: Jussie Smollett.

  Kommentar by hkejrkre — 27. februar 2019 @ 19:35

 4. Elbæk har ingen humor

  Kommentar by k. m. — 27. februar 2019 @ 19:39

 5. “Jeg har fået billeder af et lig, der er tapet til, i bagagerummet på en bil og trusler om, at hvis vedkommende en dag møder mig, så sætter de en kugle igennem hovedet på mig.”

  Når man tilhører det kreative segment, så kan man kombinere ikke-relaterede sætninger, så man får det ønskede resultat. Målet helliger midlet.

  http://www.fakehatecrimes.org

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. februar 2019 @ 19:50

 6. Her er en video, som vil udløse krisehjælp til alle de røde, som kikker med og får et nervøst sammenbrud over den åbenlyse racisme:

  https://www.youtube.com/watch?v=6BB9MI_8bsE

  Kommentar by Acharya Tuisto — 27. februar 2019 @ 20:00

 7. Jeg antager at det er en anden end Kim der har sendt Kim´s billede og selv tilføjet den truende tekst!

  Kommentar by Santor — 27. februar 2019 @ 20:34

 8. Når folk ser sine nærmeste overfaldet og voldtaget, og samtidigt ser sig regeret af quislinge, er det kun forudsigeligt at forrædderne blver truet. Det er ikke kønt, men det bliver kun værre.

  Kommentar by BB — 27. februar 2019 @ 21:09

 9. Det lyder måske som en dårlig vits, men der er stadig alt for få danskere som læser URIASPOSTEN, snaphanen, black pigeon og de øvrige netaviser. Det er derfor de røde kan komme af sted med alle mulige løgne, alle mulige falske beskyldninger, alle mulige former for mamipulation.

  De fleste danskere aner ikke i hvilket omfang de bliver snydt og bedraget af de gamle partier og medier. Det kan blive Danmarks undergang. Hvis en uoprettelig katastrofe skal undgås, må mange gå i gang med at skaffe flere læsere til URIASPOSTEN osv. Det haster.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 27. februar 2019 @ 21:16

 10. ….manipulation….

  Rettelse: Det lyder måske som en vits, men manglende læsning af Uriasposten og de øvrige netaviser kan føre til Danmarks undergang. Men det er ingen vits. Overhovedet ikke. Frankrig og Sverige demonstrerer dagligt at når en befolkning ikke véd og ikke forstår hvad der foregår i landet, kan det hurtigt ende rivende galt.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 27. februar 2019 @ 21:21

 11. Jeg har personligt masser af sort humor, men synes den Facebook-opdatering er både dårlig stil og usmagelig. Folk ser ikke hele konteksten og din vinkling fra Folkemødet. Ingen er i tvivl om, at plastikposen ikke indeholder Uffe Elbæk, men det antydes implicit og gør sjov med politisk vold. Det er en ommer Kim og jeg tror faktisk godt, at du selv kan se det, hvis du konsulterer din mavefornemmelse.

  Kommentar by Larsen — 27. februar 2019 @ 22:19

 12. Du mangler et har før modtaget eller at ændre modtaget til modtager.

  Kommentar by Nielsen — 28. februar 2019 @ 01:15

 13. >7 Santor 20:34
  Ha ha så du også Panodrama?

  Kommentar by Nielsen — 28. februar 2019 @ 01:19

 14. – Nielsen

  Tak. Det lyder som en dårlig undskyldning, men Macbook’en retter en masse utilsigtet. Elbæk bliver til Albæk… i’er bliver til (stort) I og fremdeles.

  Kommentar by Kim Møller — 28. februar 2019 @ 01:26

 15. Svinet læser Uriasposten. Øffe Elbræk – En bæskubber du ikke gider se eller høre på.

  Helt Craaazy.

  Kommentar by Iznogut — 28. februar 2019 @ 02:36

 16. Jeg fik samme forståelse som Ulbæk da jeg skinnede en artikel her på Uriasposten, først da jeg nærlæste forstod jeg “joken”. Ikke en god joke, efter min mening.

  Kommentar by Poul Sørensen — 28. februar 2019 @ 02:58

 17. Var det et homofilt svin, der blev stegt?

  Kommentar by Hans Und — 28. februar 2019 @ 06:44

 18. “Tonen” er krigens første offer. Medierne og de fleste politikere lyver om befolkningsudskiftningen, der snart vil gøre danskerne til et mindretal i deres eget land.

  Frihedskæmperne er igen et foragtet mindretal. De må intet gøre. Londons borgmester er muslim. Snart er Københavns borgmester muslim. Demografi er skæbne.

  Kommentar by A-mad — 28. februar 2019 @ 07:51

 19. Uffe Elbæk er enten den dummeste dansker eller den største løgner, eller højst sandsynligt begge dele på en gang.

  @11
  Larsen vågn op, det er jo en pose med en gris.

  Kommentar by Piphans — 28. februar 2019 @ 08:57

 20. Måske var joken lidt utydelig, men humor har også rettigheder, hellere dansk sjov end islams hystade-krænkeflip. Det har de røde også lært af invasionen. Uffespin, planlagt misforstå til egen fordel. Desuden ville det jo være et børnelig, ikke fedeuffe. I syn af islams utallige lig i biler er det velplaceret. Enig med elskelige Pia K, politikere skal tale pænt, ellers skrider alt. Satiren og homoer og Porno og fulde piger er modtryk mod invasionens voldssnerperi…

  Kommentar by Gaflen — 28. februar 2019 @ 09:08

 21. Uffe kan nu altså også være sjov.
  Bare ikke når han selv prøver.

  Kommentar by Anonym — 28. februar 2019 @ 09:39

 22. Ja, Knaldbæk!
  Selvfølgelig, er det den kedelige “voldelige”(HA!) højrefløj du hører fra, når du danser kinddans med de ristede.
  Det venstrerabiate AFfAld ælsker jo hjælpen fra de omskårne til at få bugt med det borgerlige Danmark.
  Eet af de bedste beviser på at de begge er sindssyge er det faktum, ingen har gjort sig tanker om hvem der SÅ skal betale deres kontanthjælp. Når borgerdyrene, “de rige svin” er udryddet, eller drevet på flugt. Så skal de lære, at leve af at klippe (og kne..e) hinandens.
  Pøj me’d ‘et.

  Kommentar by Knights Templar — 28. februar 2019 @ 09:47

 23. @19 Piphans

  Ja, det fremgår jo af teksten, men ordet svin er ikke bare et stykke kød, men også et skældsord med en dobbelt betydning i teksten. Jeg holder fast i, at Kim ikke udviste den totale dømmekraft ved det opslag på Facebook. Han har jo selv været udsat for trusler og burde vide bedre.

  Forestil dig den omvendte situation. Hizb ut-Tahrir lægger et lignende billede op og skriver “Så er kebaben sikret til Ramadanen” #HvorErKimMøller? Alle kan sige, at det bare var sort humor, men jeg ville da føle en vis utryghed og opfatte det som en skjult trussel, hvis det var rettet mod mig.

  Hvis Kim havde mødt Elbæk på Folkemødet og jovialt joket med det der, så havde det været en anden sag. Så snart det ryger på de sociale medier, så forsvinder konteksten og det filter, hvor man bare kan sige, at det var for sjov. Det ødelægger vores sag, når de venstreradikale kan tage denne slags eksempler op i debatten.

  Kommentar by Larsen — 28. februar 2019 @ 12:39

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper