1. marts 2019

Henrik Dahl: “At behandle og vedtage L 140 føltes som den første, gradvise opvågning fra et mareridt.”

Alt indikerer at Nye Borgerlige kommer i Folketinget, men jeg har endnu tilgode at se en meningsmåling der forsøger antallet af strammervælgere. Fire år med dominanskriminalitet, arabere på motorveje og en Marrakesh-aftale har ikke flyttet danskerne, og rationelt betragtet, så ser det ud til at lyserøde/lyseblå globalister kan skiftes til erodere Danmark indefra med lejlighedsvis tom retorik. Der er selvfølgelig lyspunkter, men ord og hensigtserklæringer alene gør det ikke – det kræver handlingskraft, politisk mod og bevares – også en solid gang kynisme. Danmark er danskernes land. Vi skal være her – andre kan muligvis være her.

Herunder en afbalanceret kommentar fra Liberal Alliances Henrik Dahl. Set på Berlingske.dk – Berlingske – ‘At behandle og vedtage L 140 føltes som den første, gradvise opvågning fra et mareridt’

“I sidste uge vedtog Folketinget den såkaldte L 140. Det er den tekniske betegnelse for det meget omtalte paradigmeskift i udlændingepolitikken, der blev resultatet af finanslovsforhandlingerne i 2018. Og som Socialdemokratiet i øvrigt (i store træk) har tilsluttet sig. …

At behandle og vedtage L 140 føltes som den første, gradvise opvågning fra et mareridt. Og jeg er sikker på, at når vi om 10-15 år er helt vågne, vil alle undtagen en lille, hårdkogt minoritet kunne se, hvor uhyggeligt det mareridt egentlig var.

At tage skridt til at udskifte over ti procent af Danmarks befolkning med udlændinge, der for en betydelig andels vedkommende er imod den eksisterende samfundsorden, er en fuldkommen vanvittig beslutning, der aldrig nogensinde har haft demokratisk legitimitet. …

I et land, hvor man ikke til erhvervsmæssige formål kan rejse et typegodkendt telt på over 50 kvadratmeter uden at indhente en selvstændig byggetilladelse, skulle man nok mene, at det ville kræve lidt dokumentation og lidt saglig sagsbehandling og samtale at gennemføre beslutninger, der som konsekvens gjorde i hundredtusindvis af mennesker til beboere i Danmark uden, at de egentlig følte nogen tilknytning til landets historie, sprog og kultur.

Men det følte landets daværende magthavere ikke. Og derfor siger jeg, at beslutningen aldrig nogensinde har haft egentlig, demokratisk legitimitet.

… Det var – undskyld mit direkte sprog – sindssyge beslutninger, der blev truffet dengang. Det er godt, at vi for alvor er begyndt at rulle dem tilbage.”

(Amnesty Internationals Trine Christensen agiterer mod ‘L 140’, februar 2019; Fotos: Facebook)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/99108/trackback

19 Comments »

 1. HENRIK DAHL HAR STADIG noget realitetssans i behold, lyder det til. For de radikales…. og skabsradikales (V, K, S, SF osv.) indvandringspolitik var fra begyndelsen sindssyg, åndssvag, korrupt, folkefjendsk og landsforræderisk.

  Paradigmeskift? Det har vi hørt før, uden at der var indhold i det. Vi nærmer os valget, og alle partier har travlt med at udsende meldinger der skal vise at de tager vælgernes problemer og bekymringer alvorligt. Dahl er nok en af de bedre politikere, men alle erfaringer viser at efter valgene pisser de gammelkendte politikere videre på vælgerne.

  Også V, K, S osv. lægger valgflæsk ud. Her bør man huske at V, K, EL, R og S mfl. har godkendt Marokko-pagten, der med CENSUR vil afskaffe demokratiet, og som forlanger at

  invasionen/indvandringen/besættelsen/ omkostningerne/ boligmangelen/ nedskæringerne/ sundhedsforringelserne/ sygdommene/ kriminaliteten/ diskriminationen af danskerne og mangelen på demokrati

  bliver endnu større byrder for den danske befolkning.

  Hvis vælgerne vil pine, straffe og ødelægge sig selv, skal de bare stemme på de sædvanlige partier, som alle er med på at fred, sikkerhed og kultur skal udskiftes med vold, røveri, overfald og mord, utryghed, velfærdstab, hospitalsskandaler, ufrihed og barbari m.m. Og som er med på at Danmark skal ophøre og gøres til en EU-region og en filial af Afrika. (læs den korte avis, snaphanen og 24nyt.dk samt black pigeon hos you tube)

  Husk også på at de uduelige gamle partier “solgte” serum- og vaccine-fabrikkerne til Saudi-Arabien, og at de har chikaneret, svigtet og sjoflet masser af danskere i årevis.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 1. marts 2019 @ 09:43

 2. Trine Christensen er bare endnu en politiserende kvinde som pludrer løs, uden at have forstået invasionens/masseindvandringens KONSEKVENSER. Hun er ansat i godhedsindustrien/ amnesty international der jo gerne opsamler kvinder af hendes indskrænkede/stupide/kortsynede slags.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 1. marts 2019 @ 09:51

 3. En meningsmåling der viser at danskerne er bekymrede over besættelsen, den snigende islamisering og afrikanisering og den voksende mængde af overfald på børn, unge og ældre damer der går på gaden eller venter på en bus osv., vil DR, TV og papiraviserne nok aldrig offentliggøre. Den vil ryge i papirkurven.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 1. marts 2019 @ 09:56

 4. At dømme efter Trine Christensens syge forbløffede ansigtsudtryk, har hun fået en ristet så dybt bagfra, at han har givet hende en spermanent hjerneskade.
  Er det den, der tog den forkerte retning Trinepigen?
  Eller ønsker du blot at smadre landet, med Ammenam-nesty’s syge ideologier?

  Kommentar by Knights Templar — 1. marts 2019 @ 10:23

 5. Henrik Dahl har nogle kloge tanker i denne artikel. Noget tyder på at LA måske er ved at vågne op hvad angår befolkningsudskiftningen. Ærgerligt at det først sker nu, her kort før flertallet måske skifter i Folketinget. Men det havde alligevel ikke hjulpet, sålænge man er afhængig af de to forstenede levebrødspartier V og K.

  Desværre er vælgerne ikke ligeså kloge. De vil ifølge meningsmålingerne overdrage magten til den uansvarlige venstrefløj, som er totalt blinde for realiteterne og ikke evner at se bare et par årtier ud i fremtiden. Det hænger nok sammen med at det i virkeligheden er ligegyldigt om V/K eller S sidder på regeringsmagten, hvad angår udlændingepolitiken. Hvis V og K havde gennemført paradigmeskiftet – og mere til – fra starten, havde de kunnet markere en forskel og beholdt regeringsmagten.

  Kommentar by JC — 1. marts 2019 @ 10:28

 6. Hvis realitetsstyrede folk som Inger Støjberg og Markus Knuth havde vippet de tonedøve karrierepolitikere Lars Løkke og Kristian Jensen af pinden og overtaget magten i V, havde V måske kunnet beholde statsministerposten. Når partiet danser efter erhvervsorganisationernes pipe i stedet for at tjene befolkningen, er partiet dømt til tilbagegang.

  Kommentar by JC — 1. marts 2019 @ 10:36

 7. Til gengæld er der friske meningsmålinger der viser, at Tulle, (forhåbentlig) får løn som fortjent.
  You had it fella’ – but you blew it!
  Håber inderligt NB samler op. Og ikke alt for mange hopper tilbage over, og falder for Mette Skideriksens løfter. Så ka’ de ligeså godt fortsætte med Tulle. Så sker der ikke en skid.
  De seneste valg har statsministerkandidaterne skelet til hvordan forgængeren fik tiltusket sig nøglerne til spasministeriet. Efter monkey see – monkey do princippet.
  Drop alle de gamle trætte utroværdige partier, og gi’ den nye pige i klassen en chance.
  Vi véd ikke om det hjælper.
  Det véd vi til gengæld med sikkerhed, at de nuværende partier ikke gør.

  Kommentar by Knights Templar — 1. marts 2019 @ 10:38

 8. JC,

  Henrik Dahls klarsyn er desværre meget atypisk for LA, og man må såre undre sig over at han fortsat er medlem af dette landsskadelige parti.

  Kommentar by Jan — 1. marts 2019 @ 12:23

 9. NB vil komme i Folketinget, men Frederiksen vil danne regering med de røde, og alt bliver endnu værre.

  Kommentar by BB — 1. marts 2019 @ 15:42

 10. Man er vældig stolt af “paradigmeskiftet” og mange vil føre sig frem med det under valgkampen. Men det er ren valgflæsk, for FNs Migrant Pagt, som INGEN stoppede Lars Løkke Landsforræder i at underskrive, vil med stor sikkerhed blokere for, at realisere indholdet og skulle denne pagt have et hul desangående, så står andre konventioner til fulde garant for, at “vore” politikkere efter valget “må beklage”, at den og den paragraf desværre forhindre konkret handling. Precis som med Lindholm-projektet.

  Kommentar by M.S. Carstens — 1. marts 2019 @ 16:39

 11. Fint nok med “paradigmeskiftet”. Men det er bare ikke et paradigmeskifte i ordets egentlige betydning, og det er ikke nok til at vende den reelle udvikling. Og det ved Henrik Dahl godt.

  Kommentar by Morten — 1. marts 2019 @ 18:35

 12. Hvad brokker hun sig over, det vælter sgu da ind med alle hendes venner fra syd stadigvæk.

  Kommentar by Flaskeposten — 1. marts 2019 @ 19:49

 13. POLITIKERNE HAR LUKKET BARBARIET IND i vores samfund, skriver den korte avis. Og den fortæller at Lars Quisling nu vil have jihadister og terrorister tilbage til Danmark, efter at de har ført krig mod kristne og civile i Syrien. Lars Q vil ikke have at de bliver retsforfulgt i Syrien, men vil give dem asyl i Danmark. Blev Lars Q konvertit og islamist mens han var i Afghanistan? Eller tænker han bare som en udansk fascist?

  Kommentar by Ole Jensen — 1. marts 2019 @ 21:04

 14. – som en udansk eller anti-dansk fascist?

  Kommentar by Ole Jensen — 1. marts 2019 @ 21:06

 15. Egohumanisterne er desværre i overtal. En kæmpestor del af danskerne mener, og slipper oftest afsted med det også, at bare man ikke bryder sig om en person, så er det argument nok for at underkende vedkommendes meninger og holdninger

  Kommentar by Uno — 1. marts 2019 @ 21:23

 16. Jeg har svært ved at se paradigmeskiftet som et paradigmeskift. Der er ikke noget nyt i det principielle i at flygtninge skal sendes tilbage til deres land når forholdene tillader det. Det afgørende er om det faktisk sker. Hvorfor skulle det have ændret sig? Der er så mange forhindringer og benspænd for hjemsendelser, i form af ankemuligheder der trækker sagerne i langdrag. Den uigennemskuelige sump af menneskerettigheder, FN konventioner, EU regler og aktivistiske, flygtningevenlige fortolkninger af grundloven, gør det i praksis håbløst. Når asylansøgere og godkendte asyllanter så tilmed får statssubdieret arbejde, og dermed de-fakto integration (social) i landet, betyder det at chancen for at få lov at blive når man først er inden for grænsen, nærmer sig 100 %.

  Danmark er stadig en magnet for lykkejægere. Kun en spinkel aftale, af tvivlsom holdbarhed, med afpresserlandet Tyrkiet, forhindrer p. t. en eksplosion i antallet af fattigdomsflygtninge, en situation som DK vil være værgeløs overfor. Danmark har stadig et massivt integrationsproblem der tårner sig op foran os.

  DF har med aftalen taget luften ud af flygtningediskussionen, så alle politikere og journalister kan bilde folk ind at der nu er fred og ingen fare i vor tid. Måske er det derfor at meningsmålingerne ser dårlige ud.

  Kommentar by JC — 2. marts 2019 @ 00:30

 17. “Paradigmeskiftet” er bare løgn.
  Et rigtigt paradigmeskifte ville være total deportation af samtlige islamistiske nasserøve og kriminelle, fx til valgfrit shithole for egen betaling, samt konfiskering af samtlige socialbedragerpenge retur til samfundet.

  Kommentar by Hul igennem? — 2. marts 2019 @ 07:55

 18. Henrik Dahl er ham LA har sat til at udtale sig indvandringskritisk. Tale, for der sker ingenting.

  Kommentar by Winged Hussar — 2. marts 2019 @ 08:14

 19. Amnesty International er en simpel venstreradikal terrororganisation.

  Punktum.

  Kommentar by Revisoren — 3. marts 2019 @ 19:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper